vrijdag 6 oktober 2023

Na inname van het COVID-vaccin: Dit gebeurt er 2 weken later

 oktober 6, 2023

 

    © Freepik

Volgens een nieuw onderzoek bood het Novavax-vaccin weinig bescherming tegen COVID-19-infectie.

Twee weken na de tweede dosis van de primaire serie van twee doses was de effectiviteit tegen infectie slechts 31 procent, zo berekenden onderzoekers in Italië, schrijft Zachary Stieber.

De geschatte effectiviteit nam in de loop van de tijd af, wat overeenkomt met het patroon dat bij veel COVID-19-vaccins wordt gezien.

Wanneer rekening werd gehouden met de tijd sinds de vaccinatie, begonnen mensen van nul tot 29 dagen na een tweede dosis met 41 procent bescherming tegen infectie. Die bescherming daalde tot 39 procent tussen 30 en 59 dagen na vaccinatie, en tot 21 procent van 60 tot 89 dagen. Na 89 dagen bedroeg de bescherming 28 procent. Er werden geen schattingen gegeven voor bescherming na 120 dagen.

De bescherming tegen symptomatische infectie werd hoger geschat.

Die bescherming werd geschat op 48 procent vanaf nul tot 29 dagen na een tweede dosis. Het daalde op een gegeven moment naar 44 procent voordat het zich vestigde op 55 procent na 89 dagen na vaccinatie.

Het onderzoek werd gepubliceerd door de American Medical Association.

De onderzoekers gebruikten een referentiegroep van gevaccineerde mensen in plaats van ongevaccineerde mensen, die gewoonlijk worden gebruikt.

De schattingen van de basisdoeltreffendheid waren afkomstig van mensen die drie tot tien dagen eerder met één dosis waren gevaccineerd.

Onderzoekers zeiden dat ze “aannamen dat het risico op infectie in de eerste 14 dagen na toediening van de eerste dosis vergelijkbaar was met dat van ongevaccineerde personen, volgens informatie uit het onderzoek dat leidde tot de autorisatie van NVX-CoV2373 en met behulp van een methodologische aanpak die eerder in andere onderzoeken is gerapporteerd”.

Maar Dr. Harvey Risch, emeritus hoogleraar epidemiologie aan de Yale School of Public Health, zei dat de methode gebrekkig was omdat studies hebben aangetoond dat het risico op infectie in feite hoger is in de dagen na vaccinatie met de mRNA-vaccins van Pfizer of Moderna. Het vaccin van Novavax is een vaccin op basis van eiwitten.

“Studies van de mRNA-vaccins leveren bewijs dat het risico van SARS-CoV-2 infectie verhoogd is in de 10-14 dagen na elke vaccindosis. Een dergelijke verhoging in de huidige studie zou de berekende (maar nog steeds toegegeven lage) werkzaamheid van het vaccin kunstmatig verhogen,” vertelde Dr. Risch, die niet bij het onderzoek betrokken was, via e-mail aan The Epoch Times.

“De auteurs zouden moeten aantonen dat de infectiepercentages tijdens deze postvaccinatie-intervallen empirisch vergelijkbaar waren met de infectiepercentages bij ongevaccineerde mensen van vergelijkbare leeftijd in de geografische gebieden van de studie tijdens de follow-up periode om de schattingen van de werkzaamheid van het vaccin die hier worden getoond serieus te kunnen nemen,” voegde Dr. Risch eraan toe.

Dr. Alberto Mateo-Urdiales, van de afdeling Infectieziekten van het Istituto Superiore di Sanità in Rome en een van de auteurs, reageerde niet op een verzoek om commentaar. Novavax reageerde ook niet.

Onderzoekers zeiden in het onderzoek dat het gebruik van een gevaccineerde referentiegroep “helpt om vertekeningen te voorkomen die voortkomen uit onbekende of ongemeten verschillen in risicogedrag tussen gevaccineerden en niet-gevaccineerden.”

Beperkingen van het artikel zijn onder andere het gebrek aan schattingen na 120 dagen en het onvermogen om bescherming tegen ziekenhuisopname of overlijden te schatten vanwege het lage aantal van dergelijke gebeurtenissen onder de studiepopulatie.

De onderzoekers rapporteerden geen belangenconflicten. Het onderzoek werd ondersteund door financiering van de Europese Unie.

Meer over het onderzoek

De onderzoekers schatten dat een enkele dosis van het Novavax-vaccin nog slechtere bescherming bood.

