dinsdag 3 mei 2022

Is Zelensky corrupt? Hij vergaarde een persoonlijk fortuin van $ 850 miljoen in de jaren voor de oorlog met Rusland

Maandag 2 mei 2022 door: JD Heyes


Tags : corruptcorruptieHunter BidenJoe BidenKievnationale veiligheidoffshore rekeningenRuslandRussische agressieRussische invasieRussische beveiligingOekraïnecorruptie in OekraïneVladimir PutinVolodymyr Zelenskywereld oorlog

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

7.100WEERGAVEN


(Natural news) Het Westen heeft besloten dat het verhaal voor de oorlog in Oekraïne na de invasie van Rusland "Kiev Good, Moscow Bad" is, ongeacht wat de werkelijke situatie is en waarom president Vladimir Poetin in de eerste plaats een aanval lanceerde.

Poetin heeft gezegd dat hij zijn westerse buurman van nazi's wil bevrijden, en we weten dat er nazi's in Oekraïne bestaan omdat een hele militaire eenheid - het Azov-bataljon – vol met neonazi' ‘s staat

Hij heeft ook gezegd dat het feit dat Oekraïne meer en meer op weg is naar de NAVO en het Westen een nationale veiligheidskwestie is voor hem en Rusland - net zoals het voor de VS zou zijn als Mexico zou proberen over te stappen op een door Rusland of China geleide veiligheidsalliantie. En hij bracht het grootste deel van de jaren 2000 door met pogingen om dichter bij het Westen en zijn instellingen te komen, echter alleen om afgewezen te worden en te zien hoe voormalige Sovjet-satellietlanden wel naar de NAVO trokken.

Poetin is niet 'gek' en hij is geen 'gek' - hij maakt zich legitieme zorgen over de veiligheid en beveiliging van zijn land.

Evenzo is de Oekraïense president Volodymyr Zelensky ook geen heilige. Voor de oorlog, werd zijn land gezien als een van de meest corrupte van Europa - en tenslotte, laten we niet vergeten dat een groot Oekraïens energiebedrijf Hunter Biden miljoenen dollars heeft betaald, een advocaat zonder enige ervaring met energiebedrijven, om in de raad van bestuur te zitten (zodat ze Joe Biden konden ontmoeten, de toenmalige vice-president die heel handig een paar jaar later president werd).

En nu stellen anderen in Europa legitieme vragen over hoe deze voormalige komische acteur in zo'n korte tijd een fortuin van ongeveer $ 850 miljoen zou kunnen vergaren.

De site Europa Reloaded merkt op: "Vorig jaar onthulde een Pandora Papers-lek dat Zelensky, die campagne voerde met beloften om het systeem van oligarchische controle en corruptie in Oekraïne te ‘breken’ (OpM.: voor zover wij weten, is net het tegenovergestelde gebeurd), zette een spinnenweb van offshore-bedrijven op in 2012. Het kantoor van Zelensky rechtvaardigde deze zet door te zeggen dat ze een vorm van 'bescherming' waren tegen de voormalige president Viktor Janoekovitsj.

“Zelensky heeft een fortuin: verschillende schattingen schatten zijn vermogen op ongeveer $ 850 miljoen. Hij vergaarde het meeste nadat hij als president was aangetreden. Waar komt het geld vandaan?? En nog belangrijker, waar gaat het heen?”, vroeg het (FvD) Forum voor Democratie, een Nederlandse politieke organisatie, op Twitter.

  Video Link: https://twitter.com/fvdemocratie/status/1518534232397787138/photo/1

De Nederlandse hardline Eurosceptische partij heeft Zelensky veroordeeld omdat deze met het Nederlandse parlement heeft gesproken en om hulp heeft verzocht bij zijn inspanningen om zich te verdedigen tegen Russische agressie. De groep beweerde dat de toespraak een schending was van bijna twee eeuwen traditie die buitenlandse staatshoofden verbood om rechtstreeks Nederlandse wetgevers in de kamer aan te spreken. Ook heeft de partij kritiek geuit op 'Zelensky' wegens het verbieden van politieke partijen, waaronder de belangrijkste oppositiepartij, en het sluiten van tv-kanalen die kritiek hebben op zijn regime."

Europe Reloaded voegde nog toe: “Ilya Kiva, een Oekraïense oppositiewetgever die vorige maand zijn mandaat werd afgenomen, beweert dat ‘honderden miljoenen dollars’ worden overgemaakt naar rekeningen die worden gecontroleerd door het kantoor van de president, waar ze worden geplunderd, niet alleen door Zelensky en zijn staf, maar door ‘westerse politici die smeergeld krijgen voor hun [landen'] bijstand.‘Kiva heeft gesuggereerd dat de winst van Zelensky onlangs is gestegen naar ongeveer‘ $ 100 miljoen per maand."

