maandag 8 juli 2024

COVID-19 zou uiteindelijk uit zichzelf zijn afgenomen, maar opportunistische regeringen en vaccinproducenten overtuigden het publiek anders

 07/07/2024 // Cassie B. // 2,5K Weergaven

Tags: slechte gezondheidbadmedicinebadsciencegrote regeringGrote PharmaGecensureerde wetenschapsamenzweringcorruptiecovid-19covid-19 vaccinsGevaarlijke geneeskundemisleidingvrijheid van gezondheidimmuniteitMedische tiranniegeld leveringpandemiefarma fraudePlandemischopgetuigdwetenschappelijk bedrogOnderdruktVirussen


Tijdens de pandemie was de wereld ervan overtuigd dat ze maskers, vaccins, lockdowns en andere maatregelen nodig had om de mensheid te beschermen, maar zoals bij de meeste virussen was COVID-19 altijd voorbestemd om zelfstandig te verdwijnen, omdat er geen kwetsbare mensen meer waren om te infecteren.

Het is een eenvoudig maar krachtig concept dat in detail werd uitgelegd door Dr. John Snow in de jaren 1850. De Britse chirurg wordt beschouwd als een oprichter van epidemiologie, en zijn onderzoek naar een uitbraak van cholera in Londen worden beschouwd als een belangrijk keerpunt in het begrip van het medische veld over hoe besmettelijke ziekten werken. Hij ontdekte dat wanneer een virus geen vatbare gastheren meer heeft, de circulatie ervan binnen enkele weken of zelfs dagen sterk zal afnemen.

Er zijn zelfs een paar redenen waarom de COVID-19-situatie vanzelf zou verbeteren. Hoewel er altijd resterende gevoeligheidsgebieden zullen zijn, is de normale trend dat de verspreiding van een virus sterk afneemt na een aanvankelijk sterke aanwezigheid. Hoewel er uitzonderingen zijn, worden virussen doorgaans minder schadelijk omdat ze zich aanpassen aan een nieuwe host. Veel virussen vinden het veel gemakkelijker om te blijven repliceren in hun host dan om nieuwe hosts te vinden. Vanuit hun perspectief maakt het niet echt uit of ze ervoor zorgen dat je daadwerkelijk besmet raakt met de ziekte; ze willen gewoon dat je het draagt en het virus overdraagt, en om dat te doen, moet je leven.

Dit is een van de redenen waarom virussen na verloop van tijd verzwakken. Het geldt vooral voor COVID-19, dat afhankelijk is van mensen die interactie hebben om van persoon op persoon te worden overgedragen terwijl het wordt overgedragen via respiratoire druppels. Dan is er het feit dat naarmate meer mensen het virus overwinnen, ze er immuniteit voor opbouwen en er geen mensen meer zijn om te infecteren.

Met andere woorden, uitbraken kunnen en zullen natuurlijk hun gang gaan – een feit dat regeringen over de hele wereld gemakshalve negeerden in hun zoektocht om mensen te kunnen controleren met beperkende maatregelen in naam van “flatening the curve (de curve plat maken). ” In feite werden veel biologische feiten genegeerd door degenen die tijdens de pandemie probeerden ervan te profiteren en om mensen te controleren.

Pandemische beslissingen werden gedreven door politiek en winst, niet door medicijnen

Veel van de beslissingen die tijdens het hoogtepunt van de pandemie werden genomen, werden gedreven door politiek, niet door medicijnen, en onlangs onthulden documenten van het Duitse equivalent van de CDC die laten zien hoe gezondheidsautoriteiten daar opzettelijk tegen het publiek logen, zodat de regering hun financiering niet zou stopzetten.

De Duitse gezondheidsautoriteit RKI heeft met tegenzin documenten vrijgegeven naar aanleiding van een gerechtelijk bevel die laten zien wat daar is gebeurd. Een van de schokkende onthullingen in de tranche van documenten van 2515 pagina's was dat de experts al in januari 2021 op de hoogte waren van de dodelijke trombose-bijwerking van de AstraZeneca-prik, maar het publiek niet informeerden.

