zaterdag 8 januari 2022

Rechter bepaalt dat FDA elke maand 55.000 pagina’s over Pfizer-vaccin moet vrijgeven: ‘Grote overwinning’


pagina's
Foto: Governo do Estado de São Paulo CC BY 2.0

Rechter bepaalt dat FDA elke maand 55.000 pagina’s over Pfizer-vaccin moet vrijgeven: ‘Grote overwinning’

De Amerikaanse medicijnwaakhond FDA heeft de rechter verzocht om slechts 500 pagina’s over het Pfizer-vaccin per maand te hoeven vrijgeven. De rechter heeft dat verzoek afgewezen en de FDA opdracht gegeven om 55.000 pagina’s per maand te openbaren.

Aangezien Pfizer de FDA zo’n 450.000 pagina’s heeft toegestuurd, zal het iets meer dan acht maanden duren voordat alle informatie is vrijgegeven. Het gaat daarbij om de pagina’s die betrekking hebben op de aanvraag voor goedkeuring voor noodgebruik.

75 jaar

Advocaat Aaron Siri, die in deze zaak de eiser vertegenwoordigt, spreekt van een ‘grote overwinning’ voor de transparantie. Nu kunnen onafhankelijke wetenschappers zich gaan bezighouden met de problemen die het vaccinatieprogramma met zich meebrengt, waaronder afnemende immuniteit, varianten die het vaccin omzeilen en het feit dat de vaccins transmissie niet voorkomen, schrijft hij op Substack.

En terwijl het al erg genoeg is dat de overheid het coronavaccin verplicht heeft gemaakt voor bepaalde groepen, wilde de overheid dus ook nog eens de data verspreid over 75 jaar vrijgeven, aldus Siri.

Bang van zijn eigen mensen

De advocaat citeert James Madison: “Een populaire regering zonder populaire informatie of de middelen om die te verwerven, is slechts een proloog op een farce of een tragedie.”

Hij citeert daarnaast John F. Kennedy: “Een natie die bang is om zijn onderdanen de waarheid en valsheid te laten beoordelen in een open markt is een natie die bang is van zijn eigen mensen.”


[Zero Hedge]

Professor Schetters in Hart van Nederland over het vaccineren van kinderen onder 12: ‘Niet doen!’


schetters
Foto: Theo Schetters (Videostill YouTube/Stichting Artsen Covid Collectief)

Professor Schetters in Hart van Nederland over het vaccineren van kinderen onder 12: ‘Niet doen!’

Ouders van kinderen van 5 tot en met 11 jaar krijgen tussen 18 en 22 januari een brief waarin staat dat ze telefonisch een afspraak kunnen maken voor een coronaprik. In totaal komen zo’n 1,3 miljoen kinderen in aanmerking voor coronaprikken. Ze krijgen de Pfizer-prik toegediend. Op de vaccinatielocaties van de GGD’en worden aparte kinderstraten neergezet.

In Vlaanderen beginnen de meeste vaccinatiecentra vanaf zaterdag al met het vaccineren van de leeftijdsgroep van 5-11 jaar tegen corona. Drie op de vier kinderen hebben al een uitnodiging gekregen.

Onzekerheid

Twee derde van de ouders met kinderen in deze leeftijdscategorie piekert er niet over om hun kind te laten prikken, blijkt uit onderzoek van Hart van Nederland. Immunoloog Theo Schetters vindt dat we kinderen onder de 12 niet moeten inenten tegen corona.

“Omdat het een nieuwe technologie is die hier gebruikt wordt, is er ook nog een onzekerheid over bijwerkingen op de langere termijn,” zei Schetters voor de camera van Hart van Nederland.

“En omdat kinderen nog een heel leven voor zich hebben, denk ik dat je dat heel zwaar moet wegen,” vervolgde Schetters, als hoogleraar verbonden aan de Universiteit van Pretoria in Zuid-Afrika. “Dus als je dan voordeel tegen nadeel afweegt, kom ik tot de conclusie: niet doen.”

Dr. Zev Zelenko SLAYS Globalists, Exposes "Global Genocidal Event"

 Dr. Zev Zelenko SLAYS Globalists, Exposes "Global Genocidal Event"

Stew Peters Show  Published August 14, 2021 796,680 Views

SUBSCRIBE287KSHARE

6344 rumbles

 


LINK: https://rumble.com/vl4u7t-dr.-zev-zelenko-slays-globalists-exposes-global-genocidal-event.html


Rumble — Link to Dr. Zelenko's protocol: https://zstacklife.com/?ref=BestProtocol

Dr. Vladimir "Zev" Zelenko is the Doctor who recommended that President Trump take hydroxychloroquine

-Zelenko Protocol innovator: 99% survival of high risk Covid-19 patients

-Nominated for the Presidential Medal of Freedom

-Nominated for the Nobel Prize

-Published in top peer reviewed journals with world renowned physicians

-Provided counsel to White House personnel, multiple governments, hospitals, physicians, public figures

-Board Certified Family Physician with over 20 years experience BRINGS HOPE for those who are trapped in the imminent feeling of doom.

If you have "jab remorse", the show isn't over, and there are ways to treat the antibody dependent enhancement that you may experience as a result of the inoculation.

Get Dr. Zelenko's "Z-Stack" at www.VladimirZelenkoMD.com

www.StewPeters.tv

Het grootste medische experiment in de geschiedenis

 



Nastco/iStock/Getty Images Plus

Het grootste medische experiment in de geschiedenis

Experts vergelijken de wereldwijde COVID-vaccinatie met een massale laboratoriumtest, en de resultaten geven aan dat het de gevaccineerden zijn die ziek worden, ziekenhuizen vullen en sterven.

