maandag 12 februari 2024

Uitvaartondernemer: dit zal de geschiedenis ingaan als misdaad van Bijbelse proporties


Uitvaartondernemer John O’Looney vertelde in een interview met John Campbell over een jongeman die plotseling was overleden. Zijn familie besloot om hem te laten balsemen.

De balsemer van O’Looney ontdekte dat de aderen van de jongeman verstopt zaten met iets. Met een pincet haalde hij er een bloedstolsel uit dat even lang was als zijn been, bijna een meter lang.

In eerste instantie leek het te gaan om normale bloedproppen, maar als je het bloed eraf wast, blijken ze spierwit te zijn. “Ze zijn niet normaal,” benadrukte de uitvaartondernemer. “We hebben dergelijke stolsels nog niet eerder gezien.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Belachelijk

De patholoog die voor het balsemproces obductie had gedaan, was niet verontrust en vroeg hem om de monsters weg te gooien. Hij zei dat dergelijke stolsels na overlijden in het lichaam van mensen kunnen groeien.

Het is belachelijk om te denken dat je aderen zich na je dood vullen met rubber, zei O’Looney tegen Campbell. Hij heeft deze mysterieuze stolsels inmiddels in tientallen lichamen aangetroffen. In alle gevallen ging het om mensen die plotseling waren overleden.

Represailles

Balsemers die hun zorgen uiten, kunnen in Groot-Brittannië represailles verwachten van het British Institute of Embalmers. Sterker nog: het instituut heeft balsemers gewaarschuwd om niet met O’Looney te spreken.

Ook andere balsemers slaan alarm, maar niemand luistert. Ondertussen stijgt het aantal sterfgevallen naar recordhoogte. “Het is gestoord.”

“Dit zal de geschiedenis ingaan als een misdaad van Bijbelse proporties.”

Presidentskandidaat Robert F. Kennedy: dit is de waarheid over de oorlog in Oekraïne


De defensie-industrie wil de NAVO continu uitbreiden. Waarom? Omdat landen die lid worden flink moeten investeren in wapens. En belangrijker nog: hun orders moeten plaatsen bij specifieke bedrijven.

De Amerikaanse presidentskandidaat Robert F. Kennedy jr. noemt in een filmpje op X wapenfabrikanten Northrop Grumman, Raytheon, General Dynamics, Boeing en Lockheed.

In maart 2022 zette de Amerikaanse overheid 113 miljard dollar opzij voor Oekraïne. Sindsdien zijn er nog vele tientallen miljarden vrijgemaakt. Na de oorlog moet alles wat we vernietigd hebben weer worden opgebouwd.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Voorwaarden

Senator Mitch McConnell liet zich ontvallen dat al dat geld niet echt naar Oekraïne gaat, maar naar Amerikaanse wapenfabrikanten.

En wie is de eigenaar van die bedrijven? BlackRock.

Senator Tim Scott zei dat Oekraïne het geld niet cadeau krijgt, maar dat het gaat om een lening. Waarom noemen ze het een lening? Zodat ze daar voorwaarden aan kunnen verbinden, zei Kennedy. Denk daarbij aan extreme bezuinigingen. Oekraïne moet bovendien alle staatsbezittingen verkopen aan multinationals, waaronder alle landbouwgrond, de meest vruchtbare landbouwgrond ter wereld, de broodmand van Europa.

Meer dan een half miljoen Oekraïense jongens zijn gestorven om die grond bij Oekraïne te houden. Dertig procent van de grond is inmiddels al verkocht aan DuPont, Cargill en Monsanto. Wie is de eigenaar van die bedrijven? BlackRock.

Recht voor onze neus

En wie gaat helpen bij de wederopbouw van Oekraïne? BlackRock.

Ze doen dit recht voor onze neus. Het interesseert ze niet dat wij het weten omdat ze weten dat ze ermee weg kunnen komen. Hoe? Door te zorgen dat wij oorlog met elkaar blijven voeren. Ze zetten mensen tegen elkaar op: blank tegen zwart, links tegen rechts, enzovoorts.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Denk erover na

 februari 12, 2024   2 

   HubertdeThé / Pixabay

Het is niet genoeg om tegen het globalisme of het WEF te zijn, we moeten ook voor iets beters zijn.”                   

– Tom Luongo, Gold, Goats ’n Guns

Meneer Luongo maakt een belangrijk punt. Ik wil dat je hierover nadenkt: er is een reden waarom de WEF-globalistische cabal de strijd om de rest van ons te controleren en te domineren aan het verliezen is. Ze proberen recht in de tegengestelde stromingen van de werkelijkheid te komen. Bovenal proberen ze macht en besluitvorming te centraliseren. Maar de wereld beweegt zich in de tegenovergestelde richting. Alle doelstellingen van het WEF zijn gebaseerd op de macrotrends in de geschiedenis, schrijft James Howard Kunstler.

De opkomende regel voor menselijke aangelegenheden is nu dat alles wat op grote schaal wordt georganiseerd zal wankelen en falen. Er zal geen wereldregering komen die geleid wordt door de schepsels van Davos of Brussel, of Washington DC, of welke andere plaats dan ook die de grootheidswaanzinnigen zich voorstellen als hun zetel van de wereldmacht. Het gaat niet gebeuren, dus je kunt stoppen met je er zorgen over te maken. Maar je kunt je maar beter voorbereiden op wat er wel gebeurt: alles in onze wereld wil kleiner, langzamer, fijner en lokaler worden. Alles wat tegen deze trends ingaat is pissen in de wind.

