maandag 16 oktober 2023

Covid-geninjecties propaganda is op zijn einde – niemand wil de nieuwe boosters

oktober 16, 2023    2856   13

Volgens officiële gegevens heeft in de Verenigde Staten slechts 2 procent van de bevolking de nieuwe “geüpdate ” boosters tegen Covid-19 laten inspuiten. Alle propaganda dringt niet meer tot de mensen door. Blijkbaar wil bijna niemand zijn geninjectie-abonnement verlengen, schrijft Report24.

De onthullingen over de bijwerkingen en het gebrek aan beschermend effect van de Covid-geninjecties lijkt te werken. Ondanks de voortdurende Covid bangmakerij hebben Amerikanen blijkbaar genoeg van het vaccin Want volgens de woordvoerder van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services zijn er tot nu toe slechts ongeveer zeven miljoen Amerikanen “gevaccineerd” met de nieuwe “geüpdate” Covid-geninjecties, die zijn goedgekeurd voor iedereen van 6 maanden en ouder. Dat is slechts ongeveer twee procent van de Amerikaanse bevolking.

Tegen de herfst/winter van 2022 was er al weinig vraag naar dit genprikabonnement. Slechts 17 procent van de Amerikaanse bevolking – ongeveer 56,6 miljoen mensen – had op dat moment de booster toegediend gekregen. Het is nauwelijks te verwachten dat dit cijfer deze herfst/winter overschreden zal worden. Ondanks alle paniekzaaierij over de zogenaamde XBB.1.5-variant, die qua symptomen en effecten uiteindelijk op een verkoudheid lijkt, hebben mensen duidelijk geen vertrouwen in de geninjecties van Pfizer/BioNTech of Moderna.

Onze agrarische sector wordt steeds verder de kop ingedrukt: deze belangen gaan er achter schuil


De regering weet heel goed waar zij mee bezig is, namelijk het hervormen van Nederland als onderdeel van een grotere internationale agenda, zei Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) bij Café Weltschmerz.

“We kennen allemaal de plannen van Tristate City. Wat er eigenlijk op neerkomt dat Nederland samen met Noordrijn-Westfalen en Vlaanderen een grote wereldstad gaat vormen,” zei Van Meijeren, die erop wees dat dit plan in 2016 is gepresenteerd vanuit het bedrijfsleven en omarmd door de Nederlandse regering.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Niet transparant en eerlijk

Het is de bedoeling dat Tristate City ruimte biedt aan 30 miljoen mensen. Voor de landbouw zoals we die op dit moment in Nederland kennen, is geen ruimte meer, merkte Van Meijeren op.

Het grootste pijnpunt is voor hem in deze hele discussie dat dit niet transparant en eerlijk verteld wordt. “We moeten verslagen zien uit achterkamertjes en op social media, waar je ziet dat Rutte in Davos bij het World Economic Forum die agenda omarmt en zegt dat ‘wij gaan meewerken aan deze wereldwijde voedseltransitie’.”

Dat stoort mij het meest

Ze ondersteunen de Sustainable Development Goals die ook door Tristate City omarmd worden. Maar om die agenda te realiseren, verschuilen ze zich achter leugens en doen ze alsof het heel slecht gesteld is met de natuur in Nederland. Dat de boeren moeten verdwijnen in het belang ‘van de natuur’. En dat stoort mij het meest, aldus Van Meijeren.

https://www.ninefornews.nl/onze-agrarische-sector-wordt-steeds-verder-de-kop-ingedrukt-deze-belangen-gaan-er-achter-schuil/ 

Het mysterie van Israël: ‘deze film onthult iets zo verbijsterend dat velen het moeilijk te geloven zullen vinden’

Deze film onthult iets zo snode, zo kwaadaardig, zo verbijsterend dat velen het moeilijk te geloven zullen vinden, schrijft website Stop World Control over ‘Het mysterie van Israël – Opgelost!’ “Toch is het waar.”

De schokkende geheimen die deze ongelooflijke documentaire onthult, zullen een fel licht schijnen op degenen die zich altijd achter zowel de staat Israël als Hamas hebben verscholen. Deze film kan een fatale klap toebrengen aan de satanische elites, die een wereldregering willen vestigen vanuit Jeruzalem, om de hele mensheid tot slaaf te maken, aldus Stop World Control.

