woensdag 17 november 2021

KLIMAATVERANDERING

België zoekt buitenlandse bomen om bossen te redden

400 Bosnische dennen en Hongaarse eiken zijn gisteren geplant in Durbuy. De bomen zijn nog maar de eerste van een lange lijst exoten die voor het project Trees for Future in Belgische bodem worden gezet.

Nina Bernaerts

Woensdag 17 november 2021 om 15.12 uur


Gisteren werden in het Waalse Durbuy alvast 400 Hongaarse eiken en 400 Bosnische dennen (foto) geplant.  © De Agostini / V. Giannella

 


TREES FOR THE FUTURE

https://trees.org/

THE FOREST GARDEN SOLUTION

https://training.trees.org/en/about


LINK: https://youtu.be/OKvMIDrGE7Y







 Terugkijken! De VLAMMENDE speech van Thierry Baudet bij de Beschouwingen!

De waarheid over de “vaccins”

de sinistere agenda die wordt nagestreefd 

en de leugen dat de coronamaatregelen ook maar íéts met volksgezondheid te maken hebben.

       262.642 weergaven  op 7 nov. 2021       


                LINK: https://youtu.be/hrLObEpgMj8 


Forum voor Democratie

133K abonnees

Terugkijken!

De APB-speech van Thierry Baudet, die op zijn persoonlijke kanaal al ruim 400.000 keer is bekeken.

Door YouTube-censuur nu pas op ons hoofdkanaal: de waarheid over de “vaccins”, de sinistere agenda die wordt nagestreefd en de leugen dat de coronamaatregelen ook maar íéts met volksgezondheid te maken hebben.

 

► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL

► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie

► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/

► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie

► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl

► GAB: https://gab.com/fvdnl

► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

 

☻ SUBSCRIBE NU: http://bit.ly/2tjUcZk​​​​​​

 

Reacties:

Forum voor Democratie

We kunnen hier alleen uitkomen als mensen inzien wat voor bedrog er gaande is. We moeten de ander blijven overtuigen. Sluit je aan. Fvd.nl/nu


Okees

De waarheid, en niks anders dan de waarheid!


Joris vR

Dit is zo’n sterke speech. Echt waar je doet het goed Thierry en FVD team!!!!


Nezeork

Thierry, Je bent een HELD! open en eerlijk hoe het zit en niet anders. En dan heb je dat tuig in pak,.. dat nonchalant op hun mobieltjes zitten te spelen, te triest voor woorden. Thierry hou dit vol! in de hoop dat het kwartje bij de mensen gaat vallen.

Amber Witteman

Together brothers & sisters of all colors & believes. Together we beat this!

Notoxic30

In de tijden van wanhoop laten de mensen zien wie ze zijn. Bravo voor deze man! Je hebt mijn steun, en mijn stem.


nandy van ark

Moet je die Hugo De Jonge en Mark Rutte zien spelen met hun mobieltjes.


Θεοδωρα.θλυ

Wow! ik had nooit verwacht dat ze dit uit zouden zenden op Nederlandse tv. Dit is de waarheid en hoop ook dat iedereen dit gaat in zien. Bidden in deze donkere tijden is niet verkeerd! Denk goed na en let op jezelf.


Arthur

Hoe hebben die Rutte en De Jonge het gore lef om zo'n ongeïnteresseerde houding aan te nemen als een volksvertegenwoordiger spreekt. Ik ben het lang niet met alle standpunten van het Forum voor Democratie eens maar Thierry Baudet is echt de enige die z'n verstand gebruikt en ik heb dikke respect voor hem gekregen.


veerle ameyaw

Deze man vertelt de volledige waarheid! Zo deprimerend dat wanneer je de waarheid zegt men je beschouwt als "belachelijk". Enkel en alleen omdat mensen de waarheid niet onder ogen willen zien!!!


Tom Groot

Thierry, je bent een topper. Laat je niet plat slaan, ook niet door die ploert van een Ploumen. Dit mens is echt rijp voor een inrichting!

julius

Ik dacht al even dat deze clip van YouTube was gehaald... Mooi dat het terug is.

