donderdag 28 september 2023

KIJK: “Heb je desinformatie gehoord?” – Elon Musk post hilarische video over de leugens van Big Pharma en Dr. Fauci over de werkzaamheid en veiligheid van vaccins

 september 28, 2023


Elon Musk heeft dinsdag een video op X geplaatst, waarin hij ontkenners van de letsels en ondoeltreffendheid van vaccins en de groepen die betrokken zijn bij het opdringen van de mRNA prik aan mensen over de hele wereld aan de schandpaal nagelt, bericht Jordan Conradson.

Dit is niet de eerste keer dat Must zich kritisch uitlaat over de experimentele COVID-19 vaccins of de staatsmedia, waaronder Twitter, die samenspannen met overheidsfunctionarissen om de waarheid hierover te censureren.

Zoals The Gateway Pundit rapporteerde, gaf Musk eerder op Twitter toe dat hij het gevoel had dood te gaan na het innemen van het tweede experimentele mRNA-vaccin. Meer recentelijk suggereerde hij dat de zoon van Lebron James, Bronny James, mogelijk een hartaanval had gehad die verband hield met het COVID-19 vaccin.


Musk plaatste de volgende video, waarin hij de geleidelijke afname van de werkzaamheid van vaccins, de roep om boosters, latere meldingen van vaccin-gerelateerde verwondingen en ernstige gezondheidsproblemen, en ten slotte de miljarden dollars aan winsten die door grote farmaceutische bedrijven worden gerapporteerd, aan de kaak stelde in mediaberichten op zijn X-platform, met de vraag: “Heb je desinformatie gehoord?”.

Bekijk hieronder:

Video Link: https://rumble.com/v3l9cyv-epic-elon-musk-posts-video-exposing-big-pharma-and-faucis-lies.html

Wanhopige gelovigen in “de wetenschap” probeerden Musk te factchecken in de community notes, die momenteel niet te zien zijn op X. Sommigen probeerden te beweren dat mutaties in het virus de werkzaamheid van de jab verminderen, maar het biedt nog steeds “bescherming tegen ernstige ziekte of dood”.

 


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/kijk-heb-je-desinformatie-gehoord-elon-musk-post-hilarische-video-over-de-leugens-van-big-pharma-en-dr-fauci-over-de-werkzaamheid-en-veiligheid-van-vaccins/

COVID-19 VACCIN DOSSIER

 

Advocaat stelt lijst samen: dit zijn de 45 gevaarlijkste batchnummers


Mensen die het slachtoffer van vaccinatieschade zijn geworden, doen er verstandig aan hun batchnummer te checken. De Duitse advocaat Tobias Ulbrich, die talloze vaccinatieslachtoffers bijstaat, ziet in zijn praktijk bevestigd dat de meeste schade wordt veroorzaakt door een beperkt aantal batches.

Hij stelde op basis van zijn gegevens een lijst samen met de gevaarlijkste batchnummers. Het gaat daarbij om de vaccins van Pfizer en Moderna.

De gevaarlijkste batchnummers (Pfizer):

Eerste prik:

EX8679
1D020A
FC3095
EX35997
ABV3374
EW8904
XD985
FD9234
1D014A
61C006A

Tweede prik:

FE6975
SCUE19
FE7011
SCTN4
FE9174
FD7958
EX8679
1D020A
1D015A

De gevaarlijkste batchnummers (Moderna):

Eerste prik:

3003603
3004500
042G21A
3003183
214007
3002620

Tweede prik:

214008
000114A
000136
216044
300423
000124A
000128A
000077A
2140121
000132A

Derde prik:

000086A
216C454
3004954
000124A
000125A
000128A
045G21A
3004951
000106A
000114A

Ondertussen kunnen mensen zich weer laten vaccineren tegen het coronavirus. De inentingsronde begint op 2 oktober en de eerste uitnodigingen liggen op de mat.

Ongeveer 7,5 miljoen Nederlanders komen in aanmerking voor de vaccinatie. Het ministerie van VWS verwacht dat ongeveer 4 miljoen mensen de nieuwe boosterprik halen.

Europarlementariërs willen onderste steen boven over aanhoudende oversterfte


In een recente video concludeert dr. John Campbell dat in 2023 met name landen met een hoge vaccinatiegraad kampten met oversterfte. Denk aan Nederland, Australië, Nieuw-Zeeland en Denemarken.

