maandag 22 mei 2023

Gevaccineerden zullen over 2 jaar dood zijn, zegt deze arts



We kregen te horen dat de coronaprik een experimenteel vaccin is dat nog niet eerder is getest. Dat is niet waar, zei de Amerikaanse arts Abdul Alim Muhammad tijdens een vraag- en antwoordsessie.

Het is wel degelijk getest. Toen ze de mRNA-vaccintechnologie testten op gehumaniseerde muizen, overleed 100 procent van de muizen binnen twee maanden, zei Muhammad.

(Video verwijderd? Klik hier...)

100 procent dodelijk

Ze voerden hetzelfde experiment uit bij apen. Nadat de mRNA-technologie was geïnjecteerd bij de dieren, stierven ze allemaal. “Hetzelfde resultaat.”

Bij autopsies werd het mRNA aangetroffen in ieder orgaan, benadrukte de arts. “Ze hebben een experiment uitgevoerd om te bewijzen dat de mRNA-technologie 100 procent dodelijk is.”

Biologisch wapen

Twee maanden van een muizenleven is gelijk aan twee mensenjaren, lichtte Muhammad toe. Dus als 100 procent van de muizen binnen twee maanden overlijdt, zullen de mensen die gevaccineerd zijn over twee jaar dood zijn, zei de arts, die zich baseerde op uitspraken van dr. Judy Mikovits en Nobelprijswinnaar Luc Montagnier.

“Dit is een biologisch wapen. Het spike-eiwit is een biologisch wapen [dat is ontworpen] om je te doden.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

U bent niet alleen, de woede groeit over de hele wereld!

mei 20, 2023   5262   9  

Ubent niet alleen als u het zat bent om uw regering steeds repressiever en corrupter te zien worden. Veel mensen over de hele wereld delen uw pijn. Mensen blijven hun woede en ontevredenheid uiten, maar de media kiezen er vaak voor dit niet te melden, omdat zij eigendom zijn van dezelfde krachten die ons tot slaaf willen maken. Degenen aan de linkerkant noemen rechts fascistisch of nazistisch, terwijl degenen aan de rechterkant links communistisch noemen, schrijft Bruce Wilds.

Dit neigt ertoe voorbij te gaan aan het feit dat beide groepen geworteld zijn in het willen uitbreiden van de controle. De waarheid is dat de angst en groeiende woede die veel mensen voelen, onder controle wordt gehouden door een massamedia met een zeer sterke agenda. De massamedia hebben de kunst geperfectioneerd om ons te verdelen en ons tegelijkertijd in het duister te houden. Het grootste risico dat we lopen is misschien wel dat de kunstmatige intelligentie (AI) snel en furieus op ons afkomt. Zodra die er is, wordt het bijna onmogelijk om informatie te krijgen.

De laatste tijd gaat er meerdere keren per dag een liedje uit de musical Les Miserables door mijn hoofd. Het heet “The Song Of Angry Men” en schreeuwt dat het welletjes is. Natuurlijk lijken de mensen in de video erg gelukkig totdat de soldaten hen beginnen te vermoorden. Dit “doden” is natuurlijk wat er gebeurt in totalitaire regimes. Jammer genoeg heeft de wereld veel te veel totalitaire regimes en gaat ze in de richting van meer. Ja, ze kunnen u uw vrijheid ontnemen.

Er gebeuren gewoon te veel dingen voor het grootste deel van de samenleving om zich op één onderwerp te concentreren. Of we het nu hebben over corruptie in Oekraïne en hoe Westers geld wordt omgeleid of verspild in plaats van besteed aan in onze ogen noodzakelijke projecten. Soms is het onderwerp meer een kwestie van waarden of richting, zoals wat te doen met zoiets als de misdaadfamilie Biden en een justitieel systeem dat hun overtredingen door de vingers ziet.

 

Dan is er het zojuist uitgebrachte rapport van speciaal raadsman John Durham. Het onderzoek, dat drie jaar duurde, concludeert dat de FBI nooit de Trump-Russia Probe had moeten starten. Door dit te doen werd het Amerikaanse publiek opgelicht door krachten binnen onze regering. Dit was een daad die zich mengde in de verkiezingen van 2016 in een poging om te voorkomen dat Trump werd verkozen. Natuurlijk bleven dezelfde mensen, toen hij dat eenmaal deed, zijn presidentschap vergiftigen.

