zaterdag 7 september 2024

Voor het eerst in de geschiedenis sluit Volkswagen haar Duitse fabrieken nadat Amerikaanse terroristen de Duitse energievoorziening opgeblazen hebben

 04/09/2024

Volkswagen bereidt zich voor op iets dat nog nooit eerder is gedaan in de 87-jarige geschiedenis van het bedrijf. Om kosten te besparen, sluit het twee van zijn fabrieken in Duitsland, een grote autofabriek en een onderdelenfabriek.

Dit was altijd de bedoeling van de Amerikanen.

Het Amerikaanse Morgenthau plan dat opgesteld werd in 1944 had tot doel Duitsland volledig te de-industrialiseren. Het wordt nu wat vertraagd uitgevoerd.

De penibele situatie van Volkswagen is nauwelijks slecht nieuws voor bondskanselier Olaf Scholz, die toestemming gaf aan de Yanks om Nordstream op te blazen om zijn eigen land de vernieling in te helpen.

Zero Hedge:

Maandag werd bekend dat Volkswagen overweegt fabrieken in Duitsland te sluiten. De autogigant kampt met dalende winsten door de afnemende verkoop in China en andere belangrijke markten. Deze ontwikkeling komt terwijl de grootste economie van Europa op de rand van een recessie balanceert na een lichte krimp in de groei in het tweede kwartaal. Eerder deze zomer onthulde Audi van VW een investering van een miljard dollar in Mexico, aangezien de toekomstige productie van het bedrijf in het buitenland, in Amerika, zou kunnen plaatsvinden.

Verschillende financiële instellingen melden dat VW van plan is om fabrieken te sluiten, waaronder Bloomberg. Zij meldden: “VW overweegt ongekende fabriekssluitingen in Duitsland in een poging om diepere bezuinigingen door te voeren. Dit is een nieuwe klap voor de regering van bondskanselier Olaf Scholz.”

Het is niet echt een klap voor Scholz.

Dit is waar hij voor aangesteld is en hij doet gewoon zijn Duits-vijandige werk en wordt daar vorstelijk voor beloond, net als Merkel voor hem de laatste fase van de Europese omvolkingsgenocide in gang gezet heeft.

Scholz verschilt niet van enige ander Europese marionettenleider. Ze zijn allemaal aangesteld om ons continent te vernietigen.

Bron: https://dissident.one/voor-het-eerst-in-de-geschiedenis-sluit-volkswagen-haar-duitse-fabrieken-nadat-amerikaanse-terroristen-de-duitse-energievoorziening-opgeblazen-hebben

De vervolging van Dr. Reiner Fuellmich

 05/09/2024

De bekende advocaat Reiner Fuellmich wordt onder erbarmelijke omstandigheden vastgehouden, om redenen die niets te maken hebben met de beschuldigingen.

Hij had de moed om de waarheid te spreken en daar betaalt hij nu de prijs voor, schrijven Cynthia Salatino en Seba Terribilini (op de substack van Dr Robert Malone).

Hij is zonder enige twijfel een politieke gevangene!

We moeten dit schandaal onder de aandacht brengen om druk uit te oefenen op de organisatoren van deze gebeurtenissen in Duitsland.

Ik zal u een overzicht van de situatie geven, maar laat me eerst kort samenvatten wie Dr. Reiner Fuellmich is.

Reiner Fuellmich, 66, is al ongeveer 30 jaar advocaat in Duitsland en Californië en heeft altijd consumenten en kleine en middelgrote ondernemingen verdedigd tegen grote ondernemingen.

Hij heeft belangrijke zaken gewonnen tegen Volkswagen (de dieselkwestie), Kühne und Nagel en Deutsche Bank, waarvoor Fuellmich zelf werkte en die hij omschrijft als “een van de grootste criminele organisaties”.

Tijdens de lockdowns in 2020 waren Fuellmich en zijn vrouw op hun ranch in Californië. Omdat ze de situatie echter nogal vreemd vonden, besloten ze terug te keren naar Duitsland om uit te zoeken wat er werkelijk aan de hand was.

Hij erkende al snel de COVID-misdaden tegen de menselijkheid en richtte op 10 juli samen met drie andere advocaten, Viviane Fischer, Antonia Fischer (geen familie) en Justus Hoffmann, in Berlijn het “CORONA INVESTIGATIVE COMMITTEE” op, dat tot doel had licht te werpen op de acties van overheden, instellingen, de medische gemeenschap, enz. in de context van de C-19-pandemie.

De belangrijkste vragen waarop Fuellmich antwoord zocht, waren:

· Hoe gevaarlijk is dit virus?

· Hoe betrouwbaar is de door Drosden “gerecyclede” PCR-test?

· Welke schade veroorzaken de lockdowns aan de wereldeconomie?

Fuellmich voerde een uitgebreide reeks interviews uit (ongeveer 400) en raadpleegde bijna 150 wetenschappers en deskundigen van over de hele wereld op alle vakgebieden, zoals:

· Nobelprijswinnaar Dr. Luc Montagnier,

· De beroemde Amerikaanse cardioloog en epidemioloog Dr. Peter McCullough

· Dr. Mike Yeadon (voormalig vice-president van Pfizer)

· Dr. Judy Mikovits (wetenschapper)

· Dr. Robert Malone (Amerikaanse biochemicus en pionier van de mRNA-technologie)

· Forensisch patholoog Dr. Roger Hodkinson

· Duitse forensisch patholoog Dr. Arne Burkhardt (die samen met een groep pathologen autopsieën uitvoerde op gevaccineerde personen)

· Dr. Astrid Stückelberger (wetenschapper en onderzoeker)

· Dr. Simone Gold (oprichter, America’s Frontline Doctors)

· Dr. Antonietta Gatti (wetenschapper)

· Dr. Mattias Desmet (psycholoog)

en vele anderen.

