dinsdag 20 december 2022

mRNA-Covid injecties veroorzaken bij sommige ontvangers drastische persoonlijkheids- veranderingen: WAAROM?

 Zondag 18 december 2022 door: Ethan Huff

Tags : slechte gezondheidbadmedicineHersenenhersenbeschadiginghersenfunctiechemisch geweldCOVIDlobotomiemedisch geweldgeestelijke gezondheidgeest lichaam wetenschapmRNAPersoonlijkheidvaccinvaccinschadevaccin damgevaccin letselvaccinoorlogenvaccins

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

19KWEERGAVEN


Vorige maand tijdens een sessie van de International Crimes Investigative Committee (ICIC), advocaat Dr. Reiner Fuellmich interviewde Prof. Sucharit Bhakdi, Prof. Dr. Karina Reiss, Dr. Naomi Wolf en Dr. Peter R. Breggin over de schadelijke effecten van mRNA "vaccinatie" voor covid. Een van de onderwerpen die ze bespraken, is hoe de opnamen de kleine haarvaten in de hersenen beschadigen, de bloed-hersenbarrière overschrijven en uitgebreide hersenbeschadiging veroorzaken die vaak leidt tot extreme persoonlijkheidsveranderingen.

Sommigen die de mRNA-opnamen maken, ervaren uiteindelijk een gebroken testament, wat niet bepaald een normale bijwerking is van een 'vaccin'.'Wat doen deze dingen met mensen om de manier waarop hun hersenen functioneren te veranderen? Dat was het onderwerp van de discussie, die u hieronder of volledig kunt bekijken at De Exposé.

       Video Link: https://video.icic-net.com/w/42W6eytcy6xgckk1v5vxDy?start=0s



Tijdens het interview pakte Wolf uit hoe de 'breuk van de wil van mensen' na de injectie er in het echte leven uitziet, terwijl Breggin de verontrustende parallellen benadrukte tussen wat de mRNA-injecties met de hersenen doen en de effecten van een echte lobotomie.

Uit hun discussie blijkt al snel dat de covid-injectiecampagne in feite een van de meest meedogenloze en woeste misdaden tegen de menselijkheid is die ooit is gepleegd - en dat alles in naam van 'volksgezondheid', niet minder. (Gerelateerd: een zekere mate van hartschade treedt op bij elke persoon die met mRNA wordt afgezwakt.)

Eerder gezonde en levendige mensen zijn 'dociel' en vergeetachtig geworden na injectie, zegt Fuellmich

Een van de dingen die Fuellmich en zijn vrouw persoonlijk hebben opgemerkt, is dat opdieners in lokale restaurants die ooit vol leven en zeer scherp en interactief waren, niet langer hun normale zelf zijn. Sommigen van hen vergeten voortdurend dingen en moeten terug naar de tafel komen, terwijl anderen nu 'dociel' zijn toen ze voorheen sterke persoonlijkheden hadden.


Wolf legde uit dat ook zij dit heeft opgemerkt. En er zijn redenen voor dat Bhakdi zei dat het wordt veroorzaakt door het breken van de bloed-hersenbarrière en het inbrengen van het mRNA in hersenweefsel. En het plan, onthulde Bhakdi verder in verschillende presentaties die hij heeft gegeven, is om uiteindelijk te maken dat  alle "Vaccins" mRNA bevatten.

"Wat mensen niet begrijpen, is dat alle mRNA-vaccins gevaarlijk zijn en het leven gaan bedreigen", vertelde Bhakdi aan het publiek. “Het maakt niet uit of het vaccin codeert voor het piekeiwit (Spike), voor het mazeleneiwit, voor de griep - het maakt niet uit. Waarom? Omdat het hele gevaar van het vaccin voortkomt uit het vermogen van het immuunsysteem om niet-zelf te herkennen."

De schade die dit aan het zenuwstelsel veroorzaakt, is iets dat tastbaar kan worden gemeten en waargenomen, en dat is wat de discussie benadrukt. Mensen die in de maling zijn genomen, drukken in veel gevallen niet langer zelf ongebruikelijke emoties uit die voorheen niet deel uitmaakten van wie ze waren vóór de injecties.

