zondag 17 april 2022

Advocaat waarschuwt iedereen: ‘De coronaprik is nog maar het begin’


Wat gebeurt er als men eindelijk besluit om het coronavaccin van de markt te halen omdat te veel mensen kanker en andere ziektes krijgen? 

Kun je een aanklacht indienen? 

Nee, zei de Amerikaanse advocaat Thomas Renz in de show X22 Report. Hij wees erop dat de vaccinmakers juridische immuniteit genieten.

Hij zei dat ze niet van plan zijn om de coronaprik van de markt te halen. “Het grote geld zit niet in de coronaprik. Het grote geld zit in het mRNA, zit in de gentherapie,” benadrukte Renz.

Waarom zou je dat doen?

De advocaat zei verder dat ze hebben besloten om mRNA ook toe te voegen aan het griepvaccin. “Haal dit jaar geen griepprik,” waarschuwde Renz. “Al kreeg ik een miljoen, ik zou geen injectie nemen.”

“Ik vertrouw deze mensen niet. Waarom zou ik iemand vertrouwen die steeds tegen me heeft gelogen?” vroeg hij. “Waarom zou je dat doen?”

Heilige graal

Voor hen zou het worstcasescenario zijn dat het coronavaccin van de markt wordt gehaald, maar ze blijven mRNA toch gebruiken. Ze willen zich helemaal richten op gentherapie, dat is hun heilige graal, aldus de advocaat.

En ziedaar: wetenschappers hebben nu ontdekt dat mensen kunnen ‘genezen’ van een hartaanval met behulp van de mRNA-vaccintechnologie. 

Marine Le Pen belooft salarissen te betalen van 15.000 ongevaccineerde zorgmedewerkers die zijn ontslagen

 


Presidentskandidaat Marine Le Pen heeft beloofd dat de 15.000 Franse zorgmedewerkers die ‘als onreinen zijn verdreven’ hun baan terugkrijgen als ze wordt gekozen als president. Tijdens een bijeenkomst in de stad Avignon zei ze dat ze de salarissen die hen ‘onterecht zijn ontnomen’, gaat betalen.

In Frankrijk bleven 15.000 zorgmedewerkers het coronavaccin weigeren, waarna ze werden ontslagen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Le Pen heeft Emmanuel Macron ‘de meest autoritaire president’ van het land genoemd. In aanloop naar de slotronde van de presidentsverkiezingen op 24 april wees ze erop dat Macron heeft geprobeerd talrijke protesten tegen zijn beleid hard neer te slaan.

Tijdens de eerste ronde van de verkiezingen kreeg ze ruim 23 procent van de stemmen, Macron bijna 28 procent.

Het verdict is binnen: Florida 'pakte' COVID het beste aan van alle staten in de VS

13 april 2022

Vorige


Nu in de VS de Staten de lockdowns hebben opgegeven en de meeste maskermandaten hebben laten vallen, blijkt uit een retrospectieve studie dat Florida van alle staten in de V.S. de pandemie van de beste behandelde, terwijl New York, New Jersey en Californië de ergste waren.

De studie, uitgevoerd door he Committee to Unleash Prosperity, keek naar COVID-sterfgevallen, staatseconomieën en impact op het onderwijs en kwam met een "rapportkaart" waaruit bleek dat de staten met de meest restrictieve pandemische regels onderaan de schaal terechtkwamen.

"Het afsluiten van hun economieën en scholen was verreweg de grootste fout die gouverneurs en staatsfunctionarissen maakten tijdens COVID, vooral in blauwe staten", vertelde Stephen Moore, een van de auteurs van de studie en mede-oprichter van de Committee to Unleash Prosperity, aan de New York Post.

Utah, Nebraska en Vermont stonden naast Florida ook bovenaan de lijst.

 

BRON: New York Post 11 april 2022

 

Zit er dodelijk slangengif in het SARS-CoV-2-virus?

15 april 2022

Het verhaal is viraal gegaan: wetenschappers hebben slangengiftoxines gevonden in het plasma en fecale monsters van COVID-19-patiënten.

Het was een zeer kleine studie - 20 patiënten met COVID en 10 zonder - maar sinds september 2021 verspreidt het idee dat deze gifachtige stof deel uitmaakt van wat COVID-sterfgevallen veroorzaakt, zich van mainstream nieuws naar wetenschappelijke websites over de hele wereld.

Maar is het waar? Is slangengif op de een of andere manier verbonden met COVID-19? In een recensie voor Children’s Health Defense stelt James Lyons-Weiler, Ph.D., de geldigheid in vraag van het extrapoleren van conclusies van een onderzoek onder een handvol mensen die wonen in gebieden waar ze zichzelf mogelijk hebben behandeld met dierlijke gifstoffen.

 Weiler wijst in het bijzonder op twee relevante vragen:

1.      Er zijn te weinig controlemonsters. Hoeveel mensen zonder COVID-19 hebben het eiwit in hun bloed of uitwerpselen?

2.      Behandelden deze patiënten zichzelf (of onder de hoede van artsen) voor COVID-19 (of een andere auto-immuniteit) met dierlijke gifstoffen?

Dus wat is hier aan de hand? Kan het menselijk lichaam bij COVID-patiënten een slangachtig, dodelijk gif produceren of behandelden ze zichzelf zonder het hun artsen te vertellen?

"Mijn favoriete hypothese is dat auto-immuunpatiënten in Italië die dierlijk gif gebruiken om hun auto-immuniteit te behandelen - of om COVID-19 af te weren - wetenschappers in de war hebben gebracht die dit gif of metabolieten daarvan in hun ontlasting en bloed vinden", zegt Weiler. "Maar het is ook mogelijk dat we eiwitten produceren als reactie op SARS-CoV-2-infectie die overeenkomt met gif bij andere soorten. Onwaarschijnlijk, maar ik kan het niet uitsluiten."

 

BRONNEN :

Health Defense voor kinderen 14 april 2022

ABC News San Diego 2 september 2021

 


https://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2022/04/15/is-there-deadly-snake-venom-in-the-sarscov2-virus.aspx

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...