donderdag 6 juni 2024

Waarom weet bijna niemand het antwoord op deze vraag?

 woensdag, 05 juni 2024 12:06

advertenties zwarteman blankevrouwJe ziet steeds meer dat mensen op een aantal gebieden wel de vinger op de zere plek weten te leggen, maar daar blijft het dan ook bij.

Ze vragen zich dan af hoe die dingen mogelijk zijn, terwijl het voor ons onbegrijpelijk is dat ze het antwoord niet zien.

Lezers van deze website hebben over het algemeen wel een aardig idee hoe het systeem in elkaar zit.

Wie er in de achtergrond aan de touwtjes trekken en wat het uiteindelijke doel is van dat alles.

Mensen die in mainstreamland wonen en daar hun informatie halen, hebben vaak geen flauw benul waarom iets gebeurt.

Wel worden bepaalde dingen opgemerkt, maar ze hebben geen antwoord op de vraag waarom dit gebeurt.

Als je hen dan toch die vraag zou stellen, dan zal er ongetwijfeld een antwoord komen zoals: Het zijn de linksen.

Zoals in het volgende geval: 
De man van het bericht, de journalist Joost Niemöller constateert iets, maar draagt verder niets aan wat mensen verder helpt.

Als hij wel echt een antwoord op die vraag zou willen geven, dan heeft hij een enorm probleem.

Dit, omdat de man een grote fan is van Israël en van mening is dat dit land geen genocide pleegt met betrekking tot de Palestijnen, maar dat Hamas degene is die genocide pleegt.

Als je dan verder begrijpt dat de staat Israël een creatie is van de beruchte sekte in de achtergrond en dat je bij diezelfde sekte ook het antwoord moet zoeken op hetgeen Niemöller constateert, dan wordt duidelijk dat deze man nooit het echte antwoord zal willen weten.

Het antwoord dat luidt dat de aanval op de blanke man onderdeel vormt van de doctrine van de Creatieve Verwoesting.

Een plan dat behelst dat onze maatschappij zoals wij die kennen op alle fronten zal worden vernietigd om zo de door de sekte gewenste New World Order maatschappij te kunnen creëren.

Er staat geen ras meer onder vuur dan het blanke Europese ras. Alles wat slecht en verrot is in deze wereld is tegenwoordig terug te leiden naar een blanke. Zo zie je personeelsadvertenties verschijnen waar ze liever wat dan ook hebben, als het maar geen blanke man is.

Men heeft liever iemand met een beperking, een transgender, een donkergekleurde lesbische bodybuilder of wat dan ook, zolang het maar geen blanke man is.

Alle bovengenoemde factoren en nog een aantal meer, spelen op dit moment allemaal tegelijk. Alles gaat in sneltreinvaart en net als je denkt dat je je gedachten weer een beetje op een rij hebt, gebeurt er weer iets onverwachts.

Dat dit allemaal zo gebeurd is geen toeval, want zo goed als alle grote advertentiebureau's die bepalen wat er gebeurt op het gebied van reclame zijn uiteraard in handen van de sekte. Zo ook de vier grootste.

De namen van deze bedrijven zijn: The Omnicom Group of New York, WWP uit London, Publics of Paris en Interpublic uit New York.

Omdat alle bedrijven willen deugen doen ze steeds gekkere dingen in opdracht van hun reclamebureaus. Allemaal willen ze deugen en dingen doen zoals het hoort.

Het gaat zelfs nog een stap verder, want als grote bedrijven niet meewerken, dan worden ze keihard aangepakt door de sekte.

Dat is het antwoord op hetgeen Niemöller constateert, maar of hij dat graag zal horen lijkt niet erg waarschijnlijk.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Het probleem van de boeren is ons probleem

 donderdag, 06 juni 2024 09:57

negeer alle waarschuwingenDe boeren in ons land demonstreren volop want velen worden bedreigd in hun boerenbestaan.

De rest van de bevolking kijk toe en denkt dat het hun probleem niet is, maar niets is minder waar.

Als boeren protesteren omdat ze in hun voortbestaan worden bedreigd dan trekken ze over het algemeen richting Den Haag en/of Brussel.

Daar staan ze dan en richten hun protesten tot de politici en regering.

Nooit hebben hun protesten echt succes en dat is natuurlijk niet zo vreemd.

