zaterdag 15 januari 2022

MIT-wetenschapper waarschuwt voor ‘verwoestende impact’ coronavaccins op lange termijn

wetenschapper

Foto: Roque de Sá/Agência Senado CC BY 2.0

MIT-wetenschapper waarschuwt voor ‘verwoestende impact’ coronavaccins op lange termijn

De gerespecteerde MIT-wetenschapper Stephanie Seneff was vrijdag te gast in het programma The Ingraham Angle op Fox News.

Onlangs waarschuwde dr. Seneff voor de mogelijke langetermijngevolgen van de coronavaccins. We zullen waarschijnlijk een alarmerende toename zien van het aantal gevallen van neurodegeneratieve aandoeningen, zei ze.

Ze zei tegen presentatrice Laura Ingraham dat het schandalig is dat we vaccins geven aan jonge mensen. Die lopen nauwelijks kans om te sterven aan corona, terwijl ze wel beschadigd kunnen worden door de prikken, vooral boosters. “Ik denk dat dit op de lange termijn een verwoestende impact zal hebben,” zei de wetenschapper

Parkinson

De coronaprik wordt in de arm gespoten, met als gevolg dat spiercellen van slag raken en immuuncellen optrommelen. Die nemen vervolgens het vaccin op en beginnen het spike-eiwit aan te maken.

De immuuncellen komen in het lymfestelsel terecht, maar ook in de milt. Dat is ook het orgaan waar de ziekte van Parkinson en andere neurodegeneratieve aandoeningen ontstaan, legde dr. Seneff uit.

Alles aan doen

Het werkt volgens haar als volgt: prionachtige eiwitten worden door de immuuncellen naar de kiemcentra in de milt gebracht, waar ze exosomen produceren. Daarbij komen de toxische eiwitten vrij, die via de zwervende zenuw naar het brein worden vervoerd en daar schade toebrengen.

Ouders moeten er alles aan doen om te voorkomen dat hun kinderen gevaccineerd worden tegen corona, benadrukte de wetenschapper.

Overheidsdata: aantal ziekenhuisopnames & sterfgevallen schiet omhoog na vaccinatie

data
Foto: Unsplash

Overheidsdata: aantal ziekenhuisopnames & sterfgevallen schiet omhoog na vaccinatie

Verbijsterende data afkomstig uit de Canadese provincie Alberta laten zien dat het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen ‘door corona’ piekt na vaccinatie. De gegevens uit Alberta zijn met name nuttig omdat de provincie het aantal coronagevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen in de dagen na de eerste en tweede vaccindoses vermeldt.

Uit de meest recente cijfers blijkt dat het aantal ‘besmettingen’, ziekenhuisopnames en overlijdens omhoog schiet in de dagen en weken nadat mensen hun eerste dosis krijgen, schrijft voormalig New York Times-verslaggever Alex Berenson op Substack.

Ziekenhuisopnames:

data

Sterfgevallen:

data

Recordhoogte

Eerder bleek al uit gegevens afkomstig uit Israël en Groot-Brittannië dat het aantal coronadoden na de massavaccinatiecampagne steeg naar een recordhoogte.

Voorstanders van de coronavaccins zeggen dat de sterfgevallen in Groot-Brittannië het gevolg kunnen zijn van ‘een wintergolf’.

Maar die vlieger gaat in het geval van Alberta niet op. De provincie met 4,4 miljoen inwoners begon na de coronapiek in de winter van 2020-2021 pas met vaccineren. Halverwege februari 2021 was slechts twee procent van de inwoners ingeënt.

Immuunsysteem onderdrukt

De meest voor de hand liggende verklaring voor de piek is dat de eerste dosis van de vaccins het immuunsysteem onderdrukt, zoals ook blijft uit de data van het klinische onderzoek van Pfizer, schrijft Berenson.

Data uit Groot-Brittannië laten zien dat vier op de vijf recente coronadoden gevaccineerd waren, berichtte The Gateway Pundit. Uit een Brits rapport blijkt daarnaast dat op 29 december 74 procent van de coronapatiënten in het ziekenhuis volledig gevaccineerd was.

