vrijdag 29 december 2023

Zwaar gecensureerde Pfizer-documenten tonen aan dat COVID-“vaccinatie” begonnen is met een vijfjarige massale ontvolkingsagenda die in 2025 voltooid zal zijn

 december 29, 2023   5678   12  

 

Een opzienbarende voorspelling over wat er binnenkort in de wereld zal gebeuren in de vorm van genocide wordt ondersteund door de beruchte Pfizer-documenten, die het vijfjarenplan schetsen dat begint in 2020 om de wereld massaal te ontvolken tegen het jaar 2025, schrijft Ethan Huff.

In de vertrouwelijke documenten die Pfizer heeft ingediend bij de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), wordt de voorspelling van Deagel, een wereldwijd inlichtingen- en adviesbureau, genoemd. Het wijst naar 2025 als het jaar waarin massale genocide door “vaccinatie” tegen COVID-19 duidelijk wordt.

Het bedrijf Deagel, een kleine tak van de Amerikaanse militaire inlichtingendienst, is enigszins geheimzinnig omdat het achter de schermen werkt om gegevens en andere inlichtingen te verzamelen voor besluitvorming op hoog niveau in het hele militair-industriële complex.

Deagel werkt met namen als de National Security Agency (NSA), de Verenigde Naties (VN) en de Wereldbank. Het heeft ook bijgedragen aan het Stratfor-rapport over Noord-Korea.

Hierdoor lijkt Deagel een legitieme speler te zijn in de inlichtingengemeenschap. Het lijkt met andere woorden onwaarschijnlijk dat Deagel een bron van desinformatie is die ongefundeerde angst verspreidt.

“Dit betekent dat zijn bevolkingsvoorspellingen voor 2025, evenals zijn voorspellingen van de industriële productie per land, niet louter fantasie zijn, maar gebaseerd zijn op strategische aannames die gedeeld en goed begrepen worden door andere spelers in de inlichtingengemeenschap,” meldt The Exposé.

Hoe is de wereld hier gekomen?

Ergens in 2020 verwijderde Deagel de voorspelling voor 2025 van zijn website. De Wayback Machine en Internet Archive laten het echter nog steeds zien.

Je zult in het gearchiveerde rapport zien dat Deagel verwacht dat de bevolking van het Verenigd Koninkrijk (VK) in 2025 met 77,1 procent zal afnemen. Dat zijn veel mensen die naar verwachting zullen sterven in slechts twee korte jaren. Voor de Verenigde Staten verwacht Deagel een bevolkingsdaling van 68,5 procent in 2025.

 

In Duitsland zal de bevolking tegen het einde van 2025 naar verwachting met 65,1 procent zijn afgenomen en in Australië wordt tegen het jaar 2025 een bevolkingsafname van 34,6 procent verwacht. Er is een complete lijst van alle bevolkingsdalingen die voorspeld worden voor 2025 over de hele wereld.

“Helaas suggereren de vertrouwelijke Pfizer-documenten in combinatie met de duizelingwekkende sterfte onder kinderen dat Deagel’s ontvolkingscijfers niet slechts een schatting waren, maar een doel”, meldt The Exposé.

Dit is meer dan waarschijnlijk één van de redenen waarom de FDA, die opereerde namens Pfizer tegen de belangen in van de Amerikaanse belastingbetalers die het bestaan van de FDA financierden, een plan smeedde om het vrijgeven van de Pfizer-documenten 75 jaar lang uit te stellen – omdat tegen die tijd niemand die op dat moment nog in leven was zich COVID nog zou herinneren, laat staan de genocide die in 2025 zou volgen.

De Pfizer-documenten worden sindsdien met vertraging vrijgegeven dankzij een bevel uit januari 2022 van de federale rechter Mark Pittman, die de FDA op dat moment beval om 55.000 pagina’s van de documenten per maand vrij te geven.

Vanaf nu zijn alle documenten beschikbaar op de PHMPT website.

“Ik kan me alleen maar afvragen waarom we tolereren dat onze politieke systemen worden gekaapt en gestuurd door degenen met de meeste rijkdom”, schreef een bezorgde commentator over hoe de wereld op dit punt in de tijd is beland.