Harry Osirian

"en wat een plezier om naar de rug van de" heer" dejonghe te mogen kijken " Touché

Shane McFall

Super speech Thierry, spot on!

Reina

Thierry op het eind: hij is ze allemaal te slim af, haha. Meneer Dassen durft niets meer te zeggen en gaat er vandoor.

nandy van ark

Thierry, dank je wel. De weg naar de hemel is geplaveid met waarheid. Je hebt de goede weg uitgekozen.

4thapopcorn

Heel goed bezig! Deze info vind ik zelf moeilijk om allemaal te googlen. Ik vind sneller artikelen wat in het voordeel van die prik staat dan het nadeel. Censuur en propaganda op z'n grootst. Bedankt voor de info en ik ga mij NEVER vaccineren!

johanne van der ghote

Thierry Baudet, u bent een held!!! Hartelijk dank voor uw inzet en moed! Hartelijk dank ook om uw bijzonder scherpe en integere intelligentie in te zetten voor de waarheid en het behouden van de échte waarden! Hartelijk dank voor uw inzet voor de mensheid! Met oprechte bewondering en dank! ️🙏🌟

Ruud Kraan

Als je dat zooitje ziet zitten de jong, Rutte en die CDAer. WAT EEN AANFLUITING.


A M

Deze Marokkaan stemt op FvD, samen staan we sterk!!!


bakker

Het is zo angstaanjagend wat hier gebeurt. De waarheid word 100% genegeerd. Dit is pijnlijk. Ik ben heel erg bang voor mijn toekomst.. gelukkig is Thierry Baudet er nog. Geeft mij het allerlaatste beetje hoop op weer een normaal vrij leven.

jerpet Mokum

Diep, diep, zeer diep respect voor deze man. Zonder Baudet was het echt uitzichtloos geweest...

Rita De Graaf

Helemaal goed en geweldig dat je dit naar buiten brengt.

louisluigi

WOW, je betoog is werkelijk waar spot on Thierry! Wat gaat die Ploumen af als een gieter zeg, hahahah. Hoeveel meer bevestiging heeft je betoog nog nodig met een reactie als die van Ploumen!

Rhea303

Ooooh, die de Jonge ... als leerlingen in z'n klas zo zouden reageren als hijzelf doet ... dan hadden ze de hele middag in de hoek moeten staan. Wàt een verschrikkelijk kinderachtige man.

Account Troep

Deze man is te minste niet bang om vragen te stellen, dope!! THIERYY!

Jerrel Ajoeb

Dit is een ware en uitstekende op feiten gebaseerde beschouwing, waarop door een volslagen verward kamerlid ongepast wordt gereageerd. Dit hoort viraal te gaan!

Rosalie Klap

Wow, eindelijk iemand die zich uitspreekt en niet blind is over wat er allemaal gaande is in de wereld nu en verder denkt .. Alleen maar respect !!! 🙏🏼

AriGold

Blijft ze "behandelen" met de waarheid, daar zijn ze allergisch voor.


Saffira Fernald

Ombeschoft hoe Rutte en de Jong erbij zitten! SCHANDE!!! Dit is overduidelijk mensen

sabit celik

Ik ben geen fan van deze meneer , alleen JE HEBT HET HELEMAAAAL GELIJK.EEN VAN DE WEINIGE DIE HET HELEMAAL GELIJK !!!

Peter van der Ree

Het feit dat Rutte en vooral de Jonge zo reageren, zegt al genoeg. Ze weten dat Thierry (FVD) hun spel wat ze spelen (waar zij ook slechts een pion in zijn) door heeft.

Maze 2

De overheid gaat dit niet kunnen verklaren, alleen eromheen lullen. Lekker bezig Thierry 💪


Lulu

Applaus ! Dit zou op het nieuws uitgezonden moeten worden zodat iedereen die nu nog goedgelovig is eindelijk wakker wordt!

Rúben

Prachtig dit Hugo durft m niet eens aan te kijken en zichzelf te verdedigen. Zo zie je maar weer wat de waarheid is. En mw Ploemen probeert het etische aspect naar boven te halen, maar kan niet aangeven wat ze nou bedoeld. Jammer hoor.