Dit sluit aan bij het stuk van Tucker Carlson waarin hij beweerde dat ongeziene beelden van het Capitoolprotest van 6 januari 2021 onthulden dat het hele Democratische / RINO / MSM narratief dat de gebeurtenis onderbouwde een complete leugen was. Bewakingsbeelden die Carlson presenteerde toonden Capitol Police die de zogenaamde “QAnon Shaman,” Jacob Chansley, kalm begeleidde door het hele Capitol complex, en hem zelfs hielp open deuren te vinden. Carlson zei: “Ze hielpen hem. Ze traden op als zijn gidsen.” Dit is heel wat anders dan het narratief dat uit de massamedia stroomt. Sindsdien is Chansley veroordeeld tot 41 maanden in de federale gevangenis voor “obstructie van een officiële procedure.”

Een video met de titel “Justice For All” van het J6 Prison Choir en voormalig president Donald Trump belicht het onrecht. Dit krachtige en ontroerende filmlied vraagt aandacht en steun voor de politieke gevangenen die nog steeds zonder proces in de gevangenis zitten na het protest van 6 januari 2021. Het J6 Prison Choir bestaat uit personen die zijn opgesloten als gevolg van hun betrokkenheid bij het protest van 6 januari 2021 voor de integriteit van de verkiezingen.

Terwijl onze woede groeit, moeten we niet vergeten dat we niet alleen zijn. Wij worden door de massamedia vaak afgeschermd van de vele protesten die overal ter wereld plaatsvinden. Dit kan zijn zodat we niet zien hoe erg het is of misschien zodat we geen ideeën krijgen. Weinig mensen zijn zich momenteel bewust van de recente protesten in Frankrijk, Pakistan, Duitsland en een groot aantal andere landen. Een groot deel van de groeiende woede komt voort uit een gebrek aan verantwoordelijkheid, de zonden van de verantwoordelijken lijken van hun rug af te glijden als water van een eendenrug.

Politici en verantwoordelijken hebben de neiging verantwoording te vermijden alsof het de pest is. Een voorbeeld hiervan is de manier waarop de VS Afghanistan hebben verlaten. Het staat als een monument voor de arrogantie en incompetentie van Amerika. Helaas is het slechts een van de vele monumenten die we aan het bouwen zijn terwijl we geld in corrupte zwarte gaten gooien. Het is niet moeilijk om te denken dat een groot deel hiervan gaat over uitgaven en het overbrengen van rijkdom naar waar de machthebbers hier en daar wat kunnen afromen.

Hoewel het duidelijk en logisch is dat een systeem of iets zal falen, wordt dit probleem tegenwoordig meestal genegeerd, totdat er een proces op gang komt waarbij mensen accepteren hoe de werkelijkheid in elkaar zit. Het is een echte uitdaging en kunst om vooruitgang te boeken zonder de steun van de betrokkenen. Over het algemeen houdt dit in dat men hen ervan moet overtuigen dat ze beter een bot kunnen krijgen dan überhaupt niets.

Dit is een manier om het protest in Frankrijk te verklaren. De poging van de alom impopulaire Franse president Emmanuel Macron om de pensioenhervorming zonder stemming in het parlement door te drukken, heeft geleid tot hevig verzet. Hierop zei Macron “Het is in het grotere belang van het land,” Hij voegde eraan toe “Tussen opiniepeilingen en het nationale belang, koos ik voor het nationale belang.” De actie van Macron om de pensioenleeftijd te verhogen van 62 naar 64 jaar heeft geleid tot een landelijke staking in Frankrijk die aanzienlijke verstoringen veroorzaakte, waarbij onder meer treinen werden stilgelegd, havens werden gesloten, scholen werden leeggehaald en vluchten werden geannuleerd.

In dit geval gaat het er niet om of Macron gelijk heeft dat het huidige systeem onhoudbaar is. Het gaat erom hoe het wordt gedaan en om de woede die het heeft opgewekt. Meer dan een miljoen Fransen hebben deelgenomen aan de protesten. Noem het protesten of spontane rellen, maar deze zijn in het hele land losgebarsten. Het plan van Macron heeft geen steun gekregen van links of rechts, maar alleen van Macrons centrumalliantie. Dit is een weerspiegeling van het idee dat het volk pionnen zijn voor de elite om te misbruiken. Het is begrijpelijk dat dit woede oproept die gewelddadig kan worden.

