zondag 11 juni 2023

Slachtoffers prikschade bezoeken (eindelijk) het ministerie van VWS (Nederland) en dit is hun schokkende relaas


Begin deze week mochten Iris de Boer, Sara Peters en Magdalena Dzambo, die ernstig zijn beschadigd door de coronaprik, dan eindelijk op audiëntie komen bij het ministerie van VWS. De Boer schreef op 15 oktober 2021 haar eerste mail naar het ministerie. Op 5 juni vond het gesprek daadwerkelijk plaats.

Het drietal stuurde van tevoren filmpjes door die waren gemaakt door de vele andere slachtoffers van vaccinatieschade. De medewerkers van het ministerie vonden die filmpjes aangrijpend, maar begonnen meteen over coronagevallen in hun eigen omgeving. “Dat vond ik een aparte opmerking,” zegt Dzambo.

Ze zeiden ook dat al die verhalen van slachtoffers ‘moeilijk te begrijpen zijn’. De video’s hebben de medewerkers wel aan het denken gezet.

Er was nooit een plan

In het gesprek werd officieel bevestigd wat het drietal eigenlijk al twee jaar weet: er was nooit een plan om mensen met bijwerkingen te helpen. Schokkend.

Ze vroegen of zorgminister Kuipers gaat erkennen dat zij beschadigd zijn door de prikken en hulp nodig hebben. Op die vraag kregen ze geen antwoord. “Er komt dus geen erkenning.”

Wel gaat VWS het RIVM vragen om internationale wetenschappelijke literatuur inzake bijwerkingen. “Ik blijf het bijzonder vinden dat zij dit niet eerder hebben gedaan,” aldus Dzambo.

Niet alarmerend

Ze voegt toe dat ze het vermoeden heeft dat onderzoek naar het aantal slachtoffers van vaccinatieschade er nooit gaat komen.

Toen Peters aangaf dat haar vader na de prik een hartaanval had gekregen, kreeg ze te horen dat uit onderzoek is gebleken dat je maanden na covid nog een hartaanval kunt krijgen.

De slachtoffers confronteerden de medewerkers ook nog met sjoemeldata van de vaccinmakers, maar dat vonden ze een complottheorie. De meldingen bij het Lareb vonden ze niet alarmerend.

Bijna niets vergoed

Er komt geen specifieke zorg voor mensen met vaccinatieschade en er wordt bijna niets vergoed via de zorgverzekering als je vaccinatieschade oploopt.

Ook gaf het ministerie aan dat de Nederlandse overheid absoluut niets gaat doen aan de censuur. “Onze getuigenissen die op Facebook, YouTube, et cetera verwijderd worden, tja, dan moeten wij bij Big Tech aankloppen.”

De medewerkers beweerden dat zij niets te maken hebben met Facebook en ook geen invloed kunnen uitoefenen daarop. Op de vraag of dit vanuit de Denktank Desinformatie wellicht is gebeurd, luidde het antwoord: nee.

Dat is een aantoonbare leugen, blijkens talloze vrijgegeven Wob-documenten.

500 euro is te veel gevraagd

Volgens het ministerie van VWS is het grootste probleem voor de slachtoffers dat veel ‘antivaxxers’ desinformatie verspreiden.

De drie slachtoffers vroegen het ministerie van VWS of ze 500 euro konden krijgen voor het oprichten van een stichting. Dat verzoek werd afgewezen. Er komt dus geen subsidie.

“Er is 90 miljard uitgegeven aan de covid-maatregelen, 32 miljoen aan post-covid, maar 500 euro voor coronavaccinatieslachtoffers is te veel gevraagd,” verzucht Dzambo.

Alle deuren zijn en blijven gesloten

Het ministerie ziet geen reden voor een vervolggesprek. “Alle deuren zijn en blijven gesloten.”

Toen de slachtoffers vroegen om een reactie op de uitspraken van minister Hugo de Jonge (wijk voor wijk, deur voor deur, arm voor arm) kregen ze te horen: “Wij kunnen niet voor Hugo de Jonge praten.”

Dzambo: “We hebben nu de officiële bevestiging dat we geen enkele hulp van de overheid mogen verwachten.”

Het gesprek heeft de groep gemotiveerd om door te gaan, bijvoorbeeld door middel van het stellen van Kamervragen. “We zijn aangeslagen, maar niet verslagen.”

