zondag 19 mei 2024

WEF eist beperkingen op autobezit onder het grote publiek

mei 18, 2024   49

Copyright World Economic Forum (www.weforum.org) swiss-image.ch/Photo by Remy Steinegger / Wikimedia (CC BY-SA 2.0 DEED)

Het ongekozen World Economic Forum (WEF) roept regeringen wereldwijd op om grenzen te stellen aan het particulier autobezit onder het grote publiek.

Het globalistische WEF eist dat gewone gezinnen met meer dan één auto gedwongen worden om één van hun voertuigen op te geven, schrijft Frank Bergman.

Ondanks het feit dat iemand maar in één auto tegelijk kan rijden, houdt het WEF vol dat het beperken van het aantal auto’s dat mensen kunnen bezitten zal helpen om “de planeet te redden” van de “klimaatverandering”.

Het WEF beweert dat het publiek gedwongen moet worden om afstand te doen van een voertuig als onderdeel van de “One Less Car” agenda van de organisatie.

De agenda lijkt echter een opstapje te zijn voor het lang gepropageerde plan van het WEF om alle particulier autobezit uit te bannen.

(nvdr. Echter de WEFFERS mogen wel blijven rondtoeren in hun dure EV 's en vliegen in hun privé Jets, maar wij zullen niets bezitten en zeer ongelukkig zijn !)

Deze week publiceerde het WEF een nieuw artikel over de verwachtingen voor gezinnen om te beginnen met de “One Less Car” levensstijl.

Om het plan te ondersteunen wijst de in Zwitserland gevestigde organisatie van Klaus Schwab op een recent onderzoek in Australië.

Het WEF merkte op dat Uber Australië de “One Less Car” proef samen met gedragswetenschappers en andere rideshare bedrijven uitvoerde in een poging om het aantal auto’s in privéhanden te verminderen.

Het artikel stelt dat elektrische voertuigen een deel van de oplossing zijn, maar voegt eraan toe: “We moeten ook de mentaliteit van ‘één persoon, één auto’ veranderen.”

Deelnemers met één auto lieten die varen, en degenen met twee auto’s gingen er maar één gebruiken, enz.

Omdat ze minder auto’s in hun huishouden hadden, waren ze vaak aangewezen op het openbaar vervoer of de fiets.

Deelnemers aan het onderzoek – dat werd uitgevoerd door rideshare-bedrijven – stelden het echter zeer op prijs dat ze zonder auto kwamen te zitten om zich te verplaatsen.

 

“Ik blijf de waarde inzien van het niet hebben van een tweede auto,” zei een van de deelnemers na het vier weken durende onderzoek.

Het WEF-artikel somt verder “zeven acties op waar stadsplanners en leiders zich op kunnen richten om de groene overgang van Australië te ondersteunen”.

Dit zijn onder andere regeringen over de hele wereld die “beleidshervormingen naar één auto minder” doorvoeren.

De globalistische groep gaat verder met het argument dat beleid om particulier autobezit te beperken burgers meer keuzes geeft in plaats van minder vrijheid.

“Alle stadsplannen en -strategieën moeten samenwerken om een einde te maken aan de te grote afhankelijkheid van de privé-auto, zodat alle mensen kunnen kiezen uit vier of meer vervoerswijzen, ongeacht waar in de stad ze wonen, werken, studeren of spelen.”

In 2022 zei de Noorse Finance CEO en WEF-spreker Kjerstin Braathen dat mensen bereid moeten zijn om grote offers te brengen om te voldoen aan de groene agenda.

Braathen waarschuwde dat het publiek “pijn”, “inflatie” en “energietekorten” kan verwachten als gevolg van de “klimaatverandering”-agenda van het WEF en collega globalistische organisatie de Verenigde Naties (VN).

“We moeten accepteren dat het proces pijn zal doen,” zei Braathen.

“Het tempo dat we nodig hebben [om een einde te maken aan de klimaatverandering] zal ruimte bieden voor misstappen.

“Er kunnen energietekorten ontstaan. Het zal inflatoire druk creëren, en misschien moeten we daarover beginnen te praten – dat die pijn het eigenlijk wel waard is.”

