donderdag 15 februari 2024

Oversterfte nog steeds ‘absurd hoog’, volgens het RIVM is er niks aan de hand


Het RIVM (Nederland) zegt dat de oversterfte is verdwenen. Statisticus Herman Steigstra zegt dat de oversterfte ietsje gedaald is, maar nog steeds absurd hoog is. Zijn Oversterftemonitor Nederland wordt elke woensdagmiddag bijgewerkt met de laatste sterftecijfers.

Het RIVM schrijft: “In de week van 5 februari 2024 tot en met 11 februari 2024 was de totale sterfte in Nederland niet verhoogd.”


Donderdag wordt in de Tweede Kamer gedebatteerd over de oversterfte. Steigstra vraagt zich af of de Kamer het aandurft om kritisch naar de oversterftecijfers te kijken of toch meegaat met het RIVM en de oversterfte wegsaneert.


“100 onverklaarde doden per dag normaal vinden? Was dat uw rode hokje die het mogelijk maakte?”

Dat is precies wat nu aan het gebeuren is

Maurice de Hond legt op zijn website uit hoe de oversterfte begraven wordt. Om de oversterfte weg te moffelen kun je de verwachte sterfte een stuk omhoog trekken. En dat is precies wat nu aan het gebeuren is.

Een behoorlijk deel van de oversterfte uit 2022 en 2023 is onverklaard, maar wordt nu wél meegenomen in de verwachte sterfte door het RIVM.

Oversterfte mag niet begraven worden

Als in 2024 de totale sterfte in Nederland rond de 170.000 eindigt, zal deze berekeningswijze betekenen dat op instigatie van het RIVM de Nederlandse overheid kan stellen dat er – gelukkig – geen sprake meer is van oversterfte, aldus De Hond.

Hij hoopt dat de Kamerleden bij het debat zich bewust zijn van deze nieuwe aanpak. “Oversterfte in Nederland mag niet begraven worden!”


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Wij hebben wel degelijk de macht om dingen te veranderen

woensdag, 14 februari 2024 12:35   Hits: 4549   

wij hebben de macht, maar gebruiken die nietHoe kan het dat onze wereld ogenschijnlijk wordt geregeerd door een aantal psychopaten in opdracht van hun meesters in de achtergrond.

De enige manier waarop ze dit kunnen doen is omdat wij ze die macht geven.


We kennen tegenwoordig de MAM. Het betekent mainstream alternatieve media en die zijn zo mogelijk nog gevaarlijker dan de mainstream media zelf.

De MAM is er ogenschijnlijk voor mensen die op zoek zijn naar de waarheid, maar de echte waarheid vertellen ze nooit en wat ze permanent doen is of mensen hoop porno voorschotelen of ophitsen zodat de polarisatie groter en groter wordt.

Wat ze doen is de mensheid weghouden bij de oplossing.

Die oplossing is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk als je werkelijk wil weten hoe de vork in de steel zit.

Om tot een oplossing te kunnen komen moet je weten dat alle belangrijke instituten op deze wereld in handen zijn van een sekte. Een satanische sekte die veelal opereert via geheime genootschappen zoals de vrijmetselarij, maar ook het WEF en de Bilderberg Conferenties.

Het aantal mensen dat via deze sekte een groot deel van de wereld onder controle heeft is klein. Hun aantal valt in het niet vergeleken bij het aantal mensen op aarde.

Eigenlijk zijn ze bang, heel bang. Want, als de mensheid begint door te krijgen hoe ze door een heel klein clubje worden gemanipuleerd en gevangen gehouden in allerlei systemen, dan is het over en sluiten voor ze.

John Lennon, power to the people

We hebben gezien dat boeren overal protesteren. Maar, bij dat protesteren wordt de werkelijke problematiek niet getackeld. De boeren worden vakkundig gestuurd door een aantal gatekeepers die ogenschijnlijk voor hen strijden, maar juist hun ondergang zullen bewerkstelligen.

De gatekeepers zorgen ervoor dat de boeren zich bewegen binnen de vastgestelde grenzen. Zo zullen ze een aantal concessies krijgen en misschien zullen de psychopaten zullen naast Timmermans nog een aantal van hun soortgenoten opofferen en daar blijft het bij.