Evenzo vergaten ze “” om mensen te vertellen dat ze geen bewijs vonden dat de vaccinaties de overdracht van de ziekte verminderden, in plaats daarvan besloten ze  om te spelen op de emoties van mensen en erop te staan dat het krijgen van de spuit  oudere geliefden zou beschermen en de bevolking zou helpen kudde immuniteit te bereiken – ook al is het onmogelijk om dit te doen als vaccins de transmissie niet verminderen.

De Duitse regering sloot ook scholen, ondanks experts die het aanbeveelden en maskermandaten implementeerden, ondanks dat ze wisten dat ze niet effectief waren buiten de ziekenhuizen.

Klinkt dit bekend? Amerikanen waren aan soortgelijke beperkingen onderworpen en we krabben alleen maar aan de oppervlakte hoeveel autoriteiten wisten van de inefficiëntie van deze maatregelen en wanneer ze het wisten. We leren ook zoveel meer over hoe slecht de COVID-19-prikken werden onderzocht dat ze in wezen een groot deel van de bevolking dwongen, bezuinigden en drugsfabrikanten immuniteit gaven tegen rechtszaken in verband met bijwerkingen, terwijl ze miljarden dollars aan winst binnenhaalden.

Niets van deze controle zou mogelijk zijn geweest als ze eerlijk waren geweest tegen mensen over hoe virussen werken, en Big Pharma zou nooit recordbrekende winsten hebben gemaakt als de bedrijven en regeringen transparant waren geweest met de mensen over hoe de mRNA-vaccins  de verspreiding van het virus niet stopten en ernstige bijwerkingen veroorzaakten.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Expose-News.com

KirschSubStack.com

https://www.naturalnews.com/2024-07-07-covid-would-have-declined-naturally-opportunistic-governments-vaccine-makers.html

Klaus Schwab zegt dat mensheid gedwongen moet worden om samen te werken met globalistische elites


Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum, zei tijdens een conferentie in China dat de mensheid ‘gedwongen moet worden om samen te werken’ met globalistische entiteiten.

Tijdens de ‘Annual Meeting of the New Champions’ eind vorige maand, ook wel ‘zomer-Davos’ genoemd, stelde Schwab dat elites hun agenda op agressieve wijze moeten doorvoeren om de Vierde Industriële Revolutie vooruit te stuwen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Kritiek punt

Om de economie in de toekomst te laten groeien, moeten we innovatie omarmen en sectoren, regio’s, landen en culturen dwingen tot samenwerking om een meer vreedzame, inclusieve, duurzame en veerkrachtige toekomst te creëren, aldus Schwab.

Op dit kritieke punt is de actieve deelname van alle stakeholders van essentieel belang om een duurzaam ontwikkelingspad te garanderen, voegde hij toe.

Hij zei dat AI en andere technologieën alomtegenwoordig worden en dat de mensheid om die reden ‘moet samenwerken’ met de globalistische elite.

Verkiezingen overbodig

Eerder zei Schwab, de architect van de Great Reset, dat we ons moeten voorbereiden op een wereld waarin we een versmelting zien van onze fysieke, onze digitale en onze biologische dimensies.

Ook zei hij dat digitale technologieën verkiezingen op den duur overbodig maken, ‘omdat je al weet wat de uitslag zal zijn’.

[ZeroHedge via Modernity.news]

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Arts ontdekt oplichtende structuren in bloed van gevaccineerde jongen (10): ‘Dit is ongelooflijk’

 


2024 is het jaar waarin mensen beginnen te beseffen dat ze het slachtoffer zijn van een genocide, georkestreerd door hun eigen overheden. Dat zegt arts Wilfredo Stokes uit Guatemala in een filmpje waarin hij het bloed van een gevaccineerde 10-jarige jongen analyseert.

De overheden zijn in dienst van een internationale criminele bende: het World Economic Forum, met tentakels zoals de WHO, de VN, enzovoorts, aldus Stokes.

Een cardioloog had tegen de vader gezegd dat hij de jongen moest laten vaccineren.

