woensdag 6 september 2023

 

Trump zal vrijheid van meningsuiting herstellen en wereldtirannie verslaan – krachtige videoboodschap van 6 min.

 


 Donald Trump kondigt zijn actieplan aan om de censuur door Big Tech, de Deep State en corrupte politici uit te roeien, zodat de waarheid wereldwijd en zonder enige belemmering kan worden gehoord. Degenen die zich schuldig hebben gemaakt aan schendingen van het fundamentele mensenrecht van vrije meningsuiting zullen worden vervolgd. Dit betekent het einde van tirannie, want zonder censuur zijn tirannen machteloos. Vrije meningsuiting is de basis voor vrijheid. Dit betekent een complete ommekeer voor de mensheid, want zodra de waarheid over elk onderwerp vrijelijk online kan worden geuit, zal het wereldwijde ontwaken exploderen als nooit tevoren. Deze aankondiging biedt enorme hoop voor de mensheid!

 

Download deze Video : https://we.tl/t-u1QleNelMH

DOWNLOAD VIDEO


BEKIJK OOK DEZE DOCU:


Must-see documentaire over de gruwelijke globalistische agenda om je gedachten, emoties, beslissingen en geld te controleren, en de mensheid te onderwerpen aan de tirannieke heerschappij van AI en elitaire cyborgs. Deze schokkende film onthult de moedige stellingname van Trump tegen deze duivelse agenda. Daarom werd hij verwijderd door een internationaal gecoördineerde operatie die de presidentsverkiezingen van 2020 stal.

 

Download deze Video: https://stopworldcontrol.com/nl/trump-vrijheid-van-mening/

 

REVIEWS:


“BEST VIDEO OOIT !!!!!! HEEL ERG BEDANKT!!!”

Deze film zou iedereen moeten zien.”

“WOW, het is de krachtigste allesomvattende video ...”


DOWNLOAD VIDEO


Bron: https://stopworldcontrol.com/nl/trump-vrijheid-van-mening/

Gezondheidsautoriteit CDC geeft eindelijk toe dat gevaccineerden nu vatbaarder zijn voor COVID dan ongevaccineerden

september 6, 2023   1613   5  

Het CDC heeft eindelijk toegegeven wat onafhankelijke onderzoekers al wisten sinds de mRNA-prikken werden uitgerold: gevaccineerde mensen lopen een veel hoger risico op infectie door nieuwe varianten van het virus dan de niet-gevaccineerde bevolking.

Het CDC heeft deze schokkende bekentenis stilletjes gedaan in een update van de richtlijnen met betrekking tot nieuwe varianten van Covid-19, schrijft Thepeoplesvoice.

Het nieuws komt op het moment dat de regering Biden zich blijft voorbereiden op de terugkeer van volledige Covid-lockdown, maskering en strenge vaccinmandaten nu de verkiezingen van 2024 voor de deur staan. In het bericht geeft de CDC toe dat mensen die één of meer mRNA-prikken hebben gekregen veel meer kans hebben om de nieuwe variant op te lopen dan hun niet-gevaccineerde tegenhangers.

Het CDC stelt dat de nieuwe variant “mogelijk beter in staat is om een infectie te veroorzaken bij mensen die eerder COVID-19 hebben gehad of die COVID-19-vaccins hebben gekregen.”

Slaynews.com meldt: De bekentenis is een grote klap voor de “veilige en effectieve” propagandisten die het publiek onder druk zetten om de injecties te nemen.

Het nieuws is vooral belangrijk voor degenen die ernstige bijwerkingen hebben ondervonden van de prikken, of er zelfs aan zijn overleden.

Sinds de lancering van de injecties is het aantal meldingen van plotselinge sterfgevallen, bloedstolsels, hartcomplicaties en andere ernstige complicaties enorm toegenomen.

En volgens het CDC, dat eerder beweerde dat het in twijfel trekken van de veiligheid van de injecties “desinformatie” is, lopen Amerikanen die de prikken hebben gekregen nu een verhoogd risico op infecties.

Maar ondanks de erkenning van het CDC blijft het federale agentschap er bij het publiek op aandringen om zich te laten vaccineren.

