dinsdag 8 februari 2022

Tips voor het tuinieren: 17 groenten die je in emmers kunt laten groeien


Vrijdag 04 februari 2022 door : Zoey Sky _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ , kleine ruimte tuinieren


Dit artikel kan uitspraken bevatten die de mening van de auteur weergeven

11KKEER BEKEKEN


(Natural News Als u in een klein huis of een krap appartement woont, hoeft u uw dromen van een eigen tuin niet op te geven. U kunt uw reis naar zelfvoorziening beginnen door voedzame groenten te verbouwen in een pottentuin. (h/t naar UrbanSurvivalSite.com )

Tips voor het starten van een pottentuin

Als je emmers gebruikt, kun je je planten gemakkelijk naar binnen verplaatsen tijdens vorst, hevige regen of storm. De emmers maken het ook gemakkelijker om uw planten in de lente naar de zon te brengen.

Gebruik een emmer die geschikt is voor levensmiddelen, omdat het gebruik van oude emmers die mogelijk zijn gebruikt om giftige stoffen in te bewaren, ervoor kan zorgen dat chemicaliën in het plastic lekken.

Zoek naar emmers van voedingskwaliteit in lokale restaurants die emmers kunnen weggeven waarin ooit voedsel is opgeslagen. Als alternatief kunt u nieuwe food-grade emmers online of in grote kistenwinkels kopen.

Afgezien van potten, hebt u ook andere dingen voor de tuin nodig , zoals:

  • Planten of zaden – In sommige gevallen is het beter om met levende planten in containers te beginnen in plaats van zaden.
  • Een groeimedium (potmix of potgrond) – Koop geen tuinaarde voor je containers. Maak in plaats daarvan uw eigen potmixen die zijn ontworpen om drainage mogelijk te maken, wat belangrijk is voor het kweken van containers.
  • Stokken of kooien planten – Sommige planten zoals komkommers en tomaten hebben stokken of kooien nodig.

Zodra u uw emmers van voedingskwaliteit hebt, bereidt u ze voor op het planten. Boor of pons een paar gaten in de bodem van de emmer. Een gat van ongeveer elke drie centimeter zou het moeten doen.

Laat ongeveer vijf centimeter los grind op de bodem van de emmer liggen voor een betere afvoer. Vul de emmers vervolgens met een hoogwaardige potgrondmix met veenmos en compost. Laat voldoende ruimte over voor de planten zelf.

Plant zaden of starterplanten in emmers van vijf gallon. Geef uw gewassen goed water en controleer het vochtgehalte van de bodem voor verdere watergift. Containerplanten hebben in de zomer meestal dagelijks water nodig omdat ze snel kunnen uitdrogen. (Gerelateerd:  tips voor thuis tuinieren: 8 opties voor tuinieren in kleine ruimtes die de bank niet kapot maken .)

Hier zijn 17 van de beste groenten om te groeien in emmers van vijf gallon:

Bonen

Zowel poolbonen als bushbonen zullen goed groeien in emmers.

  • Poolbonen, die hoge trosbonen zijn, hebben trellis of paalsteunen nodig voor de wijnstokken die in de emmer worden gestoken voordat u de zaden zaait om schade te voorkomen.
  • Bush-bonen, die uitlopen, niet omhoog, hebben geen ondersteuning nodig. Probeer drie planten per emmer te kweken.

Rode biet

Rode bieten passen zich goed aan emmers aan. Zaai van de lente tot begin juli om de paar weken wat zaden voor een continue oogst.

Wortelen

Standaardwortelen hebben een diepere container nodig dan een emmer, maar sommige korte variëteiten gedijen goed in containers. Zaai de zaden op een onderlinge afstand van minimaal twee tot drie centimeter en bewaar de emmer op een zonnige plaats.

Spaanse pepers

Chiliplanten gedijen goed in warme en zonnige gebieden, maar ze kunnen zich aanpassen aan een emmer die op een beschutte plek staat die direct zonlicht krijgt. Bewaar emmers binnen als er kans is op vorst.

Komkommers

Komkommers van het Bush-type kunnen worden gekweekt in emmers van vijf gallon vol met een lichte, rijke mix van compost, veenmos of kokosnootkokos en perliet. Waterput.

