zaterdag 10 juni 2023

VS gezondheidsautoriteit CDC bevestigt dat COVID-vaccinatie risico op auto-immuun hartziekte met 13.200% verhoogt

 juni 10, 2023

 


Een onderzoek uitgevoerd door de Amerikaanse Centers for Disease Control en Food and Drug Administration heeft aangetoond dat het risico op myocarditis na de mRNA COVID-vaccinatie ongeveer 133x groter is dan het achtergrondrisico in de bevolking.

Dit betekent dat Covid-vaccinatie het risico op myocarditis, een auto-immuunziekte die ontsteking van het hart veroorzaakt, met 13.200% verhoogt, schrijft The Exposé.


Bronmachinevertaling Yandex (klik voor groot)

De studie, uitgevoerd door onderzoekers van de U.S. Centers for Disease Control (CDC) en van verschillende Amerikaanse universiteiten en ziekenhuizen, onderzocht de effecten van vaccinatie met producten van Pfizer-BioNTech en Moderna.

De auteurs van het onderzoek gebruikten gegevens uit het VAERS-rapportagesysteem van de CDC, die werden gecontroleerd om er zeker van te zijn dat ze voldeden aan de definitie van myocarditis van de CDC; ze merkten ook op dat gezien de passieve aard van het VAERS-systeem, het aantal gerapporteerde incidenten waarschijnlijk een onderschatting is van de omvang van het fenomeen.

Er werden 1626 gevallen van myocarditis onderzocht en de resultaten toonden aan dat het product van Pfizer-BioNTech het meest in verband werd gebracht met een hoger risico, met 105,9 gevallen per miljoen doses na de tweede vaccinprik in de leeftijdsgroep van 16 tot 17 jaar voor mannen, en 70,7 gevallen per miljoen doses na de tweede prik in de leeftijdsgroep van 12 tot 15 jaar voor mannen. In de leeftijdsgroep van 18 tot 24 jaar voor mannen waren er ook significant hogere percentages myocarditis voor zowel de producten van Pfizer als Moderna (respectievelijk 52,4 en 56,3 gevallen per miljoen).

 

Bronmachinevertaling Yandex (klik voor groot)

Uit het onderzoek bleek dat de mediane tijd tot het optreden van de symptomen twee dagen was en dat 82 procent van de gevallen mannen betrof, wat overeenkomt met eerdere onderzoeken. Ongeveer 96 procent van de getroffen mensen werd in het ziekenhuis opgenomen, en de meesten werden behandeld met niet-steroïde ontstekingsremmers; 87 procent van de mensen die in het ziekenhuis werden opgenomen, hadden op het moment van ontslag geen symptomen meer.

Uit het onderzoek bleek dat de mediane tijd tot het optreden van de symptomen twee dagen was en dat 82 procent van de gevallen mannen betrof, wat overeenkomt met eerdere onderzoeken. Ongeveer 96 procent van de getroffen mensen werd in het ziekenhuis opgenomen en de meesten werden behandeld met niet-steroïde ontstekingsremmers; bij 87 procent van de mensen die in het ziekenhuis werden opgenomen, waren de symptomen op het moment van ontslag verdwenen.

Ten tijde van de beoordeling van de gegevens werden twee meldingen van overlijden bij mensen jonger dan 30 jaar met mogelijke myocarditis nog onderzocht en deze werden niet opgenomen in de casusrapporten.

Onder de gemelde symptomen waren: pijn, druk of ongemak op de borst (89%), kortademigheid (30%), abnormale ECG-resultaten (72%) en abnormale cardiale MRI-bevindingen (72%).

De auteurs van het onderzoek merkten op dat myocarditis na vaccinatie sneller leek op te lossen dan in typische virale gevallen; aangezien vaccinatie echter niet langer beschouwd wordt als een betrouwbare manier om COVID-infectie te voorkomen, is het onduidelijk of dit enige specifieke relevantie heeft voor de kosten-batenanalyse van COVID-vaccinatie, vooral gezien het lage risico op complicaties na coronavirusinfectie voor de leeftijdsgroep die het meeste risico loopt op hartgerelateerde complicaties na vaccinatie.

 

Gezien de overvloed aan onderzoeken die een verband tussen vaccinatie en myocarditis bevestigen, is het CDC begonnen met actieve surveillance van adolescenten en jongvolwassenen om hun vooruitgang te volgen na hartgerelateerde incidenten na vaccinatie. Gegevens over de resultaten op de lange termijn zijn echter nog niet beschikbaar.

In de tussentijd adviseren de American Heart Association en het American College of Cardiology dat mensen met myocarditis zich drie tot zes maanden moeten onthouden van wedstrijdsporten en pas weer zware oefeningen moeten gaan doen als de ECG- en andere testresultaten normaal zijn. Daarnaast adviseren zij om verdere doses van het mRNA-vaccin uit te stellen.


