zaterdag 30 oktober 2021

 Van Ranst versus Bernard Crutzen, de maker van de complotfilm Ceci n’est pas un complot

 

The UNTOUCHABLE van Ranst verdraagt geen kritiek op zijn scofferende uitspraken (“Het is tijd dat we de niet-gevaccineerden op een minder vriendelijke manier overtuigen”) waarbij hij de bevolking in twee kampen verdeelt!

The UNTOUCHABLE Van Ranst verdraagt geen kritiek op zijn handelingen waarbij hij de publieke opinie manipuleert, zoals destijds bij de Mexicaanse griep, waarbij hij in de schaduw voor farmaciereus Glaxo-Smith-Klein (die met een vaccinatie op de proppen kwam) werkte als Federale crisis-manager! 

The UNTOUCHABLE Van Ranst verdraagt geen kritiek op het expertenadvies als reeds achttien maanden lang hun aanbevolen maatregelen hun doel niet bereiken, en een vaccinatiegraad van 80 procent in Vlaanderen geen resultaat biedt!

The UNTOUCHABLE Van Ranst is dan ‘geschokt’ als men schrijft om hem het ‘zwijgen op te leggen’  Voor alle duidelijkheid er zijn vele manieren “om iemand het zwijgen op te leggen: zijn ontslag eisen, eventuele belangenconflicten blootleggen, klacht indienen voor discriminatie enzovoort”! 

The UNTOUCHABLE Van Ranst krijgt op Facebook de “theatrale steun” van collega viroloog Emmanuel André  (nvdr.: ex interfederaal woordvoerder v/h Nationaal Crisiscentrum, stapte op in april 2020).  Men kent elkaar nietwaar?  Maar de terechte vraag die Bernard Crutzen, de maker van de complotfilm Ceci n’est pas un complot zijn post op Facebook stelt  is “het dan niet tijd om van ploeg te veranderen”,  “Laten we Van Ranst, Vlieghe en co ontslaan, er zitten anderen te wachten.”


                                      Van Ranst en Emmanuel André.   — ©  Dirk Vertommen, put

Virologen geschokt na nieuwe bedreigingen tegen Marc Van Ranst: “Dit lijkt wel een oproep om hem te doden”

Viroloog Emmanuel André reageert geschokt op nieuwe bedreigingen die geuit zijn tegen Marc Van Ranst. “Dit lijkt een doodsbedreiging”, schrijft hij op Twitter over de post die documentairemaker Bernard Crutzen gedaan heeft op Facebook. Ook Van Ranst zelf noemt het “onaanvaardbaar”.

gjs

29/10/2021  om 15:22

”Ik ga het op een minder vriendelijke manier zeggen: het is tijd dat we die terrorist het zwijgen opleggen”: zo begint Bernard Crutzen, de maker van de complotfilm Ceci n’est pas un complot zijn post op Facebook. Hij post er een foto bij van viroloog Marc Van Ranst en deelt een link naar een artikel van Le soir waar Van Ranst in aan het woord komt. Daarin zei de viroloog dat het tijd was om “de niet-gevaccineerden op een minder vriendelijke manier te overtuigen”.

En die mening van Van Ranst zint Crutzen duidelijk niet.

“Na de publieke opinie tijdens de crisis rond de Maxicaanse griep gemanipuleerd te hebben - waar hij in de schaduw werkte voor GSK - bedreigt hij ons nu opnieuw.

Als achttien maanden aan door experts aanbevolen maatregelen hun doel niet bereiken, als een vaccinatiegraad van 80 procent in Vlaanderen geen resultaat biedt, is het dan niet tijd om van ploeg te veranderen”, schrijft hij nog. “Laten we Van Ranst, Vlieghe en co ontslaan, er zitten anderen te wachten.”

Die post zint viroloog Emmanuel André dan weer niet. Op Twitter schrijft hij “extreem geschokt” te zijn door wat Crutzen schrijft. “Dit lijkt wel een oproep om een wetenschapper te doden. Niet aanvaardbaar.”

Crutzen verweert zich door te zeggen dat er geen oproep tot moord is. “Er zijn andere manieren om iemand het zwijgen op te leggen:

-         zijn ontslag eisen,

-         eventuele belangenconflicten blootleggen,

-         klacht indienen voor discriminatie enzovoort.”

Ook Marc Van Ranst zelf heeft gereageerd op het Facebookbericht van Crutzen. “Bernard Crutzen is een Franstalige journalist en documentairemaker, en zaait haat. Dit is onaanvaardbaar”, schrijft hij.

