dinsdag 28 mei 2024

De beruchte 2030 doelstellingen zullen niet worden gehaald

 dinsdag, 28 mei 2024 12:39

2030 sdg volkomen misluktToen de paus in 2015 de wereldregering lanceerde met de bijbehorende SDG’s (sustainable development goals), was het jaar 2030 heilig.

Inmiddels zijn er zoveel mensen wakker en gebeuren er zoveel dingen dat zelfs Bill Gates twijfelt aan die datum en lijkt men druk bezig met een iets ander scenario.


Tot nog niet zolang geleden was 2030 het jaar waarop de VN doelstellingen zoals die zijn gelanceerd in 2015 gehaald zouden moeten zijn.

De kapstok waaraan alles werd opgehangen was de klimaatzwendel en als je de vertaling ziet van de SDG’s, dan zie je dat die niets met klimaat te maken hebben, maar alles met het invoeren van een soort Hunger Games maatschappij.

Een maatschappij, gebaseerd op het communisme, met een elite die beschikt over alle luxe en vrijheden, waarbij de gewone mensen zijn opgesloten in hun Districten.

Echter, toch lijkt er een kink in de kabel te komen en zelfs een Bill Gates moet toegeven dat de oorspronkelijke doelen niet gehaald zullen worden.

Bill Gates: "De doelen die de wereld heeft gesteld, de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties, die gaan we missen door een combinatie van eerst de pandemie en nu al deze instabiliteit."
Overal ter wereld beginnen mensen te steigeren als reactie op de vaak waanzinnige klimaatmaatregelen en het verlies van persoonlijke vrijheid wat daarmee gepaard gaat.

Daar boven op komt nog eens het geklungel van politici die alles op alles zetten om die klimaatdoelen te halen en dan met maatregelen komen die dikwijls rampzalig uitpakken.

Zoals ieder huis moet van het gas af en warmtepompen zijn de toekomst.

Steeds minder mensen hebben trek om een elektrische auto te kopen, want niet alleen zijn ze schreeuwend duur, ook in de praktijk is er allerlei ellende met opladen als je een beetje pech hebt.

Het uiteindelijke doel van de New World Order is niet veranderd, er is alleen wel een mogelijkheid dat ze het bereiken van dat doel over een andere boeg zullen gooien.

Een voorzetje van wat we misschien kunnen verwachten kregen we in Davos bij het WEF.

Iemand die actief bijdraagt aan de agenda van het Wereld Economisch Forum is Mariana Mazzucato:

Zij zegt het volgende:

Onze poging om de hele planeet te vaccineren is mislukt, "klimaatverandering" is "te abstract" voor mensen om te begrijpen, maar de komende watercrisis is iets waar iedereen zich in kan vinden.
En zo kan het dat je overal in de MSM opeens artikelen ziet verschijnen over dreigende watertekorten.

Als het op ene manier niet lukt, dan zullen ze een andere proberen.

Het is aan ons om ook daar doorheen te prikken en ervoor te zorgen dat ook ‘het nieuwe probleem met door hen voorgestelde oplossingen’ volkomen gaat mislukken.

Net zolang totdat er genoeg mensen wakker zijn om voorgoed een eind te maken aan de manipulaties van de sekte in de achtergrond.

Onze wereld werd van de ene op de andere dag een gekkenhuis

 maandag, 27 mei 2024 10:54

covid19 gekkenhuis beschermingMensen vergeten snel, maar met de volgende nep pandemie in de steigers is het wel goed om bij een aantal dingen stil te staan.

Uit vrijgekomen Duitse overheidsinformatie met betrekking tot het handelen van de overheid tijdens de vorige nep pandemie komen komen beangstigende zaken tevoorschijn.




Als je nu terugkijkt naar de periode van de nep coronapandemie, dan zie je eigenlijk wat voor enorm succes deze oefening is geweest voor hen die in de achtergrond aan de touwtjes trekken.