Want de sekte heeft onder andere via het WEF van Klaus Schwab alles geïnfiltreerd en zij maken dan ook de dienst uit.

Waar het bij de sekte vooral om gaat is dat zij de beschikking krijgen over het voedsel, ons voedsel.

Daartoe gebruiken zij het klimaat, de grootste zwendel aller tijden.

Echter omdat een groot deel van de bevolking is gehersenspoeld waardoor ze de klimaat verhalen geloven krijgen psychopaten zoals de volgende alle ruimte om de bevolking allerlei onzin wijs te maken.

Zoals het volgende:

6% van de wereldwijde uitstoot wordt veroorzaakt door koeien... Je kunt proberen het probleem op te lossen zodat de koeien dat niet meer doen, of je kunt rundvlees maken zonder de koe.”
Het berust natuurlijk dan ook op louter toeval dat Bill Gates, samen met figuren als Richard Branson zwaar heeft geïnvesteerd in kweekvlees.

Bovenstaande is een manier om een deel van de voedselproductie in handen te krijgen.

Maar, het wordt pas echt interessant als de beruchte CBDC om de hoek komt kijken.

Het volgende is wat voormalig Wall Street bankier en Amerikaanse staatssecretaris Catherine Austin Fitts zegt:

“Als ze eenmaal controle hebben over je transacties kunnen ze dicteren welk voedsel je wel en niet kunt kopen.” “Controle over de voedselvoorziening is een van de hoofdredenen voor het invoeren van de CBDC“.

“Ze willen controle over de voedselvoorziening. Het idee is dat we ons ontdoen van boeren, dat we al het natuurlijk geteelde voedsel doden en dat we voedsel ontwikkelen in fabrieken en laboratoria.”

“Zodra ze controle hebben over je transacties kunnen ze dicteren welk voedsel je wel en niet kunt kopen.

Dus als ze niet willen dat je pizza koopt, kun je geen pizza kopen. Als ze willen dat je pizza koopt die gemaakt is met meel op basis van insecten, dan krijg je dat.”

“Als ze erin slagen om boeren en vissers failliet te laten gaan, zullen jij en ik vlees eten dat in een laboratorium is gekweekt.

Dat is hun plan.”
Daarom is het ook geen strijd van boeren, maar van ons allemaal. Van iedereen die zijn/haar vrijheid lief heeft.

Als de boeren protesteren, dan kijkt de rest toe vanaf een afstand en gaat door met het dagelijks leven.

Wat de meesten zich niet realiseren is dat hun probleem net zo groot is en misschien nog wel groter zal worden dan dat van de boeren.

Wij, de burgers worden aangevallen en dan maakt het niet uit of je boer, politieagent, voetballer of makelaar bent.

Allemaal lopen we groot gevaar, niet alleen de boeren.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

6 Goede redenen om meer Rode Biet te eten

 06/05/2024 // Evangelyn Rodriguez // 1,5K Weergaven

Tags: alternatieve geneeskundekankerantioxidantenrode bietbietenbloeddrukbloedsuikerspiegelhersenfunctiehersengezondheid boostdiabetes genezenoefenenvoedselkurenvoedsel is medicijnvoedingswetenschapgoed etengoede gezondheidgezondheidswetenschaphart gezondheidlever gezondheidnatuurlijke genezingennatuurlijke gezondheidnatuurlijke geneeskundeNaturopathieNitratenfytonutriëntenremediessuperfoodsveggie

Rode Biet, wetenschappelijk bekend als Beta vulgaris, zijn bloeiende planten die tot de amarantfamilie behoren. Ze staan algemeen bekend om hun kleurrijke, eetbare taproots, waarvan wordt gezegd dat ze boordevol voedingsstoffen en ongelooflijke gezondheidsvoordelen hebben.

Hoewel bieten een aardse smaak en aroma hebben die sommige mensen misschien onaangenaam vinden, blijkt uit onderzoek dat er tal van redenen zijn waarom ze deel zouden moeten uitmaken van uw dagelijkse voeding. Zoals alle bonafide superfoods hebben bieten bijvoorbeeld een opmerkelijk hoge voedingswaarde.

