woensdag 7 augustus 2024

Duitse economie in een DEATH SPIRAL na mislukte “groene economische wonder ” escapades

 

08/05/2024 // Ethan Huff // 2,6K Views
Het ziet er niet goed uit voor Duitsland onder leiding van extreem-linkse "groene" gekken zoals kanselier Olaf Scholz die een "groen economisch wonder" beloofde dat er nooit kwam.

In de maanden voorafgaand aan het verkiezingsseizoen van het land dit najaar bereikte het Duitse schuldniveau eind 2023 een nieuw record ooit van €2,45 biljoen, aldus het Duitse Bureau voor de Statistiek. Dit is €77 miljard meer dan het Duitse schuldniveau in 2022.

Vanaf nu heeft elke Duitse burger een schuld per hoofd van de bevolking van ongeveer €28.900. Het grootste deel van de stijging komt van de voortdurende financiering door Duitsland van het Volodymyr Zelensky-regime in Oekraïne; stijgende energiekosten veroorzaakt door de "groene" transitie; en welvaartsuitgaven voor buitenlandse indringers.

In het tweede kwartaal van 2024 daalde het bruto binnenlands product (bbp) van Duitsland met 0,1 procent. Volgens het Federaal Bureau voor de Statistiek daalde het bruto nationaal product (BNP) in dezelfde periode ook met hetzelfde bedrag.

Op basis van alle beschikbare statistieken zit Duitsland momenteel "vast" in een crisis, aldus Klaus Wohlrabe, hoofd economische onderzoeken bij het prestigieuze Ifo-instituut in Duitsland.

"Er is ook weinig verbetering te verwachten voor het derde kwartaal van 2024", zei hij in een verklaring. 'Dit wordt aangegeven door de resultaten van de Ifo-klimaatindex van juli.'

(Related: Germany's economic bloodbath has been unfolding for a while now as the country transitions away from abundant and inexpensive earth-based fuels in favor of land-intensive "renewable" energy technologies like noisy windmills and ugly solar farms.)

Duitse industrie stort in: orderportefeuille krimpt naarmate nieuwe bestellingen opdrogen

Commerzbank-hoofdeconoom Jörg Krämer zei vrijwel hetzelfde in een optreden in het Taggeschau-programma, met de volgende verschrikkelijke vooruitzichten voor Duitsland in de toekomst:

"De onverwachte daling van het bruto binnenlands product in het tweede kwartaal met 0,1 procent laat eens te meer zien dat er geen sprake kan zijn van een aanzienlijke opleving in Duitsland."

Het Ifo-instituut voegde eraan toe dat de Duitse industrie implodeert naarmate het aantal nieuwe productorders afneemt.

"Over het algemeen blijft de orderportefeuille krimpen en ontbreekt het de industrie aan nieuwe orders", aldus het instituut.

"De beoordeling van de huidige situatie is in juli gedaald tot het laagste niveau sinds september 2020 en de zakelijke verwachtingen voor de komende maanden zijn aanzienlijk verslechterd."

Begin 2023 beloofde Scholz het Duitse volk dat hun land de komende maanden een hogere groei zou zien. Wat er in plaats daarvan gebeurde, was iets heel anders.

"Vanwege de hoge investeringen in klimaatbescherming zal Duitsland nog enige tijd groeipercentages kunnen realiseren, zoals voor het laatst werd gezien in de jaren vijftig en zestig", zei Scholz destijds.

Verhoogde uitgaven en groeiende schulden verscheuren echter de Duitse economie, evenals de €50 miljard aan "coronavirushulp" die het land tijdens het Wuhan-coronavirus (covid-19) "pandemisch" door het toilet spoelde.

De partij Alternative for Germany (AfD) had een aantal bezuinigingen voorgesteld als reactie op een rechtbank die oordeelde dat de Duitse uitgaven voor coronavirus ongrondwettelijk waren. Dergelijke bezuinigingen omvatten het stopzetten van alle wapenoverdrachten naar Oekraïne; illegale migranten deporteren; en het hervormen van de energietransitie in Duitsland.

