dinsdag 4 juli 2023

Professor noemt Oekraïens tegenoffensief suïcidaal: ‘Ze maken geen schijn van kans’


Professor John Mearsheimer waarschuwt dat het Oekraïense tegenoffensief zal resulteren in enorme verliezen aan Oekraïense zijde als gevolg van de overweldigende artillerieovermacht en luchtsuperioriteit van de Russen.

Volgens Mearsheimer zal de inzet van F-16’s en ATACMS-raketten geen invloed hebben op het verloop van de oorlog.

“Dit tegenoffensief was suïcidaal,” zei de professor in gesprek met Glenn Greenwald. “De belangrijkste eenheden die door de NAVO zijn getraind, zijn in de pan gehakt. Ook andere eenheden zijn in de pan gehakt. De Oekraïners maakten geen schijn van kans.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Erg onverantwoordelijk

Mearsheimer zei dat het erg onverantwoordelijk was van het Westen, met name de Verenigde Staten, om de Oekraïners aan te sporen tot een tegenoffensief.

De Oekraïense troepen worden bestookt met artillerie en allerlei soorten slimme bommen. Ze zijn niet goed getraind. “Je kunt niet verwachten dat je een groep Oekraïners enkele maanden traint in Duitsland of Groot-Brittannië en dat ze vervolgens in staat zijn om een Blitzkrieg te lanceren zoals de Duitsers dat in mei 1940 deden. Het duurt jaren om een leger op te bouwen dat tot zoiets in staat is.”

Gedoemd

Het Oekraïense leger bestaat uit zo’n 60 brigades. De NAVO heeft slechts negen brigades getraind, die begin juni zwaar zijn toegetakeld. De Oekraïners hebben geen enkele kans om door de Russische verdedigingslinies te breken, denkt Mearsheimer. “Wat er gaat gebeuren, is dat de Oekraïners enorme verliezen zullen lijden.”

“De Oekraïners zitten diep in de problemen. Ik denk dat ze gedoemd zijn.”

Engeland: Oversterfte treft vooral jongeren

 juli 3, 2023   6879  24

 

    Foto: freepik / wirestock

Er is een hardnekkig hoog oversterftecijfer in de leeftijdsgroep van 15-44 jaar in Engeland en Wales dat niet aan Covid-19 kan worden toegeschreven. Ontketenen experimentele gentherapiemedicijnen nu hun bijwerkingen op de langere termijn? Een vraag die de moeite van het stellen waard is.

Elk jaar zijn er kleine schommelingen in het totale sterftecijfer, die bijvoorbeeld ook kunnen worden toegeschreven aan griepgolven. Maar één leeftijdsgroep blijft in dit opzicht meestal gespaard: mensen onder de 45 jaar. De huidige gegevens uit Engeland en Wales laten echter zien dat er sinds 2020 een aanhoudend hoger sterftecijfer is in de leeftijdsgroep van 15 tot 44 jaar, schrijft Report24.

   Bron: Twitter

 

Hoewel van 2020 tot 2022 het merendeel van de “overmatige” sterfgevallen nog steeds werd toegeschreven aan Covid-19 (waar in deze leeftijdsgroep zeker vraagtekens bij gezet moeten worden), speelde het coronavirus tegen 2023 geen rol meer bij sterfgevallen, zelfs niet officieel.

Statistisch gezien zijn de cijfers van de eerste helft van 2023 dus veel interessanter: Met een sterfteoverschot van 13,8 procent (gebaseerd op het gemiddelde van 2015 tot 2019) en waarvan ongeveer 12,5 procentpunten “niet-Covid sterfgevallen” zijn, rijst de vraag “waarom?”. Vooral omdat – zoals Report24 onlangs meldde – in Engeland een golf van cardiovasculaire sterfgevallen het land overspoelt. En zoals algemeen bekend zijn de bijwerkingen van het controversiële Covid-vaccin voornamelijk van invloed op het hart en de bloedvaten. Iets dat bijvoorbeeld de Kroatische patholoog Dr. Med. Ivana Pavic ook uitlegde aan het parlement van haar land: “De vaccinatie zou het sterftecijfer in 2021 moeten verlagen, maar het heeft het verhoogd. En in 2022 hebben we een oversterfte waar niemand over wil praten.”

