dinsdag 19 oktober 2021

Journalist: 7 op de 10 Britse coronadoden volledig gevaccineerd, dit is geen complottheorie

 

Foto: Prefeitura Campinas CC0

Journalist: 7 op de 10 Britse coronadoden volledig gevaccineerd, dit is geen complottheorie

Afgelopen week was de Amerikaanse journalist Alex Berenson te gast in de podcast van Joe Rogan. Hij werd van Twitter gegooid vanwege de informatie die hij gaf over covidvaccins.

Berenson had een verontrustende boodschap: veruit de meeste mensen die in Groot-Brittannië overlijden aan corona zijn volledig gevaccineerd. “Ik moet dit blijven zeggen, want mensen geloven het bijna niet,” zei hij tegen Rogan, die met zijn podcast zo’n 11 miljoen luisteraars bereikt.


Ze waren bijna allemaal volledig gevaccineerd

“Meer dan 70 procent van de mensen die nu sterven aan corona is volledig gevaccineerd,” benadrukte hij. “Zeven op de 10 mensen. Ik blijf het zeggen, want niemand gelooft het. Het staat in de overheidsdocumenten. Het is geen geheim, geen complottheorie.”

Hij verwees naar een document over het aantal coronadoden in week 34 tot en met week 37. Daaruit blijkt dat in die periode in Groot-Brittannië 1521 80-plussers zijn overleden aan corona, waarvan 1272 volledig gevaccineerd waren. In de leeftijdsgroep 70 tot 79 jaar waren 801 mensen aan corona overleden, waarvan 607 volledig ingeënt. “Ze waren bijna allemaal volledig gevaccineerd.”

Overgrote meerderheid

“De overgrote meerderheid van de mensen die in september in Groot-Brittannië zijn overleden, was volledig gevaccineerd,” benadrukte Berenson.

“De meeste mensen die hieraan sterven in Groot-Brittannië zijn volledig gevaccineerd,” herhaalde hij nog eens. “Dat zijn de cijfers.”



Zit de mRNA-prik tegen covid binnenkort verborgen in spinazie en sla?!

 mrna

Foto: Pixabay

Zit de mRNA-prik tegen covid binnenkort verborgen in spinazie en sla?!

Zit er binnenkort een vaccin in je salade? Amerikaanse wetenschappers doen onderzoek naar het kweken van groentes die een mRNA-vaccin bevatten. Ze willen mensen plantaardige mRNA-vaccins laten eten, die kunnen worden bewaard bij kamertemperatuur.

Eerst gaat het team proberen om DNA dat mRNA-vaccins bevat in te brengen in plantaardige cellen. Vervolgens willen de onderzoekers kijken of planten genoeg mRNA kunnen produceren om een traditioneel vaccin te kunnen vervangen. Tot slot gaat het team de juiste dosering bepalen.

Spinazie en sla

Professor Juan Pablo Giraldo van de Universiteit van Californië – Riverside zei dat er momenteel wordt geëxperimenteerd met spinazie en sla. Laat Bill Gates nu net de grootste eigenaar van landbouwgrond in de Verenigde Staten zijn. Daarnaast heeft hij miljoenen in de Nederlandse websuper Picnic gepompt.

Het draait allemaal om chloroplasten, kleine organen in plantaardige cellen die helpen om zonlicht om te zetten in energie. Eerder onderzoek heeft aangetoond dat chloroplasten genen tot expressie kunnen brengen die geen onderdeel uitmaken van de plant. Giraldo heeft het voor elkaar gekregen om met behulp van nanotechnologie genetisch materiaal in te brengen in die chloroplasten.

Eten wij straks spinazie en sla gevuld met mRNA-vaccins, vers van het land van Gates en via zijn websuper zo naar de klant?

[WGN-TV]

4000 artsen & wetenschappers beschuldigen bedenkers covidbeleid van ‘misdaden tegen de menselijkheid’

 artsen

Foto: Unsplash

4000 artsen & wetenschappers beschuldigen bedenkers covidbeleid van ‘misdaden tegen de menselijkheid’

Een internationale groep artsen en medische wetenschappers heeft een verklaring opgesteld waarin ze zich uitspreken tegen het coronabeleid en de beleidsmakers beschuldigen van potentiële ‘misdaden tegen de menselijkheid’ omdat ze artsen ervan weerhouden om hun patiënten levensreddende behandelingen te geven en wetenschappelijke discussies de kop indrukken.

