dinsdag 1 maart 2022

Welkom bij de grootste beweging in de geschiedenis!

 

 

Honderden miljoenen mensen in alle naties van de wereld staan samen om de vrijheid van de mensheid te verdedigen. Onder hen zijn tienduizenden wetenschappers, artsen, advocaten en academici, die in opstand komen om de mensheid te beschermen tegen de grootste bedreiging waarmee onze wereld ooit te maken heeft gehad. Zoiets is in de geschiedenis nog nooit gebeurd en het biedt veel hoop voor de toekomst.

Wat is er aan de hand? Waarom is er zo'n ongekende strijd voor vrijheid? Wat is deze 'grootste bedreiging waarmee onze wereld ooit te maken heeft gehad'? Laat me je uitleggen wat er gebeurt. Zorg ervoor dat je tot het einde leest, want dit is de belangrijkste gebeurtenis in de hele geschiedenis. Laat je niet in onwetendheid...

 

 


Censuur dwingt me om codes te gebruiken voor bepaalde woorden. Zie grafiek:

 


 

Wereldwijde aanval op vrijheid en waarheid

 


 

Niemand wil ooit terug naar het jaar 2020, maar toch is het toen allemaal begonnen. Dus kom even met me mee, en laten we eens kijken wat er echt is gebeurd in dat jaar van horror. Zoals we weten, werd de mensheid plotseling getroffen door een 'dodelijke ziekte' en werd de hele wereldbevolking opgesloten in hun huizen. Angst en terreur grepen de harten van miljarden mensen wereldwijd. Op datzelfde moment gebeurde er echter iets anders, dat veel meer opsloot dan alleen ons fysieke lichaam:

De stemmen van de mensheid waren opgesloten in een donkere kamer van censuur. Ineens mocht niemand meer vrijuit spreken.

 

Wereldleidende wetenschappers, artsen, academici, advocaten, journalisten en vele andere experts werden op gewelddadige wijze het zwijgen opgelegd. Hun websites, video's, sociale media-accounts, boeken, wetenschappelijke accounts enz. werden verwijderd. Terwijl de wereld werd aangevallen door deze gevaarlijke ziekte, werden de stemmen van miljoenen wetenschappers en artsen het zwijgen opgelegd.

 


 

Dr. Dan Erickson leidt een grote medische alarmcentrale in Bakersfield, Californië. Zijn team bestudeerde aan het begin van de uitbraak meer dan 6.000 patiënten.

Uit hun uitgebreide onderzoek bleek dat de hysterie die door de media werd veroorzaakt, in werkelijkheid geen grond had.

 

Dr. Erickson gaf een persconferentie, waarin hij hun wetenschappelijke bevindingen deelde. Dit werd op één dag vijf miljoen keer bekeken, ... totdat YouTube erachter kwam en het snel verwijderde. Dr. Erickson werd ook gecensureerd op alle andere sociale-mediaplatforms.

Laat dit bezinken: de bevindingen van een wetenschappelijke studie van meer dan 6.000 patiënten waren voor de wereld verborgen.

Waarom?

Artsen die levens redden, worden het zwijgen opgelegd

 

 

Er was één specifieke groep artsen die vooral zwaar werd aangevallen: degenen die met succes covid-patiënten behandelden. In Amerika is er bijvoorbeeld de vermaarde nationale autoriteit op het gebied van holistische geneeskunde, Dr. David Brownstein. Zijn behandeling hielp honderden covid-patiënten binnen enkele dagen te herstellen. Zelfs stervende patiënten herstelden wonderbaarlijk. Hij publiceerde zijn levensreddende behandeling, zodat het anderen zou kunnen helpen deze biologische aanval op hun leven te verslaan.

 

Maar de overheid berispte deze arts en zijn hele medische blog werd van internet verwijderd!

In Nederland zag Dr. Rob Elens al zijn C-patiënten in vier dagen herstellen. De regering dreigde echter zijn medische vergunning in te trekken. Hij kreeg de opdracht om iedereen zonder behandeling naar huis te sturen. Toen Dr. Elens een video op YouTube plaatste, waarin effectieve behandelingen voor COV worden uitgelegd, werd deze verwijderd.