Rebecca Terrell

"Dit is het grootste experiment dat in de geschiedenis van de wereld op mensen is uitgevoerd." Te midden van weerstand tegen wijdverbreide COVID-vaccinmandaten, zou deze verklaring gemakkelijk kunnen worden afgedaan als een overdrijving, behalve dat de spreker Robert Malone, MD, een viroloog en immunoloog is die in 1988 bij het Salk Institute de mRNA-vaccinplatformtechnologie ontwikkelde gebruikt in veel COVID-19-vaccins. Hij maakte de opmerking tijdens een recent interview met Veronika Kyrylenko van The New American, verwijzend naar de versnelde druk om de wereld te vaccineren tegen SARS-CoV-2, het virus dat COVID-19 veroorzaakt.

Zijn bewering weergalmde wat een andere hooggekwalificeerde deskundige al had gezegd: "Mensen maken nu deel uit van het grootste experiment dat in de geschiedenis van de mensheid is uitgevoerd." Dit was van de Duitse microbioloog Sucharit Bhakdi, emeritus hoofd van het Instituut voor Medische Microbiologie en Hygiëne aan de Universiteit van Mainz en voormalig hoofdredacteur van Medische Microbiologie en Immunologie . Hij waarschuwde Alex Newman van The New American dat COVID-injecties dodelijk zouden zijn en dat boosters ‘de wereldbevolking zouden kunnen decimeren’.

Andere specialisten zijn het daarmee eens. Spoedarts en advocaat Simone Gold, die in Washington, DC heeft gewerkt, voor zowel de algemeen chirurg als het Labour & Human Resources Committee, noemt de experimentele vaccin-push een 'misdaad tegen de menselijkheid'. Ze legde aan luisteraars van Church & State Radio uit dat de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) bij de eerste uitrol Emergency Use Authorization (EUA) verleende aan COVID-19-vaccins, een aanduiding die het gebruik van niet-goedgekeurde medische producten in een crisis toelaat. . Gebruikt, maar niet verplicht - een belangrijk onderscheid omdat, volgens Gold, mandaten van experimentele medicijnen in strijd zijn met de Neurenberg Code, ethische onderzoeksprincipes die bedoeld zijn om mensen te beschermen tegen gedwongen medische experimenten.

Zijn er dingen veranderd nu de FDA het Pfizer-vaccin volledig heeft goedgekeurd? Niet volgens America's Frontline Doctors (AFLD), de groep die Gold naar eigen zeggen heeft opgericht als reactie op politieke inmenging in de medische praktijk. AFLD's witboek over experimentele vaccins voor COVID-19verklaart het gevaarlijk ongekende tijdschema van het testen van geneesmiddelen door de FDA, een proces dat normaal gesproken jaren duurt. COVID-vaccins hadden EUA slechts 12 maanden nadat gezondheidsfunctionarissen het zogenaamd nieuwe virus hadden ontdekt, en slechts negen maanden nadat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) een pandemie had uitgeroepen, waardoor er geen tijd was om de langetermijneffecten in klinische onderzoeken te controleren. AFLD beschreef het als "de kortste tijd dat wetenschappers ooit een nieuwe vaccinatie voor een ernstige ziekte hebben kunnen ontwikkelen", herinnerend aan het 40-jarige record van mislukte pogingen van de kant van Dr. Anthony Fauci, directeur van het Amerikaanse National Institute of Allergy en Infectieziekten, om een ​​hiv-vaccin te creëren.

Desalniettemin beweren experts dat het nieuwe coronavirus vaccinmandaten rechtvaardigt. Half december telde de WHO meer dan 270 miljoen bevestigde gevallen en meer dan vijf miljoen doden wereldwijd. “SARS-CoV-2-vaccins zijn dringend nodig om de gevolgen van de pandemie te verzachten en te beschermen tegen toekomstige uitbraken”, verklaarde de New England Journal of Medicine , waarin wordt beweerd dat de voordelen opwegen tegen de risico’s in “een wereld die geen betrouwbare behandeling voor COVID-19 heeft. ”

Deze bewering druist in tegen succesvolle behandelingen zoals die ontwikkeld zijn door Dr. Peter McCullough, een internist en cardioloog in Dallas en voormalig medisch professor aan de Texas A&M University School of Medicine. Hij getuigde in maart voor de Texas Senate Health and Human Services Committee dat twee onafhankelijke onderzoeken bevestigden dat het poliklinische protocol dat hij en verschillende collega's vroeg in de pandemie hadden ontwikkeld, ziekenhuisopnames en sterfgevallen drastisch had kunnen verminderen. "We hebben meer dan 500.000 doden in de Verenigde Staten", merkte hij op. "De vermijdbare fractie had wel 85 procent kunnen zijn", of 425.000, als mensen zich hadden gerealiseerd dat er betrouwbare behandelingen bestaan.

Andere onderzoekers vinden opgeblazen aantallen in officiële gegevens, die de vermeende noodzaak van draconische quarantaines en mandaten logenstraffen. De expert op het gebied van ziektepreventie van Stanford University, John Ioannidis, MD, kreeg in 2020 de woede van de gevestigde orde toen hij bij COVID gediagnosticeerde patiënten testte op antilichamen tegen het virus. 

