zaterdag 10 augustus 2024

Pro-vaccin journaliste Jane Hansen sterft aan een hersentumor slechts drie jaar nadat ze trots haar Pfizer injecties online aankondigde

 augustus 10, 2024

 

   Screenshot video Died Suddenly.

Een prominente Australische journaliste die online opschepte over haar “vaccinatie” voor het coronavirus is dood op de leeftijd van “in de 50,” dat is alles wat het publiek lijkt te weten over de lengte van haar tijd op aarde.

Jane Hansen wordt beschreven als een “fantastische vrouw” die verslag deed voor A Current Affair. Anderhalf jaar geleden kreeg ze een glioblastoom, niet lang nadat ze een dubbele dosis mRNA-injectie van Pfizer had gekregen, schrijft Ethan Huff.

“Ik voel me uitzonderlijk gezegend dat ik vandaag mijn eerste Pfizer-vaccin heb gekregen”, twitterde Hansen op 14 juli 2021. “Geen enkele bijwerking. Versterking van immuniteit met een glas rood. Bedankt wetenschap.”

Diezelfde dag tweette Hansen opnieuw dat ze “blij was dat ik voor Pfizer was” en voegde eraan toe dat “Veel mensen in de rij ook hun steentje bijdroegen,” wat betekende dat ze geloofde dat iedereen die net als zij een COVID-prik kreeg, zijn steentje bijdroeg om de mensheid te redden.

Hansen verachtte de mannencultuur op TV

Ongeveer een jaar nadat ze een Pfizer-injectie kreeg, werd bij Hansen “een kwaadaardige hersenkanker” geconstateerd die haar lichaam vrij snel verteerde. Ze stierf aan de Gold Coast rond 23.40 uur op 6 augustus 2024.

Hansen werkte bij The Sunday Telegraph. Daarvoor was ze oorlogscorrespondent. Haar familie zegt dat ze een “verbazingwekkend gevecht” heeft geleverd om haar lichaam te ontdoen van de kanker na de injectie, maar dat het gewoon niet genoeg was om haar te redden.

“We zullen binnenkort contact opnemen over Jane’s begrafenisregeling en ja, er zal een wake zijn om deze fantastische vrouw te vieren!” staat in een verklaring van de familie.

 

Sinds 2017 weten we dat Hansen anoniem heeft meegeschreven aan een “heerlijk vermakelijke” roman, uitgebracht in 2008, genaamd “Boned”. Het boek richtte zich naar verluidt op de “blokey cultuur” bij commerciële televisie, waarbij “blokey” verwees naar mannen.

Hansen wilde blijkbaar dat commerciële televisie feministischer werd en beweerde dat veel televisieveteranen “geschokt waren door het verachtelijke gedrag van mannen” in leidinggevende posities.

“Toen we ‘Boned’ schreven, hadden we allebei onze baan opgezegd,” schreef Hansen over het anti-mannenproject. “We hadden jonge baby’s en waren aan het freelancen. We waren ook neergeslagen door de jongensclub. We waren gepest. Maar we waren nooit slachtoffers.”

Hansen profiteerde zeker van het vermeende slachtofferschap dat ze presenteerde in “Boned”, dat bijdroeg aan het anti-mannelijke mediasentiment dat het Westen de afgelopen jaren in hoog tempo overspoelde.

Hansen noemde zichzelf een “anonieme TV-klokkenluider” voor haar bijdragen aan “Boned”, waarvan ze beweerde dat het haar manier was om “op te biechten” over hoe ze zich voelde over mannelijke culturele voorstellingen in populaire media. Volgens Hansen was haar roman “ongegeneerd chick lit”.

“Ze vloekte veel”, zei Clair Harvey, redactieleider van The Australian, die als adjunct-hoofdredacteur bij The Sunday Telegraph werkte in de tijd dat Hansen bij het mediakanaal werkte.

“Ze was vaak verontwaardigd. Ze lachte veel – en maakte mij aan het lachen – elke keer dat we elkaar spraken.”

Op X kon een gebruiker het niet helpen, maar merkte op dat dit soort dingen de laatste tijd veel lijken te gebeuren: veel prominente publieke figuren die ooit de COVID-prikken prezen, erover opschepten of erover prezen, zijn nu dood.

 

“Sommigen zouden het zelfs een goddelijke interventie noemen,” schreef de gebruiker.

The Health Ranger betuigde zijn medeleven en merkte op dat het “absoluut verschrikkelijk is wanneer een ‘journaliste’ die mensen aanvalt die de waarheid over vaccins vertellen, zelf een prik neemt, dan hersentumoren krijgt en vervolgens aan die tumoren sterft.”


