vrijdag 19 november 2021

Regering bereikt dan toch akkoord rond

 verplichte vaccinatie voor zorgpersoneel

 (19/11/2021)

Er is een akkoord over de verplichte prik in de zorg. Als een niet-gevaccineerde tussen 1 januari en 1 april een coronavaccin weigert, zal hij of zij op tijdelijke werkloosheid gezet worden. Wie daarna nog weigert om zich te laten vaccineren, kan ontslagen worden.

Niet-gevaccineerde zorgverstrekkers mogen blijven werken tot 1 april mits ze elke 72 uur een PCR-test ondergaan. Daarna worden ze in principe ontslagen, met recht op een werkloosheidsuitkering. Dat ontslag kan wel aangevochten worden, waardoor de zorgverstrekker zijn contract behoudt, maar zonder wedde valt. Neemt de zorgverstrekker daarna zelf nog ontslag, dan vervalt het recht op een werkloosheidsuitkering.

Hier kan wel nog verzet tegen ingediend worden worden. Dan volgt er een schorsing zonder loon of uitkering. 

De late beslissers krijgen dankzij de PS nog een kans. Wie pas op het einde van maart een eerste prik laat zetten, kan op een verlenging van de tijdelijke werkloosheid rekenen.


Nvdr.: Dat zal dus procederen worden voor de (internationale) rechtbanken, er is geen informed consent voor een experimentele gen-therapie (vermomd als een zogezegd vaccin).  Het zgn. vaccin is de ziekte!  Schending van de code van Nuerenberg, de verklaring van de rechten van de mens en de Grondwet.  Voer voor juristen.  Onze politiekers en viroliegers zitten niets met u in, Niets, nada, niente, nothing, rien du tout ...  Jullie zijn het slachtoffer van gemene politieke steekspelletjes!  Verenig U allen. Iedereen is baas in eigen lijf !  Weet goed dat eens gevaxxed met deze zgn. vaccins, men dit niet meer ongedaan kan maken, denk na en volg niet de weg van de 'sheeple'.  Zo ga je niet met ons zorgpersoneel om, eerst gejuig en geklap voor alle (ongevaccineerde) zorgmedewerkers en nu hun ontslag.  Stank voor dank. 


Vaccinweigeraars uit zorgsector: “Ze gaan de zorg helemaal kapot maken”

In de zorg werken zonder coronavaccin is vanaf april een ¡No pasarán! In sommige ziekenhuizen maar vooral in Brusselse woonzorgcentra zullen harde noten moeten worden gekraakt. Een veertiger uit het Brusselse heeft na 24 jaar haar verpleegsterstenue aan de haak gehangen en kiest voor een andere carrière waar een vaccin niet hoeft. “Mensen op die manier onder druk zetten, is zo verkeerd. Ze gaan de zorg helemaal kapot maken”, zegt ze. Zorgnet-Icuro, een Vlaams netwerk van zorgorganisaties, vraagt intussen om het vaccin ook verplicht te maken voor ondersteunend personeel in de sector.

Oostenrijk is op weg om een "dictatuur" te worden.

 


Verschillende protesten in Oostenrijk tegen lockdown en verplichte vaccinatie

In Oostenrijk worden morgen verschillende protesten tegen de aangekondigde lockdown en de verplichte vaccinatie verwacht. Een grote groep critici zal dit weekend bijeenkomen in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen.

Vanaf volgende maandag zal het land opnieuw in een strenge lockdown gaan. Voor gevaccineerden en mensen die van de ziekte herstelden, zal de lockdown uiterlijk op 13 december eindigen. Niet-gevaccineerden moeten na die datum nog verplicht in lockdown blijven. Oostenrijk zal ook de vaccinatie verplichten vanaf februari volgend jaar.

De rechtse partij FPÖ riep al op tot protest. Volgens partijleider Herbert Kickl, die momenteel zelf besmet is met het coronavirus, is Oostenrijk op weg om een "dictatuur" te worden. Zo'n 1.300 politieagenten controleerden de voorbije week of de Oostenrijkers wel het verplichte FFP2-masker in het openbaar droegen.