Eerder dit jaar gaf Schwab een toespraak op de jaarlijkse World Governments Summit van het WEF in Dubai, waar hij zijn visie uiteenzette voor een verbod op particulier autobezit.

 

De oprichter van het WEF beschreef een wereld waarin niemand zijn eigen auto bezit.

In plaats daarvan zouden de enige voertuigen op de weg die zijn die elites vervoeren naar “je hotel en je naar het vliegveld brengen.”

Hij zei dat auto’s zouden worden gehuurd of gedeeld in plaats van in eigendom, en beschreef het plan als “Uberisering.”

“We bevinden ons niet in het tijdperk van het kapitalisme,” zei Schwab.

“We zijn het tijdperk van talenten binnengegaan. We zullen de tweede golf van de internetrevolutie zien; we hebben machine-to-machine-interactie, 3D-printing en big data. Alles samen zal dit een tsunami van veranderingen in de industrie teweegbrengen.”

“Het eerste aspect van de verandering is de ‘Uberisering’ van de economie – en het zal niet beperkt blijven tot taxi’s! We zullen een app hebben voor al onze behoeften aan overheidsdiensten. De tweede dimensie heeft te maken met robots en drones, en ik moet jullie feliciteren met wat jullie doen op het gebied van drones. Het is baanbrekend.”

Schwab voegde eraan toe: “De nieuwe technologiegolf verandert wie we zijn. Er is onderzoek gaande in de biologie, regeneratie van lichaamsdelen, enzymen, enzovoort.”

Deze elementen van technologische vooruitgang hebben volgens Schwab enorme sociale implicaties.

“Als we bij elkaar komen voor de 20e regeringsconferentie, zul je een app als Uber gebruiken, maar niet om een of andere chauffeur te bellen. Een automatisch geleide auto komt naar je hotel en brengt je naar het vliegveld.”

“Bij de 10e of 15e top zullen we niet per se met Bitcoin betalen, maar met een of andere virtuele valuta. We beginnen nu pas te begrijpen wat dit betekent voor de overheid, het onderwijs,” zei Schwab.

 

“Omdat de golf zo snel komt, hebben overheden de verplichting om hun mensen voor te bereiden op verandering. In 2030 zal Los Angeles autovrij zijn,” voegde Schwab eraan toe.

“In 2030 zal Los Angeles autovrij zijn,” voegde Schwab eraan toe.

Kijk:

“We moeten overheid en maatschappelijk middenveld laten samenwerken om het ecosysteem vorm te geven en de oplossingen vorm te geven,” besloot Schwab.

“Het moet gezamenlijk gebeuren.”

Het WEF dringt al enkele jaren aan op deze agenda.

In 2016 publiceerde het WEF een artikel waarin werd aangekondigd dat het publiek “afscheid moet nemen van de auto.”

Het WEF vervolgde met een plan waarin autobezit wordt verboden en mensen “toegang moeten aanvragen” tot een voertuig dat eigendom is van de overheid.

Deze “gecentraliseerde ritdeeldienst” zou worden betaald met “digitale tokens” die door de overheid worden uitgegeven aan burgers, legt het WEF uit.

Het WEF rapport concludeert:

“Het is nu tijd om samen te gaan denken, plannen en handelen om ons transportsysteem en onze steden te transformeren op een manier die iedereen in de maatschappij ten goede komt.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/wef-eist-beperkingen-op-autobezit-onder-het-grote-publiek/

Naar verwachting zullen er de komende jaren nog steeds MILJARDEN sterven door COVID-“vaccins”, zegt analist

 mei 19, 2024   19

    Foto: freepik / Marelica

De dingen staan op het punt echt lelijk te worden in ons land nu de COVID-19 “vaccins” enkele jaren de tijd hebben gehad om de schade aan te richten waarvoor ze geprogrammeerd waren in de lichamen van de tientallen miljoenen mensen die ze namen.

“Richard’s Substack” meldt dat er een “oprukkende doodsgolf” onze kant op komt die zal resulteren in massale dood, gevolgd door massale vernietiging, schrijft Ethan Huff.

