zondag 4 februari 2024

Covid-vaccins zijn officieel het dodelijkste medicijn in de geschiedenis en niemand mag erover praten

 januari 31, 2024   55  

 

    shando. from London, UK / Wikimedia (CC BY-SA 2.0 DEED)

Het Pfizer Covid-19 mRNA-vaccin is nu officieel het dodelijkste medicijn in de geschiedenis van de westerse geneeskunde. Het doodt en verwondt honderden miljoenen mensen en elke dag komen er nieuwe gevallen bij terwijl de gevolgen van de uitrol exponentieel blijven toenemen, schrijft Baxter Dmitry.

Maar geloof me niet op mijn woord. De gegevens die aantonen dat Covid-vaccins het dodelijkste medicijn zijn in de lange geschiedenis van de westerse geneeskunde komen uit Pfizer’s eigen documenten. Dat klopt – Pfizer heeft documenten vrijgegeven waarin het toegeeft dat hun product een ongekend bloedbad heeft aangericht.

Terwijl eerdere dodelijke medicijnen destijds een schandaal veroorzaakten – denk bijvoorbeeld aan Thalidomide – mag niemand praten over het feit dat experimentele mRNA-vaccins een buitengewoon aantal mensen hebben gedood.

De doofpot is buitengewoon en gaat tot op de dag van vandaag door, met Bill Gates die onlangs opschepte over een nieuwe reeks mRNA-vaccins voor elke denkbare kwaal.

Dit kwaadaardige complot tegen de mensheid is al jaren in de maak en degenen die de waarheid kennen, hebben de plicht om dit aan zoveel mogelijk mensen te onthullen.

Bill Gates is nog steeds bezig met wat zijn oneindige missie lijkt te zijn om de wereldbevolking te injecteren met zoveel mogelijk mRNA-“vaccins”.

De Covid pandemie mag dan oud nieuws zijn op het World Economic Forum, maar dat heeft de eugenetische miljardair er niet van weerhouden om zijn nieuwe experimentele vaccinaties aan te prijzen op de bijeenkomst in Davos dit jaar.

Hij vertelde zijn collega globalisten: “We zullen nieuwe vaccins hebben. We hebben een TB-vaccin, malariavaccin, HIV-vaccin” en zelfs nieuwe COVID-19 vaccins.

De vraag die onmiddellijk bij me opkomt is deze: zal het nieuwe HIV-“vaccin” nuttig zijn voor degenen die VAIDS krijgen van andere Gates-“vaccins”?

Vergeet niet dat Gates een “vaccin” ontwikkelde om te beschermen tegen door vaccinatie veroorzaakte polio. Als dat je niet alles vertelt wat je moet weten over deze sociopaat en vaccins, dan zegt niets je meer iets.

Terwijl Gates doorgaat met het opdringen van zijn dodelijke producten aan de wereld en de menselijke bevolking als proefkonijn behandelt, moeten wij doorgaan met het blootleggen van de waarheid over zijn psychopathische agenda.

Neem bijvoorbeeld de uitrol van het Covid mRNA vaccin dat hij orkestreerde in zijn rol als ongekozen wereldgezondheidstsaar.

Iedereen die betrokken was bij deze genocide – van Gates tot Anthony Fauci en de Big Pharma bazen inclusief Stephan Bancel – moet berecht worden voor deze historische gruweldaad in de vorm van misdaden tegen de mensheid.

Als je denkt dat deze taal te sterk is – wacht dan tot je Pfizer’s eigen gegevens ziet die de omvang van de genocide in een context plaatsen met andere genociden uit het verleden.

 

Dit is het dodelijkste medicijn ooit uitgerold in de geschiedenis van de mensheid volgens Pfizer’s eigen wettelijk verplichte 90-dagen post-rollout document dat bekend staat als Pfizer 5.3.6.

Dit Pfizer document, dat op 2022 op 1 april werd uitgebracht na een bevel van een federale rechter, is voor iedereen beschikbaar – maar natuurlijk hebben de mainstream media er alles aan gedaan om de kennis over wat er in staat te onderdrukken.

Dit is hetzelfde document in de video hieronder. De pagina in de video bewijst dat het experimentele mRNA-vaccin van Pfizer niet alleen het dodelijkste medicijn is dat ooit in de geschiedenis van de mensheid is uitgebracht, het is ook verreweg het meest schadelijke medicijn.

In de video hieronder zie je een verhouding tussen verwondingen en doden. 33,4 tegen 1. Voor elke dode zijn er meer dan 33 mensen door het vaccin gewond geraakt. Onthoud dat dit Pfizer’s eigen gegevens zijn.

Het is belangrijk om te kijken naar het historisch perspectief van deze medische ramp.