Hij raadpleegde ook financiële experts, historici, onderzoeksjournalisten en schrijvers, zoals:

· Ernst Wolff (schrijver, journalist en financieel expert)

· James Corbett (schrijver en onderzoeksjournalist)

· Matthew Ehret (schrijver en journalist)

· David Icke (schrijver en journalist)

· Naomi Wolf (journaliste, schrijfster en Amerikaans politiek adviseur)

Fuellmich interviewde ook andere zeer invloedrijke personen, zoals:

· Vera Sharav (Holocaust-overlevende en mensenrechtenactivist)

· Catherine Austin Fitts (voormalig Amerikaans assistent-secretaris voor Volkshuisvesting en Stedelijke Ontwikkeling en financieel expert)

· Calin Georgesco (voormalig hooggeplaatst lid van de Verenigde Naties)

· Monseigneur Carlo Maria Viganò (aartsbisschop)

· Pascal Najadi (voormalige Zwitserse bankier en huidige filmproducent die de president van de Helvetische confederatie, Alain Berset, veroordeelde)

en nog vele, vele anderen.

Zijn onderzoek leidde tot de conclusie dat de COVID-‘noodsituatie’ nooit over de volksgezondheid ging, aangezien er geen pandemie was. Je kunt eerder spreken van een ‘PCR-testpandemie’.

Juist dankzij deze tests, die meer dan 95% vals-positieve uitslagen opleverden, was het mogelijk om het aantal COVID-‘gevallen’ op te blazen.

Volgens Fuellmich was dit het fundamentele punt waarop beschuldigingen van opzettelijk wangedrag door de regeringen van de meeste landen wereldwijd konden worden gebaseerd.

Bovendien hebben alle regeringen gehandeld en handelen ze nog steeds tegen de belangen van hun burgers en staan ​​ze duidelijk onder controle van de grote multinationale ondernemingen en NGO’s die Fuellmich voortaan “Mr. Global” noemde.

Meneer Global heeft zonder enige twijfel de grootste misdaad tegen de mensheid begaan en begaat nog steeds de grootste misdaad tegen de mensheid.

Het is belangrijk om te vermelden dat de meeste interviews die Reiner Fuellmich en Viviane Fischer hebben afgenomen, via Zoom in Berlijn zijn opgenomen.

Justus Hoffmann en Antonia Fischer waren echter alleen in het begin van de partij.

In de zomer van 2022 verliet Fuellmich Berlijn en bracht enkele weken door in de VS, waar hij aan de “Crimes against Humanity”-spreektournee begon, samen met Dr. Judy Mikovits, Dr. Richard Fleming en Patrick Wood.

Zijn afwezigheid in Berlijn leidde tot enige onenigheid onder de leden van het “Corona Investigative Committee”. In het najaar van 2022 zette Viviane Fischer, die samen met Fuellmich het meest actieve lid van het comité was, Fuellmich zonder waarschuwing uit het comité. Deze actie werd uitgevoerd via een Zoom-vergadering, en gebeurde op een misleidende manier. Ze vertelde Fuellmich dat de Zoom-vergadering, die al was gepland, niet meer zou plaatsvinden.

In plaats daarvan vond de geplande Zoom-vergadering plaats, waarin zij de deelnemers informeerde dat er enkele onregelmatigheden waren die opgehelderd moesten worden, en dat de Corona-onderzoekscommissie zonder Reiner Fuellmich zou doorgaan.

Fuellmich hoorde hier pas later van.

Na enige tijd startte hij zijn eigen nieuwe project: het ICIC (International Crimes Investigative Committee).

ACHTERGROND

Voordat Reiner Fuellmich en Viviane Fischer uit het Coronacomité werden gezet, besloten ze de donaties te beschermen door goud te kopen ter waarde van een miljoen euro. Ze beseften dat de bankrekeningen van het Coronaonderzoekscomité in beslag zouden worden genomen door de Duitse overheid en ze vreesden dat ze de fondsen die ze met particuliere donaties hadden opgehaald, niet meer konden gebruiken om het zeer belangrijke werk van het comité voort te zetten.

Ze namen ook elk een persoonlijke lening om de fondsen veilig te stellen: € 700.000 (Fuellmich) en € 100.000 (Viviane Fischer). Deze leningsovereenkomsten werden schriftelijk vastgelegd in ondertekende contracten.

Viviane Fischer betaalde de lening in termijnen terug, beginnend medio augustus 2022 en eindigend in oktober 2022.

In diezelfde periode onderhandelde Reiner Fuellmich over de verkoop van zijn huis in Göttingen, dat naar verwachting voor € 1.350.000 zou worden verkocht. Een deel van dit bedrag zou worden gebruikt om de lening af te lossen.

REINER FUELLMICH HEEFT VAN HET BEGIN AF DUIDELIJK GEMAAKT DAT DE TERUGBETALING VAN DE LENING ONMIDDELLIJK ZOU PLAATSVINDEN NA VOLTOOIING VAN DE VERKOOP VAN ZIJN EIGENDOM!

