vrijdag 11 augustus 2023

CV19-vaccin humanitaire catastrofe wordt turbocharged zonder behandeling – Dr. Pierre Kory

 augustus 7, 2023   4776   17  

 

   © Tim Reckmann (CC BY 2.0)

Dr. Pierre Kory, wereldberoemd expert op het gebied van CV19 kritieke zorg en longziekten, heeft sinds twee jaar een fulltime praktijk voor CV19-vaccinverwondingen. Wat Dr. Kory uit eerste hand ziet aan verwondingen is angstaanjagend. Dr. Kory legt uit: “Het is al meer dan twee jaar een gekkenhuis. De wereld is gek geworden… Er is een eenvoudige reden waarom de wereld gek is geworden. Het komt door de niet aflatende censuur en propaganda… Ed Dowd heeft van iedereen de meest overtuigende informatie over het CV19-vaccin naar voren gebracht, want het komt uit actuariële gegevens, het komt uit arbeidsstatistieken en het komt uit de CDC. Hij gebruikt hun eigen gegevens om aan te tonen dat er sprake is van een humanitaire catastrofe die zich heeft voltrokken in het kielzog van deze wereldwijde vaccinatiecampagne tegen CV19. We hebben ontelbare recordaantallen jonge mensen die sterven, werkende jongeren die massaal sterven. En toch wil niemand erover praten, schrijft Greg Hunter.

Met minstens 676 miljoen CV19-injecties alleen al in de VS, worden er te weinig mensen behandeld voor CV19-vaccinverwondingen. Dr. Kory zegt: “Miljoenen mensen hebben behandeling nodig voor verwondingen die veroorzaakt zijn door het CV19 vaccin… In het boek “The War on Ivermectin” praat ik niet zo veel over ‘Long Covid’ en CV19-vaccinverwondingen, maar nu mijn carrière bestaat uit het behandelen van deze twee ziekten, ben ik een expert in het behandelen van ‘Long Covid’ en CV19-vaccinverwondingen. Ons meest effectieve medicijn bij de behandeling van deze twee aandoeningen is Ivermectine. Welnu, er zijn honderdduizenden, zo niet miljoenen mensen, die baat zouden hebben bij een chronische behandeling met Ivermectine voor deze langdurige syndromen en CV19-vaccinverwondingen. Ze hebben het de apotheken verboden. De American Board of Pharmacists kocht alle propaganda of werd betaald om propaganda te verspreiden. Ze hebben het de apotheken onmogelijk gemaakt en alle apotheken afgeschrikt om recepten voor Ivermectine in te vullen. U kunt dus niet naar een apotheek gaan voor Ivermectine… U kunt naar een retail sapotheek bij u in de buurt gaan en het daar krijgen.”

Dr. Kory zegt dat deze CV19 vaccincatastrofe wordt verergerd doordat Ivermectine wordt achtergehouden en de medische gemeenschap een enorm probleem negeert waarbij miljoenen mensen sterven en non-stop gehandicapt raken door dit biowapen-vaccin. Dr. Kory en anderen zeggen nu: “Het CV19-vaccin heeft geen enkele persoon geholpen.”

De drie grote waarschuwingssignalen die Dr. Kory ziet bij het diagnosticeren van een CV19 vaccinverwonding zijn: extreme vermoeidheid, lange hersteltijden voor het uitvoeren van licht inspannende activiteiten en hersenmist.

Er staat nog veel meer in het 53 minuten durende interview.

Ga mee met Greg Hunter terwijl hij één-op-één praat met Dr. Pierre Kory, een van de beste long- en CV19-vaccinverwonding experts ter wereld. Dr. Kory is medeoprichter van de Front Line Covid-19 Critical Care Alliance (flccc.net) en auteur van het nieuwe boek “The War on Ivermectin“.