Bronmachinevertaling Yandex (Klik voor groot)

Concluderend merken de auteurs van het onderzoek op dat het risico op myocarditis na het ontvangen van mRNA-gebaseerde COVID-19-vaccins verhoogd was in meerdere leeftijds- en geslachtslagen en het hoogst was na de tweede vaccinatiedosis bij adolescente mannen en jonge mannen, en dat dit risico moet worden overwogen in de context van de voordelen van COVID-19-vaccinatie.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/vs-gezondheidsautoriteit-cdc-bevestigt-dat-covid-vaccinatie-risico-op-auto-immuun-hartziekte-met-13-200-verhoogt/

Mel Gibson maakt 4-delige docureeks over kindersekshandel in onder meer Oekraïne


Vorig jaar kreeg Tim Ballard een telefoontje van niemand minder dan acteur en regisseur Mel Gibson. Hij maakte zich zorgen om weeskinderen die hij steunt in Oekraïne en vroeg Ballard of hij kon helpen om ze het land uit te krijgen.

Hij maakte een lijst met namen van kinderen en liet Gibson weten dat het veel geld zou kosten. Ook werd besloten om alles te filmen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Meer dan 10.000 namen

Ballard dacht in eerste instantie dat het een documentaire zou worden over Oekraïne. Het werd uiteindelijk een vierdelige documentaireserie over kindersekshandel in diverse landen.

Toen Ballard in Oekraïne zijn lijst met zo’n 20 namen liet zien, gaven de Oekraïners hem meer dan 10.000 namen van vermiste weeskinderen.

Oogsttijd

Ballard, die kinderen redt uit seksnetwerken, zei dat hier jaarlijks 32 miljard dollar in omgaat. “De snelst groeiende criminele organisatie ter wereld.”

Kinderen worden in deze markt gedwongen na bijvoorbeeld een orkaan, aardbeving of in dit geval een oorlog. De handelaren noemen het ‘oogsttijd’.

In 2 minuten wordt duidelijk gemaakt dat wij worden belogen en bedrogen over Oekraïne


De Sovjet-Unie trok 400.000 troepen terug uit Oost-Duitsland, op voorwaarde dat de NAVO niet zou opschuiven naar het oosten. President George Bush verzekerde Gorbatsjov dat de NAVO geen inch naar het oosten zou opschuiven.

De NAVO zou uiteindelijk 1600 kilometer naar het oosten opschuiven. In Polen en Roemenië werden bovendien Aegis-raketsystemen geplaatst, die kernraketten kunnen afvuren en Rusland binnen enkele minuten kunnen bereiken.

“Dat is onvergeeflijk,” zei de Amerikaanse presidentskandidaat Robert F. Kennedy jr. in gesprek met Jordan Peterson.

(Video verwijderd? Klik hier...)

We hebben deze democratie vernietigd

Vervolgens hebben we in 2014 de democratisch gekozen president van Oekraïne, Viktor Janoekovitsj, afgezet. De CIA investeerde vijf miljard dollar in een coup waarbij de regering op gewelddadige wijze omver werd geworpen, aldus Kennedy.

“We hebben deze democratie vernietigd en onze eigen regering geïnstalleerd, die twee maanden daarvoor door het Witte Huis was uitgekozen.”

Belogen en bedrogen

De nieuwe regering startte onmiddellijk een oorlog tegen de Russisch sprekende bevolking in Donbass, verbood de Russische taal en doodde 14.000 burgers, merkte Kennedy op. “Er waren veel provocaties.”

“In 2 minuten en 19 seconden wordt duidelijk gemaakt dat wij worden belogen en bedrogen door ‘onze’ politici en de aan hen gelieerde grote bedrijven en de Main Stream Media,” zegt financieel expert Ab Flipse.

Schoon schip maken: Zo passen landen nu in het geheim de ‘coronasterfte’ aan


Canadese provincies en territoria passen in het geheim hun coronasterfte aan. Dat zegt althans de gepensioneerde luitenant-kolonel David Redman.

Volgens Redman stellen kantoren door het hele land het dodental naar beneden bij. Op 25 april waren er volgens de website van de Canadese overheid 51.921 coronadoden te betreuren.

“Dat is het cijfer dat Theresa Tam (de belangrijkste Canadese infectiedeskundige, red.) nog steeds gebruikt om je elke dag de stuipen op het lijf te jagen, dat dit een verschrikkelijke ziekte is,” zei de luitenant-kolonel.

Stilletjes

“Maar stilletjes, achter de schermen, passen alle provincies en territoria in Canada hun data aan,” benadrukte hij.

Het aantal ‘coronadoden’ is in Canada volgens hem inmiddels teruggelopen naar 36.659, zo’n 30 procent minder.

“Waarom is dit? Omdat ze nu zorgvuldig alle mensen verwijderen die zijn overleden met corona, niet aan corona,” zei Redman.

Schoon schip

“Ze maken schoon schip,” voegde hij toe.

Redman presenteerde bij de National Citizens Inquiry ook gegevens over mensen die zijn gestorven aan ‘corona’. Hij liet zien dat het in veruit de meeste gevallen (91,3 procent) ging om 60-plussers met ernstig onderliggend lijden.

In de overige gevallen ging het om mensen die een longontsteking leken te hebben, aldus Redman.

[Western Standard]

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...