maandag 6 maart 2023

‘Buitengewone’ ontmoetingen met leiders van de wereld in Zwitserland: ‘Het spel is over’

 


John Mappin, eigenaar van het Camelot Castle Hotel, is in het Zwitserse Gstaad, waar hij de afgelopen week ontmoetingen heeft gehad met leiders uit Europa en de rest van de wereld. Sommige van die ontmoetingen waren ‘buitengewoon’, laat hij weten.

Vrijwel iedereen hier beseft dat de injecties die in diverse landen aan mensen zijn gegeven, dodelijk zijn en miljoenen mensen hebben verminkt. De mensen hier maken zich grote zorgen dat hun familieleden zijn vergiftigd, aldus Mappin.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Het tij is gekeerd

De gevaccineerden waar we mee spraken, hebben veel spijt dat ze dit giftige brouwsel hebben gehaald, zegt hij. Big Pharma heeft vele miljoenen mensen ervan weten te overtuigen om dit middel in hun lichaam te stoppen.

“Het tij is gekeerd,” benadrukt Mappin. “Mensen hebben geen vertrouwen in de media. Ze praten hier continu met elkaar over in Zwitserland.”

Eén van de grootste fouten uit de menselijke geschiedenis

Tegen de mensen die altijd hebben geweten dat de injecties giftig zijn, zegt hij: “Jullie zijn in het gelijk gesteld. Ze zijn inderdaad giftig. Ze zijn inderdaad dodelijk. Ze moeten per direct van de markt worden gehaald.”

Hij raadt gevaccineerden aan om hun lichaam te ontgiften. “Het is de moeite waard.”

Mappin krijgt bijval van het Australische parlementslid Craig Kelly. “Het spel is inderdaad over.” Hij voegt toe dat onze politici en media verantwoordelijk zijn voor één van de grootste fouten uit de menselijke geschiedenis.

Justin Bieber annuleert hele wereldtournee voor 2023 wegens gezichtsverlamming na “vaccin”

maart 6, 2023   2196   6   

Zijn fanatiekelingen zullen hem dit jaar niet meer kunnen zien optreden tijdens een “Justice World Tour”, want popicoon Justin Bieber heeft naar verluidt de rest van zijn zangschema voor 2023 geannuleerd vanwege een ernstige bijwerking van het Covid-19 “vaccin” die hij heeft opgelopen, bericht Ethan Huff.

 

Bieber zou de komende maanden onder meer optreden in Californië, Connecticut en Washington D.C., maar nu niet meer. Bieber beroept zich op “gezondheidsproblemen” en stopt ermee, tot verbazing van velen.

In september kondigde de “Sorry”-zanger op Instagram aan dat hij zijn tournee, die in februari 2022 van start ging, pauzeerde vanwege de verlammende aandoening. Veel fans dachten dat hij in 2023 zou terugkeren, maar de 70 shows die Bieber voor dit jaar had gepland, zijn nu ook geannuleerd.

“Eerder dit jaar ben ik publiekelijk gegaan over mijn strijd met het Ramsay-Hunt Syndroom, waarbij mijn gezicht gedeeltelijk verlamd is geraakt,” vertelde Bieber zijn fans en volgers in een recente post op sociale media.

“Als gevolg van deze ziekte kon ik de Noord-Amerikaanse tak van de Justice Tour niet voltooien. Na rust en overleg met mijn artsen, familie en team, ging ik naar Europa in een poging de tournee voort te zetten. Ik trad zes liveshows op, maar het eiste een echte tol van me.”

Bieber heeft nog steeds zijn één-oog-open ziekte, waardoor hij niet langer kan optreden

Het Ramsay Hunt-syndroom, mocht u er niet mee bekend zijn, is een neurologische aandoening die wordt gekenmerkt door gezichtsverlamming. In dit geval werken Biebers ogen niet zoals normaal, en sluit de ene terwijl de andere open blijft, waardoor een eenogig uiterlijk ontstaat.

 

“Ik ga beter worden, en ik doe allemaal gezichtsoefeningen om mijn gezicht weer normaal te krijgen, en het zal weer normaal worden,” voegde Bieber toe in zijn Instagram-post. “Het kost gewoon tijd, en we weten niet hoeveel tijd het gaat kosten, maar het komt goed.”