“Regeringen, ministeries van volksgezondheid en Big Pharma praten niet over wat er komen gaat – omdat ze diep medeplichtig zijn aan verachtelijke, genocidale misdaden – maar er zijn een aantal vooraanstaande, medische wetenschappers van wereldklasse die uitleggen wat er de komende jaren op stapel staat: een tsunami van dood, als gevolg van de miljarden zogenaamde Covid-19 vaccins die werden geïnjecteerd in hordes slachtoffers in landen over de hele wereld,” luidt het rapport.

Richard Sauder, die de site beheert, linkte naar dit artikel van Slay News waarin Dr. Dolores Cahill wordt geciteerd, die zegt dat iedereen die gevaccineerd is voor het Chinese virus, tenminste met de mRNA (modRNA) variant, binnen drie tot vijf jaar dood zal zijn, “zelfs als ze maar één injectie hebben gehad.”

Cahill heeft overigens meer dan 25 jaar ervaring met high-throughput proteïne arrays, antilichaam arrays, proteomics technologieontwikkeling en automatisering.

“De ervaring omvat werk aan hoe eiwitten en antilichamen kunnen worden gebruikt in biomedische toepassingen, waaronder in de ontdekking van biomarkers, diagnostiek en gepersonaliseerde geneeskunde,” berichtte Slay News over Cahill, die werkt als professor in translationele wetenschap aan het Conway Institute van de University College Dublin School of Medicine.

 

Verzekeringsmaatschappijen gaan ten onder aan te veel sterfteclaims

Er gaan al zoveel mensen dood dat sommige verzekeringsmaatschappijen, waaronder de bekende “gekko” verzekeringsmaatschappij die we niet bij naam zullen noemen, volgens Sauder “in zeer ernstige problemen verkeert” en “door het stijgende aantal sterfgevallen in het afvoerputje van het bedrijf zwerft”.

Als het gekko bedrijf al moeite heeft om het hoofd boven water te houden, dan kunnen we ons alleen maar voorstellen hoe slecht het met al zijn concurrenten moet gaan.

“Er sterven te veel mensen”, schrijft Sauder. “De normale actuariële tabellen zijn niet langer van toepassing.”

Op vele manieren heeft Operatie Warp Speed een kink in de kabel gegooid van de huidige wereldorde en haar traject door grote aantallen mensen uit te schakelen. Sommige van deze mensen zijn al overleden, terwijl anderen te ziek zijn om te werken en binnenkort zullen sterven.

Als de verzekeringssector door dit alles instort, zal ook de wereldwijde financiële sector, waarvan de verzekeringssector een integraal onderdeel is, instorten. Wat we in wezen zien is een massale slachting van de menselijke “kudde”.

“Het lijkt erop dat fabrikanten van kisten en doodskisten, uitvaartondernemingen, begrafenisondernemers, mortuaria, begraafplaatsen, graafmachines en grafdelvers, crematoria en dergelijke genoeg werk zullen hebben – als ze kunnen voorkomen dat ze zelf doodgaan!” zegt Sauder.

“Andere industrieën en het overgrote deel van de beroepsbevolking zullen het zwaar te verduren krijgen.”

Dr. Geert Vanden Bossche is een andere die waarschuwt voor de “enorme tsunami” van doden die nog gaat komen. Ook hij noemt het een “enorme, enorme golf”. Het grote aantal ziekten en sterfgevallen onder de geïnjecteerde bevolking “zal de financiële, economische en sociale orde ten val brengen,” waarschuwt Sauder.

 

“De chaos in de samenleving zal compleet zijn,” voegt hij eraan toe.

“Van wat ik kan zien zijn de toenemende sterfte en invaliditeit hier in Ecuador al aan de gang. Ik zie minder kleine baby’s en zwangere vrouwen dan vroeger. Er zijn er nog steeds, maar merkbaar minder dan voordat de ‘jab’-campagne in 2021 begon. Ik merk ook meer sterfte en arbeidsongeschiktheid bij mensen in mijn persoonlijke omgeving.”