Voeg een latwerk of een tomatenkooi toe om de komkommerplant te laten groeien, niet uit. Water komkommers grondig.

Groene uien

Groene uien, ook wel lente-uitjes of salade-uien genoemd, hebben geen diepe grond nodig, waardoor ze perfect zijn voor tuinieren met emmers. Zaai uien om de paar weken van het vroege voorjaar tot de herfst een centimeter diep in een emmer als u een seizoensvoorraad wilt.

Houd groene uien water bij warm, droog weer.

Kruiden

Keukenkruiden zoals munt, oregano,  peterselie , rozemarijn, salie en tijm zullen gedijen in een emmer van vijf gallon. Je kunt één plant in één emmer laten groeien en verspreiden.

Bewaar basilicum en koriander op je keukenvensterbank.

Sla

De meeste soorten sla zullen heel goed groeien in een emmer van vijf gallon. Plant maar liefst vier koppen per emmer.

Meloenen

Meloenen hebben ruimte nodig om te groeien, dus het is het beste om slechts één meloenplant per emmer van vijf gallon te planten. Selecteer dwergstruikvariëteiten die goed zullen groeien in containers.

okra

Een enkele okra -plant kan goed groeien in een emmer van vijf gallon. Gebruik goed doorlatende grond en voeg gaten in de emmers toe om ervoor te zorgen dat het water voldoende wordt afgevoerd naarmate de plant groeit.

uien

Gewone uien kunnen in emmers worden gekweekt, maar ze hebben minstens vijf centimeter open grond om zich heen nodig om zich goed te ontwikkelen. Laat twee tot drie uien per emmer over.

Laat de emmer staan ​​waar hij veel licht krijgt en bemest regelmatig.

Paprika's

Paprika's zoals Bell-Boy, Gypsy en Sweet Chocolate en hete pepersoorten zoals Cubanelle, Jalapeno en Red Cherry groeien het beste in emmers. Kweek één plant per emmer.

Aardappelen

Aardappelen kunnen in emmers groeien omdat ze diepte nodig hebben, geen ruimte.

Radijs

Plant ten minste 10 radijsplanten per emmer van vijf gallon. Zaai de zaden ongeveer 2,5 cm diep en 2,5 cm uit elkaar. Na ruim een ​​maand kun je de radijs oogsten. Opnieuw zaaien voor een continue aanvoer van radijs.

snijbiet

Zaai snijbietzaden een centimeter diep en verdun de zaailingen indien nodig. Oogst regelmatig en snij eerst de buitenste bladeren weg.

Tomaten

Cherry- of struiktomaten groeien goed in containers. Tomatenplanten hebben gelijkmatige watergift nodig.

Tomaten zijn erg vorstgevoelig. Bemest met kalirijke meststof die is ontworpen voor tomaten voor een betere opbrengst.

Ondersteun de planten met stokken of een kooi terwijl ze groeien. Geef goed water, maar laat geen plassen achter, want de tomaten zullen barsten en splijten.

Courgette

Courgetteplanten hebben ruimte nodig om te groeien, dus kies voor compacte courgettesoorten zoals Eight Ball, Geode, Jackpot hybride of Raven.

Gebruik food-grade emmers om groenten  in je eigen tuin te verbouwen, zelfs als je thuis niet veel ruimte hebt.

Bronnen zijn onder meer:

UrbanSurvivalSite.com

PrimalSurvivor.net

 

Patholoog in Idaho zegt dat uit gegevens blijkt dat “kankers als een lopend vuurtje opstijgen” dankzij COVID-vaccins

Maandag 07 Februari 2022 door: JD Heyes

Tags: alternatieve geneeskunde , badcancer , badhealth , badmedicine , badscience , Big Pharma , biologische wapens , biowar , kanker , sterfgevallen door kanker , covid vaccin , covid-19 , Oncologie , pathologie , winst , spike eiwit , tumoren , vaccin , vaccins , vitamine D

Dit artikel kan uitspraken bevatten die de mening van de auteur weergeven

14KKEER BEKEKEN


(Natural News) Een patholoog uit Idaho met tientallen jaren ervaring waarschuwt dat hij een verband heeft gevonden tussen het toegenomen aantal gevallen van kanker en COVID-19-vaccins.

