vrijdag 29 maart 2024

Huisarts Rob Elens: toename kinkhoest heeft niets te maken met antivaxxers, dit is de oorzaak


De recente aandacht voor een stijging van het aantal kinkhoestgevallen is misplaatst, zeker als die wordt gekoppeld aan een roep om vaccinatieplicht, schrijft het Artsen Collectief.

Huisarts Rob Elens zei in het actualiteitenprogramma blckbx today dat de lichte stijging van het aantal kinkhoestgevallen het resultaat is van het kinkhoestvaccin dat sinds 2005 wordt gebruikt.

Dit vaccin is minder effectief dan het vaccin dat daarvoor werd gebruikt, maar heeft minder bijwerkingen. De bacterie die kinkhoest veroorzaakt, kan eenvoudiger ontsnappen aan dit vaccin, wat ongeveer elke drie jaar leidt tot een kinkhoestgolfje.

Gevolg van het gebruikte vaccin

“In feite zorgt het vaccin voor een periodieke stijging van het aantal kinkhoestgevallen. Dat heeft niets te maken met antivaxxers. Het is juist een gevolg van het gebruikte vaccin,” zei Elens.

De huisarts vindt dat ouders zelf moeten kunnen kiezen of ze hun kind wel of niet laten vaccineren.

Goed in het zaaien van paniek

Om één ic-opname van een kind te voorkomen moeten 100.000 zwangere vrouwen worden gevaccineerd tegen kinkhoest. Om één overlijden te voorkomen een miljoen. De vraag mag dan gesteld worden of de risico’s voor de zwangere vrouw dan niet te groot zijn, aldus het Artsen Collectief.

Professor Ronald Meester zei in de uitzending dat de mensheid ‘slecht is in het beoordelen van risico’s en goed in het zaaien van paniek’.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Dit is de echte reden waarom ze hoe dan ook Julian Assange willen


     
    Hits: 3473
Julian Assange, uitlevering AmerikaFormeel wordt Assange verdacht van van het lekken van geheime informatie over de oorlogen in Irak en Afghanistan.

In werkelijkheid is er een heel andere reden dat hij al jaren vastzit en straks waarschijnlijk toch wordt uitgeleverd.



Velen hebben zich afgevraagd waarom Amerika zo fanatiek bezig is om Julian Assange in handen te krijgen.

Het antwoord daarop is niet het lekken van geheime informatie, maar wel omdat hij voor bepaalde partijen levensgevaarlijk is. En hoewel formeel Amerika hem hoe dan ook in handen wil krijgen, doet Amerika dit 'voor een ander'.

Om erachter te komen wie 'die ander' is wordt duidelijk door het volgende:

In 2016 gaf Julian Assange een toespraak voor de Duitse pers waarin hij onthulde waar het werkelijke gevaar van de wereld vandaan komt. 

Zo zei hij dat Rusland geen bedreiging is voor de Amerikanen en dat de echte bedreiging komt van Israël en de machtige Israëlische lobby...

Julian Assange maakte verder nog deze opmerkingen...

"Israël heeft zich bemoeid met Amerikaanse verkiezingen".

"Het heeft de wetgevende en uitvoerende macht van Amerika gecorrumpeerd".

"Het heeft onnodige en onwinbare oorlogen bevorderd".

"Het beheert de mainstream media die propaganda levert om Israëls acties te dekken".

"Het heeft wetsvoorstellen gemaakt om van elke kritiek op Israël een haatmisdaad te maken".

"Dit alles is gecreëerd door een machtige lobby die Amerikaanse politici koopt".
En daarmee was het lot van Assange bezegeld en zal er voor hem waarschijnlijk nooit gerechtigheid komen.

Zoals wij schreven in 2020 heeft Amerika Israël gekozen als president van het land.

Waar het om gaat als je president van Amerika wilt worden, is dat je kruipt voor de meesters in Tel Aviv.


Het maakt niet uit dat Israël straks gewoon verder gaat met het afpakken van het laatste stukje land van de Palestijnen en daar illegale nederzettingen gaat bouwen. Het maakt niet uit hoeveel Palestijnse, Libanese en Syrische burgers ze doden met hun invasies en/of bombardementen.

Tijdens de Democratische voorverkiezingen waren er een aantal kandidaten, zoals Bernie Sanders, die condities wilden koppelen aan de steun voor Israël. Volgens Joe Biden was iets dergelijks “ongehoord” en dat is dan ook de reden dat Biden de nominatie heeft gekregen als Democratische presidentskandidaat.