Volgens gegevens van de VS. Ministerie van Landbouw, een portie van 3/4 kop (100 gram, g) rauwe bieten bevat slechts 43 calorieën en een schat aan essentiële voedingsstoffen, zoals:

·         Koolhydraten, 9,6 g

·         Eiwit, 1,6 g

·         Voedingsvezels, 2,8 g

·         Vitamine A, 0,3 procent van de dagelijkse behoefte van een volwassen man en 0,39 procent van die van een vrouw

·         Vitamine B9 (foliumzuur), 37 procent van de dagelijkse behoefte van een volwassene

·         Vitamine C, 7,4 procent van de dagelijkse behoefte van een volwassene

·         Magnesium, 7,83 procent van de dagelijkse behoefte van een volwassen man en 10,97 procent van die van een vrouw

·         Fosfor, 7,77 procent van de dagelijkse behoefte van een volwassene

Rode bieten ook bevatten behoorlijke hoeveelheden vitamine B1, B2 en B6, calcium, koper, ijzer, kalium en selenium. (Gerelateerd: Een van de beste multivitaminen van de natuur, bieten zitten vol met voedingsstoffen.)

Naast deze voedingsstoffen hebben bieten ook verschillende nuttige fytonutriënten in hun bezit. Bieten krijgen bijvoorbeeld hun opvallende roodpaarse kleur van betacyanins, die krachtige antioxiderende eigenschappen hebben. Betacyanines zouden cellen beschermen tegen oxidatieve stress door vrije radicalen op te ruimen.

Betanin, een natuurlijk voorkomend rood pigment en de meest voorkomende betacyanine in de natuur, vertoont aanzienlijke vrije radicalen opruimactiviteit en ook werkt als een natuurlijke stimulator van antioxiderende afweermechanismen. Onderzoek heeft uitgewezen dat betanin ook ontstekingsremmende effecten heeft.

Anthocyanins, een andere groep antioxiderende pigmenten die alleen voorkomt in rood-, paars- en blauwgekleurde groenten en fruit, is ook overvloedig aanwezig in bieten. Deze krachtige chemicaliën zouden hebben antidiabetica, kankerbestrijding, ontstekingsremmende, antimicrobiële en anti-obesitas-activiteiten. . (Gerelateerd: Rode biet zit boordevol ziektebestrijdende antioxidanten, fytonutriënten en essentiële voedingsstoffen. .)

Bieten zijn ook een goede bron van anorganisch nitraat, een verbinding die wordt omgezet in stikstofmonoxide (NEE) in het menselijk lichaam. Zowel nitraat als NO hebben een aantal gezondheidsondersteunende biologische activiteiten uitvoeren, zoals het verbeteren van de trainingsprestaties, het beschermen van het spijsverteringssysteem, het handhaven van microbiële homeostase, het verlagen van de bloeddruk en het onderdrukken van tumorgroei.

6 Door de wetenschap gesteunde gezondheidsvoordelen van bieten

Dankzij hun overvloed aan essentiële voedingsstoffen en nuttige fytonutriënten, bieden bieten tal van voordelen wanneer ze worden geconsumeerd als onderdeel van een uitgebalanceerd dieet. Hier zijn zes evidence-based voordelen van het eten van biologische bieten: (h / t to TheEpochTimes.com)

Ze helpen de bloeddruk te verlagen

Volgens een systematische review en meta-analyse gepubliceerd in Voorschotten in voeding, regelmatig bietensap drinken kan uw bloeddruk aanzienlijk verlagen. In feite koppelde de studie de regelmatige consumptie van bietensap aan een gemiddelde reductie van 3,55 millimeter kwik (mmHg) voor systolische bloeddruk en 1,32 mmHg voor diastolische bloeddruk. (Gerelateerd: Bietensap blijkt de bloeddruk te verlagen en kan een geweldige alternatieve behandeling zijn voor mensen met hart- en vaatziekten. .)

Interessant is dat de studie opmerkte dat dit gunstige effect van bieten op de cardiovasculaire functie niets te maken heeft met hun nitraatgehalte. Desalniettemin is er een recenter onderzoek gepubliceerd in Grenzen in voeding bevestigde dat de nitraat in bieten draagt wel bij aan hun veel gerapporteerde bloeddrukverlagende activiteiten.

Ze versterken het fysieke uithoudingsvermogen

Een Britse studie gepubliceerd in de Journal of Applied Physiology onderzocht de effecten van het drinken van biologisch bietensap op de atletische prestaties van mannen. Ze rekruteerden acht mannelijke deelnemers van 19 tot 38 jaar en gaven hen aanvankelijk zes dagen lang elke dag 500 milliliter (ml) biologisch bietensap. Vervolgens vroegen ze de deelnemers om een reeks tests uit te voeren waarbij op een hometrainer werd gefietst. Dit experiment werd na enige tijd herhaald, maar met een placebo van zwarte bessensap ter vergelijking. (Gerelateerd: Studie: Betalains in bieten kunnen vermoeidheid helpen verminderen en atletische prestaties verbeteren. .)