In landen als Polen, Hongarije en Zweden ligt de sterfte beduidend lager.

Europarlementariërs Marcel de Graaff (FVD) en Joachim Kuhs (AfD) hebben de Europese Commissie hier vragen over gesteld.

Hoeveel mensen moeten er nog sterven?

Ze vragen hoeveel mensen er nog moeten sterven voordat de Commissie eindelijk eens verduidelijkt waarom landen met een hoge vaccinatiegraad een extreem hoge oversterfte hebben.

De Europarlementsleden willen ook weten waarom de Commissie geen onderzoek doet naar de meest voor de hand liggende mogelijkheid, namelijk dat de coronavaccins de oorzaak zijn van de aanhoudende oversterfte.

De Graaff en Kuhs vragen bovendien waarom de Commissie weigert volledig transparant te zijn over coronavaccins.

Zo zijn de sms’jes die EU-baas Ursula van der Leyen en Pfizer-baas Albert Bourla uitwisselden nog altijd geheim. Ook heeft de Commissie vragen die de Europarlementariërs eerder stelden over de coronaprikken nog steeds niet volledig beantwoord.

Debat heeft nog steeds niet plaatsgevonden

In Nederland heeft het debat over de oversterfte nog steeds niet plaatsgevonden. Op 17 januari is het door Pieter Omtzigt aangevraagd, en inmiddels zijn we ruim acht maanden verder en is er tweemaal verlenging van de aanvraag geweest.

Er is verzocht dit debat nog voor het zomerreces te agenderen, maar dat is niet gebeurd.

Het onderzoek naar de oversterfte duurt lang en moet met ontoereikende data worden uitgevoerd. Uit vrijgekomen Wob-documenten blijkt dat het kabinet cruciale data heeft achtergehouden, dat het RIVM heeft gewerkt met gebrekkige modellen en dat de transparantie te wensen overliet.

Bron: https://www.ninefornews.nl/europarlementariers-willen-onderste-steen-boven-over-aanhoudende-oversterfte/ 

Burger krijgt staande ovatie na speech waarin hij de plannen van Schwab blootlegt



Afgelopen week gaf Joel Sussman in de raadszaal van het Canadese Aurora een indrukwekkende speech over 15-minutensteden. Hij legde en passant de plannen van Klaus Schwab van het World Economic Forum bloot. Na zijn speech kreeg Sussman een staande ovatie.

De 15-minutensteden hebben volgens Sussman alles te maken met het WEF. Hij verwees naar uitspraken van redacteur Patrick Wood, die heeft geschreven dat dergelijke steden door technocraten gebruikt zullen worden om data te verzamelen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Wolf in schaapskleren

Efficiëntie is het doel en maximale surveillance leidt tot maximale controle. Dit mechanistisch denken is anti-menselijk, aldus Sussman.

De 15-minutenstad plaveit de weg voor de digitale identiteit en de CBDC, central bank digital currency. Zo’n digitale munt stelt centrale bankiers of overheden in staat om je bankrekening te bevriezen omdat je vreedzaam protesteert tegen overheidsbeleid.

“De 15-minutenstad is een wolf in schaapskleren,” benadrukte Sussman.

Bron: https://www.ninefornews.nl/burger-krijgt-staande-ovatie-na-speech-waarin-hij-de-plannen-van-schwab-blootlegt/ 

Kamer verhindert dat contacten met het WEF openbaar worden, ook Omtzigt en BBB stemmen tegen


Forum voor Democratie presenteerde deze maand haar partijprogramma. De partij wil Nederland weer soeverein maken.

We sturen aan op intelligente uittreding uit de Europese Unie zodat we weer baas worden in eigen land. In hetzelfde licht moet de betrokkenheid van Nederland bij andere internationale organisaties als het EVRM, het World Economic Forum, de Wereldgezondheidsorganisatie en de NAVO worden herzien. Een Nederlandse wet dient altijd boven internationale verdragen en afspraken te worden gesteld, aldus de partij.

In strijd met de geest van onze democratie

“Zolang onze betrokkenheid bij dergelijke organisaties voortduurt, eisen we volledige openheid en transparantie door het schrappen van de uitzonderingsgrond van artikel 5.1 van de Wet open overheid.”

Deze uitzonderingsgrond is volgens FVD in strijd met de geest van onze democratie en de partij roept de regering dan ook op met een voorstel te komen om de uitzonderingsgrond van de Wet open overheid te schrappen.