Joe Biden bij baas Netanyahu
Kamala Harris is zoals we hebben gezien “een carrièrevrouw” die
 via de beddenlakens is omhooggeklommen tot waar ze nu is en die zich nu in allerlei bochten wringt om toch maar vooral haar onvoorwaardelijke steun voor Israël kenbaar te maken.

Dat bovenstaande helemaal klopte werd duidelijk toen Biden de samenstelling van zijn nieuwe regering bekend maakte.

Of, zoals we schreven in 2021;

Oh, wat een bijzonder "toeval", het is alsof je de namenlijst van de Knesset (Israëlisch parlement) leest.

joe biden joods

Maar, gelukkig: De Amerikanen kunnen dit jaar weer stemmen en zoals het er nu naar uitziet, zal het roer helemaal worden omgegooid en krijgt Donald Trump weer de leiding van het land.

trump, make israël great again

En Nederland? Dat wordt straks een megastad in het groot Europese Rijk als het slapende deel van de bevolking nu niet echt snel wakker wordt.

De aardappel heeft het nu gedaan

 vrijdag, 29 maart 2024 10:38   Hits: 3218

  aardappel verantwoordelijk overgewicht AmerikanenEr is een uitgebreide discussie gaande in Amerika of de aardappel nu wel of niet een groente moet blijven.

De aardappel wordt nu door velen gezien als oorzaak van het feit dat veel Amerikanen te kampen hebben met overgewicht.



De aardappel hoort bij ons zoals de lucht, de zon en de wolken.

Tenminste, dit telt voor velen en deze mensen kunnen wel eens heel boos worden als iemand aan de aardappel komt.

In Amerika wordt er op dit moment flink ruzie gemaakt tussen voor- en tegenstanders van de aardappel.

De Amerikaanse gezondheidsautoriteiten, de aardappellobby en leden van het federale Congres in Washington DC kibbelen al jaren over de classificatie van het zetmeelrijke voedsel, die onder meer bepalend is voor de toekenning van overheidssubsidies.

Volgens gegevens van het ministerie van Landbouw aten de Amerikanen in 2019 gemiddeld 22 kilogram aardappelen per jaar, waarvan ongeveer de helft in de vorm van diepvriesproducten zoals frieten. Voorstanders van het schrappen uit de categorie groenten spreken over een kwestie van volksgezondheid; volgens hen hebben immers vier op de tien volwassen Amerikanen overgewicht.

Een lezer uit België las bovenstaand bericht en is ‘not amused’.

De lezer schrijft het volgende:

Dit is toch niet te geloven?

Wij eten aardappelen met vlees, groenten en saus, ± 4-5 dagen per week.

De andere dagen eten we een keer frietjes, pizza, brood, pita of waar we ook maar zin in hebben, maar aardappelen zijn de basis van onze maaltijden. En van de rest van het westen.

Even terzijde, wat aten we voordat de aardappel naar hier kwam uit Zuid-Amerika?

Amerikanen (vr)eten veel grotere porties frieten, hun McDo-burgers zijn dubbel zo groot als hier, ze drinken er liters frisdrank bij, maar aardappelen zijn de reden dat de meeste Amerikanen overgewicht hebben?!?!?

Denken "ze" nu echt dat de mensen zo dom zijn?!?

Moesten wij ons elke dag volvreten met een plateau frieten, 3 Big Mac's, 2 milkshakes en een paar liter frisdrank, zouden we ook overgewicht hebben.

En dat was trouwens nog maar het ontbijt, hahaha.

Tot zover de lezer.

Ben je het eens met bovenstaande of heb je heel andere gedachten, laat het hier weten.

Flinke prijsverhogingen dreigen: De leugen van de smart meter is ontmaskerd in het Verenigd Koninkrijk

 maart 26, 2024   25

    tookapic / Pixabay

Zogenaamde slimme meters worden niet alleen in dit land gepromoot: Ook in het Verenigd Koninkrijk, dat zich heeft onderworpen aan het klimaatnarratief en een schadelijke groene energietransitie, zijn de apparaten al wijdverspreid. Burgers werd voortdurend verteld dat ze alleen werden ingezet om geld te besparen. Nu heeft de Britse regelgevende instantie Ofgem echter bevestigd dat gebruikers van slimme meters ernstige prijsstijgingen voor elektriciteit tegemoet kunnen zien, schrijft Vanessa Renner.