Video Link: https://odysee.com/@laquintacolumnainternational:7/10-year-old-male-patient-Inoculated-with-2-doses-of-Moderna-and-2-PCR-tests.:2?src=embed 

Technologie die wij niet begrijpen

In het bloed van de jongen zijn een soort ‘luchtbellen’ zichtbaar die oplichtende structuren bevatten. Deze structuren bestaan volgens de arts uit grafeen. “Het gaat om technologie die wij niet begrijpen. Dit is ongelooflijk.” De structuren lijken een soort neurale netwerken te vormen.

Het betreft zeer complexe structuren die zich vormen met behulp van het bloed. Ze bevatten ook hydrogel, stelt dr. Stokes.

Dit is wat ze hebben ingespoten bij mensen

De jongen had een zeer ernstige zenuwaandoening en hartritmestoornissen toen hij bij hem werd binnengebracht. Ook had hij een longaandoening.

“Dit is wat ze met toestemming hebben ingespoten bij mensen,” zegt de arts nog.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Partij van Marine Le Pen haalt met afstand de meeste stemmen, maar verliest toch: ‘De vloed wordt gesaboteerd’


De tweede ronde van de Franse verkiezingen is zondag verrassend uitgemond in een zege voor het linkse blok Nieuw Volksfront. De partij van Marine Le Pen, die de eerste ronde had gewonnen, werd de derde partij, na de centrumalliantie van de Franse president Macron.

Aangezien geen van de partijen een absolute meerderheid in het Franse lagerhuis heeft behaald die nodig is om te regeren, is het onduidelijk hoe Frankrijk een regering zal vormen. De Franse premier Attal heeft zijn ontslag ingediend bij de president.

Enige nuance is wel op zijn plaats

De Rotterdamse wethouder Ronald Buijt (Leefbaar Rotterdam) merkt op dat enige nuance in de linkse zege wel op zijn plaats is.

De partij RN van Le Pen haalde met afstand de meeste stemmen (37,4 procent), zelfs een miljoen méér dan vorige week (34 procent), merkt Buijt op. “Door het districtenstelsel én het verbond tussen Macron met (radicaal-)links wordt RN qua zetels de derde partij.”

“Media spreken van een ‘verrassende uitslag’ in Frankrijk, maar dat is het natuurlijk helemaal niet. Le Pen haalde in de eerste ronde 34 procent en werd veruit de grootste. Links en Macron haalden samen 50 procent. Zij besloten maar één kandidaat tegenover de kandidaat van Le Pen te zetten. Frankrijk staat roerige tijden te wachten. Bijzonder dat veel linkse politici euforisch zijn. Dit is het resultaat van een zeer brede angstcampagne.”

De vloed wordt gesaboteerd

Europarlementslid Gerolf Annemans (Vlaams Belang) voorzag vorige week al: “In de dagen die nu komen, zullen we zien of het zogenaamde centrum rond Macron zich zal verbinden met het (linkse en extreemlinks) socialisme om de echte verandering tegen te houden. Als dat het geval zou zijn, gaat Frankrijk de weg op van Vlaanderen: de bevolking stemt rechts, maar krijgt socialisme.”

Na de uitslag van de tweede ronde schreef Annemans: “Het Franse kiessysteem dus. De vloed wordt gesaboteerd, maar is niet eeuwig tegen te houden. Volhouden is de boodschap.”

Dat gaat niet goed komen

Ook blogger Jan Gajentaan wijst erop dat RN verreweg de grootste partij is in stemmen, maar derde in zetels door de uitsluitingstactiek van links. “Zo wordt ruim 10 miljoen Fransen iedere vorm van invloed ontzegd, uit naam van de democratie. Dat gaat niet goed komen.”

In Groot-Brittannië gebeurde iets soortgelijks. De Liberale Democraten werden bij de Britse verkiezingen de derde partij met 72 zetels (3,5 miljoen stemmen). De Reform-partij van Nigel Farage haalde vijf zetels. De partij werd qua stemmenpercentage weliswaar de derde van het land, maar vanwege het kiesdistrictenstelsel vertaalde zich dat niet in een evenredig aantal zetels.

“Het systeem is kapot,” schreef Farage na de verkiezingen op X.


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Ex-profwielrenner luidt noodklok over hartfalen in sportwereld: ‘Er moet onderzoek komen naar deze alarmerende trend’

 


Hartproblemen in relatie tot mRNA-vaccinaties, dat is iets wat niet bespreekbaar is in de wielrennerij, zei oud-profwielrenner Flavio Pasquino in ‘De Wereld Is Vierkant’.