Ze schatten de bescherming tegen infectie op 23 procent en tegen symptomatische infectie op 31 procent.

De onderzoekers keken ook naar schattingen die gebruik maakten van een basislijn van mensen die nul tot 14 dagen eerder een eerste dosis hadden gehad.

Deze schattingen waren lager voor de volledig gevaccineerden dan wanneer de uitgangswaarde van drie tot 10 dagen werd gebruikt, of voor degenen die een primaire serie hadden voltooid.

Tegen infecties begonnen de schattingen bij 29 procent voordat ze zo laag doken als 5 procent.

Tegen symptomatische infecties begonnen de schattingen bij 34 procent en daalden daarna tot 28 procent.

Over het geheel genomen werd, gebruikmakend van de andere baseline, de bescherming tegen infecties geschat op 17 procent, en de bescherming tegen symptomatische infecties op 35 procent.

De onderzoekers analyseerden vaccinatiegegevens van het Italiaanse Nationale Vaccinatieregister en testgegevens van een nationaal surveillancesysteem. Ze koppelden de gegevens om te komen tot een gevaccineerde populatie van 20.903 mensen die tussen 28 februari 2022 en 4 september 2022 twee doses Novavax-vaccin kregen. De mediane leeftijd was 52 jaar. De mensen werden gevolgd tot 25 september 2022.

Tot de uitsluitingen behoorden mensen met een eerdere COVID-19-infectie en mensen die één of meer injecties met een ander vaccin hadden gekregen.

Het onderzoek kwam er nadat de Amerikaanse Food and Drug Administration een bijgewerkte formulering voor het Novavax-vaccin had goedgekeurd.

De Amerikaanse regelgevende instanties baseerden zich op gegevens van eerdere versies van de injectie van het bedrijf. Uit deze onderzoeken bleek dat de effectiviteit tegen symptomatische infectie maar liefst 90 procent was.

Die gegevens geven aan dat het vaccin effectief zal zijn tegen nieuwe varianten, aldus het agentschap. De eerste injectie van Novavax was gericht op oudere varianten, terwijl de bijgewerkte injectie gericht is op XBB.1.5, een subvariant van Omicron die in de Verenigde Staten grotendeels is verdrongen.

“De goedkeuring van Novavax vandaag betekent dat mensen nu kunnen kiezen voor een op eiwitten gebaseerde niet-MRNA-optie om zich te beschermen tegen COVID-19,” zei John Jacobs, president en CEO van Novavax, in een verklaring.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/na-inname-van-het-covid-vaccin-dit-gebeurt-er-2-weken-later/

Poetin maakt duidelijk dat globalistische terrorist Klaus Schwab zijn dagen geteld zijn

 oktober 6, 2023

 
Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum (WEF), is een globalistische terrorist die de mensheid gegijzeld houdt, kan men uit de woorden van de Russische president Vladimir Poetin opmaken, die de elite waarschuwde dat hun Nieuwe Wereldorde mislukt is en dat hun dagen geteld zijn.

De Russische president Vladimir Poetin hield op 5 oktober een toespraak tijdens de plenaire zitting van de 20e bijeenkomst van de Valdai International Discussion Club in Sochi en benadrukte de tektonische en onomkeerbare verschuivingen die plaatsvinden in de wereldorde, schrijft Thepeoplesvoice.

Volgens Poetin zijn globalisten, waaronder Schwab en zijn naaste adviseurs, “legitieme militaire doelwitten” omdat ze actief hebben geprobeerd om illegaal de macht te grijpen via een globalistische staatsgreep.

Zestien jaar geleden, op de Veiligheidsconferentie van München in 2007, vertelde Poetin de Westerse leiders dat het natuurlijke type internationaal systeem multipolariteit is, waarmee hij duidelijk liet zien dat Rusland zich zou verzetten tegen de creatie van een Nieuwe Wereldorde gebaseerd op de internationale liberale op regels gebaseerde orde die agressief gepusht wordt door de globalistische elite en hun liberale politici in de Westerse democratieën.

Het moment van de waarheid is aangebroken, volgens Poetin, en de plannen van de mondiale elite voor een Nieuwe Wereldorde nemen voor onze ogen af, terwijl een nieuwe multipolaire wereld, waarin traditionele culturen hun erfgoed binnen hun eigen grenzen behouden, als een feniks herrijst.