Motie

FVD-voorman Thierry Baudet diende hiertoe een motie in, maar die werd verworpen. Alleen Denk, JA21, Van Haga, SGP, FVD en PVV stemden voor de motie. De overige partijen stemden tegen, ook Omtzigt en BBB.

“Kamer verhindert dat cont(r)acten met (onder andere) het WEF openbaar worden,” merkt Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) op.

Bron: https://www.ninefornews.nl/kamer-verhindert-dat-contacten-met-het-wef-openbaar-worden-ook-omtzigt-en-bbb-stemmen-tegen/ 

Aanhoudend hoge oversterfte: We hebben een serieus probleem

 september 28, 2023

De oversterfte in verschillende landen sinds het begin van de Covid-vaccinatiecampagnes is aanhoudend hoog. In Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland zijn de sterftecijfers sinds 2021 de pan uit gerezen. Toch negeren politici de waarschuwingssignalen. Opnieuw rijst de vraag: zijn de gentherapiemedicijnen gewoon nutteloos – of ook extreem gevaarlijk? Hoeveel schade hebben ze op de lange termijn veroorzaakt – en hoe hoog is het aantal niet gerapporteerde gevallen?

Dr. Clare Craig heeft op X een interessante grafiek gedeeld met de leeftijdsgestandaardiseerde sterftecijfers voor Duitsland, Canada, Zuid-Korea en Australië. Zoals u duidelijk kunt zien aan de gekleurde gebieden op de grafieken, had Duitsland bijvoorbeeld een extreem laag sterftecijfer aan de onderkant van het normale veld, zelfs tijdens de eerste paar maanden van de zogenaamde “pandemie”. Dit steeg vervolgens in de winter van 2020/2021 (zoals verwacht) en bleef daarna stijgen – in plaats van weer te dalen tijdens de warmere maanden zoals verwacht, schrijft Report24.

In Canada, dat ook sterk leunde op de toediening van de experimentele Covid-vaccins, vertoont het beeld veel gelijkenis met de start van de algemene vaccinatiecampagnes. In het land dat geleid wordt door de marionet van het WEF, Justin Trudeau, die de mensen nog extremer in de richting van gentherapie duwde dan de Federale Republiek, schoot het sterftecijfer zelfs al veel eerder boven het normale niveau. Maar de situatie is niet beter in Australië en Zuid-Korea, die ook grote druk op mensen uitoefenden om te vaccineren.

 

      Bron: Mortality Watch

 

De bovenstaande afbeelding van “Mortality Watch” voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland laat zeer vergelijkbare gegevens zien. In het geval van de Zwitsers lijkt de sterfte zich echter weer in de richting van de normaliteit te bewegen (waarschijnlijk ook door de lagere bereidheid voor de “boosters”). Dit alles wijst er sterk op dat er iets volledig ontspoord is. Covid-19 zelf kan hier niet verantwoordelijk voor worden gehouden. Immers, als de geninjecties daadwerkelijk verondersteld werden enige bescherming te bieden tegen een Covid-dood, waarom sterven er dan zoveel mensen? Aan de andere kant is het zeer waarschijnlijk (zie onze vele rapporten over de veiligheid van vaccins) dat de fatale bijwerkingen van de experimentele Covid-injecties enorm onderschat werden. De nawerkingen van de lockdowns zullen waarschijnlijk ook nog lang voelbaar zijn.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/aanhoudend-hoge-oversterfte-we-hebben-een-serieus-probleem/

Studie vindt oorzakelijk verband tussen COVID-vaccins en sterfte, bevestigt 1 sterfgeval voor elke 800 injecties

 september 28, 2023


In een nieuwe studie wordt geschat dat COVID-19 vaccins wereldwijd gemiddeld één sterfgeval veroorzaken voor elke 800 injecties in alle leeftijdsgroepen.

Dit blijkt uit een statistische analyse van sterftecijfers uit een reeks landen op het zuidelijk halfrond en equatoriale landen. De analyse werd uitgevoerd door Correlation Research in the Public Interest, gevestigd in Canada, onder leiding van hoofdwetenschapper Dr. Denis Rancourt van de Universiteit van Ottawa. De onderzoekers schatten dat ongeveer 17 miljoen mensen stierven na de uitrol van het vaccin, en met 13,5 miljard injecties die tijdens de onderzoeksperiode werden toegediend, komt dit gemiddeld neer op 1 dode per 800 doses, schrijft Cassie B.

