vrijdag 17 november 2023

Nederland landroof: Een nieuwe documentaire registreert de strijd van Nederlandse boeren tegen een regime dat hun land probeert af te pakken

 november 17, 2023   1275   4   

Een paar weken geleden heeft Big Picture de documentaire ‘NITROGEN 2000: The Dutch Farmers’ Struggle’ beschikbaar gesteld om gratis te bekijken.

NITROGEN 2000 is een documentaire van 45 minuten over de Nederlandse boerenstrijd van 2019-23. 70% van Nederland is in handen van kleine veehouders en sinds 2019 pleit de Nederlandse regering voor een gedwongen opkoop van 50% van hun land. Dit komt neer op een nationalisatie van een derde van het Nederlandse grondgebied, schrijft Rhoda Wilson.

Gaat dit echt over het verlagen van stikstofniveaus om orchideeën over brandnetels heen te helpen? Welke andere duistere bedoelingen schuilen er achter het stikstofbeleid van Nederland? Als het echt om stikstof zou gaan, zouden er toch wel andere oplossingen gevonden kunnen worden dan de meest efficiënte boeren op de planeet hun rechten te ontnemen? In NITROGEN 2000 zoekt Big Picture het verhaal tot op de bodem uit.

James Patrick van Big Picture ging aanvankelijk naar Nederland om twee interviews op te nemen voor een andere film die in productie was. Terwijl hij daar was, kwam hij in contact met enkele leiders van Nederlandse boerengroepen die zich verzetten tegen het beleid van de regering om hun boerderijen onder dwang op te kopen.

Toen hij in Nederland aankwam, realiseerde Patrick zich dat een derde van de boerderijen borden had met de tekst “HELP! Overal hingen omgekeerde vlaggen. Het werd hem al snel duidelijk dat dit een veel grotere gebeurtenis was dan de meesten begrepen. “Ik ben op het verhaal gesprongen en heb op agressieve wijze een hele film opgenomen in 6 dagen,” zei hij.

Wat er in Nederland gebeurt is een waarschuwing voor de wereld van wat ons te wachten staat als we deze onteigening van het land van de Nederlandse boeren niet stoppen.

Dit is een groot verhaal. De regering van Nederland – met de zegen van de Europese Unie – probeert met geweld een derde van hun grondgebied op te kopen, waardoor de helft van hun veehouders rechteloos wordt.

Zoals iedereen weet, worden koeien in de media voortdurend gedemoniseerd: ze maken methaan; hun boeren zijn slecht; ze zorgen ervoor dat stikstof in waterwegen terechtkomt. Maar het krankzinnige argument dat de Nederlandse regering gebruikt, is dat de stikstof in koeienmest neerslaat in beschermde gebieden, Natura 2000 genaamd, en ervoor zorgt dat planten van minder dan 1 meter hoog eronder lijden omdat andere planten die hoger groeien de zon blokkeren voor de kleinere. Dat de regering de oorlog zou verklaren aan de helft van haar boeren in naam van korte planten. “Het is een grap en ze zijn niet geloofwaardig,” zei Patrick.

Dit lijkt een verhaal te zijn van land in beslag nemen onder twijfelachtige “milieu”-voorwendselen en het grootste deel van de Nederlandse boeren van de markt halen, waardoor ze in feite offline gaan. In termen van productie per hectare zijn Nederlandse boeren de meest efficiënte boeren ter wereld. Als er gewerkt wordt aan een grote herstructurering van het voedselsysteem, dan is het uit de markt halen van Nederlandse boeren een cruciale stap om dat doel te bereiken.

De documentaire ‘NITROGEN 2000’ gaat tot op de bodem. Partick interviewde de hoofdrolspelers in het verhaal om mensen te helpen dit complexe fenomeen in een wereld in transitie te begrijpen. Om voor onze rechten en ons welzijn te vechten, moeten we begrijpen wat er met ons gebeurt. “Dit is de missie van mijn werk: mensen helpen het grote geheel te zien,” zei hij.

De documentaire is gratis te bekijken, in verschillende talen, maar als je een donatie wilt doen om het werk van The Big Picture te steunen, kun je dat HIER doen.