Klaus Schwab: wereldregering is enige oplossing voor ‘klimaatcrisis’


Klaus Schwab heeft in een gesprek met oud-directeur van Greenpeace Jennifer Morgan in Davos gezegd dat hij al sinds 1973 werkt aan ‘klimaatverandering’ en dat hij de Club van Rome hun eerste grote platform heeft gegeven.

Ik denk dat we dergelijke problemen alleen kunnen oplossen als we onze mondiale architectuur en ons mondiale systeem kunnen repareren, zei Schwab.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Hoax

“Klaus Schwab geeft hier dus zelf toe dat de eerste aanzet voor die zogenaamde ‘klimaatcrisis’ door hem en de ‘Club van Rome’ al in de jaren zeventig is gegeven, een hoax op basis waarvan nu door diezelfde Klaus Schwab wordt gepleit voor ‘global governance’: een wereldregering dus,” zegt Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD).

Eerder zei de Britse spreker David Icke, die in Nederland niet langer welkom is, dat de Club van Rome in 1968 met één doel is opgericht: het milieu als excuus gebruiken om de samenleving te veranderen. Dus: om de planeet te ‘redden’ moeten er allerlei ingrijpende maatregelen worden genomen.

Psychologisch spel

En aangezien het gaat om de aarde als geheel, moet de macht worden gecentraliseerd, zo is de achterliggende gedachte.

De Club van Rome is de drijvende kracht achter klimaatverandering, legde Icke uit. De plannen van deze club zijn uitgewerkt in Agenda 21, inmiddels Agenda 2030 geheten.

“Agenda 2030 dicteert elk aspect van ons leven, inclusief onderwijs,” zei hij. “En dat alles zogenaamd om de planeet te redden. Het is een psychologisch spel.”

Vrouwen verzwijgen vaccinatie vanwege slechte huwelijkskansen – PURE: Dating app voor ongevaccineerden

januari 10, 2022   9121  27 

Er zijn veel nieuwe ontwikkelingen waar we nauwelijks iets over horen, maar die wel eens interessante en belangrijke maatschappelijke trends zouden kunnen worden. Ik stuitte bij toeval op een artikel dat mij enerzijds verbaasde, maar anderzijds niet echt een verrassing is, schrijft Niki Vogt.

Het bericht is getiteld “Vaccinates Women are now lying about their Vax Status as more Men see them as Infertility Risk” (Gevaccineerde vrouwen liegen nu over hun Vax-status omdat meer mannen hen zien als onvruchtbaarheidsrisico).

De bijdrage begint met de opmerking dat iedereen is geleerd dat wie zich niet heeft laten vaccineren, daar spijt van zal krijgen. Nu ziet het er echter heel anders uit. In een verbazingwekkende omkering van zaken worden gevaccineerde vrouwen nu gemeden door (niet alleen ongevaccineerde) mannen. In de uitgaanswereld haken potentiële huwelijkskandidaten af uit angst voor mogelijke geboorteafwijkingen en onvruchtbaarheid.

In de “dating scene”, op internetportalen voor het vinden van een partner, en in clubs, beweren de laatste tijd veel vrouwen dat zij niet gevaccineerd zijn wanneer zij naar hun vaccinatiestatus wordt gevraagd. Dit komt omdat zij weten dat veel mannen die op zoek zijn naar een vaste partner of een huwelijk en een gezin willen stichten, geen gevaccineerde vrouwen willen. Zij zijn bang dat gevaccineerde vrouwen onvruchtbaar zijn, miskramen krijgen of misvormde kinderen baren. Het artikel citeert een man die meerdere malen teleurstelling heeft ervaren. In de “acquisitiefase” kreeg hij de duidelijke mededeling en belofte van de dame dat zij ongevaccineerd was, maar moest later vernemen dat zij toch “de prik” had genomen (took the jab).

“In clubs, they claim they’re NOT vax’d. They say things like ‘Oh COVID is bullshite‘ or ‘I don’t want to try this new experimental shot‘. … However, after going out with them several times, the women finally admit they took the vax . . . and watch as most potential husbands leave them almost on the spot.”

(In de clubs beweren ze dat ze niet gevaccineerd zijn. Ze zeggen dingen als “oh, COVID is gewoon onzin” of “ik wil die nieuwe experimentele prik niet proberen. … Hoe dan ook, na een paar keer met hen uit te zijn geweest, geven de vrouwen uiteindelijk toe dat ze gevaccineerd zijn … en je kunt zien dat de meeste potentiële echtgenoten hen bijna ter plekke verlaten.)