In de eerste kolom kijken we naar Oppenheimer en wat hij in New Mexico deed met het atoomwapen. Het werd ingezet in de Japanse steden Hiroshima en Nagasaki in augustus 1945, ongeveer 3 dagen na elkaar. Er vielen ongeveer 94.000 gewonden en 105.000 doden, wat neerkomt op een verhouding tussen gewonden en doden van ongeveer 0,9.

We kijken naar de middelste kolom – Thalidomide. Vóór Covid was Thalidomide het dodelijkste medicijn in de geschiedenis van de geneeskunde. Alleen al het noemen van dit middel bezorgt mensen rillingen over de rug. Maar vergeleken met de mRNA-vaccins stelde Thalidomide niets voor. Er waren 20.000 verwondingen en 80.000 doden met een verhouding van 0,25 tussen verwondingen en doden.

Nu snel vooruit naar 2021. We spoelen door naar Pfizer en Albert Bourla en Moderna en Stephane Bancel. Ze hebben 17 miljoen wereldburgers gedood. 17 miljoen. En dit zijn alleen nog maar degenen die ze hebben erkend. In werkelijkheid liggen de aantallen veel, veel hoger. Maar we werken hier met officiële documenten en cijfers van Pfizer en ze hebben 17 miljoen toegegeven.

Onthoud dat dit medicijn niet alleen het dodelijkste medicijn is in de wereldgeschiedenis, het is ook verreweg het schadelijkste. Dus hoe berekenen we het officieel door Pfizer toegegeven aantal wereldwijd veroorzaakte verwondingen door hun mRNA-vaccin?

Eenvoudig. De verhouding tussen het aantal verwondingen en het aantal doden is 33,4 op 1. Vermenigvuldig 33,4 met 17 miljoen, het aantal officiële doden, en dat maakt dat 567 miljoen wereldburgers gewond zijn geraakt voor een totaal van 585 miljoen gedode en gewonde wereldburgers.

 

Als we deze cijfers in een historische context plaatsen, wordt het duidelijk dat de verantwoordelijke elites, waaronder Gates, Fauci, Bourla en Bancel, berecht moeten worden voor misdaden tegen de mensheid.

Pfizer heeft miljoenen toegegeven, maar een verontrustende nieuwe analyse heeft onthuld dat de globalistische elite al één miljard mensen in koelen bloede heeft vermoord sinds de Covid-pandemie in januari 2020 werd losgelaten op een nietsvermoedende wereld.

Al jaren vertelt de globalistische elite ons over hun plannen om de aarde te ontvolken van 8 miljard mensen naar slechts 500 miljoen, maar de meeste mensen steken liever hun kop in het zand.

Helaas voor de schapen zijn de dagen dat ze kunnen doen alsof alles in orde is voorbij.

Volgens de officiële statistieken waren er in januari 2020 7,84 miljard mensen op aarde. De Verenigde Naties meldden dat de wereldbevolking in november 2022 de grens van 8 miljard overschreed. Op dit moment staat de wereldbevolking volgens Worldometer op 8,028 miljard.

Officieel zijn er 40 miljoen geboorten en 20 miljoen sterfgevallen geweest, voor een netto bevolkingsgroei van 20 miljoen tot nu toe in 2023, volgens dezelfde bron.

Maar de enige mensen die deze officiële statistieken geloven, geloven ook dat mannen sanitaire producten nodig hebben in badkamers, dat pedofilie liefde is en dat vaccins veilig en effectief zijn.

Dus wat is hier echt aan de hand? Laten we eens naar de feiten kijken.

De meeste landen rapporteerden een recordaantal sterfgevallen en een recordlaag geboortecijfer in de afgelopen jaren

Regeringen liegen, vooral over criminaliteit en bevolkingsstatistieken, om hun agenda’s te ondersteunen. Maar verwachten ze echt van ons dat we geloven dat de wereldbevolking nog steeds groeit en recordhoogten bereikt, ondanks het feit dat bijna elk land op aarde een recordaantal sterfgevallen en een recordlaag geboortecijfer rapporteert?

We zullen nooit de echte cijfers kennen over het sterftecijfer over de hele wereld als gevolg van de injecties (totdat de waarnemingen met het blote oog voor zich beginnen te spreken). Maar hier is een lijst van landen die een recordhoog sterftecijfer en een recordlaag geboortecijfer rapporteerden in 2021 en 2022:

·         Japan: 1,58 miljoen sterfgevallen in 2022 – het meeste sinds de Tweede Wereldoorlog

·         Nieuw-Zeeland: rapporteerde een enorm aantal overtollige sterfgevallen in 2022 – het meeste sinds de Eerste Wereldoorlog in 1918

·         Australië: recordlaag geboortecijfer en recordhoog sterftecijfer in 2021