               Video Link: https://youtu.be/Nfn4o-5cBCM

Als de bovenstaande video van YouTube wordt verwijderd, kun je hem HIER op Rumble of HIER op Bitchute bekijken.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/nederland-landroof-een-nieuwe-documentaire-registreert-de-strijd-van-nederlandse-boeren-tegen-een-regime-dat-hun-land-probeert-af-te-pakken/

Piloot waarschuwt voor ramp in luchtvaartindustrie door Covid-vaccins

 november 17, 2023  2689   4  

Kapitein Shane Murdock zegt dat de luchtvaartindustrie ‘op de rand van een ramp staat’. Hij is al meer dan 40 jaar piloot en gekwalificeerd onderzoeker van vliegtuigongelukken en heeft officiële gegevens gevonden die zijn bewering over een dreigende wereldwijde catastrofe ondersteunen. Hij voegt eraan toe: “Wanneer de gegevens met elkaar in verband worden gebracht, geven ze aan dat er een enorm probleem is dat een aanzienlijke impact heeft en zal hebben op de veiligheid van de luchtvaart wereldwijd. Er is genoeg bewijs om rode vlaggen uit te sturen,” schrijft Sally Beck.

Er zijn dit jaar veel tragedies geweest. Phil Thomas, een jonge afgestudeerde aan de vliegopleiding in Cadiz, Spanje, werd ziek en overleed plotseling in april. In maart waren er vijf gevallen van arbeidsongeschiktheid, waaronder een piloot van British Airways die in elkaar zakte en overleed in Caïro, Egypte, niet lang voordat hij zou gaan vliegen.

Piloten zijn superfit, dus waarom sterven er zoveel plotseling of storten ze in? Kpt Murdock concludeert dat ze lijden aan ernstige bijwerkingen van de Covid-19 vaccinaties, die myocarditis (hartontsteking), hersenmist, slapeloosheid, bloedstolsels en anafylaxie als bijwerkingen hebben.

Hij denkt dat sommige piloten tikkende tijdbommen zijn en beweert dat velen hun slechte gezondheid niet melden. Hij zei: “Ze maken geen melding van hersenmist, hartkloppingen en duizelingen omdat ze hun baan niet willen verliezen.”

Piloten moeten jaarlijks een uitgebreide gezondheidscontrole ondergaan, of zesmaandelijks als ze ziek zijn geweest. Volgens de regels mogen ze alleen slagen met een kans van minder dan 1% op een ziekte die hen arbeidsongeschikt zou kunnen maken.

Hoe kunnen ze slagen als ze ernstige bijwerkingen hebben? Vorig jaar veranderde de wereldwijde toezichthouder op de luchtvaart, de Federal Aviation Administration (FAA), de elektrocardiogrammen (ECG) die het ‘PR-interval’ meten. Dit is de tijd die een elektrische impuls nodig heeft om van het ene deel van het hart naar het andere te reizen en is een indicator voor de gezondheid van het hart. De nieuwe limiet is 50 procent langer dan de vorige limiet en betekent dat als een piloot een hartaandoening heeft ontwikkeld, hij er voorbij kan glippen.

Het was 15 november 2020 toen Australische luchtvaartmaatschappijen de Covid-19 vaccins verplicht stelden voor 900 piloten en al het lucht- en grondpersoneel. Pfizer, AstraZeneca en Moderna waren beschikbaar in Australië.

Vandaag is de derde verjaardag van dat mandaat en Kpt Murdock is een van de 12 piloten die weigerden. Hij werd natuurlijk ontslagen, beschuldigd van ernstig professioneel wangedrag, een beschuldiging die over het algemeen is voorbehouden aan ongepast seksueel gedrag of roekeloos en gevaarlijk gedrag.

De heer Murdock, 60 jaar oud en woonachtig in de buurt van Sydney, Australië, vloog 20 jaar als gezagvoerder voor Virgin Australia en heeft sinds 1984 een vliegbrevet. Hij heeft ook een MSc in Aviation Human Factors, de wetenschap achter hoe mensen omgaan met machines. Hij zei: “Ergens op het internationale netwerk zul je dagelijks zien dat een vliegtuig is teruggedraaid vanwege een noodsituatie op het gebied van gezondheid. Een noodsituatie met betrekking tot de gezondheid van passagiers of bemanningsleden.”