Slimme meters worden door politici verkocht als apparaten die “slimme” controle over het eigen elektriciteitsverbruik mogelijk maken en daarom tot besparingen zouden moeten leiden. Het feit dat er uiteindelijk meer betaald zou moeten worden, werd beschreven als een “mythe”. Nog in september beweerde de Britse regering dat het gebruik van de apparaten zou leiden tot besparingen van in totaal 5,6 miljard pond voor huishoudens.

De energie-autoriteit Ofgem heeft nu echter plannen bevestigd om het bestaande energieprijsplafond binnenkort te schrappen: iIn plaats daarvan zal een “dynamisch” prijsplafond worden ingevoerd voor de 32,9 miljoen huishoudens met slimme meters tot nu toe, dat gebaseerd zal zijn op de kosten van elektriciteit op het moment van de dag. Met andere woorden, wanneer het elektriciteitsnet meer onder druk staat (d.w.z. wanneer de burgers energie het dringendst nodig hebben), zal de prijs stijgen. Dit is al enige tijd in voorbereiding, aangezien energieleveranciers al bijna een jaar halfuurlijkse updates ontvangen over het energieverbruik van huishoudens met slimme meters.

Zo’n dynamisch model kan alleen worden geïmplementeerd voor klanten met slimme meters. Iedereen die deze apparaten te goeder trouw heeft laten installeren, zou dus in de toekomst dieper in de buidel kunnen tasten als hij zijn warmtepomp op piekmomenten wil laten draaien of zijn elektrische auto ’s middags na het werk wil opladen. Experts hebben al kritiek op het concept omdat vooral kwetsbare groepen zoals ouderen, die vaak meer verwarmen, zouden worden belast. Tot nu toe wordt er gesproken over speciale regels voor mensen die voortdurend afhankelijk zijn van elektriciteit voor bijvoorbeeld medische apparatuur. Er zouden ook uitzonderingen gemaakt kunnen worden voor eigenaars van elektrische auto’s die hun auto’s ’s nachts opladen.

 

De explosieve kwestie is dat het de bedoeling is om ofwel vaste tijdsperioden in te stellen waarin elektriciteit duurder of minder duur is, ofwel de elektriciteitsprijzen elke 30 minuten direct aan te passen aan de groothandelsmarktprijzen. Het eerste is meer een educatieve maatregel, terwijl met het tweede voorstel klanten elke prijsschommeling zullen voelen en de elektriciteitskosten bijna niet meer te plannen zullen zijn.

De reden voor de plannen is de toenemende vraag naar elektriciteit als gevolg van het netto-nul-beleid, dat de elektrificatie van vervoer en verwarming oproept en bevordert en het elektriciteitsverbruik dienovereenkomstig opdrijft. Het huidige energieprijsplafond wordt daarom niet langer als duurzaam beschouwd.

Hoewel er nog niets besloten is (Ofgem bespreekt momenteel de mogelijkheden met energieleveranciers), moet de publicatie van deze plannen een klap in het gezicht zijn van iedereen die geloofde in het sprookje van slimme meters als een manier om geld te besparen. De regelgevende instantie Ofgem beweert ervoor te willen zorgen dat de markt “voor iedereen werkt”, maar in hoeverre dit gerealiseerd kan worden valt nog te bezien. In ieder geval moeten we goed nadenken over welke toezichts- en controlemaatregelen we overheden en autoriteiten toestaan te nemen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/flinke-prijsverhogingen-dreigen-de-leugen-van-de-smart-meter-is-ontmaskerd-in-het-verenigd-koninkrijk/

We moeten beter begrijpen hoe ons lichaam werkt en de leiding nemen over ons eigen welzijn

 maart 29, 2024   7

    congerdesign / Pixabay

De covid-vaccins zijn de laatste in een lange rij van zogenaamde moderne farmaceutische wonderen die precies datgene lijken te veroorzaken wat ze moeten voorkomen.

Gezien de schade die covid-injecties aanrichten en de gaslighting van deze schade, zijn de farmaceutische industrie en degenen die hen helpen een stap te ver gegaan, schrijft Rhoda Wilson.

De situatie waar we voor staan vereist dat we een breder begrip krijgen van de natuurwetten die betrekking hebben op onze biologie, schrijft Dr. Guy Hatchard. We moeten onszelf beter begrijpen en ernaar handelen.

Actie om de medische crisis het hoofd te bieden kan niet langer worden uitgesteld

Door Dr. Guy Hatchard

Tijdens de pandemie hebben het Hatchard Report en talloze anderen geschreven over de gevaren en verwezen naar het wetenschappelijk bewijs, totdat er weinig meer te zeggen lijkt te zijn. Veel van wat vanaf het begin werd voorspeld, is door onderzoek geverifieerd.

