dinsdag 20 augustus 2024

WEF dringt aan op verbod op zelfgekweekt voedsel om ‘klimaatverandering te bestrijden’ (gekken zijn het red.)

03/03/2024

Het World Economic Forum (WEF) roept regeringen op om het grote publiek te verbieden thuis hun eigen voedsel te verbouwen, met het argument dat zij ‘klimaatverandering’ veroorzaken, meldt Slay News.

Volgens zogenaamde ‘experts’ achter een recente WEF-studie hebben onderzoekers blijkbaar ontdekt dat de ‘koolstofvoetafdruk’ van zelfgekweekt voedsel ‘de planeet vernietigt’.

Als gevolg hiervan eisen het WEF en andere globalistische klimaatfanaten nu dat regeringen ingrijpen en individuen verbieden hun eigen voedsel te verbouwen om ‘de planeet te redden’ van ‘de opwarming van de aarde’.

Uit het onderzoek blijkt dat het gebruik van producten van tuin tot bord een veel grotere ecologische voetafdruk veroorzaakt dan conventionele landbouwpraktijken, zoals boerderijen op het platteland.

Dit onderzoek, uitgevoerd door door het WEF gefinancierde wetenschappers van de Universiteit van Michigan, werd gepubliceerd in het tijdschrift Nature Cities.

In het onderzoek werd gekeken naar verschillende soorten stadsboerderijen om te zien hoeveel kooldioxide (CO2) er werd geproduceerd bij het verbouwen van voedsel.

Volgens het onderzoek creëert een portie voedsel gemaakt van traditionele boerderijen gemiddeld 0,07 kilogram (kg) CO2.

De door het WEF gefinancierde onderzoekers beweren echter dat de impact op het milieu bijna vijf keer zo hoog is: 0,34 kg per portie voor individuele stadstuinen.

De eerste auteur van het artikel, Jake Hawes, zei:

“De belangrijkste bijdrage aan de CO2-uitstoot op de stedelijke landbouwlocaties die we hebben bestudeerd, was de infrastructuur die werd gebruikt om het voedsel te verbouwen, van verhoogde bedden tot tuinhuisjes en paden. Bij deze constructies was veel koolstof geïnvesteerd in de constructie ervan.”

Voor het onderzoek werden 73 stedelijke landbouwlocaties over de hele wereld geselecteerd. Tot die boerderijen behoorden enkele in Europa, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.

Hawes en zijn teamgenoten groepeerden stedelijke landbouwlocaties in drie categorieën: individuele tuinen of familietuinen, inclusief volkstuinen; collectieve tuinen, zoals gemeenschapstuinen; en grotere, commercieel georiënteerde stadsboerderijen.

De onderzoekers ontdekten ook andere factoren waarvan zij beweerden dat ze ‘gevaarlijk’ zijn als het gaat om het beïnvloeden van de vermeende ‘klimaatcrisis’.

Slecht beheerde compost en andere synthetische grondstoffen dragen bij aan de “opwarming van de aarde”, waarschuwden ze.

Ze adviseerden verder dat fruit 8,6 keer ‘milieuvriendelijker’ was als het op conventionele wijze werd geteeld dan in een stad.

Groenten waren ondertussen 5,8 keer beter voor het milieu als ze aan de professionals werden overgelaten, beweren ze.

Bovendien wordt tweederde van de ‘koolstofvoetafdruk’ van volkstuintjes gecreëerd door de tuin zelf, zo blijkt uit hun gegevens.

Niettemin dringen zij erop aan dat mensen beperkt moeten worden als het gaat om het houden van planten in hun huis en het verbouwen van voedsel in hun tuinen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

https://dissident.one/wef-dringt-aan-op-verbod-op-zelfgekweekt-voedsel-om-klimaatverandering-te-bestrijden


En de gekte gaat nog verder :

Volkstuinders als zware criminelen: 25.000 euro boete voor telen oude groente- en fruitrassen


Er bestaan nog zaden van eeuwenoude fruit- en groentevariëteiten. Ze zijn winterhard en kunnen prachtig worden vermeerderd – maar dat mag niet. Er is een wet op de handel in zaden in dit land die de handel, uitwisseling en overdracht van oude zaden verbiedt. Mensen moeten liever genetisch gemodificeerde zaden van criminele grote bedrijven gebruiken. … Meer lezen overVolkstuinders als zware criminelen: 25.000 euro boete voor telen oude groente- en fruitrassen


Shockstudie: Kinderen hebben een jaar na de Pfizer-geninjectie nog steeds een veranderd immuunsysteem

20/08/2024

Duitse wetenschappers vonden sterke immunologische veranderingen bij kinderen die twee doses van Pfizers experimentele mRNA-injectie kregen. Vooral de verhoogde IgG4-waarden zijn zorgwekkend. Omdat deze in verband worden gebracht met een verhoogd risico op kanker, meldt Report24.