Hij bekritiseert de omerta-cultuur in de wielerwereld waarbij gevoelige onderwerpen worden vermeden uit angst voor represailles. De olifant in de kamer wordt niet benoemd.

Bekijk de video:

Dat vind ik kwalijk

“Er vallen bovengemiddeld veel sporters om de laatste tijd, ook in het voetbal. In de wielersport is het echt zo dat er een trend is dat profwielrenners op jonge leeftijd hartproblemen krijgen,” zei Pasquino.

Oud-Kamerlid Henk Krol vroeg zich af waarom hier zo weinig over gesproken wordt. “Ik heb in mijn directe omgeving meerdere mensen die na vaccinatie daar last van hebben gekregen,” zei hij. “En bijna niemand heeft het erover. Dat vind ik kwalijk.”

Er moet nu eindelijk onderzoek komen

Pasquino voegde toe: “Ik ken profwielrenners die mij in vertrouwen hebben verteld dat ze heel erg bang waren om gevaccineerd te worden en dat ook niet hebben gedaan.”

Als je dit niet bespreekbaar maakt, krijg je een hele ongezonde sport waarbij mensen zich maar laten injecteren, aldus Pasquino. “De wielerbond heeft een zorgplicht, ook voor z’n renners en er moet nu eindelijk onderzoek komen.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Kristen werkte 9 jaar bij de luchtmacht en doet nu een boekje open over vliegtuigsporen: ‘Het is verschrikkelijk’


Kristen Meghan was negen jaar werkzaam bij de Amerikaanse luchtmacht en luidde de noodklok over geo-engineering. Ze werkte voor een tak van de luchtmacht die Bioenvironmental Engineering wordt genoemd.

Ze vond het ‘gestoord’ dat we zoiets zouden doen: het weer manipuleren door gevaarlijke stoffen in de atmosfeer te sproeien. Toen ze het fenomeen probeerde te debunken, kwam ze tot de ontdekking dat haar afdeling er betrokken bij was. Meghan keurde namelijk de chemicaliën goed die voor deze operatie worden gebruikt.

Ze heeft veel onderzoek gedaan, de noodklok geluid en de luchtmacht de rug toegekeerd. “Dit bestaat echt, ze hebben het openlijk toegegeven en er zijn meerdere vormen van weersbeïnvloeding,” zei Meghan in Genève in gesprek met Kla.tv.

Giftig

Het doel van geo-engineering is officieel het ‘tegengaan van klimaatverandering’. Daar heeft het niets mee te maken, benadrukte ze.

Op de vraag wat ze in de atmosfeer sproeien, antwoordde Meghan: sulfaten, aluminium, barium en strontium. Toen ze vragen begon te stellen over de veiligheid van deze stoffen, werd ze gedemoniseerd. Ik besefte op dat moment dat ik mijn neus in een wespennest had gestoken, aldus Meghan.

Deze metalen zijn giftig voor mensen en komen terecht in de bodem en ons voedsel. Zuiveringsinstallaties kunnen ze er niet uit filteren, vertelde de klokkenluider. “Het is verschrikkelijk.”

Zeker niet het enige land

Ze wees erop dat het aantal mensen met neurodegeneratieve aandoeningen zoals alzheimer enorm is toegenomen en dat mensen met astma er ook veel last van hebben. “En mensen vragen zich af waarom ze het hele jaar door 24 uur per dag last hebben van allergieën.”

De VS zijn zeker niet het enige land dat aan geo-engineering doet, zei Meghan nog. Er is volgens haar ook een link met HAARP.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Nieuwe Britse premier Keir Starmer: “We moeten afrekenen met de Anti-Vaxxers”

 juli 7, 2024   25


In januari 2024 werd Keir Starmer in Davos gepresenteerd als de “favoriete kandidaat” van het World Economic Forum voor het Britse premierschap.

Kramer gaat naar Davos

In januari 2024 arriveerde de Britse leider van de Labour Party Keir Starmer in Davos op uitnodiging van Klaus Schwab van het World Economic Forum, schrijft Prof. Michel Chussudovsky.