[WND] 

Frankrijk: De vaccinpas is "noch geneeskunde noch volksgezondheid", hekelt Éric Caumes

 Frankrijk: De vaccinpas is "noch geneeskunde noch volksgezondheid", hekelt Éric Caumes

Door Le Figaro

gepubliceerd gisteren om 11:52


 https://www.lefigaro.fr/actualite-france/le-passe-vaccinal-n-est-ni-de-la-medecine-ni-de-la-sante-publique-denonce-eric-caumes-20220114

 

Gast van de ochtend van Europa 1 deze vrijdag hekelde de infectioloog een politiek besluit dat een "medische fout" blijkt te zijn.

 Ik denk dat de vaccinatiepas een vergissing is ." Professor Eric Caumes, hoofd van de afdeling infectieziekten van Pitié-Salpêtrière, uitgenodigd voor Europa 1 op vrijdag 14 januari, wees op de conditionering van openbare plaatsen met het certificaat van vaccin tegen Covid-19, dat zijn reis voortzet in de kamers van het Parlement . “ Vanuit epidemiologisch, volksgezondheids-, medisch oogpunt is het duidelijk een vergissing ”, merkte de infectioloog op.

Als zo'n sesam ten tijde van de Delta-variant, gevaarlijker dan het oorspronkelijke coronavirus " kon bedacht " zou kunnen worden, wordt het met Omicron " ondenkbaar ". En de dokter om te argumenteren: " We kunnen duidelijk zien dat het vaccin de circulatie van het virus in de algemene bevolking niet verhindert, we zien dit elke dag ", betoogde hij, terwijl de besmettingen in Frankrijk meer dan 300.000 gevallen zijn gedurende meerdere dagen. Het serum is nuttig om " te voorkomen dat u in een ziekenhuisopname op de intensive care terechtkomt ", waardoor de vaccinatie volgens de arts de facto medisch gezien ongerechtvaardigd is.

"Noch geneeskunde noch volksgezondheid"

Voor Eric Caumes beantwoordt de vaccinatiepas alleen aan een politieke strategie: " We zitten in de verkiezingscampagne " herinnert hij zich, met name verwijzend naar " de antivax-affaire ". De vaccinatiepas zou op 15 januari van kracht worden en zou de 600.000 Fransen die hun booster nog niet hebben gedaan, en de 5 miljoen niet-gevaccineerden, de toegang tot openbare plaatsen ontnemen. De toepassing ervan is echter vertraagd vanwege meningsverschillen tussen afgevaardigden en senatoren, met name over de kwestie van de door de uitvoerende macht gewenste drempel van 12 jaar. “ Het is een teken van vertoon en vooral een lokmiddel(maar het is) geen medicijn of volksgezondheid ”, meent de infectioloog.

Bovendien is het een lokmiddel om de verspreiding van het virus in te dammen, meent de infectieziektespecialist. " Ik zie dat het Omicron-virus oncontroleerbaar is ", zei hij, verwijzend naar de " puzzel " vertegenwoordigd door de nieuwe, zeer besmettelijke variant, onmogelijk te beheersen " in de algemene bevolking, op scholen, hogescholen, middelbare scholen ". Op France Info kondigde Jean-Michel Blanquer deze vrijdag opnieuw aan dat 3000 lessen waren gesloten vanwege Covid-19, waarbij hij specificeerde dat het aantal in de loop van de dagen zou afnemen als gevolg van het nieuwe, lichtere protocol.

 

https://www.lefigaro.fr/actualite-france/le-passe-vaccinal-n-est-ni-de-la-medecine-ni-de-la-sante-publique-denonce-eric-caumes-20220114

De CEO van Pfizer heeft zojuist toegegeven dat de vaccinaties van zijn bedrijf nutteloos zijn

 De CEO van Pfizer heeft zojuist toegegeven dat de vaccinaties van zijn bedrijf nutteloos zijn, dubbele shots hebben "zeer beperkte bescherming, indien van toepassing" - dus waarom betalen regeringen nog steeds voor Pfizer-shots en verplichten ze hen?


