zaterdag 10 december 2022

Video: Waarom artsen bang zijn om de waarheid te vertellen over de prikken en de bijwerkingen


 Als coronavaccins zoveel bijwerkingen veroorzaken, waarom waarschuwen artsen je dan niet? “Dit is de brute waarheid over waarom ze tegen je liegen. Artsen zijn bang om de waarheid te vertellen over deze prikken en de bijwerkingen omdat ze riskeren dat hun bevoegdheid wordt ingetrokken,” zegt de Amerikaanse arts Peterson Pierre.

“Schokkend, ik weet het,” voegt hij toe.

In de Verenigde Staten krijgen coronapatiënten in het ziekenhuis remdesivir toegediend als standaardbehandeling, terwijl het middel niet werkt en verschrikkelijke bijwerkingen heeft, waaronder nier- en leverfalen, zegt de arts.

Bonus

Ziekenhuizen krijgen een grote zak geld van de overheid als ze remdesivir gebruiken, een bonus van 20 procent. Ze krijgen ook extra geld als ze coronapatiënten aan de beademing leggen en als een coronapatiënt overlijdt.

Per patiënt gaat het om een bedrag van 400.000 tot 500.000 dollar, licht Pierre toe.

Vastgelegd in de wet

Ondertussen worden artsen die tegen de stroom ingaan, keihard aangepakt. In de staat Californië wordt alles wat tegen het narratief indruist, gezien als ‘professioneel wangedrag’. Dat is inmiddels vastgelegd in de wet.

Dat is de reden waarom artsen informatie niet met je delen en je niet de waarheid vertellen. “Bureaucraten verwoesten de medische beroepsgroep,” concludeert de arts.



Photo of Robin de Boer 10 december 2022 20:00

25 5.151

WEF wil miljoenen honden en katten afslachten om klimaatverandering tegen te gaan

Het World Economic Forum heeft onlangs een controversieel nieuw initiatief gelanceerd dat dierenrechtenactivisten in beroering zal brengen.

10 december, 2022   9371   76

 

Het World Economic Forum roept nu op om wereldwijd miljoenen katten en honden af te slachten in een poging om de “koolstofvoetafdruk” die zij produceren als gevolg van het eten van vlees te verminderen, meldt Newspunch.com.

Het WEF, dat de mainstream media heeft opgedragen dit narratief te promoten, wil een internationaal beleid invoeren dat de meerderheid van huisdiereigenaren zou verplichten hun dieren te euthanaseren.

CNN, dat altijd voorop loopt in het doordrukken van de globalistische agenda, is begonnen haar kijkers aan te sporen hun huisdieren uit te hongeren in een poging de klimaatverandering tegen te gaan.

CNN publiceerde onlangs een artikel op hun website met de titel: Onze huisdieren maken deel uit van het klimaatprobleem. Met deze tips kunt u hun ecologische voetafdruk minimaliseren. In het artikel stellen de liberale sadisten van CNN dat het vleesrijke dieet van veel huisdieren de oorzaak is van het vrijkomen van broeikasgassen in de atmosfeer.

Verantwoordelijke huisdiereigenaren zouden hun beste vriend ten behoeve van de planeet moeten inruilen voor een schildpad. “Slangen, schildpadden en reptielen hebben een zeer lage impact”, aldus CNN.

Uw kat en hond, legt CNN uit, zullen net als u insecten moeten eten, ervan uitgaande dat Klaus Schwab u überhaupt toestaat ze in de toekomst te houden.

Bloomberg, een andere spreekbuis van de mondiale elite, sprong op hetzelfde moment op de bandwagon en spoorde huisdiereigenaren aan hun huisdieren te laten sterven om de inflatie te bestrijden.

Hollywood beroemdheid Emma Thompson is zelfs nog verder gegaan door eigenaren van huisdieren te vertellen hun eigen huisdieren op te eten om de zogenaamde klimaatcrisis te overleven.

