vrijdag 5 april 2024

FVD stelt vragen over ambities van het WEF om zonlicht te blokkeren


Het World Economic Forum promootte in 2022 een plan om zonlicht te blokkeren met behulp van ‘ruimtebellen’, zogenaamd om ‘klimaatverandering’ te bestrijden. Ook miljardair Bill Gates houdt zich hiermee bezig.

In een verontrustende video die is gepubliceerd door het WEF wordt gesteld dat klimaatverandering volgens wetenschappers van het Massachusetts Institute of Technology (MIT) kan worden omgedraaid door zonlicht te reflecteren met behulp van ‘ruimtebellen’.

In de video wordt dit proces ‘geo-engineering’ genoemd. Dit is het opzettelijk grootschalig ingrijpen in de natuurlijke systemen van de aarde en was tot voor kort een complottheorie.

Afspraken

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen heeft hierover Kamervragen gesteld aan demissionair klimaatminister Rob Jetten (D66). Hij vraagt de minister of hij bekend is met de ambities van het WEF om zonlicht te blokkeren en of Nederland op enigerlei wijze betrokken is bij de verwezenlijking van deze ambitie.

Van Houwelingen vraagt Jetten of hij eventueel vastgelegde afspraken of toezeggingen van het Nederlandse kabinet aan het WEF inzake deze of andere geo-engineeringstechnieken met de Kamer kan delen.

“Hoe waarborgt het Nederlandse kabinet de veiligheid en gezondheid van haar burgers, gelet op de inzet van geo-engineeringstechnieken in naburige landen en gegeven het feit dat in de lucht geïnjecteerde stoffen, waaronder chemicaliën, via luchtstromen ook het Nederlandse luchtruim kunnen bereiken?”

‘Meer onorthodoxe maatregelen’

Het Kamerlid wil ook van Jetten weten of er buitenlandse partijen zijn die gebruikmaken van het Nederlands luchtruim om hier uitvoering te geven aan geo-engineeringstechnieken.

Verder vraagt Van Houwelingen of er weerbeïnvloedingstechnieken worden of zijn toegepast in Nederland.

Hij verwijst naar een uitzending van Nieuwsuur uit 2022 over de noodzaak van ‘meer onorthodoxe maatregelen om de klimaatcrisis af te wenden, zoals de inzet van vliegtuigen om aerosolen in de stratosfeer te brengen waarmee een permanent wolkendek gecreëerd kan worden’.

‘Dichte’ luchten

Van Houwelingen wil weten of met de door Nieuwsuur beschreven ‘onorthodoxe maatregelen’ al in Nederland wordt geëxperimenteerd.

“Bent u bekend met de zorgen van burgers die in toenemende mate aanvankelijk blauwe luchten waarnemen, die gedurende de dag transformeren tot ‘dichte’ luchten met een melkachtige waas, nadat eerst een dicht raster van vliegtuigstrepen is getrokken die niet verdampen, maar blijven hangen, uitwaaieren en uiteindelijk de lucht lijken dicht te trekken?”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Ze testen het mRNA-vaccin nu ook op dieren, dit zijn de gevolgen

 

Braden Jensen van het vleesverwerkingsbedrijf Lazy J Meats in de Amerikaanse staat Utah slaat alarm over het vaccineren van vee met mRNA-vaccins. Een filmpje dat hij hierover op social media plaatste, is viral gegaan.

Jensen legt uit waarom dit een probleem is voor zowel consumenten als producenten.

Hij vertelt in het filmpje dat 525 varkens zijn geïnjecteerd met een mRNA-vaccin en dat na 21 dagen 

25 dieren waren overleden, 

55 zo anorectisch waren dat ze bijna dood waren, 

20 kreupel waren en 

nog eens 25 dieren meer dood dan levend waren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lazy J Meats (@lazyjmeats)

(Video verwijderd? Klik hier...)

30 procent

“Dus 70 procent van de dieren komt er redelijk goed vanaf, maar 30 procent is overleden of dicht bij de dood,” waarschuwt Jensen.

Hij voegt toe dat ze obductie hebben verricht bij de dode varkens en resten van het vaccin aantroffen in het vlees van deze dieren.