In het document stellen zij dat de behandelingen die wel worden gegeven, hebben geresulteerd in onnodige ziekte en sterfte. De verklaring is inmiddels ondertekend door meer dan 3900 artsen en wetenschappers.

Bedreigingen, karaktermoord en censuur

De groep artsen en wetenschappers kwam eerder deze maand in Rome bijeen om te spreken over de coronapandemie. Deze top, die werd gehouden van 12 tot 14 september, gaf medische professionals de kans om ervaringen uit te wisselen.

Het document, dat hieronder kan worden gelezen, is tijdens de conferentie opgesteld. De ondertekenaars hadden niet verwacht dat ze het slachtoffer zouden worden van bedreigingen, karaktermoord en censuur.

Dr. Robert Malone, de uitvinder van de mRNA-vaccintechniek, las de verklaring voor tijdens de top in Rome:

Dit is de Nederlandse vertaling van de verklaring, zoals hier verschenen op de website van de ‘Rome Declaration’:

Wij, de artsen van de wereld, verenigd en loyaal aan de eed van Hippocrates, erkennend dat het beroep van geneeskunde zoals wij dat kennen op een kruispunt staat, zien ons genoodzaakt het volgende te verklaren;

OVERWEGENDE dat het onze grootste verantwoordelijkheid en plicht is de waardigheid, integriteit, kunst en wetenschap van de geneeskunde te handhaven en te herstellen;

OVERWEGENDE dat er een ongekende aanval is gepleegd op ons vermogen om voor onze patiënten te zorgen;

OVERWEGENDE dat de beleidsmakers ervoor hebben gekozen om een “one size fits all”-behandelingsstrategie af te dwingen, die leidt tot onnodige ziekte en dood, in plaats van fundamentele concepten van de geïndividualiseerde, gepersonaliseerde benadering van patiëntenzorg te handhaven, waarvan is bewezen dat deze veilig en effectiever is;

OVERWEGENDE dat artsen en andere zorgverleners die in de frontlinie werken en gebruikmaken van hun kennis van epidemiologie, pathofysiologie en farmacologie, vaak als eerste nieuwe, potentieel levensreddende behandelingen identificeren;

OVERWEGENDE dat artsen steeds vaker worden ontmoedigd om een open professioneel discours te voeren en ideeën uit te wisselen over nieuwe en opkomende ziekten, waardoor niet alleen de essentie van het medische beroep in gevaar komt, maar nog belangrijker, tragischer, het leven van onze patiënten;

OVERWEGENDE dat duizenden artsen worden verhinderd om hun patiënten te behandelen als gevolg van barrières die door apotheken, ziekenhuizen en volksgezondheidsinstanties worden opgeworpen, waardoor de overgrote meerderheid van de zorgverleners hulpeloos is om hun patiënten te beschermen in het licht van ziekten. Artsen adviseren hun patiënten nu om gewoon naar huis te gaan (waardoor het virus zich kan repliceren) en terug te keren wanneer hun ziekte verergert, wat resulteert in honderdduizenden onnodige sterfgevallen van patiënten als gevolg van het niet behandelen;

OVERWEGENDE, dat dit geen geneeskunde is. Dit is geen zorgverlening. Dit beleid zou in feite misdaden tegen de menselijkheid kunnen vertegenwoordigen.

EN DERHALVE:

CONCLUDERENDE, dat de arts-patiëntrelatie moet worden hersteld. Het hart van de geneeskunde is deze relatie, die artsen in staat stelt om hun patiënten en hun ziekten het beste te begrijpen, om behandelingen te formuleren die de beste kans op succes geven, terwijl de patiënt een actieve deelnemer is aan hun zorg.