Poetin schetst zes beschavingsprincipes voor de wereld na de NWO

Tijdens zijn Valdai-toespraak schetste Poetin zes principes waar Rusland zich aan wil houden en bood hij andere naties aan zich hierbij aan te sluiten. Via Sputnik:

 

Ten eerste willen we leven in een open, onderling verbonden wereld, waarin niemand ooit zal proberen kunstmatige barrières op te werpen voor de communicatie van mensen, hun creatieve realisatie en welvaart. Er moet een omgeving zonder barrières zijn,” zei Poetin.

Het tweede principe is de diversiteit van de wereld, die niet alleen behouden moet blijven, maar ook de basis moet vormen voor universele ontwikkeling.

Het derde principe is volgens het Russische staatshoofd maximale representativiteit: “Niemand heeft het recht of kan de wereld voor anderen of namens anderen regeren. De wereld van de toekomst is een wereld van collectieve beslissingen,” benadrukte de president.

Op de vierde plaats staat universele veiligheid en duurzame vrede die in gelijke mate rekening houdt met de belangen van grote en kleine landen. Om dit te bereiken is het volgens Poetin belangrijk om de internationale betrekkingen te bevrijden van de blokmentaliteit en de donkere erfenis van het koloniale tijdperk en de Koude Oorlog.

Het vijfde principe is rechtvaardigheid voor iedereen: “Het tijdperk van uitbuiting van wie dan ook – ik heb dit al twee keer gezegd – behoort tot het verleden. Landen en volkeren zijn zich duidelijk bewust van hun belangen en mogelijkheden en zijn bereid om op zichzelf te vertrouwen, en dit vermenigvuldigt hun kracht. Iedereen moet toegang krijgen tot de voordelen van moderne ontwikkeling,” benadrukte Poetin.

Het zesde principe is gelijkheid: niemand mag gedwongen worden om degenen die rijker of machtiger zijn te gehoorzamen ten koste van hun eigen ontwikkeling en nationale belangen, aldus de Russische president.

 “Het ‘beschavingsmodel’ waar Poetins toespraak naar verwees, lijkt verankerd te zijn in ‘principes’ – zoals niet-koloniale relaties; niet-patroniserende houdingen; respect voor diversiteit geworteld in de diverse tradities – die een enorme inspanning zullen vergen om nieuwe gedeelde internationale normen te genereren,” aldus Paolo Raffone, een strategisch analist en directeur van de CIPI Foundation in Brussel.

“De Westerse ‘op regels gebaseerde liberale internationale orde’ is unilateraal en kon in een bepaalde periode in de geschiedenis worden opgelegd door gebruik te maken van de macht en het overwicht van een kleine groep koloniale machten die na de crisis van het liberale model en de burgeroorlog (1914-1945) is geërfd door een verafgelegen maar supermachtig land (de VS).

In een notendop kan ik zeggen dat de benadering van het ‘beschavingsmodel’ waarschijnlijk gericht is op het structureren van een gedeelde ‘software’ voor de wereld, terwijl de ‘liberale op regels gebaseerde orde’ gericht is geweest op het bouwen van een opgelegde ‘hardware’ die verdedigd wordt door ‘regels’ die de financiële en militaire hegemonie dienen.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/poetin-maakt-duidelijk-dat-globalistische-terrorist-klaus-schwab-zijn-dagen-geteld-zijn/

 


Is er een complot om het menselijk leven te beëindigen in het komende decennium?

Hebt u ooit een van de “Terminator”-films met Arnold Schwarzenegger gezien? Zo ja, dan bent u bekend met de boosaardige schurk “Skynet,” die een fictief kunstmatig, op neurale netwerken gebaseerd, bewust groepsgeest en kunstmatig algemeen superintelligentiesysteem is, dat besloten heeft eind jaren 2020 een einde te maken aan al het menselijk leven, schrijft Dr. Joseph … Meer lezen overIs er een complot om het menselijk leven te beëindigen in het komende decennium?

https://www.frontnieuws.com/is-er-een-complot-om-het-menselijk-leven-te-beeindigen-in-het-komende-decennium/

 

Klaus Schwab kondigt het einde van privé autobezit tegen 2030 aan

 oktober 6, 2023

 