Wet

Als consument wil je dat niet in je vlees hebben en als producent wil je dat niet in je vee hebben, aldus Jensen.

Vorige maand werd gemeld dat mRNA-vaccins in de Verenigde Staten zijn goedgekeurd voor gebruik bij varkens.

Amerikaanse staten nemen al voorzorgsmaatregelen. Zo heeft de Senaat in de staat Tennessee een wet aangenomen die ervoor moet zorgen dat voedselproducten die ‘vaccins of vaccinmateriaal’ bevatten, worden gelabeld als medicijn. De wet moet nog worden goedgekeurd door de gouverneur.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Elec. Voertuigen kauwen schokkend door banden ... en produceren bergen overtollig afval van rubberen banden

 04/03/2024 // Ethan Huff // 5K Weergaven

Tags: slechte vervuilingsamenzweringschuldbommisleidingelektrisch voertuigEVvliegende auto'sgroene tirannieRubberrubber afvalteslabandenafval


Iedereen die een elektrisch voertuig (EV) heeft gekocht en gelooft dat dit een slimme "groene" benadering is om een schonere en duurzamere planeet te creëren, kan geschokt zijn als hij hoort dat EV's knauwen door hun banden – en de wegeninfrastructuur vernietigen– in een schokkend hoog tempo.

Vanwege hun relatief extreme gewicht ", om één bron te citeren, EV's branden door hun banden alsof het niemand iets aangaat, en het creëren van bergen van overtollig bandenafval en overtollige banden- en infrastructuur rekeningen.

De nieuwste J.D. Uit stroomrapporten blijkt dat EV-eigenaren over het algemeen vergelijkbare slijtage van hun EV-auto's verwachten als hun verbrandingsauto's. De realiteit is echter dat elektrische voertuigen veel vaker nieuwe banden nodig hebben dan auto's met verbrandingsmotoren.

In veel opzichten heeft de EV-adoptie het onderwijs over hoe slecht EV's eigenlijk presteren vanuit een "groen" perspectief overrompeld. In plaats van afval te minimaliseren, zijn EV's zeer verkwistende machines die de ene vorm van vervuiling opofferen voor de andere.

"De toenemende tevredenheidskloof tussen elektrische voertuigen en voertuigen op benzine, diesel en gas benadrukt een kans voor bandenfabrikanten en autofabrikanten om eigenaren van elektrische voertuigen te informeren over de verschillen in prestaties", zegt Ashley Edgar, senior directeur van benchmarking en alternatieve mobiliteit bij J.D. Kracht.

"Bovendien moeten bandenfabrikanten en autofabrikanten, vanwege het inherente conflict van het maximaliseren van het voertuigbereik en het optimaliseren van de bandenslijtage voor elektrische voertuigen, samenwerken om de uitdaging aan te gaan zonder de bandenprestaties op andere gebieden volledig op te offeren, vooral omdat de EV-markt blijft toenemen."

(Gerelateerd: EV's zijn een zwendel. .)

Dankzij uw genereuze steun bouwen we aan de infrastructuur van menselijke vrijheid en doneren we onze technologie actief aan onafhankelijke uitgevers, auteurs en thuisonderwijsorganisaties. Lees hier ons game-veranderende niet-commerciële AI-project. . Steun onze voortdurende inspanningen om de menselijke kennis te behouden en te vergroten door te winkelen bij HealthRangerStore.com.

Bandenbedrijven die bankieren

De enige entiteit die hierover niet klaagt, is de bandenindustrie. Het is echt geweldig voor bedrijven om EV-eigenaren door hun banden te laten branden, want dat betekent op de lange termijn meer geld voor hen.

Bandenreuzen Michelin en Goodyear verkopen beide nieuwe versies van banden die speciaal zijn gemaakt voor elektrische voertuigen, en die een wegen veel meer dan deze van verbrandingsmotoren.

In 2023 publiceerde het auto-dealersoftwarebedrijf CDK Global een studie die onthullen dat het vervangen van EV-banden vergelijkbaar is met het krijgen van een olieverversing –, zo vaak moet het worden gedaan.