In een tijd waarin regeringen COVID-hysterie gebruikten om levensveranderende lockdowns en ongezonde maskermandaten te rechtvaardigen , bleek uit de resultaten van Ioannidis, gepubliceerd in het European Journal of Clinical Investigation , dat SARS-CoV-2 “een lagere gemiddelde IFR [infectiesterftecijfer] heeft dan aanvankelijk werd gevreesd”, ongeveer 0,15 procent. Dit was aanzienlijk lager dan de IFR van één procent die Fauci rapporteerde in getuigenissen van het congres en de drie procent die door de WHO werd beweerd, volgens National Review. Ioannidis publiceerde afgelopen juli verder onderzoek in het European Journal of Epidemiology, waarin hij wees op de aanhoudende prevalentie van verkeerde diagnoses, te hoge sterfgevallen en onjuiste overlijdensakten, en erop wees dat de meeste "sterfgevallen plaatsvinden bij mensen met verschillende onderliggende ziekten" in plaats van bij de bevolking in het algemeen.

Hoe dan ook, de WHO dringt erop aan haar opgeblazen COVID-sterftecijfers te melden. De opkomst van de Omicron-variant heeft de directeur-generaal van het agentschap, Tedros Adhanom, de gelegenheid gegeven om tijdens een persconferentie in december in Genève te verklaren: "We hebben nu zeker geleerd dat we het virus op eigen risico onderschatten." Hij drong aan op vaccinatie als de oplossing.

Wat zit er in een naam?

Zijn COVID-vaccins het antwoord? Volgens Bhakdi zijn de verschillen tussen deze en traditionele vaccins aanzienlijk en gevaarlijk. Hij en zijn vrouw, bioloog/biochemicus, Karina Reiss, leggen in hun boeken Corona False Alarm? en Corona ontmaskerd . 

Vóór 2020 bevatten alle vaccins verzwakte of geïnactiveerde virussen die het immuunsysteem van het lichaam stimuleren om afweermechanismen te produceren die 'antilichamen' worden genoemd. Als het actieve virus u na vaccinatie infecteert, herkennen uw antistoffen de indringer en stoppen deze voordat deze schade kan aanrichten.

COVID-vaccins zijn anders omdat ze op genen zijn gebaseerd. In plaats van verzwakte of geïnactiveerde virussen bevatten ze een genetisch recept dat uw cellen vertelt hoe ze virale spike-eiwitten kunnen maken, in de hoop dat uw immuunsysteem op dezelfde manier zal reageren als op traditionele vaccins. Bhakdi en Reiss beschrijven de injecties als miljarden 'genpakketten' die je bloedbaan binnenkomen, waar ze worden geabsorbeerd door endotheelcellen die de bloedvaten van je lichaam bekleden. Je cellen beginnen spike-eiwitten te produceren, volgens de instructies van het "pakket". 

De spike-eiwitten beschadigen echter uw vasculaire voering, wat bloedplaatjes stimuleert om bloedstolsels in de bloedvaten te vormen. Bovendien vallen de afweercellen van uw immuunsysteem uw endotheelcellen aan omdat deze laatste virale fabrieken zijn geworden. Meer vasculaire schade en stolling volgen.

Deze technologie is nieuw in de vaccinwereld. Fabrikanten komen er echter mee weg hun nieuwe medicijnen als vaccins te bestempelen, omdat sinds 2015 de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC), een bureau dat sterk betrokken is bij de totstandkoming ervan, de definitie twee keer gemakshalve heeft veranderd in een overkoepelende term die de nieuwe medicijnen omvat. . De Amerikaanse vertegenwoordiger Thomas Massie (R-Ky.) tweette deze evolutie van betekenis en grapte: "Ze hebben het druk gehad bij het Ministerie van Waarheid."

Merriam-Webster nam het voorbeeld van CDC in 2020 en werkte zijn woordenboek net op tijd bij voor openbare consumptie. De voordelen liggen voor de hand: het woord 'vaccin' heeft een bekende, onschuldige connotatie. Bovendien genieten vaccins, in tegenstelling tot andere geneesmiddelen, bepaalde aansprakelijkheidsbescherming en kunnen ze in sommige gevallen wettelijk verplicht worden gesteld. In de farmaceutische wereld is deze herdefiniëring een goudmijn.

Terwijl Big Pharma de vruchten plukt, veroorzaakt de vasculaire schade die Bhakdi en Reiss beschreven ravage onder de geprikten: beroertes, hartaanvallen, hartontsteking, bloedaandoeningen, miskramen en vele andere post-COVID-infectieziekten die in overvloed zijn gemeld aan het vaccin van de federale overheid Rapportagesysteem voor ongewenste voorvallen (VAERS). Bhakdi en Reiss voorspelden dat deze effecten vooral uitgesproken zouden zijn bij jongere mensen vanwege hun sterkere immuunsysteem. Helaas komen hun voorspellingen uit. Een opmerkelijk voorbeeld is het groeiende aantal post-jab verwondingen onder jonge atleten wereldwijd. De Real Science- blog houdt een gedocumenteerde lijst bij van de ernstigste gevallen, die vanaf medio december in totaal 337 hartincidenten en 192 doden telden sinds januari 2021.

Japan, waar de overheid de rapportage van bijwerkingen na de vax verplicht stelt, heeft vergelijkbare resultaten. Het sterftecijfer als gevolg van cardiovasculaire problemen en beroertes is "onevenredig hoog" bij gevaccineerde personen, volgens het medische tijdschrift Med Check , dat de gegevens van Japan in september publiceerde. 

