woensdag 30 maart 2022

De politie arresteert een van de grote juryadvocaten van Reiner Fuellmich en zet haar in hechtenis om de onderzoeken naar wereldwijde vaccin-infarcten te blokkeren

Maandag 28 maart 2022 door: Ethan Huff

Tags : gearresteerdCOVIDbewaringvrijheidgrand jurygezondheidsvrijheidwetteloosadvocaatVrijheidMedische tiranniePlandemischReiner FuellmichrechtsstaatvaccinsVirginie de Araujo-Rechhia

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

10KWEERGAVEN


(Natural News) Virginie de Araujo-Rechhia, een Franse advocaat van het Grand Jury-team van Reiner Fuellmich, is naar verluidt gearresteerd geweest bij haar thuis en in hechtenis genomen.

Op 22 Maart 2022, werd Araujo-Rechhia opgepikt door de politie te midden van haar werk met drie verschillende burgerverenigingen in Frankrijk die proberen een strafrechtelijke aanklacht in te dienen tegen politici die op 5 augustus 2021 een wet hebben gestemd die een golf van repressieve coronavirus beperkingen (Covid-19) hebben teweegbracht.

De volledige omstandigheden rond de arrestatie van de Araujo-Rechhia blijven onbekend. De meeste nieuwsuitzendingen die erover rapporteren, zeggen dat haar huidige verblijfplaats onbekend is.

"We weten niet volledig onder welke omstandigheden een dergelijke maatregel is genomen en waarvoor ze wordt beschuldigd", meldde een van hen. 'We proberen sinds vanmorgen te bepalen waar ze heen is gebracht."

'Al onze inspanningen op dit gebied zijn tot dusver tevergeefs geweest. Bedankt voor het verspreiden van dit bericht, zonder een enkel woord te veranderen. We houden u zo snel mogelijk op de hoogte."

Regeringen spannen samen met de media om 'paniekpropaganda 24/7' te verspreiden, zegt Fuellmich

Mocht je het gemist hebben, Fuellmich heeft een coalitie van advocaten en rechters samengesteld om de misdaden tegen de menselijkheid te vervolgen  die zijn gepleegd in naam van de "volksgezondheid."

Nagesynchroniseerd met het Peoples 'Court of Public Opinion, kwam deze coalitie onlangs bijeen in Duitsland, waar Fuellmich vandaan komt, om alle details te verzamelen over wat corrupte leiders hebben gedaan onder de richtlijn van het World Economic Forum (WEF).

"Deze zaak, die de meest gruwelijke misdaden tegen de menselijkheid omvat die zijn gepleegd onder het mom van een corona-pandemie, ziet er op het eerste gezicht alleen ingewikkeld uit", zei Fuellmich in zijn openingsverklaring.

"Eén, er is geen corona-pandemie, maar alleen een PCR-test‘ plandemie ’, gevoed door een uitgebreide psychologische operatie die is ontworpen om een constante staat van paniek onder de wereldbevolking te creëren. Deze agenda is al lang gepland."

Een van de mensen die zich bij Fuellmich aansloot, was Araujo-Rechhia, die nu blijkbaar het doelwit van de staat is, mogelijk als vergelding voor haar werk aan het project.

In Frankrijk verslechterden de omstandigheden snel onder de autoritaire leiding van Emmanuel Macron, die het Franse volk strenge beperkingen oplegde, waaronder de vaccinpaspoorten van de Wuhan-griep."

Er waren massale protesten tegen het fascisme van Macron, maar uiteindelijk werd Frankrijk onder zijn richtlijnen nog steeds in een tirannieke nachtmerrie gestort.

Een soortgelijke situatie deed zich voor in Duitsland, het thuisland van Fuellmich, waar leiders op dezelfde manier harde maatregelen oplegden om te voorkomen dat de samenleving een normaal leven zou leiden.

"[Covid's] uiteindelijk mislukte voorloper was de Mexicaanse griep zo'n 12 jaar geleden, en het werd voorbereid door een groep superrijke psychopathische en sociopathische mensen die mensen tegelijkertijd haten en vrezen, geen empathie hebben, en worden gedreven door de wens om volledige controle over ons allemaal te krijgen, de mensen van de wereld,' Fuellmich zegt hoe dit allemaal eerder al is geprobeerd.

Volgens Fuellmich werken regeringen samen met de door ‘corporate’ gecontroleerde media om 'paniekpropaganda 24/7 te verspreiden.'Dit is wat hij, de Araujo-Rechhia en anderen die bij de strijd betrokken zijn, proberen te stoppen.

Naarmate we meer leren over de situatie met de Araujo-Rechhia, houden we je hiervan op de hoogte in vervolgartikelen.

“Heeft deze jury de echte bevoegdheid om hun beslissingen af te dwingen? Alleen als het leger en de politie van veel landen naar hen hebben willen luisteren ', becommentarieerde iemand Natural news over Fuellmich's Peoples 'Court of Public Opinion.