"Mensen, collega's van mij nadat ze geïnjecteerd waren, zouden veel dualistischer zijn in hun denken, veel rigider - en als je de structuur van de hersenen kent, is dat logisch", legde Wolf verder uit over haar observaties.

"Als het denken van mensen rigider is en er schade is aan de neurale structuren, lijkt dat iets dat de moeite waard is om meer vragen over te stellen. Ik wist ook dat mensen veel bozer waren, minder vermogen om emoties te moduleren - meer oerreacties op provocatie. Mensen hebben ook gezegd dat de veranderingen affectief zijn - mensen die voorheen warm en aanhankelijk waren, zijn koud, afstandelijk geworden of hebben andere mensen afgesneden."



More on all this is available in the full interview, which is worth watching above in its entirety.

Want to keep up with the latest covid injection news? Visit ChemicalViolence.com.

Sources for this article include:

Expose-News.com

NaturalNews.com

 

Bron: https://www.naturalnews.com/2022-12-18-mrna-covid-injections-causing-drastic-personality-changes.html

Het Jaar van de 'Gaslighter'

 december 19, 2022  4181   11

 

Nou, het was me het jaar wel, 2022. Ik noem het officieel “Het Jaar van de Gaslighter.” Ik wilde het “Het jaar van de moeder van alle mindfucking Global-Capitalist Gaslighters” noemen, maar dat leek me een mondvol, dus koos ik voor beknoptheid, schrijft CJ Hopkins.

 

Serieus, als er een Olympische Spelen van Gaslighting waren, zou GloboCap (d.w.z. de wereldwijde corporatocratie) op elk onderdeel goud halen. Op dit moment is de meerderheid van de wereldmassa’s met succes gaslighted in een halfbewuste, quasi-cyclothymische toestand, waarin zij van moment tot moment schommelen tussen robotachtige gehoorzaamheid en impotente woede. Degenen die niet nog steeds rondlopen met hun maskers en profylactische gezichtsschermen en zichzelf injecteren met experimentele “vaccins” om redenen die ze niet eens meer pretenderen te kunnen verwoorden zonder te brabbelen als imbecielen, buigen zich aan de voeten van een oligarchische hosselaar die hen volgens hen komt verlossen van de Wokeness.

Als u GloboCap was, en bezig was uw nieuwe officiële ideologie aan de hele planeet op te leggen in een soort wereldwijde Gleichschaltung-operatie, en anders uw “Nieuwe Normaal Reich” te vestigen, en u had de massa’s in verwarring en volgzaam nodig, dan kon u niet veel meer vragen van uw afdeling Gaslighting!

De gaslighting begon in januari, toen de bedrijfsmedia, gezondheidsautoriteiten en andere belangrijke organen van het Nieuwe Normaal Reich plotseling begonnen te “ontdekken” dat de officiële Covid narratieven “onjuist” waren, of, je weet wel, een hoop leugens.

Er volgde een reeks van beperkte ophangingen.

Plotseling bleek dat de “Covid-geval” en “Covid-sterfte” statistieken onjuist waren, of opgeblazen, of verzonnen. De “vaccins” werkten niet. Ze doodden mensen. Lockdowns waren een “ernstige fout”. En ga zo maar door. Dubbelhartige politici, lafhartige volksgezondheidsinstanties, perfide politici en allerlei andere professionele pluimstrijkers en leugenaars waren geschokt toen ze ontdekten dat ze per ongeluk deel hadden uitgemaakt van de meest verraderlijke PSYOP die ooit in de geschiedenis van verraderlijke massale PSYOP’s op de massa’s is uitgevoerd.

De laatste dagen van de Covidian Cult waren aangebroken! De Corporatocratie had haar hand overspeeld en haar tegenstand onderschat, en dat wisten ze.