Tegen 2030 zal er geen privé autobezit meer zijn, zegt WEF-chef Klaus Schwab. De globalist ziet in de toekomst alleen nog maar ritdiensten zoals Uber, met zelfrijdende auto’s. Of u zich daar überhaupt mee wilt verplaatsen, of dat u er alleen binnen uw “15-minuten buurt” mee mag rijden, laat hij in het midden …

De ideologie van Klaus Schwab is gebaseerd op socialistische overtuigingen. Zijn familiegeschiedenis (zijn vader, Eugen Schwab, was een industrieel en werkte als manager voor Escher-Wyss in Ravensburg tijdens het Derde Nazi-Rijk) in combinatie met zijn duidelijke enthousiasme voor collectivisme en totale controle roepen onaangename associaties op. Deze ideologische onderbouwing komt naar voren in de geschriften en toespraken van Klaus Schwab, waarin hij altijd vijandig staat tegenover privébezit (“U zult niets bezitten en gelukkig zijn”), bericht Report24.

Zo ook op het gebied van autobezit. Zoals we hier en hier hebben gemeld, staan privéauto’s al enige tijd in de schijnwerpers op het World Economic Forum (WEF). Tijdens de World Government Summit in de Verenigde Arabische Emiraten eerder dit jaar, verduidelijkte Schwab nogmaals de eisen aan de aanwezige regeringsvertegenwoordigers. Hij legde uit dat mensen in 2030 een app zoals Uber zouden gebruiken om een chauffeur te bellen. “Een zelfrijdende auto komt dan naar uw hotel of waar u ook bent,” zei Schwab. En omdat er in 2030 geen privévoertuigen meer zullen zijn, zouden de snelwegen omgetoverd kunnen worden tot parken.

 

In principe past dit ook in de plannen om het vervoer als het ware te elektrificeren. Het is immers ook duidelijk dat het koolstofvrij maken van de elektriciteitsopwekking tot knelpunten zal leiden als het elektriciteitsverbruik op het huidige niveau blijft. De elektrificatie van het vervoer zal de vraag naar elektriciteit echter nog verder doen toenemen, dus een logische stap is om het aantal auto’s op de weg aanzienlijk te verminderen. Dit kan echter alleen gedaan worden door particulier autobezit vrijwel te verbieden (of het zo duur te maken dat niemand het zich kan veroorloven om er zelf een te bezitten). De “15-minuten steden”, quasi lokale getto’s die u alleen met toestemming mag verlaten, passen hier ook bij.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/klaus-schwab-kondigt-het-einde-van-prive-autobezit-tegen-2030-aan/


WEF-functionaris geeft toe dat ’15-minutensteden’ de mensheid voor altijd in lockdown opsluiten

Het 15-minutenstad concept, het geesteskind van het World Economic Forum in Davos, Zwitserland, wordt een realiteit in de Verenigde Staten met de stad Cleveland, Ohio die het plan onderschrijft en belooft de visie van Klaus Schwab uit te voeren, schrijft Newspunch. De term verwijst naar een gemeenschap waar inwoners alledaagse benodigdheden – zoals werk, school … Meer lezen overWEF-functionaris geeft toe dat ’15-minutensteden’ de mensheid voor altijd in lockdown opsluiten

https://www.frontnieuws.com/wef-functionaris-geeft-toe-dat-15-minutensteden-de-mensheid-voor-altijd-in-lockdown-opsluiten/


2030: “Ernstige kou en voedseltekorten” als het grote zonneminimum het overneemt, waarschuwen zonneonderzoekers

 oktober 6, 2023

 
     Kristina Paukshtite op pexels.com

Een deskundige op het gebied van energiedeeltjes en zonnevlammen heeft ooit gewaarschuwd dat de wereld tussen 2020 en 2053 een Groot Zonneminimum zou ingaan, wat zou resulteren in extreme kou – geen opwarming zoals de media beweren – en wijdverspreide voedseltekorten, schrijft Ethan Huff.

Valentina Zharkova, een prominente Oekraïense zonneonderzoeker met een uitgebreide academische achtergrond, heeft de jaren 2030 aangewezen als de jaren waarin dergelijke rampen het meest waarschijnlijk zullen plaatsvinden. Interessant genoeg bleek Zharkova’s voorspelling uit 2000 dat de dingen waarschijnlijk in 2020 zouden beginnen, waar te zijn toen het COVID-19 virus uit het niets verscheen.