Wanneer piloten een noodoproep naar de luchtverkeersleiding sturen, wordt dit een ‘squawk’ genoemd. Ze gebruiken de code 7700 voor alle mayday-oproepen die gereserveerd zijn voor ernstige incidenten zoals het onvermogen van de piloot of een brand aan boord. Er zijn maar weinig scenario’s die een mayday rechtvaardigen; passagiers en bemanning moeten echt in gevaar zijn.

Er is een ongekende stijging geweest in het aantal mayday-oproepen, zoals bijgehouden door een bot die is opgezet door het X-account @GCFlightAlerts. Deze bot post wanneer een piloot waar ook ter wereld 7700 roept.


Tussen 2018 en 2019 was het mayday-gemiddelde 29,1 procent van alle noodoproepen. In 2022 steeg het aantal mayday-oproepen met 272 procent. In de eerste drie maanden van 2023 bedroeg de stijging 386 procent. De grafiek laat zien dat er onmiddellijk een sterke toename was toen de vaccins verplicht werden gesteld voor piloten.

De gemiddelde leeftijd van overlijden in Australië tijdens de pandemie was 85,3 jaar. De cijfers rechtvaardigden niet het verplicht stellen van vaccinatie voor gezonde, fitte piloten en het invoeren van een ‘no jab, no job’-beleid. Het was zelfs in strijd met hun eigen richtlijnen: volgens de regels van de FAA mag een piloot geen enkel medicijn nemen tenzij het is goedgekeurd en 12 maanden in gebruik is bij de algemene bevolking. Het is piloten verboden om deel te nemen aan proeven met medicijnen en alle Covid-19 vaccins waren toegestaan met een vergunning voor noodgebruik. De laatste fase van de proef eindigt dit jaar.

Kpt Murdock keek ook naar het aantal multi-crew licenties die zijn uitgegeven door de Australische toezichthouder, de Civil Aviation Safety Authority (CASA). Zij hebben de bevoegdheid om beperkingen op te leggen aan Airline Transport Pilot’s Licences (APTL). Een bewijs van bevoegdheid voor meervoudige bemanningen beperkt piloten tot het vliegen met meerdere bemanningsleden en wordt afgegeven wanneer uit hun medische status blijkt dat ze mogelijk arbeidsongeschikt worden tijdens het vliegen. CASA controleert en beheert de medische certificering en vergunningen voor alle Australische piloten. Uit gegevens van Freedom of Information blijkt dat er een ongekende stijging van 126 procent is geweest op het gebied van beperkingen.

Je zou denken dat dit aanleiding zou zijn voor een grote herziening door CASA, maar ze doen niets terwijl de Australische geneesmiddelenwaakhond, de Therapeutic Goods Administration (TGA), nog steeds Covid-19 vaccinatie voor iedereen goedkeurt. Het is een draaideur die verantwoordelijkheid ontwijkt die bekend is bij degenen onder ons die vaccinatiekwesties onderzoeken.

Kpt Murdock denkt dat het uitblijven van actie maar één resultaat kan hebben, en vergeet niet dat we veel vliegtuigen een noodlanding hebben zien maken vanwege het onvermogen van de piloot. Hij is ondubbelzinnig en zei: “Er zullen rampen gebeuren en zowel de bemanning als het reizende publiek zullen onnodig sterven.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/piloot-waarschuwt-voor-ramp-in-luchtvaartindustrie-door-covid-vaccins/

 

Piloot onthult: De Davos elite wil door ongevaccineerde piloten worden rondgevlogen

Josh Yoder van US Freedom Flyers krijgt telefoontjes van rijke zakenlieden en bedrijfsleiders die door een ongevaccineerde bemanning willen worden gevlogen. Voormalig Jetstar-piloot Alan Dana onthulde dit in een interview met Maria Zeee, bericht Uncutnews.ch. Deze mensen hebben de luxe om te kunnen kiezen wie hun vliegtuig bestuurt, zei Dana, die erop wees dat er … Meer lezen overPiloot onthult: De Davos elite wil door ongevaccineerde piloten worden rondgevlogen

https://www.frontnieuws.com/piloot-onthult-de-elite-wil-door-ongevaccineerde-piloten-worden-rondgevlogen/

 

Psychiatrische aandoeningen en horror-ingegeven paniekaanvallen explodeerden nadat Operation Warp Speed tientallen miljoenen mensen injecties opdrong

 november 17, 2023   1810   1 

 