Het voorgestelde beleid werd met verontwaardiging ontvangen door dierenrechtengroeperingen en huisdiereigenaren die stellen dat het onethisch en onnodig is. Velen zijn ook bezorgd over het gebrek aan overleg met huisdiereigenaren voordat zo’n drastische beslissing werd genomen.

Ondanks het verzet houdt het WEF vol dat deze maatregel noodzakelijk is, omdat het van mening is dat een vermindering van het aantal huisdieren in de wereld de opwarming van de aarde en andere milieuproblemen als gevolg van overbevolking zal helpen verminderen. Het beweert ook dat het beleid zal helpen om dierenmishandeling te verminderen, omdat het ervoor zal zorgen dat geen enkel huisdier wordt verwaarloosd of mishandeld.

Het WEF is ook onder vuur komen te liggen vanwege het gebrek aan transparantie in de wijze waarop dit initiatief is voorgesteld en ontwikkeld. De organisatie heeft nog geen enkel bewijs geleverd dat euthanasie van huisdieren een positief effect heeft op het milieu of wreedheid tegengaat.

Als u echter de afgelopen tijd aandacht hebt besteed aan het beleid van het WEF, zult u zich realiseren dat het hier niet echt gaat om het redden van de wereld. Het beleid van het WEF heeft allemaal één ding gemeen: ze ontmenselijken, vernederen en bespotten ons. Ze zijn ontworpen om ons allemaal de geneugten van het leven te ontnemen en maximale pijn toe te brengen.

De campagne om de mensheid te dwingen vlees op te geven en te leven op kevers en krekels is een goed voorbeeld. Een insider van het WEF gaf toe dat het gaat om “het verpletteren van de menselijke ziel.”

Waarom zouden het gepeupel in de dreigende dystopie gezelschap mogen hebben van huisdieren als een manier om om te gaan met de zieltogende hopeloosheid en vervreemding? Daar zijn “ineffectieve en potentieel schadelijke” psychiatrische antidepressiva voor, gekkie.

Dan is er nog de ontvolkingsdrang, die lange tijd een complottheorie was, maar nu volledig openlijk is. Ze proberen het niet eens meer geheim te houden.

Volgens deze twee stromannen van het WEF zijn alle religieuze groepen tegen het World Economic Forum omdat religies “meer zielen” willen en het WEF “minder op de planeet.”

Op welk punt stoppen we en zeggen we “genoeg”? Hoe vaak moet het World Economic Forum zijn sinistere bedoelingen verkondigen voordat de wereld stopt en luistert?

De rechterhand van Klaus Schwab, Yuval Noah Harari, heeft een geschiedenis van het hardop zeggen van het stille deel, en vorige week gaf hij toe wat velen al lang vermoedden.

Volgens Harari, die zijn nieuwe boek aan het promoten was, is de grote politieke vraag van de 21e eeuw: “Waar hebben we zoveel mensen voor nodig?”

En het is niet eens de eerste keer dat Yuval Noah Harari iets loslaat over zijn plannen voor de mensheid. Onlangs verklaarde hij dat het WEF de overgrote meerderheid van de menselijke bevolking als verouderd, nutteloos en overbodig beschouwt.

Volgens de WEF-adviseur is de wijdverbreide angst onder “gewone mensen” geworteld in de angst om “achter te blijven” in een toekomst die wordt geleid door “slimme mensen.”

Dergelijke angsten zijn terecht, aldus Harari, die namens de elites sprak en bevestigde: “We hebben de overgrote meerderheid van jullie gewoon niet nodig.”

Natuurlijk is de mainstream gecoöpteerd door het World Economic Forum, en zij zullen proberen u te cancelen als u het waagt over een van deze kwesties zinnige dingen te zeggen. Volgens de mainstream in 2020 is obesitas gezond. De vaccins zorgen er niet voor dat mensen omvallen en sterven. En abortus is liefde.

George Orwell waarschuwde ons voor deze tijden. Hij zei dat ze ons zouden overtuigen dat oorlog vrede is. Hij had gelijk.

Nu proberen ze ons ervan te overtuigen dat het euthanaseren van huisdieren een manier is om dierenmishandeling te verminderen.