Als je dit nog een stapje verder neemt en kijkt naar de 677 miljoen doses die in Amerika zijn toegediend, zou dit betekenen dat bijna 850.000 Amerikanen aan de prik zijn overleden. De onderzoekers geven echter toe dat het gemiddelde in de VS lager zou kunnen zijn, omdat de focus van het onderzoek op het zuidelijk halfrond betekende dat er meer mensen bij betrokken waren die de injecties van Astra Zeneca kregen die later giftig bleken te zijn en teruggetrokken werden.

Het cijfer van 1 op 800 is echter slechts een gemiddelde; het risico op fatale toxiciteit per injectie steeg dramatisch met de leeftijd. Daarom raadden de onderzoekers overheden aan om “onmiddellijk een einde te maken aan het ongefundeerde volksgezondheidsbeleid om oudere inwoners voorrang te geven voor injecties met COVID-19 vaccins, totdat er geldige risico-batenanalyses zijn gemaakt.

Onder de 17 onderzochte landen op vier continenten bevonden zich Australië, Nieuw-Zeeland, Singapore, Thailand, de Filipijnen, Brazilië, Colombia en Argentinië. Samen vertegenwoordigen de onderzochte landen iets meer dan 9 procent van de wereldbevolking en meer dan 10 procent van de wereldwijde vaccinaties.

 

De paper toont rapporten, analyses en grafieken die een tijdelijk verband aantonen tussen de vaccins en pieken in sterfte door alle oorzaken in elk land. Het is belangrijk om op te merken dat meer dan de helft van de bestudeerde landen geen waarneembare stijging in sterfte door alle oorzaken had na de wereldwijde pandemieafkondiging van de Wereldgezondheidsorganisatie in maart 2020; pas toen de vaccins en boosters werden uitgerold, ging het slecht.

De onderzoekers zeiden dat nadat hun eerdere onderzoek een verband had aangetoond tussen sterftepieken door alle oorzaken en massale vaccinatie in de VS, Canada, Israël, Australië en India, ze besloten om andere landen te bekijken waarvoor vergelijkbare gegevens beschikbaar waren om te bepalen of zij hetzelfde soort synchroniciteit ervoeren.

Oversterfte is een term voor het aantal geregistreerde sterfgevallen door alle oorzaken tijdens een crisis, dat hoger is dan het aantal sterfgevallen op een bepaalde plaats op dat moment van het jaar onder normale omstandigheden.

Om te kunnen controleren voor factoren zoals seizoensgebondenheid, om rekening te kunnen houden met het feit dat sterfgevallen door problemen zoals ademhalingsaandoeningen over het algemeen hun piek bereiken in de wintermaanden, beperkten zij hun onderzoek tot landen zonder seizoensgebonden schommelingen, zoals landen aan de evenaar, en landen waarvan de vaccins in de zomer werden uitgerold.

Overtollige sterfte steeg pas na de uitrol van vaccins

Interessant genoeg meldt de paper dat negen van de 17 onderzochte landen geen waarneembare oversterfte hadden in het jaar tussen het moment dat de pandemie werd aangekondigd en de eerste vaccinuitrol van dat land. Met andere woorden, op de Filipijnen, Singapore, Nieuw-Zeeland, Australië, Maleisië, Uruguay, Paraguay en Thailand was er pas sprake van oversterfte nadat de vaccins waren uitgerold.

 

De auteurs geloven dat het bewijs dat ze verzameld hebben wijst op een oorzakelijk verband tussen de injecties en de hoge sterftecijfers, waarbij ze zich beroepen op monitoring van ongewenste bijwerkingen, onderzoeken naar door vaccins veroorzaakte pathologieën, uitbetalingen van compensatieprogramma’s voor vaccinschade en autopsiestudies.

Ze wezen ook enkele veel voorkomende “alternatieve verklaringen” af die naar voren werden gebracht door degenen die het verband tussen vaccins en sterfte niet kunnen accepteren, zoals dat de veranderingen te wijten zouden zijn aan hittegolven, conflicten, aardbevingen en de opkomst van Covid-varianten.

Ze stelden: “Als vaccins overdracht, infectie of ernstige ziekte zouden voorkomen, dan zou er een afname in sterfte moeten zijn na het uitrollen van vaccins, en geen toename, zoals in elke waargenomen oudere leeftijdsgroep die werd onderworpen aan een snelle uitrol van boosters.”


