zaterdag 16 juli 2022

Canadese gezondheidschef doet stof opwaaien met uitspraken over coronaprik: ‘Er moeten mensen de cel in’


Kieran Moore, de gezondheidschef van de Canadese provincie Ontario, heeft aangekondigd dat 18-plussers een vierde vaccin kunnen halen, maar merkte daarbij opmerkelijk genoeg op dat daar risico’s aan verbonden kunnen zijn.

“Als ik een jong, gezond iemand ben, zou ik dan een vierde vaccindosis moeten nemen, nu omikron zich zo snel verspreidt?” vroeg een verslaggever tijdens een persconferentie.

“Als je de eerste twee doses en je eerste booster hebt gehad, kun je een tweede booster halen, maar dat ‘moet’ niet,” zei Moore.

Myocarditis

De verslaggever vroeg Moore waarom niet iedereen het advies krijgt om de tweede booster te halen. “Omdat we kiezen voor een risicogebaseerde aanpak,” antwoordde hij.

“Wat is het risico?” vroeg iemand anders. “We weten dat er een kans is, een heel kleine kans, 1 op 5000, dat je als jong, gezond persoon bijvoorbeeld myocarditis krijgt,” aldus dr. Moore.

Naar de gevangenis

“De gezondheidschef van Ontario zegt wat ik en vele andere Canadezen al meer dan een jaar zeggen. Laten we de echte wetenschap volgen. Niet de politieke wetenschap,” reageert het Canadese parlementslid Leslyn Lewis.

De gezondheidschef van Ontario heeft aangekondigd dat 18-plussers een vierde vaccin kunnen halen, maar weigerde te zeggen dat gezonde mensen die prik zouden ‘moeten’ halen vanwege het risico op bijwerkingen, schrijft journalist Mike Campbell.

De Canadese advocaat David Freiheit stelt dat er mensen naar de gevangenis moeten:

(Video verwijderd? Klik hier...)

Zorgmedewerker Jacques: ‘Mijn grote zorg is dat er ontzettend veel mensen zijn die vaccinatieschade hebben opgelopen’

Robin de Boer14 juli 2022 16:30 

Jacques is de afgelopen 22 jaar werkzaam geweest in de zorg. Na 20 jaar bij dezelfde werkgever te hebben gewerkt, verloor hij zijn baan omdat hij zonder mondkapje op het werk verscheen.

Zijn moeder, een gezonde vrouw van 72 jaar, kwam direct na haar eerste coronavaccinatie in een vasculaire dementie terecht. “Ik merkte dat er geen ruimte was om het over prikschade te hebben tijdens de familiegesprekken,” laat Jacques weten aan Zorgmedewerkers Verenigd.

Ook vanuit de oudergeneeskunde werd daar inhoudelijk niet op gereageerd. “Als familie word je aangekeken alsof je compleet van het padje af bent. Er komt geen reactie.”

Schokkend genoeg werd de melding niet meegenomen

“Mijn grote zorg is dat er ontzettend veel mensen zijn die vaccinatieschade hebben opgelopen en artsen nergens in een computersysteem vaccinatieschade kunnen registreren, alleen covid,” zegt de zorgmedewerker.

“De maatschappij krijgt een vertekend beeld voorgeschoteld waardoor het nu lijkt alsof vaccinatieschade helemaal niet voorkomt,” voegt hij toe.

Jacques maakte bij het Lareb melding van vaccinatieschade bij zijn moeder. Schokkend genoeg werd de melding niet meegenomen. ‘Te gecompliceerd’. “Je wordt in de kou gezet en volledig genegeerd,” verzucht de zorgmedewerker.

Alleen maar ellende

Hij besloot een steunpunt op te zetten voor mensen die schade hebben opgelopen door de coronavaccins. Op de website van het steunpunt zijn persoonlijke verhalen te vinden.

Enkele citaten: ‘De aanvallen komen nu om de paar weken. Ik word misselijk, dan weet ik dat er mogelijk een aanval komt’. ‘Vanaf die tijd alleen maar ellende met het jochie; dokters, ziekenhuizen, bloedonderzoeken, urinetesten, echo’s en als laatste, scan’. ‘Eén dag nadat ik de Pfizer heb gekregen, kwamen de eerste symptomen: tintelingen in mijn lichaam (vooral benen) en moeheid. De overige symptomen begonnen twee weken later’.

“Het is nodig dat covid-vaccinatieschade meer onder de aandacht wordt gebracht. Daarnaast hoop ik dat steeds meer mensen op gaan staan door iets op te zetten waardoor taboes worden doorbroken en er weer ruimte ontstaat voor een gesprek zonder oordeel,” stelt Jacques.

Het steunpunt vind je hier.

Ook in Groot-Brittannië worden slachtoffers volledig genegeerd:

(Video verwijderd? Klik hier...)

