zaterdag 11 november 2023

Nieuwe partij Omtzigt (Nederland) zit diep in de WEF-netwerken: ‘Het bewijs is geleverd’


NSC, de nieuwe partij van Pieter Omtzigt, is doordesemd met invloeden van het World Economic Forum. Een voorbeeld.

Op plaats vier op de lijst van NSC, die hoge ogen gooit in de peilingen, vinden we Caspar Veldkamp. Deze diplomaat met een enorme staat van dienst in Europa is bewindvoerder bij de Europese Bank voor Wederopbouw en Ontwikkeling in Londen. Ook was hij ambassadeur in Griekenland en Israël, en plaatsvervangend directeur voor de VN en internationale financiële instellingen bij het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Hij is één van de vele ambtenaren die diep in de globalistische netwerken zitten, schrijft Burgercomité EU op X. “Een jarenlange loopbaan in de globalistische cenakels wil hij nu afronden met een Kamerlidmaatschap, wellicht zelfs een ministerschap. Mensen, pas op!”

Ook opmerkelijk: Veldkamp hoorde in november 2021 al dat Rusland Oekraïne zou binnenvallen. Hij werd op 14 november door een hoge Amerikaanse functionaris vertrouwelijk gebriefd. De functionaris keek hem aan en zei: “Caspar. Het gaat gebeuren.”

Duurzame financiering

Veldkamp is daarnaast een sleutelspeler in de wereld van ‘duurzame financiering’, net als Viktoria de Bourbon de Parme, de eega van Oranjetelg en bestuurslid van het Forum of Young Global Leaders van het World Economic Forum prins Jaime de Bourbon de Parme.

We stimuleren investeringen in groene gebouwen, duurzame energie, groene steden, merkte Veldkamp op. Tussen 2016 en 2020 besloeg ‘groene financiering’ 37 procent van de totale investeringen van zijn bank.

We moeten volgens hem op een meer holistische manier naar voedsel, klimaat en financiën kijken. “Duurzaamheid is een proces, geen status.”

Knap werk

Toen Paul Bekkers, permanent vertegenwoordiger bij het bureau der Verenigde Naties en bij andere internationale organisaties in Genève, op LinkedIn schreef dat hij verheugd was om de koningin, premier en andere kabinetsleden bij te staan op het WEF in Davos, schreef Veldkamp: “Knap werk, Paul.”

“Meneer Veldkamp is ook een echte Weffer. Duurzaamheid is zijn ding,” aldus Burgercomité EU. “Het bewijs is geleverd. NSC zit diep in de WEF-netwerken. Via figuren als Veldkamp van NSC gaat het WEF het Schwabinet straks penetreren.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Slachtoffer vaccinatieschade: ‘Als je schade oploopt sta je er echt helemaal alleen voor’


Ik voel me belazerd, zei Magdalena Dzambo in gesprek met FVD-leider Thierry Baudet. Ze liet zich vaccineren met Pfizer, waarna het ‘helemaal misging’.

Magdalena haalde de prik omdat ze mee wilde doen met de maatschappij. Ze werkte in de architectuur en moest naar vastgoedbeurzen. “Dan moet je elke dag gaan testen, dat is super onpraktisch.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Van het kastje naar de muur gestuurd

Ze klopte aan bij het ministerie van Volksgezondheid, maar werd van het kastje naar de muur gestuurd. “Ze zeiden tegen ons: je klopt bij de verkeerde deur aan. Wij wisten dondersgoed dat we bij de juiste instantie waren.”

Het ministerie zei tegen haar dat ze bij de producent moest zijn. “Als een vaccin slecht valt, sta je er helemaal alleen voor.”

reactie Pfizer

reactie Pfizer vervolg 1024x895 1

Pfizer ‘blijft sympathiek voor uw situatie’

Ze mocht niet op gesprek komen bij Pfizer. Ze kreeg een brief waarin de fabrikant beweert niet aansprakelijk te zijn voor deze schade. Wel blijft Pfizer ‘sympathiek voor uw situatie’.