Omdat elke activiteit die wij mensen beoefenen in die richting moet bewegen, zien we kolossale industrieën, instellingen en afspraken uiteen spatten: alles van de nationale overheid tot lange-afstand bevoorradingsketens tot gigantische detailhandelsketens tot wereldwijde bedrijfsnetwerken tot uit de kluiten gewassen universiteiten en middelbare scholen tot transportmatrices tot metroplex-steden tot megaboerderijen tot politieke partijen.

Waar de verrotting waarschijnlijk het grootst is, maar vooralsnog meer verborgen, is in de activiteiten van het georganiseerde kapitaal, de banken en geldsystemen, inclusief de financiële markten. Als deze monsters ontploffen, en dat moet, zullen alle andere monsters schudden, rammelen en rollen. Ze moeten blazen omdat de brandstoftank leeg raakt.

De Amerikaanse olieproductie mag dan op een historisch hoogtepunt zijn met ongeveer 13 miljoen vaten per dag, maar het grootste deel daarvan – ongeveer 8 miljoen – is schalieolie, wat een uiting is van onze enorme schuld sinds 2009. Nu we aan de absolute grenzen van onze schuld zitten, zitten we ook aan de grenzen van schalieolie. De productie van schalieolie liep parallel met de opeenstapeling van al die schulden, zowel in omvang als in groeisnelheid, en als de schulden slecht worden – dat wil zeggen, onbetaalbaar – zal de georganiseerde kapitaalsector ontploffen en zal de productie van schalieolie even sterk dalen als ze steeg. Het is ook een feit dat schalieolie onderhevig is aan natuurlijke grenzen – we hebben geen “sweet spots” meer om te boren.

Dat is Amerika. Europa is veel erger, want afgezien van de olie die nog in de Noordzee zit (niet veel), heeft Europa geen olie. Europa’s grootste gasveld – Groningen in Nederland – zal volgens de planning in oktober van dit jaar worden gesloten. Jullie weten allemaal wat er is gebeurd met de Nord Stream pijpleidingen. En dan heeft Duitsland, in een soort psychotische staat van verstandsverbijstering, zijn hele kernenergie-industrie stilgelegd, terwijl Frankrijk gewoon zijn kerncentrales niet vervangt terwijl ze verouderen. Europa is compleet de pineut. Ze zullen niets hebben wat we moderne industrie zouden kunnen noemen. Ondertussen bespeelt het WEF ze als een fluithoorn door ze af te leiden met “groene” politiek, een ongecontroleerde immigranteninvasie en seksuele verwarring.

Natuurlijk hebben we in de VS met veel van dezelfde waanzin te maken, maar dat verandert niets aan de echte macrotrends. Onze federale regering wordt niet echt machtiger, ze kraakt, te beginnen bij de top, met een mentaal incompetente president – het geheim dat iedereen kent. Agentschappen als het Ministerie van Justitie en Binnenlandse Veiligheid lijken op dit moment misschien tirannieker, maar ze breken eigenlijk als instituten omdat ze in hun wetteloosheid het vertrouwen van het volk hebben verloren – en niets is fundamenteler voor een beschaafde samenleving dan vertrouwen in de wet. Dat is wat instemming van de geregeerden betekent.

Dus, de periode van wanordelijke overgang waar we ons in bevinden, gaat niet in de richting van een grotere dominantie door reuzen, maar naar het overleven van de kleine en behendige. We zullen geen kapitaalvorming zien zoals de orgie van de afgelopen tijd; eerder het verdwijnen van dingen waarvan ten onrechte wordt aangenomen dat het kapitaal is, inkrimping in plaats van uitbreiding. Je zult worstelen om echte rijkdom te identificeren en te behouden, die je zult vinden op onverwachte plaatsen, zoals de vrienden op wie je kunt rekenen, je reputatie van eerlijkheid, je betrouwbaarheid, je verworven vaardigheden en je gezondheid, fysiek en psychologisch.

Het WEF zal niet in staat zijn om zijn globalistische nachtmerrie van elite transhumanisme en bewaakte insectenetende lijfeigenen op te leggen, en dat weten ze nu. Ze zijn bang. De verachtelijke Yuval Noah Harari heeft dat zelfs publiekelijk gezegd. De politieke figuren en agenten die die cabal dienen mogen blij zijn als ze niet op openbare pleinen worden opgehangen. De politieke criminelen hier in Amerika, de bedriegers, de oplichters, de opruiers, de Lawfare agenten, de verkiezingsfraudeurs, kennen heel goed het gevaar van hun dreigende vervolgingen, en dat is precies waarom de Democraten Partij en haar blob handlangers en flunkies zich gedragen als wanhopige krankzinnigen.

Verwacht: falende lokale regeringen, misschien zelfs staatsregeringen; falende aanvoerlijnen; falende elektriciteitsvoorziening, falende vrachtwagens, falende grootwinkelbedrijven, falende supermarkten, falende reusachtige bedrijven; falende banken, falende investeringen, falend geld, falende nieuwsorganisaties, falende luchtvaartmaatschappijen, falende autodealers, falende ziekenhuizen, falende universiteiten en nog veel meer. Maar vergeet niet de menselijke vindingrijkheid en creativiteit, ons vermogen om systemen voor het dagelijks leven te omzeilen en opnieuw uit te vinden, ook al is het op een kleinschaliger en bescheidener niveau.

