woensdag 8 mei 2024

Pfizer testte het mRNA-vaccin op 344 baby’s en dit is de uitkomst


In juli 2022 publiceerde Pfizer-klokkenluider Karen Kingston over haar analyse van klinisch onderzoek van Pfizer bij baby’s en peuters. Ze kan niet begrijpen hoe mensen met een ziel zulke criminele experimenten konden uitvoeren op onschuldige baby’s en peuters, schrijft ze op Substack.

Uit gegevens die Pfizer deelde met de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA blijkt dat sommige baby’s en peuters meer dan 40 graden koorts hadden, aanvallen kregen (met wegdraaiende ogen) en stuiptrekkingen hadden.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Massamoord

De aanvallen duurden meer dan vijf minuten en deden zich meerdere keren per dag voor, soms meer dan 10 keer of nog vaker. Uit een EEG bleek dat er hersenschade was opgetreden bij baby’s en peuters die waren geïnjecteerd met mRNA-nanodeeltjes.

Dit was massamoord op baby’s en peuters onder het mom van een ‘klinisch onderzoek’, stelt Kingston.

Minder dan 1 procent

In een subgroep zaten 344 baby’s. De baby’s kregen verspreid over een periode van 11 weken 3 Pfizer-prikken toegediend.

Slechts 3 baby’s (minder dan 1 procent) haalden het einde van de studie. De mRNA-injecties van Pfizer zijn niet veilig voor baby’s. Ze zijn dodelijk, benadrukt Kingston.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Dit zeiden De Jonge, Koopmans en Van Ranst over het AstraZeneca-vaccin, dat nu wereldwijd is teruggetrokken


AstraZeneca heeft zijn COVID-19-vaccin wereldwijd teruggetrokken, meldt de Britse krant The Telegraph. In 2021 gaf de farmareus toe dat het vaccin trombose met trombocytopenie syndroom (TTS) kan veroorzaken.

Het vaccin kan niet langer gebruikt worden in de EU. In Groot-Brittannië loopt momenteel een collectieve rechtszaak tegen AstraZeneca omdat het vaccin in tientallen gevallen ernstig letsel en zelfs de dood zou hebben veroorzaakt.

Grove schande

“Verbijsterend. Het eerste coronavaccin dat van de markt wordt gehaald. Miljarden mensen werden hiermee gevaccineerd onder de valse belofte dat het ‘veilig en effectief’ was en volgens Hugo de Jonge waren er geen bijwerkingen,” reageert oud-Kamerlid Wybren van Haga.

“Maar het was experimenteel en ongecontroleerd. De schade is enorm en mag niet zonder consequenties blijven!” vindt Van Haga.

Bioloog Richard Steenvoorden zegt het ‘een grove schande’ te vinden dat de overheid dit aan de bevolking opdrong.

Achteraan in de rij

De Jonge, maar ook viroloog Marion Koopmans en Marc Van Ranst hebben de afgelopen jaren opmerkelijke uitspraken gedaan over dit specifieke vaccin.

In 2021 hervatte toenmalig coronaminister De Jonge na een korte pauze het prikken met AstraZeneca. “[Het] is een werkzaam vaccin, een veilig vaccin. Er is geen oorzakelijk verband aangetoond met de onderzochte complicaties. En zelfs al zou dat er zijn, dan is de kans daarop heel klein,” beweerde de minister.

Hij riep mensen op om vooral een AstraZeneca-prik te halen. “Als je nu bedankt voor AstraZeneca, sta je achteraan in de rij. Dan kan het maanden duren voor je aan de beurt bent voor een ander vaccin.”

Bliksem

Koopmans bagatelliseerde het risico op een bloedstolsel na vaccinatie met AstraZeneca. “Oké, even opgezocht: kans op trombose na AZ-vaccinatie zit tussen kans op overlijden door een aanval door een hond en kans op overlijden door bliksem in,” schreef ze op X.

Van Ranst verdedigde de beslissing van België in maart 2021 om als één van de weinige landen ermee te blijven prikken ondanks de bloedklonters als bijwerking.