De tijd zal leren of dit controversiële beleid wordt overgenomen door landen over de hele wereld, maar één ding is zeker: eigenaren van huisdieren laten zich niet onbetuigd.

En dat zouden ze ook niet moeten doen.

Het World Economic Forum heeft een reeks angstaanjagende waarschuwingen afgegeven aan de mensen in de wereld: geef uw soevereiniteit over aan de mondiale elite, of wacht een zekere dood.

Deze machtswellusteling van miljardairs en politici is al lang van plan de massa’s tot slaaf te maken, en nu doen ze hun zet.

Als we hun eisen niet inwilligen, waarschuwt het WEF, gaan we een zekere ondergang tegemoet. Zij beweren dat we alleen door onze vrijheid en autonomie over te dragen aan de elite kunnen hopen de catastrofes te voorkomen die aan de horizon opdoemen.

Maar steeds meer mensen weigeren zich te onderwerpen aan de tirannieke eisen van het WEF. Dappere activisten en rebellen staan op om terug te vechten tegen de mondiale elite, vastbesloten om hun soevereiniteit koste wat het kost te verdedigen, vastbesloten om hun gezinnen en hun dierbaren te beschermen.

Sluit u zich bij hen aan in de strijd voor vrijheid, of geeft u zich over aan de eisen van de mondiale elite? De keuze is aan u. Maar wat u ook doet, onderschat de gevolgen van uw keuzes niet.

Als u ervoor kiest om op te staan en te vechten, welkom in de roedel. Ik weet dat het soms donker en eenzaam kan voelen, maar de massa wordt wakker en de elite zal de macht niet zo gemakkelijk kunnen overnemen als ze dacht. Like en abonneer u op dit kanaal, zodat wij het nieuws kunnen blijven delen dat de mainstream niet durft aan te raken. En deel alstublieft deze video met iedereen waarvan u denkt dat hij of zij ontvankelijk is om de waarheid te horen. Blijf sterk. We zullen deze strijd winnen.

Kijk:

Video Link on Rumble:  https://rumble.com/v1zvd5y-wef-wants-to-slaughter-millions-of-pet-cats-and-dogs-to-fight-climate-chang.html


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. 

Bron: https://www.frontnieuws.com/wef-wil-miljoenen-honden-en-katten-afslachten-om-klimaatverandering-tegen-te-gaan/

Professor legt uit waarom hij geen gevaccineerd bloed wil

 december 10, 2022   1554   3

 

De Canadese professor virusimmunologie Byram Bridle wil geen bloed van gevaccineerde mensen, zei hij in een interview met de Nieuw-Zeelandse organisatie Voices for Freedom. Uit onderzoek blijkt dat lipide nanodeeltjes die mRNA bevatten wel degelijk in het bloed terechtkomen, aldus Bridle.

De professor wees erop dat mensen onmiddellijk na de vaccinatie bloed kunnen doneren aan de Canadian Blood Services. Daarbij blijven de lipide nanodeeltjes langer in het bloed, bericht Uncutnews.ch.

Volgens Bridle moet onderscheid worden gemaakt tussen bloed van gevaccineerde en ongevaccineerde mensen. “Ze moeten het labelen. Als ik een bloedtransfusie nodig heb, wil ik er zeker van zijn dat ik bloed krijg van iemand die deze producten niet heeft ontvangen.”

“Dit is heel gemakkelijk te onderzoeken,” merkte hij op. “We kunnen gemakkelijk bepalen hoeveel er in omloop is en hoe lang het in omloop blijft. mRNA zou niet lang in het bloed moeten blijven, maar lipide nanodeeltjes kunnen langer in het bloed blijven,” zei hij.

De professor voegde eraan toe dat het spike-eiwit werd aangetroffen in immuuncellen die ontworpen zijn om het eiwit op te slokken en te gebruiken om andere delen van het immuunsysteem te activeren. Sommige van deze cellen, macrofagen genaamd, blijven tot drie maanden na de vaccinatie aan het spike-eiwit vastzitten, aldus Bridle.