Verwacht heropgebouwde lokale economieën, van productie tot groothandel en detailhandel. Verwacht kleinere winkels, minder dingen om te kopen maar veel van betere kwaliteit. Verwacht veel minder langeafstandsreizen maar veel meer lokale activiteiten. Verwacht de wedergeboorte van lokale cultuur – theaters, live muziek, nieuwsbladen, dansen – ter vervanging van al het ingeblikte amusement waar we aan gewend zijn. Verwacht dat kleine privéscholen de centrale scholen zullen vervangen. Verwacht dat kleine, lokale klinieken uit de as van de medische conglomeraten zullen herrijzen. Verwacht dat Amerikanen terugkeren naar kerken als een mechanisme voor het organiseren van gemeenschapsrelaties. Verwacht meer formaliteit en minder slijmen in het openbaar. Verwacht van ons allemaal een hernieuwd gevoel van dankbaarheid voor het feit dat we hier zijn in plaats van woede, wrok en grief, omdat er waarschijnlijk veel minder van ons zullen zijn.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/denk-erover-na/

Volgens Oliver Stone is premier Netanyahu volkomen gestoord

maandag, 12 februari 2024 10:39   Hits: 3500   

  bombardement Rafah  Op dit moment worden er door Israël bombardementen uitgevoerd op Rafah, een stad met 1,4 miljoen gevluchte Palestijnen.

Deze Palestijnen werden door Israël verdreven uit het noorden van Gaza naar het zuiden want daar zouden ze veilig zijn. 



De MSM juichen want Israël zou 2 gijzelaars hebben bevrijd tijdens een aanval van Israël op de stad Rafah. 

Dat is het nieuws op de voorpagina, niet het feit dat een stad met 1,4 gevluchte Palestijnen nu wordt gebombardeerd door datzelfde Israël.

Bij de aanvallen in de nacht van zondag op maandag zette Israël volgens persbureau Reuters vliegtuigen, tanks en schepen in. Het door Hamas geleide ministerie van Volksgezondheid in Gaza meldt dat er vijftig mensen zijn omgekomen. Die cijfers kunnen niet onafhankelijk gecontroleerd worden. Het Israëlische leger meldt een reeks "terreurdoelen" in Rafah te hebben aangevallen.

Schepen, tanks en vliegtuigen worden ingezet tegen een overbevolkte stad. Een stad gevuld met mensen die op bevel van Israël zijn verdreven uit het noorden van Gaza en moesten vluchten naar het zuiden waar ze veilig zouden zijn.

Natuurlijk zijn ze daar niet veilig, want hetgeen er gebeurde in Gaza stad gebeurt nu in Rafah.

Denk aan Amalek riep de Israëlische president Netanyahu.

De Joodse koning Saul kreeg de volgende opdracht van God: Ga nu heen, en versla Amalek, en sla alles wat hij heeft met de ban. Spaar hem niet, maar dood hen van man tot vrouw, van kind tot zuigeling, van rund tot schaap, en van kameel tot ezel.
Wat hier gebeurt heeft niets menselijks meer. Het is de zoveelste slachtpartij onder burgers, waaronder veel vrouwen en kinderen.

Dit alles onder leiding van een man die door de bekende Oliver Stone een gestoorde gek wordt genoemd.

Een man bezeten van haat, een man voor wie een goede Palestijn een dode Palestijn is.



Israël zal niet rusten voordat de laatste Palestijn is verdreven of gestorven. De wereld staat erbij en kijkt toe.

Dit is pas echt iets om bang van te worden

Hits: 5919  

  coronavaccins, blackmail politici  Dat de 'coronavaccinaties' totaal niets met gezondheid te maken hebben blijkt uit het volgende verhaal.

Een verhaal dat echt is, maar dat ook laat zien dat de krachten achter de schermen nergens voor terugdeinzen.

Ten tijde van de nepcoronapandemie hebben we de soms hysterische dwangmaatregelen gezien van onze overheid. Een overheid die alles op alles zette op zoveel mogelijk mensen richting 'coronavaccin' te pushen.


Onze overheid was niet de enige, want de meeste overheden deden dit en het leek alsof ze gedreven werden door onzichtbare krachten.

Dat dit geen verbeelding was, blijkt uit het volgende:

Dit schreven wij op 11 februari 2021 in een artikel genaamd 'Bill Gates opent aanval op Tanzania'.

Een andere maniak die bezeten is van het "terugdringen van de wereldbevolking" is uiteraard Bill Gates, de man die alles kan kopen wat hij nodig heeft om zijn doel te bereiken, inclusief de pers.

Omdat Tanzania de plannen van Bill Gates behoorlijk dwarsboomt door niet mee te gaan in de nep coronapandemie en geen vaccins te kopen, heeft diezelfde Gates via de door hem gekochte media frontaal de aanval ingezet.

Zo doet hij dit onder andere via een artikel in de Britse krant de Guardian.

dit

Het is niet voor niets dat je links van het artikel, de naam ziet verschijnen van de Bill en Melinda Gates Foundation. Gates heeft namelijk als het ware de Guardian gekocht.

Zo gaf hij in 2011 de Guardian een bedrag van 5,5 miljoen dollar en dan wil je wel schrijven wat de grote baas graag ziet.

Iets meer dan een maand later, op 23 maart 2021 schreven wij:

Je hebt ze nog maar heel weinig op deze wereld, echte leiders, mensen die voor hun volk door het vuur gaan. Zo iemand was de vermoorde Tanzaniaanse president John Magufuli, de man die het lef had Bill Gates en consorten voor joker te zetten en dat nu met zijn leven heeft moeten bekopen.