Afgelopen augustus, onthulde een ander onderzoek dat Rivian's R1T  EV's na slechts 6.000 mijl nieuw rubber nodig hebben, wat het frequentiepunt voor olieverandering verder bewijst.

Bovendien zijn EV-banden door hun overgewicht veel duurder dan banden met verbrandingsmotoren. Dit betekent dat EV-eigenaren niet alleen hun autobanden veel vaker dan normaal moeten vervangen, maar dat de kosten daarvoor ook astronomisch zullen zijn.

"Als je naar de Goodyear ElectricDrive kijkt, beginnen ze bij $ 201 per stuk', meldt De rit. . "Stap je over naar de ElectricDrive GT-modellen dan kosten ze $ 271, wat betekent dat het bijna $ 1.100 is voor een set."

"En hoewel deze zouden werken voor een Tesla Model 3, zouden ze niet goed passen in een Rivian, waarvan de 275 / 65R20 Pirelli Scorpion All-Terrain Plus-banden elk $ 461,68 kosten."

Met andere woorden, u kunt maar beter echt rijk zijn als u van plan bent een EV te kopen en deze op de juiste manier te onderhouden met de juiste banden. Voor de meeste Amerikanen heeft een EV-aankoop gewoon geen zin, en om een aantal redenen behalve alleen het bandenprobleem.

"EV's hebben duidelijk hun plaats in de toekomst van transport," zegt De rit. "Toch heeft de industrie nog een lange weg te gaan om klanten voor te lichten over de voordelen en nadelen, terwijl ze ook producten ontwikkelt die mensen een betere prijs bieden."

"Het punt is dat bedrijven een prikkel moeten hebben om dit te doen, en in een tijd dat het moeilijk genoeg is om EV's te verkopen zoals het nu is, wat is dan de kans dat een verkoper van EV zijn onderhoudskosten verhoogt?"

Het laatste nieuws over de EV-zwendel is te vinden op GreenTyranny.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

TheDrive.com

NaturalNews.com

CDKGlobal.com

TheDrive.com

https://www.naturalnews.com/2024-04-03-electric-vehicle-chew-tires-excess-rubber-waste.html

Artsen gealarmeerd over mysterieuze kankerepidemie: “Er is iets demonisch aan de hand”

 april 1, 2024   15

 

   anschell / Pixabay

Enkele van ’s werelds beste artsen benadrukken de “alarmerende” trend van kankergevallen die zich als een lopend vuurtje verspreiden onder patiënten jonger dan 50 jaar.

Details over de turbo kankerepidemie worden nog steeds verzwegen door de mainstream media, schrijft Sean Adl-Tabatabai.

Discernreport.com bericht:

Ter illustratie van de omvang van het probleem, de jaarlijkse kankerincidentie onder Britse personen tussen 25 en 49 jaar heeft naar verluidt 162,4 gevallen per 100.000 mensen bereikt. Dit is een stijging van 22% ten opzichte van de jaren 1990. Op mondiaal niveau onthulde een studie die vorig jaar werd gepubliceerd in het BMJ Oncology tijdschrift dat er tussen 1990 en 2019 een toename was van 79 procent in de incidentie van kanker op jonge leeftijd en een toename van 27 procent in het aantal sterfgevallen door kanker op jonge leeftijd.

Kankers die voorheen meer bij oudere leeftijdsgroepen voorkwamen, worden steeds vaker bij jongere volwassenen gediagnosticeerd. Voorbeelden zijn onder andere borstkanker, colorectale kanker, slokdarmkanker, maagkanker en alvleesklierkanker. Nu de gezondheidszorgsystemen nog steeds worstelen om te herstellen van de gevolgen van het beleid dat werd opgelegd tijdens de COVID-19 pandemie, groeit de zorg dat de last voor de nationale economieën de komende jaren nog verder zal escaleren.

De daling van het gehalte aan voedingsstoffen van het wereldwijde voedselaanbod

Terwijl voeding wordt besproken als een oorzaak voor de toename van het aantal kankergevallen, lijkt belangrijk wetenschappelijk bewijs dat het fenomeen zou kunnen helpen verklaren, te worden genegeerd. Van bijzonder belang zijn onderzoeken die zijn uitgevoerd in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Finland en andere landen, waaruit blijkt dat het nutriëntengehalte van het wereldwijde voedselaanbod de afgelopen 70 tot 80 jaar aanzienlijk is gedaald. De vermoedelijke oorzaken hiervan zijn onder andere de toenemende wereldwijde verschuiving naar industriële vormen van landbouw.