2 nieuwe studies over myocarditis na vaccinatie leggen bom onder prikbeleid

 
Er is onderzoek gedaan naar het aantal gevallen van myocarditis na mRNA-vaccinatie in de Canadese provincie Ontario. Wat blijkt? Eén op de 1287 (777 op één miljoen) mannen van 18 tot 24 jaar die eerst Pfizer en daarna Moderna namen, kreeg binnen 30 dagen myocarditis.

Dit is het hoogste aantal dat ik tot nu toe heb gezien, reageert arts Tracy Høeg. Ze wijst erop dat de combinatie Pfizer-Moderna ook in Scandinavische landen tot de meeste gevallen van myocarditis leidde.

Zes keer zoveel kans

Daarnaast blijkt uit een Franse studie dat myocarditis bij mannen vaker voorkomt na Moderna. In Frankrijk is alleen gekeken naar patiënten die in het ziekenhuis lagen. De gegevens uit Ontario hebben deels betrekking op mensen die niet in het ziekenhuis waren opgenomen.

Eerder bleek dat 1 op de 2700 jongens van 12 tot 17 jaar uit Hongkong myocarditis kreeg na de tweede dosis. Høeg merkt op dat mensen na het Moderna-vaccin zes keer zoveel kans hebben om de aandoening te krijgen. “Waarom zouden we Moderna in de Verenigde Staten dan goedkeuren voor adolescenten?” vraagt ze.

Geen medelijden met jullie

“Eén per miljoen, zei de minister van VWS. Nu zijn het er 777 als mannen tussen de 18 en 24 jaar eerst Pfizer krijgen, dan Moderna,” schrijft neuroloog Jan Bonte. “De onderschatting van het werkelijke aantal is onbekend, maar de schatting is dat voor elk geval er vijf tot 10 niet herkend worden.”

“Ik heb echt te doen met de mensen die in al hun goedgelovigheid dachten dat de overheid en Big Pharma het beste met ze voorhadden. Voor de vaccinatiefanatici die pleitten voor een vaccinatieplicht en iedereen verketterden die maande tot voorzichtigheid: geen medelijden met jullie,” aldus Bonte.

Het begint op te vallen:


Maskerloze huisarts veroordeeld tot gevangenisstraf en geldboete: ‘In wat voor land leven wij?’

Huisarts Clo Cornelissen uit het Belgische Tongeren is in beroep veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van drie maanden en een boete van 4000 euro. Haar ‘misdaad’: ze droeg tijdens de tweede ‘coronagolf’ geen mondkapje in haar praktijk.


Volgens de huisarts is het coronavirus geen killervirus en hebben de coronamaatregelen geen aantoonbaar effect. Ze had in haar praktijk een affiche opgehangen waarop stond dat ‘ons immuunsysteem perfect in staat is om ons te beschermen’ en dat ‘mondmaskers schadelijk zijn’.

De huisarts zei dat ze geen mondkapje droeg omdat het haar zuurstofinname beperkte, haar communicatie met patiënten beperkte en het haar recht is om immuniteit tegen corona op te bouwen. Cornelissen voegde toe dat er geen coronadoden onder haar patiënten waren.

In wat voor land leven wij?

Het vonnis maakt veel los bij mensen. “Dokter Clo Cornelissen werd vandaag door de rechtbank veroordeeld tot een gevangenisstraf en geldboete. Dit omdat ze een vrije wil heeft en de Grondwet volgt. In wat voor land leven wij?” vraagt Sarah Melis, woordvoerder van Samen voor Vrijheid.

’t Scheldt, een Belgische website die satire brengt, twittert: “Onze overheid is een misselijke dictatuur.”

Wie niet slaafs volgde, moet boeten

“Men kan maar beter in groep een meisje verkrachten in België. Dan hoor je het justitieapparaat van Vincent Van Quickenborne amper en kom je er vanaf met een opstelletje. Maar een mondmasker weigeren te dragen? Maanden de cel in!” schrijft Bart Deckers, fractievoorzitter van Vlaams Belang in Balen-Olmen.

“Een uitwas van een doorgedraaid systeem. Wie niet slaafs volgde, moet boeten,” reageert advocaat Steven Vermeylen.

Lucht- en ruimtevaartdeskundige Coen Vermeeren stelt: “Ook de rechtspraak in België is kansloos verloren.”



FILM: La loi, la liberté. - De wet, de vrijheid.

48.452 weergaven

10 jun. 2022

 

                        VIDEO LINK: https://youtu.be/zgOEacD0SFY  

Franstalige Video van Bernard Crutzen (zet indien gewenst de online ondertiteling aan voor Nederlands of andere talen)

Ceci n'est pas un complot

Après "Ceci n'est pas un complot", Bernard Crutzen propose "La loi, la liberté" Un documentaire (1h03) sur une crise devenue plus politique que sanitaire. Le film se focalise sur la situation en Belgique, en utilisant un procédé original : celui d'une lettre que l'auteur écrit à son père, médecin à la retraite.