In een recent interview met de New American journalist Veronika Kyrylenko, sprak Dr. Ryan Cole  over een "patroon" dat hij de afgelopen maanden heeft gezien tussen vaccins en dramatisch toegenomen gevallen van kanker en hij probeert alarm te slaan.

Volgens de RAIR Foundation :

Gegevens van zijn gevaccineerde patiënten en gegevens die oncologen hem hebben toegestuurd, tonen aan dat de vaccins het immuunsysteem verstoren. Cole zei ook dat het sterftecijfer door alle oorzaken hoger is bij gevaccineerde mensen.

Toen het vaccin werd uitgerold, begon de patholoog "dit virus dat deze kleine bult bij kinderen veroorzaakt, te zien verschijnen bij volwassenen." Bovendien merkte hij dat de kankercijfers bij vrouwen begonnen te stijgen. Zo was het aantal gevallen van endometrium- en baarmoederhalskanker hoger dan normaal.

'Het is een patroon,' zei Cole tegen Kyrylenko. “Mensen moeten weten dat er risico’s aan verbonden zijn. De voordelen moeten groter zijn dan de risico's.


LINK: https://rumble.com/vtwh06-pathologist-warns-of-covid-vaccine-risks-cancers-are-taking-off-like-wildfi.html

“We weten dat deze injecties niet werken – ze zijn nu mislukt. Nu Omicron hier is, zijn de injecties volledig mislukt', vervolgde hij.

"De injectie die ze mensen nog steeds vertellen om een ​​booster [van] te krijgen, is een spike-eiwit dat giftig is voor het menselijk lichaam. Het veroorzaakt dezelfde ziekte als het virus en maakt mensen vatbaar voor auto-immuunaanvallen en mogelijk korte termijn kankerrisico's', voegde de patholoog eraan toe.

Opgemerkt moet worden dat Cole een door het bestuur gecertificeerde patholoog is die is opgeleid in de Mayo Clinic, evenals de CEO en medisch directeur van Cole Diagnostics, een van de grootste onafhankelijke laboratoria in de staat Idaho. Maar natuurlijk, nadat hij zich begon uit te spreken, wordt hij nu belasterd en het doelwit van de 'diep state' en anderen in bed met Big Pharma en winst, waardoor hij opmerkt dat "we onze collectieve medische geest voor geld hebben verloren."

Toch, nadat Cole begon te praten over de risico's van het COVID-vaccin, begonnen "talloze" oncologen contact met hem op te nemen en meldden dat ze "de vreemdste vormen van kanker zien, en kankers die we onder controle hebben kunnen houden en behandelen, opstijgen als een lopend vuurtje – naar fase 2, fase 3, fase 4, zomaar.”

"Dat komt door de ontregeling van het immuunsysteem die deze injecties veroorzaken," zei Cole, terwijl hij opmerkte dat verdere immuunsystemen die gecompromitteerd raken, de groei van kankercellen niet onder controle kunnen houden.

De RAIR Foundation merkt verder op:

In de meeste landen worden alle andere maatregelen ter bestrijding van Covid dan de mislukte en gevaarlijke “vaccinatie” systematisch onderdrukt. Ivermectine, hydroxychloroquine, monoklonale antilichamen, quercetine, NAC, zink, vitamine D3 en C worden allemaal veroordeeld, belachelijk gemaakt en verboden door de staat. Artsen zoals Cole die ivermectine of alternatieve behandelingen voorschrijven, worden ontslagen, medisch en psychologisch ongeschikt geacht of vervolgd.

En toch bewijst nieuw onderzoek steeds vaker dat andere behandelingen dan vaccins niet alleen werken om COVID-ziekten te onderdrukken, maar ook  levens redden  – wat dezelfde leiders die niets anders dan vaccins en eindeloze boosters pushen beweren te willen doen.

De vaccins blijken verantwoordelijk te zijn voor de vorming van 'microbloedstolsels' dankzij de vorming van spike-eiwitten op cellen.