Dutch slow slippy

GEWELDIG

Hans The Storyteller Nordsiek

Geen speld of spike tussen te krijgen. Goed verhaal

Desiree van Bracht-Sersansie

Dank voor de openheid van de Verborgen agenda!!! Eindelijk iemand die het bloot legt

YuGo 88

Het kaartenhuis gaat hoe dan ook omvallen. Doorgaan Thierry haal ze onderuit.

bart verstand

De enige manier dat we tegen dit beleid in kunnen gaan is opstaan met z’n alle voordat het te laat is. Fijn dat er mensen zijn die opkomen tegen de controle staat en de ogen openen van meerdere mensen!

Lisa Potter

Geniaal ‼️🌸💖💕 er is geen ‘held’ die ons ineens komt redden; de werkelijke kracht ligt bij het volk en dat V🔥🔥R wordt binnenkort ontstoken ‼️💖💕 Wakker worden mensen, we gaan dit winnen 🌟🌸

Michael Simons

Was nooit een fan van FvD maar Thierry Baudet is een van de weinige in de 2e kamer die logica gebruikt. Ik blijf je volgen.

Spirit Cinevideo Thailand

Meesterlijke presentatie Thierry. Goed research. Zelf al eerder tot de zelfde conclusies gekomen. Ik hoop dat vele mensen deze video zien om ook de ogen te openen. Ik zal dit zoveel mogelijk delen.

En zo voort …. J

 




De gevaccineerden vallen DOOD in het volle zicht terwijl Fauci en de media toegeven dat de vaxxinatie GEFAALD heeft ... terwijl ze nog meer ‘booster-prikken’ pimpen voor de goedgelovigen

Maandag 15 november, 2021 van:  Mike Adams
Tags: badhealth , badmedicine , biologische wapens , ontvolking , volkerenmoord , medische fascisme , Medisch Tyranny , pandemie , spike-eiwit , sport cijfers , Vaccine doden , Vaccine gewonden , vaccin letsel , vaccins

 

 

Natural News ) Het is nu officieel: Tony Fauci heeft toegegeven dat vaccins niet werken en dat gevaccineerde mensen van elke leeftijd ziek worden en sterven. Zijn exacte citaat uit een podcast van de New York Times op 12 november, zoals gerapporteerd door Yahoo News :

Ze zien een afnemende immuniteit, niet alleen tegen infectie, maar ook tegen ziekenhuisopname en tot op zekere hoogte overlijden, wat nu alle leeftijdsgroepen begint te treffen. Het zijn niet alleen ouderen...

Het neemt af tot het punt dat je steeds meer mensen doorbraakinfecties ziet krijgen, en steeds meer van die mensen die doorbraakinfecties krijgen, belanden in het ziekenhuis.

Dit is na maandenlang beweren dat vaccins "95% effectiviteit" hadden en dat ze zo veilig en effectief waren dat iedereen meerdere keren zou moeten worden geprikt. Plotseling is dat valse verhaal ingestort, samen met een groeiende lijst van voetballers en jonge sportprofessionals die letterlijk sterven op sportvelden over de hele wereld.

Dus wat is Fauci's antwoord op dit alles? Meer boostershots , zegt hij. Alsof een derde injectie het vaccin op magische wijze zal laten werken, terwijl de eerste twee injecties al rampzalig zijn gebleken. Voor de goede orde, de "booster" -injectie is gewoon weer een volledige dosis van exact hetzelfde gif dat in de eerste twee vaccins is gebruikt.

"Ik denk... dat de boosting een absoluut essentieel onderdeel van onze reactie zal zijn, geen bonus, geen luxe, maar een absoluut essentieel onderdeel van het programma", zei Fauci tijdens de podcast, waarbij hij verwees naar het mislukt vaccin dat dodelijk is voor mensen.