Donderdag 13 januari 2022 door: Lance D Johnson
Tags: misbruik , Albert Bourla , badhealth , badmedicine , badscience , Big Pharma , clot shots , dwang , controle , ontvolking , gene editing , genetische modificatie , menselijke eigendom , immuniteit , immunisatie , prikken , manipulatie , medische ethiek , Pfizer , farmaceutische afhankelijkheidbevolkingscontrole , wetenschappelijke integriteit , onderwerping , transhumanisme , vaccins

11KKEER BEKEKEN


(Natural News ( Het duurde minder dan een jaar voordat de CEO van Pfizer, Albert Bourla, de fout van zijn mRNA-vaccinprogramma duidelijk maakte . In een recent interview bekende Bourla dat de eerste twee doses spike-eiwit-mRNA slechts “beperkte bescherming” bieden tegen covid-19. Hij twijfelde zelfs aan de "booster" -opname en beweerde dat het "redelijke bescherming" biedt tegen ziekenhuisopname en overlijden, maar "minder bescherming" tegen infectie. Bourla zei dat een vierde injectie in maart 2022 beschikbaar zou moeten zijn en dat het de beste bescherming tot nu toe zou moeten bieden! Op dit moment spuwt Bourla alleen maar gobbledygook - complete en volslagen onzin.

Pfizer CEO bedriegt openlijk en blijft de wereldbevolking plunderen

Deze toegegeven MISLUKT VACCINS zijn dezelfde injecties waarvan Bourla ooit beweerde dat ze 100 procent effectief waren in het voorkomen van covid-19Op 1 april 2021 zei Bourla : “De gegevens toonden ook aan dat het vaccin 100% effectief was tegen ernstige #COVID19 zoals gedefinieerd door @CDCgov en 95,3% effectief tegen ernstige COVID-19 zoals gedefinieerd door @US_FDA. Heel geruststellend nieuws.” Nu, in 2022, zegt Bourla in wezen hetzelfde: dat een vierde dosis 100 procent effectief zal zijn tegen ernstige COVID-19.

In een gesprek met Yahoo News zei Bourla: “Nu werken we aan een nieuwe versie van ons vaccin, de 1.1, laat ik het zo zeggen, die ook Omicron zal dekken. We wachten natuurlijk op de definitieve resultaten, [maar] het vaccin zal in maart klaar zijn.” Hoe kan iemand met een goed geweten het advies van deze man blijven opvolgen, terwijl zijn manipulatie en bedrog voor de hele wereld worden blootgelegd?

Mensen over de hele wereld werd beloofd dat ze "hun vrijheden terug zouden krijgen" als ze in de rij zouden staan ​​en dit product zouden nemen. Nu, nadat miljoenen mensen lijden en dood hebben ervaren na vaccinatie, zijn deze eerste drie injecties op de een of andere manier niet goed genoeg . Er is nog een dosis nodig. Dus waarom betalen regeringen nog steeds voor Pfizer-opnamen en verplichten ze ze? Hoe lang blijft deze gevel bestaan?

Dit zijn dezelfde schoten die herhaaldelijk zijn opgelegd aan mensen alsof ze vee zijn. Terwijl Pfizer elk laatste greintje medische ethiek en wetenschappelijke integriteit wegrukt, evolueren ze naar volledig eigendom over de mensheid. Deze slavernij is bereikt door manipulatie, dwang en massavormingspsychose. Pfizer en de rest van het covid-19-kartel hebben hun destructieve medische experimenten aan de bevolking opgedrongen door voortdurende schendingen van de Code van Neurenberg en een afpersingsoperatie die mensen heeft afgeperst, onderworpen en misbruikt tot naleving.

mRNA is geen vaccin; het is een houvast voor genetische modificatie van mensen

Maar het mislukken van dit onwettige vaccinprogramma was vanaf het begin opzettelijk, want het biedt een weg naar de genetische modificatie van mensen, een bepaald niveau van ontvolking, voortdurende menselijke slavernij, farmaceutische afhankelijkheid en transhumanisme. De vaccindwang van 2021 was een voorgerecht, een voet tussen de deur voor Pfizer en andere biotechbedrijven om te experimenteren met menselijk DNA, zonder wetenschappelijke integriteit en zonder acht te slaan op de onvermijdelijke gevolgen ervan voor het menselijk leven. Bourla verscheen in een aflevering van Squawk Box om te praten over verschillende nieuwe partnerschappen op het gebied van genbewerking . Hij hoopt het mRNA-platform te gebruiken om een ​​nieuw assortiment vaccins en andere 'therapieën' voor genetische modificatie van mensen te introduceren.