 

Dit soort rapporten komen van over de hele wereld en zoals de huidige gegevens uit Engeland en Wales laten zien, heeft het coronavirus er helemaal niets mee te maken. We zien veeleer een aanhoudend hoog sterftecijfer, zelfs onder mensen die eigenlijk jong en gezond zijn. Dit leidt tot de vraag wat de bijwerkingen op de langere termijn zijn van deze experimentele vaccins die mensen praktisch zijn opgedrongen. Gezondheidsschade die zich na verloop van tijd ontvouwt wanneer de schade gewoon te groot wordt.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/engeland-oversterfte-treft-vooral-jongeren/

“Dit is niet normaal”: Balsemer blijft alarm slaan over bizarre bloedproppen bij mensen die zijn gevaccineerd

 juli 4, 2023   3357   29 

 

    Twitter screenshot

Volgens balsemer en begrafenisondernemer Richard Hirschman worden er nog steeds bizar lange bloedproppen gevonden in de lichamen van overleden COVID-19 gevaccineerde personen.

Hirschman meldde zondag op Twitter dat hij nog steeds de lange, vezelige stolsels ziet die uit gevaccineerde mensen worden gehaald, schrijft Adan Salazar.

“Ik heb alleen maar alarm geslagen over wat ik zie! Ik kan alleen maar zeggen dat dit niet normaal is,” twitterde Hirschman. “In de 20 jaar voorafgaand aan 2021 heb ik nog nooit zoiets gezien. Iets veroorzaakt dit, en ik zie het vaak.”


In een reactie op een reaguurder liet Hirschman een foto zien van hoe een normale bloedprop er normaal gesproken uitziet.


Link: https://twitter.com/r_hirschman/status/1675313236399333377/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1675313236399333377%7Ctwgr%5E9485332df594d1a32154c16f446367a5a9043a25%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.frontnieuws.com%2Fdit-is-niet-normaal-balsemer-blijft-alarm-slaan-over-bizarre-bloedproppen-bij-mensen-die-zijn-gevaccineerd%2F

De opmerkingen van Hirschman komen op het moment dat bodybuilder en fitness influencer Jo Lindner in het weekend overleed, slechts enkele weken nadat hij beweerde dat tests hadden aangetoond dat zijn bloed witte vezelachtige stolsels bevatte.

           Video Link:  https://twitter.com/i/status/1675221513862103041

Hirschman verscheen in de documentaire Died Suddenly, waarin hij vertelde over de ontdekking van de stolsels bij mensen die hij balsemde.

 

Bekijk Died Suddenly voor meer informatie over de grootste aanhoudende massale genocide in de menselijke geschiedenis.

       Video Link: https://banned.video/watch?id=6341dc90c72cc14484a850bc

       Video Link: https://banned.video/watch?id=63a4b0059d512a03f05d86f4


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/dit-is-niet-normaal-balsemer-blijft-alarm-slaan-over-bizarre-bloedproppen-bij-mensen-die-zijn-gevaccineerd/

Frans parlementslid waarschuwt voor door globalisten geëngineerde omvolking

 

mei 12, 2020

In een toespraak in het parlement richtte Ravier, lid van Marine Le Pen’s National Rally partij, zich op globalistische beleidsmakers die hij beschuldigde van “het toestaan van de dood van de identiteit van Fransen”, terwijl ze hen proberen te hersenspoelen om te geloven dat “immigratie een kans is voor Frankrijk”.

Ik geloof niet in de theorie van de ‘Grote Omvolking’. Eigenlijk ben ik overtuigd van de realiteit, zei Ravier.

Hij haalde statistieken aan die aangeven dat heel weinig migranten ooit werk vinden en dat daardoor de meeste migranten leven van de Franse belastingbetalers.

Familieherenigingen, vervagende grenzen, positieve discriminatie bij personeelswerving, de sociale dienst, de asielwetten, de nep minderjarigen maar de zeer echte volwassen illegale migranten – u hebt alle voorwaarden gecreëerd voor een echte migratie-onderdompeling. Dus migratie is een kans, maar voor wie? Zeker niet voor onze landgenoten!

Die honderden gebieden in het hele land die buitenlandse enclaves zijn geworden, zijn zones van niet-Frankrijk, waar de haat tegen alles wat Frans is zich verspreidt als een spoor van ontvlamd buskruit, voegde hij eraan toe, verwijzend naar de vele no-go zones.

Ravier onderstreepte hoe de elites die multiculturalisme en diversiteit als “sterke punten” verdedigen, nooit de economische, culturele of fysieke gevolgen van hun keuze ondervinden.