Ja, bestanddelen van covid-vaccins kunnen in ons DNA integreren.

Ja, de vaccinatiegraad van covid-vaccins is gecorreleerd met oversterfte.

Ja, er is een “onverklaarbare” (???) epidemie van hartziekten en kanker.

Ja, recordaantallen mensen worden ziek en verlaten de arbeidsmarkt.

Ondanks dit groeiende bewijs van schade zijn het beleid, de procedures, de financiën en de machtsstructuren van medische, farmaceutische en biotechnologische bedrijven verankerd geraakt in het lokale, nationale en mondiale bestuur. We zitten er middenin.

De covid-vaccins zijn de laatste in een lange rij van zogenaamde moderne farmaceutische wonderen die precies datgene lijken te veroorzaken wat ze moeten voorkomen. Bloedverdunners bijvoorbeeld, die bedoeld zijn om hart- en vaatziekten te voorkomen, hebben kortademigheid, pijn op de borst, hartritmestoornissen en bloedingen als bijwerkingen. Pijnstillers, die bij langdurig gebruik de pijn verhogen en de genezing vertragen. Antidepressiva die het aantal suïcidale gedachten doen toenemen. En ga zo maar door. De moderne geneeskunde bevindt zich in een crisis, maar weinigen zijn bereid om dit openlijk te erkennen – en het wordt alleen maar erger.

Zoals we bij GLOBE hebben uitgelegd, gaan covid-vaccins nog een stap verder. Een stap te ver.

Een enorm leger van mRNA- en DNA-fragmenten dringt de beschermende membranen van miljarden cellen binnen en neemt de controle over van ons immuunsysteem. Dit leidt tot een verhoogde kwetsbaarheid voor een breed scala aan ziekten en een verlies aan flexibiliteit in onze immuunreacties, immuunimprinting genoemd. Het niet erkennen, bespreken of aanpakken van de crisis riekt naar extreme lafheid, gierigheid en wreedheid. Alleen al de omvang van de schadelijke effecten en slachtoffers druist in tegen elke moraal, of die nu is vervat in de canons van de medische ethiek, de geboden van religies of de grondwetten van naties.

Het is vier en een half jaar geleden dat het man-made covid-virus voor het eerst ontsnapte uit een laboratorium. Sindsdien zijn er maar weinig “geleerde lessen” geweest en een cynicus zou kunnen zeggen dat de Royal Commission van Nieuw-Zeeland waarschijnlijk niets nieuws zal zeggen of doen. Is het waarschijnlijk dat er na jaren tegen een officiële muur te zijn opgelopen, snel iets zal veranderen? Het is veel waarschijnlijker dat we, met biljoenen dollars aan investeringen in biotechnologie op het spel, onder druk gezet en gedwongen zullen worden om meer van hetzelfde te accepteren, bijna zeker zonder dat we over de risico’s geïnformeerd zijn.

Je hebt vast wel eens gehoord van de uitdrukking “having a bob (or a dollar) each way”, wat betekent dat we altijd voorbereid moeten zijn, wat er ook gebeurt. Dus wat kunnen of moeten we doen, naast lobbyen bij beleidsmakers?

Kennis heeft organisatiekracht

De situatie waar we voor staan vereist dat we een breder begrip krijgen van de natuurwetten die betrekking hebben op onze biologie. We moeten onszelf beter begrijpen en ernaar handelen. Ayurveda, de oude gezondheidswetenschap van India, traditionele Chinese geneeskunde en ook moderne varianten van integratieve geneeskunde begrijpen gezondheid in termen van balans.

Er is een natuurlijke drie-in-één structuur in het leven. Ayurveda drukt dit uit in termen van de balans tussen de transport- (vata), transformatie- (pitta) en structurele systemen (kapha) in het lichaam. Er wordt gebruik gemaakt van kruidenpreparaten en andere benaderingen om dit evenwicht te bewaren. In mijn boek ‘Your DNA Diet’  leg ik uit hoe een gezond dieet een verscheidenheid aan natuurlijke voedingsmiddelen moet bevatten die gebaseerd zijn op DNA. Ons lichaam gebruikt de genetische intelligentie in deze voedingsmiddelen om een evenwichtige gezondheid te behouden.