 

De CDC houdt vol dat de nieuwe 2024 verkiezingsvaccins zeker hun werk zullen doen wanneer ze later deze maand worden uitgerold.

“Dit bijgewerkte vaccin zal effectief zijn bij het verminderen van ernstige ziekte en ziekenhuisopname,” beweert de CDC.

Alarmerend genoeg doet de CDC deze bewering terwijl ze tegelijkertijd stelt dat “wetenschappers [nog steeds] de effectiviteit van het aankomende, bijgewerkte COVID-19 vaccin aan het evalueren zijn.”

In de risicobeoordeling van het CDC staat:

Gebaseerd op wat het CDC nu weet, lijken bestaande tests die gebruikt worden om COVID-19 op te sporen en medicijnen die gebruikt worden om COVID-19 te behandelen, effectief te zijn bij deze variant.

BA.2.86 is mogelijk beter in staat om een infectie te veroorzaken bij mensen die eerder COVID-19 hebben gehad of die COVID-19-vaccins hebben gekregen.

Wetenschappers evalueren de doeltreffendheid van het komende, bijgewerkte COVID-19-vaccin.

CDC’s huidige beoordeling is dat dit bijgewerkte vaccin effectief zal zijn in het verminderen van ernstige ziekte en ziekenhuisopname.

Op dit moment is er geen bewijs dat deze variant ernstigere ziekten veroorzaakt.

Deze beoordeling kan veranderen naarmate er meer wetenschappelijke gegevens worden ontwikkeld. CDC zal meer informatie geven als we meer weten…

… bijgewerkte vaccins zullen al vanaf half september verkrijgbaar zijn bij uw plaatselijke apotheek of dokterspraktijk.

De bekentenis van het CDC komt slechts een maand nadat de Cleveland Clinic de resultaten van een onderzoek bekendmaakte waaruit bleek dat een hoger aantal ontvangen doses COVID-19-vaccin het risico op besmetting met COVID-19 verhoogt.

Het onderzoek werd gepubliceerd op Open Forum Infectious Diseases (OFID), waar de onderzoeken volledig peer-reviewed zijn.

 

Het onderzoek, dat werd uitgevoerd met een grote steekproefgrootte binnen de gezondheidszorg, speelde in op de vroege erkenning van de noodzaak om een effectief personeelsbestand te behouden tijdens de pandemie.

Ondanks de bezorgdheid wordt deze ronde Covid-injecties overhaast op de markt gebracht, zonder dat ze goed getest zijn, zoals dat bij eerdere versies wel het geval was.

Zoals Slay News echter meldt, zijn er zojuist nieuwe documenten vrijgegeven die de testpraktijken van Pfizer voor eerdere mRNA-injecties onthullen.

Pfizer testte zijn Covid “boosters” op minder dan twee dozijn mensen voordat de Food and Drug Administration (FDA) van de Democratische president Joe Biden de mRNA-injecties goedkeurde voor volledig openbaar gebruik, zo blijkt uit explosieve onthulde documenten.

De politieke waakhond Judicial Watch dwong de openbaarmaking van de documenten af met juridische inspanningen.

De organisatie heeft nu een aantal van deze documenten gepubliceerd om de verre van strenge testpraktijken van Pfizer bloot te leggen.

Volgens de documenten testte Pfizer de veiligheid en werkzaamheid van zijn Covid-vaccinbooster slechts op 23 mensen in 2021 voordat ze een verzoek indiende bij de FDA om de injecties goed te keuren voor landelijk openbaar gebruik.

Biden’s FDA keurde de Covid boostershot onmiddellijk goed en verspreidde deze eind september 2021 onder het publiek.

“Onder de deelnemers bevonden zich 11 mensen in de leeftijd van 18 tot 55 jaar en 12 mensen in de leeftijd van 65 tot 85 jaar,” meldde Judicial Watch.

“Van de jongere groep waren er negen vrouwen en twee mannen; acht van hen waren blank, één was zwart en twee waren Aziatisch.

 

“Van de oudere groep waren er zes vrouwen, zes mannen en allen waren blank.”