Biebers vrouw Hailey kreeg naar verluidt ook een beroerte rond de tijd dat hij zijn één-oog-open neurologische ziekte ontwikkelde. Sinds haar ziekenhuisopname op 10 maart 2022 is Hailey alleen nog maar in het nieuws geweest vanwege een social media ruzie die ze nog steeds heeft met Selena Gomez, die vroeger met Justin uitging.

“Serums doen een lichaam geen goed, vooral de mRNA-types,” schreef een commentator op een nieuwsbericht.

“Justins trieste situatie doet denken aan Neil Young, Gene Simmons, Howard Stern en zoveel andere mensen die vroeger rebellen waren of hadden moeten zijn,” schreef een ander.

“Het waren überhaupt geen rebellen, ze stelden de autoriteiten niet in vraag, ze deden geen eigen onderzoek … en de dingen veranderden zo erg dat Ed Dowd zich genoodzaakt voelde ‘Cause Unknown: The Epidemic of Sudden Deaths in 2021 & 2022’ te schrijven, waarvan iedereen de inhoud zou moeten kennen. De Biebs ondergingen tenminste niet DAT lot zoals de honderden Europese ‘voetballers’.”

Talrijke anderen wezen erop dat mRNA “het geschenk is dat blijft geven,” wat betekent dat mensen die ermee geïnjecteerd worden langdurige gezondheidsproblemen hebben voordat ze waarschijnlijk bezwijken aan een vroege dood zodra hun immuunsysteem implodeert als gevolg van door vaccin-veroorzaakte AIDS.

“Bieber is een woordvoerder van Pfizer en de Hellywood muziekindustrie,” zei een ander. “Ziekte is de nieuwe gezondheid. Hoe gaat het met de spike-eiwit shedding? Maak je geen zorgen, het is een van de 1200 bijwerkingen van dit gentherapie depopulatiewapen.”

“Controle, ontvolking en scheiding van God verkoopt groots,” voegde deze zelfde persoon eraan toe. “Belangrijker is het om weerstand te bieden en er niet aan te voldoen. Onze lichamen zijn apotheken zoals geschapen door God, niet pharmakeia.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/justin-bieber-annuleert-hele-wereldtournee-voor-2023-wegens-gezichtsverlamming-na-vaccin/


Dom en dommer – Scholz en Macron hebben een plan om vrede te brengen in Oekraïne

maart 6, 2023  2314   5

   Foto: Public Domain

Scholz en Macron hebben een plan om vrede te brengen in Oekraïne, maar Poetin kan niet stoppen met lachen omdat het zo belachelijk is. En waarom zou Rusland stoppen nu Europa toch al op achterstand staat? schrijft Martin Jay.

Hollywood heeft een nieuwe dubbelact waarmee het een vervolg kan maken op de komedie met Jim Carey en Jeff Daniels ‘Dumb and Dumber’. Emmanuel Macron en Olaf Scholz zouden deze rollen nu gemakkelijk kunnen spelen, gezien hun verpletterende stupiditeit onlangs bij hun poging om president Zelensky in toom te houden, die onlangs in Londen zijn eigen record wist te breken tijdens een live persconferentie door op een vreemde manier zijn neus te snuiven of aan te raken.

Zelensky is altijd het echte struikelblok geweest voor het op gang brengen van vredesbesprekingen. En er is de laatste tijd niet veel veranderd, behalve dat Biden in Washington in paniek begint te raken nu het duidelijk is dat de obscene hoeveelheid geld die eerder naar Oekraïne werd gesluisd in 2023 zal afnemen, vooral omdat het Congres nu de Republikeinen het Huis controleert en er een verkiezingsstrijd op gang komt. Biden en zijn trawanten hebben Zelensky gewaarschuwd dat de tijd opraakt en dat deze laatste geldschuiver echte resultaten moet opleveren. Zij denken dat als hij meer winst kan boeken op het slagveld, dit hem goed van pas zal komen bij de latere onderhandelingen. Het nachtmerriescenario voor Biden is dat de Amerikaanse verkiezingen worden uitgevochten over één enkele kwestie – Oekraïne – en dat daardoor Trump of Haley in het zadel worden geholpen.

