zondag 14 augustus 2022

Maajid Nawaz over de Great Reset: ‘Ze vertellen ons iedere keer precies wat ze van plan zijn’


Er wordt momenteel zoveel mogelijk wantrouwen gecreëerd tussen de overheid en het volk. Hoe strenger de maatregelen, hoe bozer de mensen. Ze willen het sociale weefsel van de maatschappij vernietigen, zei de Britse radiopresentator Maajid Nawaz tegen Del Bigtree in zijn show The Highwire.

“Je kunt niet beter terugbouwen zonder eerst af te breken,” benadrukte hij. “Daar draait de Great Reset om. Ze willen ons vertrouwen in instituties vernietigen. Zij controleren die instituties en kunnen om die reden ons vertrouwen vernietigen door beleid in te voeren dat waanzinnig is.”

Instorting van het financiële systeem

Er ontstaat vervolgens een vertrouwenskloof tussen het volk en de overheid. Het volk zal zich uiteindelijk afkeren van de overheid. Er zullen voedseltekorten, brandstoftekorten en energietekorten ontstaan, die leiden tot rellen, misdaad en een afbraak van de samenleving, aldus Nawaz.

“Waar ze op hopen, is de totale ineenstorting van het financiële systeem zodat ze het kunnen vervangen door hun Nieuwe Wereldorde,” zei hij.

Technocratische wereldregering

Eerder dit jaar liet de Amerikaanse president Joe Biden weten dat de Nieuwe Wereldorde eraan komt. Hij zei ook dat de laatste keer dat men probeerde een Nieuwe Orde in te luiden – ten tijde van de Tweede Wereldoorlog – er 60 miljoen mensen moesten sterven.

“Dit is geen complottheorie,” benadrukte Nawaz. “Ze vertellen ons iedere keer precies wat ze van plan zijn. Het is de Great Reset, vervolgens Build Back Better en dan een Nieuwe Wereldorde, en dat betekent een technocratische wereldregering.”


Hoe miljardair George Soros al decennia chaos creëert

 

Toen financier George Soros 30 jaar geleden short ging op de Engelse pond, deed de Britse overheid er alles aan om de waarde van de munt te behouden. De rente werd verhoogd naar 15 procent. Ook de Bank of England, de Britse centrale bank, deed een duit in het zakje door buitenlandse valutareserves te verkopen.

Het mocht niet baten: de Bank of England stortte in elkaar. Groot-Brittannië werd armer, George Soros ging ervandoor met een miljard. Hij creëerde niets, maar vernietigde alleen maar dingenzei Tucker Carlson in zijn show op Fox News.

In de jaren erna werd Soros alleen maar rijker. Miljarden rijker. George Soros is zo rijk geworden dat westerse overheden zelden nog terugvechten als hij zich bemoeit met binnenlandse aangelegenheden. 

In 2015 bepaalde Soros bijvoorbeeld dat Europa miljoenen vluchtelingen uit Afrika en het Midden-Oosten moet opnemen, ook al wilde vrijwel niemand dit.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Humanitaire crisis

En dus gaf hij ngo’s en Europese regeringen meer dan een half miljard om deze gigantische migratiegolf te accepteren. Het gevolg was een humanitaire crisis die nog altijd voortduurt, aldus Carlson.

Het leven in Europa is veel slechter geworden. Het aantal geweldsmisdrijven, vooral verkrachtingen, schiet omhoog en toch weigeren Europese politici, waarvan velen worden betaald door Soros, het te erkennen. “Kijk weg. Dit gebeurt niet. Je bent gek of een crimineel als je dit zegt.”

Daarnaast heeft Soros enkele jaren geleden besloten om het Amerikaanse rechtssysteem te vernietigen door officieren van justitie te financieren die ‘beschermde groepen’ de hand boven het hoofd houden.

Zijn officieren van justitie runnen nu steden als New York, Chicago, New Orleans, Philadelphia en Los Angeles, de grootste steden dus. Soros heeft meer dan 40 miljard dollar in dit project gepompt.

Kaag

Toen FVD-voorman Thierry Baudet D66-minister Sigrid Kaag in 2020 vroeg wat ze ervan vindt dat Soros meer dan vijf miljoen per jaar investeert in links-activistische clubs in Nederland, antwoordde ze dat hij ‘een bekend filantroop’ is die zich ‘heeft ingezet voor democratie’.

“Ik vind de framing heel jammer. Ik vind het een kwalijke aantijging aan het adres van de heer Soros,” zei Kaag.

Duitse gezondheidsminister: ‘Vaccinatiestatus herkenbaar aan kleurcode in corona-app’

 11 AUGUSTUS 2022

 


De Duitse gezondheidsminister Karl Lauterbach wil dat vanaf de herfst de corona-app met kleuren onderscheid maakt tussen ‘vers gevaccineerd’ en langer dan drie maanden geleden gevaccineerd. Verschillende kleuren geven dan verschillende rechten. In Duitsland twijfelt men inmiddels hardop aan de mentale gesteldheid van de minister. 

Vorige week presenteerde Lauterbach het wetsvoorstel dat het coronabeleid voor komende herfst en winter moet vastleggen. Het dient ter vervanging van de wet waarin de coronamaatregelen momenteel zijn verankerd, die op 23 september afloopt.