·         Groot-Brittannië: gebruikt tijdelijke lijkenhuizen in het hele land vanwege “scherpe stijging van overtollige sterftecijfer”

·         Nederland: meer sterfgevallen dan geboorten in 2022 – de eerste keer dat dit gebeurt sinds het jaar 1900

·         Duitsland: vrijwel geen sterftegevallen in 2020, waarna de aantallen in 2021 de pan uit rezen

·         Nova Scotia (Canada): rapporteerde “onverwacht hoog aantal mensen dat sterft”

 

Dat is nog maar een klein voorbeeld. NoorwegenItalië en Japan hadden allemaal een recordlaag geboortecijfer en record-hoge sterfgevallen in 2022. Met andere woorden, er gaan veel mensen dood en er worden er maar weinig geboren

We gaan ons niet bezighouden met de Verenigde Staten omdat de regering Biden over alles schaamteloos liegt. Maar als we uitgaan van de Harvard Pilgrim standaard om VAERS-vaccinsterfgevallen met 100 te vermenigvuldigen voor een nauwkeuriger totaalbeeld, dan zijn er sinds 2021 minstens 3,5 miljoen Amerikanen gestorven aan de injecties. Dat zijn 125.000 extra sterfgevallen per maand.

Dan is er nog de test met het blote oog.

Atleten vallen sinds 2021 in ongekende aantallen als vliegen neer met hartproblemen.

Amerikaanse openbare scholen hebben sinds 2020 recordaantallen dalingen in inschrijvingen gekend.

Het WK 2022 verwachtte 1,2 miljoen bezoekers in Qatar voor het toernooi dat een maand zou duren. Er kwamen minder dan 800.000 fans opdagen, terwijl verschillende journalisten die het evenement versloegen, in elkaar zakten en stierven.

Hetzelfde gebeurt nu bij het Australian Open tennistoernooi. Een volledig gevaccineerde en geboosterde sportjournalist die de nummer één van de wereld Novak Djokavic probeerde te hekelen om hem te dwingen het vaccin te halen, is plotseling omgevallen en overleden.

Er kunnen maar zoveel toevalligheden zijn. Hoe dan ook, de globalistische elite wil dat je gelooft dat de wereldbevolking is toegenomen van 7,8 miljard in januari 2020 tot 8,028 miljard nu, ondanks het feit dat bijna alle landen een recordaantal sterfgevallen en een recordaantal geboorten meldden in die periode.

Ze hebben er echt geen probleem mee om de intelligentie van mensen te beledigen om ervoor te zorgen dat hun narratief (“de bevolking groeit en moet worden teruggedrongen”) consistent blijft.

George Orwell waarschuwde ons voor deze tijden. Hij zei dat ze ons ervan zouden overtuigen dat oorlog vrede is. Vrijheid is slavernij. En onwetendheid is kracht. Wat had hij gelijk.

Kijk:


Video Link on Rumble: https://rumble.com/v4aaktf-covid-vaccines-are-officially-deadliest-drug-in-history-and-nobody-is-allow.html


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/covid-vaccins-zijn-officieel-het-dodelijkste-medicijn-in-de-geschiedenis-en-niemand-mag-erover-praten/

De spanning loopt op terwijl wraak dreigt voor de fanatiekelingen van de Vax Brigade

 BALSEMERS MELDEN BIZARRE BLOEDPROPPEN

januari 31, 2024   62  

 

   Pixabay

Het bewijs is overweldigend aan het worden dat de uitrol van het pseudo-vaccin een massale vergiftiging was die ons met voorbedachte rade werd toegebracht door de bedrieglijke architecten van de Covid Psyop, geholpen en bijgestaan door corrupte of gewoon onnozele politici. Door de massale vergiftiging zijn tienduizenden mensen gewond geraakt en gedood,” zegt Jon Davy.

Hij vervolgt: “Niemand weet hoe hoog het dodental zal oplopen of hoe lang het zal duren voordat de criminele regeringen en hun marionetten hun verdiende loon krijgen van een zeer woedende burgerij. Maar die verdiende loon komt eraan: hoe ze ook liegen, dubbelpraten, verduisteren, censureren of ons proberen af te leiden.” We kunnen alleen maar hopen dat Davy gelijk heeft, want het heeft lang geduurd en er zijn en worden nog steeds te veel misdaden tegen de mensheid begaan, schrijft Patricia Harrity.

Zoals Jon Davy zegt, geeft een rapport dat gepubliceerd is in The Defender “je een idee van de misdaden die begaan zijn door de fanatieke fanatiekelingen van de Vax Brigade”.

Exclusief: 70% van de balsemers melden dat ze vreemde bloedproppen vinden vanaf medio 2021

In een exclusief interview met The Defender deelde voormalig luchtmachtmajoor Thomas Haviland het resultaat van zijn onderzoek onder balsemers, die een sterke toename rapporteerden van vezelachtige stolsels, microstolsels en sterfgevallen onder kinderen vanaf midden 2021 na de massale uitrol van COVID-19 vaccins.