   © Tim Reckmann (CC BY 2.0)

Wanneer mensen denken aan bijwerkingen van vaccinatie, gaan ze ervan uit dat vaccinatieletsel altijd fysiologisch van aard is en een fysieke manifestatie van symptomen vertegenwoordigt. Het is echter mogelijk dat vaccintoxinen ontstekingen in het cardiovasculaire systeem kunnen veroorzaken, de bloed-hersenbarrière kunnen binnendringen en psychiatrische aandoeningen kunnen veroorzaken. Deze ontsteking kan auto-immuunaanvallen, bloedstolselvorming, vernauwing van bloedvaten en een lagere zuurstoftoevoer naar de hersenen inhouden. Elk van deze onderliggende problemen kan leiden tot psychiatrische problemen bij het individu, schrijft Lance D Johnson.

VAERS registreert duizenden psychiatrische problemen na COVID-19 vaccinatie

Sinds de introductie van de COVID-19 vaccins heeft het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) meer dan 9.400 gevallen van angst, 1.600 gevallen van depressie, 975 gevallen van prikkelbaarheid, 1.100 gevallen van hallucinaties en 1.500 paniekaanvallen gedocumenteerd. Meer dan 60 procent van alle bij VAERS gemelde angstgevallen zijn gerelateerd aan de COVID-19 vaccins. Deze gevallen kunnen het topje van de ijsberg zijn omdat artsen niet getraind zijn om psychiatrische problemen na vaccinatie te herkennen.

Slapeloosheid en zelfs zelfmoordneigingen worden ook gemeld na vaccinatie. Er zijn echter geen officiële onderzoeken om psychiatrische ziekten na vaccinatie op te sporen. De FDA en CDC weigeren de inflammatoire rol van het spike-eiwit van het vaccin te bestuderen en hoe het de bloedvaten kan beschadigen en uiteindelijk de hersenen van zuurstof kan beroven. Door het gebrek aan robuust wetenschappelijk onderzoek naar vaccinschade is er geen sluitend bewijs dat de COVID-19 vaccins de verschillende psychiatrische symptomen veroorzaken die bij VAERS zijn gemeld. Toch krijgen deze problemen steeds meer aandacht.

Covid "Vaccin" nieuws: Vaccineerders worden wanhopig, het bedrog blijft niet verborgen

 

60-jarige arts lijdt aan cerebella ataxie, destabiliserende paniekaanvallen na COVID-vaccinatie

Het geval van Dr. Patrick William Slater kan inzicht geven in de mechanismen achter het COVID-19 vaccin in relatie tot psychiatrische aandoeningen. De 60-jarige arts was gezond en actief voorafgaand aan Operatie Warp Speed. Hij had een succesvolle fulltime praktijk in Austin, Texas, en in zijn vrije tijd wandelde en viste hij. Maar die dagen zijn voorbij, dankzij het COVID-19 vaccin. In oktober 2021 werd bij Dr. Slater cerebellaire ataxie vastgesteld. Na het nemen van het COVID-19 vaccin verloor Dr. Slater de controle over zijn bewegingen en kreeg hij spontane paniekaanvallen. Na het vaccin kon hij niet meer zelfstandig eten, zelfstandig naar het toilet gaan of zijn eigen bewegingen controleren. Dr. Slater zei dat de paniekaanvallen elke nacht kwamen. Ze waren zo hevig dat hij er doodsangsten van uitstond. Bij verschillende gelegenheden overwoog hij zichzelf van het leven te beroven.

Neurologen en psychiaters deden zijn symptomen af als algemene angst en weigerden een verband te leggen met de vaccins. Dr. Slater is er echter sterk van overtuigd dat zijn verlies van controle over zijn motoriek en zijn nieuw ontdekte psychiatrische symptomen ontstonden nadat hij de eerste twee doses COVID-19 vaccin en een daaropvolgende boostervaccin had genomen. Dr. Slater zei: “Ik had geen enkele twijfel” over de oorzaak van de paniekaanvallen en het verlies van zijn motorische controle.