 

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/pro-vaccin-journaliste-jane-hansen-sterft-aan-een-hersentumor-slechts-drie-jaar-nadat-ze-trots-haar-pfizer-injecties-online-aankondigde/

DEATHVAX™ BLOWBACK: Predikanten, verpleegkundigen & andere “vaccin”-pushers ontvangen DOODSBEDREIGINGEN

Het Grote Ontwaken is in volle gang. Meer en meer mensen leggen de verbanden en concluderen de bijna ondraaglijke waarheid dat het trage dodelijke biowapen “vaccins” verantwoordelijk zijn voor ongekende dood en verderf overal om ons heen, schrijft 2ndsmartestguyintheworld. Voor iedereen, behalve de meest gehersenspoelden, wordt het pijnlijk duidelijk dat er een wereldwijd eugenetica bioterreurprogramma … Meer lezen overDEATHVAX™ BLOWBACK: Predikanten, verpleegkundigen & andere “vaccin”-pushers ontvangen DOODSBEDREIGINGEN

https://www.frontnieuws.com/deathvax-blowback-predikanten-verpleegkundigen-andere-vaccin-pushers-ontvangen-doodsbedreigingen/

 

Britse politie dreigt buitenlandse burgers te vervolgen en uit te wijzen die ‘Orwelliaanse’ online-spraakwetten overtreden

augustus 10, 2024   16  

   Screenshot video X

De Britse politie dreigt burgers van andere landen, waaronder de Verenigde Staten, aan te klagen en uit te wijzen als ze vinden dat ze hun online spraakwetgeving hebben overtreden, zelfs als de persoon in kwestie in een land woont dat de vrijheid van meningsuiting respecteert.

“We zullen de volle kracht van de wet inzetten tegen overtreders,” kondigde Metropolitan Police Chief Sir Mark Rowley vrijdag aan in een tv-interview, bericht Thepeoplesvoice.

“Of je nu in dit land misdaden pleegt op straat, of van verder weg online, we zullen achter je aan komen,” vervolgde Rowley.

Op de vraag of dat ook geldt voor “high profile figures” zoals Elon Musk, antwoordde het hoofd van de politie bevestigend en beloofde hij “keyboard warriors” aan te pakken.

De Orwelliaanse aankondiging van de Metropolitan Police werd gedaan kort nadat Jordan Parlour was veroordeeld tot 20 maanden gevangenisstraf voor een Facebookpost.

De politie in Groot-Brittannië heeft van de regering toestemming gekregen om burgers massaal te arresteren die inhoud op social media plaatsen die ‘debunked’ is door Facebook factcheckers.

Sky News meldt dat een Britse vrouw is gearresteerd door de politie van Cheshire voor het plaatsen van inhoud die door factcheckers als ‘onwaar’ wordt beschouwd.

De 55-jarige vrouw werd gearresteerd in de buurt van de noordelijke stad Chester op “verdenking van het publiceren van geschreven materiaal om rassenhaat aan te wakkeren en valse communicatie.”

Hoofdinspecteur Allison Ross gaf een verklaring waarin ze uitlegde hoe de post de protesten en rellen in het Verenigd Koninkrijk van de afgelopen week zou hebben “aangewakkerd”, die volgens haar begonnen als gevolg van “kwaadaardige en onjuiste communicatie online.”



Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/britse-politie-dreigt-buitenlandse-burgers-te-vervolgen-en-uit-te-wijzen-die-orwelliaanse-online-spraakwetten-overtreden/

 

Senator over tirannieke Great Reset-agenda van het WEF: ‘Dit is slavernij’


Het leven dat Klaus Schwab voor ons voor ogen heeft, is slavernij. Globalistische corporaties van miljardairs zullen alles bezitten: huizen, fabrieken, boerderijen, auto’s, meubels, en gewone burgers leasen alles wat ze nodig hebben, mits hun sociale kredietscore dat toelaat. Dat zei de Australische senator Malcolm Roberts in het parlement.

“Het plan van The Great Reset is dat je zult sterven met niets. Om dit kwaadaardige plan te laten slagen, zal het World Economic Forum van Klaus Schwab meer van gewone mensen moeten afnemen dan alleen hun materiële bezittingen. Senatoren in dit huis die de Great Reset steunen, vormen een bedreiging voor onze privacy, vrijheid en onze waardigheid. Ja, ze bevinden zich hier in de Senaat,” zei Roberts.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Plan

De senator benadrukte dat zijn partij fel tegen de Great Reset, de digitale identiteit en het afpakken van landbouwgrond is. Hij zei dat zijn partij een uitvoerig plan heeft opgesteld om Australië weer welvarend te maken.

“De komende tijd zullen we dat plan uitrollen. In plaats van partijen die de Great Reset van Klaus Schwab pushen, met de slogan ‘je zult niets bezitten en gelukkig zijn’.”

Voorrang

“Wij staan voor een wereld waarin individuen en gemeenschappen voorrang hebben boven roofzuchtige miljardairs en hun collaborerende bureaucraten, politici en media,” aldus Roberts.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...