In de tussentijd waren de bankrekeningen van Reiner Fuellmich echter bevroren en hij had Marcel Templin (advocaat, partner van Justus Hoffmann en Antonia Fischer) belast met het beheer en toezicht op onder meer (1) een class action-project waaraan Fuellmich had gewerkt; en (2) de verkoop van Fuellmichs huis.

Het huis van Reiner Fuellmich werd inderdaad verkocht en het geld van de verkoop belandde op de bankrekening van Marcel Templin, waardoor Reiner Fuellmich de lening van € 700.000 niet kon terugbetalen. Dit gaf Antonia Fischer, Justus Hoffman en Marcel Templin de gelegenheid om hem te beschuldigen van verduistering van gelden van de Corona Investigative Committee.

FUELMICH’S “DEPORTATIE” UIT MEXICO

Reiner Fuellmich was naar Engeland gereisd om een ​​voormalig agent van de Britse geheime dienst te interviewen.

Bij zijn terugkeer in de Verenigde Staten werd hem de toegang ontzegd, ongetwijfeld vanwege zijn activiteiten die de ware aard van de COVID-noodmaatregelen aan het licht brachten.

Omdat Fuellmich en zijn vrouw de toegang tot de VS werd ontzegd, vertrokken ze naar Mexico. Daar bleven ze een paar maanden, terwijl ze probeerden de vele problemen die zich hadden voorgedaan op te lossen.

Omdat ze hun paspoorten kwijt waren, vroegen ze nieuwe aan en kregen van de Duitse ambassade de opdracht om naar Tijuana te gaan om de nieuwe paspoorten op te halen.

Omdat de ambassade gesloten was vanwege een verbouwing, werd Fuellmich en zijn vrouw gevraagd om direct naar het vliegveld te gaan om hun nieuwe paspoorten op te halen.

Eenmaal op het vliegveld nam de Mexicaanse politie Reiner Fuellmich in hechtenis met het excuus dat hij geen geldig paspoort/visum had. Hij werd vervolgens op een vlucht gezet (betaald door de Duitse overheid!) naar Frankfurt, waar hij werd gearresteerd en te horen kreeg dat er een Europees arrestatiebevel tegen hem liep.

Vreemd genoeg werd zijn vrouw, die naar verluidt hetzelfde probleem had met haar reisdocumenten, na een nacht in de gevangenis te hebben doorgebracht, vrijgelaten en mocht ze in Mexico blijven, waar ze tot op de dag van vandaag verblijft.

Uiteindelijk was er GEEN internationaal arrestatiebevel, NOCH een formeel uitleveringsproces. Dit betekent dat Fuellmich onder valse voorwendselen is ontvoerd.

Een week na zijn arrestatie in Frankfurt werd Fuellmich overgebracht naar de zwaarbewaakte gevangenis in Rosdorf, waar hij tot op de dag van vandaag vastzit.

Alle verzoeken om hem op borgtocht vrij te laten werden afgewezen.

In de afgelopen 11 maanden zijn er al 28 hoorzittingen geweest, en bij elk daarvan zijn er verrassende en verbijsterende feiten naar voren gekomen over wat er gaande is.

Van de eerste 18 aanklachten tegen Fuellmich is er nog maar één over: die over de persoonlijke leningen. De rechter, Carsten Schindler, besloot dat hij ze NIET BESCHOUWT als persoonlijke leningen, ondanks de geschreven en ondertekende contracten.

Rechter Schindler beschouwt deze leningen feitelijk als fictieve leningen en op 3 mei liet hij weten dat voor hem de feiten al duidelijk waren: Reiner Fuellmich had te kwader trouw gehandeld en de gelden verduisterd.

Hij verklaarde ook dat hij Fuellmich koste wat het kost wilde veroordelen en dat het niet nodig was om de verklaringen van andere getuigen voor de verdediging te horen.

Zijn conclusies zijn vrijwel uitsluitend gebaseerd op de tegenstrijdige getuigenissen van Viviane Fischer.

Het is belangrijk om op te merken dat tot dan toe vrijwel uitsluitend getuigen van het Openbaar Ministerie mochten optreden.

De belangrijkste getuige, namelijk Marcel Templin (één van Fuellmichs aanklagers!) op wiens bankrekening het geld van de verkoop van Fuellmichs huis terechtkwam, WERD NIET OPGEROEPEN OM TE GETUIGEN!

De verdediging was verbijsterd door de uitspraken van rechter Schlinder en verzocht om uitstel van de procedure. Ze kreeg tot 10 juni de tijd om aanvullend bewijs en getuigen te overleggen.

Een ander zeer belangrijk punt om te vermelden is dat een van Fuellmich’s verdedigingsadvocaten, Dr. Christof Miseré, in het bezit was gekomen van een dossier van de Duitse geheime dienst, waarin duidelijk staat dat Fuellmich koste wat het kost en op elke mogelijke manier gestopt moet worden, en dat dit bereikt moet worden door “MENSEN TE INFILTREREN ONDER ZIJN NAASTSTE MEDEWERKERS”!

Het was ook hun uitgesproken doel om Fuellmich te veroordelen om te voorkomen dat hij in de toekomst een openbaar/politiek ambt zou bekleden.

Uit dit dossier, dat Miseré van een klokkenluider kreeg, blijkt dat Reiner Fuellmich al in 2021 onder speciaal toezicht stond.

Het is duidelijk dat zowel de aanklagers als de rechter niet geloven dat dit dossier echt is.

Ook moet vermeld worden dat er een hele reeks bewijzen is (e-mails, geschreven door de jonge officier van justitie John) die spreken van het “vuile werk” dat achter Fuellmichs rug om door zijn aanklagers werd gedaan.

