zondag 26 november 2023

Gates Foundation insider schept op dat miljarden mensen in 2024 zullen sterven tijdens pandemie

november 26, 2023   3332   11  

Drie jaar geleden schepte Bill Gates openlijk op dat een toekomstige pandemie miljarden mensen van de aardbodem zou wegvagen. Met zijn kenmerkende grijns kon Gates niet duidelijker zijn over zijn toekomstplannen, schrijft Thepeoplesvoice.

Nu, volgens een insider van de Gates Foundation, zijn de plannen voor de beloofde pandemie in de maak en is de mondiale elite van plan om hun ontvolkingsagenda in de hoogste versnelling te zetten.

Wat is de gebeurtenis die ze plannen? Het is een ernstige pandemie, erger dan COVID-19, gericht op jongeren en kinderen.

Gates probeert wanhopig te voorkomen dat er informatie over dit verontrustende plan uitlekt naar het publiek, maar helaas voor hem zijn er nu te veel mensen vastbesloten om zijn kwaad aan de wereld te onthullen.

Gates is woedend dat zijn plannen worden gedwarsboomd door zogenaamde “samenzweringstheoretici” die vastbesloten zijn om zijn kwaadaardige agenda te ontmaskeren.

Toen hij deze week in de podcast van Trevor Noah verscheen, ging Gates tekeer tegen zogenaamde “samenzweringstheoretici” die zijn “superbelangrijke werk” veel moeilijker maken dan het ooit was.

Gates kan alleen zichzelf de schuld geven. Net als andere leden van de globalistische elite is hij arrogant geworden en zegt hij nu de stille delen hardop. Terwijl dit soort gesprekken vroeger alleen mogelijk waren in een donker en rokerig achterkamertje, deelt Gates zijn visie op de ontvolking van de wereld nu in het openbaar.

Herinner je je “Event 201“, een paraatheidsoefening met een coronavirus pandemie, uitgevoerd in oktober 2019 onder auspiciën van het World Economic Forum en de Bill and Melinda Gates Foundation en met de gebruikelijke verdachten, waaronder de Wereldgezondheidsorganisatie, China’s CDC, Anthony Fauci en anderen?

De timing was uitstekend en de COVID-19 pandemie begon binnen een paar weken na de oefening en verliep precies zoals ze hadden voorspeld. De globalistische elite was in de wolken. Het World Economic Forum kon het niet laten om zich te verkneukelen over de situatie en zong de lof van de “meedogenloos efficiënte” lockdowns.

 

De gewone man werd tot onderdanigheid gemaand door de mainstream media, die schaamteloos dienden als dienstmeisjes van de elite. We werden opgesloten, gestraft, ziek gemaakt, geïnjecteerd en verarmd. De economische gevolgen voor gewone mensen zijn rampzalig geweest en blijven zich opstapelen.

Als je twijfelt of de elite hier blij mee is, kijk dan eens naar de psychopathische glimlach van Bill Gates als CNN-presentator Fareed Zakaria zegt dat het lang gaat duren voordat de economie zich herstelt.

Natuurlijk zijn de rijken rijker geworden. De elite is nu elitairder dan ooit tevoren.

En natuurlijk hoefden de elites zelf niet te lijden onder de afstraffende lockdowns. De Wereldgezondheidsorganisatie en het World Economic Forum zijn beide gevestigd in Zwitserland, dat toevallig een van de weinige landen was die geen lockdowns en maskerverordeningen afdwongen.

Het is een regel voor jullie, en een andere voor mij.

Gezien het leed dat de elite de mensheid de afgelopen jaren heeft aangedaan, is het noodzakelijk dat we de acties van degenen die van de pandemie hebben geprofiteerd goed in de gaten houden.

Je moet je er in het bijzonder van bewust zijn dat een nieuwe pandemie zich door China verspreidt, waarbij kinderen in het ziekenhuis belanden en gehersenspoelde liberalen de regering smeken om de samenleving opnieuw in lockdown te plaatsen.

Alsof dat nog niet verontrustend genoeg is, heeft de nieuwe pandemie ook nog eens de vingerafdrukken van de elite.

Hoe groot is de kans dat slechts een week nadat Joe Biden een ontmoeting had met de Chinese dictator Xi Jinping en megadonoren van de Democratische Partij, China nu een andere Covid-achtige ziekte aankondigt die door het land raast?

 Bill en Melinda Gates: een duister verleden van uitbuiting van arme kinderen als menselijke "proefkonijnen" voor massale medische experimenten

 

Net op tijd voor de verkiezingen van 2024.