Ze zijn er in geslaagd om ervoor te zorgen dat een groot deel van de wereld binnen korte tijd een compleet gekkenhuis werd.

Mensen waren door de MSM zo bang gemaakt dat ze de meest waanzinnige capriolen uithaalden om toch maar vooral veilig te blijven.
Niet alleen de gewone burger werd doodsbang gemaakt waardoor deze gekke dingen ging doen, hetzelfde telt voor veel politici.

Een aantal van hen zal ingewijden zijn die wisten wat er zou gaan gebeuren, maar ook velen wisten dat niet en werden zo bang gemaakt dat ze gingen optreden als usuful idiots om toch maar vooral zoveel mogelijk mensen richting vaccinatiespuit te sturen.

Hoe dat in de praktijk werkte wordt duidelijk uit het volgende bericht dat is geplaatst door huisarts Els van Veen:

In Duitsland zijn de notulen vrijgekomen, die eerst zwartgelakt waren en nu grotendeels vrijgegeven nadat dokter Christian Haffner de Duitse regering heldhaftig voor de rechter heeft gedaagd.

Ik heb een vertaling gemaakt, omdat de Nederlandse media hier op één of andere manier over zwijgen.

Hier volgt het vertaalde bericht van X gebruiker p3likan.

Hierbij moet wel het volgende in ogenschouw worden genomen:

Feit is dat er nog nooit wetenschappelijk is bewezen dat er zoiets als een sars-vov-2 virus bestaat of welk virus dan ook.

Ook kan je een ander niet besmetten, ook al zou je nog zou graag willen. Wel zijn er dingen die mensen ziek kunnen maken, maar die hebben niets met een virus te maken.

Voor verdere achtergrond aangaande deze materie verwijzen naar dit artikel,  maar ook deze en tenslotte dit artikel.

Samen met geweldige medestrijders heb ik onder leiding van generaal Breuer de protocollen van het Corona-crisisteam kunnen evalueren, welke dankzij Christian Haffner openbaar geworden zijn.

Hartelijk dank daarvoor! Hier is mijn korte beoordeling en enkele gedachten.

Iedereen die gelooft dat het zwartlakken in de andere, eerdere protocollen/notulen extreem waren, moet eens naar deze protocollen kijken. Onbegrijpelijk.

Hier is de downloadlink naar de protocollen (178 pagina's).

En hier is de begeleidende brief.

Eén ding is gedurende de hele bestaansperiode van het Corona-crisisteam heel duidelijk geworden en wel op een beangstigende manier.

De vaccins worden steeds gezien als de enige redder en de enige uitweg uit de pandemie. Het ging er simpelweg om hoe men zoveel mogelijk mensen kon laten vaccineren. Met enkele absoluut beangstigende en volledig bewijsvrije verklaringen. Of waren het zelfs opzettelijk valse verklaringen?

Laten we eens kijken naar enkele van de meest explosieve uitspraken.

De zin valt al te lezen tijdens de eerste bijeenkomst van het federale crisisteam:

‘Het grootste probleem zijn de niet-gevaccineerden’

Maar het feit dat destijds al duidelijk was dat dit niet het geval was, laat zien welke vermoedelijk manipulatieve uitspraken hier werden gebruikt.

Een ander voorbeeld is de uitspraak van de deskundigencommissie (!) op 21 december 2021: "Volgens de huidige kennis heeft Omicron een vergelijkbaar verloop van de ziekte als Delta."

En dit ondanks het feit dat al bekend was dat het ziekteverloop bij de Omicron-variant aanzienlijk milder was dan bij de Delta-variant!

Er waren toen al tientallen meldingen uit Zuid-Afrika, waar Omicron al weken de overheersende variant was en er geen sprake was van overbelasting van de intensive care-afdelingen. Integendeel, er waren duidelijke tekenen van een milder beloop van Omicron.

En toch beweerde de expertgroep dat de ernst van de ziekte bij Omicron vergelijkbaar was met die van Delta.

