zaterdag 6 november 2021

Lareb neemt 88.000 meldingen bijwerkingen coronavaccins niet op in rapportage, Groene Rekenkamer wil opheldering

 lareb

Foto: Tim Reckmann CC BY 2.0

Lareb (*) neemt 88.000 meldingen bijwerkingen coronavaccins niet op in rapportage, Groene Rekenkamer wil opheldering

De Groene Rekenkamer concludeert in een analyse van de cijfers van het Lareb dat 88.000 gevallen van bijwerkingen van coronavaccins niet zijn terug te vinden. Dat is 36 procent van het totaal. De Groene Rekenkamer heeft om opheldering gevraagd.

Zij schrijft in een aangetekende brief aan het Lareb dat het bijwerkingencentrum onvolledig blijkt te zijn met het rapporteren van meldingen van bijwerkingen ten gevolge van vaccinatie tegen corona. “We hebben in de door Lareb verstrekte gegevens tot oktober – voor alle medicatie samen – nu ontdekt dat er op dat moment eigenlijk sprake zou moeten zijn van circa 236.000 meldingen, terwijl er slechts 147.646 zijn gerapporteerd.” Ter vergelijking: een normaal aantal meldingen is ongeveer 34.000.

Data-analist Wouter Aukema van de Groene Rekenkamer heeft de officieel gepubliceerde cijfers van het Lareb bestudeerd en ontdekte dat er een anomalie zat in de dataset.

Onderbouwing

De Groene Rekenkamer onderbouwt de berekening als volgt:

  • Op grond van genoemde analyse van dossiernummering zouden er op 30 september tenminste 261.442 meldingen (alle medicatie) moeten zijn over de eerste negen maanden van 2021.
  • Volgens de opgave van Lareb zijn er opgeteld 147.646 aan coronavaccinatie gerelateerde meldingen. De verwachte meldingen van reguliere gevallen mag gesteld worden op 25.000, zulks in evenredigheid geschat uit de twee voorgaande jaren. Samen genomen resulteert dat in circa 173.000 meldingen (alle medicatie).
  • Het verschil tussen genoemde circa 261.000 en 173.000 levert ruim 88.000 aan meldingen die niet in de rapportage zijn opgenomen.
Ontwijkend geantwoord

Op vragen van de Groene Rekenkamer werd door het Lareb ontwijkend geantwoord. “Wij kunnen op dit punt niet anders dan ons zeer dringend afvragen hoe het mogelijk is dat Lareb circa 88.000 extra coronavaccin-gerelateerde meldingen niet heeft gerapporteerd,” valt te lezen in de brief. “We vragen u dan ook met klem om op de kortst mogelijke termijn de geconstateerde verschillen te verklaren.”

Bijwerkingencentrum Lareb is het Nederlandse meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, waaronder vaccins, én geneesmiddelengebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding. Lareb signaleert risico’s van het gebruik van geneesmiddelen in de dagelijkse praktijk en genereert en verspreidt kennis hierover. 


Nieuwe totalitaire maatregelen gepland door minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit). Dit moet stoppen!

Nieuwe totalitaire maatregelen gepland door minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit).

 

5/11 om 21:44







Wie in de zorg werkt en zich niet laat vaccineren tegen het coronavirus, zal het beroep niet meer mogen uitoefenen.

Dat is het voorstel van minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit).

Hij pleit al enkele maanden voor een verplichte vaccinatie, en vertelde vrijdag welke consequentie hij daaraan wil verbinden. “Als artsen, verpleegkundigen, zorgkundigen, logopedisten en kinesitherapeuten zich tegen 1 april niet hebben laten vaccineren, wordt hun erkenning ingetrokken” zegt hij bij VTM. “Dan kunnen ze hun beroep niet meer uitoefenen – tijdelijk, tot ze wel in orde zijn.

De consequentie is voor mij duidelijk: ze werken met kwetsbare mensen en moeten zich laten vaccineren om hen beschermen.”

Het voorstel moet wel nog voorbij zijn collega’s in de ministerraad en door het parlement. “Het brengt ongetwijfeld heel wat discussie mee – we zijn het binnen de regering aan het bespreken.”

Het Overlegcomité kwam al in augustus overeen om vaccinatie tegen Covid-19 te verplichten in de zorg, maar de politici moeten dat eerst nog concreet in een wet gieten.