Maar de Cultus zou niet rustig ten onder gaan. In februari bezetten in Ottawa, Canada, duizenden vrachtwagenchauffeurs en andere arbeiders die genoeg hadden van de pandemische PSYOP de straten buiten het capitool en eisten een einde aan de “vaccinatie-mandaten”, de segregatie van “ongevaccineerden” en andere “gezondheidsnoodmaatregelen”. Justin Trudeau, de Canadese media en hun tegenhangers in het Nieuwe Normaal Reich stelden de demonstranten onmiddellijk aan de kaak als “verraderlijke, door Rusland gesteunde, transfobische, nazi-terroristen”.


Deze belediging aan het gezag van het Nieuwe Normaal Reich mocht niet ongestraft blijven, dus kondigde Trudeau de facto de staat van beleg af en liet een bataljon gemilitariseerde politie en andere ongeïdentificeerde knokploegen los om de demonstranten met paarden te mishandelen en te vertrappen (waaronder een oude dame met een “terroristische rollator”). Vervolgens ging hij op jacht en bevroor de bankrekeningen van alle Canadezen die aan het protest hadden gedoneerd, en probeerde hij op andere manieren het leven te vernietigen van iedereen die hem niet gehoorzaamde.

Dit vertoon van minachting voor de rechtsstaat en de meedogenloosheid van het Nieuwe Normaal Reich was een van de laatste van de bloedige acties tegen dissidenten in landen overal ter wereld, die toen al meer dan een jaar aan de gang waren, bijvoorbeeld in Australië, Nederland, Frankrijk, Duitsland, China en andere landen. Deze wrede “onderdrukkingen” van vreedzame protesten werden natuurlijk uitgevoerd “om de volksgezondheid te beschermen”, en waren absoluut geen vertoon van bruut geweld bedoeld om de massa’s te intimideren tot gehoorzaamheid. De wereldkapitalistische heersende klassen zijn tenslotte geen fascisten of totalitairen, en iedereen die suggereert dat ze dat wel zijn, is duidelijk een “door Rusland gesteunde, Covid-ontkennende, samenzweringstheoretische extremist”, of wat dan ook.

Oh, en over totalitaire en fascisten en ganzenstappende, Sieg-heilende neonazi’s gesproken, de Gaslighting Cavalcade van 2022 bereikte een heel nieuw niveau van gaslighting in maart, toen Rusland na jaren van provocatie eindelijk Oekraïne binnenviel, en alle Oekraïense neonazi’s waarover de media uitgebreid hadden bericht, op magische wijze in de ether verdwenen.

Ja, het was Lente voor de GloboCap-nazi’s! En niet alleen voor de GloboCap-nazi’s! Liberalen, die nog steeds worstelen met ontwenningsverschijnselen van de adrenalinestoot van de Covidian Cultus en de kick van het fanatiek vervolgen van “de ongevaccineerden”, hadden plotseling een nieuw officieel narratief dat ze gedachteloos konden papegaaien en fanatiek konden verdedigen tegen de “complottheoretici” en “desinformanten”.

Het enige probleem was dat het nergens op sloeg. Volgens het nieuwe officiële narratief waren de berichten over Oekraïense neonazi’s door vrijwel alle mainstream media en nazi-jagende organisaties op de planeet in de jaren voorafgaand aan 2022 nu opeens gewoon “Russische propaganda”. GloboCap had niet eens de moeite genomen om die berichten te schrappen of onzichtbaar te maken. Ze stonden allemaal nog steeds op het internet.


En, oké, het andere probleem was dat liberalen, om “Nieuwe Normalen in Goede Reputatie” te blijven en hun banen en sociale contacten te behouden, nu gedwongen waren actief te juichen voor met hakenkruizen getatoeëerde, Sieg-heilende nazi’s, en de andere kant op te kijken terwijl Oekraïense fascisten de massamoord op kinderen bepleitten en Adolf Eichmann citeerden op de Oekraïense televisie.

De lente en de zomer waren een beetje wazig, of misschien was ik gewoon druk bezig met de publicatie van The Rise of the New Normal Reich, een verzameling van mijn essays over de uitrol van het Nieuwe Normaal in 2020 en 2021, die een internationale Barnes & Noble en Amazon bestseller werd bij de release, en vervolgens prompt werd verboden door Amazon in Duitsland, Nederland en Oostenrijk, en gelabeld met een “Covid-19 vaccin waarschuwing” die de lezers adviseert het CDC te bezoeken alvorens het boek te kopen en (God help hen!) te lezen in elke andere Amazon markt.