Waren dat moedwillig valse verklaringen of een absoluut gebrek aan informatie? Of zijn deze uitspraken bewust gekozen om iets heel anders te bereiken?

Keer op keer valt te lezen dat de boostervaccinatie “beschermt” tegen zowel Delta als Omicron of “een zeer hoog beschermingsniveau biedt” en dat de booster-vaccinatiegraad daarom massaal moet worden verhoogd.

Vermoedelijk zonder enig bewijs.

Integendeel! Omdat de herhaaldelijk aangeprezen toename van neutraliserende antilichamen na de 2e, 3e, 4e vaccinatie, die in het bloed werd gemeten, geen significant correlaat van bescherming is, dit was en is bekend.

Omdat als het gaat om “bescherming tegen symptomatische ziekte”, volgens de huidige informatie, neutraliserende antilichamen op het slijmvlies (mucosale antilichamen) een goed correlaat van bescherming zijn. Maar dit bereik je niet door een (MRNA) vaccinatie!

Desondanks werd de focus en het doel gelegd op 30 miljoen boostervaccinaties tegen eind 2021 en nog eens 30 miljoen boostervaccinaties voor januari 2022, en op de invoering van een algemene verplichte vaccinatie.

Vermoedelijk uitsluitend om deze doelen te bereiken werd de 2G+ regel geïntroduceerd. Citaat Lauterbach 25 februari 2022:

“Door de 2G+ regel mocht je de restaurants alleen betreden met een test of een booster. En dat leidde ertoe dat veel mensen boosters kregen.

Dat was precies hoe deze aanpak werd berekend.”

Ook zeer opmerkelijk en explosief:

Al op 14 december 2021 deed het crisisteam een ​​beroep op de “departementale collega’s van het ministerie van VWS en Binnenlandse Zaken om hun expertise in te brengen om groepsaanvragen te helpen formuleren ter voorbereiding op de algemene vaccinatieplicht”.

Naar mijn mening wekt dit duidelijk de indruk dat de leden of het Corona-crisisteam zelf de daadwerkelijke ‘motor’ en ‘aanjager’ waren als het gaat om het onder de aandacht brengen van het idee van een algemene vaccinatieplicht onder de leden van de Bondsdag (Tweede Kamer in Duitsland).

En hoewel op 24 februari 2022 al in de notulen te lezen is dat “een significante daling van de incidentie werd geregistreerd in de buurstaten en er uitgebreide openingsstappen waren in de buurstaten”, meldde het ministerie van VWS op 5 april 2022 dat het de Bondsdag gevraagd had om algemene verplichte vaccinatie te adviseren.

Maar wie waren de deelnemers en individuele leden van dit Corona-crisisteam? Buiten het feit dat het crisisteam uit 10 tot 30 leden bestond, zijn de individuele namen niet bekend en binnen de notolen zijn de namen van alle deelnemers volledig zwart gemaakt. Dat betekent dat we moeten blijven vechten voor volledige transparantie; geen zwartgelakte delen meer.

Het is ronduit beangstigend dat een groot deel van de parlementsleden in Duitsland vaccinatie vandaag de dag nog steeds ziet als ‘de uitweg uit de pandemie’, ‘de redding’ en voor hen betekenen de ‘lessen uit de pandemie’ slechts vermoedelijk dat de focus op de toekomst zal liggen. De toekomstige snellere goedkeuring en aanschaf van vaccins en de zoektocht naar manieren om de bevolking ‘de volgende keer’ zo uitgebreid mogelijk te vaccineren.

In plaats van te erkennen, tot het verbijsterende inzicht te komen, dat de enige, bijna ziekelijke focus op de vaccinatie voortkwam uit het doel om de 'vaccinatiebereidheid te vergroten'. De vaccinatiebereidheid heeft men geprobeerd te vergroten met verraderlijke middelen en de implementatie ervan, de doelstellingen van de te bereiken vaccinaties, enz., alles wat in de planning staat. De vaccinatieplicht was grotendeels gebaseerd op volledig bewijsvrije uitspraken en dit was eigenlijk een van de grote fouten van de Corona-periode.