In de gezondheidszorg bestaat al een verplichte vaccinatie tegen hepatitis B, maar dat is bedoeld om de werknemers zelf te beschermen – niet zozeer de mensen met wie ze werken. Werknemers in de landbouw en in de afvalverwerking zijn dan weer verplicht gevaccineerd tegen tetanus. En iedereen in België is verplicht ingeënt tegen polio. (kba)

----------

Enkele opmerkingen van de Redactie:

Er is nu al huisartsen tekort … en dan wil Frank Vandenbroecke (VDB) nog broodroof plegen ook. En wat met de patiënten? Als zij een niet gevaccineerde arts willen is dat hun keuze, net zoals elke mens zelf beslist over al dan niet vaccineren!

Ondanks de medische censuur en medische beroepsdwang zijn er nog wel zelfstandig denkende artsen die het farmaceutisch vaccinatiespel wel doorhebben en goed weten dat corona wel en vlug kan genezen worden zonder vaccinatie en dat de vaccinatie spike eiwitten de echte (vaccinatie) schade- en ziekmakers zijn.

En vergeet niet VDB de vaccinaties kunnen nooit verplicht worden!

Waarom?

We hebben te maken met een niet goedgekeurd (pseudo)vaccin (eigenlijk een gentherapie die men vaccin heeft genoemd omdat men dan een “emergency only” toestemming kon krijgen van het Europees geneesmiddelen agentschap om het als “medisch experiment” te gebruiken. Waarbij men volgens de Neurenberg code wel eerst een “informed Consent” moet vragen. Dit laatste wordt niet gevraagd (en een vinkje op een webformulier is GEEN informed consent!).

Nu zijn er genoeg intelligente en weldenkende mensen die niet van plan zijn om hun lijf en leden ter beschikking te stellen van een in der haast ineengeflanst medisch experiment!

De voorbeelden die VDB geeft van ‘verplichte’ vaccinatie (Hepatitis B, Tetanus en polio) zijn wel echte vaccins waar men 10-15 jaar aan gewerkt en getest heeft. De zgn. Covid mRna injecties zijn een gentherapie en geen echt vaccin, dat men er na een goed half jaar heeft doorgejaagd!

 Wat men nu in het buitenland opmerkt (zie de nog onafhankelijke onderzoeken en wetenschappelijke studies die nog doorkomen ondanks de censuur) is dat de vaccinatie werkelijk de covid ziekte is. De covid-19 spike eiwitten van het virus dat men bij besmette personen terugvind en de spike eiwitten van de zgn. vaccins zijn identiek!? En men heeft nog nooit een covid-19 virus kunnen isoleren bij een mens!  Niemand in heel de wereld, geen enkel labo! Technisch bestaat dit virus dus niet.  Echter bestaat het Spike-eiwit wel.  Leg dat eens uit?

Gevaccineerden verspreiden niet alleen de ziekte (Spike eiwitten) naar anderen, maar zijn ook de oorzaak van de mutaties/varianten. Door de doorgedreven vaccinaties drijft men het ’virus’ in een overlevingsmodus waarbij het gaat muteren. Dit ziet men nu in alle landen die een hoge graad van vaccinatie hebben.

De foutieve reactie van het virologen clubje dat VBD dan adviseert, vindt als enige oplossing dat er een derde, en misschien later wel een vierde en een vijfde prik nodig zullen zijn …. en worden mensen zodanig onder druk gezet door angst en dreigementen van broodroof en tweedeling van onze maatschappij om die dodelijke of op zijn minst zeer gevaarlijke prikken te ondergaan!

Jullie zijn verkeerd bezig, stop hiermee! En geef de bevolking gewoon goed werkende medicatie die van in het begin bestond maar door financiële belangen gecensureerd wordt. Ik kan er zo al een goede 20 tal opsommen. Doe wat onderzoek en je zult ze vinden.  De beste worden het hardst gecensureerd!  Goed werkende echte geneesmiddelen dus (zowel farmaceutisch als nutriceuticals) die het pandemie griep(je) echt aanpakken en genezen, zodat de gevaarlijke Spike-eiwit-vaccinaties overbodig worden. Maar aan artsen wordt nu verboden deze goedkope, goedwerkende en ongevaarlijke geneesmiddelen op hun patiënten toe te passen, niettegenstaande de vele positieve genezingen! In wiens belang denkt U?