Eerder zei hij in het radioprogramma ON Point met Alex Pierson dat dit ernstige gevolgen heeft voor mensen die bloed geven en voor kinderen die borstvoeding krijgen. “Het komt erop neer dat we een grote fout hebben gemaakt,” zei hij.

"Kinderen kunnen sterven aan spike-eiwitten van gevaccineerden"

https://www.frontnieuws.com/kinderen-kunnen-sterven-aan-spike-eiwitten-van-gevaccineerden/


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/professor-legt-uit-waarom-hij-geen-gevaccineerd-bloed-wil/



Hoe wapenen we onze tuinen tegen een opwarmend klimaat?






Hoe wapenen we onze tuinen tegen een opwarmend klimaat?

 

Twee zomers lang hebben duizenden Vlamingen de hitte en droogte in hun tuin gemeten. De resultaten van het burgeronderzoek CurieuzeNeuzen in de Tuin geven een uniek inzicht in hoe we onze tuinen koel en groen kunnen houden. Dit zijn de voornaamste eindconclusies.

Als je Vlaanderen vanuit de lucht bekijkt, zie je tussen de gebouwen, wegen, muren en schuttingen een schat aan groen. We hebben ruim 2,5 miljoen tuinen, samen goed voor ongeveer 12 procent van het landoppervlak. In steden en woonkernen nemen gezinstuinen ongeveer een derde van de oppervlakte in. De mogelijkheden die dat groen biedt als klimaatbuffer zijn veel ruimer dan we denken.

Hoe goed een tuin bestand is tegen hitte en droogte, bepalen we in grote mate zelf. De inrichting van een tuin heeft een grotere impact dan bijvoorbeeld het weer of de ligging (zoals stad versus platteland). Dat is een cruciaal nieuw inzicht voor de klimaatwetenschap.



Hierboven ziet u een typische Vlaamse tuin. Met een oprit, een terras, een tuinhuis en een omheining. Om van deze tuin een optimale klimaatbuffer te maken, zijn drie ingrepen essentieel.

 

Ontharden



Tijdens de hete en droge zomer van 2022 lagen veel Vlaamse tuinen en parken er dor en uitgeput bij. Het gras bruin, de planten slap, bomen die nog vóór de herfst hun bladeren verloren. Begin september had slechts 9 procent van de CurieuzeNeuzen-tuinen een stukje gras dat nog frisgroen was. Het gemiddelde bodemvocht was gezakt van 40 procent in de lente (het maximum dat een bodem kan stockeren) tot een penibele 13 procent (kurkdroog).

Infiltratie is daarbij essentieel. Om zo veel mogelijk water in de bodem te krijgen als het regent, moet het verharde oppervlak zo klein mogelijk zijn. Wat ons dus te doen staat: overbodige terrastegels wippen en voortuinen ontharden. Ook de oprit kun je waterdoorlatend maken – daar bestaan tegenwoordig goede alternatieven voor.

Een wadi is ook zinvol. Dat van oorsprong Arabische woord staat voor ‘water afvoeren door infiltratie’. Een wadi is een verzonken plek in de tuin die het water vasthoudt en langzaam in de bodem laat sijpelen. Je kan er de regenpijp in afkoppelen. Bij hevige regenbuien stroomt de wadi vol met water dat de rest van de tuin niet kan absorberen.

Ontharden is goed tegen droogte, maar helpt evengoed bij overvloedige regenval. Dat zagen we in de natte zomer van 2021: hoe minder verharding, hoe beter tuinen kunnen werken als spons om overvloedige neerslag te bergen.

De winst van ontharden zien we ook ’s nachts, vooral in de steden. Na zonsondergang geven gebouwen, asfalt en tegels hun warmte af. Die blijft als een deken over de stad hangen. Dat effect kunnen we temperen door het hitte-eiland kleiner te maken. Als je in een stadswijk groene enclaves creëert door tuinen, straten en pleinen te ontharden, kan dat in de buurt tot één graad verschil in temperatuur geven. Op het niveau van de hele stad geven die groene zones nog eens een graad extra verkoeling. Verharding vervangen door groen is dus niet alleen goed voor je eigen nachtrust tijdens warme nachten, je maakt het ook aangenamer voor je buren en stadsgenoten.