Video Link: https://rumble.com/v351pau-cv19-vax-humanitarian-crisis-turbocharged-and-no-treatment-dr.-pierre-kory.html


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/cv19-vaccin-humanitaire-catastrofe-wordt-turbocharged-zonder-behandeling-dr-pierre-kory/

 

Gevolgen van vaccinaties en genezing met Ivermectine

Geachte redactie, samen met nog een aantal personen zetten wij ons in voor het gebruik van Ivermectine. Als U het onderstaande patiënten verhaal leest …. Dan weet U genoeg, schrijft Paul Veenstra in Frontnieuws redactiemail. Denk er sterk over om een patiëntenvereniging op te richten zoals ik eerder heb gedaan met de Ziekte van Lyme. … Meer lezen overGevolgen van vaccinaties en genezing met Ivermectine

https://www.frontnieuws.com/gevolgen-van-vaccinaties-en-genezing-met-ivermectine/

 





WOW - DOUGLAS MACGREGOR DROPPING TRUTH BOMBS LIKE NEVER BEFORE

 

Video Link on Bitchute: https://www.bitchute.com/video/gNBuMfEV3YC2/  

Covid-waanzinnige leidster van Nieuw-Zeeland Jacinda Ardern kondigt aan dat seksorgieën van 25 personen nu “veilig” kunnen worden hervat

 december 16, 2021   7901   27 

Seksbeluste Kiwi’s die tot de Covidisme religie behoren, hebben goed nieuws gekregen van de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern, die aankondigde dat tot 25 personen – maar niet meer dan dat – nu veilig kunnen deelnemen aan een orgie zonder het risico te lopen geïnfecteerd te worden met het covid-virus, bericht Naturalnews.com.

In een aankondiging legde Ardern uit dat op basis van de criteria van het “verkeerslichtsysteem” van het land, Nieuw-Zeelanders die seks willen hebben met veel mensen tegelijk dit kunnen doen terwijl ze nog steeds de verspreiding stoppen en de curve afvlakken.

“Ik kan bevestigen dat Tinder-liaisons weer zijn geopend,” vertelde Ardern aan Seven Sharp in een interview op 3 december. “Het is niet strikt verankerd in het stoplichtsysteem, maar, eh, het is een gegeven – tot 25, eigenlijk, in een ‘rood’ gebied.”

Nieuw-Zeelanders zouden moeten vermijden deel te nemen aan orgieën met meer dan 25 personen, omdat dat soort scenario’s de verspreiding van de Wuhan-ziekte mogelijk zou maken, waardoor sommige leden van sekspartijen waarschijnlijk “positief” zouden testen met frauduleuze PCR-tests.

Ardern had duidelijk veel moeite om deze mededeling te doen, want ze werd gezien terwijl ze als een kind in zichzelf lachte en oogcontact met de interviewer vermeed (misschien raakte het onderwerp haar een beetje te dicht bij huis?).

Is Jacinda Ardern een viespeuk die haar eigen seksuele afwijking probeert te rechtvaardigen?

Dit is trouwens dezelfde Jacinda Ardern die heel Nieuw Zeeland opsloot voor één geval van het virus, en die dreigde Nieuw-Zeelanders in concentratiekampen te stoppen.

Plotseling vindt zij het goed dat er grote seksfeesten zijn, maar waag het niet om dit jaar zonder mondkapje op je kerstfeestje gezien te worden. Dit is demonisme in actie, mensen.

Ardern zegt dat haar regime hard werkt om terug te vechten tegen de Omicron variant van de griep, onder andere door het handhaven van strenge grensbeperkingen. Maar als je al in Nieuw Zeeland bent, voel je dan vrij om seks te hebben met 24 andere mensen tegelijk, want dat is volkomen veilig.

Het lijkt erop dat Ardern haar eigen afwijkende gedragingen wil rechtvaardigen, die anders verboden terrein zouden zijn als haar anders zo strenge lockdown-beleid was gehandhaafd. De meeste blijven nog steeds van kracht, maar seksfeesten zijn nu oké omdat de Wuhan-bacteriën zich niet zullen verspreiden zolang er niet meer dan twee dozijn mensen en zijzelf aanwezig zijn.

