donderdag 30 maart 2023

Boze Franse demonstranten verleggen de focus van pensioenfiasco naar Macron zelf - 'ken je de guillotine?"

 Woensdag 29 maart 2023 door: Ethan Huff

Tags : grote regeringIneenstortingFrankrijkguillotineMacronPensioenpensioenenprotestrisicoTirannieonrust

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

6.310WEERGAVEN


(Natural news) De door arbeiders geleide protesten die in Parijs uitbraken, zijn verschoven in toon van het uitsluitend focussen op het pensioenfiasco tot het eisen dat het hoofd van president Emmanuel Macron hen op een schaal aan wordt geserveerd.

Dit is natuurlijk een beeldspraak - of is het dat niet?  Sommige demonstranten schreven iets op de muur van een gebouw in Parijs over het uitrollen van de guillotine en trokken parallellen met de Franse revolutie uit het verleden?

"We zijn overgestapt van een sociale crisis op het gebied van pensionering naar het begin van de democratische crisis", zegt Laurent Berger, leider van de Franse Democratische Confederatie van Arbeid, de grootste en meest gematigde vakbond in Frankrijk.

'Woede neemt toe en voor ons hebben we een president die deze realiteit niet ziet."

Op dezelfde muur waar een guillotine wordt genoemd, weliswaar verwijzend naar Karel III en zijn geplande, maar nu uitgestelde, reis naar Parijs om met Macron te dineren in het kasteel van Versailles, luidt een gigantische nepboodschap van Macron aan Franse arbeiders:

"Jij koos voor mij, ik beslis, en jij houdt je mond."

Met andere woorden, Macron trad aan en werd onmiddellijk een tiran, waarbij hij de zorgen van zijn kiezers negeerde. En omdat Macron weigert de protesten serieus te nemen, zijn alle ogen nu op hem gericht terwijl het Franse volk om antwoorden en actie vraagt.

(Related: Remember when Macron lanceerde een digitaal covid-identificatieschema in Frankrijk direct na herkozen te zijn?)

Wie heeft er minder publieke steun: Macron or Biden?

Volgens de The Seattle Times, is al dit gepraat over revolutie en guillotines bijna een re-enactment van de volksopstand die plaatsvond in 1789, die leidde tot de guillotining van de koning en koningin, evenals de afschaffing van de monarchie drie jaar later.

Ongeacht waar deze nieuwe protesten uiteindelijk toe leiden, het is duidelijk dat Macron niet populair is bij de Fransen, en dat hij bij dit alles een soort rode lijn heeft overschreden waardoor mensen zeggen: weg met zijn hoofd!

In een tijd dat uit peilingen bleek dat tweederde van het land tegen de pensioenwet was waarmee dit allemaal begon, ramde Macron het toch door, ook al werd er niet eens over gestemd door het lagerhuis van het parlement.

Sinds die tijd is de populariteit van Macron gekelderd tot slechts een 28 procent goedkeuringsscore. Dit kan zelfs zo laag zijn als de goedkeuringsscore van de nep-president Joe Biden, minus de illegale buitenaardse wezens en dode mensen die de Amerikaanse media waarschijnlijk hebben ‘onderzocht’ om de cijfers op te vullen.

De Franse wet bepaalt dat de manier waarop Macron regeert in strijd is met de grondwet van het land, punt uit. Macron heeft duidelijk het gevoel dat hij boven de wet staat, net als Biden, behalve dat ze in Frankrijk daadwerkelijk de straat op gaan om er iets aan te doen.

“Inderdaad, juist omdat Macron oordeelde dat zijn wetsvoorstel om de pensioengerechtigde leeftijd te verhogen een stemming misschien niet zou overleven, maar zijn regering er meer kans op had, koos hij ervoor om de top-down 49.3 artikel v/d grondwet  te gebruiken, die door zijn critici als anti democratisch werd  beschouwd.”  de Times rapporteerde over hoe Macron de impopulaire wet kon aannemen die de pensioenleeftijd verhoogde

Tot overmaat van ramp wreef Macron het publiek in het gezicht dat hij zijn pensioenwet ongrondwettelijk had aangenomen, waarbij hij  de straatwoede vergeleek met de “opstand” van het Capitool van de Verenigde Staten op 6 januari 2021, wat duidelijk een geënsceneerde false flag psy-op was.