Uit de studie bleek dat het drinken van bietensap het uithoudingsvermogen van de deelnemers verbeterde en hen in staat stelde gemiddeld 11,25 minuten te fietsen. Dit is 92 seconden langer dan ze konden presteren na het drinken van zwarte bessensap. Bovendien hadden de deelnemers een lagere rustdruk wanneer ze bietensap dronken dan toen ze de placebo dronken, wat suggereert dat bietensap een uitstekende drank is om de fysieke prestaties te verbeteren.

Ze verbeteren de bloedsuikerspiegel

In een recent onderzoek gepubliceerd in de Journal of Diabetes & Metabolic Disorders, onderzochten onderzoekers de effecten van regelmatige consumptie van rode biet op metabole markers, zoals bloedglucosespiegels en bloeddruk, en cognitieve functie bij mensen met diabetes type 2. Ze vroegen de deelnemers om acht weken lang dagelijks 100 g rauwe rode biet te consumeren. Aan het begin en einde van de onderzoeksperiode zijn metingen verricht.

De onderzoekers meldden dat dagelijkse consumptie van rode bietroot verminderde de nuchtere bloedsuikerspiegel aanzienlijk van de deelnemers en hun geglycosyleerde hemoglobine, wat een verbeterde bloedsuikerspiegel suggereert. Rode biet verlaagde ook de systolische en diastolische bloeddruk van de deelnemers en verhoogde hun antioxidantcapaciteit en cognitieve prestaties. Deze resultaten suggereren dat het regelmatig eten van rode bieten op veel manieren gunstig is voor diabetici.

Ze helpen kankercellen te doden

Bieten zouden een uitstekende bron zijn van natuurlijke middelen tegen kanker. In een studie gepubliceerd in BMC complementaire geneeskunde en therapieën, onderzoekers verkregen betanine en een hydro-alcoholisch extract uit rode biet (BHE) en testten ze op twee colorectale kankercellijnen. Eerdere studies hebben aangetoond dat betanine pro-apoptotische effecten heeft, wat betekent dat het de dood in kankercellen kan veroorzaken. BHE zou hebben soortgelijke activiteiten tegen kanker.

De resultaten toonden aan dat BHE en betanin van rode biet kan de groei van colorectale kankercellen remmen op een tijd- en dosisafhankelijke manier. Verdere analyse toonde aan dat beide componenten van rode biet hun effecten uitoefenen door de expressie van pro-apoptotische genen te upreguleren en anti-apoptotische genen te downreguleren. De onderzoekers merkten op dat bietcomponenten veiliger zijn dan conventionele middelen tegen kanker omdat ze normale cellen ongedeerd laten en alleen kankercellen doden.

Ze verbeteren de hersenprestaties

Volgens een studie gepubliceerd in het tijdschrift Toegepaste wetenschappen, regelmatig verbruik van van rode biet is aangetoond dat het de bloedstroom naar de hersenen verbetert en bijgevolg cognitieve functie bij volwassenen. Dit hersenvoordeel kan worden toegeschreven aan het nitraatgehalte van bieten, dat een gezonde bloedvatfunctie en bloedcirculatie kan ondersteunen. Studies tonen aan dat een verhoogde cerebrale bloedstroom leidt tot hogere cognitieve scores voor psychomotorische snelheid, verbale vloeiendheid en werkgeheugen.

Daarnaast is er een studie gepubliceerd in de Europees Journal of Nutrition ontdekte dat het aanzienlijk kan zijn om dagelijks een kauwsupplement te nemen dat 3 g bietextract bevat bepaalde aspecten van de cognitieve functie verbeteren bij gezonde mannelijke en vrouwelijke volwassenen. De cognitieve effecten van rode biet zijn vooral duidelijk bij geheugencapaciteit en frontale kwabvaardigheden, zoals planning, zelfbeheersing, geheugenvorming, empathie en aandacht.