 

Men zou kunnen stellen dat wij als samenleving en andere samenlevingen in de wereld ons vermogen hebben verloren om zinvol te protesteren en echte verandering teweeg te brengen. Wij zijn verworden tot een samenleving van zachtmoedigen. Zijn wij, gecastreerd en verdeeld, niet meer in staat tot echte verontwaardiging? Soms lijkt het alsof we allemaal zo zwak zijn dat niets ons tot het breekpunt kan brengen en als de spreekwoordelijke kikkers die in een pot met water zitten terwijl de temperatuur blijft stijgen, is onze toekomst bezegeld.

Dit is de stand van zaken nu de zaken vrolijk doorgaan. Terwijl de burgers de Amerikanen toekijken hoe hun grenzen worden opengegooid en de media het labyrint negeren van lege vennootschappen en rekeningen bij LLC die worden gebruikt om maar liefst 10 miljoen dollar door te sluizen naar familieleden van Biden, staan velen van ons met stomheid geslagen. De New Republic publiceerde zelfs een verhaal met de kop “Republikeinen geven eindelijk toe dat ze geen belastend bewijs hebben voor Joe Biden.”

Het doel is hier niet om Trump te prijzen, maar eerder om de huidige zure stand van zaken te verachten. Landen en machthebbers blijven de rechten en vrijheden van het individu verpletteren. Gerechtigheid en waarheid worden zeldzaam. Terwijl de leugens van alle kanten blijven komen en nooit ophouden, moet u niet vergeten dat u niet alleen bent.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/u-bent-niet-alleen-de-woede-groeit-over-de-hele-wereld/

‘De boeren moeten weg, want Rutte wil iets heel speciaals samen met het World Economic Forum’


Als je naar de grafieken kijkt, zie je dat eerst de temperatuur stijgt en daarna de CO2-concentratie toeneemt, zegt emeritus hoogleraar Pierre Capel in zijn column.

De CO2-concentratie varieert al miljoenen jaren, net als de zeespiegel. Zesduizend jaar geleden kon je naar Londen lopen en nu zitten we op het hoogste punt, aldus Capel.

En nu is ook stikstof ineens een probleem waar we alles voor moeten opgeven. Stikstof zit gewoon in de lucht: 78 procent bestaat uit stikstof. Dat adem je in en adem je uit, en het reageert met niks. “Stikstof is dus helemaal neutraal,” benadrukt Capel.

Als je dit niet hebt, ben je dood

En wat doen stikstofverbindingen? Stikstofoxide is bijvoorbeeld molecuul van het jaar geweest en ontzettend belangrijk voor planten en dieren, maar ook voor mensen. “Het is een ongelooflijk belangrijke verbinding.”

Een andere stikstofverbinding, nitraat, is ‘vreselijk essentieel’ voor de groei van planten. Er zit bijvoorbeeld veel nitraat in spinazie.

En zo zijn er nog veel meer verbindingen, waaronder N3, NH2, NH3 (ammoniak), enzovoorts. “Crisis? Nee, zonder dat geen leven. Alle eiwitten zijn eruit opgebouwd. Zonder dat is er geen leven.

Hoe zit het met de complexere verbindingen? Adenine is een oer-molecuul dat ‘zo verschrikkelijk belangrijk’ is. Het is bovendien een onderdeel van DNA en RNA. Adenosinetrifosfaat (ATP) is daarnaast de energiebron van het hele leven. “Als je dit niet hebt, ben je dood. In alle biologische processen is dit een absolute noodzaak.”

Wat zou er achter zitten

Capel vat samen: “Stikstof zelf, neutraler kan niet. Stikstofoxiden, daar heb je heel veel soorten van en het gros is extreem belangrijk. Stikstof-waterstofverbindingen, daar heb je enorm veel verschillende soorten van en die zijn enorm belangrijk, en zonder dat geen leven. Waarom is het een crisis?”

“Wat zou er achter zitten?” vraagt Capel, waarna hij een filmpje toont waarin premier Rutte food innovation hubs van het World Economic Forum aankondigt. Die komen onder meer in Europa. Rutte onthult ook dat het coördinerend secretariaat van de food innovation hubs in Nederland zal worden gevestigd.

