woensdag 14 december 2022

In Canada slaan ze nu echt helemaal door: ‘Dit spant de kroon’



In Canada moet het nog makkelijker worden om euthanasie te laten plegen. Binnenkort kunnen ook mensen met een psychische stoornis euthanasie laten plegen. Canada wordt daarmee één van de zes landen ter wereld waar een arts mensen met een psychische aandoening mag doden.

Sinds 2016 hebben meer dan 30.000 Canadezen euthanasie laten plegen. In 2021 waren dat er meer dan 10.000, oftewel 3,3 procent van het totale aantal sterfgevallen. Ter vergelijking: vorig jaar was 4,5 procent van de overlijdens in Nederland en 2,4 procent van de overlijdens in België het gevolg van euthanasie.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Stuk hoger

“We hebben het hier vanavond in The Angle over verdorvenheid, maar dit spant toch wel de kroon,” zei Fox News-presentatrice Laura Ingraham tegen hoofdredacteur van Rebel News Sheila Gunn Reid, die in Canada campagne voerde tegen dit soort praktijken.

De overheid beweerde dat euthanasie ‘veilig’ is en enkel in uitzonderlijke situaties wordt toegepast. “We weten nu dat dit niet waar is,” zei Gunn Reid. Vorig jaar lieten dus zo’n 10.000 Canadezen euthanasie plegen, maar volgens haar kan dat aantal in werkelijkheid een stuk hoger liggen, aangezien sommige artsenverenigingen dokters adviseren om euthanasie niet als doodsoorzaak op te geven.

Aanmoedigen

Dat is nog niet alles: tot voor kort kregen mensen die euthanasie overwogen 10 dagen bedenktijd. Dat is niet langer het geval. Mensen kunnen nu op dezelfde dag euthanasie aanvragen en laten plegen.

Het lijkt wel alsof ze graag van deze mensen af willen, reageerde Ingraham. “Alsof ze mensen met een psychische aandoening aanmoedigen om euthanasie te laten plegen.” Dan volgen de daklozen en ouderen, zei ze. “En dan?”

Van Meijeren (NL) rekent af met CORRUPTE elite die democratie ondermijnt | FVD

Een te volgen debat!   

     Video Link: https://www.youtube.com/watch?v=0slfLTyimEA


ENKELE COMMENTAREN: 

Ik wil benadrukken dat dit het beste debat is dat ik ooit heb gezien. Ieder woord van Gideon was op zijn plaats, ieder antwoord, ieder tegenargument, elk verdedigend punt dat hij gaf. Zelfs de vragen van de andere partijen zorgden ervoor dat Gideon namens de FVD meerdere belangrijke standpunten kon benadrukken. Wat een perfect debat. Ik hoop van harte dat zoveel mogelijk Nederlanders dit debat hebben gezien. Jij bent van wereldklasse Gideon. Dankjewel, ga zo door!

Briljant! Laat deze man elke dan een betoog houden svp. Wie voor is geve een duimpje omhoog

Net live gezien, wat een HELD is Gideon toch. Het moet zo vreselijk frustrerend zijn om tegenover al die simpele zieltjes met domme interrupties te staan, maar hij heeft ze weer stuk voor stuk rustig en onderbouwd afgeserveerd. Bedankt voor alles wat je voor ons doet!!!!!!!

Gideon spreekt hier gewoon 100% de waarheid.

Gelukkig hebben we nog mensen zoals Gideon die voor onze vrijheid opkomen, bedankt Gideon je bent een held!

Prachtig hoe standvastig, welbespraakt en kalm Gideon van Meijeren daar staat en heel veel zaken weer kan weerleggen! Ook hulde voor Martin Bosma, die van Meijeren zoveel mogelijk laat spreken. Twee van mijn favoriete politici!

Knap om je staande te houden en steeds een weerwoord te vinden voor alle onnozele en naïeve opmerkingen die je hier hoort..top Gideon!

Chapeau! Kranig en kundig, zoals verwacht van Dhr. v. Meijeren. Nu maar hopen dat de rest van Nederland ook ontwaakt en zich realiseert wat er gaande is. Forum voor DEMOCRATIE is niet zomaar een naam van een partij!

Man, man, wat een moed en intelligentie. Wat ZIJN we blij met je!!

Ondanks ik in België woon ,heb ik een hele GROTE bewondering voor Gideon ! Ik wou dat wij hier ook zo'n gedreven spreker hadden ..

Gideon ik heb je speech bekeken. Ik ben er sprakeloos van geworden. Wereldklasse, zeer hoog niveau van debat voeren. Kortom je bent een legende voor mij.


Enzovoort …..  3531 Reacties

 

Geheim Smart City-surveillanceprogramma in Nederland: ‘Het is nog veel erger’

Onderzoeksjournalist Joshua Philipp vraagt aandacht voor de geheime Smart City-projecten die in Nederland worden gelanceerd. Hij heeft onderzoek gedaan naar de betrokkenheid van het World Economic Forum bij dit project, dat zich niet alleen beperkt tot Nederland. “Het is nog veel erger dan dat, ze doen dit wereldwijd,” aldus Philipp.

De webpagina over dit project is verwijderd, maar de journalist heeft de informatie die erop stond boven water weten te krijgen. Philipp verwijst naar een artikel in De Andere Krant getiteld: ‘In het web van het WEF – Apeldoorn eerste Smart City op basis van geheime overeenkomst’.

Apeldoorn is door het WEF, zonder overleg met haar inwoners, omgetoverd tot eerste ‘Smart City’ van Nederland. Een onbekend Oostenrijks bedrijf, RadioLED, heeft een 5G-netwerk uitgerold in de stad, op basis van een geheime overeenkomst met de gemeente. Het bedrijf beheert de data die worden verkregen uit duizenden sensoren die de Apeldoornse burgers overal volgen.

Het is veel groter dan Nederland

Voor de uitvoering van het Smart City Project hebben de gemeente Apeldoorn en RadioLED vorig jaar een geheime overeenkomst gesloten waarin aan RadioLED toestemming werd verleend om 500 vierkante witte kastjes aan lantaarnpalen te bevestigen.

Apeldoorn Smart City is slechts één van de vele projecten die het WEF in Nederland uitvoert. Ook voor de overige gemeenten staat dit project op de agenda, schrijft De Andere Krant.

Philipp dook er dieper in en ontdekte dat er nog veel meer aan de hand is. “Het is veel groter dan Nederland. Dit is een wereldwijd programma.”

Kan en zal tegen je worden gebruikt

Alles wat inwoners van een Smart City doen, wordt gemonitord door de overheid. Je locatie, de restaurants die je bezoekt, de winkels waar je naartoe gaat, de mensen waar je mee praat, de producten die je koopt, de websites die je bezoekt, je politieke denkbeelden. Al die informatie komt in een grote database terecht.

Netwerken van RadioLED zijn beschikbaar in Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland en Tsjechië. De Caraïben, Verenigde Staten en Nederland zullen spoedig volgen, valt te lezen op de website van het bedrijf.

Dit alles is onderdeel van de G20 Global Smart Cities Alliance. Het lijkt erop dat het WEF de webpagina hierover recentelijk heeft verwijderd. Dit is een programma gericht op global governance, oftewel wereldbestuur, door gebruik te maken van Smart Cities stelt Philipp. “Alles wat je doet, alles wat je zegt, iedereen die je kent, alle aankopen die je doet, iedere website die je bezoekt; het wordt allemaal gemonitord en opgenomen, en kan en zal tegen je worden gebruikt in de rechtbank als je buiten de lijntjes kleurt.”

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...