8,9 miljoen mensen in heel Amerika kregen Covid-boosters ingespoten binnen slechts drie weken na de goedkeuring van de injecties door de FDA.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/gezondheidsautoriteit-cdc-geeft-eindelijk-toe-dat-gevaccineerden-nu-vatbaarder-zijn-voor-covid-dan-ongevaccineerden/ 

Zink kan helpen in de strijd tegen COVID-19 – maar alleen als je het koppelt aan een zink ionofoor (Quercetine)

Al vroeg in de pandemie werd duidelijk dat zink een waardevol middel was in de strijd tegen COVID-19. Het is echter belangrijk op te merken dat zink, hoewel het effectief kan zijn bij het doden van het virus, het niet altijd gemakkelijk heeft om daar te komen waar het moet zijn om dit effect te … Meer lezen overZink kan helpen in de strijd tegen COVID-19 – maar alleen als je het koppelt aan een zink ionofoor (Quercetine)

https://www.frontnieuws.com/zink-kan-helpen-in-de-strijd-tegen-covid-19-maar-alleen-als-je-het-koppelt-aan-een-zink-ionofoor-quercetine/


Diep onder het ijs van Antarctica is een onverwachte ontdekking gedaan


Onderzoek suggereert dat Antarctica ooit wemelde van leven en bedekt was met bomen.

Tijdens een missie is een onverwachte ontdekking gedaan. Onderzoekers stuitten namelijk op gefossiliseerde plantenwortels die sinds de tijd van de dinosaurussen bewaard zijn gebleven.

Het ijzige landschap herbergde ooit een regenwoud. Dat bevond zich 90 miljoen jaar geleden op slechts 900 kilometer van de Zuidpool, zei wetenschapper Johann Klages van het Alfred Wegener Instituut in Duitsland.

Iets heel ongewoons

Zijn team gebruikte in 2020 een speciale boor om bij Antarctica een gat van 30 meter diep in de zeebodem te boren. Uit de monsters bleek dat het voor de westkust van Antarctica lang geleden gemiddeld 12 graden Celsius was, vergelijkbaar met Noord-Italië.

In de boorkernen troffen Klages en zijn collega’s iets heel ongewoons aan. Ze besloten de kernen te scannen met behulp van een CT-scanner.

Netwerk

In de kernen zat lang, groengeel, draadachtig materiaal. Het bleek te gaan om gefossiliseerde wortels. “We hebben dunne wortels, we hebben dikke wortels en ze vormen een netwerk, zoals in een bos.”

Het team bestudeerde de kernen en analyseerde gefossiliseerde pollen en sporen in een poging te achterhalen hoe dit oude regenwoud eruit moet hebben gezien.

Dr. Klages is er zeker van dat er ook dinosaurussen en insecten hebben geleefd in het gebied, dat ongeveer vier maanden per jaar in duisternis gehuld was vanwege de poolnacht.

[Daily Express]

Bizarre onthullingen rond Obama: ‘Dit is de grootste misdaad uit de Amerikaanse geschiedenis’


Tucker Carlson publiceert woensdag een interview met Larry Sinclair, die claimt dat hij in 1999 drugs heeft gebruikt en seks heeft gehad met Barack Obama.

In het interview beweert Sinclair dat hij 250 dollar aan Obama gaf om cocaïne te kopen. Hij zegt ook dat hij kon merken dat het niet de eerste keer was dat de toenmalige staatssenator seks had met een man.

Tijdens de presidentsverkiezingen van 2008, die Obama won, begon Sinclair zich voor het eerst uit te spreken. Dat deed hij onder meer tijdens een persconferentie, waarna hij werd aangehouden wegens een uitstaand arrestatiebevel.

Zijn vrouw is een kerel

Dat gebeurde nadat enkele liberale bloggers die Obama steunden de politie hadden getipt. Meer dan een decennium werd Sinclair alleen serieus genomen door de zogenaamde ‘complotdenkers’.

De aankondiging van het interview maakt veel los. “Barack Obama is homoseksueel en zijn vrouw is een kerel,” reageert schrijver Brenden Dilley.

‘Topje’ van de ijsberg

Oud-generaal Mike Flynn noemt de leugens en misleiding tijdens het presidentschap van Barack Obama de grootste misdaad uit de Amerikaanse geschiedenis.

Het interview met Sinclair is slechts het ‘topje’ van de ijsberg, benadrukt Flynn. “Als je begrijpt wat ik bedoel.” 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...