“In de moderne wereld functioneert noch nationaal noch internationaal recht meer. Voor moderne heersers is een agenda belangrijker dan welke wet of gevestigde conventie dan ook."

Het laatste nieuws over de voortdurende strijd tegen de plandemisch tirannen zijn te vinden op Pandemic.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

HumansAreFree.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-03-28-police-arrest-reiner-fuellmich-grand-jury-lawyer.html


One Of Reiner Fuellmich’s Grand Jury Lawyers Arrested And Placed In Custody


HAFMarch 23, 2022

Lawyer Virginie de Araujo-Rechhia was the French lawyer on Reiner Fuellmich’s Grand Jury team. The list of legal participants can be found here. She was arrested at her home early yesterday, Tuesday, March 22, 2022. Her precise whereabouts are still unknown.


She’s been working with three citizens’ associations in France to bring criminal charges against politicians who voted for the August 5, 2021 law which brought in a raft of repressive measures.

We’re running two articles here. The first gives a brief summary of what’s just happened, while the second includes some statements she made from an interview on the French government’s crimes.

Lawyer Virginie De Araujo-Recchia Arrested And Placed In Custody

FRANCE SOIR


Virginie de Araujo-Recchia, a lawyer at the Paris bar, was arrested early this morning at her home and taken into custody, it was learned early this morning.

At this time, the facts of the case are not known. A press release has been circulated:

Translation: We are informing you that the lawyer M. Virginie de Araujo-Recchia was arrested this morning and placed in custody. We don’t fully know the circumstances under which such a measure was decided and what she is being charged with. We have been trying since this morning to determine where she has been taken. All our efforts in this regard have so far been in vain. Thanks for circulating this message, without changing a single word. We’ll keep you informed as soon as possible.

Sources: EuropeReloaded.comFrancesoir.fr

https://humansbefree.com/2022/03/one-of-reiner-fuellmichs-grand-jury-lawyers-arrested-and-placed-in-custody.html


De cijfers van hartaanvallen schieten omhoog en de media geven de schuld aan alles behalve COVID-vaccins

Maandag 28 maart 2022 door: Ethan Huff

Tags : vooroordeelGeef de schuldsamenzweringCover-UpCOVIDzomertijdmisleidingfascismehartaanvallenhartschadeJournalistiekleugensmediamRNAnieuwskartelsPlandemischpropagandapiekeiwitvaccinschadevaccin letselvaccinsweerpatronen

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

14KWEERGAVEN

      maxvandaag.nl

 

(Natural News) Het establishement komt ernstige problemen tegen om uitleg te geven over de torenhoge percentages van cardiovasculaire aandoeningen die voorkomen sinds het Wuhan coronavirus (COVID-19) "vaccins" op de wereld werden losgelaten.

Door “Corporate-controlled” mediakanalen, waaronder enkele 'conservatieve', geven de schuld aan alles, van fluctuerende weerpatronen en zomertijd tot te veel televisie kijken en zelfs te veel seks hebben.

Plotseling zorgen alle normale dingen, die mensen altijd al hebben gedaan, ervoor dat anderszins gezonde (of zo lijken ze toch) mensen een hartaanval of beroerte krijgen, ook al is dit nooit gebeurd vóór Covid-vaccinatie operatie Warp Speed.

"De‘ experts / priesters ’die de wetenschap© aanbidden en respecteren, en ze interpreteren net als een Nostradamus die theebladeren leest, willen de “peasants” verzekeren dat de ongekende toename van hartaanvallen, zelfs bij jongeren die er historisch gezien geen last van hebben, niets heeft te maken met de ‘vaccins’ die worden geproduceerd door dezelfde farmaceutische entiteiten die toevallig hun onderzoekswerk financieren,"  meldt de Daily Bell

 "Het is duidelijk dat geen enkel belangenconflict het oordeel van de Science © -opperheren beïnvloedt omdat ze bestaan in een morele klasse boven de kleine feilbare mensen die ze betuttelen."

American Heart Association geeft toe dat COVID-vaccins hartontsteking veroorzaken

Op haar website, de American Heart Association (AHA) onthult deze het volgende, waarvan de leugenachtige propagandapers weigert zelfs maar te erkennen, laat staan er over te rapporteren: “We concluderen dat de mRNA-vaccins de ontsteking van het endotheel en de T-celinfiltratie van hartspieren dramatisch verhogen en mogelijk de waarnemingen van verhoogde trombose verklaren, cardiomyopathie, en andere vasculaire gebeurtenissen na vaccinatie."

Dit lijkt vrij vanzelfsprekend, maar het etablissement keurt het niet goed. In feite doet het zijn uiterste best om te proberen af te wijken van de waarheid door lichaamsbeweging de schuld te geven voor de enorme toename van hartgebeurtenissen die we nu zien.