Hoe het wel moet en dat de macht die wij toeschrijven aan die krachten in de achtergrond eigenlijk flinterdun is wordt in de volgende korte video uitgelegd door David Icke.

Het is niet voor niets dat de zionisten alles op alles hebben gezet om deze man te weren uit de EU.

De werkelijke reden is dat Icke ons de sleutel aanreikt om een eind te maken aan de heerschappij van de sekte. Een heerschappij die ons heeft gebracht tot waar we nu staan en een heerschappij die klaar staat om een groot deel van ons op te offeren in een volgende allesvernietigende oorlog.

Laat alle boeren, burgers en buitenlui de volgende korte video zien en loop met een grote boog om de gatekeepers heen.

Wij kunnen voor grote veranderingen zorgen, maar dan moeten we wel willen.

Wordt het straks een keuze tussen Rembrandt of Julian Assange?

Hits: 1985   

Julian Assange, wel of niet uitgeleverdDe druk op Amerika en Engeland om Julian Assange niet uit te leveren neemt toe.

Mocht Assange sterven dan zullen voor miljoenen euro's aan kunstwerken automatisch worden vernietigd

De enige 'misdaad' ooit door Julian Assange gepleegd is het vertellen van de waarheid.


In onze satanische maatschappij waar alles wordt omgedraaid betekent het vertellen van de waarheid dat je wordt opgesloten. Degenen die door de waarheid worden ontmaskerd als criminelen blijven echter gewoon vrij rondlopen.  

Julian Assange vertelt waarheid

Amerika legt het ontmaskeren van oorlogsmisdadigers uit als het openbaar maken van staatsgeheimen en wil dat Engeland Julian gaat uitleveren.

Over enkele dagen gaat in Londen de rechtszaak van start waar een definitief besluit zal worden genomen over de uitlevering van Assange.
Als hij daadwerkelijk wordt uitgeleverd, en die kans is vrij groot, dan verwachten insiders dat Assange dat niet zal overleven, gezien zijn broze gezondheid en mentale staat na jaren gevangenschap in een extra beveiligde gevangenis temidden van de ergste misdadigers.

Gelukkig begint er wereldwijd steeds meer weerstand te ontstaan tegen de uitlevering van Assange en heeft ook de regering van Australië, het land waar Assange vandaan komt, zich uitgesproken tegen uitlevering.

Nu verschijnt er een bericht over een kunstenaar die voor 42 miljoen euro aan kunstwerken automatisch wil laten vernietigen mocht Assange sterven. Bij deze kunstwerken behoren werken van Rembrandt en Picasso.

Het is een actie van de Russische kunstenaar Andrei Molodkin.

Zestien kunstwerken zitten momenteel veilig verpakt en weggeborgen in een kluis van 29 ton. Maar voor hoelang nog, is de vraag. Want zodra Assange sterft, treedt een mechanisme in werking die de waardevolle creaties in korte tijd kan reduceren tot een hoopje puin. Molodkin rekent daarvoor op een pneumatische pomp die twee witte vaten met elkaar verbindt. In de ene zit een extreem bijtende stof, in de andere een goedje dat de chemische reactie nog versnelt.

De Rus is geen eigenaar van deze kunstwerken, maar deze zijn beschikbaar gesteld door bevriende kunstverzamelaars.

Zo was er bijvoorbeeld Giampaolo Abbondio, die met zijn galerie in Milaan de Picasso leverde. ,,Ben je gek”, dacht ik eerst. Maar hoe langer ik erover nadacht, hoe meer ik tot het besef kwam dat één Assange belangrijker is voor de wereld dan de zoveelste Picasso”, zegt Abbondio. ,,Ik ben van nature een optimist, in mijn gedachten heb ik het werk enkel uitgeleend. En als Assange vrijgelaten wordt, krijg ik het terug. Een Picasso kan variëren van 10.000 tot 100 miljoen euro. Het aantal nullen is echter niet relevant als er ook een mensenleven in de weegschaal ligt.’’

Het zullen spannende weken worden voor Assange en de wereld.

Zal Amerika buigen onder de druk of volhouden en Assange gebruiken als afschrikwekkend voorbeeld voor de rest van de wereld?

Bron: https://niburu.co/10001-artikelen/19417-wordt-het-straks-een-keuze-tussen-rembrandt-of-julian-assange 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...