Joe en Xi deden hetzelfde in 2020!

Natuurlijk zullen betaalde propagandajournalisten en zogenaamde factcheckers snel arriveren om dit tot een grote complottheorie te verklaren door verwijzingen aan te halen van de instellingen die duidelijk deel uitmaken van het complot tegen de mensheid.

Maar we hebben gezien wat ze deden in de Covid-pandemie en we hebben aantekeningen gemaakt. Daar laten we ze niet nog eens mee wegkomen.

Volgens Gates houden de “geleerde lessen” uit 2020 in dat de elite voortaan veel sterker optreedt tegen zogenaamde “desinformatie” dan tijdens de Covid-pandemie.

Hoe werkt dit in de echte wereld? Het betekent dat er nog meer censuur en onderdrukking van de vrije meningsuiting zal zijn wanneer de volgende pandemie over de wereld wordt uitgerold.

Immers, tijdens Covid wonnen de sceptici, wat NIET acceptabel is voor Bill Gates. Ondanks het feit dat het gewicht van de mainstream media en de wereldwijde autocratische controle-infrastructuur tegen ons was gestapeld, slaagden we erin te zegevieren door te weigeren ons te laten intimideren en het zwijgen op te leggen door hun autoritaire tactieken.

Dus plant Bill Gates de volgende catastrofale besmettelijke pandemie, die jonge mensen zal doden, waarbij een veel sterkere controle op desinformatie zal worden uitgevoerd. Volgens Gates moeten landen prioriteit geven aan inspanningen om het vertrouwen in de overheid en de volksgezondheid te vergroten.

Gates begrijpt nu dat we hem doorhebben. Laten we eerlijk zijn, er zijn gewoon veel te veel toevalligheden met betrekking tot Gates om hem rustig in de schaduw te laten werken zonder hem goed in de gaten te houden.


 Kijk hoe Bill Gates zich ongemakkelijk voelt als hij wordt ondervraagd over de bijwerkingen van het vaccin

 

Hij heeft een griezelig vermogen om toekomstige pandemieën te “voorspellen”. Naast zijn voorbereiding op de Covid-19 pandemie via Event 201, voerde hij in 2021 ook een “voorbereidingsoefening op de pokken” uit die de opkomst van de pokken tot op de maand nauwkeurig voorspelde!

Bill Gates is een briljante investeerder, vergelijkbaar met Nancy Pelosi. Hij kocht aandelen in een nauwelijks bekende biotech startup genaamd BioNTech slechts twee maanden voordat de Covid-19 pandemie begon en verdiende meer dan een miljard dollar. BioNTech levert het Pfizer Covid-vaccin, ondanks het feit dat het voor de pandemie nog nooit aan vaccins had gewerkt.

Ik raad dus aan om goed te luisteren wanneer Bill Gates een toekomstige pandemie voorspelt. Hij weet iets waarvan wij ons misschien niet bewust zijn.

En hij kan het niet laten om zich te verkneukelen over de “volgende”.

Nee Bill Gates, de volgende pandemie zal geen aandacht krijgen omdat jij dan al opgesloten zit.

Deze machtswellusteling van miljardairs en politici heeft lang samengezworen om de massa’s tot slaaf te maken, en nu slaan ze hun slag.

Dit is een schaamteloze, openlijke machtsgreep van Gates en de globalistische elites die niet mag slagen.

Maar dankzij mensen die weigeren toe te geven aan hun hersenspoeling, mensen zoals jij, krijgt de globalistische elite het veel moeilijker dan ze dacht.

Kijk:

Video Link on Rumble: https://rumble.com/v3xr821-bill-gates-insider-boasts-billions-will-die-in-2024-plandemic.html


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/gates-foundation-insider-schept-op-dat-miljarden-mensen-in-2024-zullen-sterven-tijdens-pandemie/

 

Zwarte knoflook

 januari 17, 2023 Bart Maes 


De werking van gefermenteerde knoflook wordt ondersteund door meer dan 700 wetenschappelijke onderzoeken. Gefermenteerde knoflook, ook wel zwarte knoflook genoemd, is geurarm en beduidend actiever en gezonder dan rauwe of verhitte knoflook. Breed inzetbaar voor de bescherming en gezondheid van hart, de bloedvaten, degeneratieve ziekten en infecties. Zwarte knoflook bestrijdt vrije radicalen, versterkt de afweer van je lichaam, geeft je energie en stimuleert een vlotte spijsvertering en darmwerking.