“Wat we hebben gezien, is de extreme verticaliteit van de macht van de heer Macron”, zei Berger. “Onze vakbond wil graag onderhandelen en compromissen sluiten, maar daarvoor moet je met twee zijn.”

The latest news about the situation in France can be found at Collapse.news.


Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

SeattleTimes.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2023-03-29-french-protesters-shift-focus-macron-guillotine.html

Oud-vicepresident Pfizer eist zware straffen voor Cabal (De Kliek)


Voormalig vicepresident van Pfizer Mike Yeadon wil dat de mensen die betrokken waren bij de coronacrisis zwaar gestraft worden. Dat zei hij afgelopen weekend tijdens de Truth be Told-demonstratie in Londen.

Een betoger vroeg Yeadon welke straf de leden van de Cabal moeten krijgen als ze voor de rechter worden gesleept. De mensen die de pandemie hebben gepland moeten de doodstraf krijgen als ze schuldig worden bevonden, antwoordde hij. “Geen getuigen, de lichamen worden verbrand en de resten anoniem verspreid. Geen begraafplaats.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Minimaal levenslang

De mensen die onder de planners staan, waaronder de politici, moeten een levenslange gevangenisstraf krijgen, vindt Yeadon. De artsen die opdracht gaven tot het toedienen van de injecties: minimaal levenslang.

Ook anderen die wisten dat er iets niet pluis was – mensen die zelfstandig konden ademhalen, werden aan de beademing gelegd, enzovoorts – verdienen straf.

Niet toestaan

Ik was in eerste instantie tegen de doodstraf, maar we mogen niet toestaan dat ze ermee wegkomen en nog een keer toeslaan, benadrukte Yeadon.

Tijdens het protest waarschuwde hij ook voor de CBDC, oftewel central bank digital currency:

(Video verwijderd? Klik hier...)

Zo wil Europarlementslid ervoor zorgen dat niemand onvrijwillig insecten hoeft te eten


Sinds kort mogen insecten in je voedsel worden verwerkt. Er zijn vier insectensoorten toegelaten als ingrediënt in voedsel. Alleen de Latijnse naam is verplicht op de verpakking. Bijvoorbeeld Tenebrio molitor, oftewel de gele meelworm.

Als je ‘Locusta migratoria’ hoort, weet je vast niet dat het om de Europese treksprinkhaan gaat. En bij ‘Acheta domesticus’ dringt het niet gelijk tot je door dat het een huiskrekel is.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Het is nergens voor nodig

Europarlementariër Rob Roos (JA21) wil ook de normale naam op de verpakking én een insecten-icoontje, zodat niemand onvrijwillig insecten hoeft te eten. “Het moet wel duidelijk zijn wat er in je voedsel zit,” zegt hij.

“Ik ben überhaupt geen voorstander van het eten van insecten,” benadrukt het Europarlementslid. “Er zijn genoeg andere bronnen van eiwitten die we eeuwenlang tot ons hebben genomen. Het is nergens voor nodig.”

Allergisch

Bovendien zijn sommige mensen mogelijk allergisch voor insecten. Het moet voor iedereen duidelijk zijn waar insecten in zitten, stelt Roos.

Hij wil dat verpakkingen van insectenvoer voortaan de normale term bevatten in plaats van de Latijnse namen, want die kent niemand. “En om het nog duidelijker te maken dat er insecten in zitten, wil ik daarnaast dat er op de verpakking een icoon met een insect zichtbaar wordt. Zo hoeft niemand tegen zijn wil per ongeluk insecten te eten.”

Roos heeft hierover vragen gesteld aan de Europese Commissie.