CONCLUDERENDE, dat er een einde moet worden gemaakt aan de politieke inbreuk op de praktijk van geneeskunde en de arts-patiëntverhouding. Artsen, en alle zorgverleners, moeten vrij zijn om de kunst en wetenschap van de geneeskunde uit te oefenen zonder angst voor vergelding, censuur, laster of disciplinaire maatregelen, waaronder mogelijk verlies van licentieverlening en ziekenhuisprivileges, verlies van verzekeringscontracten en inmenging van overheidsinstanties en -organisaties – die ons verder beletten om voor patiënten in nood te zorgen. Meer dan ooit moeten het recht en het vermogen om objectieve wetenschappelijke bevindingen uit te wisselen, die ons begrip van ziekten bevorderen, worden beschermd.

CONCLUDERENDE, dat artsen hun recht om behandeling voor te schrijven moeten verdedigen, waarbij ze eerst het principe in acht nemen, GEEN KWAAD DOEN. Artsen mogen niet worden beperkt in het voorschrijven van veilige en doeltreffende behandelingen. Deze beperkingen blijven onnodig ziekte en dood veroorzaken. De rechten van patiënten moeten, nadat zij volledig zijn geïnformeerd over de risico’s en voordelen van elke optie, worden hersteld om deze behandelingen te ontvangen.

CONCLUDERENDE, dat we artsen van de wereld en alle zorgverleners uitnodigen om zich bij ons aan te sluiten bij deze nobele zaak terwijl we proberen het vertrouwen, de integriteit en de professionaliteit van de praktijk van de geneeskunde te herstellen.

CONCLUDERENDE, dat we de wetenschappers van de wereld, die bedreven zijn in biomedisch onderzoek en de hoogste ethische en morele normen handhaven, uitnodigen om een beroep te doen op hun vermogen om objectief, empirisch onderzoek uit te voeren en te publiceren zonder angst voor represailles voor hun carrière, reputatie en levensonderhoud.

CONCLUDERENDE, dat we patiënten, die geloven in het belang van de arts-patiëntrelatie en het vermogen om actieve deelnemers aan hun zorg te zijn, uitnodigen om toegang te eisen tot wetenschappelijk onderbouwde medische zorg.

TEN BLIJKE WAARVAN ondergetekende deze Verklaring heeft ondertekend met ingang van de datum waarop deze voor het eerst is geschreven.

[WND via American Greatness]

‘Nog nooit zoiets gezien’: autopsies onthullen wat er in het lichaam van geprikten gebeurt

 autopsie

Foto: vreemd voorwerp (bruin) wordt aangevallen door witte bloedcellen (Videostill Rumble/Stew Peters Show)

‘Nog nooit zoiets gezien’: autopsies onthullen wat er in het lichaam van geprikten gebeurt

Vorige week presenteerden twee Duitse pathologen de resultaten van autopsies op lichamen van mensen die waren overleden na de coronavaccinatie. Eén van hen, professor Arne Burkhardt, leidde 18 jaar lang het pathologisch instituut in Reutlingen. YouTube verwijderde de beelden van de persconferentie.

Medisch deskundige Jane Ruby bekeek de persconferentie en vond de beelden die ze lieten zien ‘absoluut schokkend’. Er waren bijvoorbeeld grote concentraties witte bloedcellen te zien die vreemde voorwerpen en ontstekingen bestreden. Zulke grote concentraties hadden ze ‘nog nooit gezien’.

Roestvrij staal met hele scherpe, gekartelde randen

Daarnaast werden de resultaten gepresenteerd van onderzoek naar de vaccins zelf. Men trof in de vaccins onder andere roestvrij staal aan met hele scherpe, gekartelde randen. In elke druppel die ze analyseerden, ontdekten ze honderden van deze piepkleine roestvrij stalen voorwerpen, zei Ruby in de Stew Peters Show.

De roestvrij stalen voorwerpen werden in het lichaam aangevallen door talloze witte bloedcellen. Er ontstond vervolgens een cytokinestorm, een potentieel dodelijke reactie van het lichaam waarin te veel cytokinen uitgescheiden worden die een ontstekingsreactie veroorzaken. 

De patiënten zijn overleden aan de gevolgen van de cytokinestorm en de schade die het metaal in het lichaam teweegbracht.