“Het is zo duidelijk waar dit vandaan komt, zowel van de verwarde en psychotisch neurotische geesten als van de organisatie die het allemaal mogelijk heeft gemaakt. Maar niet alleen die waanzin is schuldig. Het is ieder van ons. Ieder van ons die zo’n systeem van absolute wanorde ziet en zijn leven aanpast aan het systeem van ‘orde’.”

 

De COVID ontvolkingsagenda is nu in volle gang.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/zwaar-gecensureerde-pfizer-documenten-tonen-aan-dat-covid-vaccinatie-begonnen-is-met-een-vijfjarige-massale-ontvolkingsagenda-die-in-2025-voltooid-zal-zijn/

Wat is de werkelijke reden dat alle CO2 moet verdwijnen?

zij zullen ontsnappen in de arkVan alle gefingeerde vijanden waar de mensheid mee te maken heeft, is CO2 misschien wel de allergrootste.

Alles wordt in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat de CO2 op aarde minder en minder wordt totdat….


Ieder mens dat nog beschikt over een klein beetje eigen denkvermogen kan zien dat er heel veel dingen niet kloppen met betrekking tot de huidige klimaathysterie.


Als we kijken naar de lange geschiedenis van de aarde, dan lijkt duidelijk dat in de historie van onze planeet het niveau CO2 in onze atmosfeer nu zo ongeveer het laagste ooit is.

Maar, ook dat als het nog verder zou dalen, wij ons in een zogenaamd ‘extinction level event’ zouden bevinden. Dat wil zeggen, een situatie waarbij leven op aarde onmogelijk wordt.
De grote vraag is dan ook, waarom moet alle CO2 verdwijnen uit onze atmosfeer?

Want het verwijderen van CO2 uit onze atmosfeer staat gelijk aan een aanval op onze voedselvoorziening.

Bij planten spreek je van Fotosynthese:

Fotosynthese (ook: koolstofdioxideassimilatie of koolzuurassimilatie) is een vorm van biosynthese, waarbij energie uit zonlicht wordt gebruikt om gasvormig koolstofdioxide om te zetten in de vaste stof glucose. Bij deze chemische reactie komt zuurstofgas vrij. Een deel van de gevormde glucose wordt via zetmeelsynthese vervolgens omgezet in zetmeel, dat in wortels, stengels, bladeren en zaden door de plant wordt opgeslagen.

Om dit proces te laten plaatsvinden zijn er drie dingen nodig. Eén daarvan is zonlicht, het andere is CO2 en het derde is water.

Met andere woorden, eigenlijk zijn de krachten in de achtergrond druk bezig om het leven op aarde uit te roeien.

Nu kan je stellen dat als die krachten het leven op aarde onmogelijk maken ze zelf ook slachtoffer zullen worden.

In principe is dat ook zo, behalve als ze al plannen hebben om te ontsnappen als de grond hen te heet onder de voeten wordt.

Eén van de meest gewetenloze maniakken op deze planeet is de Joodse wetenschapper Yuval Harari, de rechterhand van Klaus Schwab.

Als je hem in de volgende video al hoort zeggen dat wanneer er ooit een zondvloed komt, zij veilig zullen zijn in een ark terwijl de rest van de nutteloze mee-eters verdrinkt, dan heb je een aardig idee hoe ze denken.

En misschien bestaat die ark straks wel uit ruimteschepen gebouwd door Elon Musk of de al bestaande schepen uit de geheime ruimtevloot die hen naar een veilig deel van ons zonnestelsel zal vervoeren.

Tekst loopt door na de video:



Het zal dan waarschijnlijk ook niemand verwonderen dat bovenstaande engnek wordt bewonderd door de bekende vrijmetselaar Mark Rutte.

‘Genoeg is genoeg!’ Arts legt uit: dit is waarom de WHO in duizend stukken moet worden geslagen


Er is nooit een pandemie van een killervirus geweest. Wel was er sprake van een pandemie van lafaards. Dat zegt de Zwitserse cardioloog Thomas Binder in een videoboodschap.