Arts pleit voor autopsie na onverwacht overlijden, en wordt geschorst

 


De Italiaanse arts Valerio Petterle heeft openlijk gezegd dat steeds meer volwassenen plotseling overlijden en dat er meer autopsies moeten worden uitgevoerd om uit te vissen waarom mensen onverwacht overlijden.

De arts werd vervolgens twee maanden geschorst.

De Italiaanse medische autoriteiten zitten niet te wachten op autopsies om de oversterfte te kunnen verklaren. Wel schorsen ze een arts die ervoor pleitte om de plotse overlijdens te onderzoeken.

Petterle merkte op dat ruim de helft van het aantal sterfgevallen in de categorie Sads valt, oftewel ‘sudden adult death syndrome’. De arts maakt zich vooral zorgen over de stijging van het aantal sterfgevallen als gevolg van myocardinfarct.

Perfecte misdaad

De Italiaanse gezondheidsautoriteiten zitten met een groot probleem: afgelopen jaar fluctueerde de oversterfte in Italië tussen 11 en 25 procent.

Waarom sterven Italianen plotseling bij bosjes? De Italiaanse autoriteiten willen niet dat dit onderzocht wordt. Ondertussen blijven mensen plotseling overlijden. Voor een perfecte misdaad is een perfecte dekmantel nodig.

Niet alleen

Petterle staat niet alleen. Toen het dappere Britse parlementslid Andrew Bridgen aandacht vroeg voor de oversterfte in Groot-Brittannië werd hij beschuldigd van antisemitisme. Hij werd aangevallen door Matt Hancock, het meesterbrein achter de Britse lockdowns, en Rishi Sunak, een WEF-lid dat profiteerde van de coronavaccins.

Duitse pathologen hebben wel obductie uitgevoerd bij mensen die plotseling waren overleden en zij kwamen tot de ontdekking dat ze waren beschadigd door de coronavaccins.

[Daily Clout]

------ 

Italian Doctor Suspended for Suggesting Autopsies of Sudden Deaths

We do not no stinking autopsies, say Italian medical officials

Italian doctor Valerio Petterle was publicly asked about sudden deaths. He suggested that sudden deaths of adults are on the rise and recommended doing more autopsies to discover why people are dying unexpectedly.

For making this suggestion, Dr. Petterle was suspended for two months (English Version).

https://www.trevisotoday.it/attualita/treviso-petterle-sospeso-vaccini-25-marzo-2023.html

Italian medical authorities and boards are not interested in doing autopsies to understand excess mortality in Italy. Instead, they suspended the doctor, who suggested looking into the sudden deaths of Italians.

The Italian health authorities have a problem they should investigate: in 2022, Italy had excess mortality of 11-25%.

https://mpidr.shinyapps.io/stmortality/

What made Italians die at excess rates in 2022? We have no idea! We only know that Italian health officials do NOT want us to know the answer. Instead, they suspend doctors who recommend doing more autopsies.

I am sorry for the brave Italian doctor Valerio Petterle. I hope that he does not give up.

As the suddenly dying people are buried or cremated, we may never have the proof of why they died - which is exactly what Italian medical boards want.

A perfect crime needs a perfect coverup!

Dr. Petterle is not alone. When brave British parliamentarian Andrew Bridgen suggested that excess deaths in the UK were a national emergency, he was falsely accused of antisemitism. Matt Hancock, a mastermind of British lockdowns, and Rishi Sunak, a WEF member who profited mightily from COVID vaccine companies, were at the forefront of these false accusations.

So, ignoring excess deaths and vilifying those who call for investigations into their causes is not a purely Italian problem.

Do you think they will be able to cover up the causes of sudden deaths in Italy and elsewhere?

Share

‘Baanbrekende’ rechtszaak: ‘Pfizer komt voor de rechter!’‘


Wetenschappers en medische professionals eisen bij het hooggerechtshof in Pretoria in Zuid-Afrika dat het mRNA-vaccin van Pfizer opnieuw wordt beoordeeld. Het is namelijk onveilig en ineffectief, zeggen zij. De groep spreekt in een persbericht van een ‘baanbrekende rechtszaak’.