 

Bomen en hagen planten


Ontharden is een goed begin. Maar even belangrijk is wat we vervolgens doen. Bomen blijken het beste wapen in de strijd tegen droogte. Zowel bomen in de tuin als in een aangrenzend bos helpen om waterreserves op te bouwen. Het bladerdek werkt als een regenscherm waaraan waterdruppels blijven hangen. Ze kunnen langzaam langs de stam naar beneden stromen, waarna ze rustig de bodem in sijpelen. Bij hevige regenbuien gaat zo minder water verloren dan wanneer het op een kale grasvlakte neervalt. Ook tijdens een droge periode hebben bomen een temperend effect: omdat ze hun water uit diepere grondlagen halen, droogt de toplaag van de bodem minder snel uit dan wanneer er alleen maar gras zou staan.

Bomen zijn bovendien efficiënte airco’s. Elke boom telt, maar in een tuin met minstens vijf bomen is de bodem gemiddeld ruim een graad koeler dan in een even grote tuin zonder bomen. Ze verdampen water en geven schaduw. Dat is bepalend voor hoe koel het blijft in de zomer. Die schaduw verklaart ook waarom stadstuinen overdag gemiddeld een halve graad koeler zijn dan de meer open tuinen in de rand en op het platteland. De tuinbodem ligt in de schaduw van gebouwen, en bomen en struiken nemen er een relatief groot deel van de oppervlakte in. Met een goede tuininrichting kun je overdag het hitte-eilandeffect overrulen. Dat is een van de grote verrassingen uit het CurieuzeNeuzen-onderzoek.

Ook een haag en struiken maken een verschil. Tuinen met een groene begrenzing zijn gemiddeld een halve graad koeler dan tuinen met houten schuttingen of stenen muren. En opmerkelijk: ook tuinen in de buurt van bossen zijn opvallend koeler. Bomen werken dus ook op afstand als airco. Als er binnen de honderd meter van je tuin een bos is, krijg je er 0,7 graden verkoeling bovenop.

‘s Nachts hebben bomen een omgekeerd effect. Omdat ze de warmte vasthouden, zijn tuinen met bomen ’s nachts iets warmer dan tuinen zonder hoog groen. Maar dat effect was in de warme zomer van 2022 slechts 0,1 graad, dus verwaarloosbaar. De nadelen van bomen wegen niet op tegen de voordelen ervan.

 

Het gras laten groeien


Verharding uitbreken en bomen planten dus. Maar het spectaculairste effect op ons tuinklimaat krijgen we door gewoon lui te zijn. Door het gras wat langer te laten groeien, blijft een tuinbodem op een warme zomerdag gemiddeld 3 graden koeler dan in tuinen met een kort gemaaid gazon. Dat is een groot verschil. Lang gras werkt als buffer tegen de warmte van invallende zonnestralen. Het verdampt ook meer water. Een natuurlijke airco dus. Het effect van langer gras was de voorbije warme zomer sterker dan in de natte zomer van 2021. Als we willen dat onze tuinen en parken aangenaam koel blijven tijdens hete zomers, hebben we er alle belang bij wat minder met de grasmaaier in de weer te zijn.

Er is ook het esthetische aspect. Langer gras wordt minder snel bruin. Het wortelt dieper en raakt beter aan water. Kort gemaaide gazons veranderen in de hoogzomer sneller in dorre vlaktes. Je krijgt bovendien een negatieve feedbackloop, waarbij het bruine gras in beschermingsmodus gaat door minder water te verdampen. Daardoor warmt je tuin sneller op.

Moeten we het gazon dan helemaal laten verwilderen? Niet echt. Met gras van meer dan 20 centimeter krijg je het grootste airco-effect. Maar ook tuinen met gras tussen 5 en 15 centimeter zagen er in juli dit jaar een stuk frisser uit.