Ook ziet hij een pandemie van ernstige ziektes en plotselinge, onverwachte overlijdens door hartaanvallen, myocarditis, beroertes, longembolieën, trombose, ontsteking van organen, kanker, auto-immuunziekten, onvruchtbaarheid, miskramen en ga zo maar door.

Deze gemodificeerde RNA-genocide is de grootste medische misdaad uit de menselijke geschiedenis, een humanitaire ramp van ongekende proporties, stelt Binder, die al meer dan 35 jaar in het vak zit.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Onmiddellijk verboden worden

De cardioloog waarschuwt dat de farmaceutische industrie álle vaccinaties wil baseren op het gemodificeerde RNA-vaccinplatform. “Iedereen met een greintje verstand beseft dat dit platform totaal onzinnig en levensbedreigend is.”

De ‘vaccinatie’ dwingt je lichaam gif te produceren, zegt Binder, die vanwege zijn kritiek op het coronabeleid in zijn eigen praktijk met veel bombarie door een antiterreureenheid werd gearresteerd en afgevoerd naar het gekkenhuis.

Dit hele vaccinplatform moet onmiddellijk verboden worden, benadrukt de arts.

Enige 100 procent veilige en effectieve manier

De overheid onderhandelt op dit moment over een plandemieverdrag met de WHO, merkt hij verder op. Als dit verdrag wordt ondertekend, komt de WHO boven de grondwet te staan, en komen jij, je overheid en parlement buitenspel te staan.

“Wie de controle heeft over de WHO, heeft de controle over de wereld.”

De enige 100 procent veilige en effectieve manier om een volgende misdadige plandemie te voorkomen, is het in duizend stukken slaan van de WHO, stelt Binder.

“Genoeg is genoeg!”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Generatie dom

 december 29, 2023   2389   30  

 

Domheid is een gevaarlijker vijand van het goede dan het kwade,’ zei de Duitse theoloog Dietrich Bonhoeffer, die in april 1945 werd opgehangen in het concentratiekamp Flossenbürg. Zijn woorden weerspiegelden de bloedige ervaring van een man die toegewijd was aan het verzet tegen de tirannie van de nazi’s.

Wat me ertoe aanzette om over domheid te schrijven was mijn Covid-ervaring van de afgelopen drie jaar. Ik had nooit in mijn stoutste dromen kunnen dromen dat mensen zich zo konden gedragen dat ze me compleet verbijsterd achterlieten. Ik weet zeker dat jullie hetzelfde voelen en het is nog steeds niet voorbij. Terwijl Covid misschien op een laag pitje staat, worden we geconfronteerd met de poging tot een Great Reset. Ik wilde proberen te begrijpen wat mensen drijft om zich op zo’n onmenselijke manier te gedragen en hoe krijgen de machthebbers zovelen aan boord van hun duivelse plannen? schrijft Harry Hopkins.

Domheid is een complex en fascinerend onderwerp. Een van de erkende experts is Carlo M Cipolla, een Italiaanse economisch historicus die in 2000 op 78-jarige leeftijd overleed. Hij was lid van zowel de American Academy of Arts and Sciences als de American Philosophical Society. Hij schreef een essay getiteld The Basic Laws of Human Stupidity, gepubliceerd in 1976 en nu erkend als een mijlpaal. Hij somt vijf basiswetten op:

1. Iedereen onderschat altijd en onvermijdelijk het aantal domme individuen in omloop.

Als je hieraan twijfelt, denk dan eens aan alle mensen die je als intelligent had beoordeeld voordat je je realiseerde dat ze zich dom, idioot en gevaarlijk gedroegen in het Covid-narratief. Het tot op de letter volgen van de richtlijnen, ook al leek het voor een flinke minderheid onbegrijpelijk, moet wel het grootste voorbeeld zijn van massale domheid in de recente geschiedenis. Het feit dat zovelen zich hierbij aansloten bewijst de eerste basiswet.

2. De waarschijnlijkheid dat een bepaald persoon dom is, is onafhankelijk van elk ander kenmerk van die persoon.

Dit is een fascinerende observatie die veel verklaart. Net als andere menselijke eigenschappen, is domheid ongeveer gelijk verdeeld over alle mensen, ongeacht hun opleidingsniveau. Dit verklaart voor een deel waarom, wanneer blootgesteld aan dezelfde niveaus van propaganda en nudge messaging, sommige individuen automatisch de onwaarheden herkenden die inherent zijn aan het gedrag van hun regering en anderen niet; waarom de hoogst opgeleiden erin konden trappen, terwijl de schijnbaar lager opgeleiden meteen doorhadden dat het onzin was.