"Artsen en onderzoekers bevestigen nu dat bijna alle negatieve bijwerkingen en sterfgevallen als gevolg van covid-vaccins het gevolg zijn van  bloedstolsels ", schreef Natural News-oprichter en redacteur Mike Adams, de Health Ranger, deze week.

"Veel van die stolsels zijn erg klein en kunnen niet gemakkelijk worden opgespoord met standaard medische beeldvormingsapparatuur. Deze stolsels, 'microbloedstolsels' genoemd, kunnen de bloedtoevoer naar kleine delen van de hersenen, organen en weefsels door het hele lichaam afsnijden', voegt hij eraan toe.

Adams legt in een eye-opening column en video uit hoe je jezelf beter kunt beschermen door de kwaliteit van je eigen bloed te verbeteren , voor diegenen die geïnteresseerd zijn in zelfzorg .

Bronnen zijn onder meer:

NaturalNews.com

RAIRFoundation.com

https://www.naturalnews.com/2022-02-07-idaho-pathologist-cancers-spreading-like-wildfire-covid-vaccines-data.html

 

Niemand kan permanente koorts, hoge antilichamen verdragen

             Analyse door Dr. Joseph Mercola      Feit gecontroleerd   8 februari 2022

Vorig

 


VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG

·         Kunstmatig opgeblazen antilichamen veroorzaakt door herhaalde booster-shots geven aan uw lichaam aan dat u altijd geïnfecteerd bent, en de resulterende immuunrespons kan schadelijk blijken te zijn voor uw gezondheid

·         Herhaalde booster-shots kunnen leiden tot een "doodszone", waardoor de ontwikkeling van auto-immuunziekten zoals Parkinson, de ziekte van Kawasaki en multiple sclerose wordt versneld

·         Moleculaire mimicry kan de oorzaak zijn van auto-immuunziekten veroorzaakt door COVID-19-injecties; er zijn vaak significante overeenkomsten tussen elementen in het vaccin en menselijke eiwitten, wat kan leiden tot kruisreactiviteit van het immuunsysteem

·         Case-rapporten suggereren dat COVID-19-injecties vaccin-geïnduceerde immuungemedieerde en auto-immuunhepatitis kunnen veroorzaken, en de bezorgdheid groeit dat herhaalde booster-injecties de resultaten alleen maar zullen verslechteren

 

Eindeloze COVID-19-boosterschoten worden gepresenteerd als de oplossing voor de pandemie, omdat herhaalde injecties het niveau van antilichamen in uw lichaam verhogen. 1 In december 2021 meldde Moderna bijvoorbeeld dat hun COVID-19-boosterinjectie het niveau van antilichamen met een factor 37 verhoogde, en toen een volledige dosis werd gegeven - dezelfde hoeveelheid die werd gebruikt voor de eerste injecties - stegen de antilichaamniveaus 83-voudig . 2

Pfizer en BioNTech hebben ook aangekondigd dat hun boostershots de antilichaamniveaus verhogen, maar met welk doel? Kunstmatig opgeblazen antilichamen geven uw lichaam het signaal dat u altijd geïnfecteerd bent, en de resulterende immuunrespons kan schadelijk zijn voor uw gezondheid.

Een dergelijke aandoening kan alleen leiden tot een "doodszone", waardoor de ontwikkeling van auto-immuunziekten zoals Parkinson, de ziekte van Kawasaki en multiple sclerose wordt versneld, volgens tech-leider en COVID-analist Marc Girardot, die aandringt op een terugtrekking uit de "doodszone" van de vaccinatie. voordat het te laat is. 3

Nemen boosters mensen mee naar de Death Zone?

Bergbeklimmers zijn bekend met de "doodszone", die het bovenste deel van 's werelds hoogste bergen beschrijft - gebieden met zo'n grote hoogte dat zuurstof schaars is, waar mensen slechts een kwestie van uren kunnen overleven. "Hetzelfde principe is van toepassing op ons immuunsysteem", legt Girardot uit, verwijzend naar de intense reactie van ons lichaam als reactie op een infectie.