Onderzoekers schatten dat het “sterfterisico van vaccinatie 7 keer hoger is dan dat van COVID-19” onder 20-plussers en waarschuwen dat het, op basis van klinische onderzoeken, “belachelijk is om vaccinatie voor schoolkinderen te overwegen”.

Het nieuwe vaccin van de keizer

Die verhalen hoor je niet op het journaal. "Dit is een pandemie van niet-gevaccineerden", verklaarde president Biden in september. Grote media geven de verspreiding van SARS-CoV-2 plichtsgetrouw de schuld aan degenen die weigeren de prik te krijgen. “Duitsland en Oostenrijk zien COVID-gevallen toenemen onder niet-gevaccineerde bevolking”, klaagt een ABC Newsheadline van november. “Niet-gevaccineerde Texanen 40 keer zoveel kans om te overlijden aan covid”, klaagt de Washington Post . En MSN.com meldt: "Artsen zien ernstige COVID-19-complicaties bij niet-gevaccineerde zwangere vrouwen en hun baby's."

Het is natuurlijk de schuld van Trump. Een National Public Radio-analyse stelt: “Mensen die in provincies wonen die zwaar op Donald Trump hebben gestemd … hebben bijna drie keer zoveel kans om te overlijden aan COVID-19” als hun Biden-ondersteunende tegenhangers. NPR biedt een tweeledige reden: niet-gevaccineerde mensen zijn meestal Republikeinen, en "blootstelling aan verkeerde informatie" loopt "hoog onder Republikeinen".

Nieuws dat het Google-algoritme niet haalt, schetst een ander beeld. De NBC-affiliate in Burlington, Vermont, meldde begin december een eendaags record van nieuwe COVID-19-gevallen en één sterfgeval. Het rapport vermeldde met name niet of de overledene was geprikt, maar de gezondheidsafdeling van de staat verwachtte geen "afname van nieuwe infecties in de komende maand." Hoe kon dit gebeuren in de blauwe staat Vermont, waar de CDC opschept dat meer dan 85 procent van de inwoners minstens één injectie heeft gehad en 73 procent als volledig gevaccineerd wordt beschouwd?

Californië vertelt een soortgelijk verhaal. De San Diego Fox News-affiliate meldde in december: "Terwijl de vaccinatiegraad in de zomer achterbleef, namen de gevallen van COVID-19 toe", waardoor lezers de schuld gaven aan de ongelovigen. Maar Californië is een andere lieveling van de CDC, met bijna 75 procent van de inwoners die eind juni 2021 minstens één prik heeft gekregen. 

Dit fenomeen wordt wereldwijd bevestigd. Het aantal gevallen is gestegen in IJsland, meldt het ministerie van Volksgezondheid, ondanks het feit dat meer dan 85 procent van de volwassenen een dubbele dosis krijgt. "Chili leidt het westelijk halfrond in vaccinaties", kondigde de Washington Post aan , maar "het coronavirus neemt nog steeds toe." Israël heeft een van 's werelds hoogste vaccinatiepercentages, maar officiële gegevens die in het tijdschrift Science zijn gepubliceerd, onthullen dat een meerderheid van de Israëli's die met COVID in het ziekenhuis zijn opgenomen, volledig zijn gevaccineerd. En gezondheidsfunctionarissen in wat experts ‘de meest gevaccineerde plek op aarde’ noemen, het kleine Britse grondgebied van Gibraltar, hebben kerstevenementen geannuleerd vanwege een recente dramatische toename van COVID-gevallen, hoewel elke volwassene daar tweemaal wordt geprikt.

Factcheckers negeren vernietigend bewijsmateriaal en geven de schuld aan varianten, gebrekkige wiskunde, afnemende immuniteit of toenemende tests die zich vertalen in een toenemend aantal gevallen (hoewel ze Trump in 2020 bekritiseerden omdat hij op hetzelfde fenomeen wees). De meeste bezwaren zijn ronduit Orwelliaans. Hier is een voorbeeld van de BBC over COVID-19 in Wales: “Hoewel 80% van de [COVID-gehospitaliseerde] patiënten een dubbele dosis van een vaccin heeft gekregen, zeiden volksgezondheidsfunctionarissen dat dit geen bewijs is dat het vaccin niet werkt.... enorme aantallen mensen die zijn gevaccineerd … betekenen dat statistisch gezien dubbel gevaccineerde patiënten een aanzienlijk deel van de ziekenhuispatiënten zullen zijnVS vandaag herhaalde deze onlogica in een huilende factcheck over meldingen van gevaccineerde personen in Engeland die stierven aan COVID-19: “[E] experts zeggen dat de verwachting is dat de gevaccineerden verantwoordelijk zijn voor de meerderheid van de sterfgevallen naarmate het aantal gevaccineerde mensen stijgt.”

De absurditeit is niet te beantwoorden. Een analyse van VAERS-gegevens sinds 1990 laat een dergelijk doorbraakeffect van andere vaccins niet zien. De opmerkelijke uitzondering vóór VAERS was een uitbraak van polio tijdens de overhaaste uitrol van vaccins in 1955. Het beruchte Cutter-incident betrof inentingsbatches die per ongeluk besmet waren met levend poliovirus. Volgens een artikel uit 2006 in de Journal of the Royal Society of Medicine zijn er door de rampzalige gevolgen 10 kinderen omgekomen en 200 kinderen verlamd . De geschiedenis herhaalt zich.