Big Tech en zijn factcheckers hebben herhaaldelijk ontkend dat het mRNA-platform ging over genetische modificatie van mensen. Nu Bourla duidelijk is geworden over de plannen van Big Pharma om in de nabije toekomst genetisch op mensen te experimenteren, kunnen de bedrijfsmedia en de Big Tech-factcheckers deze WERKELIJKHEID niet langer verbergen. Big Tech en de bedrijfsmedia hebben de afgelopen twee jaar deze realiteit ontkend en het afgeschreven als een 'samenzweringstheorie'. Toch werkt Pfizer samen met Beam Therapeutics, Codex DNA en Acuitas om precies dat te doen: het DNA van mensen veranderen. "We zullen genetische fouten in je DNA corrigeren met genbewerking ", zei Bourla. Het mRNA-platform werd aan het publiek verkocht als een 'vaccin', maar het is eigenlijk gewoon een hulpmiddel voor ontvolking en fysiologische controle - een houvast voor de exploitatie en genetische modificatie van mensen in de nabije toekomst.


LINK: https://www.brighteon.com/59bece96-a623-4433-ae81-3bfa652d346b

Bronnen zijn onder meer:

Dossier.substack.com

Twitter.com

NZHerald.co.nz

CNBC.com

Brighteon.com

 

COVID doofpotaffaire: Britse media weigeren te melden dat 4 van de 5 sterfgevallen door coronavirus in de afgelopen maand plaatsvonden in de gevaccineerden

 

COVID doofpotaffaire: Britse media weigeren te melden dat 4 van de 5 sterfgevallen door coronavirus in de afgelopen maand plaatsvonden in de gevaccineerden

Woensdag 12 januari 2022 door: JD Heyes
Tags: Groot- Brittannië , covid-booster , COVID-sterfgevallen , COVID-ziekte , covid-19 , overlijden , ziekenhuisopnames , statistieken , VK , Verenigd Koninkrijk , vaccin , vaccinleugens

15KKEER BEKEKEN

 

(Natural News In de afgelopen weken smeekte de Britse premier Boris Johnson vanuit de bron van het parlement de Britse burgers om te blijven doen wat hen is opgedragen tijdens de COVID-19-pandemie.

Blijf thuis, indien mogelijk. Werk vanuit huis. Masker op. Haal een vaccin. Pak er twee. Krijg een vaccin booster. Enzovoort.

Hij zei toen dat deze maatregelen verantwoordelijk zijn voor het vertragen van de verspreiding van het virus en vooral de zeer besmettelijke, maar niet erg ernstige, omicron-variant, hoewel hij deze week eindelijk eerlijk was tegen Britten in interviews toen hem werd gevraagd of er nieuwe beperkende maatregelen nodig zouden zijn ( u kent de oefening - gedwongen afsluitingen, bedrijfssluitingen, vereisten voor sociale afstand, enzovoort).

"We hebben een kans om deze Omicron-golf te overwinnen zonder ons land opnieuw te sluiten", vertelde Johnson op een avondpersconferentie , eraan toevoegend: "We kunnen onze scholen en bedrijven open houden en we kunnen een manier vinden om met dit virus te leven .”

The New York Times voegde toe:

De premier zei dat hij er bij het kabinet op zou aandringen door te gaan met de huidige noodmaatregelen voor het coronavirus, “Plan B” genaamd, die begin december werden geïntroduceerd toen de Omicron-golf aanbrak. Ze omvatten maskeringsmandaten, begeleiding om thuis te werken en het gebruik van vaccinpaspoorten, maar ze voldoen niet aan de strengere lockdown-maatregelen waar sommige oppositiewetgevers en wetenschappers om hadden gevraagd.