“Als je schade oploopt, dan sta je er echt helemaal alleen voor.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Bill Gates zakenpartners treffen samen schikking van 365 miljoen dollar met slachtoffers Jeffrey Epstein

 november 11, 2023

De New York Times berichtte op 9 november dat een federale rechter de schikking van $290 miljoen had goedgekeurd van een class-action rechtszaak die was aangespannen door de slachtoffers van seksueel misbruik van Epstein tegen JPMorgan Chase – een nauwe wederzijdse zakenrelatie van zowel Gates als Epstein. In het afgelopen jaar heeft JPMorgan ermee ingestemd om nog eens $75 miljoen te betalen voor een totaalbedrag van $365 miljoen om een andere rechtszaak te schikken die betrekking had op haar gevestigde bankrelatie met Epstein, bericht Patricia Harrity.


“De rechtszaken onthulden dat JPMorgan ongeveer $1 miljard aan overschrijvingen voor Epstein faciliteerde, waarvan de bank toegaf dat ze gerelateerd waren aan “mensenhandel””, aldus Seamus Brumer, schrijver van het nieuwe boek Controligarchs: Exposing the Billionaire Class, Their Secret Deals, and the Globalist Plot to Dominate Your Life. Brumer onthult het enorme netwerk van invloed van Bill Gates op belangrijke technologieën, industrieën en mensen en onderzoekt de gecompliceerde relatie van Gates met pedofiel financier Jeffrey Epstein om “nieuw licht te werpen op de wederzijdse associaties en belangen die deze twee mannen deelden”.

Het volgende stuk is geschreven door Seamus Brumer.

Bill Gates zakenpartners bereiken samen schikking van 365 miljoen dollar met slachtoffers van Jeffrey Epstein

Gates’ relatie met Epstein is alom bekend en werd zelfs aangehaald door Gates’ ex-vrouw, Melinda, in de echtscheidingsprocedure van 2021. Bill Gates heeft ontkend betrokken te zijn bij de misdaden van Epstein.

Gates en Epsteins wederzijdse partners, James E. “Jes” Staley en JPMorgan Chase, stonden centraal in Gates’ relatie met Epstein. Gates’ nauwe contacten met Epstein begonnen rond 2011, toen hij en JPMorgan samenwerkten om een wereldwijd gezondheidsinvesteringsfonds op te richten, waarvan de activiteiten uitgebreid zijn gedocumenteerd in Controligarchs.

Als topman bij JPMorgan introduceerde Staley Epstein – een belangrijke klant van de bank – bij Gates en de twee konden het goed met elkaar vinden. Gates vloog aan boord van Epsteins privéjet, ontmoette hem “vele malen” en bezocht zijn huis bij minstens drie gelegenheden, ondanks Epsteins veroordeling in 2008 voor verlokking van een minderjarige, zo meldt de New York Times.

Vorig jaar spanden verschillende van Epsteins slachtoffers en de Amerikaanse Maagdeneilanden (waar de pedofiele financier woonde) een rechtszaak aan tegen JPMorgan, waarin ze de bank ervan beschuldigden de illegale activiteiten van Epstein en zijn netwerk mogelijk te maken.

De rechtszaak onthulde dat JPMorgan aan het ministerie van Financiën had toegegeven dat het meer dan 1 miljard dollar had overgemaakt in verband met “mensenhandel” door Epstein. Om een rechtszaak te voorkomen, ging JPMorgan akkoord met de betaling van 290 miljoen dollar aan de slachtoffers van Epstein en 75 miljoen dollar aan de Amerikaanse Maagdeneilanden, wat het gecombineerde totaal op 365 miljoen dollar brengt voor deze schikkingen.