Onze wetten, onze cultuur, onze identiteit, onze savoir-vivre, onze knowhow, onze vrijheden – in het bijzonder die van vrouwen, zoals seksuele en religieuze vrijheden – worden verworpen, bestreden, om ook te worden vervangen door de klappen van een militante islamitische etnoculturaliteit.

De Fransen zijn het zat. De Fransen hebben er genoeg van. Veertig jaar lang hebben ze zich ingespannen; ze hebben toegestemd in offers om anderen te ontvangen, en wat hebben ze daarvoor terug gekregen? De ontwikkeling van een ondraaglijk anti-Frans, anti-blank, antichristelijk racisme.

Ravier eist dat de wetgevers zich bij het Franse volk verontschuldigen voor alle schade die ze hun hebben berokkend als ze een catastrofale terugslag willen voorkomen.

Verontschuldig je door een nationale voorkeur vast te stellen op alle gebieden – in het herstellen van de grenzen, in het instellen van quota, niet voor immigratie, maar voor deportatie. Verontschuldig je door de immigratiestroom om te keren, zei Ravier.

Als u uw verderfelijke ideologie niet afzweert, zal Frankrijk u in het gezicht van het nageslacht vervloeken.

Ravier is sinds 2014 senator van Bouches-du-Rhône. Hij is ook de burgemeester van de 13e en 14e arrondissementen van Marseille.

Vermoedelijke terroristische aanslag in Parijs bij Charlie Hebdo's voormalig pand

 

Over Marseille vertelde Ravier in een interview aan TVL: “De historische mensen van Marseille worden vervangen omdat er een zeer hoog geboortecijfer in de noordelijke wijken is en immigratie de stad blijft overspoelen”.

De statistieken van het Ministerie van Binnenlandse Zaken zijn één ding, de realiteit van de onveiligheid is iets anders. Ook al zijn de [immigranten] nederzettingen minder talrijk, de drugshandel ondermijnt de stad als geheel, aldus Ravier.

 

Volgens hem worden kinderen geboren in de noordelijke wijken beschouwd als “Frans door de wet van de bodem, maar het zal snel veranderen” als er hervormingen worden aangenomen.

Hij haalde statistieken aan die aangeven dat heel weinig migranten ooit werk vinden en dat daardoor de meeste migranten leven van de Franse belastingbetalers. “Ik geloof niet in de theorie van de ‘Grote Omvolking’. Eigenlijk ben ik overtuigd van de realiteit”, zei Ravier.

Die honderden zones in het hele land die buitenlandse enclaves zijn geworden, zijn zones van niet-Frankrijk, waar de haat tegen alles wat Frans is zich verspreidt als een spoor van ontstoken buskruit, voegde hij eraan toe, verwijzend naar de vele no-go zones.

De stad is “in gevaar omdat ze niet de middelen krijgt” die nodig zijn om het probleem aan te pakken. Er zijn te weinig “politieagenten op straat, rechters die veroordelen, gearresteerden, en wetshandhaving die de grenzen beschermt en migranten buiten de deur houdt”.

BRON/ https://www.frontnieuws.com/frans-parlementslid-waarschuwt-voor-door-globalisten-geengineerde-omvolking/

Frankrijk is gevallen: Marine Le Pen roept op tot een terugkeer naar de “Republikeinse Orde” te midden van de aanhoudende migranten- en linkse rellen in Frankrijk (Video)

juli 4, 2023   4789   26 

In de nasleep van de recente linkse en migrantenrellen en onrust die Frankrijk teisteren, is het politieke landschap van het land tot op het bot geschokt. Te midden van de chaos en het geweld kwam Marine Le Pen, een prominente conservatief-georiënteerde figuur in de Franse politiek, naar voren met een krachtige en resolute verklaring. Als recente presidentskandidaat en afgevaardigde in de Nationale Wetgevende Vergadering van Frankrijk, sprak Le Pen de natie toe en riep ze op tot een onmiddellijke terugkeer naar de republikeinse orde. In haar gepassioneerde toespraak benadrukte ze het belang van het handhaven van de democratische principes, het veroordelen van gewelddaden en het ter verantwoording roepen van degenen die aanzetten tot en steun geven aan dergelijke destructieve acties, bericht Rairfoundation.