Niets van dat alles is gebeurd en nu zijn alle drie de pijlers van de Duitse economie ingestort. Duitsland heeft niet langer:

1) Goedkope en overvloedige energie uit Rusland te kopen

2) Goedkope energieleveranciers in Centraal- en Oost-Europa

3) Geen groeiende exportmarkt naar China meer

Zonder deze drie pijlers sterk op hun plaats, is er niets dat de Duitse economie meer ondersteunt. Dit kan dit najaar politieke gevolgen hebben als het Duitse volk in opstand komt tegen hun corrupte leiders.

Niets groens duurt ooit lang omdat het duur, inefficiënt en destructief is voor de normale economie. Meer informatie bij GreenTyranny.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

RMX.news

NaturalNews.com

Bron: https://www.naturalnews.com/2024-08-05-german-economy-death-spiral-failed-green-escapades.html

Westen noemt Rusland dictatuur, maar in Groot-Brittannië zijn 3300 mensen gearresteerd om berichten op social media


Oeps. Het Westen noemt Rusland een dictatuur, maar het blijkt dat afgelopen jaar in het Verenigd Koninkrijk 3300 mensen gearresteerd zijn wegens uitspraken die ze hebben gedaan op sociale media.

Ter vergelijking: In Rusland werden vorig jaar 400 mensen gearresteerd wegens gedachtemisdaden.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Niemand mag meer een mening hebben

“Wat dit betekent is dat we binnenkort in een land wonen waarin niemand meer een mening mag hebben. Ze arresteren nu mensen wegens het hebben van een mening,” merkte politiek commentator Jimmy Dore op.

Nadat drie jonge meisjes op brute wijze werden vermoord, gaf de Britse politie hier prioriteit aan. Dit is waarom Elon Musk denkt dat ‘burgeroorlog onvermijdelijk is’.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Poetin maakt heel duidelijk wat er bij ons allemaal mis is

woensdag, 07 augustus 2024 13:24

rsz traditioneel gezinWij zijn een zieke maatschappij geworden waarbij alles wat ooit normaal was kapot wordt gemaakt.

Hoe kan het dat wij dit allemaal laten gebeuren en velen zelfs volledig meegaan in de verwoesting van de samenleving.



Het begint steeds meer mensen op te vallen dat de sporen van de verwoesting van onze maatschappij naar Israël voeren.

Of beter gezegd naar de satanische sekte, de oprichter en eigenaar van dit haat land.

Iedere keer opnieuw als er ergens sprake is van ontwrichting van onze samenleving hoef je niet ver te zoeken naar de verantwoordelijke daders.

Zo zijn we nu aanbeland in een situatie waarbij de Volkskrant zich serieus afvraagt of er een grens valt te trekken in het onderscheid tussen man en vrouw.

Het is natuurlijk te zot voor woorden dat men dit überhaupt durft te doen.
Gelukkig zijn er ook landen die zich niet laten sturen door leden van de sekte en in die landen is een man nog gewoon een man en een vrouw een vrouw.

Een dergelijk land is Rusland.

Volgens president Poetin doen de Westerse autoriteiten niets anders dan liegen tegenover de eigen bevolking.

Ze verdraaien historische feiten en vallen ze continue de Russische cultuur en de Russisch orthodoxe kerk aan.

Hij zegt verder: ‘Kijk wat ze doen met de eigen bevolking. Het gaat allemaal om de vernietiging van het gezin, hun cultuur en nationale identiteit’.

‘Daarnaast promoten ze perversiteit en het misbruiken van kinderen, inclusief pedofilie’.

‘Ze maken al deze dingen normaal’, aldus de president.

‘Priesters worden gedwongen om huwelijken tussen hetzelfde geslacht te zegenen’.

‘Laat ze lekker hun gang gaan als ze dat zo nodig willen, maar in alle religieuze geschriften wordt duidelijk gemaakt dat de enige verbintenis die telt die is tussen man en vrouw’.

‘Men trekt nu zelfs deze heilige geschriften in twijfel’.

‘Zo is de Anglicaanse kerk nu bezig met een onderzoek om vast te stellen of God misschien niet gender neutraal is’.

‘Wat valt hier verder nog aan toe te voegen?’

‘Vader, vergeef hen wat ze weten niet wat ze doen’.

‘Miljoenen mensen in het Westen beginnen ondertussen door te krijgen dat ze richting een spirituele ramp worden gevoerd’.