Maar naar mijn mening was waarschijnlijk de grootste fout, en dat zou de echte les uit de Corona-periode moeten zijn, dat blindelings en bijna grenzend aan onderdanigheid op zogenaamde ‘experts’ en ‘expertgroepen en commissies’ is vertrouwd, terwijl onafhankelijk denken blijkbaar volledig is stopgezet."

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Onderzoekers roepen op tot dringende actie om massale besmetting van de bloedtoevoer aan te pakken

 Analyse door Dr. Joseph Mercola    27 mei 2024


HET VERHAAL IN EEN OOGOPSLAG

·    Japanse onderzoekers waarschuwen voor de risico's van het gebruik van bloed van ontvangers van mRNA COVID-vaccins, wat mogelijke dodelijke effecten benadrukt en de noodzaak van dringende maatregelen om de wereldwijde bloedtoevoer veilig te stellen

·    Bloed besmet met prionachtige structuren van het spike-eiwit verhoogt het risico op het veroorzaken van dodelijke neurodegeneratieve ziekten bij ontvangers. De mogelijke overdracht van schadelijke eiwitten door exosomen ("afscheiding") en het risico op auto-immuunziekten als gevolg van het vaccinmechanisme en componenten zoals lipide nanodeeltjes (LNP's) zijn andere grote zorgen

·    Voorstellen voor het beheer van bloedafname zijn onder meer rigoureuze donorinterviews, uitstelperiodes en een reeks tests om de veiligheid van bloedproducten te waarborgen

·    De onderzoekers pleiten voor uitgebreide tests van zowel geplaveide als niet-afgeplakte personen om de veiligheid van bloedproducten te beoordelen en stellen voor om bloedproducten die besmet zijn met spike-eiwitten of gemodificeerd mRNA weg te gooien totdat er effectieve verwijderingsmethoden zijn ontwikkeld

·    Ze vragen om het opschorten van alle op genen gebaseerde “-vaccins ” en het uitvoeren van een rigoureuze schade-batenanalyse in het licht van de ernstige gemelde gezondheidsschade. Ze dringen er ook bij landen en organisaties op aan om concrete stappen te ondernemen om de reeds geïdentificeerde risico's aan te pakken en te beperken

 

In een recente meta-analyse1,2 Geplaatst op preprints.org, waarschuwen Japanse onderzoekers voor mogelijk dodelijke risico's voor patiënten die bloed ontvangen van mensen die mRNA COVID-prikken hebben genomen en roepen ze op tot dringende maatregelen om de veiligheid van de wereldwijde bloedtoevoer te waarborgen. Volgens de auteurs:3

“ ... veel landen over de hele wereld hebben gemeld dat zogenaamde genetische vaccins, zoals vaccins die gemodificeerd mRNA gebruiken dat codeert voor het piekeiwit en lipide nanodeeltjes als het medicijnafgiftesysteem, hebben geleid tot trombose na vaccinatie en daaropvolgende cardiovasculaire schade , evenals een grote verscheidenheid aan ziekten waarbij alle organen en systemen betrokken zijn, inclusief het zenuwstelsel ...

[Op basis van deze omstandigheden en de hoeveelheid bewijs die onlangs aan het licht is gekomen, vestigen we de aandacht van medische professionals op de verschillende risico's die gepaard gaan met bloedtransfusies met bloedproducten afkomstig van mensen die hebben geleden aan lange COVID en van ontvangers van genetisch vaccin , inclusief degenen die mRNA-vaccins hebben ontvangen, en we doen voorstellen met betrekking tot specifieke tests, testmethoden, en regelgeving om met deze risico's om te gaan. ”

Bloed van gevaccineerde donoren kan risico's voor neurologische gezondheid opleveren

Een bijzonder risico dat in dit document aan de orde komt, zijn de implicaties van bloed dat besmet is met prionachtige structuren in het piekeiwit. Prionen zijn verkeerd gevouwen eiwitten die bij mensen neurodegeneratieve ziekten kunnen veroorzaken, zoals de ziekte van Creutzfeldt-Jakob (CJD), door het verkeerd vouwen van normale eiwitten in de hersenen te veroorzaken.