3. Een dom persoon is iemand die een ander persoon of een groep mensen schade berokkent, terwijl hij zelf niets wint of zelfs schade lijdt.

Dit is de belangrijkste wet en zou gebrandmerkt moeten zijn op de ziel van degenen die domheid proberen te begrijpen. Het is geen kwestie van IQ, maar eerder een gebrek aan interpersoonlijke relatievaardigheden. Cipolla gelooft dat het mogelijk is om mensen in te delen op basis van hun gedrag. Het lijkt vanzelfsprekend dat domme mensen anderen en vaak zichzelf schade berokkenen, terwijl het gedrag van echt intelligente mensen er niet alleen op gericht is om zichzelf te helpen, maar ook om anderen te helpen. Covid heeft een schrijnend voorbeeld gezien van narratieve aanhangers die zich egocentrisch en uiteindelijk zelfdestructief gedroegen door volledig mee te gaan in wat hen verteld werd en daardoor hun bedrijven, hun banen, hun gezondheid, hun relaties en in sommige gevallen hun eigen leven verwoest zagen worden. Cipolla vatte dit netjes samen toen hij zei: “Er zijn mensen die door hun onlogische handelingen niet alleen andere mensen schade berokkenen, maar ook zichzelf.” Zulke mensen behoren tot het geslacht van de super dommeriken.

4. Niet- domme mensen onderschatten altijd de schadelijke kracht van domme individuen. In het bijzonder vergeten niet-domme mensen voortdurend dat het altijd en overal een kostbare vergissing is om met domme mensen om te gaan.

Toen in maart 2020 de “drie weken om de curve af te vlakken” werd ingevoerd, dachten de niet-domme mensen, hoewel ze niet vanaf het begin in de Covid-gekte trapten, waarschijnlijk naïef dat er zo een einde aan zou komen. Ze hadden geen rekening gehouden met de destructieve en dodelijk gevaarlijke aard die degenen bezaten die superdom waren. Ze hadden zich dit niet voorgesteld omdat domheid op dit niveau hun begrip en inzicht te boven ging en bovendien verrassen de aanvallen van domme mensen intelligente mensen altijd. Domheid is een eigenschap van een persoon net als haarkleur en is daarom niet vatbaar voor rationele argumenten en overreding. Om deze waarheid kracht bij te zetten, hoeveel van jullie hebben geprobeerd om de anti-Covid zaak te beargumenteren met logica, feiten en gezond verstand om vervolgens te worden beantwoord met spot en hoon? Onlogische acties kunnen niet worden begrepen met logica, wat natuurlijk een grote teleurstelling is als het wordt geprobeerd door verstandige, intelligente mensen.

5. Domme mensen zijn het gevaarlijkste type.

Intelligente mensen, hoezeer ze het ook met je oneens zijn en hoe vijandig ze ook zijn, zijn over het algemeen voorspelbaar. Domme mensen daarentegen zijn volledig onvoorspelbaar. Dat maakt domme mensen veel gevaarlijker dan intelligente mensen.

Conclusie

Cipolla’s theorie zegt veel over het gedrag van mensen, in alle lagen van de bevolking, die zich gevaarlijk, irrationeel, onverklaarbaar en uiteindelijk zelfbeschadigend gedragen en daarbij anderen enorme schade toebrengen. De geschiedenis is bezaaid met domme mensen die verantwoordelijk waren voor het lot van naties. Wanneer domheid gepaard gaat met psychopathie, is één ding zeker: we zullen er allemaal de dupe van worden. Een eerdere generatie moest vechten tegen een Duitse tiran die gek, slecht en nog dom was ook, en onze generatie moet het opnemen tegen een cabal die lijkt te denken dat het creëren van een ontvolkte wereld waarin zij alles bezitten en de rest van ons niets, een goede toekomstvisie is. Het feit dat ze een posse van wereldleiders achter zich lijken te hebben en massa’s die zich conformeren, versterkt alleen maar de pure prevalentie van domheid waar Cipolla het over heeft.