Andreas Kalcker In Zuid-Amerika heeft de biofysicus Andreas Kalcker miljoenen levens gered, met een zeer effectieve oplossing. Zijn methode werd met succes gebruikt door de politie, het leger en de politici, en werd vervolgens aan de hele bevolking van Bolivia gegeven.

 

Het verlaagde het dagelijkse sterftecijfer van 100 naar 0.

Plots werden zijn boeken van Amazon verwijderd, werden al zijn sociale media-accounts verwijderd, werd zijn PayPal-account gesloten en werd zelfs zijn wetenschappelijke account op ResearchGate verwijderd.

Een groep vooraanstaande artsen in Amerika richtte Americas Frontline Doctors op. Een aantal van hen had met succes honderden patiënten behandeld. Hun bericht was vol hoop:

 

"Niemand hoeft bang te zijn, niemand hoeft dood te gaan. Er zijn remedies en er is preventie."

Deze uitzending werd in een paar uur tijd twintig miljoen keer bekeken, en... werd vervolgens tegelijkertijd verwijderd van Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, enz. Zelfs hun website werd offline gehaald!

 

Levensreddende behandelingen zijn verboden

 


 

Een van de medicijnen die worden gebruikt om COV met succes te behandelen, is HCQ, een 65-jarig medicijn dat wordt beschouwd als een van de veiligste en meest effectieve medicijnen in de geschiedenis van de geneeskunde. Het nr. 1 wereldautoriteit op het gebied van infectieziekten is de Franse professor Didier Raoult. Hij behandelde 4.000 C-patiënten met dit geneesmiddel. Vrijwel iedereen herstelde!

De 'Physician of Presidents' en Nobelprijs-genomineerde, Dr. Vladimir Zelenko behandelde meer dan 6.000 patiënten, met dezelfde prachtige resultaten.

 

Artsen over de hele wereld riepen opgewonden uit: "De crisis is voorbij! We hebben een oplossing." Maar toen... tot ieders verbazing publiceerden de WHO en The Lancet studies om dit medicijn te diskwalificeren en noemden het 'gevaarlijk'. Als gevolg hiervan werd het in veel landen verboden, waardoor miljoenen mensen stierven, omdat er geen behandeling was.

Deze studies werden echter ontmaskerd als frauduleus. De WHO-studie gebruikte dodelijke doses van het medicijn in plaats van therapeutische doses. Deze opzettelijke overdosering kostte duizenden patiënten in honderden ziekenhuizen het leven.

Het doel was duidelijk: duizenden patiënten vermoorden, de behandeling de schuld geven en de wereld vertellen het niet te gebruiken.

 

Schokgolven gingen door de medische en wetenschappelijke gemeenschap over de hele wereld, aangezien dit soort flagrante criminele gedrag nog nooit eerder was waargenomen.

"Dit is een criminele operatie", zeggen advocaten

 


 

In Duitsland hebben duizenden artsen, wetenschappers, advocaten en academici ‘Doctors for Enlightenment’ opgericht. Ze geven wekelijks een krant uit, met meer dan een half miljoen exemplaren, om de Duitse bevolking te informeren. In een landelijke persconferentie deden ze een schokkende uitspraak:

 

"We moeten begrijpen dat we midden in een criminele operatie zitten."

Procesadvocaat Dr. Reiner Fuellmich heeft tientallen jaren ervaring in het aanklagen van grote criminele bedrijven. In de loop van twee jaar luisterde hij naar meer dan 150 experts uit alle wetenschapsgebieden. Hij legde de volgende verklaring af:

 

"We hebben al het bewijs dat dit de ergste misdaden tegen de menselijkheid zijn die ooit zijn begaan."

Dr. Fuellmich en een groot netwerk van experts en advocaten van over de hele wereld hebben een Grand Jury-procedure opgezet om het proces te starten om de boegbeelden van deze criminele operatie te vervolgen. Tegelijkertijd zijn er meerdere strafzaken ingediend bij de politie, in Canada, Engeland en Duitsland. Deze zaken leveren al het bewijs dat de pandemie een georganiseerde misdaad tegen de menselijkheid is. Een strafrechter in Peru oordeelde al dat de pandemie een misdaad is, georganiseerd door miljardairs.