Wat is zwarte knoflook of zwarte look?

Het begint allemaal met knoflook (Latijnse naam: Allium Sativum) of simpelweg look. In een geconditioneerde, gesloten ruimte bij een omgevingstemperatuur van 65°C en met een luchtvochtigheid van 85°C, transformeert de knoflook tot een zwarte versie van zichzelf.

Daar heeft hij 65 dagen voor nodig en een droogtijd van 48 uur. De smaak wordt zoet en geurloos, de textuur een beetje kleverig. Zijn kracht en weldaden vermenigvuldigen zich in dit proces van rusten (aging) en fermentatie. Andere namen voor gefermenteerde knoflook zijn: zwarte knoflook, aged garlic, aged garlic extract en black garlic.

Hoe verloopt het proces van witte naar zwarte knoflook? Wat gebeurt er met de geur?

Tijdens het transformatieproces van witte naar zwarte knoflook vinden er minstens drie omzettingen plaats: de typische knoflookgeur verdwijnt, de knoflook wordt zwart en tot slot ontstaan er meer antioxidanten, zoals flavonoïden en alkaloïden.

§  Knoflookgeur verdwijnt
Alliïne is het geurcomponent van knoflook. Rauw is knoflook scherp en pittig van smaak. Door verhitting, fijnsnijden en persen wordt het enzym alliinase in knoflook omgezet in het sterk ruikende allicine. In de omvorming naar zwarte knoflook, wordt allicine omgezet in SAC (S-allyl-cysteine), waardoor de geur en tevens de scherpe smaak verdwijnt. Leve SAC !

§  Van wit naar zwart
Door de verhitting gaan suikers en aminozuren (eiwitten) in knoflook met elkaar een verbinding aan. Suikers en aminozuren worden deels omgezet in melanoide, waardoor de zwarte kleur ontstaat. De befaamde Maillard reactie in positieve zin. Door deze reactie krijgt gefermenteerde knoflook zijn zoete, intense smaak. Met smaaktonen van zoethout, tamarinde en balsamico.

§  Flavonoïden, alkaloïden en antioxidanten worden gevormd
Een van de belangrijkste omzettingen is die van allicine naar S-allylcysteïne. Hierdoor heeft de zwarte knoflook een bijna dubbel zo grote antioxidantieve werking, kunnen de antioxidanten uit zwarte knoflook beter opgenomen worden en is lichter verteerbaar. Door het langzame fermentatieproces, veroorzaakt door de endofyten bacteriën, vindt er een ware transformatie plaats. Zwarte knoflook is een anti-allergeen geworden. Dit is ideaal voor mensen met allergieën, waardoor zij minder gevoelig worden voor hun allergeen. Gefermenteerde knoflook kan nu ook ontstekingsremmend werken.

Chefs hebben zwarte knoflook ontdekt. Hoe gebruik je deze zwarte, zoete, geurloze knoflook in de keuken ?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Een lepeltje door de aardappelpuree of wortelpuree. Bij bloemkool en spruitjes…. 10 manieren om gefermenteerde knoflook gebruiken ? Gerechten en recepten met zwarte knoflook

1.      In dressings, salsa’s en marinades

2.      In dips

3.      Voeg toe aan soep

4.      In een shot

5.      Als snack

6.      Op bruschetta

7.      In pastasaus

8.      Gemengd in aardappelpuree (of andere purees)

9.      Voeg toe aan hummus

10.  Verwerk in kefir, kombucha, appelazijn

Zwarte knoflook heeft meer voordelen dan gewone look en zonder de typische geur van knoflook. De 11 voordelen van zwarte knoflook:

1.      Beschermt hart en bloedvaten beter dan knoflook.

2.      Versterkt veel beter het immuunsysteem omdat het als probiotica fungeert.

3.      Is meer antiseptisch dan knoflook tegen virussen, bacteriën en schimmels. Zwarte look heeft 2 x meer antioxidanten dan knoflook.