Dit is ongekend

Dr. Ruby liet ook een foto zien van een lymfeklier die tijdens de autopsie bij één van de overledenen was weggehaald. Normaal gesproken zijn ze ongeveer zo groot als een erwt. Ze toonde een gezwollen lymfeklier die maar liefst drie centimeter lang is. “Dit is ongekend. Deze experts hebben nog nooit zoiets gezien,” zei ze.

Haal alsjeblieft geen boostervaccin en houd je kinderen uit de buurt van deze prik, benadrukte dr. Ruby.

‘Nog een bewijs dat die misdadige prikplicht niets maar dan ook niets met volksgezondheid te maken heeft’

 

plicht
Foto: MDGovpics CC BY 2.0

‘Nog een bewijs dat die misdadige prikplicht niets maar dan ook niets met volksgezondheid te maken heeft’

Zorgmedewerkers moeten zich in steeds meer landen verplicht laten vaccineren tegen corona. Vorig jaar konden ze coronapatiënten zonder vaccin behandelen, maar nu mag dat in veel landen niet meer.

In New York overweegt men om de National Guard en gepensioneerde zorgmedewerkers in te zetten om de 70.000 ziekenhuismedewerkers te vervangen die weigeren een experimentele prik te halen.

Gezondheidsramp

Waarom zou je 70.000 ziekenhuismedewerkers ontslaan als er sprake is van een ‘pandemie’? En ook: 70.000 ziekenhuismedewerkers laten zich dus liever ontslaan dan inenten. Er is sprake van personeelstekorten, zorg wordt uitgesteld en ziekenhuizen lopen veel inkomsten mis.

De Franse president Macron gaf zorgmedewerkers tot 15 september de tijd om hun eerste prik te halen. Op diverse plaatsen in Frankrijk begint zich nu een gezondheidsramp op kleine schaal af te tekenen, schrijft het Reformatorisch Dagblad. Zo moest een ziekenhuis in Montelimar tientallen operaties annuleren door een tekort aan gevaccineerde anesthesisten.

Averechts effect

Ook in Italië en Groot-Brittannië dreigt de zorg overbelast te raken door gebrek aan personeel. Het strenge overheidsbeleid lijkt deels een averechts effect te hebben, aldus de krant.

“Nog een bewijs dat die absurde en misdadige vaccinatieplicht niets maar dan ook niets met de volksgezondheid te maken heeft!” twittert Kamerlid Pepijn van Houwelingen.

Arts onderzoekt covidprik in het lab en is geschokt door wat ze ziet

 arts

Foto: 'Object of organisme' (Videostill Rumble/Stew Peters Show)

Arts onderzoekt covidprik in het lab en is geschokt door wat ze ziet

De Amerikaanse arts Carrie Madej heeft verschillende coronavaccins in het lab bestudeerd en was naar eigen zeggen geschokt door wat ze zag. Ze ‘huilde harder dan ooit’. Ze zei dat ook andere Amerikaanse laboratoria de inhoud van de vaccins hebben onderzocht, om vervolgens te worden gesloten.

Tentakels

Ze onderzocht onder andere een Moderna-vaccin in een laboratorium in Georgia en stuitte op allerlei vreemde voorwerpen, waaronder lange draden en een ‘object of organisme’ waar ‘tentakels uit kwamen’. Het leek te ‘groeien of te bewegen’, zei dr. Madej in de Stew Peters Show. Ze nam contact op met diverse collega’s, maar die hadden ook geen idee wat het was.

Heel verontrustend

“Het was alsof het zelfbewust was. Het was heel verontrustend,” zei de arts.

Dit object of organisme met tentakels bleek ook in andere flesjes van Moderna te zitten. “Ik kon het niet geloven.” In alle vaccins, ook de prik van Janssen, trof ze ‘grafeenachtige structuren’ aan.

Nog nooit zoiets gezien

“Ik heb nog nooit zoiets gezien. Dit hoort niet in ‘vaccins’ te zitten. Wat gebeurt er als je dit aan een kind geeft? Ik begon te huilen toen ik dit zag,” zei Madej.