John Magufuli is dood (17 maart 2021) en het is lang geleden dat de dood van een leider zoveel emoties heeft losgemaakt als bij de (niet onverwachte) moord op de president van Tanzania.

Nu kan je natuurlijk stellen dat bovenstaande toeval is. Maar, na het zien van onderstaande video kan je dat niet meer.

Dan zie je hoe politici worden gedwongen om dingen te doen die ze misschien helemaal niet willen. Ook zie je dat wanneer ze dat niet doen, ze dit vaak moeten bekopen met hun leven.

En dat is iets om echt bang van te worden.

Het voedselsysteem van onderuit veranderen

 Analyse door Dr. Joseph Mercola    11 februari 2024

 

    Video Link: https://www.bitchute.com/video/FsaRm3MqzAYk/

  

Het VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG

Meervoudig of poly-onverzadigde vetzuren, verder PUFA's genoemd (Poly Unsaturated Fatty Acids) kenmerken zich door minstens twee onverzadigde bindingen in hun koolstofketen.

LA: afkorting van Linoleic Acid ofwel LINOLZUUR

·    Rond de komst van de Amerikaanse Burgeroorlog, in de jaren 1870 of zo, ontwikkelden ze de technologie om oliën uit zaden te halen. Voordien was de gemiddelde LA-inname minder dan 5 gram per dag en waarschijnlijk dichter bij 2 of 3 gram

·    Eieren en spek zijn twee bronnen die tegenwoordig een zeer hoog LA-niveau hebben, omdat ze een onnatuurlijk en PUFA-rijk dieet krijgen

·    De mainstream is er zo van overtuigd dat verzadigd vet slecht is en dat PUFA's goed zijn dat ze nu technologie beginnen te gebruiken om de verzadigde vetten bij herkauwers in PUFA's te veranderen

·    Ashley Armstrong's boerderij, Angel Acres Egg Co.produceert eieren met weinig linolzuur (LA), zoals de natuur het bedoeld heeft. Gemiddeld bevatten haar eieren 17 tot 20 milligram LA, wat ongeveer een kwart van de LA is die in conventionele eieren wordt aangetroffen

·    Armstrong is ook begonnen met een nieuw privé-voedselsysteem genaamd Nourish Cooperative dat melk, kaas, low-PUFA-varkensvlees, low-PUFA kip en grasgevoerd rundvlees biedt. Angel Acres Egg Co. en Nourish Cooperative verzenden beide boerderijvers voedsel tot aan je deur

 

De video hierboven bevat een interview met terugkerende gast Ashley Armstrong, een gecertificeerde personal trainer met een Ph.D., MS en BS in engineering en mede-oprichter van Angel Acres Egg Co, die gespecialiseerd is in de productie van eieren met weinig PUFA (meervoudig onverzadigd vet). Gemiddeld bevatten haar eieren 17 tot 20 milligram linolzuur (LA), wat ongeveer een kwart van de LA is die in conventionele eieren wordt aangetroffen.

Ze is ook begonnen met een nieuw privé-voedselsysteem voor leden dat melk, kaas, low-PUFA-varkensvlees en low-PUFA-kip biedt aan de Voedings coöperatie Beiden verzenden vers voedsel voor de boerderij tot aan uw deur (i/d VS. red.).

"Een van mijn favoriete onderwerpen is in wezen gewoon terug te keren naar hoe voedsel vroeger werd gemaakt" Zegt Armstrong. “Honderdvijftig jaar geleden was het linolzuur (LA) in de voeding van nature laag, dus mensen gingen gewoon naar de supermarkt en hun voedselopties hadden geen bos aan linolzuur.

Het was naar mijn mening waarschijnlijk gemakkelijker om toen voedsel te kopen. En nu worden we overspoeld met niet alleen PUFA's van plantaardige oliën, maar ook van dierlijke producten, omdat sommige dieren slechts voertuigen zijn voor deze plantaardige oliën. De verklaring dat ‘je bent wat je eet’ is nog nooit zo waar geweest vanwege hoeveel de landbouwsector de afgelopen 100 jaar is veranderd."

Modern dieet wordt geladen met Schadelijk LA

Rond de Amerikaanse Burgeroorlog, in de jaren 1870 of zo (in de VS), ontwikkelden ze de technologie om oliën uit zaden te halen. Voordien was de gemiddelde LA-inname minder dan 5 gram per dag en waarschijnlijk dichter bij 2 of 3 gram.

Tegenwoordig overtreffen de meeste mensen dat tegen de tijd dat ze klaar zijn met het ontbijt. Zoals Armstrong opmerkt, zijn eieren en spek twee bronnen die tegenwoordig een zeer hoog LA-niveau hebben, door het feit dat ze een onnatuurlijk en PUFA-rijk dieet krijgen.

Eieren en spek worden doorgaans gezien als gezonde voedselopties, vooral onder carnivoren, maar wat hier het meest uit het oog wordt verloren, is dat LA een metabool gif is dat de mitochondriale functie schaadt, zo niet vernietigt, en als zodanig zijn conventionele eieren en spek een recept voor slechte gezondheid . Het goede nieuws is dat er manieren zijn om eieren en varkensvlees te kweken die niet vol zitten met LA, en dat is waar Armstrong zich in specialiseert.

'Ik denk dat het beste wat iemand voor zijn gezondheid kan doen, is om zijn eten vijf dagen lang op de voet te volgen en gewoon aandacht te besteden aan het aantal PUFA's in hun dieet. Als je dat zo laag mogelijk kunt houden, denk ik dat je vrij snel verbeteringen in je gezondheid zult zien, Zegt Armstrong.