Ik herinner me vaag iets over apenpokken, maar meestal, als ik niet bezig was met het promoten van het boek, of met moeite mijn ontbijt binnen te houden nadat ik weer een van mijn liberale vrienden op Facebook zag juichen voor neonazi’s, was ik gericht op gebeurtenissen hier in het Nieuwe Normaal Duitsland (waar, ja, maskermandaten nog steeds van kracht zijn), en De Normalisering van het Nieuwe Normaal Reich (dat, nee, niet voorbij is, maar net begint), en probeerde emotioneel te herstellen van twee volle jaren van officiële gaslighting, demonisering, segregatie, enzovoort.

Gelukkig kwam ik in september precies op tijd, toen ik mijn emotionele problemen aan het verwerken was, d.w.z., hoe de meeste van mijn vroegere vrienden en collega’s ofwel hadden gezwegen en weggekeken toen onze grondwettelijke rechten werden geschrapt, afwijkende meningen werden gecensureerd en gedemoniseerd, knokploegen werden uitgezonden om dissidenten te brutaliseren, experimentele “vaccins” aan mensen werden opgedrongen, een sociaal segregatiesysteem werd ingevoerd, enzovoort, of anders, als ze niet hadden gezwegen, zich hadden aangesloten bij de schreeuwende fascistische menigte … net toen ik dat allemaal begon te verwerken, net als veel andere mensen, kwam er een profeet op het toneel van de “vrijheid”!

Dat klopt, het bleek dat ik het helemaal mis had over het Nieuwe Totalitarisme en hoe het werkt! Ik had domweg aangenomen dat het een politiek fenomeen was … je weet wel, een sociopolitiek en cultureel systeem dat van bovenaf met geweld aan de massa wordt opgelegd, maar volgens Mattias Desmet is het eigenlijk een psychologisch fenomeen, een “massavorming” of “massahypnose”-achtig iets!

Het is mogelijk dat ik het niet juist beschrijf. Zoals zijn toegewijde fans mij herhaaldelijk hebben laten weten, begrijp ik de nuances van Desmet’s theorie niet. Hij legde het allemaal uit in de Alex Jones show, terwijl hij loog, wat hij herhaaldelijk doet, maar … wat dan ook. Ik ben geen professor in de psychologie. Het punt is dat de Covidian Cultisten allemaal gehypnotiseerd waren! Niemand bedreigde of belazerde de massa! De arme verwarde mensen deden het zichzelf aan!

Maar dat was niet het einde van de gaslighting. Globocap bewaarde het beste voor het laatst!

Kijk, het probleem was dat er ook allemaal mensen waren die zich niet hadden aangesloten bij de Covidian Cult of een ander deel van de Nieuwe Normaal-beweging, en die ontzettend boos waren over het feit dat ze gedemoniseerd, en gesegregeerd, en gecensureerd, en gaslighted, enzovoort, waren door hun regeringen, wereldwijde bedrijven, niet-gouvernementele regeringsinstanties, de bedrijfsmedia, “wetenschappelijke deskundigen” en de meerderheid van de massa gedurende tweeënhalf jaar.

Er moest iets gedaan worden aan al die woede. Die moest ergens op worden gericht. Op iets dat geen GloboCap was, en dat het Nieuwe Normaal programma niet zou verstoren.

Keizer Elonicus kom ter redding!

Als Elon Musk niet was aangesteld door de wereldkapitalistische heersende klasse om de opgekropte woede van de “ongevaccineerde” bevolkingsgroep, en de “systematisch gecensureerde en gedemoniseerde” bevolkingsgroep, en alle anderen die zich verzetten tegen het Nieuwe Normaal, om te buigen naar een wedstrijd links/rechts strontgooien … wel, dan hadden ze niemand beters kunnen vinden voor die job.