Een onlangs gepubliceerde studie van Duitse wetenschappers onderzocht de effecten van mRNA Covid-19-vaccins op het immuunsysteem van kinderen van 5 tot 11 jaar. De onderzoeksresultaten, getiteld ‘ Delayed Induction of Noninflammatory SARS-CoV-2 Spike-Specific IgG4 Antibodies Detected 1 Year After BNT162b2 Vaccination in Children ’, gepubliceerd in ‘The Pediatric Infectious Disease Journal’, laten zelfs veranderingen in de immuunrespons van kinderen zien één jaar na vaccinatie.

Onderzoekers onderzochten bloedmonsters van kinderen een jaar na toediening van de tweede dosis van het experimentele Pfizer-BioNTech mRNA-vaccin. De wetenschappers vonden verhoogde niveaus van IgG4-antilichamen (immunoglobuline-antilichamen) in het bloed van de gevaccineerde kinderen. Deze verandering suggereert een wijziging in het type immuunrespons dat het immuunsysteem heeft ontwikkeld op het spike-eiwit van het SARS-CoV-2-virus. De onderzoekers benadrukken dat verder onderzoek nodig is om de langetermijneffecten en de klinische betekenis van deze observaties volledig te begrijpen.

Volgens een rapport zou deze immunologische verandering echter ook verstrekkende gevolgen voor de gezondheid kunnen hebben. Omdat dergelijke verhoogde IgG4-niveaus ook in verband worden gebracht met ontstekingsziekten. Het lijkt er daarom op dat de kinderen die met mRNA-gentherapie zijn behandeld, op de lange termijn waarschijnlijk te kampen zullen krijgen met hogere ontstekingsniveaus als auto-immuunreactie op de spike-eiwitten. Het wordt zelfs in verband gebracht

met een verhoogd risico op kanker.

Het probleem hier – zoals Report24 al meldde, onder verwijzing naar een eerdere shockstudie – is het feit dat deze verandering in de immuunreactie duidt op een vernietiging van het natuurlijke immuunsysteem. Onderzoekers toonden toen al aan dat de herhaalde toediening van Covid-geninjecties de IgG4-waarden verhoogde van 5 naar maximaal 20 procent, wat bij herinfectie door het virus zelfs leidde tot een explosie tot 50 procent. Maar IgG4 is in de eerste plaats een type antilichaam dat reageert op allergenen en andere ontstekingsinvloeden, niet op virussen of bacteriën.

Met andere woorden, de hele zaak verschuift van een neutraliserende reactie via IgG1 en IgG2 naar een tolerantiereactie. ‘Tolerantie’ beschrijft hoe het immuunsysteem zijn overreactie op bepaalde ziekteverwekkers vermindert, zoals ziekteverwekkers die verband houden met voedsel- of seizoensallergieën. Deze verzwakking van het immuunsysteem zou mensen mogelijk vatbaarder kunnen maken voor infecties en andere gezondheidsproblemen, waaronder kanker.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/shockstudie-kinderen-hebben-een-jaar-na-de-pfizer-geninjectie-nog-steeds-een-veranderd-immuunsysteem

Oekraïne verbiedt het Christendom

20/08/2024


Het regime van Zelenski heeft zojuist de wet aangenomen die de Oekraïens-Orthodoxe Kerk verbiedt.


Tass:

De aanneming door Kiev van de wet die de facto de Oekraïens-Orthodoxe Kerk van het Patriarchaat van Moskou verbiedt, heeft als doel het ware orthodoxe christendom in Oekraïne uit te roeien en te vervangen door een valse, quasi-orthodoxe kerk, aldus Maria Zakharova, woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken.