"Ik denk dat de balans van maatregelen die we hebben de juiste is", voegde Johnson eraan toe.

Als de gezondheidsinstanties van zijn regering maar transparanter zouden zijn, inclusief de National Health Service.

Volgens een Britse outlet genaamd The Daily Expose , laten de laatste statistieken die zijn gepubliceerd door de UK Health Security Agency zien dat oudere burgers en degenen die kwetsbaarder zijn die in september en oktober een boostervaccin hebben gekregen, degenen die dubbel en driedubbel zijn gevaccineerd " nog steeds verantwoordelijk voor 4 op de 5 COVID-19-sterfgevallen in de vier weken voorafgaand aan 19 december.

“Het 'Covid-19 Vaccine Surveillance Report - Week 51' werd op donderdag 22 december 2021 gepubliceerd door de UK Health Security Agency (voorheen Public Health England) en het laat zien dat de overgrote meerderheid van de gevallen van Covid-19 tussen 22 november en december 19e behoorden tot de volledig gevaccineerde bevolking”, vervolgde de site.

Dit is hoe de gegevens worden afgebroken, volgens de outlet:

  • Niet-gevaccineerde populatie = 445.337
  • Gedeeltelijk gevaccineerde bevolking = 94.734 gevallen
  • Drievoudig/dubbel gevaccineerde populatie = 738.184 gevallen

Op basis van de eigen gegevens van de Britse regering betekent dit ongeveer 65 procent van de COVID-gevallen tussen 22 november en december. 19 werden gevaccineerd vergeleken met slechts 35 procent van de niet-gevaccineerde mensen.

Dat is een enorme toename van het aantal gevallen onder de gevaccineerde bevolking, vooral in de zeven dagen voorafgaand aan de afsluiting van de rapportageperiode van 19 december. Tijdens de rapportageperiode vooraf - 22 november - dec. 12 – gevaccineerde mensen vormden 59 procent van de COVID-gevallen, vergeleken met slechts 41 procent voor niet-gevaccineerde mensen.

Ondertussen was het totale aantal gehospitaliseerde personen volgens vaccinatiestatus tijdens de rapportageperiode als volgt:

  • Niet-gevaccineerde populatie = 3.693
  • Gedeeltelijk gevaccineerde bevolking = 361
  • Drievoudig/dubbel gevaccineerde populatie = 4.027

Van hen vertegenwoordigde 54 procent gevaccineerde personen tijdens de verslagperiode versus 46 procent die dat niet waren.

“Maar nogmaals, het verschil tussen gevaccineerden en niet-gevaccineerden wordt veel groter als het gaat om sterfgevallen die naar verluidt verband houden met Covid-19”, merkte de Daily Expose op.

  • Niet-gevaccineerde bevolking = 889 doden
  • Gedeeltelijk gevaccineerde bevolking = 117 doden
  • Drievoudig/dubbel gevaccineerde populatie = 2.796 doden


Volgens overheidsgegevens was de gevaccineerde bevolking verantwoordelijk voor ongeveer 77 procent van de COVID-sterfgevallen tijdens de rapportageperiode, terwijl het aantal niet-gevaccineerde sterfgevallen minder dan een op de vier (23 procent) was.

De verbluffende cijfers en verschillen in gevaccineerde en niet-gevaccineerde ziekten en sterfgevallen brachten de Daily Expose ertoe niet alleen de aanhoudende druk op vaccins en boosters in twijfel te trekken, maar ook om een ​​aantal conclusies te trekken:

De Covid-19-injecties voorkomen geen infectie.

De Covid-19-injecties voorkomen de overdracht niet.

Volgens de gegevens lijkt het er ook niet op dat ze ziekenhuisopname of overlijden voorkomen.

“Het enige dat de Covid-19-injecties momenteel voorkomen, is het respecteren van de fundamentele mensenrechten die vóór maart 2020 aan elke persoon werden verleend”, merkte de outlet op.

Zie meer informatieve verhalen zoals deze op Vaccines.news .

Bronnen zijn onder meer:

NYTimes.com

DailyExpose.nl

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...