“De boeren moeten weg, want Rutte wil iets heel speciaals samen met het World Economic Forum. En hoe krijgen we de zaak in orde? Dan maken we het dogma dat stikstof heel slecht is en daar gaan we alles aan doen, en alle maatregelen zijn daar goed voor.”

Het Britse geschenk dat blijft geven – Met uranium bestraalde wind en regen ook voor Polen, Duitsland, Nederland en Londen

 mei 22, 2023   4785   17

Dit is een primer over hoe de wind waait sinds de Oekraïense munitievoorraad in Khmelnitsky in de vroege uren van 13 mei werd opgeblazen.

Stralingsmetingen in de westelijke Oekraïense stad bleken op 13 en 14 mei sterk te zijn gestegen, wat erop wijst dat door Groot-Brittannië geleverde granaten met verarmd uranium voor antitankbestrijding tot ontploffing zijn gebracht. De pieken in het stralingsniveau als gevolg van het vrijkomen van verarmd uranium (DU) zijn door Oekraïense functionarissen ontkend, schrijft John Helmer.

Amerikaanse media meldden op 15 mei dat “hoewel niet alle feiten en informatie over de meervoudige aanvallen op westelijke regio’s van Oekraïne volledig vaststaan, er verschillende elementen zijn in het virale samenzweringsnarratief die aantoonbaar onjuist of misleidend zijn of waarvoor bewijs ontbreekt. Hoewel Newsweek niet kon uitsluiten dat de door het V.K. geleverde granaten met ‘verarmd uranium’ daar waren opgeslagen, zetten berichten uit het verleden over de aard van deze munitie grote vraagtekens bij die bewering.”

Newsweek onderschreef de beweringen van Oekraïense overheidsinstanties. “Energoatom, de Nationale Kernenergie Maatschappij van Oekraïne, zei in haar officiële Telegramkanaal dat “het stralingsniveau op de industriële locatie [in Khmelnitsky] en in de omliggende regio’s op een niveau ligt dat overeenkomt met de normale werking van krachtcentrales en de natuurlijke achtergrondwaarden niet overschrijdt.”

In een verklaring van de Internationale Organisatie voor Atoomenergie (IAEA) is de bewering van de Oekraïense regering herhaald, zonder zelf onafhankelijke stralingsmetingen te publiceren. Volgens Newsweek heeft de IAEA “koud water over de beweringen gegoten”. “De overheidsinspectie voor nucleaire regelgeving van Oekraïne heeft het Internationaal Agentschap voor Atoomenergie vandaag meegedeeld dat er de afgelopen dagen geen metingen zijn geweest van verhoogde niveaus van gammastraling in de westelijke regio’s van het land,” vertelde een vertegenwoordiger van de internationale instantie in een e-mail aan Newsweek.”

Social media uit de regio wijzen op een snelle uittocht van de bevolking in de omgeving van de ontploffing. Voor de inwoners van de regio Ternopol, die in het westen grenst aan Khmelnitsky, zijn anti-stralingsmaatregelen ingevoerd.

De wind waait sindsdien in noordwestelijke richting naar Polen en regent. Het Poolse Staatsagentschap voor Atoomenergie (PAA) meldt sinds 15 mei pieken in het stralingsniveau. De hoogste metingen zijn gemeld in Lublin en Krakau in het zuiden, en vervolgens in Gydnia, een haven aan de Poolse noordkust.

Op 19 mei zei Nikolai Patrushev, de secretaris van de Veiligheidsraad, in Moskou dat de “vernietiging [van de Khmelnitsky-voorraad] een radioactieve wolk heeft veroorzaakt die zich nu richting West-Europa beweegt. In Polen is al een toename van de stralingsniveaus geregistreerd.” Patrushev herhaalde wat de PAA al had bevestigd.

Voor onafhankelijk bewijs van stralingspieken in Europa en de oorzaken daarvan in de Oekraïne, is de Internationale Organisatie voor Atoomenergie (IAEA), geleid door Rafael Grossi in Wenen, noch onafhankelijk noch geloofwaardig geweest sinds het begin van de oorlog; voor het archief dat de oorlogszuchtige vooringenomenheid van Grossi en de IAEA documenteert, klik hier.