Ze ondersteunen een gezonde lever

In een studie gepubliceerd in Grenzen in voeding, onderzoekers vergeleken de effecten van het drinken van bietensap en het volgen van het mediterrane dieet op de levers van mensen met een niet-alcoholische leververvetting (NAFLD). De proef duurde 12 weken en omvatte 180 personen van 19 tot 73 jaar. De deelnemers werden willekeurig opgesplitst in vier groepen: controle, mediterraan dieet met bietensap, mediterraan dieet alleen en bietensap alleen.

Aan het einde van de interventie ontdekten de onderzoekers dat het niveau van cholesterol in het bloed, triglyceriden, lipoproteïne met lage dichtheid, bilirubine en markers van leveraandoeningen in alle groepen, behalve de controle, significant was verlaagd. Alle drie de groepen kenden ook een significante stijging van het lipoproteïnegehalte met hoge dichtheid (goed cholesterol). Deze bevindingen suggereren een vermindering van leversteatose (vetopbouw) als gevolg van ofwel regelmatige consumptie van bietensap of na het mediterrane dieet. De onderzoekers merkten op dat "de combinatie van bietensap met het mediterrane dieet verbeterd bleek te zijn werkzaamheid bij het aanpakken van NAFLD. ."

Bieten zijn een kleurrijk superfood dat biedt tal van voedings- en gezondheidsvoordelen. Voeg deze geweldige wortelgroente toe aan een gezond dieet om je fysieke uithoudingsvermogen te stimuleren, kanker te bestrijden en een optimale metabole, hart-, hersen- en levergezondheid te ondersteunen.

Bekijk deze video voor meer informatie over de indrukwekkende gezondheidsvoordelen van bieten.

    Link: https://www.naturalnews.com/2024-06-05-6-good-reasons-to-eat-more-beets.html

Deze video is van de Health Zone-kanaal op Brighteon.com.

Meer gerelateerde verhalen:

Hoe u een eindeloze voorraad bieten vanuit uw achtertuin kunt oogsten.

Bieten zorgen voor een behoorlijk behoorlijk overlevingsvoedsel.

Gesneden of in blokjes gesneden, ze zijn goed voor je: 10 gezondheidsvoordelen van bieten.

Bieten zijn de perfecte ontgiftende, hersenversterkende bijgerecht.

Bietensap gevonden bij “verhoogt de spierkracht aanzienlijk tijdens het sporten ”.

Bronnen zijn onder meer:

Healthline.com

MedicalNewsToday.com

ScienceDirect.com 1

Journals.PLOS.org

NCBI.NLM.NIH.gov 1

Link.Springer.com 1

TheEpochTimes.com

ScienceDirect.com 2

FrontiersIn.org 1

ScienceDaily.com

NCBI.NLM.NIH.gov 2

BMCComplementMedTherapies.BiomedCentral.com

MDPI.com

AHAJournals.org

Link.Springer.com 2

FrontiersIn.org 2

Brighteon.com

https://www.naturalnews.com/2024-06-05-6-good-reasons-to-eat-more-beets.html

Internationaal verzet nu het WEF overheden oproept om nepvlees en alternatieve eiwitten te promoten

 


De niet-gekozen globalisten van het World Economic Forum (WEF) roepen regeringen op om nepvlees en andere alternatieve eiwitten te promoten in een gecoördineerde poging om ‘verandering van consumentengedrag’ te bewerkstelligen, schrijft Tim Hinchcliffe.

In een witboek getiteld ‘Creating a Vibrant Food Innovation Ecosystem: How Israel Is Advancing Alternative Proteins Across Sectors’ beweren de auteurs dat de drang naar alternatieve eiwitten een mondiale inspanning vereist van overheden en bedrijven die samenwerken om menselijk gedrag te manipuleren.

“Overheidsleiderschap is nodig om alternatieve eiwitten te ontwikkelen en te promoten en een van de grootste mondiale uitdagingen van dit tijdperk aan te pakken”

World Economic Forum, Creating a Vibrant Food Innovation Ecosystem, 22 mei 2024

Volgens het rapport zal het bereiken van universeel toegankelijke eiwitten meerdere transitiepaden vereisen:

  1. Versnelde eiwitdiversificatie
  2. Duurzame productiesystemen bevorderen
  3. Het stimuleren van gedragsverandering bij consumenten

Wat is de reden achter de drang om het consumentengedrag te veranderen in de richting van nepvlees en andere alternatieve eiwitten?