De reactie omvat hoge koorts om virionen te beschadigen, verhogingen van T-cellen en verhoogde antilichaamproductie om uw lichaam te ontdoen van 'viraal afval'. Dit is bedoeld als een tijdelijke reactie; nadat de dreiging is geneutraliseerd, onderdrukt je lichaam zijn immuunrespons. Girardot stelt: 4

“Zodra de infectie is verdwenen, wordt een regiment schildwachten in het slijm achtergelaten om de ingang voor de rest van de epidemie te bewaken, een paar rondzwervende schildwachten met een levenslang geheugen worden ingesteld, en de rest neemt af om vrede en evenwicht te brengen. Dat heet homeostase. De koorts verdwijnt. T-cellen vernietigen zichzelf snel. En antilichamen nemen geleidelijk af.”

Dit is zo ontworpen, omdat voortdurende koorts en hoge niveaus van antilichamen je lichaam in een gevaarlijke toestand houden. Net zoals chronische stress - je lichaam in een langdurige staat van "vecht- of vluchtmodus" houden - het ziekterisico verhoogt, zo ook permanent verhoogde niveaus van antilichamen. Girardot beschrijft drie redenen waarom:

“1. Een te lange koorts zou uiteindelijk alle gezonde cellen afbreken, en dus zou het middel erger zijn dan de kwaal.

2. Eeuwigdurende gespecialiseerde T-cellen zijn ook gevaarlijk omdat ze off-target aanvallen van gezonde cellen kunnen starten (zoals vaak gebeurt bij behandelingen met immuuncheckpointblokkades tegen kanker), en het zou zijn alsof je je huis vol verlaat met een bataljon gewapende soldaten met hun kanonnen geladen en pin-less handgranaten.

3. Ten slotte zijn zeer hoge niveaus van antilichamen die nergens heen kunnen, ook extreem gevaarlijk. Ze kunnen zich passief binden aan receptoren van gezonde cellen en een cascade van auto-immuunziekten op gang brengen. Landmijnbouw waar je woont.”

Verminderde antilichamen zijn geen maatstaf voor afnemende immuniteit

Onthoud dat uw immuunsysteem is ontworpen om te werken als reactie op blootstelling aan een infectieus agens. Uw adaptieve immuunsysteem, met name, genereert antilichamen die worden gebruikt om ziekteverwekkers te bestrijden die uw lichaam eerder is tegengekomen. 6 Tijdens normale infecties verdwijnen hoge koorts en tijdelijke verhogingen van T-cellen, samen met verhoogde antilichamen tegen de infectie, geleidelijk.

Afnemende antilichamen moeten echter niet worden verward met afnemende immuniteit. Vroege gegevens over SARS-CoV-2 toonden ook aan dat antilichaamtiters snel afnamen in de eerste maanden na herstel van COVID-19, waardoor sommigen – ten onrechte – speculeerden dat beschermende immuniteit tegen SARS-CoV-2 ook van korte duur zou kunnen zijn. 7

Senior auteur van de studie, Ali Ellebedy, Ph.D., universitair hoofddocent pathologie en immunologie aan de Washington University School of Medicine in St. Louis, legt uit: "Het is normaal dat de antilichaamspiegels dalen na een acute infectie, maar ze ga niet naar nul; ze plateau.” 8

Er werd een bifasisch patroon van antilichaamconcentraties tegen SARS-CoV-2 blootgelegd, waarbij hoge antilichaamconcentraties werden gevonden in de acute immuunrespons die optrad ten tijde van de eerste infectie. De antistoffen namen af ​​in de eerste maanden na infectie, zoals te verwachten was, en stabiliseerden daarna tot ongeveer 10% tot 20% van de maximaal gedetecteerde concentratie.

Wanneer een nieuwe infectie optreedt, leveren cellen die plasmablasten worden genoemd antilichamen, maar wanneer het virus is gewist, komen B-geheugencellen met een langere levensduur naar binnen om het bloed te controleren op tekenen van herinfectie. 10 Beenmergplasmacellen (BMPC's) komen ook voor in botten en fungeren als "persistente en essentiële bronnen van beschermende antilichamen". 11

Volgens Ellebedy: "Een plasmacel is onze levensgeschiedenis, in termen van de ziekteverwekkers waaraan we zijn blootgesteld", 12 en het is in deze langlevende BMPC's waar de immuniteit tegen SARS-CoV-2 zich bevindt.