Veel meer

De site onthult veel meer dan alleen deze video. Bijvoorbeeld hoe één enkel bedrijf praktisch de hele wereld bezit, wie de duistere entiteiten zijn die de meeste regeringen controleren, hoe onze verkiezingen worden vervalst om marionetten van criminelen aan te stellen, hoe ons weer wordt gemanipuleerd om ‘klimaatverandering’ te creëren en zelfs hoe pandemieën worden georkestreerd om tirannie op te leggen aan de mensheid.


https://www.ninefornews.nl/het-mysterie-van-israel-deze-film-onthult-iets-zo-verbijsterend-dat-velen-het-moeilijk-te-geloven-zullen-vinden/ 

EU-parlementslid Christine Anderson wil WHO-werelddictatuur bestrijden


Jullie hebben voor dit gevecht gekozen, jullie wilden dit gevecht. Nou raad eens, dan krijgen jullie een gevecht. Wij zullen de strijd aangaan. De dappere burgers, mijn collega’s en ik, zullen nooit ophouden jullie te bevechten. Die woorden sprak Europarlementariër Christine Anderson onlangs in het Europees Parlement.

“Omdat we met miljoenen zijn, miljoenen over de hele wereld. Dat kunnen jullie van me aannemen, van ons aannemen. Wees er zeker van dat miljoenen en miljoenen mensen over de hele wereld jullie ten val zullen brengen. En we stoppen niet voordat we dat gedaan hebben,” waarschuwde ze de elite.

Zelf noemt ze het Europarlement altijd ‘het grootste gekkenhuis ter wereld’, zei ze in een interview met Kla.tv. Ze vindt dat het Parlement moet worden opgedoekt. “Het is onherkenbaar geperveteerd. Ondertussen is het eigenlijk gewoon een schijndemocratie, een illusie van democratie om de burgers allerlei onzin op te leggen,” zei Anderson.

Totaal onaanvaardbaar

Ze sprak in het Europarlement om een Europees burgerinitiatief te lanceren dat moet voorkomen dat de WHO zich de regeringsbevoegdheid van de lidstaten toe-eigent in het geval van een nieuwe ‘pandemie’.

“Dit is absoluut onacceptabel. Het is totaal onaanvaardbaar dat bijvoorbeeld een Bill Gates bepaalt wanneer burgers hun huis uit mogen, wanneer ze een masker moeten dragen, in welke bus ze mogen rijden, of ze nog een baan hebben of eventueel een ‘mRNA-track & trace’ in hun arm moeten accepteren.”

Wereldregering

Ze benadrukte dat het belangrijk is om te beseffen dat het nooit om de volksgezondheid ging. “We zien welke agenda hier wordt doorgedrukt. Het gaat over de afschaffing van vrijheid, democratie en de rechtsstaat. Het gaat om het installeren van een wereldregering, van welke aard dan ook.”

Ze spreekt liever niet van een wereldregering, maar een orgaan dat in principe alle bevoegdheden heeft en waarbij de burger niets te zeggen heeft. Dat moeten we volgens haar koste wat kost voorkomen.

Bron: https://www.ninefornews.nl/eu-parlementslid-christine-anderson-wil-who-werelddictatuur-bestrijden/ 

Kibboets-overlevende schokt wereld: ‘Israëlische veiligheidstroepen schoten op eigen burgers’


Een Israëlische vrouw die de aanval van Hamas op nederzettingen bij de grens met Gaza overleefde, zegt dat Israëlische burgers zijn gedood door hun eigen veiligheidstroepen.

Toen Israëlische troepen in de kibboets Be’eri in een vuurgevecht verwikkeld raakten met strijders van Hamas, vuurden ze op zowel de terroristen als hun Israëlische gevangenen.

“Ze doodden iedereen, ook de gijzelaars,” zei ze op de Israëlische radio.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Menselijk behandeld

De vrouw, de 44-jarige Yasmin Porat, zei dat ze daarvoor samen met andere burgers meerdere uren werd vastgehouden door Palestijnen en ‘menselijk’ werd behandeld. Ze was gevlucht van het Nova-festival even verderop.

Haar interview met het radioprogramma Haboker Hazeh (Deze Ochtend) op zender Kan circuleert momenteel op social media.

Opmerkelijk genoeg is het interview niet terug te vinden op de website van de zender. Het is mogelijk gecensureerd.

Tijdens het vuurgevecht werd haar partner, Tal Katz, gedood. Zelf werd ze geraakt in haar dij.