 

Het Internationaal Strafhof


https://www.flemingmethod.com/international-criminal-court

 

Het Internationaal Strafhof (ICC) is verantwoordelijk voor het opsporen en vervolgen van daders die zich schuldig hebben gemaakt aan genocide, oorlogsmisdaden, misdaden tegen de menselijkheid en het misdrijf agressie.

 Aanvullend materiaal over het ICC is te vinden op: https://www.icc-cpi.int/about  en hier: https://www.coalitionfortheicc.org/explore-icc-system-0  

 Na meer dan een jaar van onderzoek en na enkele maanden van discussies met verschillende advocaten in verschillende landen, sloot ik een overeenkomst om getuigenissen van deskundigen te verstrekken, samen met Nobelprijswinnaar viroloog professor Luc A. Montagnier en de bekende neurowetenschapper Kevin W. McCairn , PhD, in zaken die zijn ingediend voor gezamenlijke indiening bij het ICC.

 De betrokken landen zijn onder meer het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Tsjechië en Slowakije, en andere landen zullen binnenkort toetreden.

De bijzonderheden van degenen die ervan worden beschuldigd daders van misdaden tegen de menselijkheid te zijn, zijn voorlopig vertrouwelijk aangezien het ICC het ingediende materiaal in overweging neemt.

De advocaten van het Verenigd Koninkrijk hebben op 17 augustus 2021 een Persbericht geplaatst:

 

dinsdag 17 augustus 2021

 

Aanvullende claim ingediend bij het Internationaal Strafhof


Op 20 april van dit jaar hebben ondergetekenden een 27 pagina's tellend 'Request for Investigation' (verzoek) aan het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag gestuurd, waarin we beweerden dat bepaalde leden van de Britse regering en haar adviseurs medeplichtig aan genocide, misdaden tegen de menselijkheid en schendingen van de code van Neurenberg.

Op 28 april 2021 ontvingen we een formele bevestiging van het ICC en kregen we een zaaknummer (143/21) toegewezen. In tegenstelling tot sommige andere landen, is ons Verzoek niet binnen een paar weken na indiening afgewezen, maar het is ook niet formeel aanvaard en dus is de status van ons Verzoek de afgelopen maanden feitelijk in het ongewisse geweest.

Niettegenstaande het bovenstaande zijn we doorgegaan met het verzamelen en beoordelen van nieuw onderzoek en bewijsmateriaal dat zou kunnen worden gebruikt in onze ICC-claim, mocht het voor onderzoek worden geaccepteerd, en we hebben ook actief contacten gelegd met advocaten en onderzoekswetenschappers van over de hele wereld.

Gezien de zeer aanzienlijke hoeveelheid nieuw bewijsmateriaal en informatie die aan het licht is gekomen sinds we ons verzoek oorspronkelijk in april hebben ingediend, hebben we besloten om een ​​nieuwe claim in te dienen bij het ICC. We zijn erg blij dat we beëdigde verklaringen hebben gekregen van vooraanstaande experts, in de eerste plaats: 

de onderzoeker en nucleair cardioloog dr. Richard M. Fleming, 

de Nobelprijswinnaar viroloog professor Luc A. Montagnier en 

dr. Kevin W. McCairn, een neurowetenschapper en expert op het gebied van neurologische aandoeningen.

We hebben nu overtuigend bewijs dat het SARS-CoV-2-virus en de COVID-19 ‘vaccins’ opzettelijk geconstrueerde biowapens zijn die in twee fasen zijn vrijgegeven op de nietsvermoedende volkeren van de wereld. We zijn bijzonder verheugd dat we zo vriendelijk zijn geweest om exclusieve toegang te krijgen tot een première van het nieuwe boek van Dr. Richard M. Fleming, Is COVID-19 een biowapen? Een wetenschappelijk en forensisch onderzoek, dat naar onze mening onweerlegbaar bewijs zal leveren aan het ICC van de biologische wapenaard van het SARS-CoV-2-virus en de zogenaamde COVID-19-vaccins.