 

Vaccingif

De doorbraak van COVID-gevallen onder de geprikten vertellen slechts een deel van het verhaal. Hoe zit het met andere nadelige effecten? Zelfs zonder klinische gegevens is het gemakkelijk te veronderstellen dat COVID-vaccins enorme aantallen doden. Waarom zouden anders zoveel zorgprofessionals bereid zijn hun baan op te offeren om de prik te vermijden?

De schuld gaat naar de vaccinverwondingen die ze uit de eerste hand zien. "We hebben veel [ernstige bijwerkingen] gezien in de ziekenhuizen,  tussen de patiënten en werknemers waarmee ik werk", vertelde Jennifer Bridges, RN aan CNN's Pulse of the People . "Je weet pas als je het neemt of je een van die reacties krijgt of niet." Bridges was de hoofdaanklager in een rechtszaak die was aangespannen door 117 voormalige werknemers van een ziekenhuis in Houston, die waren ontslagen omdat ze het prikmandaat van hun werkgever hadden geweigerd. In zijn uitspraak rechtvaardigde de Amerikaanse districtsrechter Lynn Hughes de actie van het ziekenhuis als "levens redden" en snoof hij dat de verpleegsters "gewoon ergens anders zouden moeten werken". Hughes slaagde er niet in zijn insinuatie uit te leggen dat het prima zou zijn om levens in gevaar te brengen door elders als niet-gevaccineerd te werken.

Het in gevaar brengen van kinderen: de CDC keurde prikken voor vijfjarigen goed, hoewel klinische proeven in Japan onderzoekers ertoe aanzetten om te verklaren dat het 'belachelijk is om vaccinatie voor schoolkinderen te overwegen'. (Fotocredit: AP-afbeeldingen)

VAERS geeft aanwijzingen over waarom die verpleegsters negatief staan tegenover een injectie: vanaf december waren er meer dan 20.000 doden, meer dan 100.000 ziekenhuisopnames en meer dan 33.000 mensen bleven permanent gehandicapt na het krijgen van de prik. Nog tienduizenden hebben miskramen, hartaanvallen, ernstige allergische reacties en andere levensbedreigende aandoeningen doorstaan.

Hoewel VAERS-gegevens alleen gerapporteerde gevallen doorgeven zonder bewezen oorzakelijk verband, vertrouwen overheidsinstanties erop als een vroegtijdige waarschuwingsindicator, zoals infectieziekte-expert Dr. Peter McCullough aan The New American vertelde. "Tijdens de varkensgrieppandemie van 1976 probeerden we 55 miljoen Amerikanen te vaccineren", zei hij. "Bij 25 doden werd het programma gestopt." Hij merkte op dat tegenwoordig een medicijn meestal van de markt wordt gehaald wanneer het aantal gerapporteerde sterfgevallen de 50 bereikt. COVID-vaccins hebben die limiet al 400 keer overschreden, en de sterfgevallen die aan hen worden toegeschreven, zijn meer dan het dubbele van het gecombineerde VAERS-totaal dat in de afgelopen 30 aan andere vaccins werd toegeschreven. jaar.

Historisch gezien waren de beslissingen van de FDA om drugs te gebruiken niet afhankelijk van bewezen causaliteit, omdat, vanwege het vrijwillige karakter van VAERS-rapportage, de aantallen waarschijnlijk een klein deel van de werkelijke gevallen uitmaken, geeft het bureau toe. Uit het Lazarus-rapport , een definitief onderzoek van het ministerie van Volksgezondheid en Human Services, bleek dat "minder dan 0,3% van alle bijwerkingen van geneesmiddelen en 1-13% van de ernstige voorvallen wordt gemeld." Als dat geldt voor COVID-prikken, zijn er al twee miljoen slachtoffers gevallen. Dat is de reden waarom veel beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg liever met werkloosheid worden geconfronteerd dan met deze specifieke naaldprik.

VAERS-nummers zijn nauwelijks een anomalie. Gegevens verkregen via een Freedom of Information Act-verzoek aan de Britse medische regelgevende instantie onthullen dat sterfgevallen als gevolg van COVID-vaccins in de eerste zes maanden van 2021 "407% hoger waren dan de sterfgevallen als gevolg van alle andere vaccins gecombineerd in de afgelopen 11 jaar", aldus naar de Britse website The Exposé.

De Wereldgezondheidsorganisatie onderhoudt haar eigen database, VigiAccess genaamd, die informatie over bijwerkingen van geneesmiddelen verzamelt van haar 172 lidstaten en territoria. Half december had het bijna drie miljoen bijwerkingen en sterfgevallen geregistreerd als gevolg van COVID-injecties, en de totalen stegen dagelijks. Een verbazingwekkend aantal omvat pre-geboren baby's, bijvoorbeeld spontane abortussen, doodgeboorten en andere zwangerschapsgerelateerde complicaties. Als die kinderen als mensen werden geteld in plaats van als klompjes cellen, zouden de VigiAccess-cijfers duizenden meer slachtoffers omvatten.