'En dat kun je niet bereiken als je uit eten gaat in restaurants.

Dat kun je niet bereiken door een hoop noten en zaden te eten.

Dat kun je niet bereiken door conventioneel spek te eten, conventioneel eigeel, conventionele drumsticks en dat soort dingen.

Je moet echt letten op de soorten vet die je eet. Het is een beetje een eye-opener dat je voedsel herbronnen er echt toe doet in de tijd van vandaag, omdat de overvloed die we hebben in deze high-PUFA, high-LA opties nogal alarmerend en beangstigend is."

Gelukkig begint het woord eruit te komen. Er is nu een app genaamd Seed Oil Scout die identificeert welke restaurants (in de VS weliswaar) hun voedsel in zaadoliën koken en welke niet. Tenzij je naar een zaadolievrij restaurant gaat, kun je vrijwel gegarandeerd zijn dat ze in zaadolie koken, omdat het veel goedkoper is dan koken in boter.

Waarom gezonde eieren zo belangrijk zijn

Kippeneieren zijn een enorm belangrijk onderdeel van ons dieet omdat ze voedingsstoffen bevatten die echt moeilijk te krijgen zijn van andere voedingsmiddelen, met name choline. Choline, in grote hoeveelheden aangetroffen in biologische, weide-eigeel, werd voor het eerst ontdekt in 1862.1

Het werd in 1998 officieel erkend als een essentiële voedingsstof voor de menselijke gezondheid door het Institute of Medicine.2 Sindsdien hebben we geleerd dat choline een lange lijst met gezondheidsvoordelen heeft. Het is bijvoorbeeld vereist voor :

Gezonde ontwikkeling van de foetus3

Optimale hersenfunctie, geheugen en cognitie

Gezondheid van het zenuwstelsel - Choline is nodig voor het maken van acetylcholine, een neurotransmitter die betrokken is bij gezonde spier-, hart- en geheugenprestaties

Celstructuur - Choline is nodig voor de synthese van fosfatidylcholine, beter bekend als lecithine, dat nodig is voor de samenstelling van celmembranen

Mitochondriale functie4

Metabolisme (energieproductie)

DNA-synthese

Methylatiereacties5

Cardiovasculaire gezondheid

Levergezondheid, omdat choline nodig is om cholesterol uit uw lever te halen; een cholinedeficiëntie kan leiden tot overmatige vet- en cholesterolopbouw6

 

Onderzoek7 gepubliceerd in 2020 concludeerde ook dat choline een ontstekingsremmende activiteit heeft en vooral nuttig kan zijn bij mensen met insulineresistentie en / of metabool syndroom. En hoewel een cholinesupplement in dit opzicht goed was, waren eieren veel beter. 

Choline is vereist voor energieproductie

Armstrong merkt op :

“In termen van maximale voedingsstoffen in vierkante meters, weet ik niet of je eigeel kunt verslaan. Moeder natuur heeft het ei ontworpen om de dooier te beschermen, omdat de dooier het kostbaarste deel van het ei is. De schaal werkt als een fysieke barrière om de dooier te beschermen en het eiwit is zeer antimicrobieel, antibacterieel van aard om de integriteit van de dooier te beschermen.

Dus de eigeel is een voedzame krachtpatser. Het heeft alle voedingsstoffen die nodig zijn om een kip te laten groeien. Van deze kleine dooier wordt een hele kip gekweekt. Hoe mooi is dat? Het is ongelooflijk. Het bevat een grote hoeveelheid B-vitamines en alle B-vitamines zijn noodzakelijke cofactoren in de stappen om energie in je lichaam te produceren.

Als je niet genoeg van de micronutriënten hebt, als je een tekort aan micronutriënten hebt, zal je metabolisme niet zo robuust zijn, omdat je niet over de nodige cofactoren beschikt om ATP te genereren. Choline is volgens mij een van de belangrijkste voedingsstoffen waar veel mensen een tekort aan hebben. Bij koolhydraatmetabolisme, koolhydraatoxidatie is choline een noodzakelijke stap in de energieproductie."

Ervan uitgaande dat u geen choline van andere bronnen krijgt, moet u minstens twee, waarschijnlijk drie en meer eigeel per dag eten. Ik eet zes dooiers per dag, maar slechts één eiwit, omdat ik train en minstens vijf tot zes mijl per dag loop. Hoe actiever je bent, hoe meer choline je nodig hebt om een hogere stofwisseling te ondersteunen.

Armstrong raadt aan om honinggeharde eigeel te proberen. Doe het eigeel gewoon in een glazen bakje en giet genoeg honing over de dooier om het te bedekken. Laat het een nacht inwerken. Dit zal de dooier een beetje verstevigen, waardoor hij minder vloeibaar wordt. Je kunt het gewoon uit de honing scheppen, rauw eten en dan de honing hergebruiken om meer dooier te behandelen.

Mad Science - Het transformeren van de vetzuurprofielen van dieren

Zoals Armstrong uitlegt, worden vee in twee soorten ingedeeld: herkauwers, waaronder koeien, lammeren, geiten en herten, en monogastrische dieren zoals kippen en varkens (en mensen).