Senator laat zien waarom dit NIET de pandemie van de ongeprikten is


senator
Foto: Ron Johnson (Gage Skidmore CC BY-SA 2.0)

Senator laat zien waarom dit NIET de pandemie van de ongeprikten is

De afgelopen maanden is vaak gezegd dat dit de ‘pandemie van de ongevaccineerden’ is. 

De Amerikaanse president Joe Biden zei het, 

Anthony Fauci zei het, 

de Belgische premier De Croo zei het, enzovoorts. 

De Amerikaanse senator Ron Johnson heeft gegevens verzameld die in schril contrast staan met die bewering.

Van de mensen die de afgelopen zeven en een halve maand in Engeland overleden met de ‘deltavariant’, was de meerderheid gevaccineerd, blijkt uit cijfers van het Engelse gezondheidsinstituut PHE.

Van de 600.000 deltagevallen in Engeland deed 27 procent zich voor onder volledig gevaccineerden en 30 procent onder deels gevaccineerden, zei Johnson.

63 procent volledig gevaccineerd

President Biden zei ook dat je niet in het ziekenhuis of op de IC belandt als je de coronaprik hebt gehaald. Je zult niet sterven als je je hebt laten vaccineren, zo beweerde hij.

Van de 600.000 mensen die in de afgelopen zeven en een halve maand in Engeland besmet raakten, overleden er 2500. Daarvan was 63 procent volledig gevaccineerd, zei de senator. Slechts 28 procent van de ‘coronadoden’ was niet gevaccineerd.

Het volk moet dit weten

Johnson zei dat de bevolking hier waarschijnlijk niet van op de hoogte is. Hij voegde toe dat hij door het verstrekken van deze informatie zal worden aangevallen, verguisd en gecensureerd. “Het volk moet dit weten.”

“Waarom deelt het CDC deze informatie niet met het volk?” vroeg hij. 


https://www.ninefornews.nl 

Verpleegster maakte gruwelijke dingen mee in het ziekenhuis: ‘Ik heb alles gezien. Ik heb niets te verliezen’

 verpleegster

Foto: Governo do Estado de São Paulo CC BY 2.0

Verpleegster maakte gruwelijke dingen mee in het ziekenhuis: ‘Ik heb alles gezien. Ik heb niets te verliezen’

Een Canadese verpleegster heeft voor de camera gezegd dat ze veel mensen heeft zien sterven nadat ze waren gevaccineerd.

Erica Beardsley, uit Pontiac in de provincie Quebec, was 11 jaar verpleegster. Ze nam onlangs ontslag nadat haar werkgever het coronavaccin verplicht had gesteld.

Tijdens een coronaprotest vertelde ze een verslaggever over de gruwelijke dingen die ze tijdens de coronapandemie heeft gezien als verpleegkundige.

Tegen hun wil

“Ik heb gezien hoe ouderen werden vastgehouden en vervolgens tegen hun wil werden gevaccineerd terwijl ze ‘nee’ schreeuwden,” zei Beardsley. “Ik heb mensen gezien die zelfmoord hadden gepleegd en na hun dood werden getest op corona. Waarom? Waarom worden zij getest op corona?”

“Ik heb veel mensen kort na het vaccin zien sterven aan een hartaanval,” vervolgde ze. “Ik heb vrouwen gezien die vier, vijf dagen na het vaccin een miskraam kregen.”

Ik heb alles gezien

“Ik werk in een klein ziekenhuis, ik heb op elke afdeling gewerkt,” zei de verpleegster. “Ik heb alles gezien. Ik heb niets te verliezen, niets te verbergen. Ze wilden me dwingen het vaccin te nemen en ik heb geweigerd.”

--------  

Twitter censuur van pic.twitter.com/sM1Aw1VzrH 



Echoscopist ziet enorme toename hartproblemen, miskramen en beroertes: ‘Dit moet worden onderzocht’

 


Foto: Heather (Videostill Rumble/Stew Peters Show)

Echoscopist ziet enorme toename hartproblemen, miskramen en beroertes: ‘Dit moet worden onderzocht’

Echoscopist Heather ziet veel mensen met ernstige hartproblemen binnenkomen nadat ze zijn gevaccineerd tegen corona. Ze ziet ook een enorme toename van het aantal miskramen en denkt dat het vaccin de boosdoener is. Heather werkt in de buurt van een legerbasis en zegt dat veel soldaten last hebben van bloedproppen.