Geeft een beter begrip van domheid ons een idee hoe we het kunnen bestrijden? Misschien ligt onze redding in het feit dat domheid een eigenschap is die op een spectrum ligt van mild tot supercharged. De eersten zijn in staat om zelfkennis te ontwikkelen waarmee ze van hun fouten kunnen leren. Aan jezelf toegeven dat je fout en dom was is een enorme opgave, maar ligt zeker binnen de grenzen van de meeste mensen. Laten we hopen dat dit het geval is, want onze toekomst als volledig functionerende mensen die niet gevangen zitten in een dystopische wereld kan ervan afhangen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/generatie-dom/

DOSSIER LEUGENS EN BEDROG in BELGIË: De waarheid over COVID-vaccinschade

Doorbraak doorbreekt het taboe rond 

schade na de prik

NIEUWS   Christophe Degreef    29/12/2023   Leestijd 1 minuut


Tijdens de coronacrisis was vaccinatieschade een groot taboe. Intussen weten we wel beter: enkele prangende getuigenissen.

Aangeboden door de abonnees van Doorbraak

Dit gratis artikel wordt u aangeboden door onze betalende abonnees. Als abonnee kan u ook alle plus-artikelen lezen. Doorbreek de bubbel vanaf €4.99/maand.  IK NEEM OOK EEN ABONNEMENT

Samenvatting: Yaro Deli

Schadelijke neveneffecten krijgen na een COVID-prik was gedurende de hele Corona-periode (in België en elders red.) een heus taboe. Er werd niet of nauwelijks over gesproken. Dat is na Corona nog vaak het geval. Doorbraak doorbrak het taboe en verzamelde vier getuigenissen van mensen waarbij de prik ook schade opleverde.

Daarbij komen schrijnende toestanden naar voren. Artsen en zelfs specialisten bijvoorbeeld die maar niet geloofden dat mensen problemen hadden. Er werd hen dan gezegd dat hun klachten ingebeeld waren.

Ondertussen weten we wel beter.

Maar officiële erkenning blijft uit.

Gevallen van mensen waarbij het slecht is vergaan na de prik worden niet opgenomen in de officiële statistieken.

De overheid en de experts schuwen elke verantwoordelijkheid en blijven de mantra herhalen dat de vaccins getest en veilig zijn.

Een belangrijk en taboedoorbrekend interview, waarin de geïnterviewden scherp zijn voor de rol en verantwoordelijkheid van de Vlaamse media en overheid.

Overigens leest u hier de reactie van het kabinet van Frank Vandenbroucke op dit artikel.

Download hier het volledige artikel van Doorbraak Magazine: COVID-vaccinschade

Bron: https://doorbraak.be/de-waarheid-over-covid-vaccinschade


Vaccinbijwerkingen zijn ‘collateral damage’ voor kabinet-Vandenbroucke

Echte antwoorden blijven uit na onderzoek van Doorbraak

Christophe Degreef   24/6/2023   Leestijd 3 minuten
Vaccinatieschade bijkomende schade?Vaccinatieschade bijkomende schade?      foto © Pixabay - whitesession

Voor het kabinet van Vandenbroucke zijn covid-vaccinbijwerkingen nevenschade bij het redden van levens. Inhoudelijker dan dat wordt het nooit.

Aangeboden door de abonnees van Doorbraak

Dit gratis artikel wordt u aangeboden door onze betalende abonnees. Als abonnee kan u ook alle plus-artikelen lezen. Doorbreek de bubbel vanaf €4.99/maand.

IK NEEM OOK EEN ABONNEMENT

Na onderzoek van Doorbraak over coronavaccinschade wil het kabinet van minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) niet inhoudelijk ingaan op kritische vragen. Volgens Vandenbrouckes kabinet blijken de coronavaccins vooral levens te hebben gered, ook al zijn twee van die vaccins nu niet meer verkrijgbaar omdat ze niet veilig genoeg waren.