  Het is al TE LAAT voor bijna 1,5 miljard mensen die kunnen sterven van covidprikken

 

In sommige gevallen is het gehalte aan voedingsstoffen dramatisch gedaald. Tussen 1951 en 1999 daalde het calciumgehalte van broccoli in Canada bijvoorbeeld met bijna 63 procent. Ook het vitamine A-gehalte van Canadese broccoli daalde met bijna 56 procent, terwijl het vitamine B2-gehalte met bijna 43 procent daalde en het vitamine B1-gehalte met 40 procent. De veranderingen in het gehalte aan voedingsstoffen in aardappelen waren ook zorgwekkend: het ijzer- en vitamine C-gehalte daalde met meer dan 57 procent, vitamine B2 met 50 procent, vitamine B3 met 45 procent en, het meest verontrustende van allemaal, vitamine A met 100 procent. Met vergelijkbare dalingen in andere landen is het ondenkbaar dat dit niet zou leiden tot negatieve gevolgen voor de gezondheid.

Het is dan ook veelzeggend dat het Cellular Medicine onderzoek van Dr. Matthias Rath heeft aangetoond dat langdurige tekorten aan vitamines, mineralen en andere essentiële voedingsstoffen de belangrijkste oorzaak zijn van chronische ziekten zoals kanker. Op basis van deze bevinding is een gepatenteerde combinatie van voedingsstoffen nu met succes getest tegen meer dan 55 verschillende soorten kankercellen. Uit geavanceerd wetenschappelijk onderzoek, uitgevoerd aan het Dr. Rath Research Institute, is gebleken dat deze voedingsstoffen in staat zijn om de invasie en uitzaaiing van kankercellen, de vermenigvuldiging van kankercellen en tumorgroei, de vorming van nieuwe bloedvaten om tumoren te voeden (angiogenese) te remmen en de natuurlijke dood van kankercellen (apoptose) te induceren.

Om de wereldwijde stijging van het aantal kankergevallen om te buigen, moet de wereldwijde inname van voedingsstoffen worden verbeterd. Als dit voor mensen van alle leeftijden wordt bereikt, kan dit leiden tot een significante vermindering van het totale aantal gevallen, inclusief de gevallen die nu bij jongere mensen voorkomen. Om dit doel te bereiken zouden regeringen niet alleen het gebruik van wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen moeten aanmoedigen en vergemakkelijken, maar ook moeten overwegen om biologische landbouw te stimuleren. Onderzoek toont aan dat organisch geproduceerd voedsel een hoger gehalte aan voedingsstoffen bevat.

  Hier de 1 minuut uitleg waarom zoveel artsen zo bezorgd zijn over de experimentele Covid-19 'vaccins'

 

COVID-19 vaccins en turbokankers

Er moet ook actie ondernomen worden met betrekking tot het gebruik van op mRNA gebaseerde COVID-19 vaccins. Onderzoek gepubliceerd in het tijdschrift Viruses suggereert dat deze experimentele injecties het herstel van DNA-schade aanzienlijk zouden kunnen remmen. Het effectief repareren van DNA – de biologische software van elke cel – is essentieel voor het in stand houden van een goede immuunafweer en bescherming tegen een groot aantal ziekten, waaronder kanker.

In de komende jaren zou het voortgezette gebruik van deze vaccins de toename van kankerincidentie niet kunnen omkeren, maar mogelijk zelfs kunnen doen toenemen. Sommige waarnemers leggen zelfs al een verband tussen de injecties en de snelle ontwikkeling van zogenaamde ’turbokankers’. In dit verband, nu mRNA-vaccin-woekeraar Pfizer onlangs een weddenschap van 43 miljard dollar heeft afgesloten dat kanker in de toekomst vaker zal voorkomen, worden er vragen gesteld over de vraag of Pfizer iets weet dat het niet bekend heeft gemaakt. In plaats van de farmaceutische industrie te behandelen als welwillende redders van de mensheid, is het tijd voor regeringen om zich te realiseren dat het omkeren van de kanker’epidemie’ ook de confrontatie vereist met de entiteiten die ervan profiteren.