4.      Bevat meer SAC (S-allylcysteine), een antioxidant oplosbaar in water. Dit gaat oxidatie van zuurstof tegen, vermindert oxidatieve stress en beschermt bij diabetes omdat het helpt voorkomen dat suikers zich gaan binden met eiwitten. AGEs (advanced glycation end products)) Glycosylering is een enzymatisch proces waarbij suikergroepen gekoppeld worden aan een eiwit. Glycosylering = versuikering = stofwisselingsziekten = spierslapte, stollingsstoornissen, motorische en mentale achterstand of aftakeling

5.      Beschermt meer tegen toxische stoffen en is een betere ontgifter.

6.      Vermindert meer dan knoflook de kans op neurodegeneratieve schade.

7.      De fermentatie zorgt voor actieve enzymen en vermeerdert het aantal vitaminen.

8.      Gemakkelijker verteerbaar dan rauwe of gebakken look.

9.      Levert meer vitamine K (hartziekten, artritis, kanker).

10.  Vermindert pijn zonder nadelige neveneffecten.

11.  Mineralen worden sterker gebonden en zijn hierdoor beter opneembaar.

Geniet van de voordelen van gefermenteerde knoflook zonder de geur van look en een rijkere smaak.

Zwarte knoflook, ook wel gefermenteerde knoflook genoemd, geeft een zoete intense smaak aan je gerechten. Het heeft geen knoflookgeur meer en ook niet de scherpe smaak van rauwe knoflook. Zwarte knoflook is ideaal voor risotto, soep en pasta. Gerechten krijgen een diepere smaak. Het is heerlijk in allerlei purees en stamppot. Dressings zoals zwarte knoflookdressing zijn gezond en heel lekker. De zwarte kleur draagt ook bij tot het visuele aspect in culinaire gerechten. Sommigen zeggen dat vegetarische recepten zo een umami smaakt krijgen.

Hoeveel aged garlic extract of zwarte look is therapeutisch inzetbaar?

Veel studies en wetenschappelijke testen zijn gebeurd met 1 à 2 gram gefermenteerde knoflook per dag en over lange termijnen van 6 maanden tot 2 jaar.

Vergis je niet. Kies alleen voor biologische gefermenteerde knoflook. Het heeft weinig zin te kiezen voor een goed product dat ons opzadelt met pesticiden, zoals niet-bio look. Kies voor biologisch.

Een dubbelblind studie met 1,2 gram gefermenteerde knoflook gedurende 1 jaar, gaf als resultaat 65% minder plaque (minder aderverkalking). Ook viel op dat het hebben van koude handen en voeten sterk verminderd was, dit door een sterkere bloedsomloop.

1 à 2 gram per dag is met andere woorden goed en kan dienen als therapeutische dosis. Meer mag en kan gemakkelijk worden ingenomen in poedervorm, in pastavorm of als teentje zwarte knoflook.

1 à 2 gram werd met succes ingezet bij hartkramp, een zwak hart, aderverkalking, hartkloppingen, kortademigheid, etalagebenen, concentratiestoornissen en spataders.

Tip : Een gouden duo is zwarte knoflook met bamboezout. Wellicht bestaat er geen sterker duo dat alom inzetbaar is voor de algemene gezondheid.

 

Zwarte look voorkomt en geneest infecties, geef het Corona virus geen kans

 

Geef het Corona virus geen kans met zwarte look.

Weg virussen, bacteriën en andere ongewenste indringers. Een gewone verkoudheid voorkomen en snel genezen, doe je met zwarte knoflook. Zwarte look versterkt ons immuunsysteem wellicht beter dan gelijk welke plant. Virussen, bacteriën en andere ongewenste substanties worden omsingeld en opgeslokt door onze macrofagen en natuurlijke killer cellen, gestimuleerd door look.

Dr. Tarig Abdullah, een groot voorstander van look, zowel als medicijn als voeding, stelt dat look het krachtigste middel is tegen microben, bacteriën, parasieten, protozoa, fungi, schimmels en virussen.

Griep, verkoudheden en andere infecties krijgen weinig kans met zwarte look. Zo stelt Emily Tracker in haar ‘Het Grote Lookboek’ dat 1 mg allicine (looksubstantie) het werk verricht van 15 eenheden penicilline. Look behandelt een keelinfectie beter dan penicilline. Minstens 23 bacteriën worden gedood door lookextracten, waaronder salmonella (kip) en stafylokokken (keelpijn). Meer dan 50 parasieten, zoals schimmels, worden door zwarte knoflook belemmerd in hun groei. Een gewone verkoudheid? Zwarte look heeft een sterke antivirale werking. “Pediatrics”, het tijdschrift over kindergeneeskunde, meldde een succesvolle behandeling met knoflook van hersenvliesontsteking, een virale infectie van de hersenen (meningitis).


Griep, verkoudheden en andere infecties krijgen weinig kans met zwarte look.