DOOR John-Michael Dumais BRON: The Defender

In een recente enquête onder 269 balsemers verspreid over vier grote landen en drie continenten, meldde meer dan 70% dat ze in 2023 vreemde vezelachtige witte bloedklonters vonden in aanzienlijke percentages lijken – klonters die ze vóór de pandemie niet vonden.

Een soortgelijke enquête die eind 2022 werd uitgevoerd, toonde aan dat 66% van de balsemers de ongewone stolsels halverwege 2021 begon te vinden, wat wijst op een verband in de tijd met de uitrol van COVID-19 vaccins, die eerder dat jaar begon.

In een exclusief interview met The Defender zei de initiatiefnemer van de onderzoeken, voormalig luchtmachtmajoor Thomas Haviland, dat hij het project had bedacht nadat hij de documentaire “Died Suddenly” had gezien, waarin balsemers melding maakten van ongekende vezelachtige massa’s die slagaders verstopten.

Richard Hirschman, een van de balsemers in de documentaire, sprak ook met The Defender.

“In mijn eerste 20 jaar ervaring heb ik nog nooit zulke stolsels gezien. En we zien ze zowel in slagaders als aders,” zei Hirschman.

In een reactie op zijn onderzoeksresultaten zei Haviland: “Ik weet dat correlatie niet noodzakelijkerwijs causatie is, maar man, er is hier ontzettend veel correlatie aan de gang.”

Op 9 januari stuurde Haviland de resultaten van zijn onderzoek naar de Centers for Disease Control and Prevention (CDC), de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) en de National Institutes of Health. Hij heeft nog geen reactie ontvangen.

Haviland verloor zijn lucratieve baan bij defensie in 2021 omdat hij het verplichte vaccin weigerde. Hij begon toen de beweringen over ongewone stolsels te verifiëren door balsemers wereldwijd te vragen wat ze in hun werk meemaakten, zodat hij kon kwantificeren hoe wijdverspreid dit fenomeen was geworden.

Haviland tegen luchtmachtgeneraal: “Schaam je”

Haviland diende 20 jaar bij de Amerikaanse luchtmacht en werkte daarna 16 jaar als elektrotechnisch ingenieur voor een defensieaannemer op Wright-Patterson Air Force Base in Ohio.

Met een passie voor gegevensanalyse, geworteld in zijn wiskundige en technische opleiding, hielp Haviland bij de ontwikkeling van geavanceerde vliegtuigen, waaronder het F-16 gevechtsvliegtuig, de F-22 Raptor en het F-117 stealth gevechtsvliegtuig.

Zijn lange militaire carrière kwam echter tot een abrupt einde in oktober 2021 toen hij weigerde het verplichte COVID-19 vaccin te nemen in overeenstemming met de federale vereisten voor militairen, overheidsmedewerkers en federale aannemers.

Haviland was bezorgd over het gebrek aan gegevens over de veiligheid en werkzaamheid van het experimentele vaccin. Hij deed uitgebreid onderzoek naar het onderwerp, maar kon niet veel officiële informatie vinden in de Amerikaanse media of op de website van het CDC.

Hij vond echter een technische briefing van september 2021 (zie Tabel 5) van Public Health England (PHE) waaruit blijkt dat honderdduizenden doorbraakgevallen van COVID-19 werden geregistreerd onder volledig gevaccineerden, wat de beweringen ondermijnt dat vaccins overdracht zouden voorkomen.

“De case fatality rate [CFR] [in het PHE-document] voor de ongevaccineerden was meer dan 3,6 keer lager dan de CFR voor de volledig gevaccineerden,” zei hij.

Nadat de laatste deadline om te voldoen aan het vaccinatiemandaat was aangebroken, stuurde Haviland de generaal van de luchtmacht een e-mail met de tekst: “Schaam je dat je niet opkomt voor ons recht om zelf te beslissen of we ons al dan niet laten injecteren met een experimenteel serum.”

In een uitdagend laatste verzet stuurde Haviland een kopie van de e-mail naar de 30.000 personeelsleden van de basis.

Dertig minuten later – precies zoals hij had verwacht – belde zijn werkgever om te zeggen dat hij ontslagen was.

“Op een bepaalde manier was het een zegen, toch?” zei Haviland. Hij was op dat moment 61 en ontving het pensioensalaris van een luchtmachtmajoor, en zijn vrouw, 10 jaar jonger, werkte nog steeds.

“Dus we konden het financieel redden en ik was in staat om die positie in te nemen,” zei Haviland, eraan toevoegend dat het verlaten van zijn functie ruimte gaf om cruciale onderzoeken te doen, zoals het onderzoek naar de balsemers.