Hoewel de COVID “pandemie” niet resulteerde in veel koudere temperaturen op aarde, veroorzaakte het wel wereldwijde voedseltekorten en problemen met de toeleveringsketen, evenals lockdowns en de eerste introductie in “Het Nieuwe Normaal”, zoals ze het noemden, die verschillende landen al permanent hebben gemaakt.

De dingen zullen nooit meer hetzelfde zijn voor iedereen in het post-COVID tijdperk, onder andere omdat COVID nooit zal verdwijnen. Ze zullen blijven zeuren over de nieuwste “varianten” en “subvarianten” tot het koninkrijk komt, en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is op dit moment bezig met het opstellen van een Pandemic Treaty voor wereldwijde onderwerping dat zal blijven bestaan tot het einde van de wereld.

Het ergste moet nog komen

In een interview uit 2019 met de bekroonde Canadese journalist Stuart McNish, waarschuwde Zharkova met grote ernst dat sinds 2015 de zonneactiviteit is afgenomen op een manier die alleen ooit is gezien tijdens een Grand Solar Minimum, waarvan de laatste plaatsvond tijdens het Maunder Minimum 400 jaar geleden.

 

Zharkova verwijst naar onderzoek van NASA en NOAA en zegt dat de gegevens en bewijzen er zijn, maar dat niemand met een officiële status erover praat. En dit is nog maar het begin van deze Grand Solar Minimum periode, waarvan het ergste nog moet komen.

“Tussen cyclus 25 en 11 jaar van cyclus 26 [de minst actieve cyclus], en tussen cyclus 26 en 27, zal de koudste periode op Aarde zijn, en we zullen het voelen door een gebrek aan vegetatie,” legde ze uit.

Met andere woorden, vanaf de tweede helft van dit huidige decennium tot begin 2050 zal de aarde te maken krijgen met uitzonderlijk koud weer, allerlei extreme weersomstandigheden, aardbevingen op verschillende plaatsen en vulkaanuitbarstingen. En volgens Zharkova zal het begin van de jaren 2030 het ergste zijn.

Het klimaat is zeker aan het veranderen, net als het hele zonnestelsel. In de afgelopen jaren is de activiteit van de zon drastisch veranderd en dit is de grootste factor in de klimaatverandering – niet het eten van vlees en autorijden zoals de globalisten beweren.

De activiteit van de zon is de belangrijkste aanjager van het klimaat op aarde, niet kooldioxide, is een andere manier om het te zeggen.

“De vraag is waarom ze ons niet waarschuwen voor wat er werkelijk op komst is, aangezien ze er waarschijnlijk heel goed van op de hoogte zijn,” schrijft Christer Ericsson voor Free West Media. “Nog verontrustender is waarom ze de regeringen en de mensen van de wereld misleiden en ze laten geloven dat de dreiging warm is. De mogelijke antwoorden op deze vragen zijn verontrustend.”

 

John L. Casey’s boek “Cold Sun,” gepubliceerd in 2011, evenals “Dark Winter,” gepubliceerd in 2014, waarschuwen beide ook voor precies dezelfde calamiteiten die binnenkort zullen plaatsvinden.

“Dit is waarom de wereldwijde satanisten hun plan om de planeet tegen 2025 te ontvolken (Klonterprik) in werking hebben gesteld (Deagel Report),” merkte een commentator bij Free West Media op. “Het is gemakkelijker om een kleine bevolkingsopstand de kop in te drukken en de vraag naar beperkte voedselvoorraden te verminderen.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/2030-ernstige-kou-en-voedseltekorten-als-het-grote-zonneminimum-het-overneemt-waarschuwen-zonneonderzoekers/

 

https://www.frontnieuws.com/de-zon-bepaalt-het-klimaat-op-aarde-niet-kooldioxide/

KLIMAAT DOSSIER

 Solar researcher warns of solar activity decrease, imminent MINI ICE AGE and GLOBAL FAMINE by 2030

10/06/2023 // Belle Carter // 10,6K Views

Tags: Agenda 2030Censored ScienceClimateclimate alarmismclimate sciencecosmicEcologyenvironmentextreme weatherfaminefood collapsefood shortagefood supplyGlobal Coolingglobal warmingGrand Solar Minimumhungerrationingresearchscarcitysolar activitySpacestarvationSuppressedValentina Zharkovaweather terrorism


A Ukrainian solar researcher with a solid academic background has been warning about a dangerous phenomenon that could lead to dramatic climate and weather changes as well as global cooling for years now. Her studies have become controversial over the years because she blames climate changes on the sun's activity and not anything carbon dioxide-related.