Maar het is nog meer een nachtmerrie voor Macron en Scholz, wier foutieve aanpak van Zelensky lachwekkend is. Onlangs spraken deze twee domkoppen met Zelensky en drongen er bij hem op aan vredesbesprekingen met Poetin te beginnen. Zijn antwoord was, volgens de sociale media, “er valt niets te onderhandelen en niemand in Moskou om mee te onderhandelen…”. Verontwaardigd door deze recalcitrante houding kreeg het verwende nest een aansporing aangeboden die analisten en waarnemers in een helder licht een aanwijzing geeft over hoe het Westen zich in de eerste plaats in deze zak van boze schorpioenen heeft weten te verlagen, waarbij westerse sancties in feite EU-burgers meer straffen dan Russen.

Scholz en Macron boden Zelensky aan om nog meer wapens te leveren plus een schuldbewust aanbod van een soort NAVO-lidmaatschap als hij vredesbesprekingen met Poetin begint. Ja, u leest het goed. Gezien de stompzinnigheid van de beweegredenen achter dit aanbod vraagt men zich af of de recreatieve gewoonten van de Oekraïense leider met het Colombiaanse Panadol Extra in poedervorm zich ook tot deze hansworsten hebben uitgebreid. Welke drugs gebruiken Scholz en Macron als ze denken dat deze prikkels zullen helpen om met Poetin over vrede te onderhandelen? Dat is alsof je naar het huis van je buurman gaat om te klagen over het lawaai dat hij maakt door zijn vrouw te slaan en hem je honkbalknuppel aanbiedt als stimulans om te stoppen.

En gezien de huidige positie van Poetin zou het sowieso een wonder zijn om met Zelensky te onderhandelen, met of zonder deze “prikkels”. Voor Oekraïne is er, zelfs als we het westen in zijn optimisme mogen geloven, een kans om een kleine impact te hebben op het slagveld, misschien aan het eind van de zomer, als de beloofde 100 tanks arriveren. Maar dit is een zeer optimistisch standpunt, aangezien zelfs de tankbemanningen groentjes zullen zijn en de 2000 km lange “grens” tussen Russische en Oekraïense troepen te groot is voor deze tanks om enige echte impact te hebben. De waarheid over het opgedirkte  tanksreddingsverhaal is dat ze alleen defensief zullen worden ingezet. En dat is zelfs als ze aankomen, want sommige analisten zijn zeer sceptisch of Biden zelfs de ongeveer 30 M1 Abrams zal sturen. Velen geloven dat het gewoon weer een leugen is van de Amerikaanse president, die weet dat deze laatste partij militaire hulp waarschijnlijk de laatste is die zal worden gestuurd.

 

Daarom zullen de generaals van Poetin ongetwijfeld van de gelegenheid gebruik maken om een voorjaarsoffensief te beginnen met nieuwe tanks die van de productielijnen rollen. Belangrijkste feit over tanks: het Westen heeft een tekort en een lange leveringstermijn. Rusland niet. En nu China en Iran met militair materieel komen om het arsenaal van Poetin aan te vullen, is het geen wonder dat er een zekere paniek heerst bij zowel de VS als de EU-leiders. Macron en Scholz wachten tot de eerste klap op het continent wordt uitgedeeld, en dat zal vrijwel zeker het VK zijn, wanneer de huidige premier Rishi Sunak zijn uitgaven voor Oekraïne zal moeten terugschroeven voordat de volgende winter aanbreekt in het VK rond november dit jaar. Rond diezelfde tijd zullen de westerse leiders moeite hebben om aan de kiezers uit te leggen hoe de armen het nog zwaarder te verduren zullen krijgen nu het tankplan een grote mislukking is geworden, wanneer Rusland zijn “tankkiller” robotische minitanks showt, die al in Donbass aankomen, klaar voor de schietwedstrijd.

Het is een trieste realiteit dat de internationale wapenindustrie oorlogen nodig heeft om de verkoop van nieuwe producten te versnellen. Rusland gaat een slag slaan met nieuwe bestellingen voor deze onbemande tankkillers als ze hun eerste overwinningen boeken in Oekraïne. Het wordt weer een ‘k-ching’ moment van het geluid van westerse sancties die de zakken van de Russen vullen. Nogmaals.

En voor de Leopard II’s en Challenger-tanks? Wie gaat ze kopen na deze PR-ramp? Meer geld en banen verloren in het Westen. Dumb and Dumber heeft een derde remake nodig.