Doorbraak nam de Belgische cijfers over coronavaccinschade onder de loep en hoorde vier getuigen over hun bijwerkingen, telkens één per oorspronkelijk coronavaccin. Het resultaat daarvan kan u vanaf vandaag lezen in ons Doorbraak Magazine. Spoiler: 17.119 meldingen van ernstige bijwerkingen zijn er op 29,4 miljoen gezette vaccins. Dat is 1 op 1.700. Waarschijnlijk zijn die getallen nog een serieuze onderschatting van het probleem.

Uit onze vier getuigenissen blijkt dat ernstige bijwerkingen maar zelden ernstig worden genomen. Onze getuigen kregen hartproblemen, een zenuwziekte, reageerden overmatig en blijvend allergisch of zijn overleden. Op één geval na werd er nooit een degelijk medisch verband met het coronavaccin vastgesteld.

Woede

Vaak blijven slachtoffers en nabestaanden in de kou staan. En dan nog: een ernstige en blijvende bijwerking waarvan zeker is dat ze door een coronavaccin is veroorzaakt, geeft zelfs geen aanleiding tot een schadevergoeding. Laat staan tot erkenning door het medische korps. De vaccinatie was immers niet verplicht.

Je koos er dus in alle vrijheid zelf voor. Maar je was wel een egoïst, complotdenker of moordenaar wanneer je eraan twijfelde om je te laten vaccineren. De druk vanuit media, politiek en samenleving was ongekende chantage die weinig met gezondheid had te maken. Uiteindelijk werd gedurende enkele maanden niet-gevaccineerden zelfs het recht ontzegd om een culturele voorstelling te volgen, te sporten of op café te gaan. Slechts door aanhoudende druk uit vooral Wallonië werd een vaccinatieverplichting in België afgewend.

Tot op de dag van vandaag blijft bij mensen die schade hebben geleden ontzettend veel woede bestaan over de manier waarop de vaccinatie eenzijdig werd verkocht als veilig en noodzakelijk. Het ging tenslotte om een nieuw product waarvan weinig geweten was over efficiëntie en veiligheid. Het is ook allerminst zeker of alle jonge en/of gezonde mensen überhaupt wel een vaccin nodig hadden. Hun aandeel in de overlijdensstatistieken is erg klein. En je laten vaccineren betekende ook niet dat je niet meer besmettelijk was.

Vragen voor Frank Vandenbroucke

Naar aanleiding van ons onderzoek wilden wij van minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) daarom een antwoord krijgen op de volgende vragen. Ook kreeg Vandenbroucke het onderzoek van Doorbraak vooraf ter inzage.

1) Waarom hebben de coronavaccinproducenten in 2020-2021 immuniteit gekregen tegen vaccinschade?

2) Waarom werd er naar de bevolking toe geen onderscheid gemaakt per leeftijd en gezondheidsrisico voor een eerlijkere vaccinatie-beoordeling?

3) Waarom was er geen duidelijke informatie aan de bevolking over a) het niet-bestaan van onderzoek naar transmissiebeperking bij productie van de vaccins in 2020 en b) het feit dat vele bijwerkingen van deze vaccins onbekend waren in aard en getal?

4) Waarom zijn de vaccins aan de bevolking opgedrongen middels brede morele mediadruk en een Covid Safe Ticket, gezien de bovenstaande onbekenden, wat lijnrecht tegen de medische ethiek ingaat? Waarom het Vooruit-standpunt van 17 januari 2022, in de krant De Standaarddat opriep om de ‘ongevaccineerden nergens meer binnen te laten’ ?

5) Waarom ging minister Vandenbroucke nog tot in de herfst van 2022 eenzijdig tegen de (Franstalig-)Belgische wetenschappelijke consensus in toen die al een tijdje vertelde dat de vaccins geen noodzaak zijn voor de bevolking onder de 50 jaar?

6) Welke stappen is de minister bereid te nemen om vaccinschade officieel te erkennen, zoals bijvoorbeeld in Duitsland?