‘Het lijkt erop dat de elite knettergek is geworden en helaas is daar geen genezing voor’.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Banken trekken steeds meer macht naar zich toe

 woensdag, 07 augustus 2024 12:07

rsz banken controleMensen boeken geld over naar een bepaalde rekening en vervolgens blijkt de bank deze opdracht niet uit te voeren.

Navraag leert dat de bank dit niet heeft gedaan omdat ze het niet eens zijn met de reden van overboeking.



We bevinden ons in de voorfase van de geplande CBDC. De nieuwe digitale valuta waarbij overheden en/of banken bepalen waar je je geld aan mag uitgeven.

Zijn er bepaalde uitgaven die niet wenselijk zijn in de ogen van de bank, dan kunnen de instanties die blokkeren en dan kan je hoog en laag springen, maar je kunt niet betalen.

Wat we nu zien is dat dergelijke dingen op dit moment ook al gebeuren, waarbij banken weigeren om bepaalde transacties uit te voeren.

Zo is er een goudhandel in België die zat te wachten op betalingen van een aantal klanten.

Toen er na enige tijd nog niets binnen was, namen ze contact op met de klant en dezen zeiden wel opdracht te hebben gegeven aan hun bank.

Navraag bij de bank leerde echter dat de bank deze opdrachten niet had uitgevoerd omdat ze niet wilden dat hun klant fysiek goud kocht.

Volgens de bank was het niet slim om fysiek goud te kopen. Het is volgens de bank zelfs gevaarlijk en zijn er veel betere manieren om te investeren.

Toen de klanten desondanks vroegen om de betaling alsnog uit te voeren, werd dit opnieuw geweigerd. Wel werden ze door bank uitgenodigd om op gesprek te komen bij de bank.

Ook voor de aankoop van cryptovaluta doen banken soms heel erg moeilijk.

Zo schrijft iemand:

2 keer gehad bij ABN. Voor aanschaf voor crypto's. Omdat onze groep weet dat Nederlandse banken meteen vragen gaan stellen, doen wij dat via een bank in Dublin. Geld overgemaakt naar die bank en dan wordt zonder waarschuwing alles geblokkeerd door de ABN, ook de app.

Aangezien je tegenwoordig nergens meer contant kunt betalen zijn mensen volledig afhankelijk van banken en dus kunnen deze allerlei eisen en voorwaarden stellen.

En ook al zou je wel contant kunnen betalen, probeer maar eens grote bedragen contant geld op te nemen bij je bank. Ook als dit wel lukt zal je waarschijnlijk een waslijst aan vragen moeten beantwoorden voordat je je eigen geld krijgt.

Nou ja, eigen geld. Op het moment dat het op jouw rekening staat is het geld van de bank en ben jij niet meer dan iemand die een vordering heeft op de bank.

Als banken zich nu al zo gedragen, dan kan je je voorstellen dat het na de invoering van de CBDC helemaal bar en boos gaat worden.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Prominente Australische journalist die ‘anti-vaxxers ontmaskerde’ gestorven aan hersenkanker


Jane Hansen was één van de luidste voorstanders van de coronavaccins in Australië. Ze schreef in juli 2021 op sociale media dat ze zich ‘bijzonder gezegend’ voelde om haar eerste Pfizer-vaccin te hebben gekregen. Ze bedankte de ‘wetenschap’. “Geen enkele bijwerking.”

Hansen had in eerste instantie een afspraak geboekt voor AstraZeneca, maar het advies was veranderd. Ze was blij dat ze naar binnen mocht om Pfizer te halen en zei dat veel mensen in de rij gingen staan om hun steentje bij te dragen.

anti

Ouders konden fluiten naar hun kinderbijslag

Ze maakte een documentaire getiteld ‘Big Shots: Anti-Vaxxers Exposed’ waarin ze ‘anti-vaxxers’ ontmaskerde. Hansen schreef voor de Sunday Telegraph zeer kritisch over de ‘antivaccinatiebeweging’ in New South Wales.

Ze was vooral trots op haar pro-vaccinatiecampagnes. Die leidden ertoe dat ouders die hun kinderen niet volledig lieten vaccineren konden fluiten naar hun kinderbijslag. Daarnaast kregen ‘anti-vaxxer’-ouders geen toegang tot de kinderopvang en kleuterschool.

Agressieve hersentumor

De journalist is dinsdag gestorven aan de gevolgen van een agressieve hersentumor, die twee jaar geleden opdook. Het gaat om een glioblastoom, een vorm van hersenkanker.