Dr. Slater is niet de enige. Sommige psychiaters zijn zich bewust van wat er aan de hand is met de mRNA-vaccins. Een psychiater genaamd Dr. Amanda McDonald zag persoonlijk veel van haar gevaccineerde patiënten terugvallen in een onstabiele, geesteszieke en paniekerige toestand. Volgens Dr. McDonald vertoonden haar patiënten in 2021 plotseling symptomen van slapeloosheid, depressie en angst “zonder enige vorm van rijm of reden”. Het enige wat deze patiënten gemeen hadden, was een recent COVID-19 vaccin of booster.

18 Leugens over Covid-19 en de Covid-19 vaccins; en 18 waarheden die ze willen verdoezelen

 

Op dat moment “kon ik niet achterhalen waarom,” zei McDonald. “Mijn patiënten blijven meestal stabiel. Maar na Operatie Warp Speed hadden haar patiënten last van atypische paniekaanvallen, vlagen van depressie en vreemde hallucinaties. Het kostte McDonald meer dan een jaar om zelfs maar te overwegen dat de COVID-prikken de boosdoener konden zijn. Ze kende haar patiënten echter al lang voor de lockdowns en de uitrol van de vaccins. Toen de COVID waanzin toesloeg, zag ze wijdverspreide “manifestaties” bij haar patiënten die niet normaal waren.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/psychiatrische-aandoeningen-en-horror-ingegeven-paniekaanvallen-explodeerden-nadat-operation-warp-speed-tientallen-miljoenen-mensen-injecties-opdrong/

Grote opiniepeiling: Een op de drie Europeanen denkt dat de EU tegen 2043 uit elkaar zal vallen

 november 16, 2023   1571   25 

 

De oorlog in Oekraïne, een mogelijke Russische overwinning en de economische crises in Europa: reeds nu al gelooft 33 procent van de Europeanen dat de EU in de komende 20 jaar uit elkaar zal vallen. In de VS ziet 34 procent het zo, in China zelfs 67 procent, bericht Express.

De oorlog in Oekraïne woedt al 630 dagen. De EU steunt Kiev sindsdien met wapenleveranties. Het gemeenschappelijke Europese belang wordt voortdurend benadrukt, wat bij nader inzien uiteenvalt in veel zeer verschillende belangen van de afzonderlijke natiestaten.

Hongarije en Slowakije willen een einde maken aan de militaire steun aan Oekraïne, Polen en de Baltische staten houden vast aan de overwinning op Rusland, terwijl Berlijn en Parijs wat pragmatischer zijn. De kwestie kan een nieuw twistpunt worden dat de EU uit elkaar dreigt te scheuren – net zoals de Euro-crisis en de voortdurende asielgolf dat jarenlang hebben gedaan.

Het vertrouwen in het voortbestaan van de EU neemt af. Veel Europeanen zijn van mening dat de EU de komende jaren uit elkaar zal vallen. Dit blijkt uit een woensdag gepubliceerde enquête van de European Council on Foreign Relations (ECFR). Volgens de enquête antwoordde één op de drie Europeanen bevestigend op de vraag “Denkt u dat het waarschijnlijk is dat de EU in de komende 20 jaar uit elkaar zal vallen? 50 procent antwoordde nee en 17 procent wilde geen antwoord geven.

    67% van de Chinezen ziet de EU aan het einde van haar Latijn

De statenunie wordt wereldwijd ook sceptisch bekeken. De resultaten van de enquête zijn vergelijkbaar voor Amerikanen: ook hier voorspelt 34 procent het einde van de EU. 44% gelooft in een functionerende EU in de toekomst. Het resultaat in China is nog duidelijker: 67 procent ziet het einde van de EU tegen 2043.

 Hongaarse premier Orbán drijft de spot met EU-corruptieschandaal: "Als ze zo doorgaan in Brussel, zitten binnenkort genoeg Europarlementariërs achter de tralies om hun eigen voetbalteam te vormen"

Bovendien ziet het Mondiale Zuiden de EU en de VS reeds als obstakels voor vrede in Oekraïne.

Discussies op het net

De enquêteresultaten zorgen voor opschudding op social media: “Het is afgelopen met de EU – hoe eerder dat gebeurt, hoe beter. Ik eis de ÖXIT. Nu!” schreef een gebruiker op X (voorheen Twitter). “Ik hou van Europa en heb al in verschillende landen gewoond. Maar de Europese Unie is (helaas) gedoemd te mislukken,” voegt een andere gebruiker toe. Ook op het forum van eXXpress wordt regelmatig opgeroepen om Oostenrijk uit de EU te laten stappen.