Mensen die de eerste twee vaccinaties hebben gehad, hebben mogelijk voldoende hersenbeschadiging om "boosters" te blijven nemen totdat ze dood zijn

Natuurlijk, iedereen die goedgelovig genoeg is om in te stemmen met een derde schot nadat hem is verteld dat de eerste twee schoten niet meer werken, zal waarschijnlijk ook meegaan met een vierde schot zodra hen wordt verteld dat het derde schot niet meer werkt. Op dit moment mag geen enkel rationeel persoon nog enige bewering geloven of dat vaccins echt werken , en iedereen die blijft geloven dat deze vaccins hen "bescherming" bieden tegen een pandemie, is duidelijk cognitief achtergebleven of werkt onder een of andere mindcontrol-spreuk.

Het is nogal duidelijk dat Fauci wil dat mensen biowapeninjecties blijven nemen tot ze sterven. Om dat te doen, moeten ze mensen blijven misleiden om nieuwere eiwitopnames met spikes te nemen door degenen die ze eerder hadden afgesproken ongeldig te maken. In Frankrijk worden vaccinpaspoorten nu gedeactiveerd voor burgers die de eerste twee injecties hebben genomen, allemaal in een poging hen tot een derde injectie te dwingen (wat binnenkort een vierde injectie zal zijn). 

Van ReclaimTheNet.org :

Bij Franse inwoners ouder dan 65 jaar wordt hun vaccinpaspoort gedeactiveerd als ze de booster-injectie niet nemen wanneer ze in aanmerking komen ... De regering zei dat senioren boven de 65 jaar die geen booster-injectie krijgen wanneer ze in aanmerking komen, hun vaccin zullen krijgen paspoort gedeactiveerd en dus worden ze buitengesloten van een groot deel van de samenleving.

Heb het? Als je weigert deel te nemen aan de eindeloze parade van dodelijke spike-eiwitinjecties , word je afgesneden van de samenleving. Het roept de vraag op: wat was het punt van het nemen van de eerste twee schoten in de eerste plaats?

Veel mensen namen de foto's omdat ze wilden dat de regering hen met rust liet. Nu wordt hun verteld dat hun eerste golf van gehoorzaamheid niet langer telt. Mensen worden als honden getraind om te buigen voor de steeds toenemende gehoorzaamheidseisen van de kwaadaardige regering .

Maar diezelfde regering probeert ons allemaal te vermoorden, en ze gebruiken vaccins - en voedselschaarste, voedselinflatie, energiestoringen, enz. - om dat eindspeldoel te bereiken. Covid-vaccin "booster" -schoten zijn slechts nalevingsstappen die nodig zijn voor de voltooiing van zelfmoord door vaccins .

Degenen die doorgaan met het maken van boostershots, versnellen alleen hun biologische vernietiging en spelen de ontvolkingsglobalisten die de levensvatbaarheid van het menselijk ras op planeet Aarde willen beëindigen in de kaart.

Lees alle details in de Situation Update-podcast van vandaag:

Brighteon.com/1a1cf896-c4dc-4015-9c60-ffd90b99249e

Vind de hele week nieuwe podcasts en geweldige interviews op het HR Report-kanaal op Brighteon.com:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

Volg mij op Brighteon.Social op gebruikersnaam @HealthRanger

Zie mijn dagelijkse uitzending op Brighteon.TV om 15.00 uur Eastern Time (V.S.), waar we meestal nieuwe interviews uitzenden.

 -------   

Ernstige bijwerkingen bij professionele atleten schieten omhoog met 6.000 procent na de uitrol van covid "vaccin"


Afbeelding: Ernstige bijwerkingen bij professionele atleten schieten omhoog met 6.000 procent na de uitrol van covid "vaccin"

Natural News ) Jonge atleten over de hele wereld vallen in recordaantallen dood neer , en de voor de hand liggende boosdoener zijn Wuhan coronavirus (Covid-19) ‘vaccins’.

Sinds deze gruwelen werden vrijgegeven onder "Operatie Warp Speed", zijn ernstige bijwerkingen bij overigens gezonde professionele sporters 60-voudig omhooggeschoten.