Prion-ziekten worden gekenmerkt door een lange incubatietijd, gevolgd door snelle progressie en hoge mortaliteit. De suggestie dat het piekeiwit van SARS-CoV-2, vooral van bepaalde varianten, prionachtige domeinen zou kunnen bevatten, baart om verschillende redenen zorgen:

·         Transmissierisico — Als piekeiwitten met prionachtige structuren kunnen worden overgedragen via bloedtransfusies, bestaat het risico dat prionziekten bij ontvangers worden veroorzaakt. Prion-ziekten zijn notoir moeilijk vroegtijdig te diagnosticeren, hebben geen genezing en zijn dodelijk, waardoor een mogelijke overdracht via bloedproducten een groot veiligheidsprobleem is.

·         Detectie- en verwijderingsuitdagingen — De huidige bloedonderzoeksprocessen testen niet specifiek op prionen, deels omdat prionziekten zeldzaam zijn en deels vanwege de technische uitdagingen bij het detecteren van prionen bij lage concentraties. Als spike-eiwitten met prionachtige eigenschappen aanwezig zijn in het bloed van personen met COVID-prik, zijn bestaande bloedveiligheidsprotocollen mogelijk niet toereikend om overdracht te voorkomen.

·         Veiligheidsproblemen op lange termijn — Prion-ziekten hebben lange latentieperioden, wat betekent dat symptomen jaren of zelfs decennia na blootstelling kunnen optreden. Deze vertraging bemoeilijkt de inspanningen om de bron van een infectie terug te leiden tot een bloedtransfusie en de veiligheid van de bloedvoorraden in de tijd te beoordelen.

·         Gevolgen voor het beheer van de bloedtoevoer — Zorgen over de mogelijke risico's die gepaard gaan met prionachtige structuren in spike-eiwitten kunnen leiden tot veranderingen in de subsidiabiliteitscriteria van donoren of de implementatie van aanvullende screeningmaatregelen. Deze veranderingen kunnen van invloed zijn op de beschikbaarheid van bloedproducten, die van cruciaal belang zijn voor routinematige medische procedures.

·         Vertrouwen van het publiek — Het publieke bewustzijn van deze potentiële risico's, zelfs als ze theoretisch zijn of een zeer lage kans hebben om te voorkomen, kan de bereidheid van individuen om te doneren of bloedtransfusies te ontvangen beïnvloeden, waardoor de bloeddonatiegraad en het algehele vertrouwen in de veiligheid van bloedtransfusies worden verlaagd.

De auteurs benadrukken de noodzaak van uitgebreide studies om de implicaties van deze prionachtige structuren in het piekeiwit beter te begrijpen, niet alleen voor de veiligheid van mRNA-prikken, maar ook voor de bredere implicaties voor volksgezondheidsmaatregelen zoals bloedtransfusiepraktijken.

Andere mogelijke gezondheidsgevaren van besmet bloed

Verontreinigd bloed kan ook andere ernstige gezondheidsrisico's met zich meebrengen, waaronder:

•Verminderde immuunfunctie onder bloedontvangers — Het is aangetoond dat hoe meer doses van de COVID-opname u heeft gekregen, hoe groter de kans dat u toekomstige infecties oploopt, hetzij door SARS-CoV-2 of andere virussen, als gevolg van antilichaamafhankelijke verbetering.

Bloeddonaties van mensen die verschillende doses mRNA-injecties hebben gekregen, bieden mogelijk onvoldoende immuniteit tegen veelvoorkomende infecties, wat resulteert in subklinische infecties en ziekten bij ontvangers.