Nog meer dramatisch bewijs van deze intieme relatie tussen voeding en genetica werd gisteren gepubliceerd in het toonaangevende tijdschrift Nature onder de titel ‘Het eiwitgehalte in het moederlijke dieet bij muizen moduleert het gezichtsuiterlijk van de nakomelingen via mTORC1-signalering‘. Uit het onderzoek bleek dat de biochemie van het dieet van muizen tijdens de zwangerschap van invloed is op het uiterlijk van muizen, waaronder de grootte van hun schedel en gelaatstrekken. Het onderzoek ontdekte dat dit effect ook van toepassing was op de voeding van mensen tijdens de zwangerschap. Met andere woorden, niet alleen de genetica van de ouders, maar ook de genetische dynamiek van onze voeding beïnvloedt de kenmerken van het nageslacht.

Balans, of Homeostase zoals het in de geneeskunde heet, is een dynamisch proces in het lichaam

Homeostatische feedbacksystemen beheren min of meer automatisch de balans op het niveau van onze cellen, organen, orgaansystemen en voor het lichaam als geheel. Dit is geen one-size-fits-all systeem, lokale en globale aanpassingen aan het biochemische evenwicht in triljoenen cellen zijn verschillend en specifiek voor de noodzaak om het evenwicht te bewaren in elke cel en tegelijkertijd in het lichaam als geheel. Deze gevarieerde reacties worden gestuurd door de abstracte organiserende intelligentie in het lichaam die uiteindelijk verbonden is met ons bewustzijn of bewustzijn en ondersteund wordt door onze voeding.

Zo beschrijft Ayurveda onze homeostatische fysiologische mechanismen niet alleen in termen van de balans tussen onze transport-, transformatie- en structurele systemen, maar ook in termen van de saamhorigheid van kenner, weten en gekende. We hebben hier al eerder uitgebreid over geschreven in ‘Je DNA-dieet’ en elders en ook verwezen naar de praktische gezondheidsvoordelen van een lichter, zuiverder dieet en de dagelijkse beoefening van meditatie.

Moderne medicijnen gaan daarentegen diep de fysiologie in en dicteren fysiologische reacties door cellen en systemen lukraak te overspoelen met starre biochemische en nu ook genetische instructies, zonder acht te slaan op lokale situaties en behoeften. Niets van dit alles brengt meer universele schade toe dan mRNA-vaccins die het immuunsysteem van het hele lichaam direct beïnvloeden. Dit alles vertaalt zich in een verstoring van het evenwicht in zowel lokale als globale fysiologische systemen. Precies het tegenovergestelde van de aloude traditionele benaderingen om gezondheid in balans te brengen.

Onderwijs moet welzijn omvatten

Vanuit dit perspectief dragen moderne medische interventies bij aan de toename van ziekenhuisopnames, medische misstappen en de recordniveaus van ziekten, waaronder kanker, hartziekten en infectieziekten. Toch is er een stenen muur die vragen, kritiek en aanvullende benaderingen buitensluit. De crisis is zo intens en hardnekkig geworden dat oplettende onafhankelijke commentatoren van de moderne wereld beginnen te praten over een dreigende mega-ramp, of die nu geopolitiek, financieel of farmaceutisch zal zijn, waaronder senator Ron Paul en vele anderen.

De oplossing van Senator Paul is het onderwijs van mensen en ik ben het met hem eens. De inhoud en stijl van het onderwijs worden tegenwoordig grotendeels gereguleerd door de staat met de steun van de gevestigde media. Als we een nieuwe en veiligere richting voor onze beschaving willen inslaan, moeten we het onderwijs nieuw leven inblazen en de inhoud ervan uitbreiden tot welzijn in al zijn facetten. Onderwijs moet het leven waarderen. Inspanningen om het onderwijs te verbeteren hoeven geen “roep in de wildernis” te zijn, maar kunnen collectieve inspanningen en individuele initiatieven omvatten. Deze kunnen niet worden uitgesteld.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/we-moeten-beter-begrijpen-hoe-ons-lichaam-werkt-en-de-leiding-nemen-over-ons-eigen-welzijn/

WEF’s netto-nul doelstellingen kunnen meer dan 4 miljard mensen doden

maart 29, 2024


   © Pexels

Het World Economic Forum (WEF) en zijn ongekozen globalistische medeleiders willen dat regeringen overal ter wereld geleidelijk stoppen met het gebruik van fossiele brandstoffen. Toonaangevende experts hebben zich uitgesproken tegen hun plannen en waarschuwen het publiek dat de “netto-nul” doelstelling van het WEF om fossiele brandstoffen uit te bannen zal resulteren in de dood van meer dan vier miljard mensen of meer, schrijft The Exposé.