Eén ding valt tegen. Langer gras werkt goed als airco, maar de CurieuzeNeuzen-data toonden geen effect op de uitdroging van de bodem. Lang gras wordt minder snel bruin en ziet dus zelf minder af, maar de bodem eronder droogt net zo veel uit. Ook dat gaat in tegen de verwachtingen. Het geeft opnieuw aan dat we de strijd tegen droogte moeten voeren voor het te laat is, door waterreserves op te bouwen in natte periodes.

 

Van oervlaams naar klimaatrobuust



 

Bron: https://www.standaard.be/tuinen-klimaat

 

Tekst: Ine Renson; Visualisatie en techniek: Tina Boeykens en Andy Stevens; Wetenschappelijke input: Johan Lembrechts, Stijn Van de Vondel, Filip Meysman, Ivan Nijs (Universiteit Antwerpen)


Over CurieuzeNeuzen in de Tuin

Het burgeronderzoek CurieuzeNeuzen in de Tuin heeft twee zomers lang de impact van droogte en hitte gemeten in duizenden Vlaamse tuinen. Dat is nooit eerder op die schaal gebeurd.

In 2021 deden 4.400 burgerwetenschappers mee met hun tuinen, speelplaatsen en bedrijfstuinen. Er waren ook 600 meetpunten in akkers en natuurgebieden. Dit jaar tekenden 3.000 deelnemers in voor een tweede meting. Een slimme sensor gaf een half jaar elke dag data door over temperatuur en vochtgehalte in de bodem. Hiermee kunnen wetenschappers de impact van hitte en droogte beter begrijpen en voorspellen, en concrete adviezen geven over hoe je een tuin of stad klimaatrobuuster kan maken.

CurieuzeNeuzen in de Tuin is een initiatief van Universiteit Antwerpen en De Standaard, en kwam tot stand in samenwerking met verschillende publieke en private partners.

Nog een TIP:  

 


Ecologische tuin: van aanleg tot beheer

Ecologische tuin: van aanleg tot beheer is een praktische handleiding bij het ontwerp, de aanleg en het beheer van een ecologische (sier)tuin. Deze ware siertuinbijbel is geschikt voor elke tuineigenaar en -professional.

--------

Achterflap

Margrieten groeien in grasrijke bermen en klimop in het bos. In de natuur zie je nooit het omgekeerde. Hoe komt dat?  Vegetaties hebben hun eigen, onklopbare logica. Inzicht in deze fascinerende processen vormt de basis voor een ecologische tuin. Een tuin die voedsel en een schuilplaats biedt aan mens en dier, waar planten voorrang krijgen op verhardingen en waar een gelaagde beplanting het regenwater vasthoudt en langzaam in de bodem laat infiltreren. Het resultaat is een biodiverse tuin met een aangenaam microklimaat.

Ecologische tuin: van aanleg tot beheer helpt je op weg naar een doordacht ontwerp. Je leert hoe je geschikte planten kiest en voldoende ruimte voorziet voor volgroeide bomen en struiken. Je krijgt een duidelijke kijk op het beheerwerk en de groenresten die je mag verwachten. Voor tuineigenaars en -professionals is het een praktische handleiding bij ontwerp, aanleg en beheer van ecologisch groen.

Zo wordt het jarenlang heerlijk vertoeven in je tuin.

--------

Details publicatie

Auteurs: Geertje Coremans, Greet Tijskens, Jana Van Butsel
ISBN: 9789492907097
Pagina's: 420
Gewicht: 1500 gram
Publicatiejaar: 2022

Velt is een vereniging zonder winstoogmerk of non-profitorganisatie. We investeren de opbrengst van de productverkoop rechtstreeks in het waarmaken van onze groene droom.

Bestellen kan via deze webshop (gratis verzending vanaf 50 euro) of via een Velt-afdeling in de buurt (gratis afhaling).

Preview:   https://winkel.velt.nu/product/ecologische-tuin-van-aanleg-tot-beheer


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...