“I don’t want defective children and I won’t get closer to a girl who lied to my face from the start.”

(Ik wil geen gebrekkige (erfelijke) kinderen en ik kom niet in de buurt van een meisje dat vanaf het begin recht in mijn gezicht heeft gelogen).

 

Ondanks de censuur van de media komen er in de hele wereld steeds meer berichten binnen over gevaccineerde vrouwen die hun baby in het eerste trimester van hun zwangerschap verliezen of over geboorteafwijkingen. Zeker, ze zijn niet allemaal waar. Maar het is al eeuwen hetzelfde: wie één keer liegt, wordt niet geloofd… en de vaak door de staat betaalde “factcheckers” doen geen onbevooroordeeld onderzoek, maar gebruiken alleen citaten van wetenschappers waarvan bekend is dat ze “op één lijn zitten”. Al het andere wordt door de mainstream media en factcheckers volledig verdoezeld, zo niet ronduit gelogen. Het censuursysteem is er zelf debet aan dat “grove samenzweringstheorieën” welig tieren (“Ze ontkennen toch ALLES wat niet in het narratief past”, zeggen ze). Wat is ons verteld als onweerlegbare waarheden en slechts enkele weken later waren ze niet meer geldig?

Er zijn wel degelijk valide, wetenschappelijke studies over vele abortussen en miskramen bij vrouwen die in het eerste trimester van de zwangerschap werden gevaccineerd.

Wochenblick.at berichtte al in april 2021:

Dr. Larry Palevsky van het Mount Sinai Hospital in New York ziet het probleem in de spike-eiwitten die door mRNA-behandelingen worden veroorzaakt. Palevsky is ervan overtuigd dat de spike-eiwitten, die geacht worden het coronavirus te bestrijden, alle negatieve verschijnselen van de coronaziekte kunnen veroorzaken. En niemand weet hoe deze processen te stoppen.

De verschrikkelijke bijwerkingen van vaccinatie volgens Dr. Palevsky:
“Wat we tot nu toe hebben gezien bij gevaccineerde mensen is een enorme toename van 
bloedstollingsproblemen, doodgeboorten en miskramen, onvruchtbaarheid, beroertes, hartaanvallen, auto-immuunziekten en sterfgevallen. Om maar een paar bijwerkingen te noemen van degenen die gevaccineerd zijn.”

Opmerking: Het feit dat de nieuwe vaccins een effect op de vruchtbaarheid zouden kunnen hebben, wordt door alle officiële bronnen ten stelligste ontkend. Zogenaamde “factcheckers” hebben deze veronderstelling reeds als “nepnieuws” bestempeld, ondanks de zwakke gegevens die beschikbaar zijn.

Dr. Lawrence Palevsky, MD bestaat en is een specialist in kindergeneeskunde.

Of en, zo ja, welke gevolgen en misschien wel welke schade deze vaccinaties werkelijk voor kinderen kunnen hebben, zullen wij waarschijnlijk pas over een jaar of twee, of nog langer, te weten komen, wanneer de verantwoordelijken hun ambt hebben neergelegd en niet meer aanspreekbaar zijn. Feit is echter dat hier plotseling weer zeer archetypische gedragspatronen in werking treden, die bij alle dieren en ook bij de mens werkzaam zijn: Mensen willen gezonde, sterke nakomelingen voortbrengen. Dat is HET principe van het leven.

Een samenzweringstheorie? Misschien. Maar laten we eens denken aan vaccinaties, zoals GardasilPandemrix of Dengvaxia en wat die met kinderen hebben gedaan. De enige reden waarom het niet in een catastrofe ontaardde, was omdat het slechts een armzalig aantal mensen betrof en het zeer snel werd stopgezet. Tot zover de stellige beweringen van de StIKo (permanente vaccinatiecommissie) dat er geen langetermijneffecten van vaccinaties zijn.

 

“Puurbloedigen” en de racismekaart

Interessant is dat veel van degenen die uit overtuiging ongevaccineerd zijn in verschillende landen over de hele wereld, nu niet beginnen te wanhopen, maar trots beginnen te worden op het feit dat zij zich niet hebben onderworpen en niet langer “ongevaccineerd” willen worden genoemd, maar “puurbloedigen”. “Noem me niet ongevaccineerd, ik ben een ‘puurbloed’.”