Premier Rishi Sunak besloot niet naar Davos te gaan:

“Nummer 10 heeft geen verklaring gegeven voor zijn afwezigheid, maar de premier wordt thuis geconfronteerd met aanzienlijke problemen.”

Starmer begon zijn verkiezingscampagne in de Zwitserse Alpen, in overeenstemming met Klaus Schwab’s Vierde Industriële Revolutie

Starmer werd in januari in Davos gepresenteerd als de “favoriete kandidaat” van het WEF voor de positie van premier. Ironisch genoeg werd de eigenlijke aankondiging van de Britse verkiezingen in juli enkele maanden later door premier Sunak vrijgegeven.

De “Grote Reset” van de Labour partij

“Het is een kans om de Labour Party te presenteren als de toekomst van het Verenigd Koninkrijk,” met een kandidaat die volledig achter het covid-‘vaccin’ staat, gekoppeld aan het intrekken van burgerlijke vrijheden.

Hij bevestigde ook zijn strijd tegen de opwarming van de aarde en CO2, die onherroepelijk zal leiden tot faillissementen en de verarming van Britse boeren.

“Hij maakte van de gelegenheid gebruik om zijn Groene Agenda door te drukken, die hij verder zou doorvoeren als hij Downing Street zou betreden.

Tijdens een paneldiscussie werd de heer Starmer erop gewezen dat hij volgens de opiniepeilingen een grote kans maakt om de volgende premier van Groot-Brittannië te worden.

Hij ging in op het “ambitieuze” plan van Labour voor een nieuw energiebedrijf in staatseigendom, Great British Energy genaamd, dat vorig jaar op het partijcongres werd onthuld.

Hij zei dat zijn eerste bezoek aan de top in Davos hem de gelegenheid had gegeven om te spreken met CEO’s van bedrijven en investeerders “die met ons zouden samenwerken als we in de regering zaten.”.

Keir Starmer, waarschijnlijk de volgende Britse premier: “We moeten afrekenen met de anti-vax campagnes, want ze zullen levens kosten.”

Mijn boodschap aan Keir Starmer. Bestudeer de gegevens voordat u “met de anti-vaxxers afrekent.”


Noodwetgeving om de anti-vax campagne te bestrijden zal levens kosten. Het zal leiden tot oversterfte.

We herinneren ons dat het COVID-19 vaccin in verschillende fasen werd uitgerold in Engeland en Wales vanaf 8 december 2020 (Zie Michel Chossudovsky).

De door officiële statistieken bevestigde opwaartse beweging in het sterftecijfer (%) begon in 2021. Volgens de Lancet:

Het Britse Office for National Statistics (ONS) heeft berekend dat er in 2022 7,2% of 44.255 meer sterfgevallen werden geregistreerd in het VK op basis van een vergelijking met het vijfjarig gemiddelde (exclusief 2020).[1]

Dit hield aan in 2023 met 8,6% of 28.024 meer geregistreerde sterfgevallen in de eerste zes maanden van het jaar dan verwacht.[1]

Het Continuous Mortality Investigation (CMI) vond een vergelijkbare overschrijding (28.500 sterfgevallen) voor dezelfde periode met behulp van verschillende methoden.[3]

Engeland en Wales: Mortaliteit en morbiditeit met betrekking tot kwaadaardige gezwellen.

Een recent onderzoek naar vaccingerelateerde oversterfte, uitgevoerd door het team van Edward Dowd, bevestigt de aard van het mRNA-vaccin.

“De methode van Dowd was het analyseren van het aantal sterfgevallen dat werd toegeschreven aan kanker in Engeland en Wales tussen 2010 en 2022 [gebaseerd op gegevens] van het Britse Office for National Statistics.

Hij vergeleek overtollige sterftecijfers, het verschil tussen waargenomen sterfgevallen en de basislijn voor verwachte sterfgevallen, voor en na de COVID-19 pandemie.

Hij stelde een basislijn vast van normale sterftecijfers door kanker van 2010-2020 die opmerkelijk consistent was met weinig afwijkingen, zei hij – totdat de sterftecijfers door kanker eind 2021 aanzienlijk stegen in het V.K. na de uitrol van het vaccin.”