Ook zijn we met advocaten uit verschillende andere landen in gesprek geweest over de mogelijkheid tot fusie om een gecombineerd Verzoek in te dienen bij het ICC. We zijn verheugd aan te kondigen dat we nu zijn vergezeld door advocaten die ICC-verzoeken hebben ingediend uit Slowakije, Frankrijk en de Tsjechische Republiek en op 12 augustus 2021 hebben we een brief naar het ICC gestuurd met het verzoek om een gezamenlijke claim. Tegelijkertijd hebben we ook voorlopig bewijsmateriaal ingediend voor de beschuldigingen die we allemaal gemeen hebben, terwijl we ons het recht voorbehouden om door het ICC te worden onderzocht, de claims die specifiek zijn voor onze individuele landen, bijv. wat het VK betreft, hebben we verzocht om een onderzoek naar de genocide op ouderen die plaatsvond in verzorgingshuizen en ziekenhuizen en het ongepaste gebruik van midazolam en morfine.

We hebben in onze gezamenlijke claim ook gevraagd dat er een onmiddellijk moratorium komt op het hele COVID-19 'vaccin'-programma in alle vier onze landen en een einde maakt aan het testen van asymptomatische mensen (= mensen zonder symptomen).

We wachten nu op de beslissing van het ICC of a) ze in principe een gezamenlijke claim van meerdere landen zullen toestaan en b) ze onze gezamenlijke 'Request for Investigation' zullen accepteren.

Gezien de uiterst ernstige aard van de situatie die zich in alle vier onze landen voordoet met betrekking tot de escalerende medische apartheid, het verlies van fundamentele vrijheden en rechten en het steeds toenemende, zeer hoge aantal doden en ernstige ongewenste voorvallen die ontvangers van COVID ondervinden -19 'vaccins', hebben we het ICC onder de aandacht gebracht van de dringende noodzaak voor het Hof om snel en zonder verder uitstel te handelen en daarom hebben we verzocht om een bijeenkomst in Den Haag zo snel als praktisch mogelijk is.

Terwijl we wachten op een reactie van het ICC, blijven we in gesprek met advocaten in andere landen die hun individuele verzoeken nog niet bij het ICC hebben ingediend, maar die hebben aangegeven zich bij ons aan te willen sluiten en we zijn van plan hen alle hulp te verlenen.

We zullen een nieuwe update uitbrengen als en wanneer we meer nieuws hebben. Ondertussen danken we iedereen die helpt in de strijd voor waarheid, gerechtigheid en vrijheid en zelfs voor de toekomst van de mensheid, tegen de krachten van het immense kwaad.

"Maar laat het recht naar beneden rollen als water, en gerechtigheid als een altijd stromende beek".

 

Kaira S. McCallum                                                                               Melinda C. Mayne

London

email - KSM.MCM@protonmail.com

 

Nazi Concentration camp surivors
"Letter in support" for the
joint "request for Investigation"

 

There Are Times in Life When You Realize Something Much Bigger Than Yourself is at Work.
Today, 24 September 2021, is One Such Day!

On the 12th of August 2021, Drs. Luc Montagnier, Kevin McCairn, and myself submitted Affidavits along with a Request by French, Slovakia, Czech Republic and United Kingdom attorneys to Join Cases submitted to the International Criminal Court (ICC) for Prosecution of Individuals for
Crimes Against Humanity.

A Couple Weeks Ago, I was Notified that Several Individuals Who ARE Nazi Concentration Camp Survivors Had Discovered Our Affidavits and ICC Filing.

These Brave Individuals Have Now Submitted the Following LETTER IN SUPPORT of this Joint "Request for Investigation" by the ICC.

The Eyes of The World and History Are Now Upon The International Criminal Court.

 

1.  Letter of Support by NAZI Concentration Camp Survivors.
20 September 2021:
 

We For Humanity

We are an international association of lawyers, doctors, scientists, journalists as well as representatives of other professions.

We represent interests of all people in the world who aspire to live in freedom, self determination, dignity and truthfulness.