Deze term is blijkbaar geïnspireerd door JK Rowling’s Harry Potter saga en wordt bijna internationaal zo gebruikt op TikTok. In Harry Potter beschouwen de oude families in het magische rijk zichzelf als mensen van zuiver bloed en kijken neer op hen die getrouwd zijn met Dreuzels – mensen die niet geboren zijn met magische krachten. Wat vaccinatie betreft, dringt het ook door dat gevaccineerde mensen GGO’s (genetisch gemanipuleerde organismen) zijn en niet langer echte, natuurlijke mensen.

Natuurlijk, de racismekaart is ook gespeeld. Het klinkt allemaal als nazi-ideologie en is gericht op een blanke huid, blauwe ogen en blond haar, de Arische superman. Maar zo ziet het er niet echt uit. De vernauwing van de zoektocht naar een levenspartner tot de “zuivere bloedverwanten” als producenten van de gemeenschappelijke kinderen is reeds lang aan de gang over alle huidskleuren heen.

Een gloednieuwe dating app genaamd “Pure Match” staat op het punt gelanceerd te worden in Australië. Hier krijgen ongevaccineerden die bereid zijn zich te binden de kans een geschikte partner te vinden. Pure Match belooft een platform te bieden waar ongevaccineerden met elkaar in contact kunnen komen om zich met gemeenschappelijke belangen te verbinden, waarvan de belangrijkste de beslissing is om zich niet te laten vaccineren. De belofte: “PURE. We komen eraan. Registreer je voor de eerste matchingsite voor ongevaccineerden in Australië”, luidt het welkomstscherm op de website. En, “Wij werken hard om u het puurste platform te brengen waarvan wij weten dat u ervan zult houden, blijf op de hoogte en blijf sterk,” leest een bericht op de Pure Match site. 

En, “Wat is de zin van het leven is de moeilijkste vraag in de wereld. Heeft ‘Ben je gevaccineerd?” dat nu overtroffen.

Ongevaccineerden hebben en bouwen de betere netwerken

Het is niet gemakkelijk om de URL van deze website te vinden. Als je de trefwoorden intikt, verschijnen er eigenlijk alleen maar tamelijk kritische, soms schandalige berichten daarover, maar, anders dan gebruikelijk, nergens een link naar de site zelf. Het is duidelijk dat ze dat ook niet willen promoten. Maar het zal niet veel uithalen, want degenen die nog steeds niet gevaccineerd zijn, laten zich niet zo gemakkelijk intimideren of tegenwerken. Ze vinden hun weg toch wel. De demo’s tegen verplichte vaccinatie, die overal ter wereld voortdurend plaatsvinden, zijn nu al een enorme uitgaansgelegenheid. Mensen vinden elkaar daar toch en vele connecties, vriendschappen, groepen, joint ventures en netwerken van allerlei aard worden gevormd.

 

De ietwat naïeve en domme lezersbrieven aan de redactie onder de artikelen over de zelfverklaarde “puur bloedigen” die gevaccineerde kennissen afwijzen (hoe kan dat anders überhaupt, want de ongevaccineerden mogen toch nergens heen om elkaar te leren kennen…?) zijn nogal grappig. Niet iedereen laat zich vaccineren om naar clubs en bars en feestjes te mogen gaan en daar een kennis te vinden … omdat ze geen ander idee hebben. De relaties tussen de ongevaccineerden en hun mogelijkheden zijn veel groter. Mensen weten dat ze voor zichzelf moeten zorgen, dat ze moeten netwerken, dat ze actief moeten worden. Mensen kennen elkaar en helpen elkaar.

Het is jammer dat de samenlevingen zo verdeeld zijn en dat de overheid, de politiek en de media haat en onrust zaaien tegen mensen die niet gevaccineerd zijn: Maar het dwingt de verstoten “onder-mensen” tot een spoedcursus in overlevingstechnieken. Je leert veel. Attent zijn, voorzichtig bewegen, onder de radar handelen, oplossingen zoeken voor de problemen die de intimidaties veroorzaken en geheel nieuwe wegen inslaan, flexibel zijn, samen ideeën uitproberen, bewust de eigen levenssituatie veranderen in “zelfstandiger”, onmiddellijk mensen met elkaar in contact brengen die hulp nodig hebben of kunnen bieden wanneer daarom wordt gevraagd.