Op CNN zei hij: “Toen grote en invloedrijke landen de vaccinaties stopzetten, werden andere landen te voorzichtig en durfden ze het niet aan om zich te baseren op het bewijs en namen ze beslissingen op basis van emoties.”

Van Ranst zei ook dat de bijwerkingen zich ‘veel minder vaak voordeden dan je zou verwachten’.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Als je als huisarts mensen wees op het feit dat bijwerkingen op de langere termijn nog onbekend waren, kon je beschuldigd worden van desinformatie en gemeld worden bij de inspectie.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

‘Heel bijzonder’: Wordt dit netwerk in Noord-Nederland gebruikt voor weermanipulatie?

Pieter Parlevliet en Jolanda Vlaskamp brachten maandag een bezoek aan LOFAR, een radiotelescoop die is samengesteld uit duizenden radioantennes. De telescoop werd in 2010 in gebruik genomen door ASTRON in Dwingeloo (Noord-Nederland).

Officieel doet het netwerk astronomisch onderzoek, maar Parlevliet en Vlaskamp zijn documentatie tegengekomen uit 2003 waarin staat dat LOFAR in de toekomst zal worden gebruikt voor experimenten met HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program). Er wordt beweerd dat HAARP gebruikt wordt voor weermanipulatie.

Nieuwsgierigheid

Dit wekt heel veel nieuwsgierigheid op, aldus Vlaskamp. Parlevliet voegt toe: “Misschien wel het meest aparte waar ik ooit ben geweest. Het is nogal wat. Heel bijzonder.”

Een medewerker van ASTRON zei tegen Parlevliet en Vlaskamp dat het netwerk niet gebruikt wordt voor weersbeïnvloeding.

Supercomputer

Het centrum van het netwerk ligt in Noord-Nederland en de verzamelde data worden naar een supercomputer van de Rijksuniversiteit Groningen gestuurd. Parlevliet merkt op dat het koningshuis erg geïnteresseerd is in dit project, dat wordt gesubsidieerd door de overheid.

In 2016 beweerde de Indiase overheid dat HAARP mogelijk global warming veroorzaakt, met als gevolg dat oogsten teruglopen. Twee jaar daarvoor, in 2014, zei Nick Begich junior, de zoon van voormalig lid van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden Nick Begich, dat HAARP natuurrampen zoals aardbevingen kan veroorzaken.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

-------------------------------------------------   

‘US using radio waves to trigger natural disasters’

     The US-run HAARP facility near Gakona, Alaska

      Tue Apr 8, 2014 4:42PM GMT

 

A so-called “research” program developed based on the technology of electromagnetic waves is believed to have been used to set off natural disasters, say a number of conspiracy theorists.

The High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) run by the US may have been used to spark a number of earthquakes over the past few years, claim a number of US officials and conspiracy theorists as quoted in an article by columnist Nasser Namvar published on Press TV website.

“Nick Begich Jr., the son of former US lawmaker Nick Begich, and author of Angels Don't Play This HAARP, has claimed that HAARP could trigger earthquakes,” the article reads.

The piece also highlights that former Minnesota Governor and “noted conspiracy theorist” Jesse Ventura has raised the possibility of the US government “using HAARP to manipulate the weather or to bombard people with mind-controlling radio waves.”

"Others are engaging even in an eco-type terrorism whereby they can alter the climate, set off earthquakes, volcanoes remotely through the use of electromagnetic waves," former US Secretary of Defense William S. Cohen was quoted in the article as saying in a 1997 conference on terrorism.

HAARP operates a major sub-arctic facility, named the HAARP Research Station, near Gakona, Alaska.

HAARP comprises an array of 180 antennas approximately 72 feet (22 meters) tall linked together to function as one giant antenna to focus the energy coming out of the antenna field and inject that energy into the ionosphere (a region of the upper atmosphere).

The energy emitted from HAARP is 72,000 times more intense than that of waves from a conventional radio station, claim experts.

HAARP has been at the center of numerous conspiracy theories for years.

NN/NN

Bron: https://web.archive.org/web/20140414233817/http://www.presstv.ir/detail/2014/04/08/357740/us-using-radio-waves-to-trigger-quakes/

 

           

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...