“De uitspraken van de rechtbank klinken als een voorgefabriceerde verklaring van een instantie die vergelijkbaar is met de Stasi (de voormalige geheime politie van Oost-Duitsland), zonder enige juridische, dogmatische basis.

De meest juridisch pathetische procedure van de afgelopen 30 jaar”

– Verklaring van Christof Miserè, advocaat van Reiner Fuellmich, gedateerd 18 mei 2024

Toevallig werd deze zelfde officier van justitie John later overgeplaatst van Hannover naar Göttingen, nadat de toenmalige officier van justitie in Göttingen, die was gevraagd een onderzoek in te stellen naar Fuellmich, DUIDELIJK HAD VERKLAARD DAT ER ONVOLDOENDE BASIS WAS VOOR HET ONDERZOEK NAAR REINER FUELLMICH!

SCHENDING VAN MENSENRECHTEN IN DE GEVANGENIS

SCHANDALIGE GEBEURTENISSEN DIE PLAATSVONDEN IN DE GEVANGENIS VAN ROSDORF VAN MEI 2024 TOT OP DAT MOMENT.

Op 5 mei was het de verjaardag van Reiner Fuellmich. Om hem te steunen werd er een (toegestaan) feest voor hem georganiseerd, vlak voor de ingang van de gevangenis.

Aan de supporters en deelnemers werd verteld dat Fuellmich zijn dagelijkse uurtje buitenactiviteit zou houden tussen 13:30 en 14:30 uur. Op dat tijdstip speelde en zong de groep supporters muziek, zodat Fuellmich hen vanaf de binnenplaats zou horen en op de hoogte zou zijn van hun aanwezigheid.

Er klonk inderdaad een stem die “vrijheid” riep vanuit de binnenplaats, en Fuellmichs aanhangers waren dolgelukkig.

Pas de daaropvolgende maandag werd bekend dat Fuellmich, direct na de hoorzitting van de vorige vrijdag, zijn uurtje buitenactiviteiten was ontnomen en dat hij naar een andere gevangeniscel was overgebracht en in eenzame opsluiting was gezet.

Hij bracht het hele weekend in eenzame opsluiting door en mocht geen contact opnemen met zijn advocaten, wat duidelijk in strijd is met de Duitse wet en de mensenrechten van gevangenen.

Ook mocht hij geen contact meer hebben met zijn vrouw.

Deze straf werd gerechtvaardigd door een vermeende (anonieme) ‘tip’ dat Reiner audioberichten opnam die hij naar buiten de gevangenis zou versturen.

Zijn cel werd van boven tot onder doorzocht met behulp van honden, op zoek naar een mobiele telefoon of een recorder!

Opgemerkt moet worden dat Fuellmich al in november 2023 toestemming van de rechter had om telefoongesprekken op te nemen!

Hier is een kort bericht van Dr. Reiner Fuellmich, gedateerd 10 mei, over wat er gebeurde in het weekend van zijn verjaardag:

https://t.me/ReinerFuellmichEnglish/1357 (De videolink staat in Telegram)

Persoonlijke noot:

Als er aan het begin van de procedure nog hoop bestond dat het proces rechtvaardig en eerlijk zou verlopen, verdween die hoop op 3 mei voorgoed!

Hier is nog een korte verklaring van Dr. Reiner Fuellmich, gedateerd 28 mei, over de situatie van het proces:

https://t.me/ReinerFuellmichEnglish/1393 (De videolink staat in Telegram)

(De videolink staat in Telegram en ik heb geen manier om ze in een ander formaat op te slaan)

ANDERE RELEVANTE GEBEURTENISSEN

Vanaf 10 juni wordt Reiner Fuellmich door gewapende veiligheidsagenten in pantservoertuigen van de gevangenis naar de rechtbank en terug begeleid.

Naast de handboeien die aan een riem zijn bevestigd, krijgt hij ook enkelboeien om en moet hij een kogelvrij vest dragen (dit laatste weigert hij).

Ook werd hem nadrukkelijk verzocht om bloed af te staan, omdat er in de gevangenis vermoedelijk sprake was van tuberculose.

Fuellmich weigerde pertinent om zich via naalden te laten injecteren of om welke medische procedure dan ook te ondergaan, voor welk doel dan ook.

Op dit punt diende de verdediging een bezwaarschrift in tegen rechter Schindler, met het verzoek hem van de zaak te verwijderen en te vervangen, gezien zijn flagrante vooringenomenheid.

Zoals verwacht werd de motie verworpen.

Op 11 juni werd Reiner Fuellmich opnieuw in eenzame opsluiting geplaatst, waar hij tot op de dag van vandaag verblijft.

Hij mag geen contact hebben met medegevangenen. De opgegeven reden voor deze maatregel was dat Fuellmich, in gesprekken met deze medegevangenen, hen juridische tips gaf, iets wat zijn bewakers niet konden tolereren.

Hij wordt gedwongen alleen te eten, brengt zijn vrije tijd buiten door (1 uur/dag) in volledige eenzaamheid, mag de gymzaal niet gebruiken en mag pas telefoneren als de andere gevangenen terug in hun cel zijn.