Nooit beschoten of bedreigd

“Ze hebben ons niet mishandeld. Ze behandelden ons zeer menselijk,” zei Porat tot verbazing van presentator Aryeh Golan.

We kregen te drinken en werden gekalmeerd, zei Porat. “Het was heel beangstigend, maar niemand heeft ons gewelddadig behandeld.” Een Palestijnse strijder zei tegen haar in het Hebreeuws dat ze niet zou sterven.

“Ik was kalm omdat ik wist dat me niets zou overkomen,” zei ze.

Porat zei verder dat alle Palestijnse strijders geladen wapens hadden, maar gevangenen nooit hebben beschoten of bedreigd.

Aan lot overgelaten

Vanuit het niets werden zowel de strijders als de gijzelaars beschoten door de Israëlische eenheid Yamam, aldus de vrouw.

Ze zag na het vuurgevecht, dat volgens haar een half uur duurde, ‘vijf of zes’ gijzelaars dood op de grond liggen. Op de vraag van Golan of ze waren beschoten door Israëlische troepen, antwoordde de vrouw: “Ongetwijfeld. Ze doodden iedereen, ook de gijzelaars.”

Porat was één van de weinigen die het vuurgevecht overleefde. Ze verloor tientallen vrienden die ook op het festival waren.

“Ik ben boos op de overheid. Ik ben boos op het leger. De kibboets werd 10 uur lang aan zijn lot overgelaten.”

https://www.ninefornews.nl/kibboets-overlevende-schokt-wereld-israelische-veiligheidstroepen-schoten-op-eigen-burgers/ 

Dr. McCullough: mRNA-vaccins injecteren “vreemde genetische code” in mensen

oktober 16, 2023

   Dr. Peter McCullough

De gerenommeerde cardioloog Dr. Peter McCullough waarschuwt opnieuw tegen experimentele mRNA-vaccins. Deze zouden “vreemde genetische code” bij mensen injecteren die het lichaam lange tijd niet zou kunnen afbreken of uitscheiden. Dit is gevaarlijk, bericht Report24.

Dr. McCullough benadrukte in een interview op 5 oktober dat er al tientallen jaren onderzoek wordt gedaan naar mRNA. Hij zei dat hij niet begreep waarom de Nobelprijs voor 2023 werd toegekend aan twee wetenschappers voor het creëren van langlevend boodschapper-RNA in het menselijk lichaam. Hij bekritiseerde het concept en legde uit dat het uitgebreid getest was in verschillende toepassingen en een mislukking was gebleken.

De cardioloog benadrukte dat het idee om de genetische code voor een dodelijk eiwit (het spike-eiwit van SARS-CoV-2) te installeren zonder een uitschakelaar vanaf het begin fout was. Dr. McCullough stelde dat het dwingen van het menselijk lichaam om vreemde genetische code te accepteren en vreemde eiwitten te produceren, zoals het geval is bij mRNA-vaccins, een gevaarlijk en onsuccesvol concept is. Hij bekritiseerde het gebrek aan transparantie van de Amerikaanse overheid en suggereerde dat ze hun onderzoeksinspanningen op dit gebied sinds 2012 openlijk hadden moeten erkennen.

Tijdens de getuigenis in het Europees Parlement verklaarde Dr. McCullough dat geen enkel onderzoek de afbraak van boodschapper-RNA na injectie in het menselijk lichaam heeft aangetoond en hij benadrukte dat synthetische vaccins niet op natuurlijke wijze kunnen worden afgebroken. Hij wees erop dat de dodelijke eiwitten van Covid 19-vaccins minstens zes maanden of langer in het lichaam aanwezig blijven. Bovendien leidt de aanbevolen seizoensgebonden injectie of boostervaccinatie tot een constante circulatie van mogelijk schadelijke eiwitten in het lichaam. Dit wordt onder andere ook bevestigd door een onderzoek.

 

Men moet bijvoorbeeld niet vergeten dat in een onderzoeksartikel mRNA-vaccinaties als gentherapieën worden geclassificeerd. Ook is er in mRNA-vaccins gen-veranderend en kankerverwekkend DNA aangetroffen. Toch blijven regeringen over de hele wereld volharden in het gebruik van deze controversiële en gevaarlijke technologie. Dit gaat zelfs zo ver dat Bill Gates aandringt op de massaproductie van dergelijke vaccins in Afrika.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/dr-mccullough-mrna-vaccins-injecteren-vreemde-genetische-code-in-mensen/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...