zaterdag 15 april 2023

Klokkenluider uit Obama-tijdperk: ‘Joe Biden is een crimineel’


Een oud-ambtenaar uit de regering-Obama heeft president Biden beschuldigd van betrokkenheid bij een smeergeldproject. Het gaat daarbij om de zaken van zijn zoon Hunter in het buitenland.

Ex-stenograaf Mike McCormick werkte 15 jaar in het Witte Huis. Van 2011 tot 2017 werkte hij samen met Biden. Hij zei tegen Fox & Friends First dat de FBI hem volledig heeft genegeerd, hoewel hij heeft aangegeven bereid te zijn om onder ede te getuigen voor de onderzoeksjury die de activiteiten van Hunter tegen het licht houdt.

De klokkenluider heeft via de website van de FBI informatie gedeeld. “Als je dat doet en je liegt, ga je naar de gevangenis. Ik lieg niet. Ik vertel de waarheid en ik ga niet naar de gevangenis.”

Ambtsmisdrijven

“Joe Biden is een crimineel,” zei McCormick. Volgens hem heeft Biden ambtsmisdrijven gepleegd om zich te verrijken.

McCormick verwees naar een reis die toenmalig vicepresident Biden op 21 april 2014 met zijn huidige nationale veiligheidsadviseur Jake Sullivan maakte naar Kiev. Sullivan sprak toen over Amerikaanse investeringen in de Oekraïense energiesector. Enkele dagen daarvoor was Hunter toegetreden tot de bestuursraad van het Oekraïense energiebedrijf Burisma.

Obama zit ook in het complot

Het Amerikaanse congres investeerde 50 miljoen dollar in de Oekraïense energiemarkt. Burisma mocht vervolgens gaan fracken, gaswinning door onder hoge druk water, zand en chemicaliën in gesteente te spuiten.

McCormick stelt dat Biden Amerikaans belastinggeld heeft doorgesluisd naar Oekraïne om zichzelf te ‘verrijken’ en om de carrière van zijn zoon te bespoedigen.

Volgens de voormalige stenograaf zit ook oud-president Barack Obama in het complot.

[Zero Hedge]

Thierry Baudet: het hele land gaat naar de godganse tyfus en het wordt nog veel erger

Wat mijn hart nog steeds breekt – en daar ben ik niet relaxed over, maar ik kan het wel meer loslaten – is dat het hele land naar de godganse tyfus gaat. Dat zei FVD-voorman Thierry Baudet in The Trueman Show in gesprek met Jorn Luka. Hij was voor de derde keer te gast.

“Dat beginnen mensen ook echt te voelen nu in hun portemonnee. Ik heb het al vele jaren geleden voorspeld en het wordt nog veel erger,” vervolgde Baudet.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Omhooggevallen klojo’s

“Zo’n mooi land, Nederland, en het gaat door deze omhooggevallen klojo’s – want dat is wat het feitelijk zijn – helemaal naar de tyfus,” benadrukte hij.

Op een gegeven moment heb ik ontdekt dat het een levensverlengende maatregel is om dat niet allemaal binnen te laten en dat te vertalen in boosheid en frustratie, maar het zit er nog steeds wel, aldus Baudet.

Matrix

Hij wees erop dat miljoenen Nederlanders in een werkelijkheid leven waarin ze naar de tv kijken en in die Matrix zitten, en dus niet meer kunnen zien dat hun hele land en hun hele leven eraan gaat.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...