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/artsen-gealarmeerd-over-mysterieuze-kankerepidemie-er-is-iets-demonisch-aan-de-hand/

 

Is de “kankerbehandeling” al 42 jaar bekend?

Nu bij King Charles deze week kanker is geconstateerd, dacht ik terug aan dit verhaal… En ik vraag me af of we op het punt staan om eindelijk een geneesmiddel tegen kanker te zien “onthuld” worden? schrijft Noah. Oh en zou dit niet een draai zijn die deze Evil Elites geweldig zouden vinden…. wat als … Meer lezen overIs de “kankerbehandeling” al 42 jaar bekend?

https://www.frontnieuws.com/is-de-kankerbehandeling-al-42-jaar-bekend/

Vaccinatie zonder einde: bazen Pfizer en Moderna kondigen eeuwige ‘boosts’ aan

3

Het hoofd van Pfizer denkt dat een derde vaccinatie met het vaccin van Biontech/Pfizer nodig zal zijn. De Moderna CEO kondigde ook een “booster shot” aan voor de herfst. De reden voor de noodzaak zou, volgens de CEO’s van de groep, voornamelijk de virusmutaties moeten zijn. Daarna moet er om de zes tot twaalf maanden worden gevaccineerd.

De voorzet kwam van Israël

Vorige week nog eiste de Israëlische premier Benjamin Netanyahu een inenting vier keer per jaar. Nu hebben de twee hoofden van de farmaceutische bedrijven Moderna en Pfizer min of meer identieke verklaringen afgelegd tegenover CNBC.

Het hoofd van farmaceutische reus Biontech/Pfizer Albert Bourla vertelde CNBC in de bewoording:

“Een aannemelijk scenario is dat waarschijnlijk een derde dosis nodig zal zijn, ergens tussen zes en twaalf maanden en vanaf dan een jaarlijkse opkikker, maar dat moet allemaal nog worden bevestigd. En nogmaals, de varianten zullen een sleutelrol spelen”.

Stephane Bancel, CEO van Moderna, kondigde ook een derde vaccinatiedosis aan voor de herfst, aldus CNBS. Intussen bestudeert het Amerikaanse National Institutes of Health (NIH) sinds vorige maand enkele mogelijke kandidaten voor dit “vaccin booster”.

Vaccins tegen mutanten

De reden voor de noodzaak zouden virale mutaties zijn. Volgens David Kessler, woordvoerder wetenschap van het Biden-regime, zouden de mutaties de effectiviteit van de vaccins “in twijfel trekken”.

Noodgoedkeuring zonder klinische proeven

De Moderna-chef kondigde verder aan dat een combinatie van het seizoensgriepvaccin en het Covid-19 vaccin wordt overwogen. Volgens het CNBC-rapport zou dit door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) op dezelfde manier worden behandeld als de huidige griepvaccins, wat betekent dat de noodgoedkeuring van de FDA het mogelijk zou maken dat het geneesmiddel op de markt wordt gebracht “zonder langdurige klinische proeven”.

Schaamteloze experimenten

Pfizer en Moderna willen dus jarenlang mensen vaccineren met ongeteste of nauwelijks geteste en reeds experimentele mRNA gentherapie shots. Frontnieuws heeft veelvuldig bericht over de reeds bekende ernstige bijwerkingen van de vaccins. Welke gevolgen een jaarlijkse vaccinatie zou kunnen hebben, durft men zich niet voor te stellen. Inmiddels wordt niet langer getracht dit experiment op mensen te verbergen.

Bron: https://www.frontnieuws.com/vaccinatie-zonder-einde-bazen-pfizer-en-moderna-kondigen-eeuwige-boosts-aan/ 

Kunnen de ‘experts’ in de Tweede Kamer ook vertellen waarom er zo veel chronisch zieke mensen zijn in ons land?

 vrijdag, 05 april 2024  10:13   Hits: 2818

 Tweede Kamer, vaccinatiedebatDe parlementsleden buitelden over elkaar heen om luidkeels te verkondigen dat het vaccineren van kinderen zeer, maar dan ook zeer belangrijk is.