“Ik heb in het referendum voor de toetreding van Oostenrijk gestemd en daar blijf ik bij. Ik geloof in de EU”, schrijft een Facebook-gebruiker.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/grote-opiniepeiling-een-op-de-drie-europeanen-denkt-dat-de-eu-tegen-2043-uit-elkaar-zal-vallen/

Klokkenluider Raytheon (volledig interview) Amerikaanse overheid heeft Directed Energy Weapons die mega-aardbevingen kunnen veroorzaken

november 16, 2023   4648   16 

Een voormalige Raytheon werknemer heeft onthuld hoe Directed Energy Weapons (DEWs) worden gebruikt door de Amerikaanse overheid om wereldwijd ‘natuurrampen’ te creëren.

Voormalig Raytheon werknemer en klokkenluider Eric Hecker deed de onthullingen tijdens een optreden op de Patrick Bet-David podcast eerder deze week, schrijft Sean Adl-Tabatabai.

Hecker begon het interview met het beschrijven van zijn achtergrond en hoe hij voor een van ’s werelds machtigste en meest corrupte wapenfabrikanten kwam te werken.

Infowars.com meldt:

Oorspronkelijk werkte de klokkenluider als loodgieter, maar hij werkte voor eersteklas klanten die hem soms gebruikten als een soort “getaway driver ” wanneer ze een locatie wilden verlaten.

Uiteindelijk kreeg Hecker een baan bij Raytheon als loodgieter en verwarmingsspecialist en werd hij naar Antarctica gestuurd.

Nadat hij met verschillende wetenschappers had gesproken die op de Zuidpool waren gestationeerd, werd het Hecker duidelijk dat er onderzoek werd gedaan naar gerichte energiewapens onder het mom van een wetenschappelijk project.

Hij vertelde Bet-David dat er “platformen voor gerichte energiewapens opereren onder het valse voorwendsel van wetenschap. Dat is wat er feitelijk gebeurt in het Zuidpoolstation. Er zijn technologieën en technologieën van wapenkwaliteit op deze planeet die de gemiddelde burger niet eens kan bevatten. En daarom spreek ik me uit. Dat is mijn motivatie: wij, de mensen van deze planeet, zijn verplicht om haar beter achter te laten voor onze kinderen dan we hem gevonden hebben en als we geen idee hebben van de ramp die we over ons heen hebben gekregen, zijn we niet in een positie om het probleem recht te zetten.”

Video Link: https://twitter.com/i/status/1724879659538502054

Later beweerde Hecker dat een apparaat genaamd “de IceCube Neutrino Detector” twee toevallige aardbevingen veroorzaakte in Christchurch, Nieuw Zeeland, toen het voor het eerst werd getest.

Hoe het allemaal in elkaar past: Covid, 5G, Nanotech en Transhumanisme

 

Toen de machthebbers eenmaal de technologie voor aardbevingen hadden gebruikt, werden naties naar verluidt bedreigd als ze niet meewerkten aan bepaalde globalistische agenda’s.

Turkije was naar verluidt een land dat het systeem probeerde te dwarsbomen en vervolgens werd getroffen door een kunstmatige aardbeving.

Infowars vroeg zich af of er technologieën werden gebruikt om de aardbeving in Turkije te creëren kort nadat deze het land had geteisterd.

Video Link: https://banned.video/watch?id=63e3d1563527cd2ea2098784

Een Roemeens parlementslid beschuldigde het Westen ook van het opzettelijk veroorzaken van de zware aardbeving in Turkije als waarschuwing om niet af te wijken van de globalistische agenda.

Op een gegeven moment vertelde Hecker aan Bet-David hoe wetenschappers naar verluidt de tektonische platen van de aarde op breuklijnen manipuleren om opzettelijk aardbevingen te veroorzaken.

Het project kostte volgens de klokkenluider ongeveer 500 miljard dollar.

Video Link: https://twitter.com/i/status/1724879659538502054


Bekijk het volledige interview hieronder:

      Video Link: https://youtu.be/baE6lZBDJ-k


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/klokkenluider-raytheon-amerikaanse-overheid-heeft-directed-energy-weapons-die-mega-aardbevingen-kunnen-veroorzaken/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...