De “netto-nul” doelstelling om een einde te maken aan het gebruik van fossiele brandstoffen maakt deel uit van de “Agenda 2030” en “Agenda 2050” plannen van het WEF en de VN voor de mensheid en houdt in dat de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen drastisch moet worden verminderd tegen 2030 en volledig moet worden uitgebannen tegen 2050.

Het WEF blijft zijn agenda doordrukken en roept belastingbetalers wereldwijd op om 3,5 biljoen dollar per jaar te betalen, waarvan ze volhouden dat het nodig is om de nobele wereldmacht te financieren om zo te voldoen aan het “netto-nul” doel van de globalistische organisatie om de planeet “koolstofvrij” te maken.

Critici beweren echter dat “decarbonisatie” slechts een eufemisme is voor de anti-menheid agenda van het WEF en experts slaan alarm over wat dit feitelijk zal betekenen voor de beschaving, waaronder de dood van meer dan vier miljard mensen.

Uithongering

De Deense statisticus Bjørn Lomborg is slechts één van hen die heeft gewaarschuwd dat het beëindigen van het gebruik van fossiele brandstoffen zal leiden tot de hongerdood van ongeveer de helft van de wereldbevolking.

“4 miljard mensen zijn voor hun voedsel afhankelijk van fossiele kunstmest,” zegt Lomborg. “Zonder fossiele meststoffen zullen 4 miljard mensen verhongeren. “Het is tijd om de verbazingwekkend destructieve en misantropische campagnevoerders aan de schandpaal te nagelen,” verklaarde hij.

Het artikel waar Lomborg op reageerde was van de Britse econoom Neil Record in de Telegraph, die stelde dat het aantal mensen dat zou sterven dichter bij de zes miljard ligt.

Zes miljard mensen zouden in een jaar sterven.

Neil Record rapporteerde: “Als we letterlijk zouden stoppen met het gebruik van fossiele brandstoffen en “het zouden doen zonder de natuurlijke hulpbronnen waarvan de wereld, haar economieën en bevolkingen afhankelijk zijn, dan zouden er waarschijnlijk zes miljard mensen binnen een jaar sterven.”

 

Uitgesplitst naar wat er zou gebeuren in een wereld zonder fossiele brandstoffen, merkt Record op dat de meeste mensen last zouden hebben van black-outs omdat het elektriciteitsnet zo ernstig aangetast zou zijn, mogelijk met dodelijke afloop, en deze kunnen wijdverspreid en permanent zijn.”

Vanaf de eerste dag zouden gasgebruikers als eersten de verandering voelen van het niet meer delven van steenkool; de oliebronnen van de wereld zouden sluiten, de gasvelden van de wereld ook, en in 10 of 15 dagen zou het Verenigd Koninkrijk zijn gasdistributiesysteem moeten uitschakelen omdat het de druk niet meer zou kunnen handhaven.

Op zijn beurt zou ook de huishoudelijke toevoer worden stilgelegd – het gas zou niet meer stromen en zo’n 21 miljoen huishoudens (74% van de bevolking) zouden geen verwarming, warm water en kookfaciliteiten meer hebben.

“In paniek zullen mensen misschien elektriciteit gaan gebruiken om te koken en te verwarmen, maar wacht…” zegt Record, die eraan toevoegt: “Het elektriciteitsnet in het Verenigd Koninkrijk vertrouwt op aardgas als ‘buffer’-energiebron. Elke dag varieert de vraag afhankelijk van de vraag van de consument en de andere belangrijkste energieleverancier, hernieuwbare energiebronnen, zijn zeer variabel en kunnen het elektriciteitsnet alleen van energie voorzien als gas het leeuwendeel van het gat tussen hun output en de vraag van de consument voor zijn rekening neemt.”Bron

Dus op het moment dat de druk op het belangrijkste gasdistributiesysteem wegvalt, valt het balanceringssysteem van het net uit en volgen er stroomonderbrekingen.

De vraag naar elektriciteit zou omhoogschieten door de omschakeling naar elektrische ruimteverwarming, koken en het verwarmen van water, en het lijkt dus zeer waarschijnlijk dat de plotselinge overvraag niet kan worden geleverd en dat het net daardoor in een oncontroleerbare spiraal terechtkomt, met als gevolg geen elektriciteit. Dit betekent ook dat er geen communicatiesystemen zouden zijn, geen mobiele telefoons en geen televisie.