Volgens sommige onderzoekers zijn het de zwavelverbindingen in look die de strijd aangaan met virussen. Allicine in look verslaat het herpesvirus alsook de gangbare virussen bij griep en verkoudheden. De wetenschappelijke rapporten over knoflook en zwarte look bij candida albicans zijn sterk en zelfs fenomenaal.

Virussen, insecten, larven en bacteriën houden niet van knoflook. The Wall Street Journal vermeldt dat zwavelverbindingen in look 100% efficiënt zijn om allerlei larven van vliegen, muggen en motten te doden.

Leveraandoeningen, vervette lever, te weinig galwerking, vergiftigingen met lood, kwik, koper, cadmium of aluminium? Gebruik aged garlic.

Gefermenteerde knoflook (aged garlic) verbetert sterk de werking van de lever, zelfs veel sterker dan rauwe of gebakken knoflook. Knoflook helpt één van de belangrijkste enzymatische processen in ons lichaam, gluthation, de sterke antioxidant die afvalstoffen in ons lichaam opruimt. Als gefermenteerde knoflook de lever sterker maakt, helpt deze ook om de zware metalen en andere niet gewenste stoffen volgens de goede leverwerking te elimineren. Door de fermentatie bevat aged garlic de actieve zwavelcomponenten van SAC en SAMC.

Diabetes en gefermenteerde knoflook als goede vrienden

Zwarte knoflook blijkt beduidend effectiever te zijn dan verse knoflook. Versuikering in het bloed door een te hoog suikergehalte in het bloed doet de mens geen goed. Versuikering heeft negatieve gevolgen voor de nieren (gaan slecht presteren), ogen (blind worden), hersenen (dementie en alzheimer), de huid (rimpelvorming) en het hart (hartfalen en vaatziekten).
In gefermenteerde knoflook zitten verschillende componenten die het suikerniveau in het bloed helpen nivelleren tot een normale hoeveelheid. En gefermenteerde knoflook (zwarte knoflook) doet dit beduidend beter dan gewone knoflook.

Kanker en zwarte knoflook
4 manieren waarop gefermenteerde knoflook kanker minder kans geeft:

1.      Zwarte knoflook remt de groei van kankercellen af

2.      Zwarte knoflook gaat carcinogene cellen sneller helpen uitscheiden

3.      Zwarte knoflook beschermt het DNA van onze cellen

4.      Zwarte knoflook helpt de vorming van kankercellen voorkomen

Daarenboven is gefermenteerde knoflook ook sterk aangeraden bij chemotherapie en bestraling. Waardoor minder haaruitval, minder moeheid en sneller herstel te verwachten zijn. Kanker en gefermenteerde zwarte look zijn vijanden.

Wat is de therapeutische dosis gefermenteerde knoflook?

  


Hoeveel aged garlic extract of zwarte look is therapeutisch inzetbaar?

Veel studies en wetenschappelijke testen zijn gebeurd met 1 à 2 gram gefermenteerde knoflook per dag en over lange termijnen van 6 maanden tot 2 jaar.

Vergis je niet. Kies alleen voor biologische gefermenteerde knoflook. Het heeft weinig zin te kiezen voor een goed product dat ons opzadelt met pesticiden, zoals niet-bio look. Kies voor biologisch.

Een dubbelblind studie met 1,2 gram gefermenteerde knoflook gedurende 1 jaar, gaf als resultaat 65% minder plaque (minder aderverkalking). Ook viel op dat het hebben van koude handen en voeten sterk verminderd was, dit door een sterkere bloedsomloop.

1 à 2 gram per dag is met andere woorden goed en kan dienen als therapeutische dosis. Meer mag en kan gemakkelijk worden ingenomen in poedervorm, in pastavorm of als teentje zwarte knoflook.

1 à 2 gram werd met succes ingezet bij hartkramp, een zwak hart, aderverkalking, hartkloppingen, kortademigheid, etalagebenen, concentratiestoornissen en spataders.

Tip : Een gouden duo is zwarte knoflook met bamboezout. Wellicht bestaat er geen sterker duo dat alom inzetbaar is voor de algemene gezondheid.

 

Bronnen:

https://www.bartmaes.eu/zwarte-knoflook/griep-verkoudheid-virale-infecties-krijgen-weinig-kans-met-aged-garlic/

https://www.biogezond.be/zwarte-knoflook/

https://www.bartmaes.eu/zwarte-knoflook/geef-het-corona-virus-geen-kans/

https://www.bartmaes.eu

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...