“Ze is een swinger,” schreef een RT-commentator, die speculeerde over Arderns geheime fetisjen die haar ertoe gebracht zouden kunnen hebben deze specifieke beperking op te heffen, terwijl alle andere van kracht blijven.

Een andere commentator nam de zaak veel serieuzer door erop te wijzen wat een “walgelijk, misplaatst en beledigend gebaar van grootmoedigheid” dit is “om aan te nemen dat de mensen die haar aan de macht hebben gestemd in de verwachting respect te krijgen, in plaats daarvan worden betutteld.”

Weer een ander wees erop dat de feestdagen voor de deur staan, precies rond de tijd dat politici en “geëmigreerde miljardairs” graag “hun vakantieseksfeestjes” houden. Dit zou heel goed het geval kunnen zijn met Ardern, zo te zien.

“Communistische paardenkop Ardern is duidelijk krankzinnig en zou moeten worden opgesloten in een gecapitonneerde cel, in plaats van een voorheen fatsoenlijk land te leiden,” schreef een ander.

 

Weer een ander wees erop dat “wetten”, als je het wetten kunt noemen, duidelijk worden verdraaid en ongelijk worden toegepast om te voldoen aan de voorkeuren van machthebbers zoals Ardern, die er geen probleem mee lijkt te hebben anderen te onderdrukken voor haar eigen persoonlijk gewin.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/covid-waanzinnige-leidster-van-nieuw-zeeland-jacinda-ardern-kondigt-aan-dat-seksorgieen-van-25-personen-nu-veilig-kunnen-worden-hervat/

 


Duitse regering neemt nieuwe vaccinatiewet aan – opzettelijke overdracht aan ongevaccineerden zonder toestemming 

De Duitse regering heeft een wet aangenomen die het mogelijk maakt “vaccinaties” te produceren die ervoor zorgen dat de “gevaccineerden” “micro-organismen” uitscheiden die “ingenomen” kunnen worden door de ongevaccineerden, waardoor zij “geïnfecteerd” worden met de “vaccinatie”, bericht halturnerradioshow.com. Eenvoudig gezegd zullen degenen die vrijwillig een “vaccinatie” krijgen toegediend deze kunnen doorgeven aan anderen die de … Meer lezen overDuitse regering neemt nieuwe vaccinatiewet aan – opzettelijke overdracht aan ongevaccineerden zonder toestemming 

https://www.frontnieuws.com/duitse-regering-neemt-nieuwe-vaccinatiewet-aan-opzettelijke-overdracht-aan-ongevaccineerden-zonder-toestemming/

 

43.898 doden 4.190.493 gewonden na COVID-19 vaccins in Europese gegevensbank van bijwerkingen

 april 29, 2022   3384   1  

De Europese database (EER en niet-EER landen) van meldingen van vermoedelijke medicijnreacties is EudraVigilance, gecontroleerd door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA), en zij melden nu 43.898 dodelijke slachtoffers en 4.190.493 gewonden na injecties van vier experimentele COVID-19 injecties:

·         COVID-19 MRNA VACCIN MODERNA (CX-024414)

·         COVID-19 MRNA VACCIN PFIZER-BIONTECH

·         COVID-19 VACCIN ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19)

·         COVID-19 VACCIN JANSSEN (AD26.COV2.S)

Van het totale aantal geregistreerde letsels is bijna de helft (1.914.927 ) ernstig letsel.

“De ernst geeft informatie over het vermoede ongewenste effect; het kan als ‘ernstig’ worden geclassificeerd als het overeenkomt met een medische gebeurtenis die de dood tot gevolg heeft, levensbedreigend is, ziekenhuisopname vereist, leidt tot een andere medisch belangrijke aandoening, of verlenging van bestaande ziekenhuisopname, leidt tot blijvende of significante invaliditeit of arbeidsongeschiktheid, of een aangeboren afwijking/geboorteafwijking is.”