De Britse cardioloog Aseem Malhotra wijst erop dat oncoloog Angus Dalgleish heeft aangetoond dat het coronavaccin waarschijnlijk kankerverwekkend is. Hij merkt verder op dat Pfizer niet zomaar 43 miljard heeft gepompt in een bedrijf om turbokankers te behandelen. “We moeten deze psychopathische entiteiten verwijderen,” aldus Malhotra.


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Britse premier: ‘Een staand leger staat klaar om massaal rechtse nationalisten te arresteren’

 augustus 7, 2024   8

    Screenshot video YouTube

De Britse premier Kier Starmer verklaarde maandag dat er een “staand leger” klaarstaat om massaal “rechtse nationalisten” te arresteren die zich verzetten tegen het massale immigratiebeleid van de Britse regering.

Protesten zijn al dagen aan de gang sinds de moord op drie jonge meisjes en de poging tot moord op nog meer kinderen, waarbij de verdachte de zoon is van geïmmigreerde ouders uit Rwanda in Oost-Afrika, schrijft Sean Adl-Tabatabai.

Modernity.news meldt:

Na een spoedvergadering verklaarde Starmer dat onder de maatregelen die de regering zal nemen tegen protesten die gewelddadig worden: “De eerste is dat we een staand leger van gespecialiseerde agenten zullen hebben… zodat we genoeg agenten zullen hebben om dit aan te pakken waar we ze nodig hebben.”

Het gebruik van de zin is interessant gezien de historische context in Groot-Brittannië.

Starmer verklaarde: “Wat de ogenschijnlijke motivatie ook is, dit is geen protest. Het is puur geweld en we tolereren geen aanvallen op moskeeën of onze moslimgemeenschappen,” en hij voegde eraan toe: “De volledige kracht van de wet zal worden toegepast op iedereen die is geïdentificeerd als deelnemer aan deze activiteiten.”

De opmerkingen van Starmer werden opgepikt door X-eigenaar Elon Musk, die reageerde met “Moet je niet bezorgd zijn over aanvallen op *alle* gemeenschappen?”

Musk postte ook dat “een burgeroorlog onvermijdelijk is,” waarop Starmer reageerde en zei dat er “geen rechtvaardiging” is voor dergelijke opmerkingen.

“Wat we in dit land hebben gezien is georganiseerd gewelddadig tuig waarvoor geen plaats is in onze straten of online,” voegde een woordvoerder van de premier eraan toe.

Zoals we al eerder benadrukten, beschreef de BBC een rel in Birmingham waarbij een pub werd belegerd, onschuldige mensen gewelddadig werden aangevallen en nieuwsverslaggevers werden lastiggevallen en gevolgd als “grotendeels vreedzaam”, terwijl ze verzuimde om de daders te identificeren als moslimmannen.

Honderden van hen, velen met wapens, verzamelden zich in de straten van Birmingham in de buurt van het Village Islamic Centre na geruchten dat er een “extreemrechtse” bijeenkomst zou zijn, die er nooit kwam.

Het “staande leger” van politie was nergens te bekennen toen omstanders die gewoon hun eigen gang gingen gewelddadig werden aangevallen, waarschijnlijk alleen omdat ze blank waren, en in één geval werd een pub met niet-islamitische mensen erin overvallen en vernield.

De politie was echter in groten getale aanwezig in Plymouth in het zuiden van het land, waar blanke Engelsen, door Starmer bestempeld als “extreemrechts”, bijeenkwamen om opnieuw te protesteren.

Hoewel er niet werd gezien dat ze wapens droegen of eigendommen vernielden, zorgde de politie ervoor dat ze bedreigd werden met aanvalshonden, terwijl ’tegendemonstranten’ bakstenen van de muren van een kerk trokken en deze letterlijk over de hoofden van de politie gooiden.

Later op de avond werden er menigten moslimmannen gevangen genomen die met messen rondrenden en “Allahu Akbar” schreeuwden. Er werd een politieagent gehoord die toegaf dat ze er niet veel aan konden doen, terwijl hij zei: “Ik weet het, ik wou dat ik het kon.”

Deze man is echter de echte bedreiging:

De politie gaf een verklaring uit waarin stond dat de meerderheid van de mensen zich binnen de wet gedroeg.