"Het principe dat hier speelt, lijkt op een juridisch concept dat‘ plausibele ontkenning 'wordt genoemd," schreef  Bell‘s Ben Bartee .

“Vaak verwijst plausibele ontkenning naar leden van hooggeplaatste regeringen of eveneens grote, complexe entiteiten die door verschillende machinaties een luchtspiegeling van onwetendheid creëren om zichzelf te beschermen tegen aansprakelijkheid voor crimineel of onethisch gedrag dat ze daadwerkelijk hebben goedgekeurd."

De door het bedrijf gecontroleerde media doen precies hetzelfde door een reeks belachelijke en hoogst onwaarschijnlijke scenario's te presenteren om te proberen alle COVID-vaccinatie verwondingen en sterfgevallen die zich als een virus verspreiden onder de “volledig gevaccineerden”  weg te verklaren.

“Als de bedrijfsmedia een reeks alternatieve verklaringen kunnen bieden voor de steile piek bij hartaanvallen, kankers, enz.  en dan stellen dat een individu zijn slopende gezondheidstoestand te danken heeft aan de ‘vaccins’, wordt dan vrijwel onmogelijk - het had bijna letterlijk al het andere kunnen zijn!' voegde Bartee toe.

De inzet is hoog en degenen die de plandemie hebben gepleegd weten dat hun dagen geteld zijn. Hoe meer er wordt onthuld, hoe moeilijker ze proberen van de waarheid af te wijken, zelfs als hun afwijkingen pijnlijk en duidelijk nep zijn.

Vaak worden 'samenzweringstheorieën' bespot, maar worden ze later geaccepteerd als duidelijk wordt dat deze ‘samenzwering’ daadwerkelijk op feiten berust.  Maar het establishment heeft geen andere keus dan de leugen dubbel en trippel te herhalen ter verdediging van de leugen, anders stort het hele ding op hen in.

Een andere leugen die afbrokkelt, is de valse bewering dat mRNA-'vaccins 'geen permanente veranderingen in menselijk DNA veroorzaken. Dat blijken zij wel te doen.

"De voor de hand liggende ‘takeaway’ is dat geen van de ‘informatie’ die de bedrijfsmedia presenteren bedoeld is om te informeren, maar eerder om een opzettelijk herhaaldelijk narratief te maken en dit vervolgens in het psyche van het publiek in te voegen om de machtige schuldigen vrij te pleiten," zei Bartee.

Het laatste nieuws over Fauci Flu-shots is te vinden op ChemicalViolence.com.

Bronnen zijn onder meer:

TheDailyBell.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-03-28-heart-attacks-skyrocketing-media-avoids-blaming-vaccines.html

Vakbonden zorgsector protesteren opnieuw tegen verplichte vaccinatie

 


30/02/2022

    © Aangeboden door Belga

 

Het gemeenschappelijk vakbondsfront blaast woensdagmorgen opnieuw verzamelen voor de Kamer in Brussel. De leden van de commissie Gezondheid komen daar om 10 uur samen om het wetsontwerp over de verplichte vaccinatie van het zorgpersoneel te bespreken.

"Deze wet is onrechtvaardig en stigmatiserend. Ze is slecht opgesteld en niet toepasbaar. Het is een gevaar voor de volksgezondheid", stellen de vakbonden in een mededeling.

De tekst die momenteel op tafel ligt, voorziet in een inwerkingtreding op 1 juli. Dinsdagavond gaven verschillende bronnen echter aan dat deze termijn met behulp van een amendement zou worden verlaten. In de plaats zou een Koninklijk Besluit komen waarover in de ministerraad wordt beraadslaagd.

Hoe het ook zij, het gemeenschappelijk vakbondsfront onderstreept dat "alle werkgevers erkennen dat het onmogelijk zou zijn om deze wet in juli toe te passen". Ze voegen er nog aan toe dat deze verplichting "het personeel nog wat meer zal ontmoedigen en de organisatie van de zorg bemoeilijken".

Nu de coronabarometer op geel staat, vinden de vakbonden dat het verbod om de job uit te oefenen als het zorgpersoneel niet gevaccineerd is "alsmaar onfatsoenlijker".

"De nieuwe wetenschappelijke kennis omtrent de karakteristieken van de omikronvariant, de grote onzekerheid over de evolutie van de pandemie, de afwezigheid van een wetenschappelijke consensus over een vaccinatieschema en de realiteit dat een deel van de bevolking nog altijd twijfelt om zich te laten vaccineren, tonen aan dat de meerwaarde van een verplichte vaccinatie van het zorgpersoneel alsmaar minder zeker wordt op epidemiologisch vlak en alsmaar minder gerechtvaardigd op juridisch vlak als het gaat over toereikendheid, noodzakelijkheid en evenredigheid", aldus de vakbonden.

     © Aangeboden door Belga

De vakbonden protesteerden eerder al op 15 maart tegen de verplichte vaccinatie in de zorg.

 

Wie heeft de leverage?

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...