Een abonnee van Health Impact News in Europa heeft de verslagen opgesteld voor elk van de vier COVID-19 opnamen die we hier opnemen. Het is veel werk om elke reactie met verwondingen en sterfgevallen in een tabel op te nemen, aangezien er geen plaats is op het EudraVigilance systeem dat we hebben gevonden waar alle resultaten in een tabel zijn opgenomen, schrijft Brian Shilhavy.

Sinds wij met de publicatie zijn begonnen, hebben anderen uit Europa de cijfers ook berekend en de totalen bevestigd.*

Hier volgt een overzicht van de gegevens tot 23 april 2022.

Totaal aantal reacties voor het mRNA-vaccin Tozinameran (code BNT162b2, Comirnaty) van BioNTech/ Pfizer: 20.453 doden en 2.113.249  gewonden tot 23/04/2022.

Totaal aantal reacties voor het mRNA-vaccin mRNA-1273 (CX-024414) van Moderna: 11.757 doden en 687.334 gewonden tot 23/04/2022.

 

Totaal aantal reacties op het vaccin AZD1222/VAXZEVRIA (CHADOX1 NCOV-19) van Oxford/AstraZeneca: 8.927 doden en 1.241.710 gewonden tot 23/04/2022.

Totaal aantal reacties voor het COVID-19 vaccin JANSSEN (AD26.COV2.S) van Johnson & Johnson: 2.761 doden en 147.543 gewonden tot 23/04/2022.

Totaal aantal reacties voor het COVID-19 vaccin NUVAXOVID (NVX-COV2373) van Novavax: 0 doden en 657 gewonden tot 23/04/2022.

*Deze totalen zijn schattingen gebaseerd op rapporten ingediend bij EudraVigilance. De totalen kunnen veel hoger zijn op basis van het percentage bijwerkingen dat wordt gemeld. Sommige van deze meldingen kunnen ook worden doorgegeven aan de databanken voor bijwerkingen van de afzonderlijke landen, zoals de Amerikaanse VAERS-databank en het Yellow Card-systeem van het Verenigd Koninkrijk. De sterfgevallen zijn gegroepeerd naar symptomen, en sommige sterfgevallen kunnen het gevolg zijn van meerdere symptomen.

Het niet inzien van de waarheid omtrent COVID-19 vaccins kan u heel gemakkelijk uw leven kosten, zoals wij nu al meer dan een jaar documenteren met honderden hartverscheurende verhalen.

Video Link op: https://www.frontnieuws.com/43-898-doden-4-190-493-gewonden-na-covid-19-vaccins-in-europese-gegevensbank-van-bijwerkingen/


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/43-898-doden-4-190-493-gewonden-na-covid-19-vaccins-in-europese-gegevensbank-van-bijwerkingen/

Individuele familieleden ontwikkelen nu op bizarre wijze tegelijkertijd ‘Turbo-kanker’, wat ons meer bewijs geeft dat de globalisten genocidale biowapens op de wereld hebben losgelaten

 Meer gevolgen van het 'Kill Shot' als de ruiters van de Apocalyps rijden

augustus 11, 2023   2130   11   

Volgens dit nieuwe verhaal, geschreven door Dr. William Makis MD en opnieuw gepubliceerd op Dr. Paul Alexander’s Substack, ontwikkelen meerdere familieleden nu bizarre ’turbokankers’ op bijna exact hetzelfde moment als we in dit verhaal hebben gedocumenteerd, nog een aspect van de globalistenoorlog tegen de mensheid dat nooit het daglicht zal zien na alle ‘plotseling gestorven’ verhalen van jonge, gezonde mensen die plotseling dood neervielen hier in Amerika en over de hele planeet na de uitrol van ‘de vax’, schrijft Stefan Stanford.