De site merkte ook op dat Zelensky en zijn familie offshore-rekeningen en financiële belangen hebben in het televisie-entertainmentbedrijf Kvartal 95, dat hij in 2003 mede oprichtte, evenals "een belang van 25 procent in de Maltex Multicapital Corp., een belastingopvangcentrum op de Britse Maagdeneilanden, via een apart in Belize geregistreerd shell-bedrijf, Film Heritage, volgens het Organised Crime and Corruption Reporting Project."

Kortom, het lijkt erop dat Zelensky net zo vies is als de meeste andere Oekraïense politici die hun landgenoten afzetten.

Waarom dan zou deze man onze onze financiële en militaire steun verdienen?

Bronnen zijn onder meer:

EuropeReloaded.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-05-02-zelensky-amassed-850m-personal-fortune-before-war.html

Dag van de Persvrijheid: België zakt twaalf plaatsen in de wereldranglijst, maar hoe komt dat?

 

Rebecca Vincent van Reporters zonder Grenzen (RSF) toont de persvrijheid wereldkaart op de persconferentie in Parijs. 

Rebecca Vincent van Reporters zonder Grenzen (RSF) toont de persvrijheid wereldkaart op de persconferentie in Parijs.  — © AFP

3 mei, Internationale Dag van de Persvrijheid. Maar de cijfers uit ons land stemmen dit jaar niet meteen tot feest, zo blijkt uit de World Press Index van Reporters zonder Grenzen (RSF). Waar we vorig jaar nog op de elfde plaats maar net buiten de top tien vielen, zakken we nu naar de 23ste plek op de wereldranglijst. Maar hoe komt het dat België een zware terugval maakt?

Tess Jacobs

Amish biologische boer (V.S.) wordt geconfronteerd met een hoge boete, gevangenisstraf voor het produceren van GEZOND BIO-VLEES

 Zondag 01 mei 2022 door: Ramon Tomey



Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

16KWEERGAVEN


(Natural news) Een biologische Amish boer wordt geconfronteerd met een forse boete en een gevangenisstraf voor de simpele misdaad van het produceren van schoon vlees.

Amos Miller runt een holistisch beheerde boerderij in Bird-in-Hand, Pennsylvania, waar hij koeien, kippen en varkens fokt. De dieren in zijn eeuwenoude boerderij worden gefokt zonder het gebruik van door de mens voorgeschreven chemicaliën en medicijnen v/h Amerikaans ministerie van landbouw (USDA). Volgens Miller voedt hij zijn dieren op zoals hij gelooft dat God van plan was ze op te voeden - in overeenstemming met de natuur.

Een federale rechter beval de Amish-boer echter om alle verkopen van zijn biologische vlees stop te zetten. Deze zelfde magistraat beval Miller ook om afgelopen zomer $ 250.000 te betalen voor 'minachting van de rechtbank'. Hij voegde eraan toe dat de boer een eerste $ 50.000 moet betalen als een 'te goeder trouw'-betaling om niet in de gevangenis te belanden.

Om het nog erger te maken, gewapende Amerikaanse marshals vielen zijn eigendom boerderijwinkel en diepvriezers binnen in opdracht van de federale rechter. Ze hebben al zijn vlees geïnventariseerd om ervoor te zorgen dat hij geen dieren meer kan verkopen of slachten. (Gerelateerd: De eigenaar van een klein stadje heeft 7 jaar besteed aan het opbouwen van een biologisch vleesbedrijf, maar werd gesloten door het dorpsbestuur.)

Miller, die een particulier voedseldistributienetwerk beheert, beweerde dat de federale regering hem vervolgt omdat hij zijn religieuze vrijheid uitoefent op de manier waarop hij voedsel ophaalt en bereidt. "Onze leden willen dat allemaal niet. Ze willen vers, rauw vlees zonder toevoegingen. Onze leden willen het rechtstreeks van de boerderij zonder conserveringsmiddelen."

De leden van de privé-voedselclub van Miller zijn het erover eens dat ze het grasgevoed vlees dat door de USDA is voorgeschreven doorspekt met chemische conserveringsmiddelen niet lekker vinden. Ze zijn met zijn 400 en hebben ook contracten ondertekend waarin staat dat ze weten dat het vlees niet wordt verwerkt in door USDA geïnspecteerde planten of wordt behandeld met conserveringsmiddelen.