Overmatige sterfte

Er is nog een ander zenuwslopend fenomeen dat zich over de hele wereld herhaalt. Gebieden met een hoge vaccinatiegraad hebben te maken met een algemene oversterfte zelfs hoger dan het sterftecijfer in 2020 toen COVID de wereld platlegde. Het Israëlische Volkscomité van de basisgroep ontdekte een buitensporige sterfte in hun land na de dwingende vaccinmandaten van de regering: 18 procent in het algemeen en een verbazingwekkende 30 procent in de leeftijdsgroep van 20 tot 29 jaar, vergeleken met eerdere gemiddelden. Bijzonder verontrustend is de hoge correlatie tussen het aantal gevaccineerde mensen per dag en het aantal sterfgevallen per dag, in het bereik van 10 dagen na vaccinatie. Evenzo vond onderzoek in Duitsland, in opdracht van lid van het staatsparlement, Dr. Ute Bergner, een hogere oversterfte in gebieden van het land met hogere vaccinatiepercentages.

De ambtenaren in het Verenigd Koninkrijk opscheppen over hun massale vaccinatie programma, dat begon in december 2020 en uitgebreid met juli tot die zo jong te nemen als 12. De Express meldde begin november, “Vorige week was de 16e week in een rij waar de [Office van National Statistics for England and Wales (ONS)] meldde extra of ‘excess’ sterfgevallen” die geen verband houden met COVID. Dezelfde gegevens laten een verbijsterende toename van 63 procent zien in sterfgevallen onder tienerjongens sinds ze gestoken werden, vergeleken met dezelfde periode vorig jaar, en een stijging van 44 procent boven het nationale vijfjaarsgemiddelde in sterfgevallen onder 12- tot 15-jarigen. Voormalige New York Times verslaggever en wetenschapsschrijver Alex Berenson analyseerde de ONS-sterftegegevens en ontdekte dat sinds april "gevaccineerde Engelse volwassenen onder de 60 twee keer zo snel sterven als niet-gevaccineerde mensen van dezelfde leeftijd."

Is deze oversterfte louter toeval, of is er een verband met vaccins? "De correlatie bewijst niet dat overmatige sterfte wordt veroorzaakt door vaccinatie", zegt Dr. Jane Orient, uitvoerend directeur van de Association of American Physicians and Surgeons, op de AAPS-website. (NPR liep in dezelfde statistische valstrik toen het overmatige COVID-sterfgevallen meldde in Trump-ondersteunende provincies.) “Aan de andere kant kan niet worden aangetoond dat vaccinatie de mortaliteit verlaagt, aangezien de mortaliteit toenam”, zei Orient, erop wijzend dat de gegevens verder vragen onderzoek, en dat hoe dan ook niemand het "fundamentele mensenrecht om een ​​injectie te weigeren" mag worden ontzegd.

Niet-onderhandelbare rechten

Joe Biden is duidelijk het concept van fundamentele mensenrechten vergeten, samen met zijn belofte tijdens een evenement in december 2020 in Delaware over de prik: "Ik zou niet eisen dat het verplicht is." Nu zijn zijn tirannieke mandaten bedoeld om de meeste Amerikanen te omvatten, en zijn onlangs vrijgegeven COVID-actieplan geeft prioriteit aan levensbedreigende vaccinaties voor kinderen vanaf vijf jaar. Ondanks vernietigend bewijs dat het kolossale falen van COVID-vaccins aantoont, is zijn regering duidelijk van plan om de mandaten voor onbepaalde tijd te verlengen en verwacht dat een met masker geketend, vermoeid publiek zich zal onderwerpen.

Maar vrijheidslievende Amerikanen gebruiken grondwettelijke middelen om hun rechten te beschermen. De procureurs-generaal van 27 staten hebben samen met meer dan 100 organisaties en bedrijven medio december beroep aangetekend bij het Amerikaanse Hooggerechtshof om de OSHA-mandaten van Biden te blokkeren. Rechtbanken komen ook tussenbeide namens de stervenden, zoals in het geval van de Chicago-rechter Paul Fullerton, die een ziekenhuis beval "opzij te gaan" en ivermectine toe te staan ​​​​voor een stervende man; de behandeling redde zijn leven. Ondertussen komen er basisbewegingen op. CNBC meldde dat "enkele honderden Google-medewerkers" onlangs een manifest hebben ondertekend tegen vaccinmandaten. Duizenden mensen zijn van plan om op 23 januari in Washington DC bijeen te komen voor een 'Defeat the Mandates: An American Homecoming'-mars, gepland door een internationale alliantie van fysici, wetenschappers, atleten,

Zulke verhalen komen steeds vaker voor. Ze beloven een einde aan de COVID-tirannie, naarmate meer Amerikanen wakker worden met hun status als laboratoriumrat in dit gigantische en dodelijke vaccinexperiment. Maar ze impliceren niet noodzakelijkerwijs een terugkeer naar normaal, en dat is een goede zaak. De pre-COVID-wereld stond te popelen om haar door God gegeven rechten op te geven voor een vals gevoel van veiligheid. Het resultaat was illegale quarantaine, economische sluiting, censuur en levensbedreigende injectiemandaten. Amerika is klaar voor een nieuw experiment in vrijheid.

Rebecca Terrell, een medewerker van The New American sinds 2009, schrijft over wetenschappelijke en energieonderwerpen. Ze is een gediplomeerd verpleegster in Tennessee en heeft een master in marketing.

 

Are People Who Still Wear Masks Suffering From a Mental Illness?

 

Are People Who Still Wear Masks Suffering From a Mental Illness?

 

LINK: https://thenewamerican.com/are-people-who-still-wear-masks-suffering-from-a-mental-illness/

Dr. Mark McDonald legt covid massavorming psychose uit. Moge deze show mensen helpen hun angst te overwinnen.