 

Met een schijnbaar eindeloze lijst van jonge en gezonde mensen die plotseling en totaal onverwachts ‘sterven’ sinds de uitrol van ‘de vax’, brengt het verhaal dat ik woensdagochtend in mijn inbox ontving van Dr. William Makis, MD, het mysterie van deze mysterieuze sterfgevallen naar een geheel nieuw niveau.

Zoals Dr. Makis rapporteerde in dat absoluut bizarre verhaal, heeft hij de bijna ongelooflijke verhalen gedocumenteerd van 12 verschillende families, bestaande uit 2 of 3 familieleden, die hoogstwaarschijnlijk op hetzelfde moment ‘vaxxed’ waren, om vervolgens op hetzelfde moment ‘Turbo-kanker’ te ontwikkelen, een gebeurtenis die onmogelijk lijkt, maar ons in plaats daarvan overweldigend bewijs geeft van een dodelijk verband tussen de vaxxen (DIE, HERINNER, DOOR TERRORISTEN BINNEN DE VS REGERING AAN AMERIKANEN WERDEN GEPUSHT!) en deze ongelooflijk agressieve en zich snel verspreidende kankers, bewijs dat genoeg zou moeten zijn om te leiden tot nieuwe Neurenbergprocessen voor alle COVID-vaccin-pushers.

En hoewel we zeker niet verwachten dat er iets zal worden gedaan aan deze ‘genocide’ die voor onze ogen wordt uitgevoerd, vooral nu deze moorddadige duivels Amerikanen onder druk zetten om ‘hun nieuwe vaccins en boosters te halen’ die eind september beschikbaar moeten zijn, heeft senator Rand Paul tenminste een strafrechtelijke aanklacht ingediend in Washington DC tegen Dr. Anthony Fauci omdat hij onder ede zou hebben gelogen over de oorsprong van Covid-19, maar met criminelen in de MvJ die deze genocidale massamoordenaars in de regering Biden tot aan de rechtbank beschermen, zouden we wel gek zijn om te verwachten dat die aanklacht ergens toe zal leiden.

Waarom vallen er dan plotseling overal in Amerika en de wereld mensen, vaak zeer jonge en gezonde mensen, op mysterieuze wijze in groepen dood neer? Als er echt nog maar EEN beetje RECHT over was in Amerika, dan zouden we nu getuige zijn van processen, veroordelingen en executies van mensen zoals Dr. Anthony Fauci en de “Biden misdaadbende” omdat ze nog steeds deze “dodelijke injecties” pushen, maar ze lopen niet alleen “vrij rond”, maar bereiden zich ook voor om hun volgende ronde van genocide op Amerikanen en de wereld los te laten.

Het verhaal dat Dr. William Makis, MD, tot in detail heeft geschreven, getiteld “Families die samen mRNA injecteren, ontwikkelen samen Turbo Kanker – 12 ongelooflijke verhalen van twee of drie familieleden die tegelijkertijd agressieve kanker ontwikkelen!”, hier ook volledig opnieuw gepubliceerd door Dr. Paul Alexander, geeft ons een scherp argument dat deze ‘vaxxen’ inderdaad ‘dodelijke injecties’ waren.

In 12 verschillende verhalen van Amerikanen die nu samen aan verwoestende gevallen van ’turbokanker’ lijden, waarbij het ene familielid kort na het andere met deze dodelijke kankers wordt gediagnosticeerd, vragen deze artsen “Wat wisten de ‘10 ruiters van de Apocalyps‘ en wanneer wisten ze het?” Als men erachter komt dat deze demonen die de ‘doodsprik’ op de wereld loslieten inderdaad wisten dat ze genocide aan het plegen waren, dan is het hoog tijd voor nieuwe Neurenbergprocessen en de DOODSTRAF voor hen allemaal.

