zondag 3 december 2023

EU-economie & de kerstboom dit jaar

 


Frontnieuws Cartoon

‘Pandemieverdrag is perfect opstapje naar One World Order’

Photo of Robin de Boer Robin de Boer3 december 2023 13:00
0 1.964 1 minuut leestijd

De WHO dreigt meer macht naar zich toe te trekken. Europarlementariër Marcel de Graaff zei in de studio van Blckbx dat vóór 2018 al een mondiale gezondheidscrisis werd voorbereid.

“Dat wordt al heel lang voorbereid. Het wordt langzamerhand als een soort fuik gestuurd in de richting van een absolute zeggenschap bij de WHO,” lichtte hij toe. “Na de coronacrisis wil men een stapje sneller.”

Zo probeert de WHO amendementen op de zogeheten internationale gezondheidsrichtlijnen er snel doorheen te rommelen.

Dit is waar we tegenover staan

Eén van de voorgestelde veranderingen gaat over een snelle uitrol van medicijnen in het geval van een pandemie en dat farmaceuten over de hele wereld toegang moeten krijgen tot het intellectuele eigendom. De Verenigde Staten willen die wijziging schrappen. “Dan weet je dus: Amerikaanse farmaceuten gaan aan deze pandemie verdienen, verplichte vaccinatie in alle landen, kassa, makkelijker geld verdienen kan niet. Dit is waar we tegenover staan.”

“Wat de WHO doet – ook met dat pandemieverdrag – is in zekere zin een uitvoering van de SDG’s, de Sustainable Development Goals, Agenda 2030,” zei De Graaff.

New World Order

In het verlengde van Kissinger krijgen we de New World Order. In die New World Order is er een One World Government. Daar zijn de VS heel duidelijk over. Dat is geen samenzweringstheorie. Dat zegt ook de huidige president Biden: ‘We willen naar een One World Government toe’, aldus het Europarlementslid, dat toevoegde dat het pandemieverdrag een perfect opstapje is naar zo’n One World Order. “Daar gaan we naartoe.”

Toch zijn er volgens hem ook hoopvolle ontwikkelingen: steeds meer landen komen in verzet en steeds meer mensen worden wakker.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

COVID-vaccinatie verandert plotseling de persoonlijkheid van ontvangers

 december 2, 2023   4778   9   

 


In deze video leggen deskundigen uit hoe de mRNA “trans”-injecties niet alleen fysieke schade aan organen veroorzaken, maar ook de kleine haarvaten in de hersenen beschadigen, de bloed-hersenbarrière omzeilen en uiteindelijk leiden tot enorme persoonlijkheidsveranderingen.

Ze bespreken ook hoe de mRNA-injecties de wil breken van sommige mensen die ze krijgen, schrijft The Exposé.

De discussie vond plaats tijdens een zitting van de International Crimes Investigative Committee (“ICIC”) vorige maand. Advocaat Dr. Reiner Fuellmich interviewde Professor Dr. Sucharit Bhakdi, Professor Dr. Karina Reiss, Dr. Naomi Wolf en Dr. Peter R. Breggin.

Prof. Bhakdi en zijn vrouw Prof. Reiss spraken over de effecten van de nieuwe mRNA “vaccin” technologie die volgens het plan van de voorstanders – het plan van Mr. Global – in de toekomst het enige beschikbare “vaccin” zal worden en conventionele vaccins – zoals die voor mazelen, griep etc. – zal vervangen.

Schrijfster en journaliste Dr. Naomi Wolf legt uit hoe de gebroken wil van mensen na de vaccinatie er in het echte leven uitziet. En psychiater Dr. Peter Breggin vergroot de verontrustende parallellen tussen de effecten van mRNA op het menselijk brein en de effecten van lobotomie, waardoor de “vaccinatie” campagne zonder enige twijfel één van de meest brute, ja zelfs wrede misdaden tegen de mensheid is die ooit is gepleegd.

De meeste mensen kennen lobotomie alleen uit de film ‘One Flew Over the Cuckoo’s Nest’, hoewel de Covid-crisis heeft onthuld dat niets te luguber of griezelig is voor Big Pharma om producten te ontwerpen en uit te rollen die bedoeld zijn om massaal te worden geïnjecteerd in bevolkingsgroepen onder het label “vaccin”.

 COVID waarheden: De dodelijke leugens gaan door

 

Deze video bevat details en beelden waar sommige kijkers zich niet prettig bij zullen voelen. Maar het is heel belangrijk voor ons allemaal om te weten en te begrijpen wat deze mRNA-injectie doet met het lichaam en de geest van degenen die ze hebben gekregen. Alleen dan zullen we kunnen begrijpen waarom zoveel mensen die deze injecties kregen niet meer door ons – de niet-mRNA besmette – bereikt kunnen worden.