 

“Balsemers willen je eigenlijk vertellen wat ze zien”

Om de rapporten systematisch te valideren en de privacy te waarborgen, stelde Haviland een enquête met 12 vragen op met behulp van het SurveyMonkey-platform om anoniem input van balsemers te verzamelen.

In de vragenlijst werd respondenten gevraagd aan te geven welke soorten bloedstolsels ze zagen, wanneer de anomalieën begonnen op te treden, het geschatte percentage lichamen dat de vezelachtige massa’s vertoonde en de leeftijd van de overledenen.

Om de deelname te maximaliseren, maakte Haviland gebruik van zijn uitgebreide professionele netwerken van begrafenisondernemers. Hij stuurde e-mails met geïntegreerde enquêtelinks naar de voorzitters van 50 nationale en staatsorganisaties met het verzoek de vragenlijst te verspreiden onder de honderden aangesloten begrafenisondernemingen.

Tegelijkertijd e-mailde Haviland rechtstreeks meer dan 1.700 individuele adressen van begrafenisondernemers, verkregen via zoekopdrachten op het web, gericht op grote stedelijke gebieden in de 30 dichtstbevolkte staten van de VS en begrafenisondernemers in Canada, het Verenigd Koninkrijk en Australië.

Deze tweeledige strategie was erop gericht om anonieme deelname aan de enquête aan te moedigen zonder druk van de werkgever, zei hij.

Om vooringenomenheid te voorkomen, werd noch in de uitnodigingsbrief noch in de enquête zelf verwezen naar COVID-19 of vaccins.

“Ik probeerde het zo onbevooroordeeld mogelijk te doen,” zei Haviland. “Ik stuurde de enquête naar evenveel ‘blauwe staten’ als Californië, Illinois, New York en Massachusetts als naar ‘rode staten’ als Ohio, Texas en Florida.

” Mijn enquête is misschien een beetje ‘blauw’,” zei hij, omdat de meeste uitvaartcentra die hij benaderde zich in grote steden bevonden zoals Los Angeles, Toronto, Londen en Sydney, die volgens hem “meestal ‘blauw’ leunen.”

Haviland stuitte op aarzeling tijdens het verspreiden van de enquête en kreeg aanvankelijk slechts 14 reacties. Omdat hij vermoedde dat veel begrafenisondernemers hun deelname beperkten om tegenwerking te voorkomen, nam Haviland direct contact op met leiders van staatsverenigingen.

Nadat hij met de Pennsylvania Funeral Directors Association had gesproken om er zeker van te zijn dat zij zijn vragenlijst zouden verspreiden, stuurden balsemers uit de staat plotseling 126 reacties in twee dagen tijd.

“Het zegt me dat balsemers je willen vertellen wat ze zien in de balsemkamer, als ze het gevoel hebben dat ze toestemming hebben” van hun directe supervisor of de vereniging van begrafenisondernemers, zei Haviland.

Hirschman vertelde The Defender dat een deel van de terughoudendheid te wijten kan zijn aan sociale taboes rond het spreken over de doden.

“Het was moeilijk voor me, zelfs in het begin, om me uit te spreken omdat we op de mortuariumschool geleerd hebben dat de dingen die we in de balsemkamer zien een soort van heilig zijn,” zei Hirschman.

Hoewel de meeste verenigingen weigerden deel te nemen aan Haviland’s enquête, leverde de grassroots strategie uiteindelijk meer reacties op.

“Er is onderdrukking gaande op de hogere niveaus,” zei Haviland, wijzend op voorbeelden van de voorzitter van de verenigingen van begrafenisondernemers in Canada en het Verenigd Koninkrijk, die hem simpelweg vertelden dat ze niet mee zouden doen.

20% van de balsemers gaf aan dat het aantal sterfgevallen onder kinderen is toegenomen ten opzichte van 2019

De enquêtes onder balsemers van 2022 en 2023 tonen grotendeels consistente bevindingen van vreemde bloedstollingsverschijnselen die halverwege 2021 begonnen en nu nog steeds voortduren.

In Haviland’s 2023 enquête onder 269 balsemers wereldwijd, meldde meer dan 70% witte vezelachtige stolsels te zien in gemiddeld 20% van de lijken.

Hirschman zei dat hij begin 2021 stolsels begon te zien en ze tot op de dag van vandaag ziet in ongeveer de helft van de lichamen die hij balsemt. “Hoe ouder de persoon is, hoe meer ik ervan zie.”

   Foto Credit: Richard Hirschman

Foto Credit: Thomas Haviland, 2023 enquête balsemers

 

Bijna 80% van de respondenten gaf aan dat er gemiddeld bij ongeveer 25% van de overledenen sprake was van microklontering, zoals blijkt uit “koffiedik”-achtig materiaal in de bloedafvoer. Sommige balsemers zagen deze stolsels in een veel hoger percentage van de stoffelijke overschotten.