 

Australische regering: "Dit is de Nieuwe Wereldorde"

 


 

Natuurlijk vragen we ons af wat het doel van deze criminele operatie is. Het antwoord wordt luid en duidelijk gegeven door de Australische regering. Brad Hazard, de Australische minister van Volksgezondheid, zei:

'Zo is het nu eenmaal. We moeten accepteren dat dit de Nieuwe Wereldorde is.'

 

De Chief Health Officer van New South Wales, Kerry Gai Chant, zei tijdens een openbare uitzending:

"We gaan kijken hoe contactopsporing eruitziet in de Nieuwe Wereldorde. Ja, het zullen pubs en clubs en andere dingen zijn als we daar een positieve zaak hebben."

 

Een Australische nieuwsverslaggever kondigde nieuwe beperkingen aan met de volgende woorden:

"Ook de Nieuwe Wereldorde die van kracht wordt om 12.00 uur, om middernacht vanavond, met nieuwe beperkingen voor verschillende bedrijven."

 

Een andere Australische nieuwsuitzending zei het als volgt:

"De Nieuwe Wereldorde, ons leger komt binnen marcheren, samen met de politie, om de landen te helpen de strenge nieuwe quarantainewetten te handhaven."

 

De dag dat de nieuwe beperkingen van kracht werden, zei de nieuwsverslaggever:

"Vandaag is de eerste volledige dag van de Nieuwe Wereldorde. Buiten mogen maximaal twee personen samenkomen. Sporten is toegestaan, maar niet verder dan een straal van 10 km van uw huis. Browsen in winkels is niet toegestaan. Slechts één persoon per huishouden mag vertrekken naar noodzakelijke boodschappen doen. En vanaf morgen mogen begrafenissen beperkt zijn tot tien personen."

 


Originele referenties voor deze verklaringen zijn te vinden in het Vaccin Death Report

 

 

Volgens de Australische regering maakt al deze tirannie deel uit van een 'New World Order'.

 

Interessant is dat er aan het begin van de pandemie een website was gelanceerd door de Verenigde Naties, genaamd 'The New World Order'. Dit is het bericht dat op de homepage is geplaatst...

 



 

De officiële verklaring van de U.N. New World Order op hun website was:'Let's take our planet back'. Ze maken duidelijk dat hun doel wereldheerschappij is! Toen deze uitspraak wereldwijd opschudding veroorzaakte, hebben ze deze verwijderd. Nu is de NWO-website van de Verenigde Naties slechts een blanco pagina die wacht om geactiveerd te worden.

Wat ook onze aandacht trok, is dat een paar maanden na de pandemie, op 21 juni 2020, satanistische kerken over de hele wereld op straat marcheerden... om de Nieuwe Wereldorde uit te roepen!

 

Het grootste ontwaken in de geschiedenis

 


 

Dus volgens de Australische regering is de wereldwijde tirannie - inclusief het tot zwijgen brengen van wetenschappers en artsen - het begin van de Nieuwe Wereldorde. Meer hierover zal in komende berichten worden uitgelegd. Maar voor nu wil ik me concentreren op iets spannends: de wereldwijde censuur heeft een averechts effect op de tirannen.

In plaats van de stemmen van gezondheidswerkers het zwijgen op te leggen, werden ze luider.

 

In elk land van de wereld werden verschillende medische organisaties opgericht om deze criminele activiteit te bestrijden. Ons World Freedom Directory toont meer dan 600 organisaties over de hele wereld die opkomen voor de vrijheid van de mensheid en zich verzetten tegen deze tirannieke Nieuwe Wereldorde. Er is de World Doctors Alliance, de World Council for Health, Doctors for Truth, Doctors for Freedom, de UK Medical Freedom Alliance en honderden meer...

De tirannie van NWO ontketende een ongekende ontwaking van honderden miljoenen mensen, die de corruptie in de hoogste niveaus van onze samenlevingen begonnen te zien.

 

In Canada kwamen 50.000 vrachtwagens in opstand tegen de ongrondwettelijke, onwettige, anti-medische en tirannieke mandaten, en tientallen landen volgen dit voorbeeld.


Protesten met vele miljoenen mensen gaan over de aarde, terwijl de mensheid begint te zien wat er aan de hand is met deze pandemie, waarbij elke oplossing wordt onderdrukt, levensreddende artsen het zwijgen worden opgelegd en frauduleuze studies worden gepubliceerd.

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...