vrijdag 20 september 2024

De Europese Unie wil bepalen wat de waarheid is en wat burgers nog mogen zeggen


Hetgeen waarvoor ik twee jaar geleden waarschuwde, is werkelijkheid geworden: de Europese Unie bedreigt de vrijheid van meningsuiting op sociale media en ondermijnt daarmee het fundament van onze democratie. Dat zei Europarlementariër Tom Vandendriessche (Vlaams Belang) in het Europees Parlement tijdens het debat over maatregelen voor socialemediaplatforms.

De Digital Services Act (DSA) werd gepresenteerd als bescherming en zogenaamde veiligheid. De daadwerkelijke agenda blijkt echter censuur en controle te zijn, zei hij.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Monddood

“De beleidsmakers van de Europese Unie willen bepalen wat de waarheid is en wat burgers nog mogen zeggen en te horen krijgen,” waarschuwde Vandendriessche.

Wie kritiek heeft op hun geforceerde massamigratie, criminaliseren ze als haatzaaier. Wie hun klimaatreligie niet gelooft, zetten ze weg als klimaatontkenner. Met de Digital Services Act trachten ze de oppositie tegen hun waanzinnige beleid monddood te maken. Machthebbers worden nu eenmaal niet graag tegengesproken en willen altijd aan de macht blijven, aldus het Europarlementslid.

Waarheid in pacht

“In een democratie moeten alle stemmen kunnen worden geuit en gehoord, omdat niemand de waarheid in pacht heeft en burgers vrij zijn. Welke democraat is immers bang voor andere meningen?” vroeg hij.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Dit is bijna niet voor te stellen

 vrijdag, 20 september 2024 09:43

rsz coronaprik wandelende tijdbomAls we onze ogen open hebben zien we iedere dag om ons heen welke enorme schade de ‘coronaprikken’ veroorzaken.

Wanneer mensen het dan nog steeds niet willen zien is waarschijnlijk te wijten aan het feit dat ze doodsbang zijn.


Nog steeds worden in sommige landen zwangere vrouwen ingespoten met de Pfizer en Moderna nanotechnologie. Het wordt natuurlijk geen nanotechnologie genoemd maar ‘vaccin’.

Kijk en luister naar de verpleegster in de volgende clip.

Zij werkt op de kinderafdeling van een ziekenhuis en voor corona hadden ze zo’n 4 sterfgevallen per jaar van pasgeboren kinderen.

Vanaf het voorjaar van 2021 veranderde dat alles. Want toen was er in plaats van 4 sterfgevallen per jaar opeens sprake van een dode baby iedere dag.

En dat bleef maar doorgaan en toch werden zwangere vrouwen aan de lopende band ingespoten.

Waarmee je dan in een situatie bent aangeland waarbij je je moet afvragen wat er nodig is voor een bevolking om te reageren.

Als je sinds de ‘vaccinaties’ zijn begonnen je iedere dag een dode baby aantreft in een ziekenhuis en helemaal niemand slaat alarm, dan is er ergens iets goed mis.
En toch blijven ze pushen voor die prikken en de gevolgen zijn meer dan rampzalig.

Het volgende is wat de Canadese oncoloog Dr. William Makis schrijft:

Dr. William Makis: “We zien tienermeisjes of meisjes van in de 20 die borstkanker stadium 4 hebben, zonder familiegeschiedenis en ze zijn gevaccineerd met COVID omdat ze de inentingen moesten nemen om naar de universiteit of hogeschool te kunnen blijven gaan...

We hebben nog nooit zoveel jonge vrouwen gezien met kanker stadium 4 en het enige wat ze gemeen hebben is dat er geen genetische afwijkingen zijn, er is geen familiegeschiedenis, ze werden allemaal gedwongen om de COVID-19 vaccins te nemen of ze namen ze vrijwillig, maar ze hebben de inentingen gehad.

Dat is de enige overeenkomst.

Hetzelfde geldt voor darmkanker, jonge mensen van 20 en 30 jaar. We hebben nog nooit zoveel stadium 4 voorvallen van darmkanker gezien bij jonge mensen. Nogmaals, het enige wat ze gemeen hebben is dat ze COVID-19 vaccins hebben genomen sinds de introductie van de vaccins in 2021.

We hebben dus een heel ander patroon van kankers die zich presenteren. Ze groeien extreem snel, ze metastaseren zeer snel en ze zijn resistent, in veel gevallen zijn ze volledig resistent tegen conventionele chemotherapie of bestralingstherapie. Dat is ook iets wat we nog niet eerder hebben gezien.”
Je zou zeggen dat door berichten zoals hierboven geplaatst mensen eindelijk zouden gaan beseffen welke enorme schade wordt aangericht door het biowapen dat wordt verkocht als ‘vaccin’.

Dat gebeurt niet en misschien is de reden wel dat ‘gevaccineerde’ mensen te bang zijn.

Dat ze bang zijn omdat ze ook zijn ‘gevaccineerd’ en daarmee een wandelende tijdbom zijn geworden. Iets dat in de praktijk regelmatig blijkt zoals te zien in het volgende voorbeeld.

Dr. Buttar & CNN News Anchor Drew Griffin in een interview uit 2021.

DrewGriffin: 'Ik ben gevaccineerd. Denk je dat er een tikkende tijdbom in mij zit en dat ik dood ga?'

