woensdag 1 november 2023

Musk over Soros: ‘Hij heeft een grondige hekel aan de mensheid’ (en dit is wat hij doet)


George Soros is de topsponsor van de Democratische Partij (i/d V.S.), op de tweede plek stond Sam Bankman-Fried, zei Elon Musk in de podcast van Joe Rogan. Hij verwees daarmee naar de oprichter van het failliete cryptoplatform FTX.

“Hij heeft een grondige hekel aan de mensheid,” zei Musk over de miljardair. “Dat is mijn mening.”

Hij doet dingen die onze beschaving ondermijnen, stelde de baas van X. Zo zorgt hij ervoor dat er aanklagers benoemd worden die weigeren om misdadigers te vervolgen. “Waarom zou je zoiets doen? Soros kwam tot het besef dat je de wetten niet hoeft te veranderen, je hoeft alleen maar de manier te veranderen waarop ze gehandhaafd worden.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

StemWijzer

Musk wees erop dat Soros ook in andere landen zijn agenda doordrukt.

FVD-leider Thierry Baudet (Nederland) gaf dinsdag in het tv-programma Ongehoord Nieuws een voorbeeld. “Wie financiert StemWijzer? Dat is dus George Soros.”

Gemanipuleerd

Baudet merkte op dat hij dat doet via ProDemos. “Dat werkt door in het frame waarin mensen die [de StemWijzer] invullen worden getrokken. Ze weten dat 8 miljoen mensen dit doen en een behoorlijk aantal zijn stem daarop baseert. Die kunnen op deze manier worden gemanipuleerd om op één van de kartelpartijen te stemmen.”

Vorige maand werd bekend dat het internationale netwerk van Soros, dat 25 miljard dollar waard is, overal ter wereld kantoren sluit. Meer dan 40 procent van de medewerkers van zijn Open Society Foundations (OSF) wordt ontslagen.

YouTube heeft onlangs een video verwijderd van het CBS-programma 60 Minutes waarin Soros zegt dat hij tijdens de nazibezetting heeft geholpen bij de inbeslagneming van Joodse eigendommen.


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Dit is de organisatie die het wil ‘opnemen tegen’ het World Economic Forum


Met veel heisa werd aangekondigd dat de pas opgerichte Alliance for Responsible Citizenship (ARC) het wil opnemen tegen het World Economic Forum. Het netwerk is opgericht door onder meer Jordan Peterson.

Van 30 oktober tot 1 november organiseert ARC een conferentie die tot de nodige ophef heeft geleid. Eén van de sprekers was namelijk Michael Grove, een Britse minister die vorig jaar nog deelnam aan de Bilderbergconferentie en nota bene zijn eigen pagina heeft op de website van het World Economic Forum.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Gecontroleerde oppositie

Gove zei tijdens de bijeenkomst dat veel grote instituties heel goed beseffen dat ze zich hebben verrijkt door bepaalde beslissingen te maken.

Auteur en spreker David Icke kan haast niet geloven dat Gove en andere elitaire figuren zijn uitgenodigd voor de conferentie. “GOVE!” Hij spreekt van ‘gecontroleerde oppositie’.

ARC is het nieuwe WEF

“Zíj willen het ‘opnemen tegen’ het WEF. Het is lachwekkend en tragisch tegelijk,” aldus Icke. “Bespeel beide kanten en je zet het spel naar je hand.”

“Ze lachen jullie uit,” voegt zijn zoon Gareth Icke toe.

Journalist en schrijver James Delingpole reageert: “ARC is het nieuwe WEF. Als je dit niet weet, heb je niet opgelet.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...