De tabel hieronder heeft betrekking op het oversterftecijfer gerelateerd aan maligne neoplasma’s (kankergezwellen) in Engeland en Wales, geregistreerd in drie opeenvolgende jaren: 2020, 2021 en 2022 vs. een trend van 10 jaar (2010-2019).

De gegevens voor oversterfte in 2020 (het jaar voorafgaand aan het vaccin) zijn negatief, met uitzondering van “maligne neoplasma zonder specificatie van plaats..

Engeland en Wales: het vaccin werd gelanceerd in december 2020

Het COVID-19-vaccin werd in verschillende fasen uitgerold in Engeland en Wales vanaf 8 december 2020 tot maart-april 2021.

De opwaartse beweging in oversterfte (%) begint in 2021. De toename in oversterfte gerelateerd aan maligne neoplasma wordt in tabelvorm weergegeven voor de eerste twee jaren van het vaccin.

De resultaten van de Ed Dowd-studie met betrekking tot het aantal sterfgevallen door kanker boven de historische norm in 2022 voor de leeftijdsgroep 15-44 in het Verenigd Koninkrijk omvatten:

  • Een toename van 28% in fatale borstkanker bij vrouwen.
  • Een toename van 80% van sterfgevallen door alvleesklierkanker bij vrouwen en een toename van 60% bij mannen.
  • Een toename van 55% van het aantal sterfgevallen door darmkanker bij mannen en een stijging van 41% bij vrouwen.
  • Een toename van 120% dodelijke melanomen bij mannen en een toename van 35% bij vrouwen.
    Een toename van 35% van het aantal sterfgevallen door hersenkanker bij mannen en een toename van 12% bij vrouwen.
  • Een toename van 60% in sterfte door kanker onder mannen bij kankers “zonder specificatie van de plaats” en een toename van 55% onder vrouwen.

Oversterfte in Duitsland

Hieronder staat een vergelijkbare tabel met betrekking tot oversterfte in Duitsland (alle oorzaken), die wijst op de afwijking van de waargenomen sterfte ten opzichte van de verwachte sterfte (per leeftijdsgroep) in 2020, 2021 en 2022.

Let op de opwaartse verschuiving in het oversterftecijfer in 2021 en 2022 na de uitrol van het Covid-vaccin in december 2020.

Duitsland: Oversterfte per leeftijdsgroep (%)

Oversterfte in rood per leeftijdsgroep, totale oversterfte in grijs

Meer gegevens over oversterfte: Analyse door Dr. William Makis

Het artikel waar Dr. Makis naar verwijst geeft relevante gegevens over oversterfte zonder de onderliggende oorzaken te analyseren. (12 mei 2023)

“Van mei tot december 2022″ waren er 32.441 oversterftegevallen in Engeland en Wales.

Dat zijn 4.055 oversterftegevallen per maand of 48.661 op jaarbasis.

“In december 2022 was het aantal oversterftegevallen 5.900.”


Dat is een geschatte 70.800 op jaarbasis richting 2023, als het percentage stabiel blijft.

Bevolking van Engeland (57,06 miljoen) en Wales (3,21 miljoen): samen 60,27 miljoen.

Dat komt neer op ongeveer 1 op de 1000 mensen in Engeland en Wales die in 2022 stierven als “oversterfte.”

Alle landen met een hoge COVID-19 vaccinatie zagen een oversterfte in 2022 van ongeveer 1 op de 1000 inwoners:

De bovenstaande cijfers waren voor 2022.

De oversterfte als gevolg van het Covid mRNA-vaccin is toegenomen in 2023. Zie de Lancet-gegevens en het BBC-rapport.

Van mei 2023 tot december 2023 zijn er 33.241 oversterfgevallen geregistreerd in Engeland en Wales. (geciteerd door de BBC)

Stelt u voor dat Keir Starmer eens kijkt naar het “geheime rapport” van Pfizer? Het is een bom

Het geheime rapport van Pfizer werd in oktober 2021 openbaar gemaakt in de VS onder de vrijheid van informatie (FOI).