Zonder stroom zal er geen stromend water en verwarming zijn en zullen de meest kwetsbare mensen beginnen te sterven, aldus Record. In eerste instantie zullen dit de ouderen in hun eigen huis zijn, daarna in ziekenhuizen wanneer de dieselgeneratoren zonder brandstof komen te zitten. Binnen de eerste 25 dagen ontstaan er nieuwe “existentiële problemen voor gewone mensen in de vorm van de beschikbaarheid en distributie van voedsel”. Bron

  Banken zullen binnenkort alleen nog leningen verstrekken aan gevaccineerden

 

De hongersnood begint op dag 25

Dag 25 – Op de vijfentwintigste dag zullen de diesel en benzine waarschijnlijk op zijn, hoewel Record zegt dat hij hier waarschijnlijk gul is met de timing, maar wat dit zal betekenen is dat de voedseldistributie zal falen en dus, omdat het grootste deel van de bevolking volledig afhankelijk is van gekocht voedsel, zullen ze beginnen te verhongeren.

Interessant is dat het alleen de geïsoleerde plattelandsgemeenschappen zullen zijn en dat degenen die zelfvoorzienend zijn op het gebied van landbouw relatief onaangetast zullen blijven.

Dag 50 – Veel mensen in stedelijke gebieden zouden nu de hongerdood nabij zijn, stelt Record, en “de openbare orde zou zijn ingestort” en door de “steeds wanhopigere zoektocht naar middelen om te overleven” vermoedt hij dat er “massale conflicten en slachtpartijen zullen plaatsvinden.

Zonder de sanitaire omstandigheden die we hebben dankzij stroom, watervoorziening en riolering, zullen we een terugkeer zien van Victoriaanse ziektes zoals cholera en dysenterie.

Dag 100 – geld en status zullen irrelevant worden naarmate de tijd verstrijkt en slechts drie maanden nadat de wereld is gestopt met olie, schat Neil Record dat ongeveer de helft van de wereldbevolking van ongeveer vier miljard mensen dood zal zijn: “De eersten die sterven zijn de stedelijke armen, daarna de middenklasse en de hogere klassen”.

Nogmaals, de overlevenden zouden degenen zijn die op het platteland wonen en kunnen leven van lokale landbouwproducten of leven van slinkende voedselvoorraden.

Voor vijfenvijftig procent van de mensen in stedelijke gebieden zal het bijna onmogelijk zijn om aan voedsel en veilig water te komen, omdat er geen normale distributieroutes voor voedsel of opslagfaciliteiten (koelers/vriezers) zullen zijn zonder elektriciteit, en zonder gepompt water zou schoon water niet beschikbaar zijn, of bijna onmogelijk te bereiken. Bron

Een jaar zonder olie – Moord en chaos.

Dag 365 – na een jaar zonder olie, zegt Record: “misschien zouden nog eens twee miljard mensen zijn verhongerd of doodgevroren, waardoor er nog twee miljard mensen in leven zouden zijn. De resterende voedselvoorraden zouden zijn uitgeput of bedorven en de onvermijdelijke ineenstorting van de openbare orde zou ertoe hebben geleid dat velen een gewelddadig einde tegemoet zouden gaan”.

“Concurrentie om schaarse middelen, zo elegant opgelost door de uitvinding van markten en prijzen, zou vervangen worden door moord en doodslag.”

Er is nu geen weg meer terug, want de middelen om het just stop oil experiment terug te draaien zouden verdwenen zijn.

“De massale uitsterving zou samenlevingen hebben beroofd van hun culturen, onderwijs en overlevingstechnieken. Een nieuw donker tijdperk zou volgen” en zoals Record zegt is dit een nachtmerrieachtig scenario, maar hij beweert dat alles in dit scenario goed ondersteund wordt door feiten. Bron

Ontvolking

Leden van het WEF hebben herhaaldelijk gesuggereerd dat een massale vermindering van het aantal mensen op aarde de organisatie zou helpen om haar groene doelstellingen te bereiken. Zoals Slay News heeft gemeld, heeft Dennis Meadows, een “gevierd lid van het WEF, opgeroepen tot een duizelingwekkende vermindering van de mensenbevolking met 86 procent.

Meadows, een van de belangrijkste auteurs van het pro-onvolking boek “De Grenzen aan de Groei” van de Club van Rome uit 1972 en erelid van de Club van Rome en lid van het World Economic Forum, beweert dat het doel “vreedzaam” kan worden bereikt.