Bedenk wat hij in zes weken tijd heeft bereikt. Na de aankoop van Twitter voor 44 miljard dollar, kocht hij zichzelf een paar onafhankelijke journalisten – want wie kan de Twitter Files weerstaan? Ik in ieder geval niet, als ik in hun positie was geweest – en hij organiseert de meest gedurfde beperkte ophanging in de geschiedenis van gedurfde beperkte ophangingen. Of het op langere termijn zal werken is onduidelijk – Bari Weiss en Matt Taibbi beginnen zich al ongemakkelijk te voelen omdat ze worden gezien en behandeld als werknemers van Elon Musk – maar tot nu toe gaat het geweldig!

Studenten van beperkte ophangingen, whitewashing en andere COINTELPRO-operaties moeten nu echt opletten. Want het mooie van deze beperkte ophanging is dat de “ophanging” eigenlijk een monumentaal verhaal is, een kijkje van dichtbij in de nuts-and-bolts processen van het mondiaal-kapitalistische Ministerie van Waarheid. Zoals Matt Taibbi meldde in een recent stuk …

“… de Twitter Files laten iets nieuws zien. We hebben nu duidelijk bewijs dat agentschappen als de FBI en de DHS bezig zijn met het massaal analyseren van sociale media-activiteiten – uw tweets en de mijne, tot aan de kleinste gebruikers met de minste betrokkenheid – en zelf massaal berichten markeren die door bedrijven als Twitter worden bestempeld, ‘gebounced’, verwijderd of ‘zichtbaarheid gefilterd’. De technische en personele infrastructuur voor deze inspanning groeit. Zoals in de thread is opgemerkt, telt de op sociale media gerichte taskforce van de FBI nu ten minste 80 agenten, en staat zij om allerlei redenen voortdurend in contact met Twitter. De FBI doet dit niet als onderdeel van een poging om strafzaken op te bouwen. Zij hebben deze nieuwe bevoegdheid eenzijdig op zich genomen, als onderdeel van een blijkbaar massale nieuwe inspanning om de publieke opinie te controleren en te beïnvloeden. Deze agentschappen beweren onder meer bezorgd te zijn over verkiezingsintegriteit, buitenlandse inmenging, medische desinformatie en het monitoren van binnenlands extremisme. Naarmate de crises aan- en afnemen, wordt de censuurinfrastructuur steeds groter en breder, wat suggereert dat het creëren en inzetten van het instrument om de opinie te manipuleren altijd het eigenlijke doel is geweest.”

En dit monumentale verhaal wordt begraven in de stront … Amerikaanse links/rechts partijdige stront. Met een reeks onhandige PR-stunts, goedkope provocaties, aandachttrekkende capriolen en ouderwets afleidingsmanoeuvres, is Musk (a) bezig met het witwassen van de nieuwe “free-speech Twitter”, die ons straffeloos blijft censureren en belasteren, (b) bezig met het begraven van het eigenlijke verhaal onder een dampende hoop partijdige bitterheid, en (c) met het drijven van een grote botte wig in de bovenpartijdige coalitie van krachten die zich hadden verenigd in het verzet tegen de uitrol van het Nieuwe Normaal.


Dat, mijn vrienden, is gaslighting van wereldklasse! En het gekste is dat hij zich waarschijnlijk niet eens bewust is van wat hij doet. Maar tegen de tijd dat hij klaar is met de vrijheid van meningsuiting en wraak neemt op Taylor Lorenz, enzovoort, is bedrijfscensuur volledig genormaliseerd. “Vrijheid van meningsuiting” zal een lopende grap zijn, terwijl tegengestelde kampen van haatdragende hypocrieten om beurten applaudisseren terwijl mondiale bedrijven en hun overheidspartners het ene of het andere kamp censureren.

Met die vrolijke noot teken ik voor dit jaar, en ga me bezighouden met alle boze berichten die ik krijg van abjecte Elon Musk-aanbidders, en de haat-email van allerlei antisemieten, enzovoort, en doe dan een winterslaap tot 2023.