Als Gideon van Meijeren probeert ook een andere mening naar voren te brengen, dan wordt hij zoals gewoonlijk met de grond gelijk gemaakt.



Het is bijna gênant om te zien hoe onze volksvertegenwoordigers zich opwerpen als hoeders van de farmaceutische industrie.

Allemaal brullen ze in koor hetzelfde en dat is dat vaccinaties noodzakelijk zijn, dat deze gevaarlijke kinderziektes voorkomen en dat iedereen moet worden overgehaald om ook hun kind te laten vaccineren.

Er is geen enkele ruimte voor welke twijfel dan ook. Als je praat over oogkleppen dan lopen bijna alle politici in ons parlement met vaccinatie oogkleppen op.

Hieronder het betoog van Gideon van Meijeren over kindervaccinaties. De meeste punten die Van Meijeren opnoemt zijn relevant en het enige dat de man voorstelt is dat er ook een keer naar andere experts wordt geluisterd dan die van de departementen.

Zijn betoog wordt desinformatie genoemd en hij draagt alleen maar bij tot verdere verwarring bij ouders en daarbij gebruikt Van Meijeren allemaal ‘enge termen’ volgens Mirjam Bikker. Woorden zoals ‘spuiten’. Zij is zelf bij een consultatiebureau geweest en het valt allemaal best mee want het is helemaal niet eng.

Ook de NOS maakt korte metten met Van Meijeren:

Hij werd direct van repliek gediend door PVV'er Claassen, die een verleden heeft als verpleegkundige. Die heeft nog nooit "zo veel flauwekul gehoord".

Het is eng om te zien hoe geprogrammeerd onze volksvertegenwoordigers zijn en hoe bang om een andere mening te horen.



Rond minuut 20 in de video stelt Van Meijeren de vraag aan de Staatssecretaris of ooit is onderzocht of kinderen die zijn gevaccineerd gezonder zijn dan ongevaccineerde kinderen.

Een dergelijk onderzoek is er wel degelijk en dan zie je dat in alle gevallen ongevaccineerde kinderen en volwassen vele malen gezonder zijn dan gevaccineerde mensen.

En dan zie je ook dat het juist vaccinaties zijn die de chronische ziektes veroorzaken. Net zoals bij mensen gebeurt dat ook in de dierenwereld.

Dierenarts Patricia Jordan, zegt daarover het volgende:

"Mijn ervaringen in de dierenklinieken waar ik heb gewerkt is dat ongeveer 15 procent van het inkomen van die klinieken afkomstig was uit vaccinaties en 65 procent voor het behandelen van ziektes die het gevolg zijn van vaccinaties. Want, wanneer jouw hond een chronische ziekte ontwikkelt na een vaccinatie, dan is dat een levenslang inkomen voor de kliniek. Niet zo moeilijk dan dat zij adviseren om te vaccineren".

Wij hebben ons er altijd over verbaasd hoe het mogelijk is dat er in een klein landje zoals dat van ons zo ontzettend veel chronisch zieke mensen wonen.

Op 1 januari 2021 hadden ruim 10,3 miljoen mensen in Nederland (59% van de Nederlandse bevolking) één of meer chronische aandoeningen. Een 'chronische aandoening' is hier gedefinieerd als een aandoening waarbij over het algemeen geen uitzicht is op volledig herstel.

Dat zijn zo ongeveer de laatst beschikbare cijfers. Het zijn dan ook precies die cijfers die betrekking hebben op de periode voordat men in januari 2021 bij ons begon met het inspuiten van de bevolking met de 'coronavaccins'.

Als op dat moment al 59 procent van de bevolking chronisch ziek was, hoe hoog moet dat percentage nu wel niet zijn?

Door al die coronatoestanden vergeten we ook een hele hoop en aan van die dingen werden we weer herinnerd door een tweet van Steve Kirsch.
Steve Kirsch heeft gelijk, want vanuit welke invalshoek je ook kijkt, het zijn altijd de gevaccineerden die het slechter doen dan de niet gevaccineerden.