Meadow’s boek werd meer dan 50 jaar geleden gepubliceerd, maar zijn ideologie lijkt nog steeds overeen te komen met de hedendaagse anti-menselijke, ontvolkingsagenda van het WEF. Hij stelde dat “het grootste deel van de wereldbevolking moet worden uitgeroeid zodat de overlevenden “vrijheid” en een “hoge levensstandaard” kunnen hebben.”

“De overlevenden” zijn echter een selecte groep en het is onwaarschijnlijk dat velen van ons daarbij zullen horen. (Het is die grote club weer). Bron

Hoe dan ook

Experts die hebben gewaarschuwd voor de gevaren van het stoppen met olie mogen niet worden genegeerd, het is overduidelijk dat onze ongekozen leiders niet geïnteresseerd zijn in ons welzijn. Zij die een bevoorrechte positie in de ontvolkte wereld van de toekomst is beloofd, hebben vele manieren waarop ze hun doelen hopen te bereiken, of het nu door middel van chemtrails, vaccins, farmaceutische producten, giftige stoffen in voedsel, water, etc etc is, ze zijn erop uit om ons op de een of andere manier te pakken te krijgen en het stoppen van olie is gewoon nog een manier.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/wefs-netto-nul-doelstellingen-kunnen-meer-dan-4-miljard-mensen-doden/

 

John Kerry zegt in wezen: “Hongersnood is prima, zolang we het klimaat maar kunnen redden”

John Kerry, de speciale gezant van de Amerikaanse president Joe Biden voor klimaatzaken, vertelde op een klimaattop in Washington D.C. dat de landbouw verantwoordelijk is voor 26 tot 33 procent van de wereldwijde uitstoot, bericht Uncutnews. “We kunnen netto-nul niet bereiken tenzij de landbouw deel uitmaakt van de oplossing,” zei Kerry. Hij wees erop dat … Meer lezen overJohn Kerry zegt in wezen: “Hongersnood is prima, zolang we het klimaat maar kunnen redden”

 Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/john-kerry-zegt-in-wezen-hongersnood-is-prima-zolang-we-het-klimaat-maar-kunnen-redden/

 

WHO-adviseur Koopmans hekelt pleidooi Europarlementariër tegen WHO-pandemieverdrag: ‘Wat een droefenis’


Europarlementariër Rob Roos was afgelopen maand te gast in de Amerikaanse Senaat om te spreken over het WHO-pandemieverdrag. De Europese Unie pleit voor een juridisch bindend pandemieverdrag.

De WHO heeft nu al de macht om een pandemie uit te roepen en het einde van een pandemie te bepalen. Nu wil zij de macht om vrijheidsbeperkingen in te voeren. We hebben twee maanden om dit nog te voorkomen, waarschuwt Roos.

Daarnaast zijn er een aantal amendementen op de Internationale Gezondheidsregeling ingediend. Deze amendementen hoeven niet geratificeerd te worden door een nationaal parlement, waardoor de WHO de nationale democratie zou kunnen omzeilen, aldus Roos.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Het échte directe gevaar

“Hierdoor vormen ze het échte directe gevaar voor de vrijheid wereldwijd,” zei het Europarlementslid. “Het pandemieverdrag is erger, maar de amendementen vormen het dreigende gevaar.”

En de WHO lijkt haast te hebben. Als de amendementen worden aangenomen, zal de democratie buitenspel worden gezet als de WHO besluit een pandemie uit te roepen. Deskundigen zeggen dat de WHO dan lockdowns kan opleggen, medische ingrepen kan afdwingen en medische protocollen kan dicteren. Dat is natuurlijk volkomen ondemocratisch, benadrukte Roos.

“De WHO kan absoluut niet worden vertrouwd. Ze wordt gefinancierd door China, door Big Pharma en door filantropen (lees: oligarchen). Er zijn enorme belangenconflicten,” zei hij. “We moeten voorkomen dat deze amendementen worden aangenomen.”

Zorgelijke ontwikkeling

Viroloog Marion Koopmans volgde de toespraak van Roos met argusogen. “Nederlandse Europarlementariër die in de VS over het ‘COVID cartel’ praat in een pleidooi tegen de pandemic treaty. Nederland… wat een droefenis,” schrijft de WHO-adviseur op X.

Roos dankt haar voor het delen van zijn speech. “Alle aandacht voor dit WHO-pandemieverdrag is van harte welkom. Het gaat tenslotte om een zorgelijke ontwikkeling met onze democratie,” reageert hij. “Het is belangrijk dat zoveel mogelijk mensen er kennis van nemen.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack. 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...