Luister naar wat #DrButtar te zeggen had ....

Drew stierf inderdaad kort daarna 😔

Ik heb begrepen dat hij kort na zijn biowapen prik gediagnosticeerd werd met kanker & overleed aan turbokanker in 2022.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Dit is waarom borium zo goed werkt bij chemtrails

 vrijdag, 20 september 2024 09:09

rsz chemtrails nederlandWe kunnen sommige dingen op deze aarde nu eenmaal niet stoppen, maar we kunnen onszelf wel degelijk beschermen.

En dat is hard nodig ook, want we worden letterlijk aan alle kanten aangevallen.


We hebben onlangs een artikel gepubliceerd waarin duidelijk werd gemaakt dat het mineraal borium een belangrijke rol kan spelen bij de gevolgen van chemtrails, ook wel geo-engineering genoemd.

Chemtrails zijn niet-oplossende, steeds breder uitwaaierende vliegtuigsporen vol chemicaliën, giftige metalen (aluminium, barium, cadmium, titanium ) en andere gevaarlijke stoffen. Naast het feit dat chemtrails mens en dier vergiftigen, beperken zij zowel de kracht van de zonnestralen, als het aantal zonuren. Dit heeft negatieve gevolgen voor zowel de mens (gebrek aan vitamine D), als voor dieren en gewassen (voedseltekorten).

In het eerdere artikel werd gesteld dat borium een heel goede beschermer is tegen de gevolgen van de nanodeeltjes die we via de lucht inademen. Het verstoort de communicatie van die nanobots omdat het een isolerende werking heeft en zorgt dat ze zich niet verder kunnen dupliceren. Borium staat op nummer 5 in ons elementair stelsel en dat geeft aan dat het samen met water en carbon en dergelijke een van de allerbelangrijkste stoffen is voor ons lichaam.

Dat borium een ontzettend belangrijk mineraal is voor ons lichaam blijkt ook uit wetenschappelijke onderzoeken.

In één van die onderzoeken komt men tot de volgende conclusie.

Het sporenmineraal borium is een micronutriënt met diverse en vitaal belangrijke rollen in het metabolisme die het noodzakelijk maken voor de gezondheid van planten, dieren en mensen, en zoals recent onderzoek suggereert, mogelijk voor de evolutie van het leven op aarde.

Zoals dit onderzoek laat zien, is aangetoond dat borium een belangrijk spoormineraal is omdat het

(1) essentieel is voor de groei en het onderhoud van botten;

(2) de wondgenezing sterk verbetert;

(3) een gunstige invloed heeft op het gebruik van oestrogeen, testosteron en vitamine D door het lichaam;

(4) verhoogt de magnesiumabsorptie;

(5) verlaagt het niveau van ontstekingsbiomarkers, zoals hooggevoelig C-reactief proteïne (hs-CRP) en tumornecrosefactor μ (TNF-μ);

(6) verhoogt het niveau van antioxidantenzymen, zoals superoxide dismutase (SOD), catalase en glutathion peroxidase;

(7) beschermt tegen door pesticiden veroorzaakte oxidatieve stress en toxiciteit door zware metalen;

(8) verbetert de elektrische activiteit, cognitieve prestaties en het kortetermijngeheugen van de hersenen van ouderen;

(9) beïnvloedt de vorming en activiteit van belangrijke biomoleculen, zoals S-adenosylmethionine (SAM-e) en nicotinamide adenine dinucleotide (NAD+);

(10) heeft preventieve en therapeutische effecten aangetoond bij een aantal vormen van kanker, zoals prostaat-, baarmoederhals- en longkanker en multiple en non-Hodgkin lymfoom; en

(11) kan de negatieve effecten van traditionele chemotherapeutische middelen helpen verminderen.

Maar, er is nog meer goed nieuws over borium:

In 2008 is er een studie gepubliceerd waarin borium in verband is gebracht met longkanker bij vrouwen. Het patiënt-controle onderzoek met 763 vrouwen met longkanker en 838 gezonde controles (gemiddeld 60 jaar) vond een omgekeerd verband tussen de inname van borium met de voeding en de kans op longkanker.

Vergeleken met het hoogste kwartiel van boriuminname was de kans op longkanker respectievelijk 39%, 64% en 95% hoger in de drie lagere kwartielen van boriuminname. Het mogelijk beschermende effect van borium was nog groter bij vrouwen met een hogere oestrogeenspiegel door hormonale suppletietherapie. Hoe borium zou kunnen beschermen tegen longkanker is nog onduidelijk.

Als je ziet wat dit eenvoudige mineraal allemaal voor je lichaam kan betekenen, dan vraag je je af waarom de overheid dit niet gratis ter beschikking stelt.

Dat doen ze niet natuurlijk, want Zelensky moet ook worden betaald, maar gelukkig is het niet duur.

Als je het wil gebruiken, kan je het hier verkrijgen.

En voor wie meer wil weten over chemtrails hier een wat oudere in het Nederlands ondertitelde video zeer verhelderende video.


Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

De Europese Unie wil bepalen wat de waarheid is en wat burgers nog mogen zeggen

Hetgeen waarvoor ik twee jaar geleden waarschuwde, is werkelijkheid geworden : de Europese Unie bedreigt de vrijheid van meningsuiting op so...