De Freedom Alliance of South Africa (FASA) heeft het hooggerechtshof benaderd om de vergunning voor het vaccin van Pfizer in te trekken. De organisatie stelt dat de goedkeuring ‘irrationeel en onwettig’ was.

Zeer belangrijk

Als dat gebeurt, worden de mRNA-vaccins van Pfizer van de Zuid-Afrikaanse markt gehaald. Het besluit om het gebruik van de vaccins toe te staan is gebaseerd op onjuiste en gebrekkige gegevens die alleen door Pfizer zelf werden aangeleverd, aldus de groep. “Deze zaak is belangrijk.”

Verschillende wetenschappers en academici steunen de rechtszaak. Neurochirurg Herman Edeling, die al meer dan 40 jaar in het vak zit, zei dat het vaccin van Pfizer nooit ‘veilig’ en ‘effectief’ genoemd had mogen worden. Hij is als onafhankelijk getuige-deskundige bij de zaak betrokken.

‘Hopelijk de eerste van vele rechtszaken’

Cardioloog Aseem Malhotra, die zelf twee doses van het Pfizer-vaccin heeft genomen, voegde toe dat het vaccin in veel gevallen meer kwaad dan goed doet en nooit goedgekeurd had mogen worden.

De cardioloog vindt dat de uitrol van de Pfizer-vaccins moet worden opgeschort in afwachting van een onderzoek. “Pfizer komt voor de rechter!” schrijft hij op Twitter.

“Hopelijk de eerste van vele rechtszaken,” reageert het Britse parlementslid Andrew Bridgen.

Kijk: Oostenrijkse parlementsleden lopen weg bij speech Zelenski


Leden van de Oostenrijkse partij FPÖ zijn donderdag uit protest weggelopen uit het parlement tijdens een speech van de Oekraïense president Zelenski. Ze claimen dat de speech de neutraliteit van Oostenrijk schendt.

Zelenski sprak het Oostenrijkse lagerhuis toe via een videoverbinding. Hij dankte de Oostenrijkers voor de humanitaire hulp en hulp bij het opruimen van landmijnen. De president zei ook dat het belangrijk is om je niet neutraal op te stellen tegen het kwaad.

De Oekraïense president nodigde de parlementsleden uit om naar Oekraïne te komen en de situatie met eigen ogen gade te slaan.

Neutraal

Oostenrijk biedt Oekraïne politieke steun, maar heeft zich neutraal opgesteld in de oorlog en levert geen wapens.

Oostenrijk werd tot 1955 bezet door de geallieerden. Het land werd daarna volledig zelfstandig onder voorwaarde dat het altijd neutraal zou blijven.

De FPÖ, de Vrijheidspartij van Oostenrijk, verzette zich tegen de toespraak van Zelenski. Nadat de Oekraïense president welkom was geheten, weigerden de parlementsleden van de partij te applaudisseren.

Absoluut taboe

“De speech van een afgevaardigde van een oorlogvoerende partij in het hart van onze democratie is een absoluut taboe,” zei partijleider Herbert Kickl.

Oostenrijk onderhoudt economische en politieke banden met Rusland. Bondskanselier Nehammer was één van de weinige westerse politieke leiders die na het begin van de oorlog een ontmoeting had met Poetin.

“Wij zijn door een ramp getroffen want wij hadden de illusie dat wij de islam konden aanpassen”

 

Luigi Masseroni interviewt Professor Giovanni Sartori, een Florentijn van 91 (bijna 92) jaar, die als een der grootste experts van de internationale politieke wetenschap beschouwd wordt en die al jaren een aandachtig waarnemer is van de hedendaagse hoofdthema’s: islam en Europa.

Auteur: Hans den Hollander

Foto: Giovanni Sartori © Rankawito / Wikimedia (CC0)


Professor, hier wordt met onze toekomst gespeeld.

Giovanni Sartori:

– Hierover worden veel domme dingen gezegd.