 


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/dom-en-dommer-scholz-en-macron-hebben-een-plan-om-vrede-te-brengen-in-oekraine/  


Creepy Conspiratorial Globalists Were Behind Covid Lockdowns, UK Government Chats Show

UK government officials wanted lockdowns cancelled, but were pressured to continue

*** This post is too long for email *** — Please click on the title to read the online version.

A very well-written and deeply thought-out post, brilliantly authored by a prominent Covid skeptic, eugyppius, should prompt anyone to recall and revisit our recent Covid history:

eugyppius: a plague chronicle
Yet another leak reveals that Covid policies owe less to creepy conspiratorial globalists, than they do to the unbounded stupidity of our leaders, boring institutional dynamics and feedback effects
Isabel Oakeshott is a journalist and critic of pandemic containment policies who was unaccountably hired by disgraced former UK health minister Matt Hancock to write the Pandemic Diaries: The Inside Story of Britain’s Battle Against Covid. Hancock hoped that this exercise in autohagiography would rehabilitate his reputation after…
Read more

Eugyppius is one of my favorite substack authors. I agreed with many of his past thoughts regarding Covid, society, and science.

However, I cannot agree with his post above. I want to put forth my reasoning that will arrive at the opposite conclusion, that is:

The UK government was reluctant to press on with lockdowns but was always pushed into lockdowns by powerful outside forces.

Those forces were paid and coordinated by aptly named (by eugyppius) “creepy conspiratorial globalists,” such as Bill Gates, his foundation, and the World Economic Forum.

The Purpose of Lockdowns Was to Keep People Miserable Until They Got Vaccinated.

The rest of my article is intentionally written in a non-judgemental tone. I will not speak of “evil plans,” “depopulation,” and other such concepts.

I hope to demonstrate that outside private forces influenced the UK government (and other governments) to implement their pandemic plan.

The WEF’s and Bill Gates’ Pandemic Plans

Bill Gates, as well as the World Economic Forum, had a pandemic plan. How do we know? Very simple, their plan was public. Here’s the video from the WEF where Bill Gates explains their plan! The key screenshots are shown, with timestamps added for your convenience:

https://twitter.com/wef/status/1246105177838497794

The plan was quite simple:

  • Lock down every state (and every country)

  • Develop the COVID vaccine

  • Only after the vaccine is given can people get back to work

The plan was broadly in place before the official beginning of the pandemic. Event 201, held on Oct 12, 2019, and sponsored by the Bill and Melinda Gates Foundation and the World Economic Forum, issued recommendations with similar suggestions.

Event 201’s recommendations mention (1) political decisions to slow or stop the movement of people and goods, a.k.a lockdowns, (2) vaccines, and (3) public-private cooperation.

Holding Governments Hostage Through “Public-Private Cooperation”

Underlined in blue in the picture (3) above is public-private cooperation. It is a relatively new concept.

In the past, sovereign governments were elected by voters and decided on policies to please domestic voters or, at most, domestic businesses.

In the last few decades, a new concept of global stakeholders has evolved. Those are large international businesses or private forums, not selected via any electoral process but possessing outsized influence on previously sovereign governments. Examples of “global business leaders” mentioned in the quote (3) are Bill and Melinda Gates Foundation, the World Economic Forum, Google, Facebook, and other large extraterritorial entities.

These unelected stakeholders played a large role during the pandemic, steering governments into adopting lockdowns.

Eugyppius mentions how Boris Johnson’s desire to lift the lockdowns was not supported by public opinion.

Boris Johnson considered lifting lockdown restrictions early but decided against it after being told that doing so would be “too far ahead of public opinion”.

But what formed that “public opinion”?

Global Social Network Stakeholders Blocked Undesirable Opposition

Global stakeholders such as Google and Facebook banned anti-lockdown protests and pages, so opponents of lockdowns could not voice their opposition:

Such bans, no doubt, contributed to “public opinion” steered firmly in support of lockdowns.

Bill Gates Sponsored the Media

The media, busy forming “public opinion,” was generously sponsored by the Bill and Melinda Gates Foundation. The BMGF gave $319 million to a variety of news media organizations. The UK media sponsored by Bill Gates includes:

Samples from the above publications cheering for lockdowns are shown below.

Pandemic Modeling with an Agenda

The UK government, during the pandemic, was using “pandemic models” that intentionally overstated projected deaths, as this Pandemic Files story shows:

Were the modelers unintentionally overstating predicted deaths? Was that just a bunch of academics overreacting?