We For Humanity, trust-in-humanity@pm.me

 

The International Criminal Court

Office of the Prosecutor

Post Office Box 19519

2500CM The Hague

 The Netherlands

E-mail: otp.informationdesk@icc-cpi.int

September 20, 2021

Letter in support of the joint 'Request for Investigation' to the ICC from the UK, Slovakia, France and the Czech Republic

Dear Prosecutor of the International Criminal Court, Mr Karim Khan,

We the undersigned, as Nazi Concentration Camp survivors of the atrocities committed against humanity during the Second World War, feel bound to follow our conscience and write this letter in support of the joint 'Request for Investigation' to the International Criminal Court submitted on behalf of the United Kingdom (143.21), Slovakia (133.21), France (271/21) and the Czech Republic (326/21) on the 12th of August 2021. The contents of the ´Request´ include sworn affidavits from expert witnesses Dr. Richard Fleming, Professor Luc Montagnier and Dr. Kevin McCairn.

It is obvious to us that another horrific series of events, this time affecting all people around the world, is taking place before our eyes. However, the majority of the world’s populace do not yet realise what is happening, for the magnitude of an organized crime such as this is beyond their scope of experience. We, however, know. We remember the name Josef Mengele. Some of us have personal memories. We experience a déjà vu that is so horrifying that we rise to shield our poor fellow humans. The threatened innocents now include children, and even infants.

In just four months, the COVID-19 'vaccines' have killed more people than all available vaccines combined from mid-1997 until the end of 2013 — a period of 15.5 years. And people between 18 and 64 years old who were barely at risk from COVID-19 and consequently barely showed up in mortality statistics on or with COVID-19, account for up to 80% of records as victims of 'vaccination'. The EudraVigilance database reports that through September 18, 2021 there are 14,863 deaths and 3,691,366 injuries reported following injections of four experimental COVID-19 so-called vaccines. As of the real numbers the famous Lazarus report from Harvard Pilgrim Health Care inc. in 2009 revealed that in general only 1% of adverse events from vaccines is ever being reported:

“Adverse events from drugs and vaccines are common, but underreported. Although 25% of ambulatory patients experience an adverse drug event, less than 0.3% of all adverse drug events and 1-13% of serious events are reported to the Food and Drug Administration (FDA). Likewise, fewer than 1% of vaccine adverse events are reported. ”

We call upon you to help stop this ungodly and criminal medical experiment on humankind imme

What is called 'vaccination' against the SARS-Cov-2 virus is in truth a blasphemy encroachment into nature. Never before has immunization of the entire planet been accomplished by delivering a synthetic mRNA into the human body. It is a medical experiment to which the Nuremberg Code must be applied. The 10 ethical principles in this document represents a foundational code of medical ethics that was formulated during the Nuremberg Doctors' Trials to ensure that human beings would never again be subjected to involuntary medical experimentation and procedures, but yet this is exactly what is happening around the world now.

We remind you of the following. Principle 1 of the Nuremberg Codex:  

(a) “The voluntary consent of the human subject is absolutely essential. This means that the person involved should have legal capacity to give consent; should be so situated as to be able to exercise free power of choice, without the intervention of any element of force, fraud, deceit, duress, overreaching, or other ulterior form of constraint or coercion; and should have sufficient knowledge and comprehension of the elements of the subject matter involved as to enable him to make an understanding and enlightened decision.

(b) This latter element requires that before the acceptance of an affirmative decision by the experimental subject there should be made known to him the nature, duration, and purpose of the experiment; the method and means by which it is to be conducted; all inconveniences and hazards reasonably to be expected; and the effects upon his health or person which may possibly come from his participation in the experiment.

(c) The duty and responsibility for ascertaining the quality of the consent rests upon each individual who initiates, directs, or engages in the experiment. It is a personal duty and responsibility which may not be delegated to another with impunity. ”

Re. (a): There is no question of a free decision. Governments and mass media spread fear and panic and use the rule of Goebbels’ propaganda by repeating untruths until they are believed. For weeks now they have been calling for the ostracism of the unvaccinated. If 80 years ago it was the Jews who were demonised as spreaders of infectious diseases, today it is the unvaccinated who are being accused of spreading the virus. Physical integrity, freedom to travel, freedom to work, all coexistence has been taken away from people in order to force 'vaccination ' upon them. Children are being enticed to get vaccinated against their parents’ judgement.