“Dit is een uitroeiing. Het doel hier is om het canonieke, ware orthodoxe christendom uit te roeien en het te vervangen door een parodie, valse kerk, die alleen in deze hoedanigheid begrepen kon worden, om een ​​quasi-orthodoxe kerk te vestigen,” zei de diplomaat in zijn commentaar voor het Zvezda TV-kanaal, gepubliceerd op haar Telegram- kanaal.

“Dit is hoe het genoemd zou moeten worden, het is geen schismatische, geen afgescheiden kerk, het is een valse quasi-kerk, die schijnbaar vergelijkbare rituelen gebruikt, die kloosters en relikwieën in beslag neemt en doet alsof ze die volgens orthodoxe gebruiken gebruikt, terwijl ze er in werkelijkheid de spot mee drijven. Dit is waarom we moeten spreken over de uitroeiing van het orthodoxe christendom in Oekraïne,” voegde ze toe.

“Eer aan de inwoners van Oekraïne, van alle nationaliteiten, die het ware orthodoxe christendom in Oekraïne in stand houden, tegen een prijs – waaronder hun eigen leven – terwijl ze zich ten volle realiseren hoe hoog de inzet is”, zei ze.

Eerder berichtten de media dat de Verchovna Rada van Oekraïne een wet heeft aangenomen die het mogelijk maakt om de Oekraïens-Orthodoxe Kerk te verbieden. De wet zou 30 dagen na publicatie in werking moeten treden.

Het wetsvoorstel over het verbod voor de Oekraïens-orthodoxe kerk is opgesteld op direct bevel van de Oekraïense president Vladimir Zelensky en is in oktober 2023 in eerste lezing aangenomen door de Verchovna Rada. Het wetsvoorstel werd echter bijna een jaar lang niet voor tweede lezing gepresenteerd vanwege zorgen dat het niet genoeg stemmen in het parlement zou krijgen en ontevredenheid in het Westen zou veroorzaken.

We hebben dit eerder gezien. In Rusland na de judeo-bolsjewistische revolutie werd het Christendom ook verboden.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.


Schrik niet: dit zit er in veganistische room

Chefkok Sebastian Lege onthult voor ZDFbesseresser de geheimen van de voedingsindustrie.

Veganisme is hip en populair, maar is het ook gezond? Wat zit er bijvoorbeeld in vegan room? Veganistische room bestaat voor 90 procent uit water en voor de rest uit bindmiddel zoals mono- en diglyceriden, en additieven, waaronder carrageen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Mogelijk tumorrisico

Mono- en diglyceriden worden verkregen uit glycerol, volgens het internationale agentschap voor kankeronderzoek IARC ‘waarschijnlijk kankerverwekkend voor mensen’.

En volgens de Duitse Consumentenbond moet je voorzichtig zijn met carrageen vanwege een mogelijk tumorrisico. Er loopt nog een onderzoek naar dit verdikkingsmiddel.

Net zo duur

Als je veganistische room koopt, koop je ook het gevoel iets goeds te doen, zei marktexpert Arnd Zschiesche. Rond vegan room hangt een marketingwolk: dat je een beter mens bent als je veganistische room koopt, aldus de professor.

Het kost bijna niets om deze veganistische (melk-)producten te maken, maar toch zijn ze ongeveer net zo duur als echte melkproducten. Veel winst voor de producenten dus.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Ivermectine kan kanker en andere veel voorkomende chronische aandoeningen van veroudering verslaan

Als u denkt dat Big Pharma goede redenen had om ivermectine te censureren tijdens COVID-19, hoe zit het dan nu als we weten dat het waarschijnlijk effectief is tegen alle chronische ziekten die verband houden met veroudering?

15 JUNI 2023

470   176

 

Deze Substack schreef onlangs over de krachtige eigenschappen tegen kanker van Fenbendazole:

PetDazole: Pharmaceutical Grade Pure Fenbendazole

2E SLIMSTE MAN TER WERELD

7 JUNI 2023


Net zoals ze achter een van de allerbeste genezingen voor PSYOP-19 in Ivermectin aan gingen ... ... wil het Medical Industrial Complex niet dat de waarheid naar voren komt over een krachtige kankerbehandeling in Fenbendazole. Dankzij de inzet van de DEATHVAX ™ zien we nu parabolische toenames in “turbokankers. ” Degenen die verantwoordelijk zijn voor deze langzame biowapeninjecties ...