Hier is nog een verklaring van Dr. Reiner Fuellmich, gedateerd 12 juni, over de laatste ontwikkelingen in de procedure tegen hem en over de huidige gebeurtenissen in de wereld:

https://t.me/bitteltv/26837 (De videolink staat in Telegram)

Hier is een korte verklaring van Dr. Reiner Fuellmich, gedateerd 29 juni, over zijn huidige situatie:

https://t.me/bitteltv/26984 (De videolink staat in Telegram)

Op 20 juni werd aangenomen dat rechter Schindler en de andere rechters van plan waren om het proces te beëindigen, maar hun poging daartoe werd gedwarsboomd door de opzettelijke afwezigheid van Fuellmichs verdedigingsadvocaten.

Op 10 juli wees rechter Schindler, gezien de mislukte poging om het proces drie weken eerder af te ronden, een extra openbare verdediger aan Reiner Fuellmich toe: Tobias Pohl.

Verdedigingsadvocate Katja Wörmer heeft een nieuw verzoek ingediend om herziening van Fuellmichs detentie. Zij eist dat de procedure onmiddellijk wordt stopgezet en Reiner Fuellmich wordt vrijgelaten.

Op 19 juli besliste rechter Schindler dat toekomstige hoorzittingen schriftelijk moeten worden gehouden in plaats van mondeling. Daarmee werd de basisprincipes van transparantie van openbare rechtszaken geschonden.

De verdediging vond deze motie onrechtvaardig en illegaal en diende opnieuw een motie van bezwaar in tegen het gehele panel van rechters.

Verzoeken van de verdediging om de getuigen te horen die in de oorspronkelijke aanklacht en dagvaarding worden genoemd, om de officier van justitie te ondervragen en om aanvullende getuigen te ondervragen, werden ook allemaal door de rechtbank afgewezen.

De rechtbank rechtvaardigde deze weigering door te stellen dat verdere getuigenverklaringen niet relevant waren voor de verduidelijking van de feiten of van de straf.

Persoonlijke noot:

IS DE STRAF AL BEPAALD???

Hier is een verklaring van Dr. Reiner Fuellmich, gedateerd 24 juli, met een duidelijke boodschap:

https://t.me/ReinerFuellmichEnglish/1518 (De videolink staat in Telegram)

Op 31 juli diende Reiner Fuellmich een nieuw bezwaarschrift in tegen de rechter en het gehele panel van rechters vanwege het feit dat de procedure nog steeds in ‘schriftelijke’ vorm in plaats van mondelinge vorm werd gehouden.

Na bijna drie maanden werden eindelijk twee getuigen van de verdediging toegelaten.

Hier is een verklaring van Dr. Reiner Fuellmich, gedateerd 5 augustus, over het lopende proces en de huidige gebeurtenissen in de wereld:

https://t.me/ReinerFuellmichEnglish/1537 (De videolink staat in Telegram)

Op 6 augustus werd een nieuw verzoek gedaan om Viviane Fischer in de getuigenbank te plaatsen, maar de rechtbank wees dit verzoek af.

De verdediging had verzocht om de motieven voor de afwijzing van de ingediende moties bekend te maken. De rechtbank vertelde haar dat deze motieven bij de uitspraak bekend zouden worden gemaakt. Hierdoor was het voor de verdediging onmogelijk om deze motieven aan te kaarten zolang het proces nog gaande was.

Deze procedure is oneerlijk en illegaal.

Reiner Fuellmich diende opnieuw een motie van bezwaar in tegen het gehele panel van rechters met betrekking tot het bevel om de procedure ‘schriftelijk’ te voeren in plaats van mondeling.

Hier is een verklaring van Dr. Reiner Fuellmich, gedateerd 19 augustus, over de huidige gebeurtenissen in de wereld en de situatie in Göttingen:

https://t.me/ReinerFuellmichEnglish/1548 (De videolink staat in Telegram)

Op 23 augustus mocht Prof. Dr. Martin Schwab (advocaat, adviseur van het Corona Comité) getuigen. Hij bevestigde dat de persoonlijke leningen inderdaad gedekt waren door geldige leningsovereenkomsten, en dat Reiner Fuellmich ook vanaf het begin had aangegeven dat de fondsen in zijn onroerend goed waren gestoken met als enig doel ze veilig te stellen. 

Schwab bevestigde bovendien dat Fuellmich altijd van plan was om dit geld terug te geven aan het Coronacomité, zodra zijn huis verkocht zou zijn.

“OP BASIS VAN DEZE GETUIGENIS MOET ADVOCAAT REINER FUELLMICH ONMIDDELLIJK WORDEN VRIJGELATEN”. – verdedigingsadvocaat Dr. Christof Miseré.

Op 28 augustus werd het verdedigingsteam uitgebreid met een extra advocaat: advocaat Edgar Siemund, deskundige op het gebied van ondernemingsrecht.

Terwijl het proces nog gaande was en er nog geen bewijsmateriaal voor de verdediging was gepresenteerd, gaf de rechter onverwachts opdracht aan het Openbaar Ministerie om zijn slotverklaring af te leggen.

Het Openbaar Ministerie heeft een straf geëist van 3 jaar en 9 maanden gevangenisstraf voor Fuellmich.

Op 30 augustus werden eindelijk nog twee getuigen van de verdediging gehoord.

Uit de eerste getuigenis bleek dat:

· Viviane Fischer en Reiner Fuellmich wilden beiden de fondsen uit de donaties veiligstellen;

· Viviane Fischer wist dat de groep aanklagers zowel haar als Fuellmich wilde aanklagen. Daarom betaalde ze haar deel van de lening snel terug, drie weken voor de dreigende rechtszaak.

· Viviane Fischer wist dat Fuellmich’s geld in zijn onroerend goed zou worden geïnvesteerd.