Re (b): The 22 terrible side effects already listed in the FDA emergency-use authorization were not disclosed to the subjects of the experimental trial. They are as follows :

1. Guillain-Barré syndrome

2. Acute disseminated encephalomyelitis

3. Transverse myelitis

4. Encephalitis/encephalomyelitis/me ningoencephalitis/meningitis/encepholapathy 3

 5. Convulsions/seizures

6. Stroke

7. Narcolepsy and cataplexy

8. Anaphylaxis

9. Acute myocardial infraction

10. Myocarditis/pericarditis

11. Autoimmune disease

12. Deaths

13. Pregnancy and birth outcomes

14. Other acute demyelinating diseases

15. Non-anaphylactic allergic reactions

16. Thrombocytopenia

17. Disseminated intravascular coagulation

18. Venous thromboembolism

19. Arthritis and arthralgia/joint pain

20. Kawasaki disease

21. Multisystem inflammatory syndrome in CHILDREN

22. Vaccine enhanced disease.

By definition, there has never been informed consent. In the meantime, thousands of side effects recorded in numerous databases are on record. While the so-called case numbers are being bleeped in 30-min-intervals by all mass media, there is neither any mentioning of the serious adverse side effects nor how and where the side-effects are to be reported. As far as we know, even recorded deaths and adverse events have been deleted on a large scale on some databases.

Principle 6 of the Nuremberg Code requires: "The degree of risk to be taken should never exceed that determined by the humanitarian importance of the problem to be solved by the experiment".

'Vaccination' against COVID-19 has proven to be more dangerous than the disease COVID-19 for approximately 99% of all humans. As documented by Johns Hopkins, in a study of 48,000 children, children are at zero risk from the virus. The data shows that children who are at no risk from the virus, have had heart attacks following 'vaccination'; pending update since August 2021, more than 15,000 have suffered adverse events – including more than 900 serious events. At least 16 adolescents have died following 'vaccination' in the USA. And the numbers are increasing rapidly as we write.

Yet Principle 10 of the Code says : "During the course of the experiment, the scientist in charge must be prepared to terminate the experiment at any stage, if he has probable cause to believe, in the exercise of the good faith, superior skill and careful judgment required of him, that a continuation of the experiment is likely to result in injury, disability, or death to the experimental subject ."

Allegedly around 52% of the world population has received at least one injection. Honest disclosure of the true number of 'vaccine' injured, terminally injured as well as deceased worldwide is long overdue. We fear that there are millions already. 4 We as survivors of the concentration camps, witnessed many atrocities being committed in the Second World War and we were told this would never happen again , but yet it is happening again.

What a damning realisation: How many elderly people were coerced by fear to take the 'vaccine' and have not survived? How many survived the Holocaust but didn't survive the COVID-19 injection? How many survived the medical experiments in Auschwitz and Birkenau but didn't survive this contemporary medical experiment?

We therefore implore you to accept the joint 'Request for Investigation' from the United Kingdom, Slovakia, France and the Czech Republic and immediately and without further delay, open an urgent investigation into the crimes against humanity, the genocide and the breaches of the Nuremberg Code by numerous Perpetrators, which has resulted in so many needless deaths and serious injuries and continues to do so on a daily basis. The International Criminal Court as the court of last resort, has a duty to investigate these, the most heinous of crimes and to bring the Perpetrators to justice.

It is in your power to save lives. We are aware that several criminal charges have been dismissed by you on formal grounds. Regardless of technicalities, you have read them. We know that you are aware because of these claims, that millions of people are being hurt and dying by the so-called vaccination . For example, the Israeli lawyers have provided casualty figures in Israel and access to the EMA database of side effects. That was more than three months ago. Since that time, more people have died, become terminally ill, or been injured (see above). And you have not intervened. You further condone the fact that children are now increasingly among the victims of 'vaccination'. It is up to you to punish the deliberate acts against life and limb, not to carry yourself with intent by an approving acceptance of attack on human life.

Every day that you waste idly, human lives are destroyed, children's lives. We demand an immediate end to the vaccination campaign and an immediate investigation of the evidence available to you. People will forgive a mistake. A deliberate murder of their children - not. Do the right thing.