Links: Rafael Grossi, directeur-generaal van de Internationale Organisatie voor Atoomenergie. Lees voor meer: https://johnhelmer.net/

Voor een overzicht van het bewijs dat de internationale en Europese overheidsmodellen voor veilige blootstelling aan straling van verarmd uranium gebrekkig zijn, en dat de verklaringen van Oekraïne en de IAEA over de ontploffing in Khmelnitsky misleidend zijn, lees deze paper, gepubliceerd in 2022, door Christopher Busby, een Engelse chemisch fysicus en expert op het gebied van radioactiviteit.

“De lokale geabsorbeerde dosis van interne radioactieve deeltjes van Uranium (bijvoorbeeld van wapens met verarmd Uranium (DU)) aan weefselvolumes binnen het bereik van alfadecays (ongeveer 4 cellen) is niet klein. De neergeslagen dosis aan een enkele cel van een enkel alfavervalspoor bedraagt ongeveer 500mSv. Maar het model van de ICRP [International Commission on Radiation Protection] verdunt deze energie in een kilogram weefsel en doet de resulterende nanoSievert [μSv/h] af als irrelevant en niet in staat om kanker te veroorzaken. Het concept van de geabsorbeerde dosis zelf als covariaat voor interne blootstelling is in twijfel getrokken…”

“Het huidige stralingsrisicomodel, dat de basis vormt voor wettelijke limieten voor blootstelling aan interne radionuclidebesmettingen, is door mechanistische en epidemiologische studies onveilig gebleken… Het bewijs van Tsjernobyl, van de fall-out van de wapens, van de nucleaire sites, en van de celbiologie, en eenvoudige mechanistische overwegingen tonen aan dat het model onveilig is. Maar vanwege economie en macht, universitaire financiering en vooringenomenheid bij publicatie in tijdschriften, komt er geen verandering. Pogingen om de aandacht op de kwestie te vestigen worden telkens geblokkeerd. Recensenten en redacteuren wijzen artikelen en brieven af. Rechtszaken over kanker worden regelmatig geschikt om te voorkomen dat de kwestie voor een jury komt… De Europese wetgeving, de richtlijn inzake basisveiligheidsnormen van de Europese Unie heeft een clausule die rechtvaardiging van alle praktijken vereist, en deze moeten worden gewijzigd als er nieuw en belangrijk bewijsmateriaal opduikt. De ICRP heeft ook in haar eerdere rapporten (1977, 1990) duidelijk gesteld dat als er nieuw bewijsmateriaal zou zijn, zij dit zou behandelen. Dat is echter nooit gebeurd. En de clausule verdween uit latere ICRP-rapporten. In werkelijkheid weigeren alle stralingsbeschermingsagentschappen om in te gaan op nieuw bewijsmateriaal.”

Het wetenschappelijke en politieke debat over Busby’s onderzoeksresultaten is hier te volgen.

   Christopher Busby; bron: https://www.youtube.com/

Volg het onderzoeksrapport van Busby, gepubliceerd in maart 2023, dat “gegevens over de periode november 2017 tot november 2022 werden verkregen van de Atomic Weapons Establishment [AWE] Aldermaston om na te gaan of er een toename was van Uranium in verband met de Oekraïense oorlog. De resultaten van 9 High Volume Air Samplers die door AWE ter plaatse en daarbuiten werden ingezet, toonden aan dat er in alle 9 HVAS samplers vanaf februari 2022, toen de oorlog begon, aanzienlijk verhoogde niveaus van Uranium waren. Het resultaat heeft belangrijke gevolgen voor de volksgezondheid in het Verenigd Koninkrijk en Europa.”

Merk op dat de datapunten vijf locaties voor luchtbemonstering met hoge volumes in het VK zijn, die worden beheerd door de overheidsinstelling Atomic Weapons Establishment. Bron: https://www.researchgate.net/

Het verzamelen, meten en in kaart brengen van gegevens zou niet controversieel moeten zijn – tenzij de gegevens zelf worden verduisterd of verkeerd gerapporteerd, zoals de afgelopen dagen is gebeurd. Het debat onder wetenschappers over de analyse van Busby is vooral gericht op de vraag wat de gevolgen voor kanker zijn van blootstelling aan DU en andere stralingsbronnen op de abnormale niveaus die nu worden geregistreerd in Oekraïne en Polen, en die te verwachten zijn in Denemarken, Nederland en Engeland.