· Viviane Fischer heeft er nooit aan getwijfeld dat Fuellmich de € 700.000 aan het Coronacomité zou terugbetalen.

De tweede getuige, een advocaat die jarenlang bij Fuellmichs advocatenkantoor werkte, bevestigde het volgende:

· Reiner Fuellmich had al het voornemen om zijn onroerend goed in Göttingen te verkopen en het geld dat hij daarmee verdiende, zou hij gebruiken om de lening af te lossen;

· Fuellmich was van plan om ook na de verkoop van het pand in zijn advocatenkantoor te blijven werken.

Persoonlijke noot:

De insinuaties dat Fuellmich alles wilde verkopen om met het geld naar Mexico te vluchten, zijn ongegrond en ronduit belachelijk!

CONCLUSIE

· De deportatie van Reiner Fuellmich uit Mexico werd vermomd als een legale uitlevering. Dat was het niet;

· Fuellmich zit sinds 11 juni in eenzame opsluiting, op grond van een beschuldiging die gelijkstaat aan een misdrijf.

· Alle door de verdediging ingediende verzoeken om een ​​proces worden, op enkele uitzonderingen na, voortdurend afgewezen. De motivatie voor deze afwijzingen wordt pas bekendgemaakt op het moment van de uitspraak.

· Schriftelijke procedures vormen een schending van het beginsel van transparantie in een openbaar proces en van het recht van de verdachte om gehoord te worden.

· Alle bezwaarschriften tegen de rechter en het gehele panel van rechters worden steevast afgewezen.

·      REINER FUELLMICH ZIT AL BIJNA 11 MAANDEN IN VOORLOPIGE HECHTENIS. De maximale duur van voorlopige hechtenis in Duitsland is 6 maanden!


Persoonlijke noot:

Als het geen regelrechte belemmering van de rechtsgang is, dan is dit niets minder dan een inquisitie!!!

Een gedetailleerde uitleg van Dr. Reiner Fuellmich van 1 september 2024 over de lopende procedure, verdeeld in vier verklaringen.

https://t.me/ReinerFuellmichEnglish/1585

SLOTCOMMENTAAR: de dood van Reiners moeder

Gisterenmorgen, 2 september 2024, ontvingen wij het droevige nieuws dat de moeder van Reiner Fuellmich is overleden.

Fuellmich had eerder vernomen dat zijn bejaarde moeder ziek en bedlegerig was en dat het slechts een kwestie van tijd was voordat ze zou overlijden.

Hij had een schriftelijk verzoek ingediend bij de gevangenis om naar het ziekbed van zijn moeder in Bremen te worden gebracht, zodat hij haar nog een laatste keer kon zien.

De gevangenis was bereid hem dit verzoek te honoreren, op voorwaarde dat hij haar in handboeien en boeien zou bezoeken, vergezeld door gewapende gevangenisbewakers. Omdat hij zijn moeder niet aan nog meer lijden wilde onderwerpen tijdens hun laatste momenten samen, accepteerde Reiner die voorwaarden niet. Zelfs als hij zijn moeder nooit meer zou zien, was hij niet bereid haar nog meer te laten lijden door haar zoon in ketenen te zien.

Je kunt je zijn verdriet voorstellen, niet alleen omdat hij zijn moeder heeft verloren, maar ook omdat hij haar niet voor de laatste keer heeft mogen bezoeken en knuffelen. Het is niet bekend of hij haar begrafenisdienst mag bijwonen.

Het enige wat wij kunnen doen is hem onze troostende gedachten en gebeden sturen.

De verdediging diende een verzoek in om de hoorzitting die gepland stond voor 3 september op te schorten. De rechtbank stelde de hoorzitting uit tot 6 september en gaf Reiner precies drie dagen rouwverwerking.


 


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/de-vervolging-van-dr-reiner-fuellmich

WEF: Covid ‘was de test’ voor ‘enorm aantal onvoorstelbare beperkingen’

 06/09/2024

Het globalistische Wereld Economisch Forum (WEF) heeft verklaard dat de Covid-pandemie slechts “de test” was voor “een enorm aantal onvoorstelbare beperkingen” op de vrijheden van het grote publiek.

In een bericht op de website van het WEF pocht de in Zwitserland gevestigde organisatie van Klaus Schwab dat de bereidheid van “miljarden burgers over de hele wereld” om zich aan de Covid-beperkingen te houden, bewijst dat het publiek gemanipuleerd kan worden om “individuele maatschappelijke verantwoordelijkheid” te accepteren, meldt Slay News.

Het WEF prijst de manier waarop ‘miljarden’ mensen zich aan de Covid-‘beperkingen’ hielden, en stelt dat zij hetzelfde zouden doen onder het mom van het verminderen van de CO2-uitstoot.

Het artikel, getiteld “My Carbon: An approach for inclusive and sustainable cities”,  suggereert dat dezelfde angsttactieken gebruikt kunnen worden om verdere “beperkingen” op te leggen aan het grote publiek.

Het onderwerp van het artikel is hoe je mensen ervan kunt overtuigen om ‘persoonlijke koolstofvergoedingsprogramma’s’ te adopteren.

Het WEF betreurt dat dergelijke plannen tot nu toe grotendeels onsuccesvol zijn gebleken.

De groep van Schwab merkt echter op dat verbeteringen in tracking- en bewakingstechnologie helpen om de ‘politieke weerstand’ tegen dergelijke programma’s te overwinnen.

COVID-19 was de test van maatschappelijke verantwoordelijkheid”, beweert het artikel.