 

Lees het volledige verhaal

 

Ik zei terloops ook dat een van de redenen waarom Ivermectin zo venijnig werd belasterd en onderdrukt, was dat als de samenleving het zou nemen om PSYOP-19 te genezen, een van de bijwerkingen “plotseling zou zijn ” de kankercijfers zou dalen, en dus BigPharma et al. ging er alles aan om dit Nobelprijswondermiddel te vernietigen.

Wat zou er gebeuren als men een combinatietherapie zou doen voor zowel de preventie als de behandeling van kanker met BEIDE Ivermectine en Fenbendazol? De synergetische koppeling zou veel effectiever zijn dan alleen het gebruik van een van deze wonderbaarlijke medicijnen.

Jarenlang stond de remedie tegen kanker al die tijd voor iedereen in het zicht, maar de samenleving was sociaal ontworpen om gedachteloos “Vertrouw op de wetenschap ” zodat ze ongelooflijk duur zouden worden (lees: exorbitante winstmarges) medische behandelingen die giftig en dodelijk zijn, in plaats van er twee goedkoop te nemen (lees: minuscule winstmarges) geneesmiddelen die geen nadelige bijwerkingen hebben.

Het blijkt ook dat Ivermectin een krachtig anti-aging medicijn is!

Dit is precies waarom de oorlog tegen Ivermectin (en binnenkort Fenbendazole) nog maar net is begonnen ...


door Dr. Marion Laderoute

Dr. Paul Marik citeerde onlangs een prospectieve klinische proef waarbij de deelnemers 4000 internationale eenheden vitamine D, omega 3 ’ s kregen en te horen kregen dat ze moesten oefenen en het risico op kanker met 50% daalde.


In een andere post, Dr. Marik zegt dat het hoogst onwaarschijnlijk is dat kanker genetisch bepaald is.

Ik wilde over beide praten in deze post.

In juli 1994 publiceerde ik een nieuwe theorie over kanker in Moleculaire Carcinogenese, die impliceerde dat, hoewel tumoren genetisch bepaald waren, de kwaadaardige aard van tumoren (dwz wat we kanker noemen) niet [1] was.

Dit idee dat maligniteit een fenotype was en geen genotype ketters op dat moment en dus werd het artikel genegeerd (alleen de redacteuren van Molecular Carcinogenesis en ik waren opgewonden). Het was een opwindend idee omdat het betekende dat men het kwaadaardige potentieel van tumoren farmacologisch kan beheersen. Geen slash and burn meer nodig, wat ik altijd als barbaars heb beschouwd.

Vervolgens werd echter algemeen aanvaard dat het kwaadaardige fenotype van kankers genaamd ‘epitheel mesenchymale overgang ’ (EMT) echt was [2]. Dus ik werd betuigd, hoewel het niemand lijkt op te merken behalve ikzelf.

De reden dat ik kanker als fenotype had voorgesteld, was dat ik net de karakterisering van de 67 kD alpha-foetoproteïne (AFP) -receptor voor mijn Ph.D. proefschrift [3]. De AFP-receptor (AFPr) werd uitgedrukt op macrofaags en zeer overexpressie op de gewone kankers de adenocarcinomen (borst, prostaat, long, dikke darm, enz.) Wat een dubbele rol impliceert bij immunosuppressie van de gastheer en bij maligne tumorpotentieel. In feite schreef ik de theorie om uit te leggen hoe immunosuppressie van de gastheer zich verhoudt tot maligne tumorpotentieel.


 

Figuur 1. Van Giannelli G et al, Cancer Research 2014 [4]. AFP wordt erkend als een maligniteitsprogressiefactor bij een veel voorkomende kanker in de wereld, hepatocellulair carcinoom (HCC) dat vaak wordt geassocieerd met een virale oorsprong.

Het kwaadaardige potentieel van tumoren die bekend staan als kanker was dus vatbaar voor farmacologische interventie.

AFP bestaat in actieve en inactieve staten. Dingen die binden aan en inactiveren van AFP (zink, DHEA, flavonoïden enz.) Zijn entiteiten die aangeboren immuniteit (van macrofagen) kunnen helpen bevorderen en die ook het kwaadaardige potentieel van tumoren verminderen.

Destijds noemde ik dit kwaadaardige fenotype van kankers “anti-cellulaire veroudering” [1]. Dit kwam omdat de tumor ongevoelig was voor nieuwe signalering en dus veranderingen niet zichtbaar waren, omdat AFP-binding aan de AFPr op tumoren inkomende signalen blokkeerde. Het leek er dus op dat de tumor niet ouder werd.