Oh, ja, en die “Covid Twitter Files.” Ik kan niet wachten om die door te nemen met een lekker glaasje advocaat. Ik weet zeker dat ze elk moment kunnen verschijnen, misschien zelfs op kerstochtend!

Fijne feestdagen allemaal!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. 

Bron: https://www.frontnieuws.com/het-jaar-van-de-gaslichter/

Uit Duitse verzekeringsgegevens blijkt dat dagelijks 88 volledig gevaccineerde mensen plotseling en onverwacht sterven

december 20, 2022  1524  3 

De Nationale Vereniging van Wettelijke Ziekteverzekeringsartsen (KBV) heeft zojuist de verzekeringsgegevens van 72 miljoen Duitsers vrijgegeven. De gegevens schetsen een schrijnend beeld. Niet alleen heeft het vaccin gefaald om mensenlevens te redden van infecties, maar het is nu duidelijk dat de bevolking een moderne vaccinholocaust beleeft. De gegevens werden vrijgegeven tijdens een persconferentie en live gestreamd op 12 december 2020, schrijft Lance D Johnson.

Duitse verzekeringsgegevens wijzen op een vaccinholocaust

In 2020 ging de Duitse regering op zoek naar mogelijke vaccinschade via verzekeringsgegevens. Het Paul Ehrlich Instituut (het Duitse equivalent van het Amerikaanse CDC) werd belast met het analyseren en publiceren van de verzekeringsgegevens, maar dat is niet tijdig en transparant gebeurd.

De Duitse parlementariër Martin Sichert en gegevensanalist Tom Lausen dwongen de Duitse regering de gegevens openbaar te maken. De gegevens zijn schokkend. Nadat de covid-prikken eind 2020 in Duitsland waren uitgerold, is het aantal plotselinge sterfgevallen in het eerste kwartaal van 2021 meer dan verdubbeld. De piek in oversterfte ging door toen het vaccinprogramma werd uitgerold onder het publiek.

Voordat de prik werd uitgerold, bedroeg het gemiddelde aantal plotselinge sterfgevallen in Duitsland ongeveer 6.000 per kwartaal. Zelfs tijdens de “pandemie” in 2020 volgde het sterftecijfer dezelfde trend als in 2019, met ongeveer 6.000 sterfgevallen per kwartaal.

Nu zijn er ruwweg 14.000 plotselinge en onverwachte sterfgevallen per kwartaal. De oversterfte is meer dan verdubbeld in een zwaar gevaccineerde bevolking. Elke dag sterven in Duitsland nu ruwweg 88 volledig gevaccineerde mensen plotseling en onverwacht – boven de gemiddelden van vóór de vaccinatie.


Professor Stefan Homburg, voormalig directeur van het Instituut voor Openbare Financiën aan de Universiteit van Hannover, twitterde: “Sinds de vaccinatie begin 2021 begon, zijn de ‘plotselinge en onverwachte’ sterfgevallen geëxplodeerd. Dat blijkt uit de nieuwe KBV-gegevens van de 72 miljoen verzekerden.”

Wereldwijde levensverzekeringsindustrie keert ruwweg 250% meer uit nadat de covid-prik werd uitgerold

De wereldwijde levensverzekeringsindustrie detecteerde de eerste signalen dat de bevolking sneller afsterft na de uitrol van het covid-19 vaccin. In de eerste drie kwartalen van 2021 betaalde de levensverzekeringssector 5,5 miljard dollar uit, wat het totaal aan uitbetalingen (3,5 miljard dollar) voor heel 2020 in het niet doet vallen. Aegon, dat twee derde van zijn activiteiten in de VS ontplooit, betaalde in het derde kwartaal van 2021 $ 111 miljoen uit. Deze claims waren 258% hoger dan het jaar ervoor, toen $ 31 miljoen werd uitgekeerd tijdens een dodelijke wereldwijde pandemie.