DISCLAIMER: Meningen en meningen geuit op The Ben Armstrong Show zijn uitsluitend die van de gastheer en vertegenwoordigen niet noodzakelijk die van The New American. TNA is niet verantwoordelijk voor en controleert niet de juistheid van de gepresenteerde informatie.

Videoclips
19:53 Dokter legt uit hoe je moet praten met mensen die lijden aan Covid Massa Formation Psychose

03:38 -5:24 Info Wars - Dr. Mark McDonald over Covid Massa Formation Psychose

06:07 Meer van Dr Mark McDonald

11:43 Dr. Mark McDonald -Het land is verdeeld in twee groepen, de angstige en de niet-bevreesde.

00:00 – 01:35 Meer van Dr. Mark McDonald

Bron: https://thenewamerican.com/are-people-who-still-wear-masks-suffering-from-a-mental-illness/

Was Omicron ontworpen door ‘WHITE HATS’ als een zelfverspreidende ANTIDOTE om de covid-pandemie te beëindigen?

 Was Omicron ontworpen door ‘WHITE HATS’ als een zelfverspreidende ANTIDOTE om de covid-pandemie te beëindigen?

Woensdag 5 januari 2022 door: Mike Adams


Tags : tegengifbiologische wapensbiotechbiotechnologiebiowapenscoronavirusCOVIDDARPAontvolkinglaboratoriamicrpandemiePlandemischSARS-CoV-2piekeiwitwitte hoeden

Bypass censuur door deze link te delen :

 

36KWEERGAVEN


(Natural News) Vanwege de kenmerken van Omicron en hoe het een hoge transmissie combineerde met zeer lage sterfte en ziekenhuisopnames, wordt er steeds meer gespeculeerd dat Omicron mogelijk in een laboratorium is ontworpen door 'white hat'-wetenschappers die het als een zelf verspreidend tegengif voor de covid-pandemie hebben vrijgegeven 

Omdat Omicron naar verluidt veel efficiënter is in het verspreiden - maar schijnbaar niet gevaarlijker dan verkoudheid - verspreid het over de bevolking en verdringt het Delta en andere soorten die een veel groter gevaar voor de mensheid vormden.

Belangrijk is dat een Omicron-infectie een natuurlijke immuunrespons oproept die mensen beschermt tegen alle andere stammen, wat betekent dat een eenvoudige blootstelling en infectie van Omicron covid de vaccins verouderd maakt en natuurlijke immuniteit opbouwt om Delta en andere stammen te weerstaan.

Met andere woorden, het beëindigt zowel de pandemie als de rechtvaardiging van het vaccin allemaal tegelijk.

In wezen functioneert Omicron als een soort zelfverspreidend vaccin - of tegengif - dat een wijdverbreide immuniteit creëert en de covide-plandemie sluit. Het enige echte debat is of de Omicron-stam is ontworpen en vrijgegeven met opzet door een team dat de mensheid probeert te redden.

Zelfreplicerende vaccintechnologie is al vele jaren in handen van DARPA

De technologie van "zelfreplicerende vaccins" is goed gedocumenteerd en staat bekend in het bezit van DARPA, dezelfde groep die een financieringsverzoek van EcoHealth Alliance verwierp om de aerosolized release van giftige nanodeeltjespike-eiwitten in vleermuisgrotten in China te financieren. Om welke reden dan ook, DARPA erkende het gevaar bij een wilde release van SARS-CoV-2 en besloot dat een dergelijk experiment een te grote bedreiging voor de mensheid zou vormen.

Zoals we sindsdien hebben geleerd, is de echte bedreiging voor de mensheid zelf niet 'covid', maar eerder de covid vaccins De vaccins bevatten het spike-eiwit, ttz. een biowapen (of de instructies voor het lichaam om die giftige nanodeeltjes te vervaardigen), en dus is de voortdurende injectie van mensen met vaccins de echte bedreiging voor de mensheid.

Covid-vaccins worden gepusht vanwege het verhaal dat covid mensen naar spoedeisende hulp stuurt en mensen met een onderdrukt immuunsysteem doodt. Het zou dus een belangrijke prestatie zijn om dit verhaal te ontkrachten door aan de kliek van criminele vaccin-pushers - Big Tech, Big Media, Big Pharma en Big Government - die honderden miljoenen levens (of zelfs miljarden) zouden kunnen redden zie deze analyse) als de holocaust van het vaccin op zijn weg kan worden gestopt.

Met andere woorden, Omicron kan uiteindelijk precies datgene zijn dat de plandemie beëindigt en de mensheid redt van totale uitroeiing.

Nieuw bewijs voor muisoorsprong van Omicron

Deze wetenschappelijke studie, gepubliceerd in de Journal of Genetics & Genomics, onthult nieuw bewijs voor de muisoorsprong van Omicron. Het heeft als titel 'Bewijs voor een muisoorsprong van de SARS-CoV-2 Omicron-variant' en werd gepubliceerd op 24 december 2021. Het is geïndexeerd in de PubMed Central-database van de National Library of Medicine.

De studie wijst op de mogelijkheid (misschien zelfs een waarschijnlijkheid) dat Omicron van muizen kwam. Als dat zo is, is een met muizen bevolkt laboratorium de meest waarschijnlijke plaats waar de 45 mutaties zijn bereikt.