Herkauwers hebben een complex spijsverteringssysteem dat bestaat uit doorgaans vier magen. Hun spijsvertering omvat een verscheidenheid aan microben die helpen het voedsel dat ze eten te breken. Deze spijsverteringsmicroben zetten ook voedings-PUFA's om in verzadigde vetten via een proces dat biohydrogenering wordt genoemd. Als gevolg hiervan zijn dierlijke producten van herkauwers meestal lager in PUFA, zelfs als ze een hoog PUFA-dieet krijgen.

Monogastrische dieren hebben maar één maag en alle vetten die ze eten, worden in hun weefsels opgenomen. Daarom zijn conventioneel gekweekt kippenvlees en varkensvlees zo hoog in PUFA's.

Helaas is de mainstream er zo van overtuigd dat verzadigd vet slecht is en dat PUFA's goed zijn dat ze technologieën creëren om de vetzuursamenstelling bij herkauwers te manipuleren. Met andere woorden, ze gebruiken technologie om de verzadigde vetten bij herkauwers in PUFA's te veranderen, wat niets minder dan een ramp is.

"Daarom denk ik dat dergelijke gesprekken zo belangrijk zijn, om het bewustzijn te verspreiden en degenen die in voedselproductie zijn te versterken" Zegt Armstrong. “Onze boeren moeten worden geïnformeerd over waarom we terug moeten naar traditionele landbouwstijlen, traditionele voerprogramma's, zodat we de natuurlijke vetzuurprofielen die moeder natuur heeft gecreëerd, kunnen teruggeven."

Hoewel monogastrische voerdiëten al erg hoog zijn in PUFA's, gebruiken conventionele boeren ook gedroogde distilleerderkorrels (DDG's), gemaakt van de afvalproducten van de ethanolindustrie, die het PUFA-gehalte in monogastrisch vee nog hoger maakt.

“Er zijn onderzoeken die aantonen dat voor varkens die DDG's krijgen, hun vetsamenstelling evenveel PUFA's heeft als koolzaadolie. Dus transformeren we letterlijk het vetzuurprofiel in ons landbouwsysteem naar het ergste, ” Zegt Armstrong.

Dit zou niet zo erg zijn als het aan herkauwers werd gegeven, omdat ze de capaciteit hebben om de PUFA's om te zetten in verzadigd vet. Helaas geven ze het aan monogastrische dieren zoals kippen en varkens, waardoor die voedingsmiddelen iets worden dat op de lange termijn alleen maar uw gezondheid kan schaden. Helaas zijn er geen regels voor het gebruik van DDG's, dus we weten niet hoeveel er wordt gebruikt of wie het gebruikt.

Belemmeringen voor gezondere voedingsmiddelen

Even jammer is dat boeren zoals Armstrong, die voeding begrijpt en dieren goed wil fokken, op meer dan één manier worden tegengehouden. Ze kan bijvoorbeeld niet profiteren van door de overheid gesubsidieerde diervoeders. Ze heeft ook niet het voordeel van economische schaalvergroting. Ze legt uit:

“Het grootste obstakel is het voer, omdat de grote voedermolens zo efficiënt zijn in wat ze doen dat ze enorme hoeveelheden voeringrediënten tegelijkertijd kunnen binnenbrengen. Ze hebben die schaaleconomie die echt moeilijk te integreren is op slechts één bedrijfsniveau.

We brengen niet per keer vrachtwagenladingen voeringrediënten binnen. En hoe meer vrachtvervoer je hebt bij het maken van je feed, hoe hoger de prijzen. Iedereen die betrokken is bij vrachtvervoer weet hoe duur vrachtvervoer nu is. Dus als er een systeem is ingesteld waar enorme hoeveelheden maïs en soja tegelijkertijd worden vervoerd en tegelijkertijd een bos voer wordt gemaakt, dan kun je daar veel kosten besparen.

Dat is een goede zaak, dat is voordelig. Maar op dit moment heb ik niet genoeg volume om dat soort schaalvoordelen te pushen. Het wordt alleen maar duurder naarmate we beginnen te groeien en groeien.

Maar hoe meer boeren we in ons partnerschap brengen ... als we hubs in ons gebied ontwikkelen en we die schaalvoordelen een beetje beter kunnen creëren ... voer naar een algemeen knooppunt brengen, daar kunnen we in de loop van de tijd beginnen met het verlagen van de kosten en kunnen we steeds concurrerender worden met de prijzen in de supermarkt.

Als iemand nu op mijn website zou inloggen en zou zien wat de prijs per eierdoos is, zouden ze waarschijnlijk een beetje gealarmeerd zijn, maar ik verdien geen ton geld aan de eieren. Het is mijn doel om de kosten in de loop van de tijd aanzienlijk te verlagen. Daar nemen we actief stappen in.

Een ding is bijvoorbeeld dat we de afmetingen van de box optimaliseren, zodat we betere verzendkosten kunnen krijgen. Een ander ding is dat onze feed, hopelijk de komende maanden, in semi-vrachtwagens wordt geleverd met een vijzelarm. We doen al jaren voerzakken en dat is zo duur.

Het feit dat we nu de mogelijkheid hebben van een semi-vrachtwagen,  zal dit  aanzienlijke kosten besparen bij de levering van het voer. Uiteindelijk denk ik dat een van de coolste dingen die kunnen gebeuren, is om veehouders te verbinden met veehouders.

We hebben mensen nodig om ons voer te laten groeien. Ik heb niet genoeg land om de gewassen voor ons vee te verbouwen. We krijgen geen voer dat met pesticiden is besproeid. Dat is aan onze kant onaanvaardbaar. Dus hoe kunnen we een netwerk hebben van boeren in rijgewassen die met veehouders werken om voedsel met een lage PUFA en een laag linolzuur te produceren dat wordt gekweekt zoals de natuur het bedoeld heeft?