It was not.

The main institutions developing “pandemic models” were Johns Hopkins and Imperial College. Johns Hopkins was a major pandemic preparedness player that sponsored the above-mentioned Event 201 and received $1,048,972,282 from the Bill and Melinda Gates Foundation. Imperial College, based in the UK, received $318,891,807 from Bill Gates. I will skip the rest of them to keep the size of my post manageable.

The excessive death predictions produced by modelers were a part of the plan of those who sponsored them. The models helped to keep lockdowns and human misery in place until rushed “vaccines” were ready to be administered.

Governments Were Kept in Place

Not all governments marched in lockstep with the plans of Bill Gates, the World Economic Forum, and other “global stakeholders.” Tanzania’s president Magufuli refused to follow pandemic guidelines.

Bill Gates-sponsored The Guardian published an editorial that “it is time for Africa to Rein In Tanzania’s anti-vaxxer President.”

A month later, on March 17, Magufuli was dead under suspicious circumstances.

In the UK, the pro-lockdown press constantly vilified Boris Johnson.

WEF Members Exerted Pressure on Boris Johnson

A WEF Member, Nicola Sturgeon, obnoxiously forced Boris Johnson into mandating masks in schools despite no scientific evidence for doing so:

A WEF member Rishi Sunak schemed to oust Johnson’s adviser Dominic Cummings who was skeptical of lockdowns and flouted lockdown rules:

The Plan Worked

Bill Gates, the World Economic Forum, Facebook, and other “creepy globalist conspirators” succeeded brilliantly. The lockdowns were mostly maintained in various countries until vaccines could be given to people.

You know the rest of the story. The vaccines did not stop the pandemic. Lockdowns continued for a bit longer and were used as a pretext to force reluctant people to vaccinate. Vaccines would “stop transmission,” we were told.

So, people dutifully lined up to get vaccinated. They were mad at the ignorant unvaccinated people who refused to “listen to science.” Terry Register was one of the thousands of such people. He got vaccinated and boosted and proudly announced that on social media by displaying his “I got my Covid booster” sticker.

While most people are luckily still with us, all of them were misled by “global stakeholders,” news media sponsored by Bill Gates, and BMGF-paid modelers whose false predictions influenced government policies.

Terry Register was a good man. He did his part to save humanity. It is not Terry’s fault that things did not work out, and he became a number in the excess mortality statistics.

Were the Governments “Just Dumb,” or Did They Fall Victim to Shadowy Influence?

Eugyppius says eloquently:

It always irritates some people when I say this, but it’s just the truth: The people responsible for the last three years of economic destruction, psychological injury and mass pharmaceutical experimentation are callous and evil, but they’re also just really dumb. None of this meant anything, none of this was for anything, and that’s the bitterest pill of all. Every last person in these text messages, from Johnson to Hancock to other ministers to random experts and everyone else, has absolutely no idea what they’re doing or what the purposes of their restrictions even are.

I agree with Eugyppius that the people in governments, such as Matt Hancock or Boris Johnson, who implemented useless lockdowns and forced people to take unproven vaccines, are dumb.

I disagree with Eugyppius's saying that the lock-step implementation of lockdowns in all countries was an accident and a “fruit of shallow low-wattage government functionaries who have a planning horizon extending no more than two weeks.”

Instead, the events of 2020 were planned and implemented in advance by ruthless Covid Globalists, who implemented their plans via corrupt media that they paid off, social media giants suppressing discussions, and hijacked science and pandemic modeling to further their plans.

Politico Article

I am not the only person who thinks Bill Gates and his co-conspirators hijacked the pandemic. Politico published a brilliant article about how Bill Gates took over the global Covid response.

If you do not believe me, read the Politico article!

Voice Your Opinion

I invite everyone to DEBATE my post. Express your opinion in the comments. Tell us what you think about the lockdowns:

  • Were they a result of local governments’ stupidity that accidentally manifested itself in perfect lock-step in most first-world countries, or

  • Were lockdowns a result of “creepy conspiratorial globalists” executing well-thought-out pandemic plans, resulting in governments caving to their pressure?

Dissent and disagreement are perfectly acceptable on my substack. Comment away!

(and upgrade to paid subscription if you liked this post, which took a lot of work to write)

Share

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...