Zoals de samenvatting van de studie stelt: 'Het moleculaire spectrum van mutaties (d.w.z., de relatieve frequentie van de 12 soorten basissubstituties) die door de stamvader van Omicron zijn verkregen, was significant verschillend van het spectrum voor virussen die bij menselijke patiënten zijn geëvolueerd, maar leek op de spectra die verband houden met virusevolutie in een cellulaire muisomgeving."

De studie lijkt ook te wijzen op een poging om de gastheerevolutie van het virus snel te versnellen door opzettelijke selectie van gastheeraanpassingen, wat betekent dat wetenschappers die het experiment uitvoerden opzettelijk muizen zouden hebben geselecteerd met zeer milde symptomen maar met een hoge transmissiviteit. Uit de studie :

We ontdekten dat de Omicron-pike-eiwitsequentie werd onderworpen aan een sterkere positieve selectie dan die van alle gerapporteerde SARS-CoV-2-varianten waarvan bekend is dat ze voortdurend evolueren in menselijke gastheren ..

Deze waarnemingen bestaan volledig uit een "white hat lab" dat een operatie uitvoert om Omicron te produceren als een soort zelfverspreidende "tegengif". Dit is geen absoluut bewijs dat dit heeft plaatsgevonden, maar het is een bewijs dat consistent is met de theorie. Er is echter meer bewijs nodig om het zeker te weten.

Vechten tegen biowapens

Als deze theorie waar is, worden de burgers van de wereld gevangen in het kruisvuur van een wereldwijde strijd om biowapens waarbij concurrerende laboratoria en salvo's van zelfverspreidende biowapens of tegengiffen om de paar maanden op de mensheid worden gedumpt. Het is alsof we allemaal in een stad wonen terwijl Godzilla en een gigantische Transformer-robot tot de dood boven ons strijden en gebouwen en gigantische betonnen brokken op de trottoirs laten vallen terwijl we allemaal proberen de gevolgen te ontwijken.

Of deze ‘white Hat’-theorie waar is of niet, geloof ik dat de beste verdediging goede voeding is en immuunversterkende supplementen zoals vitamine D, zink, quercetine, artemisinine enzovoort. We hebben geen idee welke gekke biowapens ze hierna gaan uitbrengen, maar een volledig functionerend immuunsysteem is absoluut de sleutel om dit alles te overleven. Het zou ook geen kwaad kunnen om meer te weten over ivermectine, chloordioxide, hydroxychloroquine en andere medische noodmaatregelen.

Helaas hebben degenen die de covid-vaccin ‘prikken’ hebben gemaakt hun immuunsysteem vernietigd en zullen ze zeer kwetsbaar zijn voor wat daarna komt. Dat maakt natuurlijk allemaal deel uit van het ontvolkingsplan: mensen doden met veel voorkomende griepstammen door ervoor te zorgen dat hun immuunsysteem van tevoren wordt vernietigd (met de prik).

Hoor de volledige details in de Situation Update-podcast van vandaag :

Brighteon.com/92bf362d-4675-4404-ae1e-61e1fa8335f3

Vind elke dag een nieuwe podcast - plus interviews en speciale rapporten - op:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

Volg mij ook op :

Telegram : t.me / RealHealthRanger

Brighteon.social : Brighteon.social/@HealthRanger

Parler : Parler.com/user/HealthRanger

Gettr : GETTR.com/user/healthranger

Rumble : Rumble.com/c/HealthRangerReport

BitChute : Bitchute.com/channel/9EB8glubb0Ns/

Clouthub : app.clouthub.com/#/users/u/naturalnews/posts


  • PMC8702434


J Genet Genomics. 2021 Dec 24

doi: 10.1016/j.jgg.2021.12.003 [Epub ahead of print]

PMCID: PMC8702434

PMID: 34954396

Evidence for a mouse origin of the SARS-CoV-2 Omicron variant

Changshuo Wei,a,b,1 Ke-Jia Shan,a,b,1 Weiguang Wang,a,b,1 Shuya Zhang,a,b Qing Huan,a, and Wenfeng Qiana,b,

Author information Article notes Copyright and License information Disclaimer

This article has been cited by other articles in PMC.

Associated Data

Supplementary Materials

Data Availability Statement

Abstract

The rapid accumulation of mutations in the SARS-CoV-2 Omicron variant that enabled its outbreak raises questions as to whether its proximal origin occurred in humans or another mammalian host. Here, we identified 45 point mutations that Omicron acquired since divergence from the B.1.1 lineage. We found that the Omicron spike protein sequence was subjected to stronger positive selection than that of any reported SARS-CoV-2 variants known to evolve persistently in human hosts, suggesting a possibility of host-jumping. The molecular spectrum of mutations (i.e., the relative frequency of the 12 types of base substitutions) acquired by the progenitor of Omicron was significantly different from the spectrum for viruses that evolved in human patients but resembled the spectra associated with virus evolution in a mouse cellular environment. Furthermore, mutations in the Omicron spike protein significantly overlapped with SARS-CoV-2 mutations known to promote adaptation to mouse hosts, particularly through enhanced spike protein binding affinity for the mouse cell entry receptor. Collectively, our results suggest that the progenitor of Omicron jumped from humans to mice, rapidly accumulated mutations conducive to infecting that host, then jumped back into humans, indicating an inter-species evolutionary trajectory for the Omicron outbreak.

Keywords: SARS-CoV-2, Omicron, Evolutionary origins, Molecular spectrum of mutations, Spike-ACE2 interaction, Receptor-binding domain

 

De rest van het artikel op:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/labs/pmc/articles/PMC8702434/


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...