Kijkt u alstublieft naar al deze gevallen, met links naar de originele bronnen en ook met beeldmateriaal, en probeer dan maar eens te zeggen dat dit slechts een soort gek toeval is. Een uitgebreid fragment uit dit verhaal..:

Op 27 mei 2023 schreef ik een substack-artikel over meerdere COVID-19 gevaccineerde familieleden die plotseling overleden.

Nu zie ik dat meerdere COVID-19 gevaccineerde familieleden Turbo-kanker ontwikkelen (vaak stadium 4) en hun verhalen zijn schokkend en moeilijk te geloven.


18 juli 2023, San Juan Capistrano, CA – Ouders van 3 kinderen, Zak en Cori Salazar kregen allebei de diagnose kanker, moeder Cori met een “agressieve vorm van schildklierkanker” werd twee keer geopereerd en vader Zak kreeg de diagnose agressief stadium 4 astrocytoom en werd net geopereerd (klik hier).

23 juli 2023, Davenport, FL – Michael Ruopoli werd net gediagnosticeerd met “bloedkanker”, vermoedelijk leukemie, na het ontwikkelen van uitslag over zijn hele lichaam, terwijl zijn moeder momenteel vecht tegen stadium IV longkanker (klik hier)


29 juni 2023, Baraboo, WI – Drie familieleden krijgen kanker! – De ouders van Jessica Dominguez vechten allebei tegen kanker in het eindstadium: haar moeder vecht al 4 jaar tegen longkanker en bij haar vader wordt in maart 2023 darmkanker in een laat stadium geconstateerd. Jessica Dominguez zelf heeft net de diagnose hersentumor gekregen!


26 juni 2023, Brampton, ON – Daniel Siewdass en Ferria Siewdass kregen allebei de diagnose ernstige kanker, Daniel met glioblastoom hersenkanker en Ferria met ernstige borstkanker (triple negatief). (klik hier)



26 juni 2023 – Brazilië – bij de 37-jarige moeder Heliana Barbary werd in maart 2023 borstkanker vastgesteld en binnen 20 dagen werd bij haar 18-jarige dochter Emanuely een zeldzame Hodgkin-lymfoomtumor in de longen vastgesteld (klik hier)

6 juni 2023, Agoura Hills, CA – Julie Ranoa en haar moeder Janis Ranoa kregen allebei tegelijk de diagnose borstkanker (klik hier).


En dat zijn nog maar een paar van de genoemde gevallen, met nog veel meer voorbeelden van families die samen turbokanker doormaken die hier te zien zijn. Hoeveel Amerikanen en mensen over de hele wereld ontwikkelen samen turbokanker nadat ze samen zijn ‘gevaxxed’? (ANP Update: Dit verhaal van rapper ‘lil Tay’ die samen met haar broer sterft blijkt een hoax te zijn volgens dit nieuwe Page Six verhaal!). Zoveel jonge mensen die sterven en familieleden die tegelijkertijd kanker krijgen is veel te veel.

Oostenrijkse en Duitse artsen in opstand tegen COVID-19 inentingen kinderen

 

En terwijl dit allemaal gaande is, leren we dat het ‘dodenlaboratorium’ in Californië waarover we op 31 juli berichtten in dit verhaal met de titel “‘Perfecte oorlog’ gevoerd tegen Amerika met besmettelijke stoffen gevonden in biolab nabij militaire basis in Californië, waaronder malaria, rode hond, HIV en hepatitis – ‘Slechts het topje van de ijsberg’ – Meer dan 900 muizen gevonden op ‘Biowapenfestijn’ bewapend om ziekten over te dragen”, dat het laboratorium, dat volledig gefinancierd is door de Amerikaanse belastingbetaler, volledig bekend was bij Biden’s FDA. Over Amerikaanse belastingbetalers die hun eigen dood en vernietiging financieren gesproken.