•Vorming van bloedstolsels en amyloïdeaggregaten — Als het immuunsysteem van een bloedafnemer niet sterk genoeg is om piekeiwit te neutraliseren, kunnen er ook bloedstolsels en amyloïdeaggregaten ontstaan.

•Chronische ontsteking — Langdurige blootstelling aan de antigenen van de COVID-19-opnamen kan de vorming van IgG4-antilichamen veroorzaken, wat resulteert in chronische ontstekingen en immuundisfunctie.

IgG4-antilichamen worden vaak geassocieerd met chronische blootstelling aan antigenen, zoals die worden gezien bij aanhoudende infecties, bepaalde vormen van kanker en langdurige blootstelling aan allergenen. IgG4-antilichamen worden ook geassocieerd met een unieke aandoening die bekend staat als IgG4-Related Disease (IgG4-RD), een fibro-inflammatoire aandoening die wordt gekenmerkt door zwellingen of massa's in aangetaste organen.4

Bloedtransfusies en het risico op auto-immuunziekten

De auteurs maken zich ook zorgen over het potentieel van besmet bloed om auto-immuunziekten bij ontvangers te veroorzaken. Uit recent onderzoek is gebleken dat de RNA-pseudouridylering, een proces waarbij uracil wordt verwisseld voor synthetisch methylpseudouridine, kan frameshifting veroorzaken, eigenlijk een opslag in de decodering, die de productie van afwijkingen eiwitten kan voorzaken.

De antilichamen die zich daardoor ontwikkelen, kunnen op hun beurt immuunreacties buiten het doel veroorzaken. Daarnaast zijn lipide nanodeeltjes (LNP's), een belangrijk onderdeel van de COVID-opnamen, geïdentificeerd als zeer ontstekingsremmend en met een krachtigere adjuvante activiteit in vergelijking met traditionele vaccinadjuvantia, wat het risico op een auto-immuunrespons verder vergroot. Zoals gerapporteerd in het aanbevolen artikel:5

“Recente studies hebben aangetoond dat RNA-pseudouridylering kan leiden tot frameshifting. Het is nog niet duidelijk of een deel van het pseudouridineerde mRNA voor het piekeiwit wordt vertaald in een ander eiwit met een onbekende functie bij ontvangers van vaccins. Als deze eiwitten ook pathogeen zijn, kunnen in de toekomst aanvullende tests voor dergelijke frameshift-eiwitten nodig zijn.

Zelfs als een frameshift-eiwit niet giftig is, moet het vreemd zijn aan het lichaam en kan het auto-immuunziekten veroorzaken. Bovendien zijn LNP's zelf zeer inflammatoire stoffen ... LNP's blijken een sterkere adjuvante activiteit te hebben dan de adjuvantia die worden gebruikt in conventionele vaccins, en er is ook bezorgdheid over auto-immuunziekten als gevolg van dit aspect.

Dus hoewel het niet duidelijk is wat de veroorzaker van auto-immuunziekte is, is het grote aantal gemelde gevallen van auto-immuunziekte na genetische vaccinatie uiterst zorgwekkend.

Het mechanisme van genvaccins dat ervoor zorgt dat eigen cellen de antigenen van ziekteverwekkers produceren, brengt het risico met zich mee auto-immuunziekten te veroorzaken, die niet volledig kunnen worden vermeden, zelfs niet als mRNA-pseudouridyleringstechnologie wordt gebruikt.

In deze context moeten personen met een positieve bloedtest voor spike-eiwit mogelijk interviews en aanvullende tests ondergaan voor auto-immuunziekte-indicatoren, zoals antinucleaire antilichamen.