Het ergste moet nog komen voor de volledig gevaccineerden.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/naar-verwachting-zullen-er-de-komende-jaren-nog-steeds-miljarden-sterven-door-covid-vaccins-zegt-analist/

 

De schuldigen verbergen nu hun humanitaire catastrofe – Dr. Perrie Kory

Een maand geleden zei de wereldberoemde COVID-19 kritieke zorg- en longdeskundige Dr. Pierre Kory,” “Dit is een humanitaire catastrofe, en die is genegeerd. Ze is onderdrukt. Het is gecensureerd,” schrijft Greg Hunter. Welnu, de duistere machten die het vaccinbiowapen gepushed hebben, zijn opgehouden met het negeren van de toenemende massale doden en gewonden, en proberen … Meer lezen overDe schuldigen verbergen nu hun humanitaire catastrofe – Dr. Perrie Kory 

https://www.frontnieuws.com/de-schuldigen-verbergen-nu-hun-humanitaire-catastrofe-dr-perrie-kory/

Kandidaat-Europarlementslid confronteert Marc Van Ranst: ‘Ik had 2 zware tromboses na jouw ‘veilige’ vaccins’


Het viel lijsttrekker van de Vlaamse partij Voor U Jan Wostyn op dat viroloog Marc van Ranst behoorlijk druk bezig is met fulmineren tegen het ‘extreemrechtse’ kabinet in Nederland.

“Toch even opmerken dat het een perfect democratisch tot stand gekomen kabinet is met een duidelijke meerderheid met 4 partijen met best wel wat ideologische bandbreedte. De term ‘extreemrechts’ is dus gewoon feitelijke onzin,” stelt Wostyn op X.

Men kan niet alleen democraat zijn als de kiezer ‘juist’ heeft gestemd, voegt hij eraan toe.

Oei

Anna De Smedt, die namens 'Voor U' deelneemt aan de Europese verkiezingen, zegt over Van Ranst: “Hij heeft er geen probleem mee zelf extreemlinks te zijn, desinformatie te propageren, mensen uit te sluiten die zijn narratief volgen, enzovoorts.”

“Ik had zelf twee zware tromboses na zijn ‘veilige’ vaccins dus ik heb hier een mening over, ja. Niet dat hij die wil horen uiteraard.”

Tegen de verwachting in kreeg ze antwoord. “Oei, Anna, dat is wel heel slecht nieuws van die twee tromboses. Ben je ok nu?” vraagt Van Ranst.

pa

Weggestuurd door alle dokters

De Smedt legt uit dat ze zes dagen na haar Janssen-vaccin de eerste lichte trombose kreeg. Ze werd weggestuurd door alle dokters, die meer interesse hadden in haar mondmasker dan in haar aandoening, terwijl ze duizelig was en moeilijk kon ademen.

“De reporting regels voor adverse effects werden volledig genegeerd – geen enkele doctor heeft mijn geval gerapporteerd wat nochtans moet gebeuren ongeacht of er een verband is aangetoond. Ik sta dus niet in de statistieken en kom niet voor in de studies over de effecten en gevolgen van Janssen,” vervolgt ze.

Zes weken later had ze nog een veel zwaardere trombose. Ze was een half uur verlamd en kon nauwelijks nog spreken. Ze heeft nog regelmatig zware migraineaanvallen die ze vroeger niet had.

Hier zie je waarom er een onderrapportage is

“Ik geloof en steun ‘de wetenschap’, maar de manier waarop elk vraagteken en elk feit dat niet in het plaatje paste monddood is gemaakt, zou de communistische bezetters in mijn geboorteland Polen jaloers gemaakt hebben,” benadrukt De Smedt.

Volgens Van Ranst hadden ‘die dingen zeker gemeld moeten worden aan ons geneesmiddelenagentschap’. “Men moet nevenwerkingen echt serieus nemen en inventariseren.”

En toch weer nuanceren: “En dan kan men kijken naar eventuele andere factoren (zoals bijvoorbeeld anticonceptiepil, vliegtuigreizen).”

Hier zie je waarom er een onderrapportage is van bijwerkingen van de coronavaccins in België, merkt huisarts Frank Peeters op.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...