In Frankrijk beginnen linkse intellectuelen hierover als een rechtervleugel te praten. Ze zeggen dat het multiculturalisme mislukt is, dat de migratiestromen uit de moslimse landen onhoudbaar zijn, dat de islam zich niet met het democratische Europa kan assimileren …

– Dat zijn dingen die ik al tientallen jaren zeg.

Praat u nu zoals de rechtervleugel?

– Rechts of links maakt mij niets uit, wat mij interesseert is het gezond verstand. Ik praat uit ervaring want ik bestudeer deze dingen al jarenlang omdat ik de politieke, ethische en economische systemen tracht te begrijpen die de betrekkingen tussen islam en Europa regelen, om oplossingen voor te stellen voor de ramp waarin wij terechtgekomen zijn.

Welke ramp?

– Onszelf wijs maken dat men een grote moslimse gemeenschap die trouw is aan een theocratisch monotheïsme dat geen politieke naast de religieuze macht aanvaardt, vreedzaam kan integreren met de westelijke democratische samenleving. Door dit misverstand is de oorlog waarin wij ons bevinden losgebarsten.

Waarom?

– Omdat de islam die in de laatste twintig-dertig jaar hevig ontwaakt is – opgezweept en klaar om los te barsten, door nieuwe en steeds gevaarlijkere technologieën bijgestaan – is het een islam die niet in staat is om zich te ontwikkelen. Het is een theocratisch monotheïsme dat bij onze middeleeuwen is blijven stilstaan. En het is een islam die met het westelijke monotheïsme onverenigbaar is. Gedurende lange tijd, vanaf de strijd om Wenen en daarna, hebben deze twee realiteiten elkaar genegeerd. Nu zijn zij weer in botsing gekomen.

Waarom kunnen zij niet samenleven?

– Omdat de vrije samenlevingen, zoals het Westen, op democratie gebaseerd zijn, d.w.z. op de volkssoevereiniteit. De islam daarentegen baseert zich op de soevereiniteit van Allah. En als de islamieten dit principe in de westelijke landen willen toepassen, is het conflict onvermijdelijk.

Zegt u dat de integratie voor de moslim onmogelijk is?

– Ik zeg dat vanaf 630 na Chr. de geschiedenis geen gevallen vermeldt waarin de integratie van islamieten binnen de niet islamitische samenleving geslaagd is.
Denk maar aan India en Indonesië.

Dus als in hun islamitische landen de muzelmannen onder de soevereiniteit van Allah leven, gaat alles goed, maar als …

– … maar als de immigrant bij ons aankomt en dit principe blijft aanvaarden en onze ethisch-politieke waarden blijft weigeren, dan betekent dit dat hij nooit zal kunnen integreren. In Engeland en Frankrijk vinden wij dan ook een derde generatie jonge islamieten die fanatieker en kwaadaardiger zijn dan ooit.

Maar het multiculturalisme…

– Wat is het multiculturalisme? Wat betekent het? Het multiculturalisme bestaat niet. De linkervleugel die met het woord multiculturalisme zwaait, weet niet wat de islam is en volgt domme ideeën. U moet er maar eens over nadenken. De chinezen, blijven chinezen ook na tweeduizend jaar en leven rustig met hun tradities en gebruiken in onze steden. Zo ook de joden. Maar de moslims niet. In het privéleven kunnen en moeten zij hun eigen religie blijven belijden, maar in het politieke leven moeten zij onze regels over de volkssoevereiniteit accepteren, anders moeten zij weggaan.

Als een conservatief van links u zou horen, zou hij u voor een xenofoob houden.

De linkervleugel is schandalig. Het heeft de moed niet om het probleem aan te pakken. Het heeft zijn ideologie verloren en om zijn mooie progressieve figuur te slaan klampt men zich vast aan de funeste zaak van de deuren die voor iedereen openstaan. Solidariteit is goed. Maar het is niet voldoende.

Wat is er nodig?