In maart 2023 klaagde JPMorgan op zijn beurt Staley, zijn voormalige hoofd investment banking, aan met de eis dat hij “het volledige bedrag” van de proceskosten zou moeten betalen, waardoor hij in feite de schuld kreeg van het schandaal. De rechtszaak onthulde dat Staley naar verluidt “agressief geweld gebruikte bij zijn seksuele aanranding van [anoniem slachtoffer] en haar vertelde dat hij Epsteins toestemming had om met haar te doen wat hij wilde”.

James “Jes” Staley, CEO van de investeringsbank van JPMorgan Chase & Co. © Prime Minister’s Office GODL-India (via Wikimedia)

 

Na maanden van schokkende onthullingen, waaronder het feit dat leidinggevenden van JPMorgan “talloze waarschuwingssignalen” negeerden om Epstein als klant te behouden, trof de bank een schikking en werd een rechtszaak, die vorige maand zou plaatsvinden, vermeden.

Staley trof minder dan twee maanden geleden een schikking met JPMorgan voor een onbekend bedrag. Zowel de bank als Staley houden vol dat ze geen kennis hadden van of betrokken waren bij de misdaden van Epstein.

De enige publieke foto van Epstein met Gates was een foto die de New York Times in handen kreeg waarop de mannen te zien zijn, geflankeerd door Staley en Boris Nikolic, de wetenschappelijk adviseur van de Gates Foundation, in Epsteins herenhuis in Manhattan in 2011. Rond die tijd gingen de wereldwijde gezondheidsinvesteringen van Gates en JPMorgan van start, waarover Controligarchs details geeft.


Op deze door de New York Times verkregen foto van een bijeenkomst in het herenhuis van Jeffrey Epstein in Manhattan in 2011 zijn de volgende personen te zien (van links naar rechts): James E. Staley, die in 2011 een leidinggevende functie had bij JPMorgan; voormalig minister van Financiën Lawrence Summers; Jeffrey Epstein; medeoprichter van Microsoft Bill Gates; en Boris Nikolic, die wetenschappelijk adviseur was voor de Bill and Melinda Gates Foundation. (New York Times)

Epstein benoemde Gates’ wetenschapsadviseur Nikolic tot executeur-testamentair van zijn nalatenschap. Nadat Epstein in juli 2019 werd beschuldigd van kinderhandel, begonnen zijn vrienden en kennissen zich van hem te distantiëren. De maand daarop hing Epstein zichzelf naar verluidt onder mysterieuze omstandigheden op in zijn gevangeniscel.

Nikolic weigerde de rol van executeur na de dood van Epstein.

Het bestaan van Epsteins zogenoemde “klantenlijst” is nooit bevestigd. Maar de namen en rekeninghouders die betrokken waren bij de $1 miljard “mensenhandel” transfers, waarvan JPMorgan toegaf dat ze gelinkt waren aan Epstein, zouden onthullend zijn.

Bron Seamus Brumer


Copyright © 2023 door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/bill-gates-zakenpartners-treffen-samen-schikking-van-365-miljoen-dollar-met-slachtoffers-jeffrey-epstein/

“Alarmerend en hartverscheurend” letsel door shedding bij ongevaccineerde patiënten weerspiegelt die van de COVID-vaccinininjecties zelf, aldus Dr. Pierre Kory

 "Alarmerend en hartverscheurend" letsel door shedding bij ongevaccineerde patiënten weerspiegelt die van de COVID-vaccinininjecties zelf, aldus Dr. Pierre Kory

november 11, 2023  

 

    YouTube/Screenshot

Volgens een bekende leider in de vroege medische behandelingen van COVID-19 is er “afdoend bewijs” geleverd dat “klinisch significante vervelling” van de mRNA-vaccins van de gevaccinnerde naar de ongevaccineerde inderdaad een realiteit is, schrijft Patrick Delaney.