    Foto Credit: Thomas Haviland, 2023 Onderzoek balsemers

 

Microklontering werd zeer zelden (minder dan 5%) gezien in lijken vóór de COVID-19 of de COVID-19 vaccins, volgens de respondenten van de enquête.

Balsemers rapporteerden een algemene toename van alle soorten stolling in alle leeftijdsgroepen – maar vooral in de leeftijdscategorie 36 jaar en ouder – wat overeenkomt met gegevens uit de praktijk van trends in de verzekeringssector die een hogere uitkering van overlijdensuitkeringen voor jongere mensen laten zien, aldus Haviland.

“Ik ben al 23 jaar balsemer en in mijn eerste 20 jaar ervaring heb ik nog nooit zulke stolsels gezien,” zei Hirschman.

Daarnaast signaleerde ongeveer 20% van de balsemers een toename van sterfgevallen onder kinderen ten opzichte van 2019, een toename van ongeveer 25% volgens respondenten die de trend opmerkten.

“Ik kan je vertellen dat ik een toename heb gezien in foetale sterfte, het zien van baby’s, premature baby’s,” zei Hirschman. “Ik heb ook een aantal mensen gezien die in zeer korte tijd sterven aan kanker.”

    Foto Credit: Thomas Haviland, 2023 enquête balsemers


Haviland’s enquête bevatte een optioneel veld om opmerkingen toe te voegen. Hier is een kleine selectie van wat verschillende balsemers schreven:

 

“Ik heb een grotere toename van deze grote vezelachtige stolsels gezien sinds het COVID-vaccin is uitgekomen.”

“Bijna alle verplegende/verzorgende mensen die gevaccineerd waren, vertoonden deze stolsels, zwartgeblakerde vingertoppen, zwartgeblakerde tenen, vlekkerige huid.”

“De structuren die worden verwijderd lijken vanuit mijn perspectief onmogelijk voor het menselijk lichaam om uit zichzelf te creëren; ook heb ik geprobeerd om ‘bloed’ van een van de structuren die geen vlekken absorberen zoals kenmerkend is voor bloed, te kleuren en onder een microscoop te observeren.”

“In 2022 had ons bedrijf meer sterfgevallen onder kinderen dan we ooit hebben gehad. In 2023 zag ik meer witte vezelachtige stolsels dan ik ooit had gezien, vooral bij ouderen.”

“Ik heb tegenwoordig zelden een lichaam zonder stolling. De meeste kleintjes worden niet gebalsemd, vooral foetale sterfgevallen. Zowat elke balsemer en begrafenisondernemer die ik ken, maakt zich zorgen over de stollingsproblemen. Ze denken dat het verband houdt met het experimentele vaccin dat velen van hen zelf hebben genomen.”

“Er werd opgemerkt dat mensen die als gezond werden beschouwd nog steeds deze stolsels hadden en dat de leeftijdsgroep hoger was in de leeftijd van 50 tot begin 60 jaar. Ik ben dankbaar dat hier onderzoek naar wordt gedaan, want het lijkt een mysterie waarom dit plotseling gebeurt zonder verandering van chemicaliën, techniek of tijdlijn wanneer balsemingen kort na het overlijden worden gedaan (minder dan 5 uur).”

“Ik heb de afgelopen jaren allerlei verschillende soorten bloedstolsels waargenomen … Eén bepaalde stolsel baart me zorgen … Het is draderig met ganglia, bijna lijkend op een octopus of inktvis. Een stevige druifachtige vezelstructuur met ranken of slierten die zich vanuit verschillende richtingen vertakken.”

“Ik denk dat de meeste van alle gestelde vragen het hoogst waren in 2020 tot 2022. En alle baby-/miskramen waren 100% crematie. Bij elk van deze stolsels kunnen ze verschijnen bij een overledene die al 20 min dood is, wat het zo vreemd maakt.”

“Als balsemer voor meer dan 20 jaar, hebben dit soort stolsels altijd bestaan. Dit onderwerp is naar mijn mening politiek getint. COVID is echt, het vaccin noodzakelijk. Dit moet allemaal stoppen.”

Perspectieven op timing, oorzaak van stolsels

De meeste balsemers die Haviland ondervroeg en interviewde, hielden vol dat de stollingsafwijkingen zich voor de dood ontwikkelden en niet postmortaal, waarbij ze gevallen aanhaalden van stolsels in lichamen die kort na het overlijden aankwamen.

“De balsemers met wie ik contact heb, houden vol dat het voor de dood gebeurt, maar daar is enige controverse over geweest,” zei Haviland. “Sommige balsemers hebben gezegd: ‘Ja, het stolsel is gevormd, maar we denken dat het net na de dood gebeurt.'”