Het gevaar van anarchie:

Le Pen begon met het erkennen van de ernstige stand van zaken in het land, waar “een toestand van endemische onrust, geweld en vernietiging” de straten heeft overspoeld. Ondanks de beweegredenen of dramatische gebeurtenissen die tot deze onrust kunnen hebben geleid, beweerde ze stellig dat geen enkele rechtvaardiging de vestiging van anarchie in een republiek kan legitimeren. De aanvallen op mensen, eigendommen, politieagenten, brandweerlieden, gemeentehuizen, scholen en bedrijven vormen een bedreigende uitdaging voor het weefsel van de samenleving.

De verantwoordelijkheid van politici en vakbonden

Le Pen schuwde het niet om politici en gepolitiseerde vakbonden te veroordelen, die volgens haar criminele acties indirect aanmoedigen en moreel goedpraten. Door het goedkeuren of initiëren van geweld zijn ze afgeweken van de principes van de Republikeinse Orde en moeten ze verantwoording afleggen tegenover de natie en de geschiedenis. Ze riep alle burgers op om op hun hoede te blijven voor deze anti-republikeinse en extremistische krachten die het land in de richting van onrust en afscheiding duwen.

 

Nationale welvaart en sociale cohesie

De niet aflatende episodes van geweld die Frankrijk al jaren teisteren, hebben een ongekend niveau bereikt en treffen gemeenten van alle groottes en zelfs het hart van de hoofdstad. Le Pen benadrukte dat de welvaart, orde en sociale cohesie van een natie niet vanzelfsprekend zijn, maar voortdurende zorg en inspanning vereisen. De roes van eenzame macht en ideologische constructies met betrekking tot immigratie, voornamelijk islamitische migranten, en gerechtelijke clementie mogen leiders niet blind maken voor de dringende realiteit van het handhaven van de burgerlijke vrede.

Legitieme autoriteit en burgerzin omarmen

Als leider van de eerste oppositiepartij zwoer Le Pen dat ze het optreden van legitieme autoriteiten die verantwoordelijk zijn voor de openbare orde niet zou hinderen. Ze verklaarde zich solidair met de ordehandhavers die de rellen de kop moesten indrukken. Ze riep op om een einde te maken aan het geweld door middel van zowel spontane interventie als de kracht van wet en recht.

Herstel van de Republikeinse Orde

Nu de natie geconfronteerd wordt met een periode van onveiligheid en angst, benadrukte Le Pen dat er geen andere onmiddellijke oplossing is dan het herstel van de Republikeinse Orde. Ze pleitte voor sectorale uitgaansverboden en, indien nodig, het uitroepen van de noodtoestand om de destructieve woede te bestrijden die heeft toegeslagen. Ze drong er bij alle regeringskrachten op aan om prioriteit te geven aan binnenlandse aangelegenheden en samen te werken om de vrijheid en openbare veiligheid van het land te waarborgen.

Een oproep tot eenheid en actie

In een gewaagde zet riep Le Pen de president van de Republiek op om onmiddellijk alle politieke groeperingen bijeen te roepen die in de Nationale Assemblee vertegenwoordigd zijn. Deze bijeenkomst is bedoeld om de ernstige situatie van het land aan te pakken en de initiatieven te bespreken die nodig zijn om de vrijheid en openbare veiligheid te behouden. Le Pen’s oproep tot eenheid en dialoog weerspiegelt haar inzet om de uitdagingen van het land collectief aan te pakken.

Bekijk haar volledige toespraak hier:

   Video Link: https://rumble.com/v2xf548-marine-le-pen-speaks-on-the-riots-in-france.html

 


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/frankrijk-is-gevallen-politica-marine-le-pen-spreekt-de-franse-natie-toe-terwijl-het-land-in-anarchie-verwikkeld-is/

 

Marine Le Pen: Deporteer de hele familie als iemand een misdaad pleegt

Frontnieuws heeft reeds gisteren over de bekendmaking van Marine Le Pen geschreven, nu is er ook een witboek van haar boven water gekomen met een brisant 95-puntenprogramma dat ik u niet wil onthouden. De opiniecijfers van Emmanuel Macron, de zittende president, zijn sinds de verkiezingen van 2017 ingestort. In sommige opiniepeilingen in het eerste kwartaal … Meer lezen overMarine Le Pen: Deporteer de hele familie als iemand een misdaad pleegt

https://www.frontnieuws.com/marine-le-pen-deporteer-de-hele-familie-als-iemand-een-misdaad-pleegt/

  

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...