Dr. Pierre Kory, die het gebruik van het “wonderbaarlijke” ivermectine voor de behandeling van COVID-19 hielp pionieren en hardnekkig verdedigde, heeft een achtdelige serie gepubliceerd over de kwestie van “shedding”, een medisch fenomeen dat door de Food and Drug Administration wordt gedefinieerd als:

Het vrijkomen van virale of bacteriële gentherapieproducten van de patiënt via een of alle van de volgende routes: uitwerpselen (feces); afscheidingen (urine, speeksel, nasofaryngeale vloeistoffen, enz.); of via de huid (puisten, laesies, zweren).

De arts uit Wisconsin, gespecialiseerd in kritieke zorg, voegde toe dat de FDA “vergeten was om ‘uitgeademde lucht’ te vermelden” aan deze lijst van mogelijke middelen voor overdracht van de vaccinsubstantie.

Zijn laatste artikel in de serie gaat over 32 voorbeelden van onbewerkte correspondentie die hij heeft ontvangen van enkele van zijn 70.000 Substack-lezers die “eerdere episodes van plotseling optredende symptomen van bijwerkingen van vaccins na blootstelling aan gevaccineerde mensen” beschrijven.

Kory herinnert de lezer eraan: “Onthoud, het meervoud van anekdotes is… data,” en zoals hij in het eerste deel van deze serie schreef, hebben deze mogelijkheden “implicaties voor bijna elk menselijk wezen dat op aarde rondloopt, gevaccineerd of ongevaccineerd (inclusief ikzelf).”

Uit de vele verschillende ervaringen met deze bijwerkingen als gevolg van shedding, merkte de voorzitter en medisch directeur van de Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC) de “consistentie en overeenkomsten op van de klinische anekdotes die zijn ingediend door mensen die elkaar niet kennen en niet deskundig zijn op het gebied van vaccinatiesyndromen/symptomen”.

“Ik vind dat het geheel van de berichten overtuigend bewijs is dat klinisch significante vervuiling optreedt,” concludeerde hij.

En als arts die vaccinletsels van de COVID-19 mRNA nanodeeltjesvaccins heeft bestudeerd, geëvalueerd en behandeld, noemde Kory deze vervellingsgebeurtenissen zowel “alarmerend als hartverscheurend”, aangezien in sommige rapporten “mensen intens chronisch lijden beschrijven dat wordt geïnitieerd door een shedding-gebeurtenis”, wat vergelijkbaar is met het lijden van sommige van zijn kliniekpatiënten die letsel hebben opgelopen door de COVID-vaccininjecties zelf.

Mijn verhaal over mogelijke blootstelling aan spike-eiwitten via shedding van "gevaccineerde" mensen, en de mogelijke remedie en profylaxe van suramin, shikiminezuur en dennennaaldthee kuur

 

Misschien wel de meest voorkomende van deze bijwerkingen is de verstoring van de menstruatie bij vrouwen, schreef Kory. Deze omvatten “zaken als afwezigheid, onregelmatigheid, zwaarte of ‘vreemdheid’ van de menstruatie met vreemd uitziende stolsels”. Ten minste elf van de “spontane beschrijvingen” in zijn artikel hebben betrekking op deze verwondingen.

Voorbeelden zijn onder andere

‘Ik ben in de menopauze sinds 1998 en af en toe en zelden had ik spotbloeding, maar een maand geleden was het veel heviger en het was vlak nadat ik in de buurt was van een serviceman in mijn huis. 2 dagen en toen weg. Ik kreeg zelfs van die verdomde krampen die ik daarvoor zelden had.’

‘We zijn nooit gevaccineerd, maar in juli van 2021, nadat ik in de buurt was van mijn onlangs geprikte schoonfamilie, begon ik bloedingen te ervaren zoals nog nooit in mijn leven. En opeens ben ik allergisch voor alles. Het duurde tot maart van dit jaar.’

‘Ik begon te bloeden nadat ik in de buurt was van veel mensen die onlangs waren gevaccineerd en ontwikkelde tumoren. Shedding is echt en ik denk dat ze precies wisten wat ze deden.’