“De wetenschap is duidelijk: het zal voor regeringen en anderen, inclusief boeren, de particuliere sector en consumenten, onmogelijk zijn om aan hun verplichtingen onder de Overeenkomst van Parijs te voldoen en de wereldeconomie koolstofvrij te maken zonder te investeren in duurzame eiwitdiversificatietrajecten en het algehele voedselsysteem”

Wereld Economisch Forum, Een levendig voedselinnovatie-ecosysteem creëren, 22 mei 2024

“Landen over de hele wereld worden zich bewust van de voordelen van het geven van prioriteit aan alternatieve eiwitten om hun doelstellingen op het gebied van klimaat, biodiversiteit, voedselzekerheid en volksgezondheid te bereiken”, aldus het rapport.

Echter, vanwege de ‘hightech aard’ van alternatieve eiwitten en hun ‘hoge kapitaaluitgaven (CAPEX)-vereiste en langere rendementen op investeringen’, zeggen de auteurs dat ze ‘voor sommige delen van de particuliere sector investeringsuitdagingen kunnen opleveren’.

Dit is waar de niet-gekozen globalisten willen dat regeringen tussenbeide komen om menselijk gedrag te stimuleren, af te dwingen, te wijzigen of anderszins te manipuleren, ‘binnen de huidige kaders’, zoals de kaders die ons COVID-lockdowns en vaccinpaspoorten hebben gegeven.

“Binnen de huidige kaders kunnen overheden duidelijke, ondersteunende, flexibele en efficiënte regelgevingsprocessen creëren om veilige en transparante trajecten te garanderen die vertrouwen wekken bij zowel consumenten als spelers in de industrie, waardoor een robuuste alternatieve eiwitmarkt wordt bevorderd in een verschuiving naar voedselsystemen die duurzamer, veilig en rechtvaardig zijn”, beweren de auteurs.

Aan de andere kant heeft Italië vlees van laboratoriumteelt al verboden, en Wired meldt dat “Staten in de rij staan ​​om vlees van laboratoriumteelt te verbieden”, met wetgeving voorgesteld in Florida, Alabama, Arizona, Kentucky en Tennessee.

“Overheden moeten overwegen om te investeren in open-access onderzoek en het creëren van prikkels voor de particuliere sector om de volledige economische en maatschappelijke voordelen van plantaardig en gecultiveerd vlees te realiseren en deze opties voor iedereen toegankelijk te maken.”

World Economic Forum, Creating a Vibrant Food Innovation Ecosystem, 22 mei 2024

Opvallend afwezig in het laatste WEF-rapport is elke vermelding van het gebruik van insecten als alternatief eiwit, iets waar de niet-gekozen globalisten al jaren op aandringen.

Het huidige rapport zegt dat alternatieve eiwitten bestaan ​​uit plantaardig vlees, kweekvlees en gefermenteerde producten. In het Witboek over Alternatieve Eiwitten van het WEF, gepubliceerd in januari 2019, wordt echter gesteld dat alternatieve eiwitten “puur plantaardige alternatieven, producten op basis van insecten en andere nieuwe eiwitbronnen, en de toepassing van geavanceerde biotechnologie om kweekvlees te ontwikkelen” inhouden. Het lijkt er dus op dat het WEF afstand probeert te nemen van de spot die het de laatste tijd te horen krijgt over de ‘je insecten zult eten’.

“Alternatieve eiwitten zijn baanbrekende landbouwinnovaties die, met de juiste ondersteuning, de planetaire en volksgezondheid kunnen helpen ondersteunen”

World Economic Forum, Creating a Vibrant Food Innovation Ecosystem, 22 mei 2024

Het officiële verhaal om nepvoedsel aan de bevolking op te dringen is dat het zal helpen de uitdagingen op het gebied van klimaatverandering, voedselzekerheid en planetaire gezondheid aan te pakken.

Het laatste rapport stelt: In het licht van de escalerende uitdagingen die de klimaatverandering met zich meebrengt en de noodzaak om de voedselzekerheid te garanderen, worden landen opgeroepen een collectieve inspanning te ondernemen om alternatieve eiwitten als oplossing naar voren te brengen.”

Maar waar de alternatieve eiwitagenda in werkelijkheid over gaat is het vernietigen van onafhankelijke boeren, het afpakken van hun land en het controleren van wat mensen kunnen eten.

Controle over het voedsel, controle over de mensen.