Van de mensen die hersteld zijn van COVID-19, hadden de meeste deelnemers BMPC's die zowel zeven als elf maanden na infectie antilichamen afscheidden die specifiek waren voor het spike-eiwit dat wordt gecodeerd door SARS-CoV-2. 13 Dit is een bewijs van langdurige immuniteit, 14 zelfs als de niveaus van anti-SARS-CoV-2 spike-eiwit (S)-antilichamen snel afnemen in de eerste vier maanden na infectie.

Er zijn kosten verbonden aan enorme, kunstmatig verhoogde antilichamen

COVID-19-injecties zijn klaar voor een voortdurende cyclus van doorlopende booster-shots om de paar maanden. Na maximaal twee doses van de eerste injectie en een derde booster die al op de lijst staat, wordt er al over een vierde booster gesproken, onder meer door Moderna CEO Stéphane Bancel, die zei dat de werkzaamheid van de derde injectie waarschijnlijk over enkele maanden zal afnemen , waardoor kort daarna nog een schot nodig was. 15

"Veel politici en vaccinfabrikanten stellen onvermurwbaar herhaalde injecties voor, boosters om de 3 of 4 maanden, alsof afnemende antilichamen een teken zijn van verloren immuniteit", zei Girardot. “In werkelijkheid zijn ze de zondebok van de natuurlijke daling van antilichamen. Het is een rookgordijn om hun falen en de ineffectiviteit van deze intramusculaire vaccins te verbergen.” 16

De realiteit is dat het kunstmatig opblazen van antilichamen herhaaldelijk kosten met zich meebrengt. Het is bijvoorbeeld bekend dat bepaalde auto-immuunziekten gepaard gaan met hoge niveaus van antilichamen. 17 Door vaccins geïnduceerde auto-immuniteit is een bekend fenomeen, en moleculaire nabootsing kan hier debet aan zijn. 18

Het treedt op wanneer overeenkomsten tussen verschillende antigenen het immuunsysteem in de war brengen. 19 Er zijn vaak significante overeenkomsten tussen elementen in het vaccin en menselijke eiwitten, wat kan leiden tot kruisreactiviteit van het immuunsysteem. Wanneer dit gebeurt, legden onderzoekers uit in Cellular & Molecular Immunology, "kan de reactie van het immuunsysteem op de pathogene antigenen de vergelijkbare menselijke eiwitten schaden en in wezen auto-immuunziekte veroorzaken." 20

Specifiek met betrekking tot COVID-19-injecties schreven onderzoekers in de Journal of Autoimmunity: “Inderdaad, antilichamen tegen het spike-eiwit S1 van SARS-CoV-2 hadden een hoge affiniteit tegen sommige menselijke weefseleiwitten. Omdat vaccin-mRNA hetzelfde virale eiwit codeert, kunnen ze auto-immuunziekten veroorzaken bij gepredisponeerde patiënten." 21

Case-rapporten suggereren al dat COVID-19-injecties vaccin-geïnduceerde immuungemedieerde en auto-immuunhepatitis kunnen veroorzaken, 22 en Girardot is bezorgd dat herhaalde booster-injecties de resultaten alleen maar zullen verslechteren: 23

“In het geval van een infectie is het risico relatief beperkt, omdat het grootste deel van de antilichamen zich uiteindelijk bindt aan viraal materiaal dat in grote aantallen circuleert. In het geval van herhaalde doses is het echter heel anders.

Na het tweede schot is het waarschijnlijk dat er beperkte hoeveelheden pieken worden geproduceerd, aangezien T-cellen de productiecapaciteit snel vernietigen. Dus voor de meesten van ons zullen grote hoeveelheden antilichamen onvermijdelijk inactief worden gelaten, doelloos circulerend, waardoor het risico op een accidentele binding exponentieel toeneemt (tijd x hoeveelheid) met catastrofale gevolgen.”