OneAmerica insurance of Indianapolis meldde een stijging van 40 procent in overlijdensschadeclaims in 2021, vergeleken met het niveau van voor de pandemie. De sterfgevallen worden geregistreerd bij mensen in de werkende leeftijd tussen 18 en 64 jaar. “We zien op dit moment de hoogste sterftecijfers die we in de geschiedenis van dit bedrijf hebben gezien – niet alleen bij OneAmerica,” bevestigde CEO Scott Davison van het bedrijf. “De gegevens zijn consistent voor elke speler in die sector.”

In maart van 2022 meldde Andreas Schofbeck, voormalig CEO van zorgverzekeringsconglomeraat BKK/ProVitaSchofbeck, een onverwachte sprong in vaccin-gerelateerde zorgverzekeringsclaims. Schofbeck gebruikte de factureringsgegevens van BKK om te verkondigen dat de overheid te weinig bijwerkingen van de covid-prikken rapporteerde. Na kennisgeving aan het Paul Ehrlich Institute werd hij abrupt ontslagen.

In zijn brief aan het PEI schreef Schofbeck: “Als deze cijfers worden geëxtrapoleerd naar het hele jaar en naar de bevolking in Duitsland, hebben waarschijnlijk 2,5-3 miljoen mensen in Duitsland een medische behandeling gekregen voor bijwerkingen van de vaccinatie na de Corona-vaccinatie.”

Deze gegevens zijn vergelijkbaar met de door Open Vaers verzamelde gegevens over vaccinatieschade in de Verenigde Staten. Levens- en ziektekostenverzekeraars blijven alarm slaan over vaccinatieletsel en -sterfte, maar overheden blijven doen alsof het teveel aan sterfte niets te maken heeft met de onwettige vaccinatiemandaten die zij hebben afgedwongen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws.

Bron: https://www.frontnieuws.com/uit-duitse-verzekeringsgegevens-blijkt-dat-dagelijks-88-volledig-gevaccineerde-mensen-plotseling-en-onverwacht-sterven/


 

Prof. dr. Cees Hamelink vraagt zich af: 'Ben ik nu links of rechts?’

 18 DECEMBER 2022


Prof. Dr. Cees Hamelink

EMERITUS HOOGLERAAR, EXPERT IN MENSENRECHTEN, COMMUNICATIE EN GLOBALISERING

Video Link on Rumble: https://rumble.com/v20xcgq-column-cees-hamelink-2-links-of-rechts-v1-temp.html

‘Ik was altijd links, maar ben het nu vaak eens met mensen die rechts genoemd worden,’ stelt prof. dr. Cees Hamelink vast. Is er geen treffender benadering van het huidige politieke spectrum?

 De verwarring lijkt mede te zijn veroorzaakt door de identificatie van links en rechts met politieke partijen. Een sociaaldemocraat uit de jaren ’60 zal weinig affiniteit hebben met de huidige PvdA, laat staan met GroenLinks. Net als een VVD’er uit die tijd zich niet zal herkennen in het neoliberale conservatisme van de huidige VVD. “Als de oude vertrouwde politieke labels van links en rechts niet meer functioneren, moeten we ze dan opgeven?” vraagt Hamelink zich af.


 Mogelijk kunnen we politieke tegenstellingen beter begrijpen vanuit verschillende mensbeelden. “Veel van ons handelen is gebaseerd op fundamentele opvattingen over wie wij zijn als mens,” zegt Hamelink. “We hebben een probleem van politieke dakloosheid! En politieke partijen zijn meer deel van dit probleem dan van een oplossing.” De oude symbolen waarmee de partijen groot zijn geworden, zijn uitgehold.


 Een politiek zonder partijen is ook riskant, gezien het risico op het ontstaan van een technocratische elite. “Misschien is het daarom verstandig om eerst maar eens te beginnen met partijnamen te veranderen, zodat ze eerlijk het achterliggende mens- en maatschappijbeeld weergeven,” raadt Hamelink aan.

 

Bron: https://www.blckbx.tv/columns/prof-dr-cees-hamelink-vraagt-zich-af-ben-ik-nu-links-of-rechts?utm_source=Blckbx&utm_campaign=c29e6122b8-EMAIL_CAMPAIGN_2022_12_19&utm_medium=email&utm_term=0_0a2d02ab29-c29e6122b8-561840125

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...