Dus nu het misdaadsyndicaat Biden duidelijk genocide aan het plegen is op het Amerikaanse volk en mensen over de hele planeet, in de overtuiging dat ze ermee wegkomen en dat niemand ze ooit ter verantwoording zal roepen, zien alle commentatoren op dit ‘Turbo Cancers in Families’-verhaal het grote plaatje…:

Liz – Genetische manipulatie is de boosdoener van al deze ziekten! Eng en heel erg triest

KLZ – Het kan zijn dat de families samen de injectie hebben gehaald en dat de partijen slecht waren (slechter dan de meeste) en dat het daarom in dezelfde familie zit. De foto’s laten mooie, liefdevolle gezinnen zien. Dit is hartverscheurend.

Bridget – Denk je dat de ClotShot-ontkenners hier een verklaring voor zullen hebben? Laat u niet verrassen. Zoals, nou ja, ze hebben waarschijnlijk allemaal samen gegeten met hetzelfde chemisch beladen voedsel of ze hebben te vaak in de achtertuin onder de chemosporen van elkaars gezelschap zitten genieten. Alles behalve de prikken, onnozelaar.

Carol Louise – Ik heb een vriendin wiens nicht en neef in dezelfde week stierven. Ze waren in de 50. Hersen-, lever- en nierschade. Een dubbele begrafenis. Verschrikkelijk.

Michael Edwards – Ze zullen hetzelfde antwoord geven als toen de tieners plotseling stierven! “Dit is altijd al gebeurd, er werd alleen niet veel over gesproken! Jonge mensen zijn altijd gewoon opgestaan en zonder verklaring gestorven, het is niet zo zeldzaam als je zou denken!!!”. Wat 100% totale bullsh!t is want ik heb nog nooit gehoord van jonge mensen die zomaar opstaan en doodgaan zonder verdomde reden!!! Dit is de definitie van cognitieve dissonantie wanneer je absoluut NIET kunt zien wat er recht voor je neus gebeurt omdat je hersenen je vertellen dat het niet de jab kan zijn die het veroorzaakt, dus elke andere optie is de waarheid, niet de echte waarheid, namelijk dat je regering je vermoordt!!!

Hamish Dawson – Het is verbijsterend dat mensen kunnen accepteren dat het normaal is dat mensen tussen hun 14e en 70e plotseling sterven aan myocarditis of turbokanker. Twee voormalige collega’s stierven begin zestig en dit lijkt overal te gebeuren. De levensverwachting in Westerse landen zou behoorlijk moeten dalen, maar ik verwacht niet dat de regeringen of de media hierover berichten.

Sophie Bertrand – Ik vind die verhalen zo triest… hoeveel verhalen zijn er nog van familieleden die allemaal tegelijk ernstige gezondheidsproblemen krijgen, zoals kanker, hart- en vaatproblemen, of van familieleden die allemaal tegen heel verschillende ziekten vechten die op hetzelfde moment na hun prik verschijnen? Vermoeden ze zelfs dat het hoogstwaarschijnlijk met de prik te maken heeft? We zullen nooit van hen horen, maar de tragedie voltrekt zich nog steeds… God zegene die zielen…

Elk van de onderstaande video’s gaat in op de onderwerpen die in dit verhaal worden besproken, inclusief de laatste video die waarschuwt dat de globalisten hun volgende ‘plandemie’ al aan het voorbereiden zijn in een poging om weer controle te krijgen over de massa’s die niet langer in hun ‘COVID’-leugens trappen, waarbij COVID en de reeks daaropvolgende vaxxen nu familieleden ziek maken en in clusters doden, duidelijk biowapens zijn om zoveel mogelijk mensen te doden als ze maar kunnen in hun poging om de totale controle over de wereld over te nemen, waarbij alleen ‘Wij Het Volk’ hen nu nog in de weg staat.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/individuele-familieleden-ontwikkelen-nu-op-bizarre-wijze-tegelijkertijd-turbo-kanker-wat-ons-meer-bewijs-geeft-dat-de-globalisten-genocidale-biowapens-op-de-wereld-hebben-losgelaten/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...