Hetzelfde kan gezegd worden over geld en energie, en de niet-gekozen globalisten proberen ze beslist allemaal onder controle te houden via individuele trackers voor de CO2-voetafdrukdigitale valuta van de centrale bank en alternatieve eiwitten.

“Landen die zich strategisch aanpassen aan de evoluerende mondiale voedselsystemen en hun voedselwaardeketens diversifiëren, zullen profiteren van de positieve effecten van het integreren van alternatieve eiwitten in hun nationale beleid”

World Economic Forum, Creating a Vibrant Food Innovation Ecosystem, 22 mei 2024

Tegelijkertijd zegt het WEF-rapport dat een mogelijke verschuiving naar alternatieve eiwitten boeren daadwerkelijk zou helpen:

“Er wordt steeds meer erkend dat, ondanks dat de industrie nog in de kinderschoenen staat, alternatieve eiwitten (vlees gemaakt van planten, gekweekt uit dierlijke cellen of vlees afkomstig van fermentatie) een transformerend potentieel hebben, vooral voor boeren, die kunnen profiteren van de transitie en deze kunnen leiden. naar een bloeiende alt-eiwiteconomie.”

Zeiden ze echt net dat vlees van planten wordt gemaakt?

En hoe kunnen boeren mogelijk profiteren van de productie van nepvoedsel dat in laboratoria wordt geteeld?

Volgens de auteurs “duiden projecties op een substantieel overschot aan agrarische zijstromen, vooral uit maïs, soja, tarwe, suikerriet, gerst, rijst, koolzaad en tomaten. Het gebruik hiervan voor alternatieve eiwitproductie biedt een belangrijke kans om de duurzaamheid en circulariteit binnen de voedselvoorzieningsketen te vergroten, het gebruik van hulpbronnen te optimaliseren en een veerkrachtiger landbouwsector te creëren.”

Met andere woorden: boeren zullen worden gedwongen, gestimuleerd of anderszins gemanipuleerd om alleen datgene te verbouwen wat hen wordt opgedragen te verbouwen, zodat hun gewassen kunnen worden gebruikt om nepvoedsel te produceren.

Tegelijkertijd,

“Plantaardig en gecultiveerd vlees vergt een klein deel van het land en veroorzaakt veel minder uitstoot dan de industriële veehouderij. Vrijgekomen land kan worden herbestemd voor het behoud van de biodiversiteit, herbebossing en milieuvriendelijkere en regeneratievere methoden voor de veehouderij.”

[of om ruimte te maken voor Tristate City om negers en Indiase straatpoepers in te huisvesten]

Het idee hier is om de hoeveelheid land die nodig is voor het verbouwen van echt voedsel te verkleinen, om plaats te maken voor nepvoedsel dat synthetisch kan worden vervaardigd met ‘veel minder uitstoot’.

Het beleid inzake klimaatverandering is veranderd in een beleid voor de volksgezondheid en de mondiale gezondheidszorg, en de niet-gekozen globalistische oplossingen zijn altijd dezelfde: het samenvoegen van bedrijven en de staat om menselijk gedrag te monitoren, manipuleren en controleren.


Bron: https://dissident.one/internationaal-verzet-nu-het-wef-overheden-oproept-om-nepvlees-en-alternatieve-eiwitten-te-promoten 

Topstudie toont aan dat het sterftecijfer onder gevaccineerde mensen verdubbeld ten opzichte van ongevaccineerde mensen

juni 6, 2024

     © FRANK MERIÑO / PEXEL

Uit een grote, peer-reviewde studie blijkt dat het aantal sterfgevallen door COVID-19 enorm stijgt onder mensen die mRNA-injecties hebben gekregen om hen zogenaamd tegen het virus te beschermen.

Een team van toponderzoekers van de Ohio State University ontdekte dat het sterftecijfer onder de gevaccineerden verdubbelde ten opzichte van de ongevaccineerden, schrijft Frank Bergman.

Volgens de studie, gepubliceerd in het prestigieuze tijdschrift Frontiers, hadden patiënten die in het ziekenhuis waren opgenomen met COVID-19 twee keer zoveel kans om te sterven als ze een injectie met het mRNA hadden gekregen.