History will not look kindly upon you if you fail in your duty to do this. Know that our eyes and those of the peoples of the world are upon you - the responsibility is yours. You know what is happening, you have the evidence and now you must act.

 

Yours sincerely,








 

Boechoutse epidemioloog sceptisch over advies GEMS



Dokter Luc Bonneux in het vaccinatiecentrum van Lint.  — ©  Dirk Vertommen

INTERVIEW. “Advies GEMS weerspiegelt voorkeur van experten tussen 40 en 60 jaar”: Boechoutse epidemioloog sceptisch

Epidemioloog en ouderenarts Luc Bonneux (67) uit Boechout ging gisteren weer volop boosters prikken in het vaccinatiecentrum in Lint, maar als het de beurt aan de kinderen is, dan past hij waarschijnlijk, zegt hij. “Kinderen hebben ongeveer nul last van dit coronavirus. Dan moet je al heel sterke argumenten hebben op basis van ethiek, om hen in de vuurlinie te plaatsen om hun grootouders te ‘beschermen’.”

Sylvia Mariën

 Japans onderzoek: 

“Delta-variant roeit zichzelf uit”




Door Arno Meijnen

Gepubliceerd op Donderdag 18 november 2021 om 18:03 • 16 uur geleden

Drie maanden nadat de Delta-variant in Japan dagelijks een recordaantal van bijna 26.000 coronabesmettingen veroorzaakte, zijn de nieuwe gevallen in het land sterk gedaald, tot onder de 200 in de afgelopen weken. Volgens onderzoekers zou dat komen omdat de variant “zichzelf uitroeit”.

Japan heeft ondertussen al vijf coronagolven achter de rug. De laatste werd gedreven door de Delta-variant van het virus, die ook in België momenteel dominant is. In Japan zijn zo’n 75 procent van de inwoners gevaccineerd tegen corona, ook vergelijkbaar met ons land. Het opmerkelijke is dat het aantal besmettingen er recent sterk is afgenomen.

Natuurlijke uitroeiing

Experts wijzen er op verschillende redenen daarvoor Mogelijke factoren zijn de sociale afstand en het dragen van maskers die nu diep in de Japanse samenleving verankerd zijn. Maar de belangrijkste reden zou te maken kunnen hebben met de genetische veranderingen die het coronavirus ondergaat tijdens de voortplanting, in een tempo van ongeveer twee mutaties per maand.

Volgens een mogelijk revolutionaire theorie van Ituro Inoue, professor aan het Japanse National Institute of Genetics, stapelde de Delta-variant in Japan te veel mutaties op in het zogenaamde niet-structurele nsp14-eiwit van het virus dat fouten corrigeert. Als gevolg daarvan had het virus moeite om de fouten op tijd te herstellen, wat uiteindelijk leidde tot “zelfvernietiging”.

De onderzoekers dachten dat de Delta-variant, die meer dan twee keer zo besmettelijk zou zijn als eerdere varianten en bij niet-ingeënte mensen een ernstigere ziekte zou kunnen veroorzaken, een veel levendigere genetische diversiteit zou hebben.

Verrassend genoeg vonden zij het tegendeel. “We waren letterlijk geschokt toen we de bevindingen zagen”, vertelde professor Inoue aan The Japan Times.

“De Delta-variant in Japan was zeer overdraagbaar en hield andere varianten buiten. Maar naarmate de mutaties zich opstapelden, geloofden we dat het uiteindelijk een defect virus werd en dat het niet meer in staat was om kopieën van zichzelf te maken. Omdat het aantal gevallen niet is toegenomen, denken wij dat het op een gegeven moment tijdens deze mutaties op zijn eigen natuurlijke uitroeiing afstevende.”

SARS

Inoue’s theorie kan ook helpen verklaren waarom de uitbraak van severe acute respiratory syndrome, of SARS, in 2003 abrupt eindigde. Een in-vitro-experiment waarbij de onderzoekers mutaties veroorzaakten in het nsp14-eiwit in het virus dat SARS veroorzaakt, leidde tot de bevinding dat het virus zichzelf uiteindelijk niet kon repliceren omdat de mutaties zich opstapelden.

(bzg)

Source: The Japan Times

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...