Vertaling :

Na "Dit is geen samenzwering", biedt Bernard Crutzen "De wet, de vrijheid" Een documentaire (1u03) over een crisis die meer politiek is geworden dan gezondheid. De film focust op de situatie in België, waarbij gebruik wordt gemaakt van een origineel proces: dat van een brief die de auteur schrijft aan zijn vader, een gepensioneerde arts.

Zie ook de eerste film van Bernard Crutzen: "Ceci n'est pas un complot. Comment les médias racontent le Covid".

                        VIDEO LINK : https://youtu.be/HH_JWgJXxLM

Un film de Bernard Crutzen sur le traitement médiatique de la crise par les médias belges francophones. Ce qu'ils disent, comment ils le disent, et ce qu'ils taisent. Avec une attention particulière à la notion de "complot". Partagez largement, pour faire bouger les lignes !

Vertaling :

"Dit is geen samenzwering. Hoe de media het Covid verhaal vertellen".

Een film van Bernard Crutzen over de mediabehandeling van de crisis door de Franstalige Belgische media. Wat ze zeggen, hoe ze het zeggen en wat ze stil houden. Met bijzondere aandacht voor het begrip "samenzwering". Deel op grote schaal, om de regels te veranderen!

Dit verzin je niet: ‘Anti-corruptiekampioen’ van World Economic Forum is directeur bij Pfizer en Reuters

 


Jim Smith zit in de bestuursraad van Pfizer, is directeur van persbureau Reuters én is bestuurslid van een anti-corruptiegroep van het World Economic Forum, onthult The National Pulse.

Reuters heeft tienduizenden artikelen gepubliceerd over Pfizer, maar nergens wordt erbij gezegd dat Smith een dubbele pet draagt. Ironisch genoeg zit Smith ook in de bestuursraad van het Partnering Against Corruption Initiative van het World Economic Forum, een ‘toonaangevend’ initiatief op het gebied van corruptiebestrijding en transparantie.

Lager dan ooit

Het WEF werkt hierbij samen met zakenmagnaten, internationale organisaties en overheden om ‘corruptie te bestrijden en transparantie te bevorderen’.

Smith schrijft geregeld artikelen voor de website van het WEF. Zo schreef hij in 2017 een artikel getiteld ‘Corruptie en de Erosie van Vertrouwen’. Daarin klaagt Smith dat het vertrouwen in de mainstream media lager dan ooit is.

Factcheck

Is dat zo vreemd? De coronavaccins van Pfizer (Smith) worden door Reuters (Smith) de hemel in geprezen terwijl onwelgevallige informatie meteen wordt onderworpen aan een ‘factcheck’. Nog niet zo lang geleden deden de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA en Pfizer er alles aan om te voorkomen dat documenten over de effectiviteit van het coronavaccin naar buiten zouden komen.

Het WEF wordt ervan beschuldigd de ‘coronapandemie’ te gebruiken om haar Great Reset-agenda erdoor te drukken en mensen te onteigenen.



Nederlaag Macron: coronapas weggestemd in Franse parlement

13 JULI 2022  -   Redactie Blckbx


Een wetsvoorstel van de Franse regering om de coronapas opnieuw in te kunnen voeren werd dinsdag met grote meerderheid weggestemd in het parlement. President Macron kan nu alleen nog maar hopen dat de Senaat het voorstel toch goedkeurt.

De regering Macron, die niet over een absolute meerderheid in het parlement beschikt, kreeg dinsdagavond een paar flinke tegenslagen te verwerken tijdens de stemming over de gezondheidswet. Een grote meerderheid van de parlementsleden stemde tegen artikel 2 van de nieuwe wet, die per 1 augustus de nu geldende 'tijdelijke spoedwet' moet opvolgen. Het artikel moest het mogelijk maken voor de regering om opnieuw de coronapas te kunnen invoeren voor reizen van of naar het buitenland, indien zij dat nodig acht.

Het artikel werd laat op de avond verworpen met 219 tegen 195 stemmen, dankzij het bundelen van de krachten van de oppositie, die unaniem tegenstemde.

Een paar uur eerder sneuvelde al het wetsvoorstel van de regering om de vaccinatiepas ook aan minderjarigen te verplichten, op het moment dat de coronapas opnieuw wordt ingevoerd voor reizen naar of vanuit het buitenland. Een motie om de pas voor minderjarigen uit het wetsvoorstel te halen, werd in meerderheid gesteund. Dit tot grote blijdschap van ander andere Marine Le Pen van de partij Rassemblement National.