Terwijl het kwaadaardige fenotype nu wordt erkend als ‘epitheel-mesenchymale overgang ’ (EMT), gelukkig Dr. Robert Weinberg heeft het ook gedefinieerd veroudering blokkeren [5] of is ook een fenotype met anticellulaire veroudering (whew!).

Vervolgens schreef ik in 2015 het nieuwe immunosence-paradigma van macrofagen gepubliceerd in Discovery Medicine, dat probeert de oorzaak van chronische ziekten die verband houden met veroudering te verklaren, waaronder ziekten zoals kanker en hart- en vaatziekten [6]. Vervolgens heb ik dit paradigma specifiek gevalideerd voor het uitleggen van de initiatie en progressie van hart- en vaatziekten [7] (het is geen cholesterol maar verhoogde stress verhoogt het cholesterol).


 

Figuur 2. Het nieuwe immunosence-paradigma van macrofagen

gedefinieerd als de mislukte (lytische) afgifte van beschermer HERV-K102 uit schuimige macrofagen. Wanneer de DHEA / cortisol-verhouding laag is, is er een hoger risico op immunosence wanneer de gastheer een virus tegenkomt vanwege onvoldoende DHEA-niveaus om AFP te binden en inactiveren. We meldden in 1994 dat AFP apoptose van macrofagen blokkeert [8].

P53 onderdrukt samen met TGF-bèta AFP-expressie en p53 is een tumorsuppressor die gewoonlijk wordt verwijderd of op zijn minst disfunctioneel is bij tumoren / kankers.

ZBTB20 is een zinkvinger die wordt gecrediteerd met postnatale neerwaartse regulatie van AFP. Als functionele p53 echter afwezig is, wordt AFP geüpgraded [9].

Wist je dat ZBTB20 nodig is voor de inductie van NFKB1 [10], zoals wanneer SARS-CoV-2 schuimige macrofagen infecteert in vivo door ADE [11] die bijdraagt aan de cytokinestorm? AFP wordt aanzienlijk geüpruleerd door SARS-CoV-2-infectie op eiwit- en mRNA-niveau in cellijnen [12].


Terugverwijzen naar Figuur 2, AFP-antagonisten keren terug en voorkomen immunosence. Immunosence veroorzaakt door de leeftijd geassocieerde chronische ziekten [6,7]. Dit betekent AFP-antagonisten zoals zink, flavonoïden, DHEA / 7ketoDHEA, vitamine D boven 60 ng / ml, en nu ook ivermectin [13] zijn waarschijnlijk AFP-antagonisten die worden voorspeld om de risico's van leeftijdsgebonden chronische ziekten, waaronder kanker en hart- en vaatziekten, enz. te verminderen.

Er zijn nu, naast vele rapporten over hoe ivermectine zich gedraagt als een krachtig antiviraal middel, opkomend bewijs voor de omkering van het kwaadaardige fenotype, met name door apoptose te induceren [14] en metastase te blokkeren [15].

Dus als je denkt dat de oorlog tegen ivermectine voorbij is, wordt het zelfs gewoon BEGONNEN.

REFERENTIES

1.     Laderoute MP. Een nieuw perspectief op de aard van het kankerprobleem: anticellulaire veroudering. Mol Carcinog. 1994 juli; 10 (3): 125-33. doi: 10.1002 / mc.2940100303. 

2.     Zhang Y, Weinberg RA. Epitheliale naar mesenchymale overgang bij kanker: complexiteit en kansen. Front Med. 2018 aug; 12 (4): 361-373. doi: 10.1007 / s11684-018-0656-6. 

3.     Laderoute MP. De karakterisering van een nieuw, wijdverspreid, PNA-reactief tumor geassocieerd antigeen: het alfa-foetoproteïne-receptor / bindend eiwit. Ph.D. Scriptie. De universiteit van Alberta. Canada 1991, pp 256. https://era.library.ualberta.ca/items/6f548eb6-49a2-456c-b472-41f68976077f.

4.     Giannelli G, Villa E, Lahn M. Groeifactor-β transformeren als therapeutisch doelwit bij hepatocellulair carcinoom. Cancer Res. 1 april 2014; 74 (7): 1890-4. doi: 10.1158 / 0008-5472.CAN-14-0243.