In dit rapport van Busby, verkregen door het Russische staatspersbureau Sputnik, heeft de noordwestelijke wind die met ongeveer vijf kilometer per uur uit Khmelnitsky waait, op 15 mei stralingspieken in Polen veroorzaakt:


 Bron: https://sputnikglobe.com/

In de Amerikaanse propaganda versie, “Newsweek is niet in staat geweest om officiële verklaringen of geloofwaardige rapporten te vinden dat stralingsniveaus in Khmelnytskyi of andere delen van Oekraïne boven normaal zijn of de bewering te bevestigen dat granaten met verarmd uranium zijn vernietigd in de Russische aanval.”

Poolse universitaire bronnen en het Poolse Agentschap voor Atoomenergie (PAA) bevestigen de pieken. De hoogste publiekelijk gerapporteerde niveaus waren in Gdynia (0,103 μSv/h), Lublin (0,100 μSv/h) en Krakau (0,115 μSv/h).

De officiële Poolse reactie was om de gerapporteerde gegevensmetingen te accepteren, maar de biologische gevaren te ontkennen. De Marie Curie-Skłodowska Universiteit (UMCS), de staatsinstelling in Lublin, dicht bij de Oekraïense grens, heeft de sterke stijging van de stralingsniveaus vanaf 15 mei bevestigd. De universiteit voegt daar echter de kwalificatie aan toe: “De op 15 mei 2023 waargenomen toename van de stralingsintensiteit is een natuurlijk verschijnsel dat wordt veroorzaakt door regenval. De isotoop Bi-214 (gevormd als gevolg van het verval van radongas dat uit de grond opstijgt) wordt opgevangen door vallende waterdruppels, wat resulteert in een toename van de stralingsintensiteit nabij het bodemoppervlak die door MR wordt geregistreerd. Dit verschijnsel heeft de mensheid altijd vergezeld, en de verhoogde intensiteit van de straling als gevolg daarvan heeft geen betekenis voor de gezondheid.”

Het rapport bevat de eerste twee illustraties die in de inleiding van dit verhaal zijn weergegeven.

De universiteit voegt eraan toe: “Door de voorspelde regenval verwachten we op 17 mei opnieuw een toename. Die zal waarschijnlijk kleiner zijn, omdat de lucht gisteren al is opgeklaard, maar het hangt van veel factoren af, bv. het doordrenken van de grond met water, de windrichting, enz.”

Dit is de meest actuele grafiek van de universiteit van de stralingsniveaus, die de piek op 15 mei en opnieuw op 17 tot 18 mei bevestigt, en sindsdien afneemt.

Blauwe lijn=gemeten stralingsniveaus; rode lijn=boven normaal. Bron:
https://www.umcs.pl/


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://draft.blogger.com/blog/post/edit/19605207/4276256545963168202

Nightmare on Main Street – Is dit waarom de inhoud van de C19-flacons een “handelsgeheim” is? Eieren, wormen, parasieten en op aluminium gebaseerde levensvormen?

 mei 22, 2023   615   4  

 

Een microfoto van een als een buitenaardse parasiet gelijkende Hydra Vulgaris bekeken onder fase contrast microscopie in levend onveranderd capillair bloed. Copyright Dr. Robert Young

Peter Mulligan vraagt zich af of de gevaccineerden worden gebruikt als gastheer voor een nieuwe op aluminium gebaseerde levensvorm? bericht Thetruthseeker.

Dit artikel is bedoeld voor degenen die zich zorgen maken over de inhoud van C19-injecties die in lichamen zijn geïnjecteerd – en voor degenen die misschien een geneesmiddel willen voor nadelige en mogelijk fatale onvoorziene bijwerkingen, schrijft Peter Halligan.

Het lijkt een eeuwigheid geleden dat deze video uit december 2021 werd uitgebracht:

Worms Hatching From Eggs? Researchers Present Strange Vax Microscopy Findings & Blood Comparisons (bitchute.com)

               Video Link: https://www.bitchute.com/video/BDz8rPPlRo1N/

Welnu, h/t mrkylight108, we hebben nu wat meer visuele studies in dezelfde richting.

Uit de 35 minuten durende video hier:

Slow KILL – PROOF of HIGHLY Dangerous and Infectious Parasite EGGS Found in the GENOCIDE Juice (bitchute.com)

             Video Link: https://www.bitchute.com/video/i1CkUVwIl3Cn/

De eerste spreker toont werk dat hij heeft gedaan – niet voor de zwakkeren!