‘Overlijdens voorkomen’

Pas ruim na de afgesproken deadline kreeg Doorbraak het volgende antwoord van Vandenbrouckes woordvoerder Arne Brinckman:

‘Vaccinatie tegen covid was nodig om hospitalisaties te vermijden voor ernstige covid en overlijdens te voorkomen. Het Belgische agentschap voor de Volksgezondheid Sciensano heeft ondertussen diverse rapporten gepubliceerd waaruit blijkt dat de vaccins goed werkten. In het eerste jaar van de vaccinatie (2021), schatten ze in dat er dankzij de basisvaccinatie 30.000 ziekenhuisopnames vermeden werden in België. In internationale studies is ook het aantal vermeden overlijdens ingeschat. Als we die schattingen op België toepassen, zijn door de vaccinatie vele duizenden overlijdens voorkomen.’

‘In de Belgische vaccinatiestrategie is van in het begin transparantie over de nevenwerkingen de norm geweest. We hebben de bevolking en artsen altijd bij herhaling opgeroepen om alle mogelijke nevenwerkingen te melden bij het FAGG en daar is ook goed gevolg aan gegeven. De concrete cijfers zijn van in het begin bekend gemaakt door het Belgische geneesmiddelenagentschap FAGG. In de beginfase waren er ook bijna wekelijks vraag-antwoordsessies met de pers waarin nevenwerkingen frequent aan bod kwamen.’

‘De medicijnveiligheid in België en ook Europees bij het Europese geneesmiddelenagentschap EMA blijft ondertussen verder lopen om eventuele zeldzame nevenwerkingen van de vaccins op langere termijn te kunnen detecteren.’

Met andere woorden: de 17.119 geregistreerde meldingen van ernstige bijwerkingen en het opgetekende leed zijn collateral damage. Net als de bijwerkingen die nog vastgesteld zullen worden.

Lees ook de reactie van arts Erwin Annys op ons onderzoek (zie hieronder) : ‘Vaccinbijwerkingen werden verzwegen om de prikbereidwilligheid niet in gevaar te brengen’

 

Erwin Annys: ‘Bijwerkingen werden verzwegen om prikbereidwilligheid niet in gevaar te brengen’

Dossier coronavaccinschade: Doorbraak onderzoekt

Christophe Degreef24/6/2023Leestijd 3 minuten
Erwin Annys.Erwin Annys.   foto © Tegenwind

Covid-vaccinschade bestaat en kun je met zowel cijfers als getuigenissen onderbouwen. Erwin Annys is een van de weinige artsen die spreekt.

Aangeboden door de abonnees van Doorbraak

Dit gratis artikel wordt u aangeboden door onze betalende abonnees. Als abonnee kan u ook alle plus-artikelen lezen. Doorbreek de bubbel vanaf €4.99/maand.

IK NEEM OOK EEN ABONNEMENT

Slachtoffers van coronavaccinatie hebben er een regelrechte lijdensweg op zitten, zonder erkenning van wat hen overkomen is. Dat toont onderzoek van Doorbraak aan. Aan de hand van vier getuigenissen en Belgische cijfers schetsen we in ons nieuwe Doorbraak Magazine een onthutsend beeld over het grote taboe. Vaccinbijwerkingen bestaan immers zogezegd niet. Of: ze zijn overdrijvingen van antivaxxers.

Volgens de Europese meldingsdatabank EudraVigilance zijn er tijdens alle Belgische coronavaccinatiecampagnes, waarbij 29,4 miljoen vaccins werden gezet, 42.432 meldingen gemaakt van bijwerkingen. 17.119 daarvan zijn ernstig en gaven minstens aanleiding tot arbeidsongeschiktheid. Een op de 1.700 vaccins gaf dus aanleiding tot ernstige klachten. Een hoog cijfer. Daarbij is de wetenschappelijke consensus dat doorgaans maar een tiende van alle bijwerkingen van medicijnen wordt gemeld.

Uit vier getuigenissen die Doorbraak verzamelde over ernstige vaccinbijwerkingen, blijkt dat er tussen mond en lippen door bij sommige artsen wel erkenning is hiervan. Maar tot een officiële diagnose komt het zelden. Regelmatig worden ze zelfs gewoon van tafel geveegd.

Factcheck

Dat de coronavaccins aanleiding hebben gegeven tot de melding van vele ernstige bijwerkingen, verbaast arts Erwin Annys allerminst. Voor deze neus-keel-oorarts moet de coronavaccinatie al langer grondig herbekeken worden. Annys schreef er zijn een boek over: FACTCHECK – Neen, niet elke arts deelt de mening van de televisie-expert.