Als de aminozuursequentie van het eiwit als gevolg van de frameshift voorspelbaar is, kunnen deze kandidaat-eiwitten worden opgenomen in de initiële massaspectrometrie-assay. In ieder geval is het bijzonder belangrijk om tests te ontwikkelen en medische zorginstellingen vast te stellen in afwachting van deze situaties. ”

Voorstellen voor het beheer van bloedafname

De auteurs schetsen verschillende specifieke voorstellen voor het beheer van bloedafname en bloedproducten van personen die genetische “-vaccins hebben gekregen. ” Gezien de verscheidenheid aan bloedgerelateerde afwijkingen die na de prik zijn waargenomen, stellen de onderzoekers dat rigoureuze en voorzorgsmaatregelen bij bloedbehandeling en transfusiepraktijken nu een noodzaak zijn geworden.

Een belangrijk onderdeel van het voorstel is het houden van grondige interviews met potentiële bloeddonors. Deze interviews moeten betrekking hebben op hun vaccinatiestatus, het aantal ontvangen doses, hun COVID-19-infectiegeschiedenis en eventuele symptomen die ze kunnen ervaren die kunnen wijzen op aandoeningen zoals het post-vaccinatie syndroom (PVS), long-COVID of andere complicaties.

De onderzoekers bevelen ook uitstelperiodes aan voor bloed dat is verzameld bij ontvangers van COVID-prikken — 48 uur voor mRNA-opnamen en zes weken voor ontvangers van AstraZeneca DNA-prikken. Er wordt ook een reeks tests voorgesteld om de veiligheid van verzameld bloed te waarborgen, waaronder:

Massaspectrometrie om het piekeiwitgehalte te meten

PCR voor het detecteren van de aanwezigheid van piekeiwit mRNA en DNA

Testen op markers geassocieerd met auto-immuunziekten

Enzymgebonden immunosorbentassay (ELISA)

Immunofenotypering

Vloeibare biopsieën gecombineerd met proteomica om piekeiwit en zijn mRNA te detecteren en te kwantificeren

 

De auteurs merken ook op dat beleid en procedures voortdurend moeten worden herzien, aangezien nieuwe risico's en problemen met bloedproducten afkomstig van mRNA en ontvangers van DNA-prikken worden geïdentificeerd.

Zorgen voor de veiligheid van huidige bloedproducten

Het document beoordeelt ook strategieën om de veiligheid van reeds verzamelde bloedproducten te waarborgen, en benadrukt de complexe uitdagingen die medische instellingen, regelgevende instanties en het bredere ecosysteem voor de gezondheidszorg moeten navigeren na wijdverbreid gebruik van mRNA-injecties.

De belangrijkste zorg is het risico voor patiënten door het gebruik van bloedproducten van donoren die op genen gebaseerde injecties hebben ontvangen zonder de aanwezigheid of afwezigheid van spike-eiwitten of gemodificeerd mRNA te bevestigen. Om hun veiligheid te garanderen, moeten methoden om potentiële verontreinigingen te kwantificeren zo snel mogelijk worden ontwikkeld en geïmplementeerd.

Een ander kritiek punt dat moet worden aangepakt, is het huidige gebrek aan betrouwbare methoden om piekeiwitten of gemodificeerd mRNA uit bloedproducten te verwijderen. De auteurs waarschuwen dat, gezien de mogelijke persistentie, lage oplosbaarheid, hittebestendigheid en stralingsweerstand van deze componenten, de huidige methodologieën onvoldoende zijn voor de klus. De enige oplossing, zeggen ze, is om alle bloedproducten die deze verontreinigingen bevatten, weg te gooien totdat er effectieve verwijderingstechnieken zijn vastgesteld.

Onderzoekers roepen op tot wijdverbreide bloedtesten

Daarnaast roepen de onderzoekers op tot wijdverbreide tests van zowel geplaveid als losgeknepen om de mogelijke overdracht van piekeiwitten door exosomen (zogenaamde afstoting) te beoordelen.

Zoals opgemerkt door de auteurs:

“ ... toen exosomen verzameld van ontvangers van vaccins werden toegediend aan muizen die niet waren gevaccineerd met het genetische vaccin, werd het piekeiwit overgedragen.