Reden: ‘follow the money’ (zoals steeds).  Let wel deze regering(en) hebben de bevolking nooit enig alternatief aangeboden voor de mRNA (pseudo)vaccins! Dus beste VDB en GEMS en de rest van het clubje… jullie dragen hiervoor de verantwoordelijkheid! En we kunnen dit waarschijnlijk doortrekken naar de ziekenhuizen, met welke geneesmiddelen worden patiënten daar dan al dan niet geholpen?

Het wordt in ieder geval tijd om andere “specialisten” in de gezondheidsraad te benoemen. Zoals jullie nu bezig zijn geeft dit geen oplossing naar de toekomst toe,  tenzij een toename van vaccinatieschade resulterend in aandoeningen en de dood waarbij men de link met de vaccinaties niet (wil) opmerk(t)en.

Iedereen die meewerkt aan dit ziekmakend vaccinatiebeleid (GEMS, Nat. gezondheidsraad, de verschillende regeringen vooral de ministers van volksgezondheid, artsen en verplegend personeel, Ceo’s van ziekenhuizen, Vaccinatie centra, de censurerende pers(verantwoordelijken), de censurerende Internet bedrijven) zal m.i. juridisch aansprakelijk kunnen worden gesteld wegens overtreding van de Code van Neurenberg.

Op zijn minst gaat VDB en de rest met hun verplichte vaccinaties, tweedeling van onze maatschappij, valse Covid passen enz…, in tegen de Belgische Grondwet, de universele verklaring van de rechten van de mens en de Neurenberg-Code!

 Oh ja en stop met de niet werkende PCR testen te gebruiken als referentie voor de aantallen ‘besmettingen’ en basis voor ‘de cijfers’. Zelfs het Amerikaanse CDC (centers for Disease control) schaffen ze eind dit jaar af, wegens niet werkend, wat trouwens de uitvinder (zaliger) van de PCR test ons twee jaar geleden ook al kenbaar maakte. Maar wat baten kaars en bril als ….

En tenslotte, mondmaskers werken NIET tegen het virus, ze geven een vals gevoel van veiligheid, zijn gevaarlijk (je ademt je eigen rotzooi in en uit) en verminderen de zuurstoftoevoer naar je hersenen!

EN de vaccinaties werken zeker niet zoals beloofd/verwacht, je hebt nog altijd een mondmasker nodig, je kan nog altijd ziek worden en anderen besmetten en de zogezegde immuniteit is ook maar enkele maanden.  Terwijl niet gevaccineerden hun aangeboren natuurlijke immuniteit behouden om zich te wapenen tegen een Sars-covid besmetting.  Als men als individu wat onderzoek hiernaar doet of de overheid alternatieven goedkeurd en aan de bevolking bekend maakt, m.a.w. welke geneesmiddelen en nutriceuticals men nu kan gebruiken tegen deze griep.  Dan stopt deze pseudo-pandemie.

--------------- 

Arts spreekt zich uit: ‘Ik schaam mij diep dat ik dit nu pas durf te zeggen’

 

Iedere arts die zich niet uitspreekt tegen deze injecties tegen Covid-19 verloochent zijn eed, schrijft een dokter in een verklaring die Nederlands Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) op social media heeft gepubliceerd.

 

“Er is geen noodzaak tot vaccinatie, zeker niet met deze injecties die niet volledig onderzocht zijn op veiligheid, zogenaamd omdat er haast bij was en er niet gewacht kon worden,” aldus de arts. “De overheid heeft gewetenloos over de eed van Hippocrates heen gewalst en daardoor de medische stand in zijn hemd gezet of in ieder geval monddood gemaakt.”

 

Oorverdovende stilte

“Er is geen pandemie, er is geen covid crisis, het sterftecijfer is niet schrikbarend hoog, er zijn goede behandelingen die het sterftecijfer nog meer reduceren, er is dus geen acute noodzaak tot het ontwikkelen, laat staan het geven van een vaccin,” schrijft de persoon.

“Het is voor mij heel vreemd en ook wel een beetje beangstigend te noemen dat er zo’n oorverdovende stilte is vanuit de ziekenhuizen over de injecties hier in Nederland. In Frankrijk heb ik artsen en verpleegkundigen hun witte jassen op straat zien gooien en mondkapjes zien verbranden,” merkt de dokter op.

 

Medeplichtig

Artsen die zich niet uitspreken over de injecties zijn volgens deze persoon medeplichtig aan dit wanbeleid en de gevolgen van de injecties en hun bijwerkingen.

“Je verloochent je eed als je als arts niet tegen deze injecties bent. Ik schaam mij diep naar de mensen toe dat ik dit nu pas hier durf te zeggen.”

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...