Het team bestaat uit vooraanstaande wetenschappers, immunologen en oncologen:

·         Bindu Adhikari

·         Joseph S. Bednash

·         Jeffrey C. Horowitz

·         Mark P. Rubinstein

·         Anastasia N. Vlasova

In het gedeelte “Resultaten” van de studie schrijven de onderzoekers

“Onder COVID-19 patiënten was het sterftecijfer significant hoger bij gevaccineerde patiënten dan bij ongevaccineerde patiënten (p=0,002).

De Charlson Comorbidity Index (CCI) was ook significant hoger bij de gevaccineerde patiënten dan bij de NVax COVID-19 patiënten.

Het sterfterisico bleef echter significant hoger (p=0,02) wanneer we COVID-19 gevaccineerde patiënten vergeleken met ongevaccineerde patiënten (p=0,002).

Bovendien bleek uit het onderzoek dat ziekenhuizen sterfgevallen van gevaccineerde patiënten routinematig rapporteerden als ongevaccineerd.”

Deze ontdekking levert verder bewijs voor eerdere berichten over wijdverspreide pogingen om het publiek te misleiden over de sterftecijfers door Covid.

Zoals Slay News vorige maand meldde, heeft een afzonderlijk nieuw onderzoek uit Londen, Engeland, bewijs gevonden in officiële overheidsgegevens waaruit blijkt dat sterfgevallen van mensen die gevaccineerd waren tegen Covid, geregistreerd werden als ongevaccineerd.

Dit lijkt een poging te zijn om Covid mRNA injecties als “veilig” af te schilderen en tegelijkertijd angst aan te wakkeren onder de ongevaccineerden door een valse clustering van sterfgevallen te laten zien onder de zogenaamd ongevaccineerden. 

De alarmerende ontdekking werd gedaan in de database van het Britse Office for National Statistics (ONS) voor sterftecijfers in 2021.

Oorspronkelijk suggereerden de officiële cijfers een sterke stijging van het aantal sterfgevallen onder mensen die geen Covid mRNA-injecties hadden gekregen.

Deze cijfers leken de bewering te ondersteunen dat mensen een grotere kans hadden om te sterven als ze de “veilige en effectieve” vaccins niet namen.

De onderzoekers ontdekten echter dat de immunisatiestatus van de mensen die waren overleden was veranderd.

De studie van Britse overheidsgegevens toonde aan dat de vaccinatiestatus systematisch verkeerd werd geclassificeerd.

Dit bewijs komt op een moment dat de beschuldigingen toenemen dat artsen en ziekenhuizen onder grote druk zijn gezet om het aantal ‘Covid-sterfgevallen’ op te blazen.

Zoals Slay News meldde, hebben verschillende klokkenluiders explosieve verklaringen afgelegd als onderdeel van een officieel onderzoek, waaruit blijkt dat ziekenhuizen tijdens de pandemie patiënten euthanaseerden en hun dood toeschreven aan Covid.

Patiënten kregen naar verluidt een dodelijke combinatie van medicijnen toegediend voordat hun dood werd geregistreerd als “COVID-19”, blijkbaar in een poging om het aantal doden door het virus te verhogen.

De baanbrekende getuigenissen werden afgelegd tijdens het lopende Schotse COVID-19 onderzoek.

De getuigen meldden onder andere dat oudere patiënten onnodig levensbeëindigende medicijnen kregen toegediend.

Het probleem is echter niet beperkt tot Schotland, zoals Slay News onlangs meldde.

In februari werd een vernietigend rapport gepubliceerd dat de wereld schokte nadat een onderzoek naar het hoge aantal ‘Covid-doden’ tijdens de pandemie bewijs aan het licht bracht dat tienduizenden ouderen feitelijk werden vermoord om het sterftecijfer te verhogen.

 Officiële gegevens van de Britse overheid, verzameld voor het rapport, laten zien dat mensen in heel Engeland ook werden geëuthanaseerd met een dodelijke injectie van midazolam.

De doodsoorzaak werd vermeld als ‘Covid’, wat suggereert dat het virus veel meer ouderen doodde dan in werkelijkheid het geval was.

De wijdverspreide en aanhoudende pogingen om patiënten te doden en het aantal Covid-doden in het Verenigd Koninkrijk te verhogen, suggereren een mogelijk systematisch beleid om mRNA-injectie op wereldwijde schaal te promoten.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/topstudie-toont-aan-dat-het-sterftecijfer-onder-gevaccineerde-mensen-verdubbeld-ten-opzichte-van-ongevaccineerde-mensen/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...