 

Kinderen van 5 tot 11 jaar oud hebben GEEN "onnodige" covid-vaccins nodig, waarschuwen experts

Vrijdag 29 oktober, 2021 by: Ethan Huff
Tags: badhealth , badmedicine , badscience , kinderen , COVID , experts , FDA , genocide , pandemie , Plandemic , spike-eiwit , onnodig , vaccinatie , vaccin oorlogen , vaccins

3.770KEER BEKEKEN

 

Natural News ) Dr. Meryl Nass, een lid van het wetenschappelijk adviespanel van de Children's Health Defense (CHD), waarschuwt dat Pfizer heeft gelogen over de veiligheids- en werkzaamheidsgegevens voor zijn Wuhan coronavirus (Covid-19) "vaccin" -onderzoek met jonge kinderen .

Om de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) duidelijk te maken dat kinderen van 5-11 jaar moeten worden geïnjecteerd met het spike-eiwitgif, heeft Pfizer enkele kinderen die eraan deelnamen uitgesloten van de definitieve resultaten.

“Drieduizend kinderen kregen het covid-vaccin van Pfizer, maar slechts 750 kinderen werden selectief opgenomen in de veiligheidsanalyse van het bedrijf”, onthulde Nass.

"Studies in de leeftijdsgroep van 5-11 jaar zijn in wezen hetzelfde als de groep van 12-15 - met andere woorden, even kort en onbevredigend, met onvoldoende veiligheidsgegevens en werkzaamheids gegevens, zonder sterke ondersteuning naar het waarom dit type immuno-overbruggingsanalyse voldoende is. Alle ernstige bijwerkingen werden beschouwd als niet gerelateerd aan het vaccin.”

Tijdens een ontmoeting met de FDA voerde Pfizer aan dat kinderen vanaf vijf jaar moeten worden geïnjecteerd voor het Corona Virus, hoewel er geen poging is gedaan om zelfs maar de zogenaamde "asymptomatische overdracht" te beoordelen, die al lang als excuus wordt gebruikt om de tirannie voor altijd gaande te houden.

Een van de leden van de adviescommissie, Dr. Ofer Levy, diende een verzoekschrift in bij Pfizer als bewijs dat zou aantonen dat de injectie de daadwerkelijke overdracht van Chinese ziektekiemen verhindert. Pfizer kon dergelijk bewijs niet overleggen omdat het niet bestaat.

Dr. William Gruber, senior vice-president van klinisch onderzoek en ontwikkeling bij Pfizer, gaf aan dat zijn bedrijf dit helemaal niet kon inschatten. Toen hij verder over de kwestie werd benadrukt, gaf Gruber in feite toe dat Pfizer gewoon een ongegronde bewering over deze kwestie doet zonder bewijs.

Hoe heeft de FDA een goede risico-batenanalyse van de Pfizer-injectie uitgevoerd als ze zelfs nooit naar de onderrapportagefactor van VAERS heeft gekeken?

Een ander ding dat Steve Kirsch, oprichter van het COVID-19 Early Treatment Fund, wil weten, is hoe het FDA-adviespanel dat de Pfizer-injectie aanbeveelde, dit kon doen terwijl dat panel zelfs nooit een goede risico-batenanalyse heeft uitgevoerd?

Om dit te doen, zou het FDA-panel moeten kijken naar de onderrapportagefactor (URF) van het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), wat het niet heeft gedaan.

"Hoe kun je een risico-batenanalyse van COVID-vaccins doen als je de URF niet kent?" vroeg Kirsch schrijnend.

“Dit is extreem, extreem belangrijk. Je ging ervan uit dat het er een was. Het is er niet één. Met behulp van een URF van 41, berekend met behulp van de CDC-methodologie, vinden we meer dan 300.000 extra sterfgevallen in VAERSAls het vaccin deze mensen niet doodde, wat dan wel?”

Kirsch wil ook weten hoeveel Amerikanen er nog moeten sterven voordat de FDA en andere deep state-spelers de stekker uit deze massale misleidingsoperatie trekken? Of was dat al die tijd de bedoeling: zoveel mogelijk mensen doden met deze injecties?

"Er is geen noodgeval en Covid-19 is buitengewoon goed te behandelen", verklaarde Dr. Jessica Rose, een virale immunoloog en bioloog, duidelijk aan het panel.

Rose was co-auteur van een peer-reviewed onderzoek waaruit bleek dat het aantal myocarditis gevallen significant hoger was bij mensen van 13 tot 23 jaar binnen de acht weken nadat de injecties voor het eerst waren uitgerold.

"Als een daad van censuur is dit onderzoek tijdelijk verwijderd en is het nu vernietigd zonder enige kritiek op dit werk", legt Rose verder uit.

Ze voegde eraan toe dat er tienduizenden meldingen zijn ingediend bij VAERS, zelfs voor pasgeboren kinderen. Minstens 60 kinderen stierven aan de prikken, en 23 van hen waren jonger dan twee jaar.

De laatste berichtgeving over het Wuhan-coronavirus (Covid-19) is te vinden op Pandemic.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

ChildrensHealthDefense.org

NaturalNews.com

 


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...