Door de ongevaccineerden uit te sluiten bereik je niet wat je wilt. Het beschermt hen tegen de gevaccineerden, die niet willen aanvaarden dat zij op dezelfde manier worden geïnfecteerd als de ongevaccineerden en zelf besmettelijk blijven. En het bewijst keer op keer dat zelfs in geïsoleerde, volledig gevaccineerde groepen (cruiseschepen, 2G+-feesten, Antarctica-expedities) massale uitbraken van covid voorkomen – en niet zo’n beetje ook. Hoe meer het systeem de ongevaccineerden uitsluit, hoe openlijker het wordt dat de gevaccineerden zelf de covid-pandemie in stand houden.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/vrouwen-verzwijgen-vaccinatie-vanwege-slechte-huwelijkskansen-pure-dating-app-voor-ongevaccineerden/

 

Alleen die met zuiver bloed zullen de vaccinholocaust die tegen de mensheid wordt losgelaten overleven … het spike-eiwit in vaccins veroorzaakt genetische DESINTEGRATIE

De podcast van vandaag is een bom die begrepen moet worden door iedereen die hoopt de vaccin holocaust te overleven, want het is werkelijk een “genetische bom” tegen de mensheid, schrijft Mike Adams. Door het onderdrukken van het natuurlijke DNA reparatiemechanisme in het lichaam – bekend als NHEJ, of Non-Homologous End Joining – maakt het … Meer lezen overAlleen die met zuiver bloed zullen de vaccinholocaust die tegen de mensheid wordt losgelaten overleven … het spike-eiwit in vaccins veroorzaakt genetische DESINTEGRATIE


Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/alleen-die-met-zuiver-bloed-zullen-de-vaccinholocaust-die-tegen-de-mensheid-wordt-losgelaten-overleven-het-spike-eiwit-in-vaccins-veroorzaakt-genetische-desintegratie/

 

Waarnemingen van mogelijke microbiota in COVID mRNA-vaccins door Dr. Pablo Campra Madrid

 oktober 17, 2021  6447   2

 

    Onlangs heeft Dr. Pablo Campra Madrid, de onderzoeker die de vaccinflacons heeft geanalyseerd en hard heeft gewerkt aan een definitief en definitief deskundigenrapport dat in de loop van deze maand zal worden gepubliceerd, exclusieve foto’s van mogelijke microbiota die onder elektronenmicroscopie zijn waargenomen naar La Quinta Columna gestuurd, schrijft Orwell.city.

Al deze foto’s maken deel uit van het “Campra-archief” en zijn voor een deel foto’s die in het eindrapport zullen worden opgenomen.

Vermeldenswaard is dat, afgezien van enkele identificeerbare materialen, zoals grafeenoxide, de micro-organismen in de vaccinflacons van de laboratoria Pfizer, AstraZeneca, Janssen en Moderna op dit moment volledig onbekend zijn.

Het team van Dr. Campra en La Quinta Columna doen verschillende tests en zullen verdere analyses uitvoeren om vast te stellen wat er is waargenomen.

Nogmaals, Orwell City brengt u de PDF presentatie en het programma fragment 159 in het Engels.

Lees aandachtig de aantekeningen van Dr. Campra en wat La Quinta Columna te zeggen heeft over dit nieuwe exclusieve materiaal dat met de wereld wordt gedeeld.


Video Link on Rumble: https://rumble.com/vnt54z-observations-of-possible-microbiota-in-covid-mrna-vaccines-by-dr.-pablo-cam.html

Ricardo Delgado: Onze vriend heeft me zojuist, op dit moment, beelden gestuurd die door hem zijn gemaakt, en we gaan het laten zien met een bijgevoegd commentaar van Dr. Campra zelf. Laten we er eens naar kijken. Hij heeft ook… We hebben een PowerPoint presentatie die we met u gaan delen. Het is van alle microbiota die we hebben verkregen, degene die in het vaccin zit. Of het is wat we vermoeden dat het biologisch kan zijn. Omdat je weet dat dit… Laten we eens kijken. Als ik hier een scherm deel… Zeg me, kun je het nu zien? Ja, dat kan je, toch?

Dr. Sevillano: Ja.