5.     Weinberg RA. Gedraaide epitheel-mesenchymale overgang blokkeert veroudering. Nat Cell Biol. 2008 sep; 10 (9): 1021-3. doi: 10.1038 / ncb0908-1021.

6.     Laderoute MP. Een nieuw paradigma over de productie van HERV-K102-deeltjes en de geblokkeerde afgifte om door cortisol gemedieerde immunosence en leeftijdsgebonden risico op chronische ziekten te verklaren. Discov Med. 2015 dec; 20 (112): 379-91. 

7.     Laderoute M. Het paradigma van immunosence bij atherosclerose-cardiovasculaire aandoeningen (ASCVD). Discov Med. 2020 jan-feb; 29 (156): 41-51. 

8.     Laderoute MP, Pilarski LM. De remming van apoptose door alfa-fetoproteïne (AFP) en de rol van AFP-receptoren bij anticellulaire veroudering. Anticancer Res. 1994 nov-dec; 14 (6B): 2429-38.

9.     Aan JC, Chiu AP, Tschida BR, Lo LH, Chiu CH, Li XX, Kuka TP, Linden MA, Amin K, Chan WC, Bell JB, Moriarity BS, Largaespada DA, Keng VW. ZBTB20 reguleert de WNT / CTNNB1-signaleringsroute door PPARG te onderdrukken tijdens hepatocellulaire carcinoomtumorigenese. JHEP Rep. 2020 19 december; 3 (2): 100223. doi: 10.1016 / j.jhepr.2020.100223.

10.                       Liu X, Zhang P, Bao Y, Han Y, Wang Y, Zhang Q, Zhan Z, Meng J, Li Y, Li N, Zhang WJ, Cao X. Zink-vingereiwit ZBTB20 bevordert tolachtige receptor-getriggerde aangeboren immuunreacties door IκBα gen transcriptie te onderdrukken. Proc Natl Acad Sci U S A. 2013 2 juli; 110 (27): 11097-102. doi: 10.1073 / pnas.1301257110.

11.                       Ren X, Wen W, Fan X, et al. COVID-19-immuunkenmerken onthuld door een grootschalige eencellige transcriptoomatlas. Cel. 1 april 2021; 184 (7): 1895-1913.e19. doi: 10.1016 / j.cell.2021.01.053.

12.                       Appelberg S, Gupta S, Svensson Akusjärvi S, et al. Dysregulatie in Akt / mTOR / HIF-1-signalering geïdentificeerd door proteo-transcriptomics van SARS-CoV-2 geïnfecteerde cellen. Emerg Microbes Infect. 2020 dec; 9 (1): 1748-1760. doi: 10.1080 / 22221751.2020.1799723. 

13.                       Laderoute M. Ivermectine kan immunosenescentie voorkomen en terugdraaien door alfa-foetoproteïne tegen te gaan en PI3K / Akt / mTOR-hyperactiviteit te downmoduleren. Open hart. 29 april 2021. https://openheart.bmj.com/content/8/1/e001655.responses#ivermectin-may-prevent-and-reverse-immunosenescence-by-antagonizing-alpha-fetoprotein-and-downmodulating-pi3k-akt-mtor-hyperactivity.

14.                       Tang M, Hu X, Wang Y, Yao X, Zhang W, Yu C, Cheng F, Li J, Fang Q. Ivermectin, een potentieel middel tegen kanker dat is afgeleid van een antiparasitair medicijn. Pharmacol Res. 2021 jan; 163: 105207. doi: 10.1016 / j.phrs.2020.105207.

15.                       Jiang L, Sun YJ, Song XH, Sun YY, Yang WY, Li J, Wu YJ. Ivermectine remt tumormetastase door de Wnt / β-catenine / integrin β1 / FAK-signaleringsroute te reguleren. Ben J Cancer Res. 15 oktober 2022; 12 (10): 4502-4519.


Ze willen je dood.

Voldoe NIET.

 



 

Winkel 2SG merch

Gebruik code 2SGPET voor 10% korting op PetMectin

Gebruik code 2SGPET voor 10% korting op PetDazole

Gebruik code 2SGPET voor 10% korting op CBD-X

Gebruik code 2SGPET voor 10% korting op FishCycline


Bron: https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/ivermectin-may-defeat-cancer-and

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...