‘Binnen een paar uur na intiem persoonlijk contact met een dubbele Moderna piekte mijn oorsuizen. Ongeveer 3 weken later had ik 2 bloedingen die elk ongeveer 15 minuten duurden. Als een rivier van bloed. Ik was geschokt. Ongeveer 2 weken daarna werd ik uit de menopauze geschopt waar ik al 25 jaar in zit… Ik heb ook blauwe plekken op mijn armen. Het wordt erg.’

Andere gevallen van blauwe plekken en overdracht van de vaccinsubstantie via zweet en huid:

‘Ik had een korte relatie met een jongen die enkele maanden daarvoor was gevaccineerd, ik kreeg rare onverklaarbare blauwe plekken nadat ik bij hem was geweest. Grote blauwe.’

Grafeen wordt uitgestoten van de COVID-gevaccineerden naar de ongevaccineerden, hier is hoe u het uit uw lichaam kunt verwijderen

 

‘Ik werd blootgesteld aan waarvan ik overtuigd ben dat het een zware dosis was – toen ik drie uur lang in de buurt was van een familielid dat hevig zweette, een dag nadat hij gevaccineerd was. Een paar dagen later verschenen er onverklaarbare, willekeurige blauwe plekken op het been dat het dichtst bij dit familielid lag. Dit waren pijnloze blauwe plekken, die niets te maken hadden met een verwonding en vreemde vormen hadden.’

‘Er ontstond uitslag op de plek waar de arm van mijn man elke nacht op mij lag. Het was misschien een week of 2 na zijn 2e injectie. Het sloop tegen de klok in van mijn L flank langs het heiligbeen, langs mijn ruggengraat naar de schedel en bloeide toen over de hele rug. Dit veranderde in 2 gruwelijke aandoeningen.’

Een jong kind gewond door shedding:

‘Ik ben vaxxgewond sinds de 2e Pfizer-prik op 8/26/21 en mijn toen 4 jaar oude dochter bij wie ik sliep werd zo ziek dat ik haar ongeveer 10 dagen na het begin van mijn onmiddellijke bijwerking naar de eerste hulp moest brengen. Ik heb foto’s van de uitslag op haar gezicht en van haar en mij in het ziekenhuis. Ze had 39,5 koorts (de hoogste koorts in haar hele leven), was helemaal slap en de dokter zei dat ze niet wisten wat het was, maar dat het gewoon een onbekend virus was. Ze is nooit meer echt hersteld tot het gezonde meisje dat ze was voordat ze werd blootgesteld aan de shedding van het vaccin.‘ [Nadruk toegevoegd].

Deze spontane beschrijvingen van verwondingen door shedding omvatten ook een geval van overlijden, waarbij een man die naar verluidt erg gevoelig was voor de injecties, verschillende aanvallen kreeg na verschillende gelegenheden waarbij hij in de buurt was van gevaccineerde personen. Na een familiefeest met Thanksgiving, waar een vriend de dag ervoor zijn vijfde booster had gekregen, kreeg deze man een laatste aanval en stierf de volgende ochtend.

Arts beweert dat GRAFEEN van gevaccineerde op ongevaccineerde overgaat, wat leidt tot vernietigde bloedcellen, stolsels

 

In het vijfde deel van zijn serie besprak Kory een “verontrustend” onderzoek waarin een uitgesproken verband werd gevonden tussen de vaccinatiegraad van volwassenen tegen mRNA en oversterfte onder ongevaccineerde kinderen in zowel Europa als de VS.

In verband met de vele gevaren van shedding, herinnerde Kory ook aan de nationale media-aandacht voor een privéschool in Miami, Florida, die al in april 2021 “leraren en leerlingen verbood om naar school te komen tot 30 dagen na elke [COVID-19] vaccinatie,” vanwege de mogelijkheid van shedding.