We werken momenteel aan die stappen achter de schermen en om ook rechtstreeks contact te maken met de mensen die de feed verbouwen, want dat is daar een zeer integraal onderdeel van ... We proberen alleen te repliceren wat moeder natuur 100, 200 jaar geleden deed.

Het maakt niet uit of de eieren ‘biologisch’ [gelabeld] zijn; als de kippen nog steeds biologische soja krijgen, zal het nog steeds hoog linolzuur hebben. Biologische sojabonen hebben geen laag linolzuur. Een conventionele en een biologische soja is hetzelfde."

Kippen beschermers

Als je je eigen kippen voor eieren wilt fokken, moet je er niet alleen voor zorgen dat je ze correct voert, maar je moet ze ook beschermen tegen roofdieren. Ik heb minstens 50 kippen gedood gehad door roofdieren. Armstrong heeft me nu aangesloten bij een veewaakhond, een puppy uit de Grote Pyreneeën genaamd Joy. We bespreken de reden om dit ras te gebruiken in het interview. Natuurlijk, als je eenmaal een of twee waakhonden hebt, moet je er ook voor zorgen dat je ze ook correct voert.

"Het is erg belangrijk om ze te geven wat ze biologisch zijn ontworpen om te eten, zodat ze op hun best kunnen functioneren en de kippen kunnen beschermen" Zegt Armstrong. 'Dus, een integraal onderdeel van wat we hier doen, en dit is gewoon iets dat ik al in het begin begon toen de kosten zo hoog waren.

Hoe verlaag ik de kosten op een manier die de kwaliteit niet opoffert? En ik had zoiets van, nou, om de een of andere reden heeft de slagerij van mij een heleboel extra orgaanresten omdat mensen niet van organen houden en ze verder ook vleesresten hebben. Dus de afgelopen twee en een half jaar ben ik elke week naar een plaatselijke slagerij gegaan om stukjes rundvlees en rundvleesorgaan vllees op te halen ... die ik aan onze kippen voer.

En het leuke is dat de honden van de veewachter gewoon langs de kippen kauwen. Dus ze krijgen botten, ze krijgen calcium, ze krijgen al het bindweefsel rond de botten, ze krijgen het spiervlees, ze krijgen de organen.

En dat is dus een integraal onderdeel van iets dat ik zal proberen op te zetten voor alle boeren in ons netwerk - verbinding maken met een lokale slager omdat er zoveel voedselverspilling is. Hierdoor kunnen de kippen een eiwitboost krijgen. Het stelt de kippen in staat om een voedingsinname te krijgen, en het helpt ook echt de waakhonden van het vee.

Ik ga gewoon wekelijks om het op te halen. Ik geef hem een fooi en ik breng ook vuilniszakken mee, en het is een geweldige relatie omdat het de slager geld kost voor vuilniswagens om deze restjes te laten storten."

Waarom Ashley zulke dappere en moedige keuzes kon maken

    Video Links:

How PUFAs Impacted My Mitochondrial Health - Ashley Armstrong's Testimony (bitchute.com)  

https://www.bitchute.com/video/YfDBHaugLVDN/


Ashley was haar hele leven op zoek geweest naar gezondheid en welzijn. Ze hield zich bezig met verschillende rage diëten, maar kon nooit vaststellen wat echt met haar resoneerde. Tijdens haar studie aan de graduate school voor haar doctoraat, maakte ze een pad in protheses, 3D-printen en controletechniek, in de overtuiging dat het haar passie was.

Maar diep van binnen voelde ze zich losgekoppeld en realiseerde ze zich dat ze meer werd beïnvloed door de verwachtingen van anderen dan door haar eigen verlangens. Ondanks haar aanvankelijke opwinding ontging een groot gevoel van voldoening haar volledig.

Haar ware roeping kwam onverwacht door haar fascinatie voor regeneratieve landbouw. Vrijwilligerswerk op lokale boerderijen opende haar ogen voor een wereld waar voedselproductie niet alleen mensen voedt, maar ook de grond revitaliseert en vee respecteert. Deze hernieuwde passie bracht ze in haar vrije tijd met zich mee en veroorzaakte een vreugde in haar die academische bezigheden nooit konden.

Video Links:  The Impact of Regenerative Farming for Future Generations - Ashley Armstrong's Testimony (bitchute.com)

https://www.bitchute.com/video/YfDBHaugLVDN/

Haar verhaal illustreert ook de gevolgen van het maken van vergelijkbare keuzes. Ze verbeterde niet alleen de kwaliteit van haar eigen leven radicaal, maar haar keuze stelde haar in staat om een bedrijf op te richten dat de beste commercieel geproduceerde eieren in de Verenigde Staten levert. Haar merk is Golden Nuggets, want dat zijn ze.

Het zijn letterlijk gouden klompjes voeding die zelden beschikbaar zijn buiten het kweken van je eigen kippen. Haar eieren helpen mensen een van de krachtigste metabole toxines in hun dieet te vermijden. Je kunt dus niet alleen je eigen leven verbeteren door dappere en moedige keuzes te maken, maar je kunt ook het leven van vele anderen verbeteren.

Het is zeer waarschijnlijk dat haar verhaal zeer krachtig met u zal resoneren en zowel inzicht als inspiratie zal bieden terwijl ze haar reis beschrijft om haar vreugde terug te winnen.