– Regels. De immigratie naar Europa heeft onhoudbare aantallen. Wie er ook binnenkomt, moet een visum hebben, regulaire documenten en een identiteit die zeker is. Wie illegaal in een land woont, moet uitgewezen worden. En wie blijft mag geen kiesrecht hebben, anders stichten de islamieten een politieke partij en krijgen met hun verschrikkelijke geboortecijfers de absolute meerderheid. En wij moeten dan onder de wet van Allah leven. Ik heb dertig jaar in de USA gewoond. Ik had alle rechten, behalve het kiesrecht. En het ging mij uitstekend.

En het massale aan land gaan van de immigranten voor onze kusten?

– Elke noodtoestand heeft verschillende crisisstadia. Wij zijn nu aan het laatste, het oorlogsstadium – wij zijn de belaagden, laat dat duidelijk zijn – en in de oorlog verdedigt men zich met alle wapens die ter beschikking staan, vanaf de drones tot het torpederen.

Wat zegt u?

– Ik zeg dat in het oorlogsstadium men de territoriale wateren niet respecteert. Men stuurt vliegtuigen naar de Libische kusten en men brengt de schuitjes tot zinken voordat ze vertrekken. Uiteraard zonder de mensen erin. Dat is het enige afschrikkingsmiddel tegen de bestorming van Europa. Twee tot drie zinkingen en ze zien ervan af. En om Europa binnen te komen zullen ze andere wegen moeten zoeken die gemakkelijker te controleren zijn.

Als één van die intellectuelen volgens wie de schuld altijd bij het Westen ligt u zou horen …

– Domme intellectuelen en zelfverminkers zijn het. Ik weet ook dat de Inquisitie iets afschuwelijks was. Maar die fase van het fanatisme heeft het westen al eeuwenlang achterhaald. De islam niet. De islam heeft geen evolutiecapaciteit. Het is en zal altijd zijn wat het tien eeuwen geleden was. Het is een onbeweeglijke wereld die nooit in de industriële samenleving binnengedrongen is. Zelfs de rijkste landen, zoals Saoedi-Arabië niet. Zij hebben petroleum en heel erg veel geld, maar ze fabriceren niets en kopen van buiten af ieder eindproduct. Het symbool van hun beschaving is dan ook niet de industrie, maar de markt, de soek.

Men zegt dat het contact tussen verschillende beschavingen een verrijking voor allebei is.

– Als er wederzijds respect is en de wil om samen te leven, dan wel. Anders is er geen verrijking maar oorlog. Een oorlog waarin het machtigste wapen het demografische is, dat geheel in hun voordeel is.

En wat doet Europa?

– Europa bestaat niet. Men heeft nog nooit een dwazer politiek bouwwerk gezien dan dit Europa. Het is een monster. Het is zelfs niet in staat om de immigratie te stoppen van mensen die voor tien procent van de Europese arbeidskosten werken en de economie van het vasteland verwoesten. Dit is mijn Europa niet.

Wat is uw Europa dan wel?

– Een confederaal Europa, dat slechts uit de eerste zes/zeven lidstaten bestaat, wier president tevens het hoofd van de Europese Bank moet zijn zodat hij zowel de politieke als de financieel-economische macht in handen heeft, en een enkel Hooggerechtshof, zoals in de USA. Het Europa van Brussel met 28 landen en 28 verschillende talen is een dode entiteit. Een Europa dat zich wil uitbreiden tot aan de Ukraine…. Belachelijk. Het kan zichzelf niet eens verdedigen tegen het islamitische fanatisme.

Hoe zal het met de islam aflopen?

– Als wij de mens-bom bereikt hebben, de martelaar voor het geloof die zich tussen de burgers laat ontploffen, dan betekent dat dat het conflict zijn hoogste graad bereikt zal hebben.

____________________________________

Bron: Il Giornale van 17/01/2016
Journalist: Luigi Mascheroni
Artikel: Ilgiornale.it
Vertaling: Hans den Hollander

wij-zijn-door-een-ramp-getroffen-want-wij-hadden-de-illusie-dat-wij-de-islam-konden-aanpassen/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...