Sommige van hun verhalen kun je bekijken in de volgende video, getweet door Dr. Robert Malone, MD:

"In de reacties op die tweet zie je mensen zeggen dat 'deze gebeurtenissen de hele tijd gebeuren'", schrijft Steve Kirsch op zijn Substack. "Dat is waar, dat doen ze."

“Maar in dit tempo gebeuren ze niet. Echt niet. Dat is wat niemand kan verklaren. De voorstanders van vaccins vinden dit superirritant. Ze hebben hier geen rationeel excuus voor. Ze kunnen geen ad hominem-aanvallen gebruiken. Ze kunnen geen goofball-handzwaai-argumenten gebruiken. Niks."

Kirsch publiceerde een volledige lijst van alle bekende gevallen van professionele atleten die ofwel dood neervielen of een hartaanval kregen tijdens het sporten (we publiceerden ook een vergelijkbare lijst ).

Een van de eerste dingen die opvalt, is hoe jong de meeste van deze atleten waren. Velen waren 15, 16 en 17 jaar oud, met andere woorden nog op de middelbare school.

Vele anderen waren in de twintig en dertig – in feite het volledige scala van leeftijden in het professionele domein van atletiek. Dit waren gezonde mensen, voor alle duidelijkheid, voorafgaand aan het nemen van het Fauci Flu-jab-regime.

Oudere mensen vallen ook dood door covid-shots

Pro-vaccinfanaten doen er alles aan om de aandacht van dit fenomeen af ​​te leiden, onder meer door cannabisgebruik de schuld te geven. Het nieuwste excuus, als je het zelfs maar kunt geloven, is dat de legalisering van marihuana er op de een of andere manier verantwoordelijk voor is dat tieneratleten dood op het veld vallen.

"Alleen een klein probleempje", merkt Kirsch op. "[W]e hebben het over een percentage (van hartincidenten) verhoogd met 6,428%."

Cannabis bestaat al sinds het begin der tijden en wordt wijdverbreid gebruikt, en toch deed dit plotselinge fenomeen van hartaanvallen en andere cardiovasculaire problemen bij jonge mensen zich pas in het huidige tempo voor, onmiddellijk nadat injecties met het Chinese virus waren geïntroduceerd.

Noem me gek, maar de correlatie vertaalt zich in dit geval duidelijk in oorzakelijk verband. Er is maar één factor die in het leven van al deze mensen is veranderd en dat is het feit dat ze de schoten hebben gelost op bevel van de regering en de ultieme prijs hebben betaald.

Hoewel veel van de media-aandacht is gericht op jonge atleten, wijst Kirsch erop dat ook oudere mensen ziek worden en doodvallen door covid-injecties.

Gegevens in VAERS (Vaccine Adverse Events Reporting System) tonen aan dat mensen, jong en oud, hartproblemen ontwikkelen met een snelheid die nog nooit eerder was waargenomen vóór Operatie Warp Speed.

"Het mooie van de atleten is dat ze voor iedereen te zien zijn", zegt Kirsch. “Geen ruzie over onder- of overrapportage. Geen argumenten over causaliteit. De controlegroep is in feite geschiedenis.”

Veel beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg zijn ook naar voren gekomen om deze verwondingen en sterfgevallen te verifiëren, wat aantoont dat het niet alleen anekdotes zijn. Sommigen zeggen dat ze een 100-voudige toename hebben gezien in gevallen van bijvoorbeeld myocarditis en pericarditis.

"Deze monsters (big pharma, politici en MSM) vermoorden mensen", twitterde een persoon over dit alles. "Volkomen gewetenloos om deze informatie te onderdrukken, allemaal voor een vaccin dat niet werkt."

Een stuk uit The Exposé beweert dat het aantal sterfgevallen onder tieners alleen al met 125 procent is gestegen in vergelijking met het vijfjaarlijks gemiddelde in Ierland, allemaal sinds de introductie van Chinese virusinjecties. Tot zover 'veilig en effectief'.

Het laatste nieuws over de golf van jonge mensen die ernstig gewond raken of overlijden aan Wuhan coronavirus (Covid-19) "vaccins" is te vinden op ChemicalViolence.com .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

SteveKirsch.substack.com

NaturalNews.com

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...