USDA geeft er de voorkeur aan dat mensen chemicaliën eten in plaats van schoon voedsel

Volgens Miller zijn alle verwerkingsfabrieken met USDA-licentie verplicht om al het vlees - ongeacht of het biologisch of met gras wordt gevoerd - te behandelen met synthetische conserveringsmiddelen.

"Vaak gebruiken ze citroenzuur, waarvan je zou denken dat het afkomstig is van sinaasappels of citroenen. Maar het is een gemodificeerde stof gemaakt van maïs en ze hoeven het niet eens op het vlees te labelen '', legde hij uit.

Een klant die de website van de Amish-boer en andere moderne communicatie behandelt, was het met hem eens en zei: “De USDA-verwerkingsfabrieken vereisen dat het vlees wordt behandeld met een chemische cocktail van citroenzuur, melkzuur en perazijnzuur. Het perazijnzuur is giftig en de citroenzuur en melkzuur [zuren] zijn GGO's. (=Genetisch Gemodificeerde Organismen)”

Anke, een andere klant van Miller, wees erop dat het melkzuur dat wordt gebruikt om vlees te conserveren geen natuurlijk product is. “Het is geen melkzuur dat afkomstig is van de fermentatie van zuurkool. Het is allemaal gemaakt in een proefbuis in een laboratorium, "zei ze. "Het is een synthetische sterilisator die veel gezondheidsproblemen veroorzaakt."

Volgens Miller zou het voor hem en andere kleine boeren nog steeds bijna onmogelijk zijn om winst te maken - dankzij gigantische vleesbedrijven die als tussenpersoon optreden. Bovendien maken de exorbitante kosten voor het verkrijgen van een vleesverwerkingsvergunning van USDA de zaken nog erger.

De Amish-boer klaagde: "De regels en voorschriften zijn zodanig dat je een schuld van $ 100.000 moet aangaan voordat je ooit je eerste pond vlees verkoopt - en de markt afzet is niet gegarandeerd. Er is geen optie voor boeren om klein te beginnen en apparatuur toe te voegen en te kopen als ze kunnen."

“[We moeten] ofwel een vergunning krijgen of failliet gaan. Ons standpunt is dat we liever failliet gaan omdat hun regels en voorschriften te moeilijk zijn om te volgen. We hebben veel kleine boeren in onze omgeving die graag boer willen worden, maar het bedrijf is zo gemonopoliseerd geworden.”

Anke was het met Miller eens en zei dat uiteindelijk "het allemaal om winst en geld draait." Ze voegde eraan toe: “Ze willen een monopolie op rundvlees, varkensvlees en gevogelte. Ze zeggen eigenlijk: 'Tenzij je door de federale inspectie gaat, maak je mensen ziek.'”

CleanFoodWatch.com heeft meer verhalen over Miller en andere kleine boeren die worden vervolgd voor het aanbieden van schoon, chemicaliënvrij vlees. Bekijk deze video met uitleg wat het 'gecertificeerde biologische' label van de USDA eigenlijk betekent.

  Video Link: https://www.brighteon.com/33a27bb5-92d5-44e0-8add-caf616a190a6

Deze video is van de Corruption Exposure-kanaal aan Brighteon.com.

Meer gerelateerde verhalen :

America’s poultry giants have sold tens of thousands of meat products contaminated with DEADLY BACTERIA.

BOMBSHELL: USDA turns a blind eye to meat supply contaminated with banned pharmaceutical drugs.

Organic Trade Association sues the USDA for refusing to enforce its own organic livestock standards.

Factory-farmed meat more likely to be contaminated with antibiotic-resistant bacteria – study.

Trade group warns government against meddling in the meat industry.

 Bronnen zijn onder meer:

OurOrganicWellness.com

Brighteon.com

https://www.naturalnews.com/2022-05-01-farmer-faces-fines-jail-producing-clean-meat.html

World Economic Forum gelooft dat mensen 'nutteloze eters' zijn en beschouwt hun 'hersenen en lichamen' als een product dat kan worden gehackt, gecontroleerd en weggegooid

Maandag 2 mei 2022 door: Lance D Johnson

Tags : biometrische bewakingsamenzweringontvolkinguitroeiinggeloofvalse profetenvrije wilGlobalismeglobalistengoddeloosheidmensen hackenHarariwaanzinintelligent ontwerpJezus Christusgekkenmanipulatiegehoorzamenpopulatie controlebewakingtranshumanismewef

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

9.300WEERGAVEN

 

(Natural news) Een van de hersens achter The World Economic Forum (WEF) is de zelfbenoemde profeet Yuval Noah Harari. Hij gelooft in de Grote Reset, in transhumanisme, in het doden van de bevolking, en een wereldwijde regering gebruiken om de mensheid te controleren op bio-metrisch niveau. Hij wordt geprezen door Bill Gates, Barack Obama Mark Zuckerberg en Klaus Schwab, leider van de WEF