Door het advies van anderen opzij te zetten om haar eigen waarheden op te graven, belichaamt ze de essentie van moed en doorzettingsvermogen. Ze kiest ervoor om weg te lopen van jaren van hard werken beïnvloed door de verwachtingen van anderen, en is een  diepgaand voorbeeld van iemand die haar vreugde herontdekt. Het is moeilijk om een passender voorbeeld voor te stellen van een terugkeer naar Vreugde.

Zeer vergelijkbaar met Ashley, ik heb ook een paar dagen na ons interview een moedige en moedige beslissing genomen die diepgaande implicaties zal hebben voor het toekomstige opwindende traject van deze site. Ik vermoed dat het je vermogen om Vreugde te ervaren radicaal zal vergroten.

In het videosegment hierboven reflecteert Ashley op de tijdlijn van haar beslissing, gezien hoe slechts een paar jaar geleden haar gezondheid verre van ideaal was. Ze worstelde met de productie van mitochondriale energie en haar lichaam verkeerde in een lage schildkliertoestand. Je lichaam geeft prioriteit aan energie voor essentiële taken en besluitvorming vereist aanzienlijke energie.

Je hersenen verbruiken ongeveer 20% van de energie van je lichaam, ondanks dat ze slechts 2% van het gewicht uitmaken. Ashley zou simpelweg niet genoeg cellulaire energie hebben gehad om haar hersenen te voorzien om een beslissing te nemen zoals zij, tenzij ze haar gezondheid verbeterde. Factoren als overtollig linolzuur, oestrogeen en endotoxinen putten haar cellulaire energie uit, wat cruciaal is voor het nemen van energie-intensieve beslissingen.

Haar transformatie onderstreept de kracht van het koesteren van je gezondheid om de energie te krijgen die nodig is om aanzienlijke levensveranderingen aan te brengen. Het vermijden van valkuilen in de voeding, zoals zaadoliën, speelde een sleutelrol in deze reis, waardoor ze een nieuw leven kon inblazen voor dappere beslissingen - een bewijs van de diepgaande impact van het terugwinnen van cellulaire energie op haar vermogen om door de keuzes van het leven te navigeren.

Het is mijn oprechte wens en hoop dat je haar reis overweegt om je te inspireren en je in staat te stellen soortgelijke keuzes te maken in je eigen leven en de vreugde terug te winnen die je verdient. Stel je voor dat je de bijna grenzeloze vreugde ervaart die Ashley heeft met haar 1.000 kippen en vier Livestock Guard Dogs hieronder.


Video Links: Ashley Armstrong and Animals (bitchute.com)

                     https://www.bitchute.com/video/aW15EmHHUowv/

Doe mee aan de New Food Revolution

../..

“Regeneratieve landbouw en mobiel weiland is erg belangrijk voor mij. Dus op een enkele boerderij wil ik niet meer dan 2.000 kippen hebben, omdat op dat moment potentiële ziekten een rol gaan spelen. Je begint het landschap te degraderen en ik denk niet dat kippen daar echt supergezond kunnen zijn.

Het worden dus uiteindelijk hubs en steeds meer boeren gaan meedoen ”  zegt ze. 

Ze is ook een nieuw privé-voedselsysteem gestart, genaamd Voedings coöperatie die melk, kaas, low-PUFA-varkensvlees, low-PUFA-kip, grasgevoerd rundvlees en lamsvlees biedt. Beiden zullen vers voedsel voor de boerderij naar je deur sturen (in de VS welteverstaan red.).

"Het doel van beide is om terug te keren naar hoe voedsel vroeger werd geproduceerd en deze voedselsystemen te creëren waar mensen van nature lagere niveaus van linolzuur kunnen consumeren"  zegt Armstrong. “We proberen het voor mensen gemakkelijker te maken om hun voedingsstoffen binnen te krijgen zonder hun PUFA-inname te verhogen. Dus we beginnen beide vanaf de grond, en naarmate we meer schaalvoordelen bereiken, brengen we meer boeren in het netwerk.

Dat is hoe we een verandering aanbrengen - wanneer we deze grote spelers in de branche laten zien dat ‘Hé, dit zijn statistieken waar consumenten om geven. Dus maak die verandering of ga uit de weg.'

Dat is wanneer we naar waarheid een verandering kunnen aanbrengen, wanneer we kunnen beginnen de mensen hoog in het landbouwsysteem te laten beginnen te vragen: 'Misschien hadden we het mis over meervoudig onverzadigde vetzuren. Misschien is verzadigd vet eigenlijk niet slecht.' Dat kunnen we aantonen door de interesse van de consument en waar consumenten voedsel kopen."

 

Bronnen en referenties

·         1 Ann Nutr Metab. 2012; 61 (3): 254-258

·         2 Nutr Rev. 2009 nov; 67 (11): 615–623

·         3 Nutr vandaag. 2007; 42 (4): 181–186

·         4, 5 Curr Opin Clin Nutr Metab Care. 2013 mei; 16 (3): 339–345

·         6 J Biol Chem. 2002 nov. 1; 277 (44): 42358-65

·         7 Nutriënten 2020; 12 (10): 3120

 

Tijdelijke (vrije) link:  https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2024/02/11/healthy-eggs.aspx?ui=07ba04847d3da606336f089f0969627d79f1e004acb37b25456d0c6b44805309&sd=20210406&cid_source=wnl&cid_medium=email&cid_content=art4HL&cid=20240212Z2&foDate=false&mid=DM1526666&rid=2042800874

 


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...