In a 2019 interview with the award-winning Canadian journalist Stuart McNish on his program "Conversations That Matter," Valentina Zharkova, who authored world-leading research as well as numerous groundbreaking publications, explained that they have been observing signs that since 2015, solar activity has been decreasing in a manner only seen during the Grand Solar Minimum, which last occurred during the Maunder Minimum, also known as the "prolonged sunspot minimum," 400 years ago.

She cited National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA), National Aeronautics and Space Administration (NASA), and other research organizations have noted this trend in various ways but hid the information from the public. According to her, the significantly reduced solar activity will inevitably lead to dramatic climate and weather changes such as a massive global cooling that could be likened to a mini ice age. (Related: NO WARMING AT ALL: Global COOLING continues for eighth straight year, according to NOAA data.)

"Between cycle 25 and 11 years of cycle 26 [the least active cycle], and between cycle 26 and 27, will be the coldest period on Earth, and we will feel it through a lack of vegetation," the researcher and lecturer with a doctorate in astrophysics said. This means that starting after the active period during the 'Solar Cycle 25,' from the second half of this decade until the early 2050s, Earth will experience exceptional cold, extreme weather, earthquakes, and volcanic eruptions. Zharkova pointed to 2030 as the year when it will seriously begin, warning that the 2030s will be so cold that it will result in a severe food shortage.

     Video Link: https://youtu.be/JyyuouPSNEA

Back in 1998, the climate expert published her discovery that solar flares were triggered by solar quakes after extensive research. Solar flares are intense localized eruptions of electromagnetic radiation in the sun’s atmosphere. She has also published over 200 articles, including three articles in Nature-affiliated journals. It was one of these articles that predicted the modern Grand Solar Minimum, which she believes will affect the Earth between 2020 and 2053.

Zharkova used a mathematical program to get her findings which has produced 97 percent accuracy over the last 30 years in mapping the movement of sunspots. Sunspots are cooler regions of the sun’s surface that move around periodically and appear darker when photographed. We say cooler, but really these sunspots still maintain incredible temperatures of around 4,200 degrees Celsius.

FreeWestMedia pointed out how, interestingly, 2020 was also the year when the alleged Wuhan coronavirus (COVID-19) pandemic was used to implement extensive lockdowns and the introduction of the "New Normal, " which several countries have since made permanent, with the explanation that the world will never be the same again. She also wrote a monograph on particle kinetics, which served as an editor for a book on automated recognition and classification of digital images, and wrote the Reuven Ramaty High Energy Solar Spectroscopic Imager (RHESSI) book on high-energy particles. The independent news outlet raised people's concern about the globalists' Agenda 2030 and claims of "human-induced global warming," which are supposed to affect us in the early 2030s.

"The question is why they are not warning us about what is truly on the horizon, as they are likely well aware of it. Even more concerning is why they are misleading the world's governments and people into believing that the threat is warmth. Potential answers to these questions are unsettling," the article read.

Record number of sunspots observed in June

Back in June, a record number of spots on the sun's surface was observed that has caused worry for solar scientists, as Zharkova has been warning. The center of the solar system is defying predictions and heading into a much stronger solar cycle, which could impact Earth.

Sunspots are areas of high-intensity magnetic fields on the solar surface that result in a temporary halting of the convection process. This results in a drop in the temperature in the localized region, making them appear darker than the rest of the solar surface. These regions are associated with solar flares, intense eruptions of electromagnetic radiation, and coronal mass ejections (CMEs), which send out plasma particles from the sun's corona into space.

The giant sunspot named AR3354 was first spotted on the sun on June 27 and grew rapidly within a span of two days to a size about 10 times larger than Earth, raising concerns among space weather scientists. In July, it let out an X1 class solar flare, and the resultant radiation caused a deep shortwave radio blackout over the Pacific Ocean and the western parts of the United States. Class X is the most intense of solar flares, and the solar storms accompanying such events can impact life on Earth. Extreme energy events can disrupt electrical grids as well as damage spacecraft.

Visit ClimateScienceNews.com for more stories related to global cooling and how global warming is a scam.

Sources for this article include:

FreeWestMedia.com

VancouverSun.com

EnviroTech-Online.com

InterestingEngineering.com

Source : https://www.naturalnews.com/2023-10-06-researcher-warns-mini-ice-age-famine-by-2030.html

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...