Copyright © 2023 door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/studie-vindt-oorzakelijk-verband-tussen-covid-vaccins-en-sterfte-bevestigt-1-sterfgeval-voor-elke-800-injecties/

 

De huidige giftige toestand in de samenleving is een lust voor het oog voor psychologen

Of het nu in Amerika, Australië, Ierland, Duitsland of Italië is, de westerse samenleving wordt op een aantal verschillende fronten aangevallen door totalitaire regimes, en tot nu toe winnen ze met overmacht. Omdat ik in een totalitair regime heb geleefd, herken ik (en anderen) alle tekenen. Eerlijk gezegd is de toekomst somber, schrijft Armando Simón. … Meer lezen overDe huidige giftige toestand in de samenleving is een lust voor het oog voor psychologen

https://www.frontnieuws.com/97936-2/

One flew over de Groenen nest

februari 4, 2023

    Via Unsplash

Westerse samenlevingen zijn in een race verwikkeld om tegen 2050 netto-nul koolstofuitstoot te bereiken. Groenen beweren dat er momenteel technologie bestaat om netto-nul te bereiken betaalbaar is en de economie niet te gronde richt. De elites willen een groen elektriciteitsnet van de eerste generatie dat steunt op duurzame windturbines, zonnepanelen en accu’s voor energieopslag om fossiele brandstoffen of kerncentrales volledig uit te schakelen. Ook moet de verbrandingsmotor worden vervangen door elektromotoren die worden aangedreven door lithiumbatterijen. Het probleem met duurzame energie is dat deze intermitterend en niet schaalbaar is, schrijft Bob Bishop.

Windturbines en zonnepanelen hebben een korte levenscyclus van ongeveer twintig jaar. Ze kunnen niet worden aangepast zoals fossiele brandstof- of kerncentrales, die tot vijftig jaar kunnen worden verlengd. Elektrische voertuigen moeten ook geschrapt worden. De term “vervangbaar” zou beter passen dan “duurzame energiebronnen”. Zodra hun korte economische levensduur is uitgeput, moeten duurzame energie en elektrische voertuigen op grote gifbelten worden gestort.


Windturbine stortplaats in West-Texas

Ik heb verschrikkelijk nieuws voor de groenen; netto-nul koolstof is niet haalbaar. En dat allemaal omdat de groenen niet hebben onderzocht of er al dan niet voldoende basis- en zeldzame aardmetalen zijn en of er voldoende tijd is om ze te ontginnen en de technologieën op te bouwen om de streefdatum van netto-nul koolstof in 2050 te halen.

Uit een recente studie van de Geologische Dienst van Finland blijkt dat de implementatie bij de huidige winningspercentages eeuwen zou duren en dat er meer bewezen reserves van basismetalen en zeldzame aardmetalen nodig zijn.

Uit de studie bleek dat de huidige geschatte metaalreserves in bijna elke categorie een ernstig tekort vertonen. In de onderstaande tabel zijn de categorieën met de tekorten geel gemarkeerd. Dus rekenen de groenen erop dat de maan en asteroïden ontginnen de tekorten zullen aanvullen?


Bron: BGR 2021, USGS, Friedrichs 2022

Hieronder staat de tabel van de studie waarin de jaren worden geschat om de vereiste metalen te produceren. Voor lithium bijvoorbeeld zou het bijna tien millennia duren. Bovendien moeten deze schaarse mineralen worden gedolven, vervoerd en verwerkt, waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van koolwaterstoffen, wat meer koolstofuitstoot zou veroorzaken.


Bron: BGR 2021, USGS, Friedrichs 2022

De harde, koude feiten en wiskunde ondersteunen de retoriek van de groenen niet. Het versneld uitbannen van fossiele brandstoffen zonder het equivalent van alternatieve energie te vervangen, zou de moderne samenleving snel doen instorten. Energie is de economie. De netto-nul beweging is “geluid en furie die niets betekent” dan ellende.

Zou de NAVO proxy-oorlog met Rusland een bijbedoeling kunnen hebben om Rusland te laten instorten en zijn enorme natuurlijke hulpbronnen te grijpen om de net-nul fantasieën van de groenen te vervullen?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/one-flew-over-de-groenen-nest/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...