“Het lichaam koelt postmortaal af en het bloed begint te stollen en dan beginnen dingen zich te scheiden,” legde Haviland uit.

Maar de balsemers met wie hij sprak vertelden hem dat ze dachten dat de stolling al voor de dood moest plaatsvinden omdat ze de enorme witte vezelige stolsels vonden in lijken die slechts een uur of twee oud en nog warm waren.

“Het is onmogelijk dat ze zich gevormd hebben in de één of twee uur dat het lichaam nog warm was,” zei Haviland.

    Foto Credit: Thomas Haviland

Hirschman zei dat hij wel eens een vezelig stolsel heeft gezien dat uit een levend persoon was verwijderd, maar dat hij ook post-mortem extra vorming van materiaal heeft gezien uit bloed in een ECMO (een machine die bloed buiten het lichaam van zuurstof voorziet) buis. Het lichaam dat hij aan het prepareren was, had een stolsel over de lengte van het been.

Hirschman vermoedde dat stolselvormend materiaal veroorzaakt door vaccins in vloeibare vorm in het bloed zou kunnen circuleren totdat een nog onbekend proces ervoor zorgt dat het stolt tot de verharde vorm die balsemers aantreffen.

Hirschman zei dat wetenschappers met wie hij contact heeft, werken aan de ontwikkeling van diagnostische tests om te bepalen wat er in het bloed zit dat de stolsels veroorzaakt. “Er moet een manier zijn om te testen of mensen dit in hun lichaam hebben rondzweven,” zei hij.

Dr. Ryan Cole, een klinisch patholoog met zijn eigen diagnostisch laboratorium, verduidelijkte in een recent interview het verschil tussen stolsels die ontstaan terwijl iemand leeft en stolsels die ontstaan na de dood.

“In postmortale stolsels … kun je bijna een gelaagd patroon zien en kun je zien dat de stolling plaatsvond toen het lichaam afkoelde en al die eiwitten aan het stollen waren,” zei Cole. “Het lijkt bijna op de ringen van een boom.”

Maar datzelfde afzettingspatroon wordt niet gevonden in stolsels die zich vormen terwijl een patiënt nog leeft, aldus Cole, zoals de vezelige stolsels die door balsemers worden gerapporteerd.

“Men kan dat verschil analyseren en onderscheiden,” zei Cole. “Ze zaten in de patiënt vóór de dood en deze patiënten stierven met deze stolsels in zich.”

Critici van de documentaire “Died Suddenly” herhalen voornamelijk het gezegde dat “correlatie geen oorzakelijk verband is,” en beweren dat degenen die proberen de stolsels in verband te brengen met de uitrol van vaccins anti-vaxxers zijn, of zeggen dat het SARS-CoV-2 virus de boosdoener zou kunnen zijn.

 

Maar professionals uit de uitvaartbranche die met Haviland spraken, leggen een verband tussen het verschijnen van de vezelachtige stolsels en het uitrollen van de COVID-19 vaccinaties en niet zozeer met het virus zelf.

“Ze zijn natuurlijk niet bevoegd om te zeggen waarom of hoe de klonters zich vormen,” zei Haviland. “Maar ze kunnen je wel vertellen wanneer ze iets hebben gezien dat ze nog nooit eerder hebben gezien … en de explosie van de stolling vond voor hen plaats vanaf 2021 nadat de prikken waren uitgerold.”

Theorieën over hoe fibreuze stolsels zich vormen

Haviland benadrukte dat het spike-eiwit van het mRNA-vaccin is aangetroffen in organen en weefsels in het hele lichaam en in sommige gevallen wel zes maanden na de prik.

Dr. Peter McCullough rapporteerde stolling bij patiënten zonder eerdere familiegeschiedenis of persoonlijke geschiedenis van stolling tot wel twee jaar na de injecties.

Haviland deelde de theorie dat door vaccins veroorzaakte spike-eiwitten het endotheel beschadigen – een enkele laag cellen in het hele lichaam die weefsels scheidt van circulerend bloed – waardoor bloedstollingsreacties op gang komen of, door te scheuren, materiaal in de bloedbaan terechtkomt dat tot stolling leidt.

Dr. Lewis Coleman, anesthesioloog en auteur van “50 Years Lost in Medical Advance”, die zijn theorie over het witte long syndroom deelde met The Defender, zei dat het spike-eiwit van het mRNA het vasculaire endotheel verstoort, wat resulteert in het “lekken” van weefselfactor uit bindweefsel, vetweefsel, spierweefsel en orgaanweefsel in de bloedbaan.