“Dit zijn ernstige tijden,” zei minister-president Elisabeth Borne vannacht in een reactie. "Door samen te stemmen tegen maatregelen om de Fransen te beschermen tegen COVID-19, verhinderen de LR [les Républicains] en de RN [Rassemblement National] elke grenscontrole tegen het virus," foeterde ze op Twitter.

Gevoelige nederlaag

Het wegstemmen van de coronapas is vooral een gevoelige nederlaag voor president Emmanuel Macron en zijn minister van Volksgezondheid François Braun. Beide politici hebben zich de afgelopen weken hard gemaakt voor het aannemen van het wettelijke kader, dat de regering de macht zou geven om indien zij dat nodig acht de pass sanitair opnieuw in te voeren.

Macron veroorzaakte in januari 2022 nog ophef toen hij in een interview met Le Parisien had gezegd dat hij de niet-gevaccineerden met de coronapas 'pissig' wilde maken (ncdr.: Les Enmerder om juist te zijn)  door hun dagelijks leven te bemoeilijken.

Gezondheidsminister Braun reageerde laconiek op de uitslag van de stemming van dinsdagavond en verzekerde dat hij zich tijdens de rest van het wetgevingsproces zou inspannen om de tekst in zijn geheel te herstellen.

“We onderhandelen niet met de gezondheid van onze medeburgers. Mijn enige kompas is om de Fransen te beschermen. Ik zal vanochtend [woensdagochtend] in de Senaat zijn om de parlementsleden ervan te overtuigen dat deze bepalingen gepast en essentieel zijn om ons tegen het virus te beschermen,” aldus Braun.



Het nu weggestemde artikel 2 is nog niet definitief van de baan. Het kan in de Franse Senaat door de senatoren alsnog in het wetsontwerp worden opgenomen.

Het artikel is een belangrijk onderdeel van een nieuwe versie van de Franse spoedwet, die in de huidige vorm op 1 augustus buiten werking treedt. De nieuwe wet bestaat uit drie artikelen. Artikelen 1 en 3 werden wel aangenomen in het parlement, maar moeten ook nog worden bekrachtigd door de Senaat.

 

                     Video Link: https://twitter.com/i/status/1547149761693761536 


Bron: https://www.blckbx.tv/corona/nederlaag-macron-coronapas-weggestemd-in-franse-parlement?utm_source=Blckbx&utm_campaign=8d90114d4c-EMAIL_CAMPAIGN_2022_07_15_blckbx_today&utm_medium=email&utm_term=0_0a2d02ab29-8d90114d4c-561840125 


Over Sciensano, Youtube en een recent voorbeeld van overheidscensuur:

Deze morgen (16/07) kreeg ik, via een goede kennis, onderstaande Youtube link doorgestuurd.  Het betrof een interview (met Nederlandstalige overdubbing), met Dr. Christophe de Brouwer specialist in statistiek, voormalig voorzitter van de ULB school voor volksgezondheid. (Université Libre de Bruxelles) 

Enkele uren later wilde ik dit interview op deze blog plaatsen, groot was mijn verbazing als men mij meldde dat Google dit van Youtube heeft verwijderd!!!   

Dit is weer eens een geval van overheidscensuur (Sciensano is een overheidsbedrijf!)  De Belgische overheid wil duidelijk niet dat de officiële cijfers omtrent de vaccinaties en meer specifiek de boosters bekend worden gemaakt.  Nog liever de bevolking beliegen dan toe te geven dat het vaccinatie narratief zo lek is als een zeef.  

Waarover ging dit Youtube filmpje nu? Voor zover mijn notities en printscreens die ik enkele uren ervoor gemaakt had, ging het over (en ik citeer):

“het statistisch bewijs dat de cijfers van Sciensano tonen aan dat mensen overgevoelig zijn voor infecties als ze gevaccineerd zijn.  Dit is in lijn met de Engelse cijfers.  Hier valt dus niets bijzonders over te zeggen. Maar ze durven het niet te vermelden, daarom zeggen ze niet-aantoonbaar”.

Zie verder de enkele printscreens die ik nog deze morgen heb kunnen maken!

Wie gelooft er nu nog dat de vaccinaties efficiënt en (laat staan) ongevaarlijk zijn?

DE WAARHEID KOMT VROEG OF LAAT TOCH BOVEN DRIJVEN, ZELFS VIA DE OVERHEIDSINSTELLING SCIENSANO EN DAN HELPT  CENSUUR NIET MEER!  



Enkele uren later  …..

              https://www.youtube.com/watch?v=PWynOkwcXtM


EN NU HET GOEDE NIEUWS:  FILMPJE STAAT OP RUMBLE 

VOLG DE LINK 😂😂😂

       https://rumble.com/v1cd15f-july-15-2022.html  





 

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...