Ricardo Delgado: Nou… Het commentaar op dit beeld is dat deze dunne ‘haren’ die uit het uiteinde komen – er zijn veel van dit soort objecten in het vaccin -, vooral, deze haren die je kunt zien op het uiteinde van deze vezel zijn waarschijnlijk grafeen. Oké? En deze haren komen daar uit. Het is heel vreemd dat dit in het vaccin zit. Deze waanzin is zo groot als een kasteel. Ik weet niet hoe ik het moet zeggen. Laten we dit beeld naar beneden halen, en ik ga nu een PowerPoint presentatie laten zien.

Ik denk dat je het wel kunt zien. Laten we er eens naar kijken. Laat eens zien… Daar gaat ie. We delen het scherm weer. Je kunt het zien, nietwaar?

 


Nu wel. Geweldig. Er staat: ‘Observaties van mogelijke microbiota in COVID -vermeende- mRNA vaccins. Nou, deze beelden zijn ingestuurd door Dr. Campra.

Pfizer.

Al dat spul dat je daar ziet, echt, het lijkt op… Nou, het lijkt alsof het niet beweegt, en men vermoedt dat het microbiota is. Evenzo, dit is hier. Hier lijkt het ook een beetje gerafeld. Hier hebben we ook iets heel vreemds. Pfizer. Ik weet niet wat… Het lijkt erop dat hier grafeen te zien is. Maar ik weet natuurlijk niet of wat we hier hebben een levend organisme is of…


Dr. Sevillano: Het lijken wel darmparasieten. Ik heb dat ook nog nooit in mijn leven gezien.

Ricardo Delgado: Hier hebben we een ander donkerveld beeld.


Nou, de waarheid is dat het lijkt op de kosmos. De microkosmos, in dit geval. Ik denk dat dit beeld praktisch hetzelfde is, maar dan in een helder veld. Maar merk op hoe dit eruit ziet als een kristal of grafeen.

En het haar zit er, laten we zeggen alsof het eraan vast zit. Ja. Het zal blijken dat de Poolse man (Dr. Franc Zalewski) gelijk had over deze dingen die zich voeden met grafeen. Wie weet. Hier is er nog een. Oh, het spijt me. Deze hier werd gevonden in het Pfizer vaccin. Nu in donkerveld.

Hoe dan ook, dit is allemaal microbiota.


Sommigen zullen beweren dat het contaminatie is. In feite heeft een trol vandaag al gereageerd -een slimmerik- toen we de video van de Janssen vaccins op Twitter plaatsten. Iemand heeft al geantwoord: “Zeker, en hoe weet ik dat het geen contaminatie is? Dat wil zeggen, men zoekt altijd een verklaring voor…

Dit is heel opvallend omdat het lijkt op een ‘ovo’. Als een ei. Alsof er iets aan het broeden is.


Dr. Sevillano: Een spore of een ei. Zoiets als dat. Leven in de kiem. Dat wil zeggen, het lijkt op iets dat, op een gegeven moment, kan uitkomen.

Ricardo Delgado: Ja, alsof het kan uitkomen. Maar dit is -naar mijn mening, in mijn bescheiden mening-, wat ik hier nu zie, van wat we hebben gekarakteriseerd, is dat het iets levends is, bijna zeker. Dat het er meer organisch uitziet, laten we zeggen, door de vorm en zo. Hier is hetzelfde. Hier hebben we dit… Naar het veld, zeker. Hier, in het Pfizer vaccin, zie je, alweer, iets dat er niet zou moeten zijn.

Een bericht aan de ontwaakten

 


Nou, er zou niets van dit in moeten zitten. Deze haren die we hier in het midden zien… Ik weet niet of het de beroemde Morgellons zijn. Ze lijken erop.


Laten we een ander beeld bekijken. Onthoud, we kijken naar de inhoud van het Pfizer vaccin. Hier zie je geen nanodeeltjes of iets van wat ze ons vertellen. Dit beeld is zeer opvallend omdat, nogmaals, die ‘haren’ aan een kant.


Dr. Sevillano: Deze is ook erg goed.


Ricardo Delgado: Laten we nu eens kijken naar die van AstraZeneca. Daar zie je iets als een cumulus. Een bolletje. Dit is het typische ei dat we eerder zagen, maar nu in een helder veld. En we kijken nu naar AstraZeneca. Maar, merk op dat de typologie praktisch hetzelfde is bij de één en bij de ander. In AstraZeneca, kan je ook enkele banden zien.