Door verschillende complexe interacties verandert deze lekkage de manier waarop trombine, oplosbare fibrine en onoplosbare fibrine (alle stollingsfactoren) worden gegenereerd en verhoogt het risico op myocardinfarct, beroerte en trombose (stolling), volgens Coleman.

Vaccin-geïnduceerde stolling is in tal van onderzoeken en anekdotische rapporten in verband gebracht met de COVID-19 vaccins.

Haviland zei: “Deze witte vezelachtige stolsels lijken te bestaan uit fibrine bloedplaatjes en wat amyloïde eiwit wordt genoemd, wat eigenlijk een mooie term is voor een verkeerd gevormde, verkeerd gevouwen proteïne die dan moeilijk door ons lichaam kan worden afgebroken.”

Cole beweerde dat de klonters gerelateerd zijn aan de mRNA-vaccins, het spikeiwit en de DNA-vervuiling die “codeert voor een zeer kleverig eiwit”, en voegde eraan toe: “Het is een amyloïde-achtig eiwit, geen traditioneel amyloïde.”

Cole noemde Resia Pretorius Ph.D., een onderzoeker van de Stellenbosch Universiteit in Zuid-Afrika en professor Douglas Kell van de Universiteit van Liverpool in het Verenigd Koninkrijk, die lieten zien hoe het spike-eiwit ervoor kan zorgen dat eiwitten in het bloed samenklonteren als er geen bloedplaatjes zijn.

Een laag aantal bloedplaatjes of trombocytopenie is een andere goed gedocumenteerde bijwerking van het COVID-19 mRNA-vaccin.

Cole zei:

“We weten dat spike-eiwit stollingsroutes kan induceren. Het kan ongebruikelijke klonten van eiwitten en suikers en eiwitten en suikers veroorzaken. Bijna zijdeachtige patronen van in elkaar verstrengelde, verstrengelde bloedagentia die jij en ik op dit moment in omloop hebben. Ze moeten er zijn. Ze hebben allemaal een rol en een functie.

Maar als er een kettingbotsing is op de snelweg, raken ze allemaal geblokkeerd achter die kettingbotsing. En dat is wat we zien bij deze stolsels. Deze ongebruikelijke amyloïden – moeilijk af te breken fibrine – vinden we lang nadat ze afgebroken hadden moeten zijn.”

“Het is moeilijk om een probleem te vinden als je niet gaat zoeken”

Als kan worden aangetoond dat de COVID-19 vaccins deze bloedstolselcrisis veroorzaken, dringt Haviland erop aan om de massale vaccinatiecampagne onmiddellijk te stoppen totdat experts de gevaren definitief hebben uitgesloten.

“Ik denk dat het op dit moment verstandig zou zijn om alle flesjes uit de schappen te halen om er zeker van te zijn dat niemand deze injecties meer krijgt,” zei hij.,

Haviland is voorstander van beleidsveranderingen die het recht op geïnformeerde toestemming vastleggen en die dwang tot het nemen van vaccins of medicijnen van welke aard dan ook voorkomen.

Haviland hoopt in bredere zin op hervormingen op het gebied van transparantie en het overwinnen van institutionele weerstand tegen het onder ogen zien van de schadelijke effecten van vaccins.

“Het is moeilijk om een probleem te vinden als je niet op zoek gaat,” zei Haviland.

Te midden van de bezorgdheid over de geloofwaardigheid van gezondheidsautoriteiten, vormt publieke bewustwording volgens Haviland de laatste verdedigingslinie. Hij zei:

“Als ons Congres niets doet, als onze regelgevende instanties zoals de FDA en de CDC hierover zwijgen en Big Pharma doorgaat met het op de markt brengen van mRNA-gebaseerde producten met behulp van lipide nanodeeltjes technologie in de toekomst, is er nog maar één laatste verdedigingslinie over – dat zijn wij, de burger.”

“Het goede nieuws is dat de meeste Amerikanen zijn gestopt met het nemen van de prikken,” zei hij. “Dus Amerikanen worden wakker.”

Door John-Michael Dumais news editor voor The Defender.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/de-spanning-loopt-op-terwijl-wraak-dreigt-voor-de-fanatiekelingen-van-de-vax-brigade/

 

Horrorbeelden: De bloedklonters worden talrijker en groter (Video)

Op sociale media circuleert een clip uit de documentaire Died Suddenly waarin een balsemer vreemde, lange bloedklonters verwijdert uit de lichamen van overledenen. In de clip verwijdert balsemer en begrafenisondernemer Richard Hirschman een zeer lange bloedklonter uit de liesslagader van een overledene. “Normaal gesproken zien we geen stolsels in een slagader”, zegt hij. “Meestal zitten … Meer lezen overHorrorbeelden: De bloedklonters worden talrijker en groter (Video)

https://www.frontnieuws.com/horrorbeelden-de-bloedklonters-worden-talrijker-en-groter-video/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...