 Kritiek

Volgens de plannen gaan er van 1 oktober 2022 tot 7 april 2023 – ‘het winterbandenseizoen’ – weer strenge maatregelen gelden in Duitsland. Het voorstel kreeg veel kritiek, vooral vanwege het feit dat mondkapjes op veel plaatsen niet gedragen hoeven te worden door mensen die korter dan drie maanden geleden zijn gevaccineerd. Dat betekent dat mensen die op dit moment reeds drie of vier keer zijn geïnjecteerd, op gelijke voet zullen staan met ongevaccineerden. Ondanks een serie vaccinaties zullen zij zich dus moeten laten testen om zonder benauwend FFP2-masker over de luchtwegen naar het theater of een restaurant te kunnen gaan. Bovendien vroegen critici zich af hoe ondernemers dit zouden moeten handhaven. In de corona-app is immers niet te zien hoelang geleden iemand is gevaccineerd.

 Drie kleuren

Denkend in oplossingen, zei Lauterbach woensdag: “Dat 'vers gevaccineerd' niet gecontroleerd kan worden, klopt ook niet. Op de corona-waarschuwingsapp wordt een andere kleur van het certificaat getoond. Dat is makkelijker dan 2G+ vroeger.” Als je ‘vers gevaccineerd’ bent (korter dan drie maanden geleden) en geen corona hebt, mag je ongemaskerd rondlopen en heb je onbelemmerd toegang tot de maatschappij. Ben je niet gevaccineerd en ongetest, dan krijg je de kleur rood en worden je rechten ernstig ingeperkt. Als je wel gevaccineerd bent, maar niet recent genoeg, dan heb je wel bepaalde rechten, maar moet je nog steeds een masker dragen.

 Het zou ook betekenen dat de privacy van burgers verder wordt ingeperkt. Nu is op basis van een groen vinkje namelijk niet te zien of iemand hersteld, getest, of gevaccineerd is. En in het geval van vaccinatie is niet te herleiden wanneer de injectie is gezet.

 Lauterbachs idee voor een driekleurensysteem doet denken aan de Chinese variant van de corona-app, die aan burgers een groene, gele of rode status toekent. Ook daar geeft iedere kleur geeft andere rechten. Een gele of rode kleur kan bijvoorbeeld worden gegeven wanneer iemand contact heeft gehad met een besmet persoon, of een ‘virusbrandhaard’ heeft bezocht. Dan is het verplicht om in quarantaine te gaan, tot wel twee weken lang in het geval van een rode status. In juni gebruikte de Chinese overheid dit systeem om een protestactie in de kiem te smoren. Mensen die de demonstratie wilden bezoeken, zagen hun status om onduidelijke redenen rood worden en mochten dus niet meer reizen.

 ‘Lauterbach niet bij zinnen’

Omdat Lauterbach in korte tijd allerlei tegenstrijdige uitspraken heeft gedaan, begint men in Duitsland hardop te twijfelen aan zijn mentale gesteldheid. Zo zei hij onlangs over de uitzondering op de mondkapplicht voor ‘vers gevaccineerden’: “Dat zal voor sommigen zeker een stimulans zijn om zich te laten vaccineren.” Maar maandag schreef hij op Twitter: “Denkt u serieus dat mensen zich om de drie maanden laten vaccineren om zonder masker?????? naar een restaurant te kunnen gaan? Als we dit echt vaak zouden zien, zouden we de regel veranderen, de uitzondering afschaffen. Een algemene verplichting om in binnenruimtes mondmaskers te dragen, of een test zou dan de consequentie zijn."


https://twitter.com/Andrejnalin77/status/1556719826097344523?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1556722689510965248%7Ctwgr%5Efb273f81229c2d0e043b232dec1ef5c7ba6e8634%7Ctwcon%5Es3_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.blckbx.tv%2Fcorona%2Fduitse-gezondheidsminister-vaccinatiestatus-herkenbaar-aan-kleurcode-in-corona-app

In juli raadde hij in een interview mensen jonger dan 70 jaar nog aan om een booster te nemen: “Als iemand van de zomer wil genieten en niet het risico wil nemen om ziek te worden, dan zou ik natuurlijk de vaccinatie aanraden aan jongeren, in overleg met de huisarts.” Maar dinsdag ontkende hij tegen ZDF ooit zoiets gezegd te hebben: “Ik heb nooit gezegd dat alle jongeren nu gevaccineerd zouden moeten worden. Dat is gewoon verkeerd.”

De krant BILD noemde de minister woensdag ‘verward’. En Hans-Georg Maassen, voormalig chef van de Duitse inlichtingendienst BfV, vindt zelfs dat Lauterbach medisch onderzocht zou moeten worden, zei hij maandag in een interview met Hallo Meinung. “Als je kijkt naar wat de heer Lauterbach heeft gezegd – soms is hij nauwelijks in staat om een zin af te maken zonder een fout te maken – dan moet je je echt afvragen of de man nog wel over de nodige mentale kracht beschikt om zijn taken als minister uit te voeren en of de bondskanselier hem niet aan een officieel medisch onderzoek zou moeten onderwerpen."

Maassen verwees ook naar uitspraken die Lauterbach deed in 2020. Toen twijfelde hij nog aan de effectiviteit van mRNA-vaccins, zoals die nu worden ingezet tegen corona. Maassen vervolgde: “Als hij mijn werknemer was, zou ik de grootste twijfels hebben over zijn vermogen om te werken. Of het een geestesziekte is, of komt door stoffen die worden toegediend, kan ik niet beoordelen. Maar ik denk dat de man niet meer meester is over zijn zintuigen.”

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...