Er doen zich veel gevallen van myocarditis en pericarditis voor, maar de meeste mensen weten niet dat deze aandoeningen veroorzaakt kunnen worden door het vaccin, zei ze in de Stew Peters Show. Het gevolg is dat veel gevallen niet worden gemeld bij het VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de Verenigde Staten bijhoudt.

Ongewone, abnormale bloedproppen

Er was een vrouw die negen tot 11 dagen na het vaccin bewusteloos werd aangetroffen door haar dochter. Ook kwam er een gevaccineerde soldaat binnen met een verstopte nierslagader.

Heather ziet verder ongewone, abnormale bloedproppen en een enorme toename van het aantal beroertes. “Dit moet nader worden onderzocht,” zei ze.

Cognitieve dissonantie

Er is volgens haar sprake van cognitieve dissonantie: artsen willen niet toegeven dat de aandoeningen worden veroorzaakt door het coronavaccin. Ze denkt dat dit vaccin is ontwikkeld met het doel om mensen te beschadigen.

De klokkenluider zei dat ze de prik niet neemt en van baan gaat wisselen om eraan te ontkomen.

Video toont ‘organisme’ uit lichaam van gevaccineerde soldaat

 

Foto: Videostill Rumble/Stew Peters Show

Video toont ‘organisme’ uit lichaam van gevaccineerde soldaat

De man van Amanda moest zich verplicht laten vaccineren tegen corona omdat hij in het Amerikaanse leger zit. Hij kreeg al snel last van bijwerkingen, waarna hij een detoxkuur onderging. Er kwamen vervolgens hele dunne metalen draden uit zijn lichaam.

Amanda en haar man maakten een video van één van die draden. “Het probeert mijn lichaam binnen te komen,” zegt ze in de video. Zelfs de arts van de soldaat heeft gezegd dat dit ‘ongewoon’ is. De arts zei geen idee te hebben waarmee we te maken hebben.

Het leek alsof hij zou flauwvallen

Amanda zei in de Stew Peters Show dat ze allebei ziek werden nadat haar man de prik had gekregen. Hij kreeg last van heftige hoofd- en rugpijn, en was erg moe. Tijdens de detoxkuur voelde het alsof er ‘naalden uit zijn huid kwamen’. “Het leek alsof hij zou flauwvallen.”

Het bleek dat er piepkleine metalen draden uit de huid van de soldaat kwamen. Presentator Stew Peters zei dat het lijkt alsof het een soort organisme is.

Doe je eigen onderzoek

Neem niet zomaar iets waarvan een ander zegt dat je het moet nemen. Doe je eigen onderzoek, benadrukte Amanda.

Kijk: Aantal ‘coronadoden’ schiet in tientallen landen omhoog na uitrol vaccins

 




Foto: Joel Smalley CC BY 3.0

Kijk: Aantal ‘coronadoden’ schiet in tientallen landen omhoog na uitrol vaccins

De Britse data-analist Joel Smalley plaatste onlangs een filmpje op social media waarin hij op basis van gegevens van de Johns Hopkins-universiteit laat zien dat het aantal coronadoden in tientallen landen explosief is gestegen na de uitrol van het vaccin.

Smalley zette het filmpje onder andere op Twitter: de blauwe lijn staat voor het aantal coronadoden vóór de uitrol van het vaccin en de rode lijn voor het aantal coronadoden ná de uitrol van het vaccin.


Forse pieken

Het filmpje toont forse pieken in het aantal coronadoden nadat het coronavaccin op grote schaal werd ingezet. Smalley verzamelde gegevens uit 40 landen. Een vaccin-emoji geeft aan op welk moment de coronaprik in een land werd geïntroduceerd.

Je kunt de video ook op YouTube bekijken:

[Infowars]

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...