Erwin Annys: ‘Er zijn twee problemen met de coronavaccins: de bijwerkingen en de effectiviteit. Het eerste probleem is een gevolg van de lakse manier waarmee politiek en artsen met dit nieuwe medicijn zijn omgegaan, zoals in het Doorbraak Magazine-artikel goed naar voren komt. “Bij twijfel, onthoud u van interventie”, predikt de medische ethiek. Dat is niet gebeurd tijdens de coronavaccinatiecampagnes. Integendeel. Iedereen moest worden gevaccineerd, ongeacht gezondheidstoestand of leeftijd.’

‘Er is gevaccineerd zonder dat de bevolking eerlijk geïnformeerd werd over de hoge mate van onbekendheid van de effectiviteit en de bijwerkingen van het vaccin. Je hebt een situatie gekregen waarbij problemen en bijwerkingen duidelijk verzwegen zijn geweest om de prikbereidwilligheid niet in gevaar te brengen. Dat was van in het begin al de logica van de campagnes. Waarom zijn anders de vaccinproducenten door de overheid vrijgesteld van aansprakelijkheid?

Fantasie of desinformatie

‘Normaal gezien is de logica van elk nieuw medicijn dat elke klacht na toediening als een mogelijke bijwerking wordt gezien, tot het tegendeel is bewezen. Zo hoort het ook. Nu zijn er verschillende indicaties die wijzen op vele bijwerkingen. Maar die niet onderzocht worden. En, als ze wél onderzocht worden, onmiddellijk worden tegengesproken als fantasie of desinformatie.’

‘Het lijkt alsof de medische wereld en de samenleving niet willen geloven dat bijwerkingen bestaan. Als men het al toegeeft, dan gebruikt men een laatste redmiddel: “Ja, maar 799 mensen hebben geen ernstige bijwerking, dus dat is pech voor die ene”. Terwijl ernstige bijwerkingen bij 1 op 800 mensen, zoals een onafhankelijke studie aangeeft, eigenlijk al op zich meer dan voldoende reden is om zulke vaccins van de markt te halen.’

‘Het tweede probleem: we kunnen nu toch wel gerust zeggen dat de coronavaccins lang niet zo efficiënt zijn als men beloofd had. Van de beloofde werkzaamheid van 95% blijft niet veel over. De vaccins voorkomen ook geen besmetting. Dat komt onder meer omdat bij dit soort snel evoluerende virussen je zelden een vaccin kan ontwikkelen dat efficiënt is en blijft.’

Antilichamen

‘Bovendien zie ik nu ook signalen dat de vaccins leiden tot zogenaamde negatieve werkzaamheid. “ADE” noemt men dat in het jargon (Antibody Dependent Enhancement, oftewel antilichaamafhankelijke versterking van de ziekte, red.). Dat betekent dat de antilichamen die het vaccin teweegbrengt, het virus gaan helpen om meer cellen te infecteren, maar het virus zelf niet neutraliseren. Dat creëert potentieel een ernstiger ziekteverloop dan wanneer de persoon niet zou gevaccineerd zijn.’

‘Ik kan het natuurlijk niet bewijzen. Maar je hoort nu vaak verhalen in de media dat mensen soms nog erg veel last hebben van een covid-besmetting. Zelfs met de mildere omikronvariant. Met wat er over de vaccins allemaal aan positiefs verteld werd, zou dit niet mogen. Elke potentiële negatieve effectiviteit van de vaccins wordt nu gemakkelijk gecategoriseerd onder de brede noemer “long covid. Zo blijven de media focussen op het virusgevaar en blijft de neiging bestaan om elke winter weer massaal te gaan vaccineren. Het is nu gewoon nodig om een zo eerlijk mogelijk debat over het nut en de risico’s van covid-vaccins voor alle leeftijdsgroepen te voeren. Zo niet blijft de medische wereld onethisch bezig.’

U kan dit onderzoek lezen in Doorbraak Magazine, dat u in de krantenwinkel vindt of via onze website kan bestellen.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...