Het rapport vervolgt met de lof over de manier waarop “een enorm aantal onvoorstelbare beperkingen voor de volksgezondheid door miljarden burgers over de hele wereld werden geaccepteerd.”

“Er waren wereldwijd talloze voorbeelden van het handhaven van sociale afstand, het dragen van maskers, massavaccinaties en de acceptatie van contacttraceringstoepassingen voor de volksgezondheid, die de kern van individuele maatschappelijke verantwoordelijkheid aantoonden”, voegt het WEF toe.

De organisatie benadrukt dat zoveel mensen zich aan de lockdownmaatregelen hielden, ondanks het overweldigende bewijs van de schadelijke gevolgen die dergelijke beperkingen voor de samenleving hadden.

Het WEF impliceert vervolgens dat het publiek zich op andere terreinen van het leven op eenzelfde onderdanige manier zou gedragen ons privacybeleid voor meer informatie.

Volgens de groep zou een dergelijke conformiteit worden aangemoedigd via technologie, waaronder kunstmatige intelligentie, digitalisering en ‘slimme thuisapparaten’.

Het artikel pleit vervolgens voor een sociaal krediet-achtig rantsoeneringsprogramma voor koolstofemissies.

Een dergelijk plan zou “individuele adviezen bieden over minder CO2-uitstoot en ethische keuzes voor de consumptie van producten en diensten”, suggereert het WEF.

Er zouden ook nieuwe sociale normen worden gecreëerd om te definiëren wat een ‘eerlijk deel’ van de persoonlijke emissies inhoudt en om ‘aanvaardbare niveaus’ van persoonlijke emissies te bepalen.

Het WEF heeft het ‘succes’ van de Covid-beperkingen vaak aangeprezen als voorbeeld van hoe soortgelijke tactieken opnieuw gebruikt kunnen worden om het publiek te controleren.

De dochter van WEF-oprichter Klaus Schwab pochte tijdens een paneldiscussie dat soortgelijke beperkingen opgelegd zouden kunnen worden onder het mom van ‘de strijd tegen klimaatverandering’.

De dochter van WEF-oprichter Klaus Schwab pochte tijdens een paneldiscussie dat soortgelijke beperkingen opgelegd zouden kunnen worden onder het mom van ‘de strijd tegen klimaatverandering’.

Insecten en smurrie: Welkom bij “alternatieve proteïne”

 september 7, 2024   8  

     TheDigitalArtist / Pixabay

Soms lijkt het alsof het schrijven voor OffG de afgelopen twee jaar in een herkenbaar patroon is gevallen, een patroon dat het best kan worden samengevat als “het negeren van de (meestal) nepdingen op de voorpagina’s en het verzamelen van de echte dingen op de achterkant.”

Regelmatige herinneringen dat het niet uitmaakt op wie je stemt, of welke kant welke oorlog wint, de overkoepelende agenda is er nog steeds, eet en groeit. Zoals de Blob of het Ding, schrijft Kit Knightly.

Censuur? We weten allemaal dat dat op het boodschappenlijstje van de elite staat.
Digitale valuta? Die zijn er nog steeds.
Digitale ID? Absoluut in de kaarten.

En we zullen ongetwijfeld terugkomen om over al deze zaken te praten totdat we het slikken of totdat we definitief worden afgesloten (wat het eerst gebeurt).

Maar vandaag hebben we het over het eten van insecten.

Niet alleen de insecten – ook de smurrie.

Alles in feite dat academici en journalisten hebben besloten te groeperen onder de parapluterm “alternatieve proteïne” in koppen zoals deze van Sky News:

Worden alternatieve eiwitten mainstream? Dit miljoenenpond kostende nieuwe project hoopt van wel

Dit verhaal is een reactie op de lancering van het nieuwe National Alternative Protein Innovation Centre (NAPIC) in het Verenigd Koninkrijk, een onderzoeksproject van 38 miljoen pond dat mede is opgericht door het Imperial College in Londen (bekend van de Covid-modellering).

Professor Karen Polizzi van het gloednieuwe “Bezos Centre for Sustainable Protein” van het Imperial (ja, die Bezos) beschreef het nieuwe initiatief als volgt:

De overgang naar gezonde, duurzame eiwitbronnen is een dringende wereldwijde uitdaging. Het National Alternative Protein Innovation Centre zal helpen deze overgang te vergemakkelijken door onderzoekers en de industrie te ondersteunen bij alle onderdelen van het proces, van productontwerp tot acceptatie door de consument. Bij Imperial zullen we ons richten op de ontwikkeling van economische, duurzame processen om nieuw ontdekte alternatieve eiwitten op grote schaal te produceren.”

De “alternatieve eiwitten” waar dit onderzoek zich op richt zijn…

eetbare eiwitten die afkomstig zijn van andere bronnen dan dierlijke landbouw: van planten zoals granen, peulvruchten, knollen en noten; schimmels zoals paddenstoelen; algen zoals zeewier; insecten; eiwitten die afkomstig zijn van in het laboratorium gekweekte microbiële cellen of fermentatie; en in het laboratorium gekweekt vlees.

Zoals ik al zei: insecten en smurrie – oh en ook wat planten.

Wat is precies de aantrekkingskracht van de insecten en de smurrie (en planten) voor de overheersers?

Dat is een complexe vraag, met een veelzijdig antwoord.