Hoewel er helaas onrust, provocaties, vandalisme en geweld van beide kanten is geweest, hebben contrasterende taferelen zoals deze geleid tot beschuldigingen van “two tier policing” [eerste- en tweederangsburgers politieoptreden].


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/britse-premier-een-staand-leger-staat-klaar-om-massaal-rechtse-nationalisten-te-arresteren/

Mond houden en gehoorzamen want anders

 woensdag, 07 augustus 2024 09:57

rsz gedachtenpolitieDe nieuwe dystopische maatschappij komt met rasse schreden naderbij en dat is toch wel even schrikken.

In deze nieuwe maatschappij moet je het niet wagen om bepaalde dingen te zeggen of te schrijven, want anders.

Als er iets duidelijk is geworden door de rellen in Engeland de afgelopen dagen, dan is dat wel dat je beter je mond kunt houden als je je vrijheid lief hebt.

Zo had een man enkele commentaren geplaatst op Facebook en even later staat de politie op de stoep om hem te arresteren.

Terwijl het land langzaam maar zeker een burgeroorlog wordt ingetrokken heeft de politie het druk met het arresteren van mensen die ‘ongepaste’ commentaren plaatsen.
We komen terecht in een maatschappij terecht waar je geen eigen mening meer mag hebben.

Een maatschappij waar drie kleine kinderen worden vermoord, maar de politie alle tijd heeft om mensen die hun mening geven te arresteren.

Het is natuurlijk ook niet voor niets dat Klaus Schwab zijn grote bewondering voor China heeft uitgesproken.

Ook daar mogen mensen niet hun eigen mening geven als hun vrijheid en privileges hen lief zijn.

Ze worden daar niet alleen gearresteerd, maar worden door bestraffing ook beperkt in het dagelijks leven.

Wat we voor onze ogen zien gebeuren in een land als Engeland is het invoeren van het communistisch systeem.

We evolueren naar een nieuwe wereldorde waar chaosscenario's worden uitgelokt door staten en gestuurd door wereldwijde bedrijven. In deze nieuwe orde, waarin bedrijven volledige controle hebben gekregen binnen staatsstructuren, worden zelfs de meningen die individuen uiten op online platforms streng gecontroleerd.

In 2024 kunnen in Groot-Brittannië incidenten voorkomen zoals gearresteerd worden door de politie vanwege opmerkingen op sociale media. Deze situatie laat zien dat de prioriteiten van regeringen niet liggen bij het handhaven van de sociale orde, maar bij het beperken van de vrijheid van meningsuiting en het controleren van de gedachten van individuen.

De toenemende autoritaire tendensen in Groot-Brittannië en andere landen laten zien dat democratie en vrijheden steeds meer worden bedreigd.En natuurlijk is er ook een land waar dit alles wordt gevierd.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Dit ervaren mensen na een hartstilstand aan ‘de andere kant’

 


Onderzoekers van het NYU Langone-ziekenhuis in New York wilden weten wat er gebeurt in de hersenen van stervende mensen met een hartstilstand.

Ze bestudeerden meer dan 500 patiënten die in het ziekenhuis konden worden gereanimeerd na een hartstilstand. Tijdens de reanimatie werd de hersenactiviteit van de patiënten gemeten.

Bijna de helft van de patiënten (40 procent) herinnerde zich een bepaald bewustzijnsniveau tijdens de reanimatie. Ze konden bijvoorbeeld waarnemen wat er gebeurde.

Cognitief beperken

Bij een aantal patiënten was de hersenactiviteit een uur na de hartstilstand nog op het normale niveau.

De bevindingen suggereren dat het menselijk bewustzijn niet stopt op het moment van overlijden, schrijft Wetenschap in Beeld.

De onderzoekers noemen als verklaring dat bij mensen die sterven bepaalde systemen uitvallen die ons cognitief beperken. Vervolgens kunnen ze toegang krijgen tot ‘nieuwe dimensies van de werkelijkheid’.

Eerste tekenen van bijna-doodervaringen

Het was voor de patiënten alsof ze ‘loskwamen van hun lichaam’.

De onderzoekers zeggen hiermee mogelijk de eerste tekenen van bijna-doodervaringen te hebben vastgelegd.

De studie is verschenen in het tijdschrift Resuscitation.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...