Natuurlijke infectie zorgt voor brede immuniteit

Het trainen van uw lichaam om enkelvoudige antilichamen voor één-spike-eiwit te produceren, kan niet tippen aan de bescherming die wordt geboden door natuurlijke immuniteit, die optreedt na herstel van een ziekte. Sprekend met Daniel Horowitz, legde patholoog Dr. Ryan Cole uit dat natuurlijke infectie een brede immuniteit produceert die niet kan worden geëvenaard door vaccinatie: 24

"Een natuurlijke infectie induceert honderden en honderden antilichamen tegen alle eiwitten van het virus, inclusief de envelop, het membraan, de nucleocapside en de spike. Tientallen en tientallen van deze antilichamen neutraliseren het virus wanneer ze opnieuw worden aangetroffen.

Bovendien, vanwege de blootstelling van het immuunsysteem aan deze talrijke eiwitten (epitomen), bouwen onze T-cellen ook een robuust geheugen op. Onze T-cellen zijn de 'mariniers' van het immuunsysteem en de eerste verdedigingslinie tegen ziekteverwekkers. T-celgeheugen voor degenen die besmet zijn met SARSCOV1 is 17 jaar en loopt nog steeds."

Dit zou kunnen verklaren waarom een ​​retrospectief observationeel onderzoek, gepubliceerd op 25 augustus 2021, aantoonde dat natuurlijke immuniteit superieur is aan immuniteit tegen COVID-19-injecties, waarbij onderzoekers stellen: "Deze studie toonde aan dat natuurlijke immuniteit langdurigere en sterkere bescherming biedt tegen infectie, symptomatische ziekte en ziekenhuisopname veroorzaakt door de Delta-variant van SARS-CoV-2, vergeleken met de BNT162b2-vaccin-geïnduceerde immuniteit met twee doses." 25

Farmaceutische bedrijven en gezondheidsfunctionarissen maken plannen voor doorlopende boosters, waaronder combinatie-injecties die bijvoorbeeld een COVID-19-injectie, een griepprik en een respiratoir syncytieel virus (RSV)-injectie bevatten, in één injectie - komt in 2023 - om te voorkomen dat "nalevingsproblemen." 26

Bijna twee dozijn ziekteverwekkers zijn momenteel het doelwit voor de ontwikkeling van nieuwe schoten, 27 , 28 en het is waarschijnlijk dat u een voortdurende druk zult zien op meer prikken en boosters. Zullen het immuunsysteem en de algehele gezondheid van de mens zo'n aanval kunnen weerstaan? Girardot denkt van niet: 29

“Vandaag wil ik de absolute waanzin onderstrepen om deze producten elke 3-4 maanden aan een hele bevolking te leveren. Het is niets minder dan crimineel. Naar mijn oprechte mening kunnen herhaalde vaccininjecties maar tot één uitkomst leiden: gegeneraliseerde ziekte en overlijden …

De vaccinatie 'Death Zone' bestaat, en we moeten dringend terug de vallei in, we moeten stoppen met vaccineren, stoppen met het stimuleren van doelloze antilichamen en ons immuunsysteem vertrouwen.”

 Bronnen en Referenties

·         1 mBIO December 7, 2021

·         2 The New York Times December 20, 2021

·         3, 4, 5, 16, 23, 29 Marc Girardot, COVID Myth Buster News January 30, 2021

·         6 InformedHealth.org, How does the immune system work? April 23, 2020

·         7, 9, 11 Nature May 24, 2021

·         8 NewsWise May 24, 2021

·         10, 12 Nature May 26, 2021

·         13, 14 Nature June 14, 2021

·         15 CNBC January 6, 2022

·         17 Science Daily July 12, 2016

·         18, 20 Cellular & Molecular Immunology volume 15, pages 586–594 (2018)

·         19 Journal of Hepatology June 17, 2021

·         21 Journal of Autoimmunity December 2021, Volume 125

·         22 Journal of Hepatology October 4, 2021

·         24 The Blaze July 14, 2021

·         25 medRxiv August 25, 2021

·         26 World Economic Forum, COVID-19: What’s Next? January 17, 2022, 7:20

·         27 World Economic Forum, COVID-19: What’s Next? January 17, 2022, 43:45

·         28 Substack, Eugyppius January 19, 2022

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...