“Door het bedrijfsleven gecontroleerde media hebben de theorie achter het beleid van de school tot op de bodem uitgezocht,” herinnert hij zich.

“Nu ik de realiteit van het shedding van COVID mRNA gentherapie grondig heb bestudeerd, vind ik dat het beleid van de school in Miami wetenschappelijk veel beter onderbouwd is en meer voorzorgsmaatregelen bevat dan elk COVID-beleid dat ooit door onze federale gezondheidsinstanties is uitgevaardigd,” concludeerde Kory.

Links naar de hele serie vind je hieronder.

“Shedding” Part 1 – Shedding of COVID mRNA Vaccine Components and Products From The Vaccinated to the Unvaccinated – Part 1

Shedding” Part 2 – The Bio-Distribution and Excretion Potential of COVID mRNA Vaccine Products

Shedding” Part 3 – Can You Absorb Lipid Nanoparticles From Being Exposed To a Vaccinated Person?

Shedding” Part 4 – Evidence of Placental and Breast Milk Transmission of COVID mRNA Vaccine Components

“Shedding” Part 5 – Evidence of Shedding Causing Illness In Others

“Shedding Part 6 – Clinical Case Notes Describing Shedding Phenomena Among Leading Edge Clinic Patients

“Shedding” Part 7 – Shedding Via Sexual Intercourse – Clinical Reports

“Shedding” Part 8 – A Deluge Of Clinical Shedding Anecdotes Pour In


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/alarmerend-en-hartverscheurend-letsel-door-shedding-bij-ongevaccineerde-patienten-weerspiegelt-die-van-de-covid-vaccinininjecties-zelf-aldus-dr-pierre-kory/  


Shedding onschuld

Nu we januari 2023 zijn ingegaan, en er dagelijks nieuwe details worden onthuld over de leugens die onze regeringen ons hebben verteld, blijf ik vragen krijgen over hoe het voelt om in het gelijk te worden gesteld. Ik schreef hierover vorig jaar, op een moment dat het goedgekeurde narratief leek te mislukken, en mijn diepe … Meer lezen overShedding onschuld

  Https://www.frontnieuws.com/shedding-onschuld/  


EU verklaart dat burgers die het digitale ID van Bill Gates weigeren, worden uitgesloten van de samenleving

november 11, 2023   1488   4  

Het Europees Parlement en de lidstaten hebben een akkoord bereikt over de verplichte uitrol van Bill Gates’ Digitale ID die ingebouwde functies heeft die ontworpen zijn om mensen uit te sluiten van deelname aan de samenleving als ze niet voldoen aan de globalistische agenda, schrijft Baxter Dmitry.

Hier bij de People’s Voice waarschuwen we de massa al jaren dat een belangrijk plan in de agenda van de globalisten digitale ID’s en digitale valuta van de Centrale Bank inhoudt om de mensheid op te sluiten in een digitale gevangenis – en de Europese Unie heeft zojuist toegegeven dat we al die tijd gelijk hadden.

De elite heeft deze plannen altijd ontkend en iedereen die hun plannen aan de kaak durft te stellen, bestempeld als “samenzweringstheoretici” die moeten worden gemuilkorfd op sociale media, uit de samenleving moeten worden verbannen en in sommige gevallen in de gevangenis moeten worden gegooid.

Maar nu slaan de globalisten hun slag.

Maar je hoeft je niet te onderwerpen aan hun autoritaire plannen. Het is nog niet te laat om terug te vechten. In feite zijn er miljoenen mensen over de hele wereld die in opstand komen tegen deze tirannie.

Lid van het Europees Parlement Rob Roos bracht het slechte nieuws over de plannen van de globalistische instelling om de verplichte digitale ID’s, ontworpen door Bill Gates met de massale onderwerping van de mensheid in het achterhoofd, uit te rollen.