Zijn we gastheren voor een nieuwe op aluminium gebaseerde levensvorm met tentakels die eindigen in koolstofvoeten????

Hier is een link naar zijn vorige werk, ook uit 2021, maar dan in oktober.

The Vax: Dr. Zalewski Discovers Hatching Parasite Eggs; The PCR Test: Collecting Your DNA | Algora Blog

Video Link on Rumble: https://rumble.com/vnslor-jab-scientist-discovers-hatching-eggs-parasites-birthed-after-injection.html

Andere sprekers hebben andere verontreinigingen ontdekt, de video is niet allemaal in het Engels, maar de beelden hebben weinig vertaling nodig.

Een belangrijk punt is dat de gezondheidsautoriteiten niet in staat zijn de inhoud van injecties te controleren. Die kan opzettelijk – door big pharma – of onopzettelijk veranderen door vervuilde productieprocessen ergens in de toeleveringsketen. Regelgevers controleerden niet, en doen dat nog steeds niet, of de injectie-inhoud en de toedieningsmethoden van de injecties overeenstemmen met die van klinische proeven.

 5 manieren waarop ze je misleiden om het Covid "vaccin" te nemen

 

Bekijk dus de video, kijk wat u ervan vindt en vergelijk detox-plannen van onder meer de Wellness Company, FLCCC en Dr. Ana Mihalcea.

Het doet je afvragen of de antiparasitaire eigenschappen van Ivermectine überhaupt helpen.

De laatste spreker beweert dat het injecteren van uitwerpselen van dode virussen’ al tientallen jaren voorkomt.

De samensteller van de video heeft zijn eigen oplossingen voor het ontgiften van C19 en alle voorafgaande injecties. Hij pusht zijn protocol niet (of laat zien hoe elk onderdeel elk gif behandelt).

Hier is een link naar zijn website:

Home – So Ready For Health

Die heeft dit voor $899

Haarmineraaltest + Labgrafieken
Persoonlijk voedingsprogramma (aanbevolen voeding en supplementen)
HTMA & Intake Vragenlijst Analyse tijdens 1 uur consultatie
15% korting op alle toekomstige HTMA-hertests
Inschrijving voor online darmontgiftingscursus (voor malabsorptie, mucoïde plaque, parasieten, Candida, enz.) ~ Originele prijs $399
Inschrijving voor de online cursus oxidatietherapie voor het hele lichaam (voor Candida, schimmel, zware metalen, glyfosaat, enz.) ~ originele prijs $399
Toegang tot Privé Telegram Detox Support Groep
Met de haartest en het voedingsprogramma voor 159 dollar (ik ben niet betaald voor, noch onderschrijf ik iets!)

Ik vraag me af of een combinatie van elk van de behandelprotocollen beter werkt dan enkelvoudige behandelprotocollen om te ontgiften.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/nightmare-on-main-street-is-dit-waarom-de-inhoud-van-de-c19-flacons-een-handelsgeheim-is-eieren-wormen-parasieten-en-op-aluminium-gebaseerde-levensvormen/

 

 

Globalisten willen dat iedereen krekels eet omdat hun exoskeletten CHITINE bevatten dat parasieten en pathogenen gebruiken als bescherming bij het infecteren van mensen en dieren

Mensen moeten wandelende parasieten worden, en de globalisten willen dat iedereen krekels eet omdat zij het perfecte “pantser” bevatten dat parasieten en pathogenen gebruiken om mensen en dieren te infecteren en ziekten in hen te verspreiden. Pathogenen veroorzaken allerlei ziekten bij dieren en mensen en gebruiken daarvoor chitine (en chitinases), afkomstig uit het exoskelet van … Meer lezen overGlobalisten willen dat iedereen krekels eet omdat hun exoskeletten CHITINE bevatten dat parasieten en pathogenen gebruiken als bescherming bij het infecteren van mensen en dieren


Frontnieuws  https://www.frontnieuws.com/globalisten-willen-dat-iedereen-krekels-eet-omdat-hun-exoskeletten-chitine-bevatten-dat-parasieten-en-pathogenen-gebruiken-als-bescherming-bij-het-infecteren-van-mensen-en-dieren/

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...