Daarom kan niet worden ontkend dat het piekeiwit en zijn gemodificeerde genen via exosomen kunnen worden overgedragen. Om deze reden raden we aan om in eerste instantie volledige tests uit te voeren, ongeacht de status van genetische vaccinatie, en dat er een cohortonderzoek wordt uitgevoerd om snel het volledige beeld vast te leggen …

Bovendien ... kan niet worden uitgesloten dat zelfs degenen die niet zijn gevaccineerd met het genetische vaccin, maar lange COVID hebben gehad, mogelijk residuele spike-eiwitten of van fibrine afgeleide microthrombi in hun lichaam hebben, dus het zou raadzaam zijn om te doen dezelfde testen en follow-up als voor ontvangers van genetische vaccins.

De aanwezigheid of afwezigheid en de hoeveelheid anti-nucleocapside-antilichamen en antilichaamisotypen kunnen een indicator (en) zijn om te onderscheiden of genetische vaccinatie of lange COVID de oorzaak is. In ieder geval wordt verwacht dat deze cohortstudies zullen helpen bij het vaststellen van afkapwaarden voor bloedspiegels van piekeiwitten en andere stoffen om de veiligheid van bloedproducten te bepalen.

Faksova et al. voerde een groot cohortonderzoek uit bij 99 miljoen mensen die een multinational Global Vaccine Data NetworkTM (GVDN ®) gebruikten en vonden een significant verhoogd risico op myocarditis, pericarditis, Guillain-Barre-syndroom en cerebrale veneuze sinustrombose bij ontvangers van genetische vaccins. ”

Het waarborgen van de traceerbaarheid van bloedproducten en het opzetten van een rigoureus wettelijk en regelgevend kader om de talloze problemen die voortvloeien uit het gebruik van bloedproducten afkomstig van COVID-prikdieren te beheersen, staan ook voorop. Dit omvat het creëren van systemen voor de registratie van alle potentiële donoren, het waarborgen van de traceerbaarheid van bloedproducten en het uitvoeren van resultatenonderzoeken van ontvangers.

Call to Pause: Evaluatie van de risico's en voordelen van genetische vaccins voor een veiligere toekomst

Concluderend wijzen de auteurs erop dat als we doorgaan met het gebruik van op mRNA-LPN gebaseerde platforms om conventionele vaccins te vervangen of nieuwe te creëren, de risico's voor onze bloed- en beenmergtoevoer verder zullen worden vergroot.

“De impact van deze genetische vaccins op bloedproducten en de daadwerkelijke schade die daardoor wordt veroorzaakt, is momenteel onbekend, ” schrijven ze.6

“Om deze risico's te vermijden en verdere uitbreiding van bloedbesmetting en complicatie van de situatie te voorkomen, verzoeken wij daarom ten zeerste om de vaccinatiecampagne met genetische vaccins op te schorten en zo vroeg mogelijk een schade-batenanalyse uit te voeren , zoals Fraiman et al.7 en Polykretis et al.8

[De] gezondheidsletsels veroorzaakt door genetische vaccinatie zijn al buitengewoon ernstig en het wordt hoog tijd dat landen en relevante organisaties samen concrete stappen ondernemen om de risico's te identificeren en deze te beheersen en op te lossen. ”

 

Bron: https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2024/05/27/blood-supply-contamination.aspx?ui=07ba04847d3da606336f089f0969627d79f1e004acb37b25456d0c6b44805309&sd=20210406&cid_source=wnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20240527Z2&foDate=false&mid=DM1574475&rid=31559790


Bronnen en referenties:

·         1, 3, 5, 6 Preprints.org March 15, 2024

·         2 Jeff Dornik Substack March 22, 2024

·         4 Stat Pearls IgG4-Related Disease

·         7 Vaccine 2022 Sep 22;40(40):5798-5805

·         8 Autoimmunity 2023 Dec;56(1):2259123

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...