Als dit al de situatie was voor de 'coronavaccins', hoe zullen deze cijfers er dan over enkele jaren uitzien?

Op 1 januari 2021 hadden we meer dan tien miljoen chronisch zieke mensen en allemaal mensen die zich op dat moment allemaal mogen opmaken voor een 'coronaprik'.

Oftewel hoe wordt een al zieke bevolking nog verder verwoest door een biowapen.

Hierna nog een deel van het artikel zoals we enkele jaren geleden publiceerden.

Uit een via Children’s Health Defense van Robert Kennedy gepubliceerd onderzoek waarover wij enkele jaren geleden schreven blijkt dat ongevaccineerde kinderen vele malen gezonder zijn dan gevaccineerde kinderen.

Een voorbeeld uit het eerdere artikel:

Echter, uit het nu vrijgekomen wetenschappelijke onderzoek blijkt dat bij kinderen die gevaccineerd zijn tegen hepatitis B er 7,6 keer vaker autisme voorkomt dan bij niet gevaccineerde kinderen. Tevens dat gevaccineerde kinderen 5 keer vaker slaapproblemen hebben vergeleken met niet gevaccineerde en 2,5 keer vaker problemen met praten.

Maar, niet alleen zijn ongevaccineerde kinderen qua gezondheid veel beter af, hetzelfde geldt voor volwassenen.

In Amerika is een actiegroep met de naam Informed Consent Defense en zij hebben een rechtszaak aangespannen waarbij ze onder andere de resultaten van een onderzoek bevestigd willen zien. Een onderzoek dat aantoont dat gevaccineerde mensen veel meer risico lopen op allerlei chronische ziektes dan niet gevaccineerde mensen.

Daarnaast willen ze via de rechtbank ook een bevestiging afdwingen dat vaccinaties bij kinderen een negatieve rol spelen op gezondheidsgebied en willen ze een uitspraak die zegt dat vaccinaties nooit verplicht kunnen worden gesteld.

Uit de documenten die ze inmiddels bij de rechtbank hebben ingediend blijkt dat de resultaten van een onderzoek zonder enige twijfel aantonen dat je beter niet gevaccineerd kunt zijn dan wel.

Zo blijkt dat 60 procent van gevaccineerde volwassenen te maken krijgt met een chronische ziekte tegenover 5,71 procent bij niet gevaccineerde mensen. Zo heb je als gevaccineerde volwassene 42 procent kans dat je gaat lijden aan twee chronische aandoeningen, tegenover minder dan 1 procent bij niet gevaccineerde mensen. Je hebt als gevaccineerde volwassene zelfs 12 procent kans om met 5 chronische aandoeningen te maken te krijgen, tegenover nul procent kans bij niet gevaccineerde mensen.

niet gevaccineerde mensen gezonder

Zo bleek tijdens het onderzoek verder dat bij de gevaccineerde volwassenen 48 procent te maken heeft met hart- en vaatziekten tegenover nul procent mensen bij de niet gevaccineerde groep volwassenen.

niet gevaccineerde mensen gezonder

Bij de groep gevaccineerde volwassen had 10 procent diabetes tegenover nul procent bij de niet gevaccineerde groep. Maar liefst 18 procent van de gevaccineerde groep had problemen met de spijsvertering tegenover 0,40 procent bij de gevaccineerde groep.

En dan volgt weer een interessante. Want bij zowel kinderen als volwassenen komt eczeem veel meer voor bij de gevaccineerde dan de niet gevaccineerde groep.

niet gevaccineerde mensen gezonder

Hetzelfde zie je bij astma.

niet gevaccineerde mensen gezonder

Tegenwoordig hoor je steeds meer verhalen over kinderen met een voedselallergie. Dit komt aanzienlijk veel vaker voor bij gevaccineerde dan bij niet gevaccineerde kinderen.

niet gevaccineerde mensen gezonder

Ook bij ADHD is het weer hetzelfde verhaal en dat geldt voor zowel kinderen als volwassenen.

niet gevaccineerde mensen gezonder

Voor meer voorbeelden van meer ziektes, verwijzen wij naar het volledige document dat bij de rechtbank is ingediend.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...