Een deel van mij denkt dat ze het gewoon leuk vinden om gewone mensen zichzelf te zien vernederen in het “ik denk dat we ze wel hun tong kunnen laten poetsen” model. Maar dat is maar een theorie, daar kunnen we een andere keer verder op ingaan.

Naast sadisme en andere psychosociale motivaties zijn er praktische kwesties als winst en controle. Zoals we hebben besproken in ons recente stuk over genetisch gemodificeerd gene-edited voedsel,, spelen wetten op intellectueel eigendom een rol.

Een ei is een ei. Rundvlees is rundvlees. Je kunt een koe of een kip niet patenteren en het is vrij moeilijk om te voorkomen dat mensen hun eigen dieren houden.

Maar als je product bestaat uit een paar duizend gevriesdroogde krekels vermalen tot een poeder (inclusief hun ogen, darmen en uitwerpselen), gemengd met chemische conserveringsmiddelen, verdikkingsmiddelen en kunstmatige smaakstoffen om echt vlees na te bootsen…

daar kun je een patent op aanvragen.

Dat is een van de redenen waarom de markt voor eetbare insecten in de komende tien jaar naar verwachting tien keer zo groot zal worden.

In een van die toevallige samenloop van omstandigheden ging de aankondiging van het nieuwe onderzoeksproject samen met een grootscheepse propagandacampagne over “alternatieve proteïnen”.

Vorige week publiceerde The Guardian een glossy advertentie interview met de CEO van Meatly, het laboratorium-gekweekt vleesbedrijf, waarin hij beweerde dat “gekweekt vlees veiliger, vriendelijker en duurzamer is.”

De volgende dag berichtte The Guardian (opnieuw) over een “nieuw onderzoek” dat (schokkend) aantoonde dat “Plantaardige vleesalternatieven milieuvriendelijker en meestal gezonder zijn.”

Vier dagen geleden bleek uit een ander nieuw onderzoek dat eiwitten uit pindadoppen gebruikt kunnen worden als aanvulling op dierlijke eiwitten.

Good Food Magazine denkt dat het eten van meelwormen diabetes kan genezen. Medische tijdschriften publiceren stukken “waarin de gezondheidsvoordelen van alternatieve eiwitten worden onderzocht”.

MSN herplaatst artikelen uit de Metro met als kop“Vlees uit laboratoria komt eraan. Dit is waarom je misschien geen andere keuze hebt dan het te eten.”

Yahoo Finance vertelt ons “Waarom laboratoriumvlees een overwinning is voor de Britse investeringsindustrie”.

En het is niet alleen het Verenigd Koninkrijk. Dat is duidelijk. Dat is het nooit, net zoals de prijzen niet veranderen bij één Walmart en het menu niet verandert bij één MacDonalds. Omdat globalisme al een realiteit is en je “nationale regering” slechts een lokale tak is van een multinationaal conglomeraat.

In de VS is de Universiteit van Californië behoorlijk recht door zee:

Lekkere larven – waarom je zou moeten overwegen om insecten te eten

Het Finse bedrijf “Solein”, dat bacteriepannenkoeken maakt van “lucht en zonlicht”, is door de FDA “algemeen erkend als veilig” (de volgende stap is waarschijnlijk “algemeen erkend als voedsel”).

Het “volgende supervoedsel” van Australië is Hoppa, een zak gepoederde krekels. Volgende maand wordt in Melbourne AltProtein24 gehouden, een conferentie ter promotie van “alternatieve proteïnen.”

Vorige week keurde Singapore 16 verschillende soorten insecten goed voor menselijke consumptie. Singapore krijgt ook zijn eigen “Sustainable Protein Research Centre,” wederom gefinancierd door enorme donaties van Jeff Bezos.

De positieve kant van dit alles is dat, ondanks al deze inspanningen, de kans groot is dat dit nooit zal werken. Artikel na artikel belicht de problemen van “consumentenacceptatie” of “publiek enthousiasme” of soortgelijke uitdrukkingen die hetzelfde betekenen:

De meeste mensen willen geen insecten eten.

Vandaar de propaganda, denk ik.

Ik wil afsluiten door te wijzen op de werkelijk hilarische moderne ironie van het verhaal.

Dezelfde nieuwsorganen die blij promoten dat de elites willen dat we insecten en smurrie eten:

noemen het tegelijkertijd een gekke “samenzweringstheorie”:

We bevinden ons letterlijk in het tijdperk van het dubbeldenken.

Maar laat maar, het komt wel goed zolang we blijven weigeren om de insecten te eten… of de smurrie.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/insecten-en-smurrie-welkom-bij-alternatieve-proteine/

“Experts werken er hard aan om insecten onderdeel van je dieet te maken”: Nieuwe studie beveelt aan om insecten-“meel” te verstoppen in populair voedsel

Experts raden aan om insectenmeel te verstoppen in populaire voedingsmiddelen, omdat het duidelijk wordt dat het overwinnen van de “bah-factor” die geassocieerd wordt met insecten te veel blijkt te zijn voor Westerse consumenten, schrijft Raw Egg Nationalist. Een paper dat werd gepresenteerd op het recente Europese congres over obesitas in Venetië, Italië, onthulde dat slechts … Meer lezen over“Experts werken er hard aan om insecten onderdeel van je dieet te maken”: Nieuwe studie beveelt aan om insecten-“meel” te verstoppen in populair voedsel

https://www.frontnieuws.com/experts-werken-er-hard-aan-om-insecten-onderdeel-van-je-dieet-te-maken-nieuwe-studie-beveelt-aan-om-insecten-meel-te-verstoppen-in-populair-voedsel/


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...