Video Link: https://rumble.com/v1ub5nk-reiner-fuellmich-suddenly-changed-personality-changes-after-mrna-injection.html 

ICIC: Suddenly changed? Personality changes after mRNA-Injection, 14 november 2022 (1hr 41 min)

De bovenstaande video is ingesloten vanuit Rumble. Voor degenen die geen toegang hebben tot Rumble, kun je de video HIER bekijken.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/covid-vaccinatie-verandert-plotseling-de-persoonlijkheid-van-ontvangers/

 

Een toename van 600% ...

 BRITSE BEGRAFENISONDERNEMER: ER IS EEN TOENAME VAN 600% IN TROMBOTISCHE STERFGEVALLEN DIT JAAR – “HET BLOED VERANDERT IN LIJM”

LINK Hieronder:

https://www.frontnieuws.com/britse-begrafenisondernemer-er-is-een-toename-van-600-in-trombotische-sterfgevallen-dit-jaar-het-bloed-verandert-in-lijm/ 

NOS (Nederland maar weer ...) gaat vol op het paniekpropaganda-orgel: ‘Niet te geloven, wat een krankzinnige bangmakerij’


NOS op 3 heeft een filmpje op TikTok gezet om de jeugdige kijkers te indoctrineren over ‘klimaatverandering’.

“Geen zee-ijs op de Noordpool in 2039, 2036 of zelfs al vanaf 2031. Dat ga ik dus waarschijnlijk meemaken en jij ook,” zegt Sophie Frankenmolen, die eerder de non-binaire Bram troostte na de clash met FVD-voorman Baudet, alsof ze met angst en beven naar de toekomst kijkt.

In onze nieuwe special ontdek je wat jij merkt van klimaatverandering en wanneer, voegt Frankenmolen toe.

Dit gaat over het drijfijs-minimum

De NOS gaat dus vol op het paniekpropaganda-orgel. De PVV, die op eenzame hoogte staat in de peilingen, schrijft in haar verkiezingsprogramma dat de publieke omroep van het padje af is. “In plaats van eerlijke informatie en ontspanning is het vooral bezig met propaganda. We worden dagelijks getreiterd met klimaatpaniek en diversiteitspropaganda. De financiering wordt dan ook geheel beëindigd,” schrijft de partij van Geert Wilders.

Wetenschapsjournalist Arnout Jaspers, auteur van de bestseller ‘De stikstoffuik’, maakt compleet gehakt van de uitspraken die Frankenmolen in het filmpje doet: “Van ‘geen zee-ijs op de Noordpool’ merk je als gewone burger dus helemaal niets. Ja, via de media die moord en brand schreeuwen, maar in je eigen leven: niets. En deze muts weet blijkbaar ook niet, dat er geen sprake is van een zee-ijsvrije Noordpool in 2031. Dit gaat over het drijfijs-minimum, eind september elk jaar, en in 2031 zou dat helemaal af kunnen smelten. Vervolgens vriest die Noordelijke IJszee in een paar maanden tijd weer keihard dicht tot april.”

“Niet te geloven, wat een krankzinnige bangmakerij en propaganda,” voegt bioloog Richard Steenvoorden eraan toe.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Huis van coronaklokkenluider omsingeld door politie: ‘Dit is absolute tirannie’


Het huis van de medewerker van het Nieuw-Zeelandse ministerie van Volksgezondheid die informatie lekte over de talloze sterfgevallen na coronavaccinatie, is zondag omsingeld door de politie. Dat laat leider van de New Zealand Loyal Party Liz Gunn weten. Zij bracht de informatie van de medewerker deze week naar buiten.

Ook het huis van een tweede klokkenluider die contact opnam met Gunn werd omsingeld door de politie.

Een dag voordat ze de informatie naar buiten bracht, ging Gunn langs bij de Nieuw-Zeelandse vicepremier Winston Peters. “Ik zei dat ik iets heel belangrijks voor je heb,” zegt ze in een vlog. De klokkenluider probeerde hem ook te bereiken. Peters beloofde het Nieuw-Zeelandse volk dat hij een onderzoek zou instellen naar het gevoerde coronabeleid.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Absolute tirannie

Gunn roept Peters op om de klokkenluiders te helpen en ervoor te zorgen dat ze onmiddellijk weer op vrije voeten komen. “De ogen van de wereld zijn op Nieuw-Zeeland gericht.”

Ze vreest dat ze haar ook komen halen. “Dit is absolute tirannie.”

Als de overheid zich crimineel gedraagt, is het absoluut essentieel dat de inwoners van dat land een manier vinden om die criminaliteit bloot te leggen, benadrukt Gunn. “Dat is wat ik hier heb gedaan als journalist. Dat is wat de klokkenluiders hebben gedaan.”

Grootschalige criminaliteit

Het gaat hier om grootschalige criminaliteit, vergelijkbaar met Watergate. Het laat ook zien hoe mensen wereldwijd zijn vermoord door hun eigen overheid, voegde ze toe.

Als de wereld zich niet achter deze klokkenluiders schaart, staat de politie straks misschien wel bij jou op de stoep, waarschuwt Gunn. “Help Nieuw-Zeeland.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...