Harari praat over de 'nutteloze mensen' die geen betekenis of doel hebben. Hij zei dat het grootste nepnieuws de Bijbel is. Hij zei dat het christendom verkeerd is, dat mensen hier op aarde zijn voor 'niets'.'' Jezus Christus is nepnieuws '. Hij gelooft dat er 'geen groot kosmisch plan' is waarin mensen een rol spelen. In plaats daarvan beschouwt hij mensen als 'nutteloze eters' die kunnen worden gehackt en gemanipuleerd met behulp van digitale bewaking onder hun huid.

Hij gelooft ook in het doden van de bevolking. 'Waar hebben we zoveel mensen voor nodig??' wordt hij geciteerd terwijl hij zijn nieuwste boek promoot.

Maak kennis met Yuval Noah Harari, een transhumanist die menselijke populaties wil hacken en manipuleren

In een recent interview zei Harari dat de wereld een nieuwe industriële revolutie ingaat, maar de producten zullen geen fysieke goederen zijn. Harari zei dat wetenschap, technologie en de grootste uitdaging van de industrie van de 21e eeuw zullen zijn 'om te proberen de wereld in ons onder controle te krijgen, om te leren hoe je lichamen en hersenen en geesten kunt ontwikkelen en produceren.'Hij zegt dat dit waarschijnlijk de' belangrijkste producten 'van de 21e-eeuwse economie zullen zijn.

Hij zei: "Als je eenmaal weet hoe je lichamen, hersenen en geesten kunt produceren dan telt  goedkope arbeid in Afrika en Zuid-Azië, gewoon voor niets."
'De grote vraag in economie en politiek in de volgende 10 jaren zal zal zijn wat te doen met al deze nutteloze mensen,” zei hij met een strak gezicht. Hij zei dat technologie ervoor zal zorgen dat iedereen wordt gevoed, dus "voedsel is niet het probleem."

Het probleem is meer verveling, en wat te doen met hen, en hoe zullen ze een gevoel van betekenis in het leven vinden, terwijl ze in wezen zinloos en waardeloos zijn."Hij schreef drugs en computerspelletjes voor als oplossingen om de hersenen van" nutteloze "mensen te vermaken.

Hij zei dat een wereldwijde regering gegevens over iedereen zal verzamelen en gebruiken om te leren hoe ze lichamen, hersenen en geesten kan ontwikkelen. Hij zegt dat gegevens en biometrie zullen worden gebruikt om mensen te hacken en de toekomst van het menselijk leven zelf opnieuw te ontwerpen. Hij zei dat een 'intelligent ontwerp' nooit heeft bestaan en dat elk idee van een Schepper-God uit de samenleving zal worden verdreven, aangezien mensen hackbaar en programmeerbaar worden. Harari beweert zelfs dat de wetten van natuurlijke selectie en organische biochemie zullen worden geëlimineerd en vervangen door een trans-humanistische toekomst, waarin mensen hackbare dieren worden, gemanipuleerd en gecontroleerd.

'We hebben de technologie om mensen op grote schaal te hacken', zei hij. Hij voegde eraan toe dat crises (bvb. de zgn. Covid-19 crisis nvdr.)  moeten worden uitgebuit om meer toezicht in de hele samenleving te implementeren, zodat 'elites' het toekomstige traject van het menselijk leven kunnen volgen, verzamelen en ontwikkelen. Veel van deze bewaking zal "onder de huid komen", aangezien biometrische gegevens een weg worden om menselijke populaties te manipuleren Harari zei dat we al het vermogen hebben om onder de huid te gaan en biometrische gegevens te verzamelen, waardoor 'elites' de kracht hebben om het leven zelf opnieuw te ontwikkelen. 'We upgraden mensen tot goden', zei hij.

Hij zei dat mensen in noodgevallen de 'wetenschappers' vertrouwen.'Hij gebruikte het voorbeeld van priesters en predikers die hun kerken in 2020 wereldwijd sloten om te bewijzen dat God dood is. In de toekomst zullen mensen hun vertrouwen stellen in de wetenschappelijke elite en de wereldwijde regering, weigerde hij. 'Zelfs de religieuze leiders vertrouwen de wetenschappers', zei hij.

Video Link: https://www.brighteon.com/f1f9e0d5-624a-4283-a346-2c17c79e62e6

Deze video wordt geleverd door Gratis 2 Shine op Brighteon.com

Bronnen zijn onder meer:

Lifesitenews.com

Brighteon.com

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...