De digitale identiteitstechnologie, die bekend zal staan als eID’s, zal de politieke elite in Europa de macht geven om de bankrekeningen van mensen te bevriezen, hen te beletten om vliegtuigvluchten te kopen, boodschappen en basisbenodigdheden te kopen en op een zinvolle manier deel te nemen aan de samenleving.

En als je niet gelooft dat dit is wat ze van plan zijn, dan heb je niet goed opgelet.

Het Ontwikkelingsprogramma van de Verenigde Naties (UNDP) lanceert een project om de agenda vooruit te helpen, wat ervoor zal zorgen dat alle leden van het publiek gedwongen zullen worden om deel te nemen aan het schema.

Het project is gebaseerd op wat bekend staat als “digitale openbare infrastructuur”, oftewel DPI. De rechtvaardiging van de VN om te eisen dat de mensheid wordt opgesloten met “digitale ID’s” is de veronderstelde noodzaak om de duurzame ontwikkelingsdoelen van de VN (of SDG’s) te bereiken.

Dat klopt, ze geven de klimaatverandering hier ook de schuld van.

Volgens professor Richard Werner, voormalig WEF Young Global Leader, heeft de globalistische elite deze aanval op de mensheid al tientallen jaren gepland – en ze bereiden zich nu voor om een clustermunitie in het hart van de burgermaatschappij te droppen om mensen zachter te maken zodat ze de digitale ID zullen accepteren.

Volgens Werner is het uiteindelijke doel van de elite een digitale ID-chip onder de huid.

De volgende stap in het plan van de elite voor massale invoering en totale controle is het creëren van een nieuwe wereldwijde ramp.

Volgens Werner is de moraal van het omgaan met deze gevaarlijke, nachtmerrieachtige mensen eenvoudig. Laat ze hun agenda niet uitvoeren. Laat het niet gebeuren. Het hangt van jou af.

De globalistische elite is vastbesloten om autoritarisme naar een geheel nieuw niveau te tillen, dat alles wat in Mao’s China of Stalins Rusland werd geprobeerd ver overtreft.

De drang naar DPI of “Digitale ID’s”, vaccin paspoorten en CBDC’s wordt verdedigd door het WEF in samenwerking met Bill Gates en zijn stichting, de VN en de Europese Unie.

Het zal niemand verbazen dat de technologie zal worden getest in landen in Afrika en India die Bill Gates als zijn persoonlijke laboratoria beschouwt, voordat ze voor 2030 wereldwijd wordt uitgerold.

Onheilspellend genoeg kwam het WEF in september met een serie artikelen waarin het aandrong op handhaving van DPI.

Het WEF belooft dat de nieuwe “cashloze samenlevingen” en digitale ID’s door het publiek verwelkomd zullen worden vanwege hun “nul-kennis technologie”.

Ze denken echt dat we dom zijn en dat ze weg kunnen komen met hun misdaden tegen de mensheid.

Volgens Werner moeten we CBDC’s helemaal niet zien als valuta.

“Je moet CBDC’s zien als een controlesysteem [of een vergunningensysteem], niet als een valuta,” legde Prof. Werner uit.

Hij heeft geen ongelijk. China heeft het systeem van sociale controle geperfectioneerd door CBDC’s te gebruiken om totale controle over de massa te behouden. Het is altijd 1984 in China.

Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum, heeft toegegeven dat China model staat voor het beleid van het WEF, dus het is interessant om te zien hoe de Chinese regering plannen uitrolt die zijn eigen droom weerspiegelen om de massa te verarmen en privébezit uit te bannen.

De belofte dat je “niets zult bezitten en gelukkig zult zijn” was geen grap.

Kijk:

Video Link: https://rumble.com/v3uxm6p-eu-declares-citizens-who-refuse-use-bill-gates-digital-id-will-be-excluded-.html


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/eu-verklaart-dat-burgers-die-het-digitale-id-van-bill-gates-weigeren-worden-uitgesloten-van-de-samenleving/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...