Dit is de beroemde paddenstoel die we ook zagen. Iets heel vreemds, is het niet?


Dr. Sevillano: Ja.

Ricardo Delgado: Dat lijkt ook organisch te zijn. Hier, ook, lijkt het alsof er in AstraZeneca gedopeerd grafeen is. En een van die dunne haartjes daar. Hier zie je een serie kleine eitjes. Ze hebben een soort stip in de centrale kern. Ik weet niet of het de gloed is. Hoewel ik denk van niet. Omdat het in deze twee niet verschijnt, maar wel in deze twee. En het is alsof ze aan het ontkiemen zijn of iets aan het uitbroeden.


Dr. Sevillano: Ze zijn in een ander stadium van ontwikkeling.

Ricardo Delgado: Ja. En deze heeft het aan de buitenkant als je het ziet. Kun je het zien? Wat een raar ding. Dit beeld is ook erg opvallend. Hier lijkt het op een opgerolde haar op deze andere strook. Wel, nu kijken we naar wat er in het Moderna vaccin zit.


Maar je merkt dat de typologie vergelijkbaar is. Ik heb me laten vertellen dat dit beeld de beroemde tentakel van de octopus is, maar van dichterbij gezien. Ja. Het lijkt op grafeen. Ik weet het niet. Het ziet er ook verbasterd uit. Waarschijnlijk, met wat metaal. Ik weet het niet. Er zijn meer dingen gevonden in Moderna.


Deze. Deze die we gisteren zagen en onze aandacht trok in Janssen. Het lijkt erop dat in het vaccin van Jansen, er een ander type typologie is. Verschillende. Ik weet het niet.

Dr. Sevillano: We weten dat we ook spectroscopie gaan uitvoeren op een van die haren. Op die… laten we zeggen, skeletten die je ziet, zoals insectvleugels of wat dan ook.

Tienduizenden COVID-19 vaccinpatiënten vechten tegen censuur om hun verhaal aan het publiek te vertellen

 



Ricardo Delgado: Ja.

Dr. Sevillano: We weten gewoon niet wat het is. Het zou koolstof kunnen zijn, misschien. Laten we eens kijken of dat alles ons het resultaat van koolstof geeft. Laten we eens kijken.

Ricardo Delgado: We zagen deze gisteren ook.


Dr. Sevillano: Ja, we zagen het.

Ricardo Delgado: Wat een vreemde verdeling. Hier is het in donkerveld en dichterbij. Maar het is hetzelfde als dit, begrijp ik.


Hier zie je het centrale polymeer. De kern, laten we zeggen. En dan, verschijnen de haren in een schikking van het type…


Dr. Sevillano: Lobulair. Zo wordt het genoemd. Alsof het lobben zijn.

Delgado: Juist. Het is vreemd. We zagen dit ook.


Dr. Sevillano: Ja.

Ricardo Delgado: Dan, gaan we een artikel zien van onze vriend van Corona2. Degene die de blog heeft en die commentaar geeft over dit soort structuren. En dit is wat we gisteren hebben becommentarieerd.


We weten niet in hoeverre kristallen op die manier in de ruimte kunnen worden verdeeld. Ik heb daar geen kennis over.


Wel, dat is wat we hebben voor nu. Morgen zullen we zeker meer video’s laten zien. Maar de waarheid is dat, zoals u kunt zien, in Janssen, Moderna, AstraZeneca, en Pfizer er dit soort objecttypologie is. En dit zou, voor zover wij weten, in geen van de vaccins mogen zitten.

Dr. Sevillano: En het is geen verontreiniging. Omdat de flacons verzegeld waren. Degene die open gingen zijn nooit gebruikt voor deze dingen. Die zijn voor andere doeleinden gebruikt. We hebben er andere dingen mee gedaan, zoals ze in kweek laten, om te weten of er dingen zijn die bewegen of niet. We gaan zelfs proberen om dit in kweek te zetten, zoals ons gisteren in het programma werd voorgesteld. Bij een temperatuur van 36ºC. Laten we eens kijken wat eruit komt.

Ja, ja, ja, ja. We houden rekening met alle ideeën die u met ons deelt. Maar het is geen contaminatie. Deze beelden komen uit verzegelde flacons die we in de kou hebben bewaard.


Copyright © 2021 door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/waarnemingen-van-mogelijke-microbiota-in-covid-mrna-vaccins-door-dr-pablo-campra-madrid/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...