Het vertrouwelijke rapport is een bom. Het vaccin werd midden december 2020 gelanceerd. Tegen het einde van februari 2021,

“Pfizer had al meer dan 1.200 meldingen ontvangen van sterfgevallen die zouden zijn veroorzaakt door het vaccin en tienduizenden gemelde bijwerkingen, waaronder 23 gevallen van spontane abortussen op 270 zwangerschappen en meer dan 2.000 meldingen van hartstoornissen.”

Klik hier om het volledige Pfizer-rapport te lezen.

(De volgende tabel is verwijderd uit het volledige rapport)

Klik voor groot

Wij roepen Keir Stamer met respect op om zijn standpunt over het mRNA-vaccin Covid-19, dat hij bij aanvang in januari 2021 formuleerde, te herzien.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
Bron: https://www.frontnieuws.com/nieuwe-britse-premier-keir-starmer-we-moeten-afrekenen-met-de-anti-vaxxers/

Bill Gates is totaal de weg kwijt

 maandag, 08 juli 2024 11:49

bill gates is de weg kwijtHet grootste deel van de mensheid weet niet dat Bill Gates dolgraag een groot deel van de wereldbevolking wil opruimen.

De ‘weldoener’ doet alles wat in zijn vermogen ligt om dit doel te bereiken, maar soms is hij het spoor volkomen bijster.

Wie ooit heeft besloten dat Bill Gates een autoriteit is op vele gebieden is niet duidelijk.
Omdat hij heel rijk is wordt hij misschien door de mainstreamwereld geloofd in alles wat hij er zoal uit kraamt.

We weten dat CO2 onmisbaar is voor ons leven hier op aarde en dat wanneer je er daadwerkelijk in zou slagen om alle CO2 weg te halen uit onze atmosfeer wij dan een heel groot probleem hebben.

Als je perse wat CO2 wilt kwijtraken, ga dan overal bomen planten, want deze zullen het heel goed doen als er veel CO2 voorhanden is.

Echter, Bill Gates beweert dat het planten van bomen geen enkel effect zal hebben bij de bestrijding van de klimaatopwarming, mocht deze al bestaan, hetgeen niet het geval is.

Als het klimaat zou opwarmen dan zouden grote bossen veel CO2 gebruiken en veel bomen betekent ook automatisch schaduw en dus meer koele plekken op aarde.

Ga bomen planten in de steden en opeens voelt het daar een stuk aangenamer aan.

Volgens Bill Gates is het allemaal onzin en moeten wij ons heil alleen zoeken bij de wetenschap, want doen we dat niet dan zijn we volgens hem complete idioten.
De wereld kijkt en luistert naar deze charlatan die in werkelijkheid maar één doel heeft en dat is het te veel aan mensen op deze wereld opruimen.

Dat is de werkelijke reden dat hij enorme bedragen investeert in de ontwikkeling van vaccins.

Wat we vooral niet moeten vergeten is dat al deze lui lid zijn van de beruchte sekte in de achtergrond.

Een sekte die ons al heel lang via allerlei routes heeft laten weten dat zij vinden dat er teveel mensen op deze wereld zijn en dat ze iets zullen bedenken om dat probleem op te lossen.

Dat ze een bepaalde ziekte zullen verzinnen waarbij de door hen aangedragen oplossing ervoor zal zorgen dat er heel veel mensen sterven.

De sekte die hoofdzakelijk bestaat uit volgelingen van de valse Joodse messias Sabbatai Zevi.

Dat betekent dat veel sekteleden Joods zullen zijn, maar niet exclusief. Dat verklaart ook dit fenomeen.

Ze hebben het voorspeld en ze hebben ervoor gewaarschuwd, maar het gros van de bevolking loopt met oogkleppen op en ziet het niet.

Ziet niet dat de wereld op dit moment ferm in de houdgreep zit van een satanisch clubje mensen dat niets liever wil dan ons, nutteloze mee-eters, naar de eeuwige jachtvelden sturen.

En voorlopig hebben ze daar behoorlijk succes mee gehad.

Voor wie niet meer precies weet wie Bill Gates is hier een korte en zeer interessante documentaire.

Video Link: https://rumble.com/v55t4ou-wie-is-bill-gates-werkelijk.html


Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...